Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Igaz szerdán volt téma, de most találtam rájuk!

Ezekre emlékeztek?
Kép Kép
Kép

kizsó

Kizsó: Hajjaj, de még mennyire, hogy emlékszünk! És volt Bubós sorozat, meg állatos ábécés is. :D
Ezt a zselés gumicumit imádtam, meg a télifagyit is, meg a limót, meg azt a kör alakú nyalókat, amin egy virág volt középen. Csupa egészségtelen, cukros vacak, de milyen nagy kincs volt mind. :D
rkata

Lányok!

Gumicumi most is kapható!!!! :lol: Meg a virágos közepő nyalóka is!!! :lol:
Kis boltokban lehet hozzájutni ezen kincsekhez. :D

Judit
struga2

Azt hiszem, hogy nagyon jól sikerült a Székesfehérvár-Sopron találkozó!

Ahogy Steiff is írta, mindnyájan egy suliba jártunk! :shock:
Sőt őt és Trizát ismerem is! :lol:
Ilyen kicsi a világ!
Steiff! A gyerkőcök nagyon édesek, hihetlenül közvetlen gyerekek. Az én lányom megtartja mindenkivel a 3 lépés távolságot.

(Mi hamarabb eljöttünk, mert vacsi meghívásunk volt. :cry:)

Ti meddig bírtátok? Remélem Vivi nem aludt el valami útmenti kávézóban és már hazaért!

Madri, Regi! Boldog névnapot kívánok!

Jó éjt:
Judit
struga2

Sziasztok!

Képzeljétek Janka már mászik és a második fogacskája is bújik. Sára se akar lemaradni, neki is megjelent az első fogacskája és nagyon gyakorol a mászásra!
Elkezdtük átalakítani a gyerekszobát, nekem szükségem volt rá, hogy használjam mert így jöttem rá, hogy mi hol praktikus és az első verzióval nem voltam elégedett.

Norisznak utólag is boldog szülinapot!
Madri neked boldog névnapot!

Hoztam képeket is!

Már nem csak hason alszom:
Kép

Megmutatom a fogacskámat:
Kép

Pucérkodni jó:
Kép

Itt édes a pihenés:
Kép

KépKép
gilice

Sziasztok!

Írni akartam ma éjjel nektek bentről.....de itt elmeház van.

Gyönyörűek a babák.Csodaszépek a dekorációk.Ügyesek vagytok nagyon.

Jó találkát holnapra!!!
Én az ágyammal randizom! :(

Puszi mindenkinek!
kavicska

Steiff!
Örülök, hogy jól sikerült a talitok! Egy suliba???Micsoda sztori! :D

Madri!
Visszagondoltam, milyen nagy öröm volt nálunk, mikor Regi először felvette "nyúlgézát" és nézegette! Addig csak egy kis "teddide-teddoda" csomag, aztán meg már rendezkedik! Ja! És mostanra meg már kiválasztja, hogy melyik ruhába szeretne menni a boltba! Majd teszek fel képet! :D

Kizsó!
De jó, hogy felraktad ezeket a képeket! Gumicumi!!! Kedvencem volt és a Boci mindig örök! És csak 5Ft 80fillér volt, akkor még nem én kezeltem a bankot otthon :lol: De amikor anyukám hazaért, az volt az első, hogy "mit hoztál???" és beleugrottunk a táskájába!

Struga!
Regi is ilyen távolságtartó, de ha valakit megkedvel, aztán nincs gond, csak ez idő kérdése! Jövő héttől járni fogunk baba-mama klubba, remélem, jó lesz!

Gilice!
A lányok olyan ütemben nőnek, hogy csak kapkodom a fejem! Szép a szobájuk!! Az a nagy zöld micsoda??? :roll:

Puszi

Kép
kajla

Sziasztok!
Struga! 34 óra alvás nélkül és 850 km vezetés után, jelentem itthon vagyok. Jóóóó nagyot aludtam, már semmi bajom. 2 óra alatt hazatekertem, nem álltam meg sehol.

Tirza! Nem vagy beteg? Rossz volt nézni, mennyire fáztál! :(

Steiff a gyerekek nagyon aranyosak és szépek! :D Aranyos volt Bia, ahogy megfogta a kezem és hívott játszani. :D Norbi a tigrisét bízta rám, Rolival pedig nagyokat lehet túrázni, mindig csak ment és ment. :D

Napsi küldöm a képeket!

Madri! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
vivi1

Képzeljétek hamarosan megint lesznek ikreink!
nikinozso

Tirza! A fibermail címedre küldtem Neked levelet! :wink:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Vivi! Jól bírtad! Hááát kérem, aki fiatal, az bírja az ilyet! :lol:

Nikinozsó! Hogy-hogy újra lesznek? Én nem vagyok régi, úgyhogy nem értem! :oops:

Megpróbálok csatolni képet a lányomról, Rebekáról.

Judit
struga2

Kizsó! Megyünk a talira, remélem nem jön közbe semmi!

Gilice! Szép színes a babaszobátok, nekem nagyon tetszik! :D

Renóca ezt Neked találtam:
Kép

Napsugi ment az email! Kép

Kép
vivi1

Na, újra megpróbálom a csatolást! Most láttam, hogy max 250 Kb lehet. Ha nem sikerül, akkor feladom! :twisted:

Szóval elvileg kép következik lányomról Rebekáról, aki királynő, vagy táncművésznő szeretne lenni! :wink:

Hát túl nagy a kép 600px lehet a kép!

Mit csiáljak! :x :x

A társításra kattintva maximum a paintban tudnék kicsinyíteni! :shock:

Tud valaki segíteni?

Judit
struga2

Sziasztok!

Madri! Boldog névnapot! Nagyon ügyi már a fiad, és azok a szemek, hatalmasak! :D

Kajla!
Hát hiába, Regina úgy látszik már igazi nő, ha már kiválasztja a ruhát, hogy mit akar felvenni, és ha a ruha nem egyezik, amit te gondoltál, akkor mit csinál?

Gilice!
Nagyon jó a szobátok, én is kiváncsi vagyok, hogy az a nagy zöld az micsoda? A lányok fantasztikusak, édes hurkácskáik vannak, zabálnivalók! :lol:

Nikinozso!
Ez nagyon jó hír! Már megvannak a szülei az ikreknek? Véletlenül nem különleges babák?

Vivi!
Nem fáztam meg, köszi az aggódást, bár tényleg iszonyatosan hideg volt. Választ írtam.

Tényleg hihetetlen, hogy milyen kicsi a világ. Ez az egy sulibajárás tényleg jól jött ki, és Képzeljétek Struga a vendégem volt, amikor kozmetikus voltam (remélem nem baj, ha elárultam). :D

Struga!
Szerintem nem gond, ha távolságtartó a kislányod, hisz nem vagyunk egyformák, az öcsém is ilyen volt. Viszont hihetetlen milyen okos a lányod! :)
Ha elküldöd a képet, akkor szívesen megcsinálom, hogy fel tud tenni: bbe01 kukac fibermail pont hu

Ma voltunk a léghajó programon. Nagyon jó volt, a gyakorlati rész is nagyon tanulságos volt, csecsemőt és kisgyereket is újraélesztettünk, a csecsemőt nagyon nehéz volt fújni. Jól elfáradtunk. :)

Tirza
tirza

szia

Sajnos csak ugy tudok segiteni ha átküldöd a képet a mailomra
lekicsinyítem és azonnal vissza is küldöm:) én paintban ne tudom hogyan kell sajnos :(
naninga@fibermail.hu

Naninga
naninga

Kizsó!

Azt a gumicumit nagyon szerettem, de mindig túl hamar megettem. :oops: :D

A virágos nyalókát is imádtam.

Rkata!
A limó volt az a kis műanyagüveges por, amit elvileg vízben kellett volna feloldani, de mi csak a port nyaltuk fel a tenyerünkből? :oops: :lol:

Nem gond, ha elmondod a véleményedet, ne fogd magad vissza, hisz neked van már tapasztalatod, tudod a praktikus oldalt is. :D
tirza

Nem különleges sor!
Az életet adónak vannak kérései.
Alakul már a választás holnap beszéljül meg a kolleganőkkel.
nikinozso

Na szóval: Struga!

valamelyik képnézegetőben meg kell keresned a "resize"=átméretez ikont, aztán megadni a pixeleket! Menni fog, ne add fel! :wink:

Tirza!
Irányítom a kisasszonyt, amit választott, de nem jó, azt berakjuk a táskába, hátha szükségünk lesz rá útközben :D

Megmutatom, hogy hogyan is néz ki nálunk, amikor Regina beszabadul a sarokszekrénybe:

Kép

Bugyipelus van rajta, hát nem ennivaló! És látszik a köldöksérve! Leendő anyukák, nem megijedni, ez majd alakul, ha erősödik a hasfal!!!!!!!

Kép
kajla

Töltike!

Ádinak boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
kajla

Ádámkának mi is nagyon sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából!

Kajla!
Tényleg ennivaló, tündéri! :D Igazi kis nőci!
Szemeim előtt már látom Regit, ahogy pár év múlva a szekrény előtt állva kérdi, hogy anya mit vegyek fel, vagy anya, nincs mit felvennem. :lol:

Nikinozso!
Köszönöm a választ, egy kicsit sajnálom, hogy nem különleges babák, de biztos nagyon jó helyre kerülnek, és boldog babák lesznek. :)
tirza

Lányok!

Köszi a segítséget, megpróbálom, amit Kajla ír, és, ha nem megy továbbküldöm nektek.

Triza! Rebus tényleg nagyon okos, de szociálisan én éretlenebbnek érzem a koránál. De ezt annak tudjuk be, hogy ugye mindig felnőttek között van. (Ráadásul az egész család jó "nagyszájú", úgyhogy egész nap beszélünk, csak beszélünk, csak besélünk....)

Nikinozsó! Nem lehetne valahogy azokat a babucikat nekünk "beszervezni"? :lol:
Azért nagyon meglepődnék! Ikrek. Húúú.... nem lesz könnyű dolga a mamijuknak! :shock:

Regina gyönyörű kislány!!!! :lol:

Jó éjt!

Judit
struga2

Sziasztok!

Képzeljétek most találtam képeket a neten a tavalyi macikiállításomról!!!! :lol: :lol:
Nem is tudtam a képekről, olyan öröm Rolit ilyen picinek látni ( 4 hónapos volt akkor, most meg már kész nagylegény).
Íme egy kis ízelítő:
Kép Kép
Kép
Kép
steiff

Sziasztok!

Nikinozso:

Gabika,köszönjük a jó hírt!

Lehet tudni, csak nagyságrendileg ,hogy hány házaspár szeretne ikreket?
Mi még nagyon messze vagyunk,csak kíváncsiskodom.
csöpke

Sziasztok Lányok!

Imádom a csokis-témát! :P Bár jómagam nem vagyok nagyon csoki-imádó, nem is voltam soha...
Ami annál is furcsább, mert tagadhatatlanul a topicos felhozatal legnagyobb popóján csücsülök! :D
De mással alapoztam meg az előkelő helyezést: jó kis pörköltek, puha kenyér, zaftos husik... Nyammnyamm! :oops:

Na de igaziból búcsúzni jöttem: ki kell használnom, hogy most még működik a netünk. (Két napig egyáltalán nem iskerült belépnem a Babanetre :evil: )

Szóval megyünk a szüleimhez egy jó kis kései nyaralásra! :lol:
Legyetek jók! Babásodjatok szépen! Egy hét múlva jövünk! :P

Kép Engem meg se kérdeztek - visznek... Egyszerűen nincs mit tenni. :)

Ui: Nikinozsó! Gratula az ikrekhez!! :P

KépKép
amneris

Bobinak boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Nikikének pedig boldog névnapot!

Kép

Puszi

Kép
kajla

Sziasztok Lányok!

Képpel jöttem - olyan szépek készültek ma Zitusról! :P Szeretném, ha láthatnátok!

Kép Álmos Baba...

KépKép
amneris

Minden névnaposnak és szülinaposnak sos-sok boldogságot kívánok!

Tirza
Ezek szerint megérte elmenni a Léghajóra?

Steiff
Örülök, hogy "láttalak", és az sok szép maci.

Gilice, Amneris
Ezeke a lányok most születtek, és hogy nőnek. Tüneményesek.

Képzeljétek, tegnap megvettük a kiságyat+kókuszmatracot, ágyneműt, lepedőt, stb. Olyan boldog voltam, hogy nem tudtam éjszaka aludni. Hétvégén kipakolunk a szobából, hogy ki tudjunk festeni.

Puszi.
Tviky

Kép
tviky

Mindenkinek köszönjük a szülinapos jókívánságokat:)

Amint lesz apagép, jövök képekkel is:)
szuperboszi

Hahóóóóóóóóóóóó!

Sünivel beszéltünk topiktaliról. :) Szívesen megszervezné ismét Sződön a suli tornatermében. :) Küldtem körmélt, de nem tudom, mindenki megkapja e, esetleg nem marad e ki belőle valaki. :)

Semmi sem konkrét, nincs időpont, egyenlőre az a kérdés, volna e kedvetek? :)
Jelezhettek vissza Süninek is, nekem is, de a fórumon is. :) Az legalább egyértelmű. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszönöm Kelimoni, hogy elküldted a mail-t

Holnap délelőtt kérek időpontokat és árajánlatot.
Addig is jelezze akinek lenne kedve.

Kép Én jelzem, nekünk lenne

Üdv Süni
renóca

Jelzem, nekem is lenne.

Nem dirigálni szeretnék, de novemberben már elég rosz idő van, és ha nem szeretnénk, hogy túl közel legyen a Gólyahíreshez, akkor szept vége, okt eleje jönne számításba (szerintem).
Az viszont baromira közel van!!

Tviky

Kép
tviky

Bobinak boldog szülinapot!
Kép
Nikikének boldog névnapot!
Kép

Lányok! Most erre volt csak időm, majd jövök! :wink:
Puszi

Kép
vivi1

Sziasztok

Beszéltem az igazgatónénivel :P
Ugyanannyiért :lol: megkaphatjuk a termet.
Október 7. foglalt azon kívül még bármelyik szombat jó, vagyis a Gólyahíres 21. tali hétvégéje sem. Tőlem akár most szombathoz két hétre is megtarthatnánk, szeptember 30-án.
Gyorsan kellene döntenünk. Csütörtökre választ igértem az igazgatónéninek.

Mail-t küldök mindenkinek. Ha lehet még ma, de legkésőbb holnap küldjetek választ.
Aki nem kapja meg írjon és legkésőbb este küldöm.
CÍMEM: rusznyakr@rubicom.hu
Erre a címre írjon aki szeretne eljönni. Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk. Örökbefogadót, várakozót, babaillatra vágyót, Kizsót :lol: és Nikinozsót :lol: .

Ha létrejön a tali :wink: mindenki harmad annyi sütivel, hamival és üdítővel jöjjön mint múltkor. :lol: Szerintem. :P

Üdv
Süni
renóca

Sziasztok!

Nagyon szívesen mennénk mi is a talira, a 30-a is jó.

Harmad annyi sütit vigyünk??? Akkor most szólnék annak a párnak (sajnos már nem emlékszem, kik voltak :( ), akik sajtos rolót hoztak a múltkori talira, hogy a harmad mennyiségnél egy kicsit többet hozzanak, ha tudnak, mert az a kedvencem, és az különösen finom volt! :wink: :lol:

Minden szülinaposnak és névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!

Tviky!
Nekem nagyon hasznos volt a léghajó, mivel én nem értek hozzá, így volt újdonság számomra. A gyakorlati részt nagyon élveztem, jót nevettünk egymáson, volt aki a babát szinte csak simogatva ütögette (idegen test eltávolítás), és volt olyan, mint a férjem, hogy akkorát ütött a babára, hogy a baba feje az asztalon koppant. :oops: :lol:
5 és fél órás volt, ha jól emlékszem, azt mondták, hogy nagyon aktívak voltunk. Lehet, hogy tudnak újdonságot is mondani neked, mivel mindig az aktuális irányelveket okítják, pl újraélesztés technikája januártól új van, a madarászban még a régit mutatták.

Struga!
Még nem küldtél e-mail címet, nagyon jók lettek Rebekáról a fotók. A nagy maci előtt tényleg úgy pózolt, mint a nagyok! :D

Steiff!
Tegnap reggel férjemmel izomlázzal a kezünkben ébredtünk. Vajon mitől??? :wink: :lol:

Kavicska!
Hogy vagytok? Azért ne dolgozzátok agyon magatokat!

Amneris!
Jó nyaralást!

Most voltam délelőtt életemben először allergia vizsgálaton, szerencsére semmire (amit néztek) nem vagyok allergiás! A kutyaszőr miatt nagyon izgultam. :lol:
tirza

Tviky!
Milyen színű lesz a szoba?

Vivi!
Ti mikor kezditek a festést?
tirza

Üdv Mindenkinek!

Sajnos mi nem tudunk elmenni a topiktalira, pedig szerettünk volna.
Képzeljétek! Ma szóltak nekünk a TEGYESZ-től, hogy lenne egy kisfiú... A szívem szakadt meg, hogy nemet kellett mondanom, de sajnos még csak most keresünk házat, itt már nem férünk el többen. :( Meg persze lehet, hogy felelőtlenség is lett volna, hiszen Gréta még csak 3 és fél hónapos. Igaz, a kisfiúról nem tudták megmondani mekkora, mert Szabolcs megyéből kerestek meg minket és mi 1,5 éves kort írtunk be felső határnak. Mindenképpen szeretnénk még egy pár gyerkőcöt, reméljük, később is lesz még rá lehetőségünk. Így most egy kicsit szomorú vagyok, de tudom, hogy ebben a helyzetben nem dönthettünk másképp, és biztos vagyok benne, hogy a gyermek jó helyre fog kerülni.

Kavicska, Tirza!
Mi újság veletek? Ti melyik szervezethez jelentkeztetek? Csak újszülött babát szeretnétek, vagy hogy döntöttetek?

Most mennem kell, üdv mindenkinek és jó talizást :D

KépKép
obea

Tirza

Nálunk az égész ház mediterrán jellegű, minden fal a sárga és narancs különböző árnyalataira van festve. A gyerek szoba (jelenleg dolgozó) is egy narancsos pasztell szin. Fel van írva a Trilak száma, ezért ugyanolyanra festjük. A bútor színe világos körte és vöröses barna kombinációja, ma rendelem meg, 3-4 hét mulva szállítják. A szobába bekerül egy heverő, amin én fogok átmenetileg aludni, az zöld. Ezért a függöny és szőnyeg a barna és zöld kombinációja kell hogy legyen. Szerintem fog a gyermekemnek tetszeni, nekem is tetszene, ha már lenne gyermekem. :lol:
Én szept 23-án megyek a Léghajóra, örülök, hogy hasznos volt számotokra.

Üdv.:
Tviky

Kép
tviky

Sziasztok Lányok!

Triza! Írom ám a címemet, de egy kicsit besokalltam a munkámmal, csak most tudtam bekukkantani. Meg küldöm a kicsinyítendő képeket is! Az elsőt a privátodba írom, a másodikat a fieberméledre küldöm!
Az izomlázat elhiszem! Ehhez csak fokozatosan lehet hozzászokni! :lol: Nemsokára neked is lesz egy élő súlyzód! :wink:

Renóca, Kelimóni! Sajnos én nem tudok menni a találkozóra. Sajnálom! :cry: :cry:

Mindenki, aki elmegy, érezze magát jól!

Steiff! Nem is jelöltél a wiwen! Mikor is mész a Tegyeszhez? (Viszel robbanószert is? :wink: )

Obea! Szerintem jó a döntés!

Szeretnék közvéleménykutatást végezni a nevekkel kapcsolatban. Szóval, kinek milyen nevek jönnek majd számításba?
Nekem fiúból: András, Balázs. Lányból: Izabella, Tamara.
De, minden nap más-más név tetszik! :lol:
Ti már döntöttetek?

Üdv mindenkinek:
Judit
struga2

Struga! Mi Szabolcskát vagy Nórát szeretnénk! :D

Tviky! Biztos nagyon szép babaszobátok lesz! :D

Obea! Szólj a Tegyesz-en, hogy nálunk lenne egy üres ágyikó! :lol:

Tirza! Írtam Neked! :wink: A festőnek szóltunk, időpontot nem adott, de amint lesz ideje jönni fog!

Renóca! Holnapra választ adok!

Steiff! Húúúúú, jó sok macid van!

Lányok! A képek szupik, csak küldjetek jó sokat!!!!!!

Én is tudok kicsinyítteni! Hurrá! De nekem olyan szemcsés lett így a kép! Mitől van, ki tudja?
A párom munka közben :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
vivi1

Sziasztok

Köszönöm a gyors válaszokat. Még várom a többit.
Azokat is, akik még szeretnének jönni.
Nem direkt hagytam ki senkit. Írjon akit véletlenül kihagytam és rögtön küldöm a táblát és a helyszínt, vagyis amint gép elé jutok. :P

Eddig szeptember 30. és október 14. vezet :P

Üdv Süni
renóca

Obea! Ti azért igazán népszerűek vagytok a babák körében! :wink: Nálunk is van egy hely!!!! Országos TEGYESZ-es listára nem teszik a kisfiút?

Triza! Elküldtem a címem a pü-be!

Vivi! A Szabolcs mostmár nekem is tetszik!!!! :lol: Ennyit a határozottságomról!

Jó topikszervezkedést nektek!

Jó éjt:
Judit[/b]
struga2

Struga! A férjem is Szabolcs, ő szeretne kis Szabolcskát! :D

Kép
vivi1

Sziasztok!
Szerintem a kisfiú országos listán van, mivel mi Borsod megyeiek vagyunk és ők Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből szóltak nekünk. Amit igazán nem is értek, mivel én úgy emlékszem, hogy nem írattuk fel magunkat az országos listára(de az is elképzelhető, hogy már ennyire feledékeny vagyok :roll:) Sajnos én nem tudom befolyásolni az ő döntésüket, de aki szeretné megtudni, szerintem nyugodtan járjon utána. Nincs abban semmi, ha megkérdezitek őket. :wink:

Jó éjt!

obea
obea

Süni!

Nagyon szívesen megyünk a talira. Nekünk is a jó a szept. 30 ill. okt 14.

Timi
latimi

Minden név- és szülinaposnak hatalmas gratula!

Vivi! 1100 darab :P :P

Tirza! Nálunk maradtak a fényépezőtök elemei! Jó legközelebb , vagy elvigyük ?
Izomláz: hát igen , ha egyszer beindulnak az "ikrek" nincs megállás. :twisted: :twisted: :twisted:

Struga! Jövő hét közepén megyek tegyesz nézőbe. ( Kíváncsi vagyok, bár sok reményt nem fűzök a dologhoz.)
Az iwiw-et nem értem, most ( megint) bejelöltelek, remélem már műkszik adolog.

Fejér Megyei Tagozat+ Obea! Akkor a 24-e még áll, vagy nem?
steiff

Sziasztok!
Röstellkedem nagyon, mert nem olvastam a fórumot 13 napja, így utólag köszönöm meg Nektek a névnapi jókívánságokat.
Kellemes utószezoni nyaralásban volt részünk, a gyerkőcöt kihúzni sem lehetett az Adriából:)
Olvasgatok vissza, Ildikó, nagyon szépet írtál:)
a gyerekek gyönyörűek - mint mindig...
Az újaknak baráti üdv., várakozóknak kitartás, nyugi...
mera

Stuga
Tirza helyett nekem küldted a privit.

Nevek: nálunk a fiú Péter Andor, az Andornak hagyomány van. Nagyapám, édesapám, bátyám - Andor, bátyam fia Tamás Andor, ezért gondoltam folytatom a sort. Különben az Andor elég ritka név, mire felnő a gyermek, lehet, hogy örülni is fog neki.
A lány meg egyszerűen - Anna, olyan szép és tiszta és egyszerű, nagyon tetszik. Bár lehet, az életetadó nevét fogjuk megtartani, ez abban a pillanatban fog eldölni.

Szép napot :!:

Kép
tviky

Sziasztok!

Vivi!
Tőled sem kaptam pü-t, sem e-mailt.
Látom a ti kutyusutok is nagy segítség! Gondolom ő is mindenlében kanál! :D

Struga!
Most már megvan, hogy miért nem kaptam meg a pü-t. :)

Steiff!
Szerintem az elemek ráérnek legközelebb.

Tviky!
Biztos, hogy szép lesz a szobátok, már elképzeltem. :)

Nevek:
Nagy vita volt a férjemmel a fiúnevekkel, ő nem adna olyan nevet a gyereknek, ami már van a családban, így a Gáborka, Bandika, Ádám, Gergő, Lacika kiesett. :cry:
Így maradt a Barnabás és a Matyi.
Lánynév rengeteg tetszik. Anna volt nálunk is sokáig, de most öcsémék már lestoppolták. Így marad az Emma, ami kutyanévből indult. :) De nagyon tetszenek a kemény hangzású lánynevek is. Pl. ilyen a Tirza is, de elvből nem nagyon szeretnék ennyire idegen nevet adni a gyerekemnek, de majd meglátjuk. A Ben Hur húgát hívták Tirzának, nálunk nagy sláger, kedvenc a Ben Hur. tetszik még: Kata, Luca, Nóra ... és még sorolhatnám :)
tirza

Tirza!
Újra ment az email!
Kettő kutyánk van, egy yorki és egy törpe uszkár. Nagyon rendes csajszik, nincs velük semmi gond! :D

Három napig nem leszek! :(
A teleken szépítjük az udvart.
A képen én vagyok, fűmagot szórok éppen :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
vivi1

Nyugi, Vivi! Azért egy kicsit jobban nézel ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó kertészkedést!

Kép
Kép
ggabszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: