Szisztok!
Viol!
Elküldenéd az a kismamás vetítést, én nem kaptam meg!
Gondolom, hogy nagyon várod a búcsút, izgi lesz, hányan lesztek a keresztelőn?
Én sem kapok soha semmit a búcsúba, bár most augusztusban, mindenre felültem, mindent kipróbáltam, nem kevés pénzbe került!
(uram álta
)
Gabó!
Suli???
Nagyon tetszetek a hisztis képek, van egy nagyon jó kis videóm a egy hisztis kisgyerekről, Jocóval annyit nevettünk, hogy majd bepisiltem.......
Majd mindjárt küldöm!
Ki szeretné még?
Azért nem voltam, mert itt volt szerda óta az unokatesom, tök szupi volt!!!!!!!
Esztermami!
Köszi, megbeszélhetünk egy randit, kíváncsi lennék, mit szólnak a fiúk egymáshoz!)
Belegondoltam, mi lenne, ha terhes lennék..........uh, én nagyon nem tudom, mi lenne velem, szeretnék is meg nem is, én nagyon félek a terhességtől, nekem a 24 héttől feküdnöm kellett, és most is nagy az esély rá!
A munkád nagyon szupi lehet, egyből a Da Vinci-kód jutott eszembe!
Mennyi az esélye, hogy itt maradjatok?
Mióta laktok itt?
Nekem is szörnyen hiányzik a család, de már annyira megszoktam itt, meg esély sincs rá, hogy haza menjünk!
Meg egy idő után Máténak már Sopron, fog úgy hiányozni, mint nekem Pécs!
Rik!
Nagyon szuper lehetett!
Én még soha nem voltam tengeren nyaralni, igaz nem vagyok egy strandolós típus, de biztos szuper!
De jó neked, irigykedek, csak úgy át tudod hívni anyukádat!
Zsanett!
Nagyon szép kisfiad van, és ti is nagyon szimpatikusak vagytok!
Gondolom nem könnyű a tinikkel!
Én tegnap a játszótéren kiakadtam milyen pofátlan gyerekek vannak, Jocóval csak ámultunk bámultunk, milyenek a kb 8 évesek, úr isten, milyenek lehetnek a nagyobbak???
Magdi anyus!
Gratula az új munkádhoz!!!!
Ma torna???
Eszti!
Sebaj, majd legközelebb sétálunk! Merre voltatok?
Hajnus!
Én is sokat leadtam szülés óta (kb 17kg), olyan csúnya a bőröm, tisztára szétrepedt a csípőmön, combomon, és most irtó ronda, nem igazán vagyom strandra!
Nicika!
Hogy vagytok???
Nem tudom kit, hagytam ki, de bocsi, nem jegyzeteltem!