Sziasztok!
Kiscsillag!
Nekem az altatás friss élmény, és bátran mond6om, semmi az egész. Odamész, felpattansz az ágyra, feletted megbeszélik, hogy buliba mennek este, gondolod magadban, Te is mennél. Megszúr az altatós, megkérdezed: mindjárt alszom? Igen - jön a válasz. Egszer csak a plafonon lévő lámpa már nem áll olyan stabilan, mint korábban, és következő élményed: Ébredj, készen vagyunk! Ennyi. Nincs benne semmi extra. Aztán még emléxem, h mondták, h emeljem a popsit. Aztán egy ideig megint semmi, visszaaludtam. Nekem nagyon jó volt, mert egyedül voltam tegnap punkciós, és amíg nem jöttek az ET-sek, behívták a férjemet, és ott volt velem. Hazafelé megint elaludtam a kocsiban, meg egész nap hófehérkét játszottam, de nem voltam rosszul. Kicsit fájt a petefészkem, sőt, még most is érzem kicsit, de nem vészes. Csak könnyű kaját lehetett utána enni. Úgyhogy tényleg ne félj, mert nincs mitől! Komolyan.
Kismókus!
Örülök, ha használt a kalcium. Én már az ekcémára is azt szoktam inni, és egész jól elbánik vele!
Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat, a szorítást, de nincs jó hírem. 8 sejtet tudtak levenni, abból 6-ot szúrtak meg (ICSI). Mára egy sem (!) indult el! Miért????? Felhívtak a Kaáliból, mondták, h nincs jó hírük. Azt mondták, megpróbálják a kimaradt kettőt is megszúrni, meg hogy talán elindul a 6-ból még valamennyi, de... Én nagyon reménykedem, de valahol a szívem mélyén pontosan tudom, hogy nem fognak. Úgy bőgtem, mint egy gyerek.
8-ból semmi? Mit rontottam el? Mindent úgy csináltam, ahogy mondták, szurik, gyógyszerek... sőt, szedtem plusz vitaminokat is. Most eszem a fehérjéket, de úgy érzem, feleslegesen. Az a baj, hogy most tartunk 220ezernél, és félek, nem lesz ennyi pénzünk, hogy újra belevágjunk. Főleg ilyen gázárak mellett! Tudom, már többször leírtátok ezt a várakozós 3 hónapot, de aki mostanság van benne, az mesélje már el, hogy akkor most pontosan hogy is van? Ha mi augusztus 23-án fogtunk bele, és mondjuk hétfőn mondják ki véglegesen a rossz hírt, akkor mikor foghatnánk bele a következőbe (ha összejönne a pénz)? Augusztus 23-hoz vagy szeptember 11-hez kell számolni? Jó, tudom, a mensitől is függ...
Köszi Nektek!