Új privát üzeneted érkezett!

Asszem én takarékra teszem magam!
Jó éjt mindenkinek akinél éjszaka következik!
Kép

KépKép
eszti76

Szia Eszti,
akkor nem lehet rossz dolga Szonjának az oviban, ha a nagyi a dadus :D
Majd a suli választásnál leszünk gondban, az már kemény dió,
és akkor még valszeg protekció is kell,
bár nekünk ide a Borsmonostoriba is kellett protekció.

Jó éjszakát!
ábibaba

Zsanett & Ábi :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Zsanett!
Holnap megpróbáljuk az ottalvást. Kicsit félek töle, de kiváncsi vagyok. Félek, hogy hosszú lesz Neki fél 4-ig, félek, hogy alváshoz keresni fog, mégiscsak egy idegen hely, idegen ágy.
Viszont hosszútávon így lenne jobb, nekem is kényelmesebb.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta!
Szívesen találkozunk veletek, Mira és Janka tényleg nagyon helyesek voltak :D !

Eszter! Itt szülsz vagy Pesten? Tudunk róla mesélni, hogy itt milyen a kórházi rend ha érdekel. Én 3-szor szültem itt, ugyanannál az orvosnál mégis mindegyik más volt, a kórház is más már...
Nekem is másfél év van a két nagy között.
Mi sem soproniak vagyunk eredetileg, "Viollal cseréltünk hazát"

Ovibamenők!
Márton már este bejelentette, hogy nem akar holnap menni
:oops: , Janka sem túl lelkes most :roll:
Az enyémek is nehezen szakadnak el itthonról.

Próbáltam visszaolvasni, de sokat írtatok... Ágnesünk olyan nagy lett, szép, ügyes és bár lenne több időm, hogy rácsodálkozzak :roll:
Jó pihenést! talán holnap betudok nézni :wink:
amica

Gabó, köszi a nyugtatgatást, valójában talán most már örökké izgulni fogok miattuk :P

Gabó, Csilla
Amúgy most még nem félek a szülsétől, majd valószínüleg, ha za időpont közeledni fog, de akkor meg már egy idő múlva csak azt fogom várni, hogy végre előjöjjön, legalábbis Vincénél ez volt.
SZóval kicsit az van bennem, hogy túl kell esni rajta és megpróbálok nem nagyon rá gondolni. Az első nagyon hoszzú volt és szegénykémet a végén fogóval kellett kiszedni :oops:
de igazából nem is az volt a szörnyű, mert amint a karomban volt, tényleg nem érdekelt, hogy mi volt előtte, hanem az, hogy utána még 3 hónapig szenvedtem a gátsebemmel. :evil: :evil: :twisted: az nagyon kiborító volt. (utólag, 8 héttel a szülsé után újra is kellett műtsenek.) Nagyon remélem, hogy ez most nem fog megismétlődni. :roll:
Az izgalmam tárgya még az, hogy 2 hete megcsípett egy kullancs még Pest megyében :( , remélem, nem lesz a terhességre kihatása. :( :(

Lányok! mindenkit visszaigazoltam, aki a wiwen megtalált. Most már talán utcán is fel fogom némelyiketeket ismerni :) :D :)

Amica,
Sopronban tervezem a szülést és az az igazság, hogy kérdezni is szerettem volna, hogy Nektek mi a tapasztalatotok az itteni kórházzal, mire figyeljek, stb. Úgy néz ki, hogy a Tiboldinál szülnék. Ti kinél tettétek ezt?
Amúgy nagyon bonyolult lenne megszervezzem, hogy Pesten szüljek, ezért döntöttem így. Nem kellett volna?

Katus,
ha úgy gondolod, meg idővel esteleg megismerkednénk, adott esetben, ha a fiaink is úgy gondolnák, szívesen vigyázok Mátéra alkalmanként. Persze tudom, ez sokmindentől függ, de ha úgy jön ki... :)

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

Eszter,
én Berkesnél szültem, ahogy Andi is, igaz császárral a végén, de a dokival elégedett voltam. Jót is és rosszat is hallani mindenkiről, Tiboldi is jó orvos, sok jó hallottam róla. Biztosan egyszerűbb itt Sopronban. :)

Zsanett,
nagyon szép családod van, Ábi is nagyon aranyos fiú! És nem olaszul szólalt meg először? :) Nem azt mondta, hogy ciao? :lol:

Andi,
első blikkre azt olvastam, hogy házat cseréltünk, nem pedig azt, hogy hazát... :) :) :)
Nemsokára búcsú Hegykőn!! :) :) :)

Most hétvégén ugye Nyárligeten volt búcsú. Kis falu. Egy kirakodó volt... :) Anno, mikor még udvarolt az uram, vett nekem a nyárligeti "vásárban" egy plüss csibét! :) Azóta sem semmit. Igaz azóta sem mentünk el mellette. :) Most is csak rápillantottunk, hogy igen, van kirakodó. :)
Így még Dorka sem kapott semmit, nem tudom fog-e egyáltalán. Mert ha vhol több kirakodó van, ott is kicsi az esély, hogy találunk vmi nem gagyi játékot, de ha csak egy van...
Szal lehet, hogy még a hegykőiben sem kap semmit. Mármint játékot. Ruhát azt már valószínűbb, azok nem mindig gagyik.

Ja, Eszter, megpróbállak én is megkeresni az iwiw-en.
Ja, és tudod, hogy lehet ám várandós szalagot is csinálni ott, ahol a babásat! :)

Csinálsz nekünk egyet, hogy tudjunk számolni és izgulni veled együtt: :)

nadine81

Viol, tudom, Márton már számít a búcsúra, vásárra! :lol:

Eszter, harmadszorra gátvédelemmel szültem, elmondhatatlanul jobb, mint a gátmetszés! Szülés után 4órával már saját lábamon mentem át a másik épületbe a koraszülöttre, mert Ágnes kicsit hamarabb jött, de öt nap múlva már hazajöttem a kórházból látogatás allatt mosni és vasalni. :wink:
Pár hetesen összefutottam Katusékkal az utcán és alig esett le, hogy miért csodálkozik, hogy biciklivel voltam...
A gátvédelem szinte csak a szülésznőn múlt, de előtte megbeszéltem az orvossal is, hogy úgy szeretném, persze ha minden körülmény lehetővé teszi. Tudok küldeni gátmasszázs leírást és olajat is vettem amit bevittem a szülésre. A szülésznővel is megbeszéltem a dolgot. Létezik homeos bogyó is és teák, de mivel nálam mindig izgalmas volt, hogy koraszülök ezért ezeket nem alkalmazhattam. Létezik egy krém is ami a gátsebre nagyon jótékony hatású, ha érdekel megkérdezem, mert a szobatársamnak volt, ki is próbáltam.
Másodszorra ügyesebb is ám az ember! Már sokkal tudatosabban szül és jobban segítik egymást a gyerekkel :wink: .

Megyek, gyerekek oviban, Ágnes kiságyban, vár a munka!
amica

Sziasztok!!!
Na talán most van pár pecem irkálni!(bár Petra a másik szobába machinál valamit,az nem jo)
Szoval reggel indultunk 7-kor a komppal Brac szigetről aztán este értünk haza,végülis 1000 km-re voltunk.Gyerkőcök is és mi is NAGYON élveztük.MInt irtam már mi még nem nyaraltunk külföldön.Most hogy elvoltunk,többé csak oda akarunk menni!!!!!!Gondolom ezzel más is van igy...Szoval,nagyon meleg volt,minddennap strandoltunk általában mindig máshol....és egéssz nap...Kajálni mentünk haz csak este,mert a hamburgertől már csömörünk volt a parton.Magyarok nme voltak,inkább csehek,szlovákok,németek,és olaszok.Azt hittük tele lesz magyarokkal,de szerencsére nem igy volt....
Búvártkodtunk is,de igazán nem hoztunk fel semmit a tenger mélyéből mert megijedtünk állandoan amikor kikandikáltak a rákok,meg a többi a kagylokbol...láttam meduzát is,polipot...csak cápát nem (jobb is)
Nagylányt nem lehetett kihozni a vizből,kicsi meg okosan elvolt velünk.Nagyon féltem hogy a Petrával mit fogunk ott csinálni,de nagyon feltalálta magát,pedig mi hülye szülök egy játékot se vittünk neki(nagyon okosak!!)
szoval ha lesznek előhivva képek akkor felteszem majd őket,adig én is csak ábrándozom.

Sokat irtatok,nem is tudom végig követni..
Eszter
mi még nem is merjük egymást.Én is soproni vagyok,két gyerkőccel,Réka 10éves,Petra 19hos.Tervben van a harmadik is.
Te ahogy most olvasom már a második babádat várod.Mekkora az első,mikor lesz a 2.-tudod már a nemét???
Én is itt szültem mindkettőt a Berkesnél.Nagyon tuti a faszi..én nagyon biztam benne,és nem is bántam meg hogy vele szültem.Remélem majd a 3. is nála lesz...

Zsanett
látom elkezdted a sulit...nagyon fegyelmezetlenek ezek a mai fiatalok???birsz velük???

mirama

merre voltatok???
ábi hogy birta az utat??tenger tetszett neki???Látom itt homokos a tenger.az jo lehetett mert ahol mi voltunk ott kavicsos volt,sőt inkább köves...

Esztiu
tényleg jo helye lehet a dadus nagyi mellett a Szonjának...
nem is kell rohannotok...
Képzeld,nekm egyszer a férjemnek kellett volna elhozni anno az ovibol a Rékát.Én d.u.-os voltam,ő meg épp költöztetett minket ide lakásba.Na 17 után 5 perccel,jön a fönököm,hogy az ovibol telefonálnak,hogy nem ment senki a gyerekért,ők zárnánrk már..
Na égett is a pofám rendesen amikor elszaladtam érte...Kapott is a férjem a fejére rendesen tőlem...

még probálok benézni,de még a mosogép mindig megy(szegény)és halombam áll a vasalás.Anyumat is várom mert nem érek rá elmenni hozzá élménybeszámolora,igy áthivtam inkább őt...
sziasztok!!!
Vendég

sziasztok, ma nagyon sok dolgom van, de azt hiszem sikerült pocaklakónak is szalagot csinálni.
szép napot mindnekinek!! :D

KépKép
KépKép
esztermami

Szisztok!

Viol!

Elküldenéd az a kismamás vetítést, én nem kaptam meg! :cry:
Gondolom, hogy nagyon várod a búcsút, izgi lesz, hányan lesztek a keresztelőn?
Én sem kapok soha semmit a búcsúba, bár most augusztusban, mindenre felültem, mindent kipróbáltam, nem kevés pénzbe került! :( (uram álta :lol: )

Gabó!

Suli???
Nagyon tetszetek a hisztis képek, van egy nagyon jó kis videóm a egy hisztis kisgyerekről, Jocóval annyit nevettünk, hogy majd bepisiltem....... :lol: :lol: :lol:
Majd mindjárt küldöm!
Ki szeretné még?
Azért nem voltam, mert itt volt szerda óta az unokatesom, tök szupi volt!!!!!!! :)

Esztermami!

Köszi, megbeszélhetünk egy randit, kíváncsi lennék, mit szólnak a fiúk egymáshoz!)
Belegondoltam, mi lenne, ha terhes lennék..........uh, én nagyon nem tudom, mi lenne velem, szeretnék is meg nem is, én nagyon félek a terhességtől, nekem a 24 héttől feküdnöm kellett, és most is nagy az esély rá!
A munkád nagyon szupi lehet, egyből a Da Vinci-kód jutott eszembe! :)
Mennyi az esélye, hogy itt maradjatok?
Mióta laktok itt?
Nekem is szörnyen hiányzik a család, de már annyira megszoktam itt, meg esély sincs rá, hogy haza menjünk!
Meg egy idő után Máténak már Sopron, fog úgy hiányozni, mint nekem Pécs! :(

Rik!

Nagyon szuper lehetett!
Én még soha nem voltam tengeren nyaralni, igaz nem vagyok egy strandolós típus, de biztos szuper! :)
De jó neked, irigykedek, csak úgy át tudod hívni anyukádat!

Zsanett!

Nagyon szép kisfiad van, és ti is nagyon szimpatikusak vagytok!
Gondolom nem könnyű a tinikkel!
Én tegnap a játszótéren kiakadtam milyen pofátlan gyerekek vannak, Jocóval csak ámultunk bámultunk, milyenek a kb 8 évesek, úr isten, milyenek lehetnek a nagyobbak??? :?: :roll:

Magdi anyus! :lol:

Gratula az új munkádhoz!!!! :)
Ma torna??? :?:

Eszti!

Sebaj, majd legközelebb sétálunk! Merre voltatok?

Hajnus!

Én is sokat leadtam szülés óta (kb 17kg), olyan csúnya a bőröm, tisztára szétrepedt a csípőmön, combomon, és most irtó ronda, nem igazán vagyom strandra! :( :( :(

Nicika!

Hogy vagytok???

Nem tudom kit, hagytam ki, de bocsi, nem jegyzeteltem!

katus78

Jó reggelt!!!

Szemizo!Hát nincs túl jó élményem sem a terhességről sem a szülésről!A terhesség alatt végig fájt a hasam,görcsöltem a 31-34.-ik hétig korházba is kerültem emiatt ami baromira kikészített idegileg.
Aztán mikor eljött a nagy nap jól megszenvedtem Levusért.Igaz "csak"10 óra volt,de az az elejétől kő kemény.Miután elkezdett szivárogni a magzatvíz reggel negyed 5-fele mire beértünk a kórházba 3/4 5-re már 5-perces fájásaim voltak amit nem sokkal később már 2-percesek követtek.erre én azt hittem hamar megfogok szűlni,de ez nem így lett.A lényeg:a dokim tágított ki 4-újnyira már azt nagyon rosszul viseltem természetes úton semmit nem tágultam.Aztán délelőtt 11-kor feltett infúzióra behívtuk a Balázs én naív azt hittem már nincs sok hátra nem így lett.Kb: 3-órán át voltak tolófájásaim nyomtam fekve,ülve ahogy csak lehetett,de a Levi csak nem akart lemenni a csatornába.Aztán bent voltak bennem könyékig, húzták nyomták szegény gyereket,de semmi.Majd 15 órakor már csak azt vettem észre,hogy rohangálnak körülöttem jött az altatódoki valamit odaikszeltem neki már arra sem emlékszem annyira ki voltam merülve,hogy nem is lett volna energiám rendesen meszűlni.Aztán gyors a műtőbe és 5-perc alatt kikapták a Husit.Mint kiderült jobb is volt így,mert a Levi fején volt a köldökzsinór meg már ő is nagyon kivolt merülve.Szal ezért a félelem.
Hú akkor kemény reggeled lesz.Hogy bírtad?

Viol!Ilyen vásárokba nem is nagyon érdemes játékot venni,mert drága is meg nagyja gagyi is.

Katus!Nagyon jók ezek a köpések amiket leírtál!A köpésekbe az utolsó tetszett nagyon a másikba pedig az első!

Ábibaba!Jók a képeitek helyesek vagytok rajt.A szemem már jó köszi a suli pedig nem fog összejönni.Heti két alkalom kedd és csütörtök egy hét lenne Győrben egy pár nap szombathelyen és anyagilag sem olcsó.Szal egyenlőre pihentetem a suli dolgot.A másik pedig,hogy Levi most kezd nagyon ragaszkodni az apjához nem tehetem meg,hogy hétvégi apuka legyen belőle és elvegyem tőle a legfontosabb dolgot az életében.
Ennyire nehéz a diákokkal?Hogy jössz ki velük?

Eszti!Meggyógyultál már ott lent?
Egyébként én sem vagyok megkersztelve mikor picik voltunk anyu megakart csak apu azt mondta neki,ha megmer akkor agyonveri!Aranyos mi?Faszkalap!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Esztermami!Biztos nem lesz semmi a kullancstól ártalmatlant kaptál be.
ej nem semmi lehetett a szülésed el is hizsem,hogy félsz van benned.

Rik!Hú biztos jó lehetett kint várom a képeket!!Nyaralni én 98-ban voltam utoljára görögbe,de oda vissza fogok menni,mert lenyűgöző volt.Olimpikonon voltunk.A Balázzsal meg még nem is voltunk közösen pedig már több mint 8-éve együtt vagyunk.Szal már hiányzik egy kis üdülés!!
Vendég

Katus!Elküldöd azt a videót?Had pisiljek be én én is!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Az az igazság,hogy valahogy én úgy vagyok,hogy szeretnék is meg nem is.Nemtom!!!!!Most per pillanat úgy érzem,hogy jó lenne.
Nemtom majd meglátjuk.
Tegnap voltunk megnézni egy házat pont a barátaink melletti eladó ők nagyon szeretnék ha oda költöznénk meg mi is,de nagyon ramaty a ház és rengeteget kéne rákölteni.4milla lenne "Tömésház" három szoba konyha,fürdő,de annyira szar az elrendezése,hogy jujj! Szal ez nem jött be.
Na pont a szülésről van szó az RTL-en!
Juj néztétek tegnap a naplót?Rákos gyerekek voltak bent.Mikor ilyet látok,hogy beteg egy kisgyerek mindíg elszorul a szívem és remélem,hogy nekünk soha,de soha nem kell majd ilyet átélnünk.
Vendég

Gabo!

Jaj, kerlek ne mond, hogy töröm a magyart, lehet picit erzödik a kiejtesemen a nemet hanglejtes, de a magyart nem töröm. :(
Ugye lanyok???????
Nyugtassatok meg! :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok

Bence alszik,van egy pár percem.

Katus,elküldöd nekem is a videót?Én meg megpróbálom elküldeni Violét.

Rik,sikerült behozni a sulis lemaradást?Már alig várom,hogy feltegyél képeket.Nagyon szupi lehetett.

Ábibaba,ti merre laktok?Biztos írtad,de az az agyam,mint a szita :lol:

Kép

Kép
hajnus

Katus!!Hát ez kurva jó! :lol: :lol: A Levi itt ült az ölemben és rá volt tapadva.Haláli!

Reni!Akkor lehet,hogy csak ezért volt furcsa!Elnézést a béna hallásomért!! :D :D :D
Vendég

sziasztok

majd el kókadok,szerencsére nagy főzést nem kell csinálnom.reggel 6.20-kor zenélt az ébresztő,majdnem elsírtam magam.de sikerült beérni a suliba időben(igaz kicsit rohantunk :oops: :lol: ),az ovi meg megvárt.aztán itthon ágyneműt cseréltem a gyerekeknek(ugye három ágyat rendbetenni már nem kis munka),így most megjutalmaztam magam egy kis társasági élettel.de mindjárt kész az első mosás,azt teregetem,meg még az ágyneműt is bedobom a gépbe.holnap meg már főzni is kell :? .

hajnus
nem írtad,hogy mennyi ideig éltél ezen a kaján.végül ma még nem kezdtem el,mert még ki sem nyomtattam.

esztermami
itt már sokan dícsérték berkest,én is csatlakozom hozzájuk.bár nekem csak a lányok születtek sopronban,először pedig fogadott orvosom sem volt,csak szerencsére berkes volt az ügyeletes.zóránál pedig épp szabira ment,így karazmánál szültem,ő is nagyon rendes.én nekem a tiboldi pont nem jött be,ő volt az akit mindenképp el akartam kerülni.egyszer csinált magzatvíz vizsgálatot,de mintha én ott sem lettem volna(gondolom azért nézett keresztül rajtam,mert nem fizettem neki,mintha szivességet tett volna nekem azzal,hogy megcsinálta a vizsgálatot).de tényleg mindenkinek vannak jó és rossz tapasztalatai is bárkivel.akinél szecső született még miskolcon nekem egy szuper ember volt(igaz évek óta már hozzá jártam mindig),egy ismerősömnek meg nem jött be.de én berkest és karazmát nagyon ajánlom.

andi
nálunk semmi gond nem volt az ovival,bementünk,ügyin átöltözött míra,pisilt,puszit osztott és bement.igaz a köszönés az óvó néninek ma elmaradt,de gondolom holnap már lesz megint.

zsanett
ábi milyen nagy fiú lett!még mindig olyan rosszcsont?vagy az ovi talán kicsit szelidített rajta-ott azért nem ő a főnök,úgy mint otthon :lol: :lol: :lol:

gabó
akkor most kicsit szomorkodsz a suli miatt?de apa tényleg fontosabb!!!és most bérházból kertesbe akartok költözni?vagy csak nagyobb cserén vagytok?

eszter
remélem jól vagy,,főleg a mai ausztiai munka után :twisted: :evil: :shock: .és igen,igazad van,tényleg minden nap többször is eszembe juttok a lavór miatt(no meg amúgy is)

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!
Én is most ültem le, de már centriz a másodikkal a gép, vasaltam, teregettem és reggel Janka is apával ment oviba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előbb elkészült mint Márton, ott sem volt vele semmi gond :wink: :wink: :wink:
Délben megyek értük és még nem főztem :roll: :roll: :roll: , maradék sincs...
Rohanok tovább!

Katus, Janka levágott a múlt héten egy 20perces hisztit az oviban, addigra értem oda, még folytatta volna... :oops: :lol: :roll:
amica

Én nem tudom megnézni :evil: :evil: Azt írja az Outlook Express törölte a nem biztonságos mellékletet :evil:

Csilla,hú,tényleg!Tegnap délután elkezdte írni,aztán rajtam kivül álló okok miatt nem tudtam befejezni :D Szóval egy pár hétig(6?) ezt ettem,aztán már kivsit változtattam.De csak annyira,hogy a bevitt kalória ne nagyon változzon.Az volt a jó,hogy én akkor dolgoztam,ott meg csak meghatározott időnként lehet enni.
Egyébként Anyukám fogyott azt hiszem 17 kilót(már 100 körül volt és talán 160cm)úgy,hogy kihagyja a vacsit,6 után már egyáltalán nem eszik.

Kép

Kép
hajnus

Erika (Rik)

húú, tök jó lehetett a búvárkodás, egyszer én is kipróbálnám! :) Medúza engem csípett már meg, nem jó. :(
"Tuti a faszi" :lol:

Eszter,
jó lett a szalagod!! :)

Katus,
mindjárt próbálom újra küldeni. Pedig akkor neked is elküldtem, mert nem freemailes vagy. Lehet, hogy .hu-t írtam és nem .com-ot... :oops: :lol:
Szeretném én is a hisztis videót, de nem akarok bepisilni!! :) :) :)
Unokatesód hány éves? Egyedül volt? Van gyerkőc?

Gabó,
ugyan korábban már leírtad te hogyan szültél, de azért így mégegyszer olvasni... Gáááz... És akkor én mit ugrálok itt a császárommal?? Nekem még enyhe volt... :)
Te, ha be akarsz pisilni, ne menj WC-re, lehet hogy úgy is sikerül. :) A videón meg simán röhögj nagyokat! :lol:

Reni,
törni tényleg nem töröd a magyart, hogyan törnéd! Akcentusod van pici - sztem - de az sem nagy. De épp azon gondolkodtam, hogy te tulképp kivel is beszélnél olyan sokat magyarul?? Ditererrel nem. Laraval sem sokat még, max te beszélsz neki, de ő neked... Sokat még nem... Milyen gyakran beszélsz telcsin az "itthoniakkal?"
Szal ez így sztem már természetes. Egészen pontosan mióta élsz kint?

nadine81

Katus,
ment a mail a .com-ra! :lol:
Ja, és hol voltatok, amikor felültél mindenre? Otthon? És Máté is, vagy csak te??? :lol: :lol: :lol:

nadine81

Csilla,
nekem maradékom van, így ma én sem főzök!! Jughéjj!! Jók is ezek a búcsuk! :lol:

nadine81

Viol!

Én is küldtem!
Mecseknádasdon voltunk a búcsúban (Jocó kis falúja) Máté a mamánál volt, akkor, mi a Jocóval, meg a többi haverral ültünk fel mindenre :lol: :lol: :lol:
Jaj, Viol, mire is gondoltál? :oops: :oops: :oops: Felültem, nem bele :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Hajnus neked is elküldtem!

Amica!

Hát az nem lehetet semmi! Hu nem is tudom mit fogok csinálni ilyen helyzetekben, Jocó nővére nagy földhözvágodó hisztis volt, remélem Máté nem örökölte! :lol:
Én is kivasaltam már!

katus78

Nekem muszáj főzni ma.Tegnap én is pizzát csináltam.Illetve csináltunk Apával.Azért nem rendezek nagy főzést,mert megyünk Istiért.Lasagne lesz.
Délután mennem kell szülői értekezletre :? Kíváncsi vagyok mennyi pénzt hagyok ott.

Katus,köszi,de nem tudom megnézni :( Majd a Ferivel megnézetem.

Kép

Kép
hajnus

Viol!

Unokatesom 44 éves, egyedülálló "vénlány" :lol:
Nincs gyereke (sajnos).
Rohadt jó fej, nagyon laza.

katus78

Amics,melyik oviba járnak a gyerkőcök?Bízz az óvonőben,majd ő "lerendezi" ezeket a hisztirohamokat.

Kép

Kép
hajnus

Amics=Amica :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Tényleg tud valaki valamit Nikiről??

Kép

Kép
hajnus

Katus,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Értem én, értem. De bármily hihetetlen is, én nem ARRA gondoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , valakivel összekeversz... :lol: :lol: :lol: :lol: De most komolyan. Itt most az akart lenni a poén, hogy te voltál a legnagyobb gyerek, hogy mindent kipróbáltál. :) de ha már így szóba hoztad... :lol: :lol:

nadine81

Hajnus,
mi úgy rendeltünk szombaton pizzát... :oops: :D Fini volt. Én ennek is lusta vagyok nekiállni. Meg tuti leégne, nekem tök sok minden odakozmál a sütőben... :evil:

Nekem is kéne vasalni, de... Nincs kedvem. Majd. Egyszer... Na jó, majd ma.

nadine81

Megjött a video, most tölti, mindjárt nézem.
Te magkaptad?

nadine81

Hát be nem pisiltem, de qrva jóóó! :) :) :) Hogyan földhözdobja magát, mihelyt a látótérbe ér!!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

szemizo!Jutalom az mindíg kell egy kicsi!
Ez a ház ahol most vagyunk már 4-éve anyósomé!Többek közt ezért is szeretnék innen eltűzni.Remélme a fiúknal sikerül eladni a házat amit örököltek,mert én jövő nyáron tiplizek innen.ez egy pince volt és elég sokat ráköltöttünk már amit senki nem fog nekünk kifizetni"majd a Balázs annyival többet fog örökölni",de elhúzunk innen "távolra".Igen kb egy 80négyzetmétereset szeretnénk ha több az sem baj.Ez is 80-as,de szintes.Ha itt maradnánk akkor meglenne csinálva a felső szint is,de nem maradunk.hármunknak még elég,de négyünknek már nem lenne az.Így is jó lenne Levinek már egy külön szoba!!Most van egy szoba+egy nappali és ez már kezd kicsi lenni.Most van több eladó,de hát ugye pénz még nincs és nem akarom fájdítani a kicsi szívemet,hogy találunk egy olyat ami tetszik és nem tudjuk megvenni.

Nekem csak levesem maradt tegnapról,mert olyan finomra sikerült a hortobágyi pali,hogy apa elvitte magával reggel.

Katus!Láncos ringisen is ültetek?Én gyerekkoromban egyszer rosszul lettem utánna azóta ha csak ránézek hényingerem lesz.Emlékszem mikor még gyerek voltam 10ft volt egy kör.Mindíg anyu tárcájából lopkodtuk a lóvét.
Vendég

Viol!Nem pisiltél be!!!!
Na mi megyünk kajólni meg alukálni!!
Vendég

Én láncoson sosem ültem, hanem azon a Limbón vagy mirosseben. Nemtom hogy hívják most... Na, azután rókáztam... :lol:

nadine81

Jajj, de szeretem!! :lol:

Kép

nadine81

Én is kérhetem a hisztiset? :lol: :lol: :lol: lécci, lécci, lécci!
Mi nemrég értünk haza a sétából. Tegnap jó dolgunk volt, kisIván aludt a Forma1 alatt, utána pedig Esztivel+Szonjával+ Iván babával (Szonja babája) sétáltak. Mi meg itthon lazultunk apával. (Na jó, közben azért kivakertam a kádat, hogy a kicsi tudjon benne fürödni.)
Tök ari volt szinte úszott benne! Nagyon szeret fürödni.
Tényleg nem viszi senki bébiúszásra a prüntyőjét? Szept 13-tól van, és meg lehet nézni (szerdán és szombaton van). Én még gondolkodom rajta. Hmm, hmmm.
Vendég

Jaj,de ari!!
Vendég

Ja, én is rókáztam a láncos után kizskoromban.
Vendég

kiskoromban :P
Vendég

Nagyon édi Dorka, egyre szebb!!!!
Vendég

Vero!Én csak azt tudom neked mondani,hogy vidd.Mi nem tudtuk,mert Egerszegen volt meg Karosba,de ugye én nem tudtam egyedül vele elmenni.Most meg itt van már Kanizsán Ha lesz mégegy én tuti viszem.
Nagykádba fürcsizik?
Vendég

Én is teszek fel egy képet!Így aludtak tegnap délután apával!! Kép
Vendég

A hisztis videót küldjétek el nekem, hátha röhögök is kicsit, mert most csak bőgni tudnék. Janka ma is hisztizett. :cry:
szalay73 a freemailem!

Az a baj, hogy nem vigasztalódik meg az óvónénivel, csak engm szeretne.
amica

Andi, vígasztaljon, h ma az enyém is nyűglődik. :?
Az meg hogy Téged akar, csak jó, képzeld ha csak az óvónénit akarná :shock: . :wink:
Iván most az Áron ágyában hempereg, szerinte az tök jó hely, a sajátja meg sz@r hely. :roll:

Édes a Levi apával!!
Minden gyerkőc helyes!
Az a baj a bébiúszással, hogy egyedül nem akarok menni, apa meg szombat de. dolgozik. Majd meggondolom még...

Esztermami,
Van albumod? :?: Ha igen, milyen néven?
Vendég

amica!Majd megszokja és a végén már rád sem fog hederíteni ha ott hagyod!Egy-két hét és fittül fog menni ez a dolog is!Monom én akinek kicsi gyerkőce van mi?!! :) :) :)

Vero!És anyukád?Neked is kikapcs lenne meg meg a baba is biztos élvezné!! :D :lol:
Vendég

andi
és megint olyan sokat hisztizett?márton nem tudná megvigasztalni?vagy nem is akarja?ezek szerint én jól jártam,az enyéim csak nekünk hisztiznek.

gabó,viol
aranyosak a gyerkőcök.és levi sokszor alszik veletek,vagy csak ennyire fáradt volt?és apa így szemüvegben jobban lát alvás közben? :lol: :lol: :roll:

hajnus
köszi az infót.de tényleg munka közben könnyebb fogyizni,mint így,itthon a finom falatok között.ma jól belaktam tökfőzelékből,zórának is nagyon ízlett.írtad anyukádat,én sem eszem sokat este,általában 6-kor vacsizok a gyerekekkel(maradékokat megeszem),és mégsem történik semmi.lehet,hogy így maradok :cry: .anyukám és az ő anyukája családja végig ilyen gömbölyű fajta,szerintem bennem is genetikailag ez van.de azért próbálkozok,legalább 10 kilót kéne fogynom és akkor olyan lennék kb,mint szecső után(az sem volt már karcsúnak mindható sajnos)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla! Nagyon jól jártál!
11.40-kor telefonáltak, hogy menjek érte :cry: :cry: :cry:
Márton a csoportban ebédelt, őt meg megdícsérték, hogy milyen szépen segít Jankának :roll:
A mosdóban kezdte, nem hagyta magát megvigasztalni az óvónéninek, csapkodott mikor megakarták fogni és inkább hasrafeküdt... Ebédig el sem jutott.

Katus, kösz a videot, ha most nekem lenne küldenék olyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha felvette az ovi majd mutatom :lol: :lol: :lol:
Elvagyok ám kenődve...
amica

Jaj Vero, az enyémek túlságosan is anyásak. Márton tavaly szinte kívülálló volt a csoportban, nem játszott senkivel, kesergett, majd nem aludt jól és így kezdődött az ovodai történetünk, de most új színt vittem, a kiscsaj meg hisztizik ha anyát akarja... a Márton gondját is mi oldottuk meg, de most nem tudom mit tehetek azért, hogy ne hisztizzen.

Viol, magzatos ríkatósat ne küldjél ám nekem :lol: :lol: :lol: , ilyenkor erősen győzködöm magam, hogy szó sem lehet negyedikről és erre 40éves koromig vissza se térjek!

Vero, már többször szerettem volna kérdezni, csak elmaradt, hogy a pharmatexet te próbáltad is?

Csilla, pedig már annyira rákészültem, hogy reggel apával mennek és meg majd 2után értük megyek Ágnessel és legalább délelőtt csak kettesben leszünk. Így reményem sincs az ottalvásra, persze márton is hazajön, épp ebéd közben amira Zolit várom és Ágnes sem tud az ágyikójában szunyni ahogy azt kéne...
amica

Eszter!
Van egy nagyon szép kismama szövetnadrágom, tavasszal vettem, ünneplős volt, alig használtam.
Most hogy nekem tuti nem kell már szeretném eladni, nincs rá szükséged?
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?