Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kiscsillag!
Nekem az altatás friss élmény, és bátran mond6om, semmi az egész. Odamész, felpattansz az ágyra, feletted megbeszélik, hogy buliba mennek este, gondolod magadban, Te is mennél. Megszúr az altatós, megkérdezed: mindjárt alszom? Igen - jön a válasz. Egszer csak a plafonon lévő lámpa már nem áll olyan stabilan, mint korábban, és következő élményed: Ébredj, készen vagyunk! Ennyi. Nincs benne semmi extra. Aztán még emléxem, h mondták, h emeljem a popsit. Aztán egy ideig megint semmi, visszaaludtam. Nekem nagyon jó volt, mert egyedül voltam tegnap punkciós, és amíg nem jöttek az ET-sek, behívták a férjemet, és ott volt velem. Hazafelé megint elaludtam a kocsiban, meg egész nap hófehérkét játszottam, de nem voltam rosszul. Kicsit fájt a petefészkem, sőt, még most is érzem kicsit, de nem vészes. Csak könnyű kaját lehetett utána enni. Úgyhogy tényleg ne félj, mert nincs mitől! Komolyan.

Kismókus!
Örülök, ha használt a kalcium. Én már az ekcémára is azt szoktam inni, és egész jól elbánik vele!

Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat, a szorítást, de nincs jó hírem. 8 sejtet tudtak levenni, abból 6-ot szúrtak meg (ICSI). Mára egy sem (!) indult el! Miért????? Felhívtak a Kaáliból, mondták, h nincs jó hírük. Azt mondták, megpróbálják a kimaradt kettőt is megszúrni, meg hogy talán elindul a 6-ból még valamennyi, de... Én nagyon reménykedem, de valahol a szívem mélyén pontosan tudom, hogy nem fognak. Úgy bőgtem, mint egy gyerek. :cry: 8-ból semmi? Mit rontottam el? Mindent úgy csináltam, ahogy mondták, szurik, gyógyszerek... sőt, szedtem plusz vitaminokat is. Most eszem a fehérjéket, de úgy érzem, feleslegesen. Az a baj, hogy most tartunk 220ezernél, és félek, nem lesz ennyi pénzünk, hogy újra belevágjunk. Főleg ilyen gázárak mellett! Tudom, már többször leírtátok ezt a várakozós 3 hónapot, de aki mostanság van benne, az mesélje már el, hogy akkor most pontosan hogy is van? Ha mi augusztus 23-án fogtunk bele, és mondjuk hétfőn mondják ki véglegesen a rossz hírt, akkor mikor foghatnánk bele a következőbe (ha összejönne a pénz)? Augusztus 23-hoz vagy szeptember 11-hez kell számolni? Jó, tudom, a mensitől is függ...

Köszi Nektek!

Csibe
csibe73

Sziasztok

Szép napos hétvégét mindenkinek

Csibe
öszintén sajnálom, de szerintem még reménykedj. Nekem tavaly májusban 13petesejtet szívtak le, én is rettenetesen reménykedtem, hogy ebből még fagyibabákra is biztos jut. Ennek ellenére 24 óra múlva csak 1-etlen egynél indult el valami, én is teljesen magam alatt voltam (hogy másnak mondjuk 6-ból 6 nekem meg semmi), 48óra múlva már 3-an voltak, én még mindig reménykedtem, hogy többen lesznek, de a beülti napján is csak 3-an v. 4-en voltak, ebből 3-at kértünk vissza, és a 3-ból lett a mi kis csillagbogarunk. Úgyhogy szerintem még reménykedj - tudod - a remény hal meg utoljára.
Én nagyon de nagyon szorítok és drukkolok neked hogy legalább 1v.2 de legyen akit-akiket visszakaphatsz.

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok

Szép napos hétvégét mindenkinek

Csibe
öszintén sajnálom, de szerintem még reménykedj. Nekem tavaly májusban 13petesejtet szívtak le, én is rettenetesen reménykedtem, hogy ebből még fagyibabákra is biztos jut. Ennek ellenére 24 óra múlva csak 1-etlen egynél indult el valami, én is teljesen magam alatt voltam (hogy másnak mondjuk 6-ból 6 nekem meg semmi), 48óra múlva már 3-an voltak, én még mindig reménykedtem, hogy többen lesznek, de a beülti napján is csak 3-an v. 4-en voltak, ebből 3-at kértünk vissza, és a 3-ból lett a mi kis csillagbogarunk. Úgyhogy szerintem még reménykedj - tudod - a remény hal meg utoljára.
Én nagyon de nagyon szorítok és drukkolok neked hogy legalább 1v.2 de legyen akit-akiket visszakaphatsz.

Sziasztok

Erika
erika13

Szia Erika!

Most tényleg adtál egy kis reményt. Bár már ott tartok, hogy reménykedni sem merek. De azért ott legbelül ott van az a hátha... Hát, majd holnap kiderül! Majd megírom, h mi újság!

Köszönöm a remény lehetőségét és a szorítást!

Csibe
csibe73

Csibe,

ne add fel!
a két punkció között kell eltelnie a 3 hónapnak, ez a lényeg pontosan.
zsuzsi73

Kedves Csibe!
Csatlakozom Erikához! Még elindulhatnak... A remény hal + utoljára...
De ha nem sikerül semmi, akkor ez nem befejezett ügy, tehát nem számit bele az 5-be. Azt sajnos nem tudom,hogy ilyenkor kell-e kihagyni,ill.mennyi időt.
Nagyon drukkolok Neked, hogy mégis sikerüljön a nagy randi!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Csibe!
Én is azt mondom neked,hogy ne add fel mert holnapra biztos elindul 2-3!!!
A barátnőm a Dévai betege (volt :D ) és nála is ez volt!Elsirattuk közösen azt a lombikot és a második harmadik nap elindultak igy öt naposan kapta vissza őket!Nagyon szoritok,hogy minden rendben legyen mert nem lehet másképp!!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

BabásAnikó!
Van már valami tüneted? Róka-koma, farkas-éhség vagy ilyenek?
Lola vag Lona, ne haragudjatok, sose tudok különbséget tenni, és nem akarok most visszalapozni, hátha elszáll az irományom.
Amelyikteknek jövő héten a fagyi lesz!
Azt irtad, hogy nem Tb-re csináljátok. Hogy is van ez? Ha kifizeted a fagyit (50 ezer), akkor nem számit lombiknak. De ha nem vársz vele 3 hónapot, akkor teljes lombikárat kell fizetned (350 ezer)?
Nem mintha valaha is fenyegetett volna a fagyi, mert sajna annyi nekem sose jött össze, de ki tudja, majd most lehet...

melcsi1967

Csibe!
tényleg ne veszítsd el a reményt, lehet, hogy csak éretlenek voltak. Holnapra / vagy még nem lehetetlen, hogy holnaputánra is lehet változás/ .Ha mégsem lenne, akkor más oka lehet, majd a dokival átbeszélitek, jutottak-e valamilyen következtetésre. Ha nem lesz ET, akkor nem számít tb-snek, tehát nem is kell várni kötelezően 3 hónapot, csak amennyit az orvosod javasol az ultrahang alapján. /petefészkek állapota/.

Melcsi!
itt két dolog keveredik..
-szal, ha egy TB-s lombikot akarsz ismételni újból tb-re, akkor 3 hónap kötelezően kell, mert különben nem fizetnek. A 3 hónap az ET napja, és a következő kezelés gyógyszeres kezdetének / akár fogigátló, akár inj. / között kell eltelnie. Ha Te nem akarsz várni, akkor lehet hamarabb,de önköltségesen csak ! A rendes lombik esetében ez 350 ezer forintodba kerülne . / Ez ugye butaság lenne, nem is szokott senki ilyet kérni./ Ez a "sima" lombik esetében van, nem a fagyi-s. Egyébként a hormonkezelés miatt orvosilag indokolt a 3 hónap szünet két stimu között!
-Ha a Tb-s lombik után fagyi ET-t akarsz, amit fizetni fogsz, akkor csak 1 hónapot kell várni, ha az orvos nem javasol mást. Ez esetben , ez 50ezer ft , és megmaradnak a további tb-k is. Itt nincs ugye újabb stimu.
-HA a fagyit is tb-re akarod, annál / tb miatt/ ki kell várni a 3 hónapot, és nem kell természetesen fizetni érte, de "elvisz" akkor egy lehetőséget az ötből.

bocsi, hogy hosszú voltam, de remélem , legalább érthető :D

hajrá mindenki!
harcimokus

SZiasztok!

Csibe,
jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen híreid vannak :( :(

Drukkolok neked, hogy úgy legyen, ahogy Erikával is volt! Holnapra v. esetleg holnaputánra még beindulhatnak! :)

Melcsi :)
ha kifizeted, akkor nem számít a TB-sek közé, és nem is kell vele várni 3 hónapot!
Remélem jól tudom, hogy így van, elvileg fagyisom következik okt. elején!
angel37

Harcimókus! :D
Köszönjük! :)
angel37

Sziasztok

Üdv Mindenkinek

azt szeretném kérdezni, hogy Harcimókustól itt is lehet kérdezni, vagy inkább priviben. Milyen gyakran jár erre?

Erika
erika13

Harcimokus! :D
Köszönjük szépen! :D
Most már teljesen világos az egész! :D

KépKépKépKép
aniko24

Harcimokus!
Tehát változatlanul és csendben követsz minket... :D Mint 1 őrangyal :D Köszönjük!
Szeretném átélni azt a pillanatot, hogy személyesen mondd azt nekem is, hogy sikerült ujból!
Erika!
A jelek szerint erre jár, de csak akkor szólal meg, ha kell. Szerintem jobb a privi, nehogy lelepleződjön...

melcsi1967

Kedves Harcimókus, Angel, Anikó, Melcsi, Zsuzsi!
Nektek is, ahogy Erikának is, nagyon köszönöm a bíztató szavakat, és nem utolsó sorban a hivatalos részéről való tájékoztatást is. Azt tudtam, hogy ha nincs beülti, akkor nem számít elhasználtnak, mivel már 2 éve volt egy ilyenem, azt viszont nem tudtam, hogy így a 3 hónap kötelező időt sem kell kivárni. Persze gondolom, hogy azért a szervezet is megsínyli ezt, tehát nyilván igényli is a szünetet. Azért én még reménykedem a holnapban! Még egyszer köszönöm Nektek, és tényleg szorítsatok!!!

Ja, még egy kérdés: nekem még ma is eléggé fájtak a petefészkeim a tegnapi punkció után, nem emléxem, hogy 2 éve is fájtak volna másnap. Normális ez? Ti hogy voltatok ezzel?

Köszi mindent!

Csibe
csibe73

Kedves Csibe!
Itt előttem a tapasztaltabbak már minden okosat elmondtak, én csak szorítani tudok, nem de azt nagyon-nagyon!!!!!
Fájdalomról csak annyit, hogy részemről átéltem, bár nekem az endó miatt állítólag jobban fájt mint másnak...
Szerintem normális, ha a tieid pár napig fájdogálnak utána, hát szegényeket azért eléggé nagy trauma érte...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Drukk hegyek mennek a kis emberkéknek hogy sikerüljön a randi és tudjanak visszaköltözni a pocidba.
Volt amelyik punkciónál fájt a hasam volt amelyiknél nem, szóval ez még simán belefér. Egyél sok fehérjét és igyál sok folyadékot az segít.

Nagyon drukkolok és holnap minél előbb várunk a hírekkel.

Melcsi!
Ha szeretnél valamit kérdezni szerintem tedd meg privibe mert itt már elég régen járt Harcimókus, de priviben is mindig mindenkinek válaszol. Ha itt kérdezel is válaszol ha épp olvas.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csibe!
Nagyon szorítok Neked, hogy a randevú sikeres legyen. Nálam a 6-ból kettő termékenyült meg és két nap múlva azt közölték velem, hogy 1 (azaz egy) indult osztódásnak. Nagyon el voltam keseredve, mégis mikor az ET-re mentünk meglepetésünkre kettőt kaptam vissza. Egy nagyon lusta volt, csak 2 nap múlva indult el. Tehát nem szabad feladni. Nagyon drukkolok!!!

Anikó!
Köszi a privit, és 20-ára megy a drukk!

Ha minden az elképzeléseink szerint jól alakul, novemberben kezdem a fogigátló szedését és decemberben még eredmény is lesz!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok

Mindenkinek szép vasárnapot

Csibe
már tűkön ülve várom nagyon nagyon azt a jó hírt

Sziasztok

Erika
erika13

Helló Csajszik!

Először is nagyon köszönöm a drukkokat! Nos, felhívtak, és van 1 (azaz egy!) megtermékenyült. Nem baj, csak maradjon is meg! Osztódjon szépen, ahogy kell Neki, és talán holnap akkor meg is lesz a beülti. Ez holnap reggel derül ki. Hát most aztán igazán szoríííjjjatok nekem/nekünk!!! Nagyon ránk fér!

Egyébként a hasam még mindig fáj, (de már tudom az okát - Harcimókusnak hála!) :)

Bols!
Sajnálom, hogy ez nem sikerült, de drukkolok érted, hogy a következő már sikeres legyen.

Mindenkinek szép, pihengetős vasárnapot kívánok!!!

Puszi!

Csibe
csibe73

Kedves Csibe!
Látod, nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni... Itt mind ugy drukkoltunk neki, hogy nem is történhetett másképp.
Azt irod, volt már félbeszakadt lombikod. Akkor sem csináltak semmit a petikéid?
Ha holnap lesz a nagy nap, akkor mennek a drukkok és csuri! :wink:

melcsi1967

Zsebike!
Nekem sajna most nincs mit kérdeznem Harcimókuskától, Erika akart valamit. Remélem jól vagy és pihizel. Szerintem felejtsük el azt a hülye beirogatót, és maradjatok itt is továbbra is, elvégre azoké a topic, akik életben tartják. (Olvastalak a másikon)

melcsi1967

Sziasztok

Csibe
gratulálok, és nagyon nagyon szorítok a holnapi és a köveztekő 9 hónaphoz.

Erika
erika13

Erika, látom erre jársz, irtam a másikba Neked.

melcsi1967

.sziasztok!Én még új vagyok ezen a fórumon.Remélem tud nekem segíteni valaki.Január óta szeretnénk babát a párommal,de eddig még nem sikerült.Engem már vizsgáltak,velem minden rendben az orvos szerint. :D Most a párom következne.A dokim a Kaáli Intézetet javasoltaMég nem jártunk ott soha.Mik az első lépések?Kit keressünk?Kell e beutaló,vagy csak mehetek?Ti hogy kezdtétek?Mennyibe kerülnek a vizsgálatok,bár az anyagi része nem érdekel,ha ezen múlik,hogy legyen kisbabánk.Mivel kezdenek?
csiperke

Szia csiperke!
nem kell beutaló. Telefonálsz. Aki felveszi a telefont annak elmondod, hogy nem jártál még itt, időpontot és felvilágosítást kérsz.
Egy pár dolgot elmond neked, időpontot kapsz, és az összes kérdésedre válaszol ha van még.
:)
telefonszámok itt:
www.kaali.hu
harcimokus

Csibe!
Nagyon örülök!Látod,a remény hal meg utoljára?!
Drukkolok holnapra nagyon! Kép

Zsebike! :D
Irtam neked privit!

Bols! :D
Nemsokára itt a november és karácsonykor már "3"-an lesztek!!

Melcsi! :D
Én is fogok a babásra irni,a másikba csak Andi miatt irtam mert ott találtam meg!

KépKépKépKép
aniko24

Köszönöm!RÓlad már olvastam.Te ott dolgozol? :D Én is kórházban dolgozom,gyerekintenzív részlegen.A páromat ondó vizsgálatra küldené az orvosom.Az mennyi idő?Hogy zajlik?Van olyan orvos akit ajánlani tudnál? :?: Még azt szeretném megkérdezni,hogy mit jelent nálatok a "fagyi"?Milyen vizsgálatok várnak ránk?ott ujrakezdenek mindent nálam is vagy jó ha viszem a laborjaimat?Mi Győrben szeretnénk elmenni,ott dolgozik a férjem,és oda szeretnénk költözni is.Remélem nem baj hogy letegeztelek? :oops:
csiperke

Csiperke!
írtam privit.

ez a ti topicotok, szeretnék háttérben maradni. De minden privire válaszolok, ha megkeres valaki. :)
harcimokus

Köszönöm lányok a drukkokat, és a továbbiakra is számítok ám! ;) Most nagyon-nagyon kell!!! Reggel a templomban nem győztem eleget imádkozni a babókáért, remélem ŐŐŐŐŐ, Ti, a Családom és a Barátaim drukkja elég lesz NEKI!!!

Csiperke!
Üdv itt közöttünk! Meglátod, jó a hangulat, nagy az összetartás, mindenki ugyanazért van itt! Drukkolunk egymásért, hisz mindannyian pontosan tudjuk, min megy keresztül a másik...!
Egyébként az árakról annyit, hogy emlékeim szerint a konzultáció, a hormonvizsgálatok, a nőgyógyászati vizsgálatok, és a sperma vizsgálat is 8-10ezer Ft - külön-külön. De ez - sajnos - elenyésző része magának a lombiknak. Nekem a 2 évvel ezelőtti 180e volt, most túl vagyunk a 220ezren. Ha kevesebb szuri kell, kevesebbe is kerül, úgy vettem észre, hogy akár 100e Ft különbség is lehet egyénenként egy-egy program.

Puszi mindenkinek, jó pihenést! És szorítsatooooooooook!!!! Köszi!

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Négy napig nem voltam net közelben. Most olvastam mi történt Csibével.

Csibe!
Kívánom, hogy az imád meghallgatásra találjon!
Drukkolok!

Na, visszaolvasok :)
Lona
lona1

Kedves Csibe,
jaj de jó, biztos gyönyörű szép kis babajelölt vár rád, bőven elég egy is a sikerhez :P nagyon drukkolok, hogy szépen növekedjen :P :P Tényleg, talán jobb is, ha kevesebb és jobb minőségű, mint fordítva, úgyhogy biztosan sikerülni fog!

Én is annyira szeretném, ha még lehetne egy akció ebben az évben, de nálunk szeptember 1-én volt az ET, úgyhogy ha igaz, legkorábban dec. 1-én kezdődhet a gyógyszerezés, akkor meg már lehet, hogy a szabadságok miatt eltolódik :( De azzal vígasztalom magam, hogy biztos úgy a legjobb, ahogy ki van találva, és a pihenés utána petefészkeim is boiztos szebbeket produkálnak majd :?

Képzeljétek, tegnap teljesen elállt a vérzés is és a görcs is, vagyis az ET utáni 5-7 napokon vérzett és már nem. pénteken tesztelek és hát tudom, hogy az esélyek szinte a nullával egyenlőek, de mivel a doki azt mondta, hogy szedjem tovább a progit, nagyon titokban mégis reménykedem egy kicsit. De hát tudom, hogy hiába, na mindegy.

Anikó, Zsebi,
milyen a babás élet? Éreztek valamit, amit korábban nem? :P
szonya

Szonya!
Nem! Nem esélytelen! Tudod, a remény hal + utoljára! Szerintem különben sem lehet, hogy olyan gyorsan megjöjjön, talán más miatt volt a vérzés. Csuri megy Hozzád!
Csiperke!
Üdv közöttünk! Gondolom harcimokuska válaszolt minden kérdésedre, biztos arra is, hogy itt a férfival kezdik a vizsgálatot, ami nekik teljesen fájdalommentes :wink: :oops: és nagyon gyorsan :oops: megvan, és az eredmény is. Ujságot is adnak nekik :lol: Hány éves vagy? Mert attól is függ, mennyi kisérlet fér bele spontán.

melcsi1967

Sziasztok

Csiperke
férfi ondó vizsgálat: Bp: KRIO-intézet Papp prof, ő van a Bp-i Kaáliban (és a Szabolcs utcai kórházban is) is - ondó vizsgálat (kb 1 óra múlva eredmény) + kézi vizsgálat ahol már meg is mondja az orvos az ondó vizsgálat eredményét és hogy ha gond van mi a teendő (kezelés v. műtét). Az ondó levételnél a KRIO-ban te is bemehetsz vele a helyiségbe. A műtéten kívűl minden vizsgálat fájdalommentes, a műtét is inkább kellemetlen legalábbis a párom szerint.

Szonya
bíz benne, szerintem még nagyon sikerülhet.

szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13

Szonya!
Huhh, azért az jó hír, hogy még nincsen veszve minden!! Szegény, elég nehéz napokat élhetsz... :oops: :oops: Remélem rendhagyó kis eseted jó véget ér majd!!! :wink:
Csibe!
Gratula az egy babácskához, remélem követik a többiek is, csak még lustiznak... :?
Erika!
Mi ahányszor csak voltunk és a férjemnek spermát kellett adnia a Dokim mindig megkérdezte, hogy bemegyek e vele. :oops:
Csiperke!
Mi amikor mentünk az első konzultációra, úgy mentünk, hogy a férjemnek megcsinálhassák a spermiogrammot (3 nap önmegtartóztatás), meg nekem meg tudják csinálni a hormonvizsgálatot(ehhez azért pontos ciklus kell,meg némi mázli:) és ehhez rögtön kértük a HIV meg a Hepatitis vizsgálatot is.
Ez nálunk leegyszerűsítette és felgyorsította a dolgok menetét.
Persze ez csak tipp, ti úgy csináljátok ahogy jólesik :D
És rólam a kiváncsiaknak:
Eldőlt: Barcelonába visz el az uram búfelejteni(vagyis inkább én ráncigálom el őt...:)
Puszi Mindenkinek!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loiska!
Barcelona :D Rambla :D :D Nem rossz,nem rossz! Mikor mentek? Még talán kis pancsi is belefér... De ha nem, a város akkor is gyönyörü, és a környéken is szép látnivalók vannak, és Andorra sincs messze. Van a közelben 1 nagyon hires hegyi kolostor, rendes templommal, hires fiukórussal, sajnos nem jut eszembe a neve, ahol őrzik a Fekete Madonnát, ha hiszel benne, hogy segithet, érintsd meg a kezét, és segiteni fog!
Jó pihenést!

melcsi1967

Szonya!
Talán ha jól emlékszem Crys is így lett babás hogy 6. napon vérzett és utána semmi. LEhet hogy az utro mart ki odabent. Neki is totál megszűnt, Én emg a 11. napon véreztem rendesen és utána már csak barna 12. hétig. :(
Nagyon izgulok érted.

A kismamaságról nem írnék itt ha nem haragszol mert egyszer volt ebből vita. Egy lányzó aki csak olvas minket kifejtette hogy őt ez mennyire zavarja és hát így azóta nem írok, adkkor is csak akkor írtam ha kérdeztek a lányok, na mindegy a babásra nézz át és ott olvashatsz rólunk. Ne haragudj, de védem magam. (ha el akarod olvasni júli 23-án voltam vérvételen és ez kb. utána egy héttel robbant ki szóval én sem voltam még az a hűűűű felszabadult kismami)

Csibe!
Hatalmas drukkok mennek annak az ici-pici kis emberkéteknek. Ő lesz a befutó én érzem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Loiska!
Barcelona :D Rambla :D :D Nem rossz,nem rossz! Mikor mentek? Még talán kis pancsi is belefér... De ha nem, a város akkor is gyönyörü, és a környéken is szép látnivalók vannak, és Andorra sincs messze. Van a közelben 1 nagyon hires hegyi kolostor, rendes templommal, hires fiukórussal, sajnos nem jut eszembe a neve, ahol őrzik a Fekete Madonnát, ha hiszel benne, hogy segithet, érintsd meg a kezét, és segiteni fog!
Jó pihenést!

melcsi1967

Zsebike!
Egyszerre irtunk :lol: Nem tudtam, miért nem akar azonnal elmenni, aztán megnyomtam még1x és látom, hogy 2x ment igy el.
Mondtam már Neked, hogy ne törődj azzal aki beszólt, ez a mi topicunk!

melcsi1967

Lois :)
Neked a kaáliban csinálták meg a hiv meg hepatitis szűrést? nem is tudtam, hogy ott is csinálnak ilyet.
(a vérképet is meg lehet ott egyébként csináltatni?)

Orsi
KépKépKép
icsilya

SZiasztok!

Csibe,
nagyon szorítok Neked! :) Egy icipicike is elég a sikerhez!

Csiperke,
üdv itt! :)
Már biztos jól kiokosodtál Harcimókus segítségével! :wink:

Szonya,
Akkor még semmi sincsen veszve! :wink:
Drukk megy a pénteki teszthez! :)

Lois,
Mentek Barcelonába? De jó nektek! :D Érezzétek jól magatokat! És legyen jó idő! :wink: (Egy napot voltam még régen, de sajnos végig zuhogott az eső :evil: )

Doki tőlem is kérdezte, hogy tud-e a párom egyedül! :lol:

Zsebi,
igaza van Melcsinek!
Nyugodtan írjál ide bármikor, szeretettel várunk! :D

Icsilya :)
én is a Kaáliban csináltattam a hiv és hepa szűrést!
Sztem teljes vérképet nem csinálnak.
angel37

Lois! :)
Barcelona! :lol: Én most júniusban voltam ott pár napot munkaügyben (ott is olvastalak ám Ttitket :lol: ) !
Úgy alakítottam a dolgokat, hogy a munka mellett legyen időm körülnézni is! :lol:
Nagyon sok szépet látni: Gaudi-épületek, Sagrada Familia, Güell park, Rambla, tenger... :lol:

Nekem óriási élmény volt!!! Biztosan Ti is nagyon jól fogjátok érezni magatokat! :lol:
kismokus

Sziasztok!!

Na megjött, úgyhogy szerdán irány a doktorbácsi,és csütörtöktől ha minden rendben indul a stimu!! Hát egyenlőre ennyi.

Csibe vigyázz arra az egy kia aranyos sejtecskére, növeszd szép nagyra!!
Ági28

Sziasztok!Nagyon nagyon örülök ennek a fórumnak.Már annyi helyen jártam,de sehol nem találtam meg igazán azokat a dolgokat,amiket kerestem.Itt meg mindenki drukkol a másiknak,hogy sikerüljön,és értelmes dolgokat adtok át infóba.Harcimókus sokat segiteet.Az elindulás a legnehezebb.Mit,hol,mikor.Ti már jo elől vagytok,sok mindenen túlestetek.Nálunk most előszőr a férjemet akarnák vizsgálni,de lehet.hogy itt az intézetben mindent előlről kezdenek velem is.Csütörtökön megyek Győrbe a férjemhez,aztán hajrá,beledobom magunkat a mélyvízbe.Csibe :D Veled mi újság?Már babás vagy?Remélem igen,mert ti is megjártátok már a hadak útját. :P Mindenkinek köszönöm az üzenetét,aki írt,de a neveket még nem tudtam megjegyezni,ugyhogy bocsi,hogy nem emelek ki mindenkit név szerint.este dolgoztam,még csak most fogok lefeküdni aludni kicsit.De este benézek ide.Puszi mindenkinek.Csiperke :lol: :lol: :lol:
csiperke

Csiperke!
A HIV, Hepatitis kérdéshez szólnék hozzá.
Érdemes meggondolni, hogy hol csináltatjátok: vagy a Kaáliban, ahol ugyan fizetni kell érte gondolom, de legalább biztosan megvan időben az eredmény, vagy máshol (pl. a háziorvos adhat rá beutalót), és nem kell érte fizetni, de lehet, jó sokára lesz meg. Mi az utóbbit választottuk, és sajnos nagyon sokáig kellett várni az eredményre (majdnem 8 hetet), de akkor is csak hosszab telefonálgatás után tudta megszerezni a háziorvosom.
kismokus

Sziasztok,

Kicsit eltűnte, de most már vagyok megint :) Ma vagyok a 7. napon és 3 napja kapok a Gonal ból napi 150-et. Ez soknak vagy kevésnek számít?
Jolnap kell mennem UH-ra és ha minden jól megy akkor hétfőn kell menne a Kaáliba és utána pár nap múlva kapom majd vissza őket :) már most érzem hogy eléggé kezd feszülni a hasam, remélem szépen beindul a szurikra :D
Csibe
Nagyon nagyon drukkolok!!! 1 is elég a sikerhez, nagyon szorítok!!
Zsebi
olvasatm pénteken, hogy leírtad, hogy mit leszet, és mit nem lehet a transzfer utánm tök jó hogy leírtad, mert át is küldtem a páromnak :D
pbj12

Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek!

Ági!
Kár, hogy nem sikerült a spontán baba, na de majd most!!
Meglátod, nemsokára örömhírrel jöhetsz! Nagyon drukkolok!

Lois!
Érezzétek jól magatokat Barcelonában!Gy?jtsetek össze sok szép élményt! :D

Szonya!
A sok-sok aggódás után, remélem lesz egy picúrka okod a hatalmas örömre. Szorítok!

Anikó!
Mesélj, milyen érzés! Olyan boldog vagyok, hogy sikerült!! :D
Részleteket is kérek :wink:
A babást is olvasom, ha gondolod oda is írhatsz.

Csibe!
Hogy vannak a csöpség(ek)? Lettek többen is?

Bols!
Kívánom, hogy nagyon boldog legyen a karácsonyotok :wink:

Ma megkaptuk az elsô Gynevac oltást... akkor nem fájt, de most :shock: Na, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog! Holnap megyek uh-ra, kíváncsi vagyok mit lát a doktornô!

Lona :lol:
lona1

Pbj,
biztos mindenkinél máshogy van! :)
Én napi 150-et kaptam összesen 7 napig! Meg 4x fél mili Suprefact, amit egy nappal a Gonal előtt kezdtem!

Drukk a holnapi UH-hoz! :D

Kismókus,
a hiv stb vérvétel db-onként volt 1000 Ft! Nem egy vad összeg! :wink:
angel37

Angel! :)

Akkor most már tényleg bánom, hogy nem ott csináltattam. Tényleg nem nagy összeg.
kismokus

Sziasztok!

Jó ideig eltüntem,de nagyon megviseltek az infúziók és a leszivások! Olyan kedves volt fent az emeleten mindenki a doktornők és aki az örzőbe volt az is,pedig 2-3 órát ott voltam minden nap.Mostmár minden nagyon-nagyon oké már votam ultrahangon és ugy néz ki minden oké a babával, sajnos csak 1 maradt meg de az is fantasztikus :P

Nem nagyon olvastam vissza ,de a Csibének én is nagyon drrrrrruuukolok!!!!

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?