Új privát üzeneted érkezett!

Szkata!
Nagyon sok gratula a babához és jó gészséget!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ákata!
A lányokkal nem lehet betelni nagyon szépek és nagyon jó egészséget nektek. Mennyire jött be a szoptanit? Azért néha tudsz pihenni is?
baboka

Jó reggelt, Lányok,

éreztem én, hogy jönni kell reggel :lol: NAGY-NAGY GRATULA SZ_KATÁNAK, ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET NEKI ÉS A BÉBINEK IS!!!

Megint beütött Murhphy, eddig csend volt, most bőgés odaátról... azért gratulálok GYUGYÓÉKNAK is (tegnap lemaradt), Kata vagány kiscsaj... Melyik kórház ez, ahol nem adnak ruhát a bébinek?! Igaz, a korán a mi lányaink is pelusban voltak két napig a "keltetőben", mert 50-es méret alatti ruhából nem volt elég :?

Babóka,
igen, tudok pihenni is, de most valahogy egyre kevesebbet :roll: Azért ne ijedj meg, nem olyan vészes, én is olvasgatok szoptatás közben, vagy ha a karomban nyugtatom a bébit. Sőt, már fejés közben is tudok olvasni! Inkább az alvás kevés... Szoptanítból szépen esznek, aztán majd egy hét múlva már kevesebbet kapnak belőle, hogy lássam, mennyit szívnak mellből is. Kell egy digitális mérleg, a kölcsönzött régimódi tejmennyiség szempontjából nem megbízható, ha üvegből 80-at kap vmelyikük, a mérleg csak 30-cal mutat többet :cry:

Melinda, Mamy,
nálam uaz volt tegnap este, mint Mamynál, és szerintem nem a túl soka cici/kaja miatt bukik a gyerek, hanem a sok mocorgástól/hisztizéstől. Én legalábbis így láttam Lizánál. Kanál vs cumisüveg: nem mernék egy újszülöttet kanállal etetni, hátha félrenyeli (tudom, hogy a szakirodalom nem ezt mondja, de én anyuka vagyok, nem szakértő :oops:). Az avent egylyukú cumija szerintem tök ok, a csajok abból esznek, mégsem utasítják el a mellet egyáltalán, szopiznak is, csak kevés jön nekik még belőle. Vízadás: én nem szoktam, ha tápot kapnak, abban úgyis van...

Jade,
hajrá, hajrá! Akkor lassan Ti is szültök!

Piciri,
melyik érdi egységben kocsmáztatok? Gyűjtöm a jó helyeket :lol: A lányokkal voltunk az Osváth cukiban, máshová még nem merészkedtünk... Drukkok mennek neked is!

Most megyek, gyorsan takarítgatok egy keveset, feltéve, hogy a bömbizés nem folytatódik...

Puszi Nektek!

ákata2

Na, a lányok súlya meg lemaradt...
A tegnap esti mérés (6 nap után) eredménye: Liza 3700, Lili 3100 fölött :lol: Liza 6 nap alatt közel 400 grammot (!!!) hízott, Lili csak a felét (pedig uannyit esznek, csak Lili folyton kakil, Liza meg gyűjtögeti :wink:). Már jó husik, és növik ki a ruháikat :lol: :lol: :lol:

ákata2

Szép napot mindenkinek!!

Ezúton gratulálok a babákhoz,nagyon édesek a képek egytől egyik amit feltettetek!!

Szkata:

Gratulálok Petihez!!Várjuk a beszámolót majd az otthonszülésről.

Tűzmanó:

Édes a lánykátok uh fotója.Egyszer a mi időnk is eljön.

Jadey:

Én szombaton nem aludtam nagyon,nem tudtam visszaaludni.De azért neked már izgi,hogy menni kell-e vagy sem!!Puszi
Életed párja már beállíthatná a skypot!!!!!!!!

Krisszi:

Köszi a hasznos tippeket,hogy mi jött be a kórházban és otthon!Ricsikének sok sok puszi

KépKép
rönci

Melinda,

annyira örülnék a találkának! :lol: :lol: :lol: Gondoltam is rá, hogy Vác elég messze van (legalábbis mi nem szoktunk arra járni :cry:), és pont azon tanakodtam, hogy látjuk-e még egymást, meg egymás babáit... Nagyon jó lenne már találkozni... Voltak egyébként barátnőid Érden, akiktől nehéz elszakadni? Egyáltalán, nem furcsa elköltözni? (Nekünk nem volt az, de csak két évet laktunk a lakásban, mielőtt Érdre jöttünk.)
Ezek szerint egy pici lakásba költöztök egyelőre? És építkeztek vagy új építésűbe ruháztok be?
Nagyon klassz egyébként, amit írsz, hogy Beni cicin, és közben Marcival is tudsz foglalkozni. Így egyik bébi sincs elhanyagolva. Marci nem féltékeny? (Én nagyon az voltam az öcsémre, igaz, én már négy éves voltam, mikor született. Oviba se voltam hajlandó menni, azzal a címszóval, hogy Anyu úgyis otthon van... Szegény, alig tudott szoptatni tőlem...)

Babóka,
még nem kérdeztem: egy- vagy kétpetéjűek a lányaid? Volt már a családban iker? Van már elképzelésetek babakocsira? Mi Graco kocsit vettünk, elöl bolygósítható kerékkel, és nagyon-nagyon bevált, nem is volt drága (ötven körül). Könnyű maga a kocsi és manőverezni is vele, mindenhová visszük, mert a hordozó nehéz és egészségtelen... Még a Corsa kis csomagtartójába is befér.

Most már tényleg megyek takarítani...

ákata2

Ákata!
Örülök, hogy ilyen optimista vagy én most nem annyira mert félek egy kicsit, hogyan fogom megoldani főleg ha egyszerre fognak sírni és Dzsenikém is még csak most múl 1 éves, mit fog hozzájuk szólni.? Pedig még van egy kis időm, de én már most ezeken morfondírozok. Egypetéjű ikrek a kiscsajszik amitől tartok mert ,hogy fogom őket megkülönböztetni????! Bár azt mondják az anya megtudja meg hát valószínű hogy nem lesznek egyforma súlyuak sem. Az egyik baba 4 nappal több mint a másik. A doki bácsi azt mondta ez teljesen normális. A vicc az hogy a nagylányom már a Dzseninél is végig azt mondogatta biztos ikrek, hát nem az volt, most viszont már belém beszélte őket.??! Anyukám családjában volt már valakinek ikre de , hogy milyen ágon volt a rokonság azt nemtudom. Ti viszont szépen híztok, nagyon ügyik vagytok!!!! Milyen az a babakocsi?? Mert én valami olyasmit szeretnék ami befér a liftbe és az orvosi rendelőbe, meg a közértekbe is. Hol vettétek?
baboka

Sziasztok lányok!

Sz_Kata!
Mondtam én, hogy órák kérdése! GRATULÁLOK!!! :lol:

Ákata!
Nekem is hasonló jó tapasztalatom van az Avent egylyukúval, teljesen jól tud belőle enni Geszti, és a cicit sem utasítja el egyáltalán, sőt! Szerintem a cumival még jobban meg kell birkóznia, mert ott csak egy sugárban jön a tej. :wink:
Van egy másik cumisüvegünk, DM-es, amiből a teát kapja néha, hát annak elég ortopéd a cumija, nem is szereti annyira. Pedig azon is csak egy lyuk van, de valahogy más az anatómiája...
Klassz hogy ilyen jól nőnek a csajok! Geszti is már 3170 gramm volt szombaton a heti mérlegelésen :wink: :lol:
Annyit eszik, csodálkozunk is hogy hová fér?...
Abban is igazad lehet, hogy a sok mocorgás-tornázás miatt bukik általában, hát tegnap amit levágott, nem semmi. Utána jött is a tej kifelé... szegénykém, olyankor annyira sajnálom, nagyon szar lehet...

Képzeljétek, az én drága férjem elintézte ma délelőtt a TGYÁS-t és a családi pótlékot is... Most valahogy olyan lehetett a csillagok állása, hogy nem kötekedtek vele sehol... :roll: Az OEP-ben 10 perc alatt végzett, minden oké volt, nem is voltak sokan. A munkahelyén meg leadta a családi pótlékot, mert azt Ő fogja igényelni, ott is simán ment a dolog, de szóvá tették, hogy a TGYÁS hol van? Mondta hogy azt a felesége jogán igénylik, és már leadta az OEP-ben. Erre döbbenten nézett rá az ügyintéző csaj, hogy hát azt a munkahelynek kell intéznie és beküldenie az OEP-be! Erre mondta, hogy igen, de a felesége munkahelye simán lepasszolta. Mindenesetre az OEP-ben nem csodálkoztak nagyon, ezek szerint több munkahely is lepasszolja az ügyintézést. Ami a kötelességük lenne ugyebár....

Kép
mamy

Barbi!
Köszi szépen, most már értem a zsák funkcióját! Én is erre tippeltem. Mondjuk ehhez még kicsi, de később jó lesz!

Kép
mamy

Sz-Kata,

nagyon nagy gratula a kis Petihez!!! Remeljuk, minden siman ment, varjuk majd idovel a beszamolot.

Sue,

tovabbra is nagyon szoritunk, hogy minden rendben legyen.

Viola
fj35

Sziasztok!

Bocsi, hogy belekotyogok.

Akata2, baboka!

A ferjem egy egypeteju ikerpar egyik fele.
Nekunk csak egy gyerekunk van.

Az ikertestverenek viszont ikrei szulettek, igaz nem egypetjuek, de ikrek.

Nem tudom, hogy apai agon orokitheto e, mert en ugy tudom, hogy csak anyai agon.

Bar nekik ennek ellenere ikreik szulettek.

En is nagyon szerettem volna egypeteju ikerbabakat, de nem lett. Majd talan a kovetkezo. :lol:

Kép

Magi
Vendég

Sz_Kata!!
:))))))))))))

Mamy,
Szeretnék tőled kérni valamit. Leírnád nekem priviben v emailben amit a császárról tudni kell feketén fehéren? Ha van időd. :oops:
Puszi,
Rolex
rolex

Szkata
Gratula a kisfiúhoz!! Sok boldogságot!

Ma voltam a vérvételes és vizeletes eredményért. Jok lettek az eredmények, kiv. a vizeletben volt cukor, de az valószínű azért mert olyan üvegben vittem amiben előtte szörp volt. :oops: Pedig kimostam, de ezek szerint nem eléggé. Aztán az ujjamból csöppentett arra a mérő akármire és 6.2 lett, de evés után, mert nem számítottam rá. De ez nem sok.
Délután meg megyek a dokihoz Pestre, most apa visz, mert a férjem dolgozik. Most a doki adott időpontot, mert szerdától szabin lesz okt. 1-ig. Remélem addig nem fog semmi történni.
Most fogom megkapni azt a papírt is ami kell ahhoz hogy szükség esetén mentő vigyen be ha kell. Nem tudom már ki kérdezte, hogy milyen papír kell hozzá, de most akkor majd le tudom írni.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Kép Kép Kép
macifülke

Drága mindenki!!!!

Ez sajnos egyenlőre csak 1 villámlátogatás, de ígérem lassan rendezem soraimat és jövök olvasni Titeket és lesz élménybeszámoló is! :)

Látom sokan már élvezhetik a drága Pocaklakók társaságát már itt kint a nagyvilágban! Millió gratula minden kis Drágához!
1-2 napon belül részletesen is beleolvasok az előzményekbe, és a képeket is jobban megnézegetem! :wink:
Csak hát ez nem csak rajtam múlik, mert kicsi Kincsem nagyon pocifájós, ebből köv. sírós is.

Jaj lányok! Úgy hiányoztatok!!! Sajna, sok eseményről lemaradtam.. :( DE! Megérte :D :D :D

Gyors helyzetjelentés rólunk: 3000gr (pont) tegnap. És kis éhenkórász; bár sokat bukik is a lelkem. Nehezen álunk be, mert még nem elég erős ahhoz, hogy megszopizza az adagját, úgyhogy fejek; gondolom vagytok egy páran, akik tudják ez milyen procedúra.. :wink:

És végül megpróbálok képet feltölteni a kis Csillagmackóról!

Millió pusz:

J.E.
macifülke

Magika
Hát az a helyzet, hogy én azt sem tudom hogy anyu családja révén milyen ikrek voltak egy-kétpetéjüek-e?. De az tuti, hogy az én ikreim egypetéjüek lettek. Miért szerettél volna annyira egypetéjüeket? Én kicsit félek de majd csak megkülönböztetem őket valahogy.

Macifülke!
Nagyon jó egészséget és sok tejecskét a kis drágához, nagyon aranyos meg lehetne zabálni. Mivel nekem annyi tejem volt a kicsi lánynál, hogy 2 óránként úgy is fejnem kellett, hogy szopott így tudom mit élsz át! Hát nem irigyellek mert tudom nem leányálom! De kitartás !!!!
baboka

Sziasztok Lányok!!

Ne haragudjatok, hogy régen jelenzkeztem, mindig ha van időm beleolvasok az üzikbe, de sajna nem tudtam eddig írni!! Beindult a nagylányomnak a suli, elég sok energiámat leveszi!! A 33. hétben járok, már nagyon hamar fáradok, de nagyon jól érzem magam, és a babácska is a pocimban, legalábbis a focimeccsek ezt bizonyítják!! :D
Múlt héten visszajött a dokim szabiról, mindent rendben talált, a picit magasabb cukrom miatt se fektetett be a kórházba, habár mondtam neki, hogy már 1 hónapja diétázom!Holnap megyek egy éhgyomri cukorvizsgálatra, remélem jó lesz!! de arra felhívta a figyelmem, hogy a meglátása szerint a kisfiúkánk 4 kg feletti lesz!! Hát a lányom se volt pici, de azért egy átlag súlynak jobban örültem volna, de úgy látszik én óriásbébikre vagyok beállítva!! :D
Gyűjtögetem már a babaholmikat is, babakocsi már kimosva, puccbavágva áll a szoba sarkában!! Ruci már szinte semmi nem kell, viszont babaágynemű, pelenkázó lap, babatakaró, lepedő, törölköző, és egyéb babaápolási szerek még beszerzésre várnak!!

Gratulálok a megszületett babákhoz, csodaszépek!!
Megint mennem kell, hozom haza a lányom a napköziből!! puszi mindenkinek!! Üdv: Melódia
melódia78

Sziasztok!

Először is nagyon nagy gratulák SzKatának és Edinek és családjaiknak! Kata képeket köszi, nagyon édes kiscsaj! :)

Rozus, örülök, hogy nem az a helyzet mindenhol szülésfelkészítő ügyben, mint nálunk. Kiváncsi leszek a második részre! :)

Mamy, naná, hogy a párom is idegbajt kapott, pedig nagyon nyugodt típus, de ez már nála is kivágta a biztosítékot! Hál' Istennek, hogy Téged lebeszélt róla a dokid. Geszti nagyon szép baba és örülök, hogy a zsákocska funkcióját is megtudtuk! :)

Simigabi, Peti és Tomi is nagyon édesek!!! :)

Dorka, köszi a gyógyszerinfót! Nem hittem a szememnek, amikor írtad, hogy poloska :) Bár, amilyen cuccokból például kínában gyógyítanak, bármi lehet...nem? Nekem azt mondta a szülésznő, hogy minél kevesebb kemikália, gyógyszer megy belénk a szülés közben (gyorsító, tágító, fájdalomcsillapító stb) annál rövidebb lesz a felépülés és a regeneráció. Ő javasolta a homeopata cuccokat.

Ákata, a csajok nagyon bombák! :) Kitartás, nagyon ügyes vagy!

Tűzmanó, szuper, hogy visszafordult! Ügyes kis prücsök és a kép is nagyon cuki!

Krisszi, végre jelentkeztél! Tök jó volt hallani rólatok! Ricsi is tündér és köszi a gyakorlati infokat is!

Suezika, azért nem piti, amit írtál, hogy milyen tumultus van! Nagyon durva, főleg a folyosói szoptatás!

Angel, azért ez az elzúgás - mégha csak 4 kézlábra is - elég durva! Vigyázzatok Magatokra! :)

Bujka, ez a kis Beni baba egyre cukibb! Hihetetlen, hogy mennyit változnak 3 hét alatt!

Macifülke, köszi a képeket! Olyan édeeeees és olyan csajszi!

Csajok, találtam egy használt babaruhást, még nem voltam, csak a neten láttam, hátha érdekes valakinek és arra jártok. www.baba-haz.hu , használt cuccok vannak és bizományban is ott lehet hagyni ami nem kell. Elég jó márkák vannak a honlap alapján, de azért meg kell nézni.

Ma reggel megint voltunk CTG-n, az alsó vonal mintha ott sem lett volna :) Az asszisztens csaj azt mondta, hogy ettől még bármi lehet, de ez a gyerek úgy tűnik nagyon jól érzi magát benn, esze ágában sincs korábban kibújni, pedig én 13ára tippeltem..

Puszi mindenkinek!
MSE

Kép
siba

Macifülke, akarom mondani pasis... szorrrri...

Kép
siba

Macifülke, akarom mondani pasis... szorrrri...

Kép
siba

csajok... voltam anyánál kórházban...
2 naposak vagyunk... az első sorban nyújtózkodtam, úgyhogy a képek nem túl élesek, de majd itthonról toljuk a szebbeket...
ja és ne tévesszen meg senkit nem kis jáksót láttok...
Kép Kép
Vendég

n ez lemaradt Kép
Vendég

Gyugyó!
:lol: De édes!!! :lol: Szép husi baba! :lol:
Sok boldogságot kívánok mégegyszer nektek!

Kép
mamy

Rolex!
Küldtem privit!

Kép
mamy

Lányok!
Képzeljétek, ma megint védőnő sztorim volt. Leszaladtam vásárolni, és hazafelé összefutottam vele a ház előtt. Egy anyukával beszélgetett. Mikor meglátott, még ki sem nyitottam a számat, (meg akartam kérdezni, mikor jön), amikor közölte: "holnap megyek!". Mire én: mégis mikor, ugyanis délelőtt nem leszünk itthon. Üveges tekintet: neeeeem?... Mondom: nem. (Lakásügyben megyünk ügyintézni - anyósom vigyáz Gesztire). Erre ő: akkor szerdán 9-kor. Mondom jó. És megkérdeztem, a doktornő mikor jön? Mert ígérte, de nem mondott konkrétumot. Erre a védőnő: háááát én aztat nem tudom, de szerintem ma. Hű de pipa lettem! Kérdezem tőle: ma? de hát mikor??? Jó lenne tudni, mikor várhatjuk! Erre ő: hát nem tudom, hívja fel telefonon, de szerintem ma. Erre már bedurrant az agyam és megkérdeztem: csak így bejelentés nélkül szoktak jönni? Mire, nem hiszitek el, VIGYOROGVA BÓLOGATOTT, mintha azt mondta volna: DE IGEN VAZZE, EZ A MÁNIÁNK HOGY BEJELENTÉS NÉLKÜL CSAK ÚGY JÖVÜNK MINT A HURRIKÁN. Jaj de dühös voltam!!! A dokinéni nem érdekes, mert annak legalább van értelme. De ez a védőnő, ez semmit nem csinál, csak fontoskodik, játssza az agyát, a kórházi kék nejlon cipővédőjében (azt mindig hoz magával és látványosan felveszi az előszobában).
Ráadásul, a férjem egyik kollégája itt lakik nem messze tőlünk, és hozzá is ez a nő jár. Mikor szóba került, azonnal tudta kiről van szó, és ezt mondta: az a nő egy s...gg. (SORRY :oops: )
Egyszer ők úgy jártak, hogy éppen mentek el otthonról, amikor beállított hozzájuk, és tolta be az ajtót, hogy ő most jött, neki ez a kötelessége, és engedjék be. Őrület!!!
Minden védőnő ilyen s....gg?

Kép
mamy

Szevasztok!

Sz_kata:
Szuper hír, hogy Peti nem várakoztatott tovább és megszületett!!! Gratulálok!!!
(Remélem minden simán ment - és Ági lánya sem mostanra időzített...)
Nagyon-nagyon várom ám a részletes beszámolót!
És tök jó Nektek, hogy már túlvagytok a szülésen és a kezedben tarthatod a kicsi fiad.

Siba:
A poloska cucc a Boiron katalógus végében van leírva a hatóanyagoknál. Először kiakadtam, de barátnőm aki hasonlóan racionális meggyőzptt, hogy szedjem, ne cicózzak, mert neki nagyon bevált. És hogy igen, ezekben nem a hatóanyag hat hanem annak az információ nyoma, ne is akarjuk ezt megérteni.
Úgyhogy már kaptam, és talán holnap be is veszem majd.

Tegnap CTG-n közölte a választott szülésznőm, hogy 3 kismamijában bennrekedt a gyerek - erre pampogtam, hogy ugyan már, egyszerűen csak kihordjuk a babákat.
De ennek fényében izgi lesz, ha véletlenül egyszerre szülünk majd mi három bennrekesztős...

Kabalatáskám bepakolva - olyan megnyugtató!

Macifülke:
Nagyon aranyos a kisfiad!

Gyugyó:
Cukor ez a vagány kis Kata baba.

Jadey:
Jelentkezz, mert különben nem tudjuk szültök-e már?!

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sz_Kata!
Gratula Peti babához. Minden jót kívánok nektek és várjuk a képeket és a történetet.

Jadey!
Fájások? Azóta is érzed vagy elmúlt?

Bujka!
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak a jóga van a dologban. Most már nem is izomlázat érzek, hanem inkább a csontom fáj (a hüvely és a gát környékén) és a derekam is hamarabb megfájdul. Ha fekszem vagy egy helyben ülök nem vészes, de ahogy megfordulok, felállok és megyek nagyon fáj. Talán a babóca feszíti és nyomja szét annyira, hogy ilyen kellemetlen? Egyébként ma még hányingerem is van és az az érzésem, hogy mindent ki akar belőlem nyomni felül a lábacskáival. Ennyit nőtt volna az utóbbi időben? Reménykedem benne, hogy hamarosan jobb lesz, mert még elvileg 3 hetet kéne így kibírnom, hacsak meg nem lep hamarabb :roll: .
Örülök, hogy ti ilyen jól haladtok a költözködéssel, de azért pihenj is időnként, nehogy túlságosan kifáradj.

Gesztenye
gesztenye78

Boróka:

Ezúton jelentkezem! :lol:

Reggel óta csak kósza fájások... Beszéltem a szülésznőmmel, állítólag ezek még "ártalmatlanok" :wink: Még jó, hogy nem állítottam be éjjel a kórházba, állítólag ilyenkor már bent tartanának, na azt nem akarom... :roll:

KépKép
Kép
jadey

Ja, a párom szuperédi volt, éjjel amikor megemlítettem neki, hogy fájdogálok és lehet, hogy mennünk kell, azt válaszolta, hogy nyugi,aludjak vissza, majd elmúlik :lol:

KépKép
Kép
jadey

MAmy!
nem hiszek a fülemnek.
kórházi kék nejlon cipővédőjében jár be hozzátok? Ez elképesztő! Vajon hogy lehet őket leépíteni? Én legutóbb a gyerekorvostól kérdeztem meg, mi a védőnő szerepe így az elején és mi az övé, hát konkrét választ nem adott, de ilyenkor a védőnő jár többet. Lehet, hogy nem kell sokáig bírnod, szép lassan leépítheted. Nekem ő volt az, aki azt mondta, szétesett az arcom.

MAcifülke!

gyönyörű a fiad, nagyon hiányoztál, bár Melinda folyamatosan tájékoztatott minket a rólatok érkező hírekkel.

Szkata!

gratulálok, azt hiszem mindenki érdeklődve várja a Te történetedet!

Ákata!

MElindát szaván fogjuk.
kocsma: Ófaluban olyan békebeli hangulatos kis kocsma, a Termál fürdőtől nem messze. Ott a Dunaparton is jókat lehet sétálni, bicajozni.
OSváthban már jártatok lányokkal? CSak nem véletlenül vasárnap?

Melinda!
köszi a biztató szavakat.
Gábor mindig(2* találkoztam vele) is szimpatikusnak tűnt. NEm semmi, ami mostanában történik veletek. Hogy bírja a költözés, otthoni segítés, baba-, régiházpapírok intézése mellett az új munkáját?

BAboka:

priviüzi ment.

MAgunkról: két naponta ctg, doki ma meg se vizsgált, de folyamatosan fájdogálok.

Erika
piciri

Sziasztok!

Edi, SzKata nagy gratula! De jó Nektek!

Néztem a táblát, eszerint négyen is szültök a napokban! Persze, csak ha a babák úgy akarják! Drukk drukk!

Annyira aranyosak a babafotók! Mindenki babája nagyon tetszik!

Tűzmanó! Már most látszik a 4D-n, milyen szép Jázmin!

Olyan mérges vagyok, mert pár hete vettünk komódot a Kikában, hogy Veronika cuccait ba tudjuk pakolni, de ott azt mondták, hogy kettő-hat hét, mire megérkezik. Mondtuk, hogy a babának lesz, erre az ügyintéző mondta, hogy ááá, előbb meg szokott érkezni... Most fölhívtam, és hat hétre mondták. Nem tudják sürgetni. Addig ki sem tudok mosni semmit, mert hova pakoljam a tisztát??? :( Úgy néz ki a szobánk, hogy a kiságy tele van Veronika cuccaival, szatyrokkal, mindennel :evil: Annyira szeretnék már készülődni, de amíg a komódok (hármat rendeltünk) nem érkeznek meg, addig nincs helye semminek. :evil:
Na mindegy, olcsó komódnak... Azért remélem, tényleg legalább egy kisit előbb érkezik. Na befejezem a panaszkodást.

Minden utolsó pillanatosnak drukk drukk!
Rozus

KépKép
rozus

Jadey,

Hogy vagy? Nekem is rettenetes éjszakám volt. Lehet, h elmúltak a 12 órás alvásaim...
Ma voltam NST-n. Nem kellett ébreszteni. Olyan élénk volt, h csakúgy hullámzott a 2 öv a hasamon.

Lányok, Nagyon szépek a babák!!!!
rolex

Sziasztok!

Macifülke
Nagyon aranyos a kis drága!

Dokinál minden rendben volt. Beszéltünk a szülésznőről is, majd szerdán tudom meg ki lesz, mert majd ő ajánl. Nagyon kíváncsi leszek majd rá, meg a szülőszoba látogatásra is. De ez még gondolom odébb lesz.
Meg írt fel magne b-t is mert néha keményedik a hasam. Tényleg mennyit kell ebből szedni?
És még egy dolog. Nem tudom fáj, vagy fájt-e valakinek a térde a súlytól. De nekem egyre jobban. Szerintetek milyen krém lenne rá jó?

Mamy
Nem semmi ez a bejelentkezés nélküli védőnő a kék cipővédőjével. De lehet hogy ez a szokás náluk, hogy csak ugy jönnek, mert én is azt gyanítom, hogy a miénk is így fog jönni, mert csak annyit mondott majd jön, de hogy mikor azt nem. Kérdezte otthon szoktam-e lenni, mondom igen. De ez nem azt jelenti hogy állandóan otthon ülök. ugyhogy ha akkor jön, ha nem vagyok otthon, akkor így járt.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Gyugyo, Macifülke, Bujka: Nagyon cukik a babák!!! Én már egyre kíváncsibb vagyok Bencusra, vajh ő milyen lesz??? Biztos ő is kíváncsi rám :lol:

Rolex: Azóta nincs változás... Fáj, aztán nem... Ez váltakozik. Remélem ma jó(bb) éjszakám lesz. Neked viszont még nem lenne szabad rövidített éjszakákat tartani :wink:

KépKép
Kép
jadey

Gyugyó: Kisjáksó, jó a humorérzéked :lol: Anyu is jól van már???

KépKép
Kép
jadey

Jadey,

Új az ágy.. Remélem csak erről volt szó..:)
rolex

Sziasztok!

Sz_Kata!
Gratulálok Peti megérkezéséhez! Én is nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok Nektek! :D
Amint időd engedi, várunk az élménybeszámolóval! :wink:

Judit!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!! Soma tündérszép baba és olyan kis husika :D Várunk most már rendszeresen!!!

Lányok!
Bocsi, délelőtt még olvasgattam, de írni nem tudtam, most sem, mert hulla vagyok. Iszonyatos napunk volt, valami volt ma Benivel, tisztára zizi volt. Cicin lett volna állandóan, de néha csak tépegette, mert már dugig volt, viszont, ha letettem sírt. Marcival sem tudtam rendesen foglalkozni és Ő is dilinyóska lett ezáltal. Délután is egyszerre ébredtek: Benit épp cicire tettem, erre Marci felsírt. Gondolhatjátok, hogy engem is a sírás kerülgetett.
Holnap szeretnék Nektek rendesen írni, a hozzám intézett kérdésekre válaszolni stb., remélem kora este, amikor Gáborom nagybevásárolni megy Marcival, lesz rá lehetőségem.

Millió puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kicsit régen jöttem erre. :oops:
Dáviddal óvodai ismerkedésre jártunk. Egészen jól ment. Igaz csak januárban kezdjük a végleges ottmaradást, mert akkor lesz 3 éves.
A pocaklakóval minden rendben, köszöni szépen jól elvan odabent. Semmi jele annak, hogy kíváncsi lenne a külvilágra is. Néha néha estefelé van egy egy kósza keményedés, de azon kívül semmi. A ctg sem mutat érdemlegeset. Tudom még van idő, de már kezdek türelmetlen lenni. Az éjszakák már nem igazán pihentetőek egy idő után nem jó sehogy sem.

Gratulálok minden babához, nagyon tündériek mindanyian!
Látom a táblából, hogy újabb 4 babáért lehet küldeni a drukkokat. Hajrá és kitartást!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

rozus
asztalos nem fordult meg a fejetekben???

én 3 komódot gyártattam vele anno igen pazarr melót végzett... és darabja 22-25 ezerre jött ki
méretek:
80 széles 110 magas 40 mély mdf front! a doboz 2 cm bútorlap egy darab csavar sehol ja és a tetején íves kialakítású pvc fóliázott fedlap van...
és a srácot 2 hétig naponta ba...gattam... :P
Vendég

jadey
kössz a bókot, igen anya is jól van, erre onnan jöttem rá, hogy már be nem áll a szája :lol: csak meg ne tudja __:):):)
Vendég

Amit elfelejtettem és bizti jól jön nektek is, akik még nem szültetek
szóval sokat alszik a baba ez gondolom a beteáztatás révén jön össze...
ha siekrül anyának felkelteni, akkor elsőre megtalálta a cicit, mert anyának ereje sem volt fordulni (császár) 2 naposan úgy látom teljesen jól és egyre nagyobb a boldogság, nem csak én vagyok túl büszke... :) lefotóztam a kicsi lábát olyan cuki volt, hogy a lábújjai szanaszét voltak :) no meg a másik lány babáján is pont azon vigyorogtak a látogatók... Ugyan egyenlőre tejci nem nagyon van bár legutóbb mértek valami kis cuccot... császárosoknak kicsit később indul be a teje... (bár asszem nem mondtam túl újat :) hát egyenlőre ennyi várom már haza őket... mert hát így egyedűl csak dolgozom és netezem... fujj ... :):):)
Vendég

Jó reggelt lányok!
A babák valami álomszépek!
Gyugyó78!
Gratulálok a kis drágához aki nem is olyan pici szép kis husos baba.
Kívánok nektek sok-sok tejecskét!

A védőnös sztori nem semmi bár eddig nekem is valami nagyon furcsa szerzet volt nem is mentem sűrűn ,ő meg hála istennek nem jött! Most kaptunk valaki újat az nagyon aranyos és már volt is kint bár ő sem jelentkezett be. Úgy látszik ezeknél ez a divat.?!

Piciri!
Privi ment. Írj, várom!!
baboka

Eloszor is gratulalok a ket uj babahoz!!!

Pocakosoknak kitartast!

Neha ugy erzem, hogy nem is kell irnom, mert Bujka megir mindent :) Ugyanez igaz rank is, tegnap picuri nem birt magaval, hulla voltam, de ejszaka nem kelt fel, vagyis 9-3-ig aludt, aztan meg 6-ig...

Vedonorol annyit, hogy tevedesben van. En a milyenknek megmondtam, hogy meg az anyam sem jon telefonalas nelkul. Persze ha erre jarna nem engednem be, ha pl epp akkor alszom....A vedono egy ingyenes szolgaltatas. Le lehet mondani. Ilyenkor a gyerekorvos latja el azt a minimalis feladatot amit kell, pl oltas es statuszvizsgalatok. Elvileg a vedonoket baromi nagy penzert tartjuk es ha nem tetszik el lehet kuldeni. A mienk nagyon kedves es ritkan latjuk, de ha egyszer is kerdezes nelkul jonne, tobbet nem johetne es kesz. Ha egy parszor nem vagytok otthon amikor jonne, mert mondjuk nem nyitsz ajtot, onnantol kezdve gondolkodhat. Es ilyen csak a regi rendszerben volt, hogy be kellett engedni....

Nagyfiu hisztizik pedig ezer dolgot akartam meg....

csengo
Vendég

Gyugyo:

Édes ahogy izgalommal várod haza kis családod!!
Pár nap és veled lesznek.A manó pedig nagyon édes!!!

Üdv mindenkinek!!

KépKép
rönci

Sziasztok, Lányok,

tegnap végre túlestem a hathetes nőgyógy kontrollon :lol: :lol: :lol: Végre jöhet egy kis igazi házasélet :lol: :lol: bár mi már eddig is belemelegedtünk egy kicsit :oops: Bébiket is vittük, nem fértek be a belvárosi, hatvan széles ajtós liftbe :evil: Gyalog hurcoltuk fel őket babakocsistul három emeletet :evil: :evil: :evil: Ők persze mélyálomban :wink:

Babóka,
egypetéjűek, több napos eltéréssel?! Bocs, ha ezt írom, de lehetetlen. Uis az 1petéjűek 1 petéből, 1 spermiumból lesznek, így nem lehet eltérés köztük, legfeljebb méretre, de nem korra. Bkocsi: majd rakunk fel képet a honlapra róla (bár lányostul már van :wink:), szuperjó, mert a legtöbb helyre beférünk (80 centi alatt van pont a szélessége), a Baby Outletben vettük (leértékelve). Graco duo akármi (majd megnézem pontosan). Neked egyébként már 2 lányod van az ikreiden kívül? Nagylány mennyi idős?

Magika,
nagyon édes a két bébi, és nekem egyformának tűnnek... Iker-hajlam asszem nem öröklődhet apai ágon, bár hallottam róla, hogy iker-apának született iker-gyereke.

Macifülke,
írok majd mélt, azt könnyebben megtalálod, ha ritkán van időd jönni. Soma nagyon édes!!!

Mamy,
Avent-cumi :lol: Nekünk már a kétlyukú kéne, de nem térünk át, főleg, hogy az egyik csaj (étkezésenként másik-másik) szoptanítból kapja (kivéve éjjel, ha egyedül etetek, mert nagyon hosszú szoptaníttal, és a másik beleébredne).
Védőnőről lásd lent.

Melinda,
ismerős a helyzet, ma a hajnali etetés (fél négy) után Liza rácuppant a mellemre, és a következő etetésig (fél hét) le se szállt róla. Illetve valamikor biztos abbahagyta, mert arra ébredtem, hogy a gyerek a takaró alatt alszik :shock: Ezért nem szeretem éjjel magamhoz venni, mert egyszer már eltűnt a takaró alatt, és félek, hogy megfullad (a sajátja alá vhogy nem kúszik be soha, lehet, ilyenkor jönne hozzám :lol:) Hogy mennyit evett így hajnaltájt, az kérdéses, mert 1. előtte fejtem, 2. úgy megette aztán az adagját, mint a sicc, de érdekes módon tök erősen szopizik és sokat... Mégis eszik aztán, mint a huszonegy :shock: :lol: Kitartás neked a két sráchoz, nem lehet egyszerű...

Gyugyó,
kis jáksó :lol: Kata édes, a tej meg császár után tényleg késik, úgyhogy csak kitartás Edinek!

Rolex,
én is császáros voltam, bár engem altattak - és csak annyit róla, hogy nekem semmi gondom nem volt utána, pár óra múlva már éheztem és mentem volna (és mentem is) a csajokhoz... Varratszedés smafu, a sebhely meg elmúlik szépen. Mire vagy kíváncsi egyébként?

Piciri,
kocsmát majd kipróbáljuk... Várom már, hogy neked is megszülessen a bébid... És akkor teljes lesz az érdi csapat :lol: Bár - te tudsz vmit Kriszkrosszról? Nagyon eltűnt... Többször is gondoltam már rá, mi lehet velük... Osváth: foggggalmam sincs, melyik nap voltunk - nekem összefolynak a napok :oops: Ti is voltatok?

Csengo,
egyetértünk! (Védőnő)

És most a mi vnős sztorink:

a mienk nagyon kedves, készséges, bár néha furcsa javaslatai vannak (most ezt nem részletezem). Mikor hazajöttünk, szabin volt, a helyettese jött, ám egy hét múlva - váratlanul - megjelent. Én meg pont akkor takarítottam, úgyhogy megkértem, jöjjön később. Számomra is furcsa volt, hogy csak úgy beállít, mivel akár szoptathattam is volna - akkor meg hogy engedem be?! Mikor visszajött, megbeszéltük, mikor jön legközelebb, így már minden OK. Hozzánk kéthetente jön. A doki egyszer látta a babákat (bő egy hónap alatt), de írt már receptet, ilyesmi. Viszont visszük őket a Péterfybe kontrollra kéthetente - holnap megyünk ismét.

Most búcsúzom, randim van a fejőgéppel...

ákata2

Ákata!
Az uh. szerint van köztük méretileg 4. nap eltérés. Lehet, hogy rosszul írtam múltkor. Egypetéjüek és 2 méhlepény van. Kérdeztem a dokit, hogy ez hogyan lehet de azt mondta hogy ez lehet én buta azt hittem az csak kétpetéjüeknél van így. Amit részben bánok egy kicsit mert azt elég kellemetlen "megszülni" nem mindenkinek csak engem visel meg. Ráadásul a kicsi lányom után darabokba szedte ki a doki és még vagy fél órát turkált a hasamban mire mindent kiszedett. Gondolhatod nem volt valami kellemes. A nagylányom 12 éves a kicsi most mult 1 éves. Ezért is félek nagyon mert még 2 gyerek?! Nem lesz egyszerű. Egy kisfiút szerettünk volna ,aztán most úgy néz ki kaptunk még 2 csajszit. Ezért félek én is a babakocsitól mert ha nemfog beférni akkor mit csinálok, de majd legközelebb megsasolom milyen széles a dokinéninél az ajtó és akkor majd meglátjuk. De köszi az infót. A kórházban megkaptad a lányokat vagy menned kellett hozzájuk? Nemtudod mi az a súly aminél kiengedik őket? Bár bízom, hogy nem akarnak majd hamarabb kijönni de azért jó lenne tudni mia súlyhatár.
baboka

Ákata,

Köszönöm. Konkrétan mindent leírt Mamy és Juborka. Ma mesél az orvosom is. Csak szerettem volna olyanoktól infót kapni, akik átélték maguk is. A szakkönyveket én is el tudom olvasni, de tudjuk, h az nem ugyanaz.
Most varrnak v kapcsolnak v mindkettő? Kb mennyi idő alatt gyógyult meg? Érzed még? Sokáig gátolt a mozgásban?
Köszi,
Rolex
rolex

Sziasztok lányok!

Simigabi, Edit nagyon szépek, aranyosak a babák!!!

Sz_kata nagy-nagy gratula nektek, sok tejcsit és sok boldogságot kívánok!

Nem nagyon tudok írni, mert nálunk minden nap "zizi" Zsoltika. Eddig a szopi bumm miatt kb. hat napig (már összefolyik nem is emlékszem) másfélóránként, óránként szopiztunk. Csak cicin volt el. De legalább aludt, ha csak egy vagy másfél órát is. Most viszont három napja már nem kér enni, csak két vagy jó esetben három óránként, de alig alszik. Böfiztetést utálja, kirúgja magát a kezemből, miközben tartani is nehéz mert még nyeklik - nyaklik az egész gyerek. :(
Tehát, ha nem alszik vagy szopizik akkor sír. Illetve sírna, de én inkább ringatom, vagy ráteszem újra a mellemre. Próbáltam sírni hagyni is, (kb. egy percig) visszamegyek látom könnyes a szeme. Tehát tuti, hogy valami fáj neki - gondolom a hasa. Most arra tippelek, hogy marad bennt böfi (mert baromira hisztizik a karomban) és mikor leteszem kibukja - és belemegy az orrába.
Ilyenkor, ha nagyon sír visszateszem cicire - és nagynehezen elalszik mellettem.
Orrszívózok is, viszont olyan nagyon nagy mennyiségek nem jönnek ki.
Babások nektek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalatotok?
Szerintetek normális az, hogy egy baba, ha ébren van mindig sír - illetve csak a karomban nem? (de ott is nyűglődik)
Kb. három órát alszom egy nap néha ötöt két részletben. Sokszor nem is a gyerek miatt, most három napja az alkoholista szomszédom kelt fel.
Kettőig a részegen veszekedett a barátnőjével és eszméletlenül verte a sarkát a földhöz (100kg a srác) - kettőtől négyig etetettem böfiztettem - hétkor megint a fenti szomszéd zajoskodott, de úgy, hogy a baba is felébredt rá!
Amúgy majdnem minden nap túl zajos, de már legalább nem nyomatja a basszus éjjel. A televíziója is a méregdrága erősítőjére van kötve. Tehát ő úgy érzi, hogy mindent megtesz nekünk azzal, hogy nem tekeri maxra a hangerőt. Annyira megtesz mindent, mondanom se kell, hogy jobb ötletem nincs - nemrég vettük a lakást, de már azon gondolkozom, hogyan adhatnánk el.

Mert ez a fenti ember nemcsak alkoholista, de lelketlen is, egy idióta. Érzelmi fogyatékos - és e mellé még pénze is van, meg vannak verőlegényei is ha épp meg akar fenyegetni valakit.

A rendőrség tud tenni valamit? Ma már fel lehet jelenteni az ilyet, de vajon el lehet érni vele valamit?
Vagy van valakinek egy ellensége, aki lakást keres? :wink:

Beszéltem a nővéremmel is, vele meg az eset meg, hogy sírt a babája a szomszédja pedig felvette magnóra, és mikor a baba aludt, akkor játszotta vissza a falon keresztül. :shock:

elnézést kérek a panaszáradatért, muszáj volt kiírnom magamból...

KépKép
nózi

Rönci,
Ti kimostátok a babakocsi huzatait? Én csak a mózes belsejére gondoltam. Szerinted? Azért Téged zaklatlak, mert ugyanaz a kocsink...Valami tapasztalat? Jóformán ki se nyitottuk..

Nózi,
Csak akkor tudtok a rendőrséghez fordulni, ha este 10 után zajonganak. Az számít csendháborításnak. De szerintem, ha ennyire alvilági figura csak óvatosan.
rolex

Á_kata folyamatos etetés, bealvás: nálunk is ez a helyzet, én nemcsak a takarót "játszottam" a gyerek fejére, de sajnos a karomat is!!! :shock: Én is ezért nem szeretem, ha mellettem alszik! (most már sokkal jobban figyelek, de még ma hajnalban is volt, hogy nem emlékszem rá, hogy elaludtam-e szopi közben vagy nem? (órát uis már nem mindig nézek)
A lánykák - két különböző egyéniség - ennivalóak lehetnek! Jók a képek!

Ha valakinek van ötlete az ágyba tevésre szóljon! :)

Védőnő: nálunk is bejelentés nélkül jön... úgy látszik így szokták.
Mi még aludtunk a babával (ez az ominózus múlt hét előtt volt - de szép is volt minden! :lol: ) A férjem alsógatyában nyitott ajtót (rövid látogatás lett belőle :lol: ) - a védőnő adott neki egy-két etetési tanácsot...

Mamy nálunk a múlt héten volt ilyen (folyamatos éhség, és evés) így az üres mellemre is ráraktam, mert a cicizés legalább megnyugtatta. Volt, hogy kiürült mindkét mellem - elmentünk kocsikázni, hogy megteljen, mert a baba kocsiban mindig alszik.
De én lehetek az utolsó, aki tippeket adhat, már fontolgatom, hogy magamra kötöm a gyereket :?

Avent cumisüveg: azt hittem, ha abból eszik a baba majd jobban fog aludni. Lefejtem egy órán át 125 ml-t (kb. 80-akat eszik) megetettem minddel - majd még két órán keresztül nézegettük egymást hajnalban tágra nyílt nagy gomszemekkel. :?

KépKép
nózi

Rolex igen, hajnal kettőig ment a lárma és reggel héttől nyolcig újra. Ő ugyanis fordítva él...
Nem alvilági, azt hiszem a fenyegetésen túl nem merészkedne... de inkább nem próbálnám ki.

Most azt tervezzük, hogy odaadjuk neki a szőnyegünket - délután vagy holnap beszélünk vele. Hátha...

KépKép
nózi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?