Sziasztok!
Nagyon szívesen mennénk mi is a talira, a 30-a is jó.
Harmad annyi sütit vigyünk??? Akkor most szólnék annak a párnak (sajnos már nem emlékszem, kik voltak
), akik sajtos rolót hoztak a múltkori talira, hogy a harmad mennyiségnél egy kicsit többet hozzanak, ha tudnak, mert az a kedvencem, és az különösen finom volt!
Minden szülinaposnak és névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!
Tviky!
Nekem nagyon hasznos volt a léghajó, mivel én nem értek hozzá, így volt újdonság számomra. A gyakorlati részt nagyon élveztem, jót nevettünk egymáson, volt aki a babát szinte csak simogatva ütögette (idegen test eltávolítás), és volt olyan, mint a férjem, hogy akkorát ütött a babára, hogy a baba feje az asztalon koppant.
5 és fél órás volt, ha jól emlékszem, azt mondták, hogy nagyon aktívak voltunk. Lehet, hogy tudnak újdonságot is mondani neked, mivel mindig az aktuális irányelveket okítják, pl újraélesztés technikája januártól új van, a madarászban még a régit mutatták.
Struga!
Még nem küldtél e-mail címet, nagyon jók lettek Rebekáról a fotók. A nagy maci előtt tényleg úgy pózolt, mint a nagyok!
Steiff!
Tegnap reggel férjemmel izomlázzal a kezünkben ébredtünk. Vajon mitől???
Kavicska!
Hogy vagytok? Azért ne dolgozzátok agyon magatokat!
Amneris!
Jó nyaralást!
Most voltam délelőtt életemben először allergia vizsgálaton, szerencsére semmire (amit néztek) nem vagyok allergiás! A kutyaszőr miatt nagyon izgultam.