Új privát üzeneted érkezett!

Judit:
Igen szédültem mikor elment a hallásom.
Nem mem fáj!! Először meleg vizet nyomott a fülembe,a szememre raktak egy szemüveget amikor bekapcsolta akkor olyan volt mintha pörögnék. majd bekellet csuknom a szemem 1 percig .Amikor kinyitottam ha nem szédültem akkor ok. Aztán hideg vizet spriceltek. Na itt szédültem mikor kinyitotam a szemem , de hamar elmúlt a hidegvíz jobban kiváltja a szédülést. Én még voltam hallásvizsgálaton is.

Dia:
Jót kacagtam az éjszakai bezsélgetéseteken :lol:

Ildi:
Eza a tábla :lol: Nagyon klassz!! Jó, hogy visszatértél!!
Boldog születésnapot a férjednek!
Ez a fonott kalács nem a Zita féle. Az oldalamon van a recept.
Amúgy zitáról most nem tudok semmit :cry:

Móni:
Nem is mondtad, hogy nics meleg víz :cry: Miért?

Flóra reggelre benáthásodott :cry: Elkapta az apjától :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ma már irtam egyszer,de én h.... kiléptem mielött elküldtem volna. :oops:
Van melegvíz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó végre normálissan megfürödhetek.
Azért nem volt mert most csinálták az éves karbantartást.

Voltunk ma ismerkedős táborba.Nagyon jó volt,holnap csak a Brigi megy egyedül,az egyik anyuka elviszi meg haza is hozza.
Nagyon tetszik neki,és a tanító nénivel+bácsival is megbarátkozott.
Már barátnője is van. :D
És képzeljétek milyen kicsi a világ,akivel egy korterembe voltam mikor a Brigi született az ő kislánya is osztálytársa lesz.Ugyanazon a napon születtek,csak ő 3 órával korábban. :D

Jól elfáradtunk mind a hárman.Nem kellett sokáig altatni őket.Meg azt hiszem engem se kell.
És szülői munkaközösségi tag lettem,az oviba nem lehettem,mert nem vagyunk pénzessek.De itt ez nem számít.
Vasárnap lesz az évnyitó a templomba.

Befejezem mert mindjárt elalszok,pedig még elkell mosogatnom. :(

Ildi ezt neked küldöm.
Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Hali!

Még mindig itt vagyok,nem bírok elszakadni a géptől.

Ezt a képet az elöbb találtam,gyorsan felrakom. Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Móni! Köszi!Nagyon ari vagy!

Dia!
Na ez tényleg jó volt... Kép

Jött a redőnyös?

Judit!Évi!
Köszi a férjecském nevében....
ne is mondjátok,tényleg nagy készülődés volt tavaly,mivel a kerek évfordulókat mindig valahogy jobban megünnepeljük vagy mi??? :oops: Tavaly úgye átlépte a bűvős 30-at,azért kapott aranygyűrűt...idén "csak" egy horgásztáskát kapott egy üveg Unicum kíséretében. :D (Tőlem)

Ma meg megyünk le Tápióra bulizni,(amint irtam),de előtte el kell mennem a Diegoba(függőnyért,mert nem kaptam a piacon),illetve a tortáért meg pogácsáért a cukiba,így most rohanok....

Jobbulást Flórának,reméljük nem komoly és hamar túl lesz rajta!

Puszika Mindenkinek,aztán hétvégén is irjatok sokat!

Ildikó
ilgya1

Hali!

végre süt a napocska. :D :D :D :D :D :D

Kép

Megyek mert megyünk vásárolni.

Puszika mindenkinek.

Kép
memó

Sziasztok!!

Hogy vagytok?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Elkezdődött a suli.Első nap nagyon tetszett neki:)
Már várja a hétfőt , nagyon szimpi a tanítónéni neki és már vannak barátai a cserfesnek.
Mostanában nem igazán bírom kezelni a viselkedését ami azt eredményezi,hogy gyakran kiborulok.Sírok ,utána jobb.....:(
Aztán előről kezdődik az egész ...olyan mint egy ördögi kör,ígérgeti hogy nem csinál többet ilyet és persze nem telik el egy nap sem és jön újra....:( nehéz lányok....el vagyok keseredve....:(
Ráadásul nem ,hogy én is rendbejönnék még mindig nem jött meg,kiderült most petefészekgyulladásom van.Kaptam rá Doxicylint 7 napig kell szednem.Aztán újabb mensinél ismét closty,de nem tudom elkezdem e már nagyon belefáradtam :(((((((

Judit
Remélem már jól vagy?

Móni
Nektek milyen volt az első nap?

Dia
Gáborka fogacskái kibújtak?

Ildi
Már biztosan szép nagy a pocid.Jól vagytok?Jók a képek amit felraktál.
Puszi megyünk Diussal mozihétvégére ,már megnéztünk 1 filmet.
Puszi Judit

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu,nekünk még nem volt suli,majd hétfőtől,holnap lesz az évnyitó este 6-kor.
De már a Brigi is nagyon várja a sulit.
Az ismerkedős táborba ő is szerzett magának barátnőt,és ráadásul egy házba is lakunk,csak ők a 3.-on.

Én is úgy vagyok a Brigivel mind te a Diussal.Nem nagyon bírok vele,csak nálam az a rossz,hogy a többiek is átveszik tőle,és háromtól
elviselni ugyanazt a rosszaságot negyon fárasztó.

Képzeld Évi nyilott tőlünk nem messze egy hobbi bolt,és tök jó árak vannak.

Megyek aludni,hulla vagyok.

Kép
Kép

Kép
memó

Sziasztok!!

Jucus:

Sajnálom, hogy most megint egy új nyavaja is megtalált,de remélhetőleg hamar rendbefogsz jönni!

Flórával is sokszor nehéz így eltudom képzelni,hogy nehézkes most Diussal az élet.Talán ha megszokja a sulit akkor jobb lesz.
Nagy változás ez az életében, hogy mostantól iskolás.

Móni:
hol nyílt az a hobby bolt?? Akarok menni majd szombaton.Kell kontúrfestéket meg fóliát vennem.

Többbiek mi van veletek?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Évi a bolt a honvédba a lestyián mellett nyílt,régen a Domusszal szemben a Petőfibe volt,csak most átköltöztek oda.

Megvolt az évnyitó,jó hosszú volt ,a két töki nehezen bírta.
Nem tudom holnap hogy tetszik neki majd a suli,de furcsa lesz.Főleg,hogy korán kell kelni,mert 1/2 8-ra ott kell lenni.

Gyorsan bepakolom a táskát és elmegyek aludni.Ja meg a Bence cuccát is összekell raknom. Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Húúú gyerekek, itt a szeptember!!!!!! :o most akkor jönni fog a hideg is? :roll: Jó lenne még egy kis banya-nyár. :lol:

Ma tízórai után elfutunk a DM-be, veszek melegen tartó táskát a Töki üccsijének, mert nem akarom, hogy nagyon hidegen igya majd a teát. A Pici 3 decit bevág egyszerre. :shock:

Gabikának most már négy foga van felül, és végre egész pofásan fest, mert egymás mellett vannak a fogak, nincs hézag. Most a két szélsőt látom, hogy megindult jobban. :cry:

A redőnyös 13:00 helyett 16:15-re ért ide, pont mikor már bemelegedett a vasalóm és Gabika végre elaludt. :? Viszont fél óra latt végeztek és tényleg megérte megcsináltatni. :D

Csak hát Gabika alvása ügyében visszaestünk kissé..... :cry: Miden éjjel felkel, sír, a foga azt tudom. Kap Panadolt, vizet, aztán nem lehet elaltni, csak kettőnk között. :oops: Úgyhogy reggelre elgémberedett nyakkal, háttal ébredünk, a kis Töki meg vígan elvan. Mindig vissza karom tenni, ha elaludt, de egyszerüen elalszom és is a Gyerekkel. :oops:
És az altatással is gondok vannak. Kb 5 napja, a szokásos altatás alatt annyira behisztizett, hogy kihányta a vacsiját. Akkor nagyon megijedtünk, most nem merjük úgy altatni, hanem nálunk alszik el és úgy tesszük át. És tudjuk, hogy ez így nem helyes, csak egyszerűen félünk az újjabb rókakomától. :oops: Nem tudom mit tegyek!!!!!! :oops: :cry: :oops: :cry:

Szombaton voltunk az egyik barátnőmmel a babaexpon. Hát én többet nem megyek. Hogy ott mi van????!!!! :x Kiakadtam, a sok ócska cucc, a szutykos barbi babák meg stb. Én nem tudtam, hogy főleg használt ruhások lesznek kinn. :oops:
Mindegy, azért sikerült ezt azt szereznem. Aventes cuccokat jóval olcsóbban-ugye a forgtalmazótól- és bodykat készítőtől 500 Ft-okért. Az nagyon megérte, és lehet telefonon is rendelni. Buli. :P
És kinn voltak a rokonaim, akiké a Baby Bell volt. Meghívott a nagynéném a raktárjukba, hogy onnan vásároljak, mert azt mondja, bálában a rengeteg holmi és jóval olcsóbban odaadja. Csak kocsit kell szereznem, mert nagyon kinn vannak.

Tegnap pedig voltunk Lőrincen a régi úttörő táborban Szeptember fest-en. Jó volt, Töki kapott ezt azt, barátnőmtől is egy szupi világító csillag alakú párnát.

Később rakok fel képeket!

Judit,
hát nem tudom, melyik sorozat, mert én egyiket se néztem, csak amennyit anyáméktól ellestem, és ugye anno nem is volt más néznivaló, ebből tudom, hogy a kórház a város szélén.
Örülök, hogy rendben a cukrod! :wink: Akkor most lesz még vmilyen vizsgálat?

Jucu,
nagyon sajnállak, remélem mihamarabbb felépülsz! Te nem fogsz kapni szurit? Az nem hatásosabb?

A lányok gondolom a sulikezdés miatt rosszalkodnak, nem? :roll: Csak elmúlik, ha beillaszkednek és lefoglalja őket a tanulás. :wink:

Hát ennyire futtotta így gyorsan.

Nemsokára teszem fel a képeket!

Puszi mindenkinek!
dianab

Sziasztok!

Megjöttem,csak éppen elkezdődött az őszi ünnepi(szülinapok,névnapok) buli sorozat nálunk,így kicsit Lost-ot játszom ismét.

Sajnos nem láttam az új részt,de hála Juditnak úgyis nagyjából tudom,hogy mi lesz. :D

Jucu!
Örülök,hogy tetszik Diusnak a suli,reméljük úgyis marad.
Te szegény,már megint miket nem szedsz össze,mostmár gyógyulj meg nekem,aztán jöjjön az a kis tesó......
Diusnak meg biztos jobban lefárad majd a suliba,és nem lesz ideje téged bosszantani,van mikor tényleg csak a sírás segít...

Milyen volt a mozihétvége? Miket néztetek meg?

Judit!

Jók a művészfótók! Rólad is!
És ki volt a művész??? :D
Jó volt a Lost?

Memó!

Sikerült valamit venned az új boltba?

DIa!
Szegény Gabika!Mennek neki a fogtündérek! Kép Biztos az alvás is emiatt borult fel.....

Jó sok programotok volt a hétvégén nektek is.
Mi sose voltunk még a bébi expon,de akkor ezek szerint nem is fogunk....Így könnyű.......akinek gyerekcuccos rokonaik vannak :wink: erre emlékszem,hogy mondtad a Metrón mikor mentünk a talira. :D

Majd rakjál fel képeket,ha Gabika engedi.

Évi!

Nem vagy valami bőbeszédű mostanában....Mi a baj? :(
Flóra???

Szegény Csilla,írt sms-t,de még nem töltöttem fel a kártyám,és nem tudtam válaszolni,remélem nemgfog haragudni,szegény nem tudja mi van... :oops:

Mi ahogy írtam bulizni voltunk hétvégén anyósék új telkén,majd vasárnap elmentünk a Kincsem Park-ba.,nem tudom hallotattok-e róla,de ez egy lovas-,golf,- és szabadidő park Pesttől 50 km-re,pont ott ahol anyóséknak van a telke. Régebben voltunk mi itt,de már rég volt azóta sokat változott,de nagyon szuper.
Kicsit húzós,de nagyon jó volt.
Jó nagy játszótér,lovarda,rengeteg állat,főleg lovak,mini golf,műfűves teniszpálya,éttermek,sőrözők,hotel,uszoda meg mit tudom én mik,de szuper volt.

Igaz mindenért külön fizetni kell,még a játszótér használat is egy 1000-es egy főre,de nagyon klassz játékok voltak.
Rengeteg istálló,teli szebbnél szebb lovakkal,lovagolni is lehetett,velünk volt a sógornőm lánya is ,ő azt is kipróbálta.

Teszek fel egy pár képet mutatóba:
David is lovagolt,igaz csak ilyenen:
Kép
A háttérben látszik a minigolf pálya:
Kép
A légvárat is kipróbálták,de a homokozó is bejött:
Kép
Adrienn most lovagolt először,de nagyon élvezte:
Kép
Ilyen gyönyörű lovak voltak,de több száz darab...
Kép
Kép
Kép
Finom volt a capuccino :D
Kép
Nekem ezek a kukák tetszettek a legjobban:
Kép
Ez már méretes ugrálóvár:
Kép

Kép
Kép
Kép

Remélem nem voltam túl sok :oops:

Puszika:Ildikó
ilgya1

Dia!

Ezt a blogomban találtam,szerintem olvasd el,megéri!
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=20767
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Nagyon jók a képek!!

Írnék én többet is, de Flóra nem hagy gépezni.Nem alszik délután.
De már találtam rá megoldást :wink: Délelött is visze játszótérre így pl.ma is már az ebédnél tartotta a fejét :wink: olyan álmos volt. 1/4 2 -kor már aludt is :lol:

Flóra még köhög, de nem vészes. Szerdán kapja meg a 3 éves oltást. Találtunk itt a mögöttünk lévő utcában egy kedves doktornénit.Ma voltunk is nála megbszélni a dolgokat. A körzetis dokinő nagyon messze van, így azt inkább lecseréljük erre.
Remélem nem veszik zokon(végül is szabad orvosválasztás van)

Judit:
Én láttam a LOSt-ot!!! igaz majdnem eláludtam :lol: :lol:
Jók a képek.Benci nagyon fotogén :wink: :)

Örülök, hogy jól vagy és nem találtak semmit.

Dia:
Ne aggódj az éjszakai nem alvás miatt,nemsokára jobb lesz(tapasztalat) Flóra 20 hónapos kóráig felkellt éjszaka úgy, hogy fél órát üvöltött mjad abba hagyta és aludt tovább. Csomó dolgot megpróbáltam:panadol,hátha a foga fáj, innivaló, majd kaja. Aztán az vált be, hogy melléfeküdtem. Utóbbi pici korától fogva így volt.
Most meg átjön minden éjszaka :wink:
Apa meg megy a gyerek ágyába.

Szombaton tartottuk Flóra születésnapját, szűk családi körben. :lol: Kapott barbyt, ruhákat , tortát, smink készletet meg pár apróságot és köölyök pezsgőt. Na ez tetszett neki a legjobban. :lol:

Móni:
Hogy tetsztett a suli Briginek??

Jucus:
jól vagytok?? Gyere ne szomorkodj :? Meggyógyulsz és jöhet is a tesó!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali csajok!

Megkaptam a gyógytömést a fogacskámba:)ha az éjjelt kibírom akkor jöhet a véglegestömés:)
Még van egy pár fogam/3/ amit rendbe kell tenni osztán kész.
Megkaptam a szurit is a popómba ez is fájt :(
Azt hittem már nem érzem,de már csak 1 van hátra és kész :)
Dius nagyon fel van dobva a sulitól :)
Spottagozatos lett a drága,örülök mert legalább nem kell külön hordanom tornázni.
Ígérem visszaolvasok holnap és válaszolok mindenkinek ,de most fáradt vagyok.
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Flórának!
Kép
ilgya1

Hali!

A boltba csak ceruzát meg egy mappát vettem eddig,de lehet,hogy veszek üvegfestéket is,mert nagyon jó árba van.

A Briginek nagyon tetszett a suli,kapott egy piros csillagot,magyon büszke volt,hogy ilyen ügyi ,és persze én is.

Ma kiesett ( apa kihúzta ) felül a másik foga is,most nagyon poénossan néz ki mert két foga hiányzik egymás mellett. :lol:
Bedugta a párna alá,mert múltkor is hozott érte pénzt a fogtündér.
Megyek is megnézem mennyi aprom van. :D
Holnap én viszem a suliba,kell beszélnem a tanító nénivel is.
Holnap már mindent kell vinni,még jó,hogy nem kell hazahozni,csak amiből itthon is gyakorolni kell.

Megyek mert hulla vagyok.

Kép

Kép
memó

Sziasztok!!

Mindenkiek köszi a szülinapi köszöntést!

Kép

Móni:
Brigi már piros csillagal jött haza, ez nagyon szuper :)

Jucus:
Fogtömés az nem valami jó :( de látom sikeresen túl vagy rajta :)

Flóra az új dokinő megismerése alkalmából holnap megkapja a 3 éves oltást :wink:
Már tegnap kapott 3 matricát :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

pár kép a szülinapról:

Kép

Kép
kettő közös kép:
Kép

Itt már kivan rúzsozva :lol:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Flórának BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép

Évi,
helyesek vagytok, jók a szülinapi képek.

Köszi a bíztatást mindenkinek, a jó tanácsokat és mindent elolvasok, amit csak mutattok.

Ildi, a tied is olvastam, emlékszem, anno Gábor talált rá erre a cikkre, de jó volt újra elolvasni. :wink:

Az a szabadidő park nagyon tetszik! Hallottam már a Kincsem Parkról, de nem gondoltam volna hogy ilyen jó.

Gabika minden éjjel egyre hamarabb sírja át magát. :cry: Most már fél 11-kor nálunk volt. :cry: És egész éjjel keresztbe feküdt az ágyba :cry: , így nekem a szokásos 30 cm jutott csak aludni. :lol: Gábor tegnap reggel meg is jegyezte, nem érti hogy tudok ilyen keskeny helyen aludni. :? Könnyű neki, Ő benn a falnál ki van nyúlva mint egy béka, Pici mellette, én meg libikókázom az ágy szélén. :cry: Igazi túlélő leszek, már lassan állva meg menet közben is tudok aludni. :lol:

Tegnap próbáltam képeket felrakni, de akármit csináltam, nem engedte a babanet. :? Majd ma megpróbálom. :wink:

Jucu,
nem irigyellek a fogaid miatt. Te szegény! :( Jobbulást kívánok, és kevesebb fájdalmat! Küldök tündérkét neked: Kép

Na, megnézem aokat a képeket. :?
dianab

Hali!

Ma én vittem a Brigit suliba,olyan furcsa.Egész uton mondogatta,hogy nagyon tetszik neki a suli és a tanító néni-bácsi is nagyon aranyos.
És képzeljétek 8.-ig ugyan az lesz az osztályfönöke.Csak közben jön még pár tanár hozzá.Most csak 4-en tanítják őket.Csilla néni ( ő az oszifö ) ,Józsi bácsi ( matek,rajz,technika ),van még az angol tanár néni ( őt még nem ismerem ), és a Bogi néni ő tartja a biblia ismeretet ( ő református lelkipásztor ).
Egész nap van tanítás,de-t van 2 óra utánna játék,ebéd után pedig van megint 2 óra.16 óránál elöbb,csak igazgatói engedéllyel lehet elhozni.

Ma bemegyek a papához is viszek neki sütit.
Az uram meg elment megszereli az autónkat,reméllem a hétem kész lesz.

Kell vennem homeos bogyokat is,a Brigi az éjjel elkezdett köhögni.

Megyek mert még van egy csomó dolgom,ilyenkor tudok csak pakolni amikor nincsenek itthon.

Ezt a Flórának küldöm.
Kép

PusziMóni

Kép
memó

Sziasztok!

Évi!
A ti képeitek is nagyon jók! Flóra igazi kiscsaj!!!!Nagyon guszta tortája volt,biztos finom is!

Jól néztek ki hármasban,ilyenkor nehéz eldönteni,hogy kire is hasonlít Flóra :lol: netalán neked is ki van rúzsozva a szád :wink: :D

Ügyes volt Flóra a szúrinál,ha kapott matricát,és rögtön hármat?? :?: akkor nagyon belopta magát az új doktornő szívébe :wink:

Jucu!
Örülök,hogy túl vagy a szurin és a tömésen,megértem az érzéseidet,főleg a fogtöméssel kapcsolatban :(

Hogy hogy most derült ki,hogy sporttagozatos lett a Dius? :oops: ,azt nem ti választjátok? Tök szupi különben,biztos jól lefáradnak a nap végére....

Memó!
Aranyos ez a fogtündéres sztori, :D ez azért van,hogy ne sírjon,hogy kiesett a foga??? Kép

Dia!
Pedig azt hittem,hogy segítek ezzel a cikkel,én kis naiv :oops:
Kitartás!!!!!!!Már nem sok van hátra!!! :wink: Mi az a pár darab fog??Te meg jobb,ha az ágy mellett ágyazol meg magadnak!!!!!!(Csak vicc volt :wink: )

Nem beszéltél Csillával? :oops:

Judit!
Most meg maga tűnt el kérem szépen.......
Ejnye bejnye,netalán Bencike lefoglalja a gépet??? :?

NÁLATOK IS KILOMÉTERES SZÉL VAN?????

Na megyek a körmöshöz,majd benézek délután,puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Elnézést Évi Boldog szülinapot Flórának.

Én már megint rossz passzba vagyok,mert mindig rá kell jönnöm hogy hazug képmutató aljas barátaim/akiket / annak hittem vannak.
Lene egy kérdésem ,de őszinte választ kérek tőletek,mert lehet hogy velem van a hiba és akkor tudni szeretném:(
Röviden a lényeg annyi,hogy vetélés óta nem igazán tudom kimutatni örömöm ha megtudom vkiről a másállapotot.De megjegyzem gratulálok neki és örülök is csak most ilyenkor marhára fáj nekem.Erre volt ovistársak anyukája nem is egy felhív hogy tudok e róla , hogy ez a "valaki nevezzük Rozinak" miket mond mögöttem.Egyébként mindennapos kapcsolatba vagyunk és előttem jópofizik :(
Sztori:
Pl:milyen bunkó vagyok ,hogy leteremtem az "illetőt Rozit" amikor közli velem hogy megszült xy vagy épp terhes a z.Holott én csak annyit mondtam neki talán nem engem kéne felhívni minden egyes alkalommal ,ha egy kis tapintat van benne.Mert nagyon érzékenyen érint.
És egyebek amiket mögöttem dumál.Kiderül azért tudott mindenki a vetélésről akikkel ovizárás után nem is találkoztam mert a kedves "rozi" mindwenkit körbetelefonálgatott és újságolt.Ja mert ráér nem dolgozik és másból sem áll a napja csak itt ott eltölt egy kis időt és telefonál egész nap.Szóval nagyon kiborultam:((((
Egész nap sírtam és annyira fáj hogy tapintatlan ,értzéketlen tuskó és hazudik.
Bocsi újabban csak panaszkodni járok.:((

Kép

Kép
jucu

Szia

[quote]V írta:agyok, csak kicsit kedvtelenül, nagyon meddőnek érzem magamat....
Miért?Mi a gond?Miből gondolod?

Nagyon jók a "szerelmedről" a képek.Tényleg imádnivaló.
Ildi
Milyen lett a körömöd?Én is most voltam nemrég és teljesen új mintát csináltattam nagyon bejön :)
Ja el is felejtettem mondani a hajam visszafestettem világosbarnára és abba melíroztattam szőkét :) egy fokkal jobb.

Dia
Szegény fogacskák.Most már lassacskán kint lesznek és nem okoznak ekkora fájdalmat sem neked sem Gabikának.
Mikor kezded a sulit?

Móni
Hogy neked milyen ügyes lánykád van ,már első nap kap piros csillagot :) remek.
Fogtündéres dolog nálunk is uígy zajlik :)

Évi
Flórarának sok bátorságot az oltáshoz.Vegyél neki valami vigasztalásból,én úgy szoktam:)

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

most nézem h ez a h..e babanet. nem tette fel a tegnapi hozzászolásomat. pedig annyi mindent akartam mesélni. Boni örüla sulinak, idén már hittanra is beirattam, és ugy döntöttem h uszni is fogom hordani. én féleka viztol nagyon de jobb ha ők tudnak uszni, hiszen ha táborba megy, vagy strandra kevésbé kell féltenem. Vagy nem?

Évi!

irtam tegnap h boldog szülinapot Florácskának! Bocsi h igy utolag.

Ildi!

Gratuloa a leendő pici hölgyhöz, én csak tegnap olvastam bele a régi hozzászolásokba, onnan tudom. De jo h sikerült egy fiu egy lány.

Jucu!

ne légy szomoru tudom h nem könnyű, és ez Juditnak is szol. De amikor én is hasonlo helyzetben voltam mindig az vigasztalt h már van egy és ő legyen egészséges az számit. persze belül nem mindegy annak aki még szeretne babát. Annyi ismerösöm vár most babát, és én is irigykedem, ha csak rajtam mulna meg semállnék 3-4 gyerekeig. (elnézést ha szomoruságot okoztam nem ez volt a szándékom esküszöm).

Dia!

kaptam egy helyi szervizes pasinak telefonszámát, és megragadtama lehetőséget és megkértem h csinálja meg a gépem, ezért nem hivtalak. De köszönöm a lehetőséget, remélem tobb gondom már nem lesz a géppel, mert kidobom. NEkem sokáig volt fent éjjel boni, ezért én ehhez nem igazán tudok hozzászlni, ugy fogalmaznék h kinőtte (igaz ő már 5 éves volt ekkor). Gábor most kétszer kel fel cicizni, , de ez most kevésbé fáraszto. Boninál tudom h én rontotam el, de drukkolok h nálatok simán menjen.

most mennem kell mert megtalált a migrén..

puszi mindenkinek
joéjt
(elnézést ez elütésekért)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Csilla,
végre itt vagy! :D És persze hogy nem haragszunk, tudjuk, hogy gondod volt. :D
szerintem a hittan jó ötlet. :D Én is jártam ennyi idősen és csak jót kaptam. :wink: Nem vagyok egy full vallásos, de van hitem, és ez a legfontosabb a mai világban. :D

Judit,
ne legyél így elkenődve! Jönni fog az a baba, csak úgy látszik, Ő úgy gondolja, még nincs itt az ideje. Ők tudják, mikor jó lejönni. :wink: Én drukkolok, sikerülni fog! :wink: És NEM vagy meddő!!!!!!!! :o Ilyenre ne is gondoljál!
Benci ari a kis verdájával. 8)

Jucu,
a suli októberben kezdődik, ha megvan a létszám. :? MÉg drukkolok, hogy legyünk elegen. :wink:

Ildi,
írtam, hogy segítettél!!!!!! És továbbra is ha találsz ilyesmit, kérlek add meg!

Hát lányok,
nálunk tegnap megint kitőrt a baromfivész.... :? De most én voltam a ludas. :oops: Sokat gondolkodtam, és végső elkeserédesemben megpendítettem GÁbornak, mi lenne, ha beszélnénk anyóssal és eladnánk a házat és vennénk két lakást az árából. Csak azért gondoltam, hogy működne a dolog, mert anyós már jó 3 éve el akar innen költözni, tulajdonképpen mindig is utálta Imrét, mert Ő erzsébeti. Ezért gondoltam, hogy akkor menjen ahova akar, mi meg tudnánk itt venni egy újépítésű tégla lakást, kb 50 nm-eset. És akkor végre nem lenne örökké cirkusz anyós miatt. Mert ugyebár mi általában miatta veszekszünk. :oops: Elmondtam Gábornak, hogy arezsi ugyan ennyi lenne, csak nem 0 hanem 50 m-be laknánk, lenne még egy szoba, nálunk is jöhetne a tesó, meg hogy attól félek rá megy a házasságunk anyósra. Ezt nem fejtem ki, tudjátok milyen. :?

Gábor kategórikusan kijelentett, hogy nem. :cry: Hát ennyi. :cry:

Csak én tudom, hogy már nem bírom sokáig, hiába a szeelem és a szeretet. :cry:
dianab

Bocsi, pontosítok, mert lemaradt egy szám. Szóval 30 helyett 50 nm-ben laknánk és ugyanannyi rezsit fizetnénk.
dianab

sziasztok!

Dia!

szerintem is tök jo ötlet a költözés én is ezt tenném. Ha sikerül akkor biztos h helyre áll a béke köztetek. van egy barátnőm szintén hasonlo helyzetben mint te, ti, ők is sokat vitáznak anyos miatt, ráadásul náluk ugy néz ki h Anita csinál mindent, rezsi közös, de anyosa ha vesz valamit abbol tilos venni viszont mindenbe belemászik amit ők vesznek..ez elég durva szerintem. ők is költözni szeretnének. drukkolok, h sikerüljön meggyözni a párodat is. viszont nem értem miért ragaszkodik ő ehhez a mostani helyzethez, ennyyire "anyás"?(ne har.de tudod lemaradtam mostanában és nem vagyok annyira képben.)

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Móni:
Sikeres volt a tegnapi gyerek begyűjtés?

Ildi:

Flóra tortája fagyi torta volt, de tényleg nagyon fincsi volt!!Az én szám nincs kirúzsozva alapból ilyen :lol:
Fló ma kapja meg a szurit este. Elnézem a tévedést:)
Itt is nagy szél volt tegnap és tegnap elött :cry: Pocibaba jó kislány?? jól vagytok??

Mégegyszer mindenkinek köszi a szülnapo köszöntéseket!!

Jucu:
Megtudlak érteni, hogy rosszul esik amit művel a csajszi :cry: Én is pont így éreznék a történtek után, nem lenne kedvem hallgatni, hogy mások, hogy várják a babát.
Nehéz dolgon mentetek keresztül!!! Hidd el nemsokára jön az a kistesó csak még nem talált meg benneteket!!! Kitartás és fel a fejjel!!
A hajad nem volt rossz úgy em ahogy az állatkertes talin láttam.
A rosszakaróddal meg ne törődj majd megkapja a jóistentől a bűntetését. :twisted:
És nyugodtan panaszkodj!!!!

Judit:
lóra mindkettőnkre hasonlít csak a kék szem szöke haj,és a szája nagyon az enyém.És ez hamar feltűnik :lol:
Bencit nem győzöm nézni annyira aanyos egy kis rafkós pasi!!!!Ezek a nézések!!
Te meg ne depizzz!!!! Jön majd a tesó addig is fényképezzd Bencit és rakjad ide fel!!!
Én már január óta várom atesód , de nem jön Jucsék meg régebb óta próbálkoznak.Jönnek majd ha itt lesz az ideje csak győzzük kivárni.... hát én már nagyon várom!!

Csilla:
végre jó a géped :lol:
A hittan és az úszás nagyon jó ötlet!! Jártam én is hittanra én angyon szerettem, de az én családom vallásos és templomba járó volt. Az úszás meg szuper flórát is fogom vinni.
a nyáron már picit megtanult úszni igaz karúszóval, de nagyon ügyes.

Dia:
Teljesen megértelek, hogy miért karsz elköltözni!!! Nm szívesen laknék anyóssla egy házban.Pedig rendi anyósom van. após eg még rosszabb.Azért szeretem őket nagyon sokat segítettek és segítenek most is.
Reméle sikerül rábeszélni a férjedet,hogy ne klegyen már anyám asszony katonája!!! Felesége és gyereke van éljen már az anyukája nélül..

Flórából egyik napról a másikra nagylány lett. Persze még sokszor nem fogad szót. Ha éppen igen akkor mondja , hogy igen is Anya!!
jól van aya ahogy akarod!! :lol: Vagy igen is Uram!! Ezt akkor mikor felemelem a handom, hogy szedje össze a játékokat, mert megy az összes a kukába.
Ismeri a színeket.Tudja melyik a jobb és a bal keze. Tud egyedül pisilni is. Vasárnap megbeszéltük, hogy másnaptól nincs babakocsi.Erre az volt a válasz jól van anya akkor holnaptól nem babakocsizom.Hát nem is kéri :wink:
A játszótéren ma már játszott a gyerekekkel, beszélt amúltkor a doktornénivel és a játszón is megszólal.Ez Flóránal nagy előrelépes, ert nem barátkozik könnyen.
Megeszik mindenféle kaját :lol: Jól is néz ki a csaj.
Végre felfogta a kis agyával, hogy itt fogunk lakni.
Mindennap elmondja, hogy itt veszünk házat Budapesten :lol:
Fél a mesében az oroszlántól, a bosziktól. Most már igazi kigyerek!!

Most, hogy alszik délután végre nekiállhatok képeket csinálni és matricákat festeni. És minden olyan dolgot megcsinálni amit jobb egyedül. :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Hát Jucu, az ilyen "barátok" NEM kellenek, hidd el! Milyen emberek vannak?! Nagyon sajnállak és átérzem, hogy mennyire nehéz most neked. És az igaz barátok igen is tolerálni tudják, mert azért barátok.
DE :!: :!: Fel a fejjel, jönni fog hozzátok is a gólya, gyönyörű babával! :wink:

Évi,
ahogy olvasom soraid, érzem, Te is mennyire rá vagy még csodálkozva Flórára, hiszen tényleg átalakult igazi csajszivá a babából. Nagy dolog ez! Azért remélem nekünk még odébb van. :wink: Még egy picit szeretném babusgatni! :wink:

Csilla, Évi,
köszi a bíztatást, én még reménykedem a kategórikus nem után is, mert mindig van remény. :wink: Hátha nyerek a lottón! :wink:
Igen, Gábor borzalmasan kötődik anyóshoz, meg is értem bizonyos téren, hisz csak ketten vannak már. :cry: Viszont itt vagyunk mi is, a jövő!!!!! és szerintem Gábornak előre kellene néznie, nem pedig visszasüllyedni a depibe minden este anyóssal. :cry:
Én nagyon energikus és talpraesett vagyok, mindent megvalósítok, amit akarok, mert sose adom fel, még ha semmi esélyt nem lát már senki én akkor is bízom még és kűzdök tovább. Nem fogom hagyni, hogy a hülye anyósom tönkretegye a házasságom. :twisted:

Csilla,
mi van veletek? Gábor apja nem került elő? Boni apja meg még mindig olyan.... Építkezés alakul? Hol tartotok?
dianab

sziasztok !

Dia!

Kérdésedre válaszolva Gábor apja most ujra havonta egyszer küld smst, szeretné jovátenni büneit, (amit nem lehet)na persze én meg felejtsem el h most ujabb gyereke született amit a gyámügyön várakozás közben bejelntett, akiért odavan, a mi közös fiunkat meg messziről kerüli! hát ennyi.
Boni apja kicsit változott sőt, az anyja már köszön, shzoba áll velem, az utcán is megállit nem tudom miért történnek ezek, furcsák. hiszen én vagyok a falu k..ja szerintük, viszont azt is tudom h nem lenne már közös jövönk az exemmel. szoval ezen is gondolkodom..
Az épitkezés most kezd beindulni hol az időjárás miatt hol a komüvesek miatt csuszott, most a tetőtér készül, taln ha minden jol megy jövőhéten tető alá kerül. utána a belső munkálatok jönnek. anyagilag kész csőd..de ebbe inkább bele sem megyek. majd privát.
Gábor nekem is egy tündér, ma többször szolt pisilés előtt sőt nem csak akor. egyedül eszik majdnem tokéletesen, meg ini is egye dül akar pohárbol. (soha nem itattam üvegből). de érdekelne a véleményetek, gond az ha még én többnyire kanállal adok neki inni? van aki ezért megszolt de neünk igy könnyebb, de ha akarom iszik pohárbol. rosszul teszem? ráadásul olyan tanácsokat is kapok h hagyjam abba a szoptatást főleg éjjel. ilyenkor ugrani tudnék. imádom szoptatni, remélem még sokáig tudom.

Ildi!
Dávid cicizik még?gondolom nem lehet tu egyszerü most megoldani pocakbaba mellett. Bejelöltelek mindkét forumon láttad? hihehetetlen h mennyi ismerösbe botlottam. egy régi osztálytársamnak is nemrég született babája és nem is tudtam.

Évi!

én is emlékszem még a "felnőtté" válásra, de ez csak nehezebb lesz később szerintem.Nem könnyü belenygodni mikor már oviba is járnak, amikor ugy érezzük h már nem akarják fogni a kezünket. Boni nekem is visszahuzodobb volt néha még most is, igy megértelek téged. A fiam már nem ilyen, bátor, senkitől sem fél. Bizom benne h ő még egy darabig ilyen kis bujos tündér baba marad. Bár attol h Flora is nagylán y lett vagy boni imádnivaloak, csak a mi szivünk fáj.(legalábbis az enyém). most lehet h nagy hülyeségeket irtam, akkor ne haragudj rám. a fogalmazás soha sem volt az erősségem.

puszi, joéjt mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nálunk elkezdődnek lassan a szokásos programok,ma már volt Tücsökzene,jövő héttől már angol is. Nem tudom milyen sűrűn tudok majd jönni,de megpróbálok lépést tartani veletek....

Csilla!
Örülök,hogy sikerült a gépet megjavítani,és hogy megint itt vagy közöttünk.

És ne törödj senkivel!!!!!! :wink:
Főleg,akik a szopis jó tanácsokat osztogatják,ha nektek kényelmes,akkor én csak megerősítelek abban,hogy jól csinálod,mint annyiszor te is tetted velem.

Kérdésedre válaszolva,néha Dávid is cicizik még,van mikor napokig nem kéri,és akkor mindig azt gondolom,hogy itt a vége,de akkor odajön (inkább este vagy éjjel)és anya cicit! és akkor nem tudok neki ellenállni,olyan édesen szopizik(csukott szemmel) és akkor belegondolok,hogy végül is még ő is valahol kisbaba,most miért vonjam meg tőle,ha igényli???. Ha emiatt valaki elítél,akkor tegye nem érdekel.Majd 10 évesen nem fog szopizni.......a pellusról is leszoknak egy idő után,akkor erről is lefog,ahogy más a cumiról.

Létezik tandem szopi is,ha nem is így terveztem,de így alakul nem fogom akkor se rosszul érezni magam,sőt......

Évi!
Tök szupi az avatarod!És most meg vagyok elégedve a "terméseddel" is :wink: :wink: :wink: :D

Bocsika a tévedésért :oops: remélem azért nem követtem el főbenjáró bűnt.... :oops: :twisted:

Köszönöm kérdésed,jól van pocibabácskám,igaz egyik nap (vasárnap) rakoncátlankodott egy kicsit,jól rám is ijesztett,de azóta nincs gond,lekopogom...

Örülök,hogy Flóra ilyen ügyes nagykislány,biztos nehéz lehetett neki a költözési herce hurcát is felfogni,a jól megszokott kis fészkét,egyik napról a másikra otthagyni...biztos mostanra dolgozta fel teljesen hogy mi történt....

Judit!
Nagyon huncut a kis szerelmed,még a szeme se áll jól.... :wink: édes.....
úgy látom nálatok is előjött a "felmászokmindenre" korszak,nálunk is éppen a virágkorát éli :x sokszor a szívbaj kerülget,mikor látom,hogy hol van. Már kivülről bemászik az etetőszékbe :oops:

Jucu!
Úgy látom a lányok már mindent elmondtak,az "állítólagos" barátnővel kapcsolatban,én se gondolom másképp. Remélem velem kapcsolatban azért nincs semmi ellenérzésed :oops:

Én is megnézném a körmödet!!!És a hajad???LÉCCIIII!!!

Ilyen lett most a körmöm:Nem tudom mennyire kivehető???!!!
Kép

Dia!
Persze,hogy teszek be linket..... :D

És ha teheted beszéld rá Gábort a költözésre..
Ne ugraszd őket össze,inkább próbáld el megmagyarázni,hogy miért lenne jobb ez nektek,meg az anyukájának is,attól még mehet hozzá,mert nem laktok együtt :roll: és nem fognak véglegesen elszakadni egymástól. Ha ennyire ragaszkodik nem tudsz mit csinálni,hidd el neki a legnehezebb választani közületek,mert tietket is nagyon szeret,azért bebizonyította,de az anyukája akkor is az anyukája marad. Most nem ellened akarok beszélni,de felesége lehet 100 egy emberenk de anyukája csak egy. (És ha belegondoslz neked is fiad van,mi lesz ha majd neki is fontosabb lesz a felesége???Na jó nem ismerem az anyósodat,de biztos azért ilyen mert úgy érzi,hogy elvetted tőle az egy szem fiát,főleg,hogy mesélted mi történt a tesójával,biztos jobban ragszkodik az ő Gáborkájához.)

Remélem nem voltam sértő,de csak a véleményemet irtam. :o

Jó éjszakát!Ildikó
ilgya1

Hello!

Ildi,
dehogy vagy sértő, leírod a véleményed és kész. És igazad is van. Biztos a "körülmények" erősítik ennyire anyósban a hülyeséget, ezért igyekszem tolerálni, türelmes lenni hozzá, stb. Csak betelt a pohár. :cry: Én Gábort is értem, csak szerintem ez már túlzás. Az anyja az első, mikor hazajön, ha beszélgetett eleget anyóssal, akkor jön föl és következünk mi. Aztán még füri után és barátok közt elött megint lemegy. :? Szóval szerintem ez már nem normális. És mindent anyóssal ketten beszélnek meg, döntenek, határoznak én általában utólag tudom meg, mikor már történik vagy épp elötte. :? Én is itt lakom és ráadásul nagyon sok pénzem van a házban. Ezért többszőr szóltam nekik, de mintha a falnak beszélnék.
Az meg, hogy egy ember megházasodik és onnantól a felesége és a gyerekei lesznek az elsők az életében, a normális, szerintem ez az élet rendje- vagy csak lenne????-, de még a Bibliában is benne van, még a jegyesoktatáson is tanultuk! Ezért nem is értem anyóst, hisz ő kívülről tudja a Bibliát, hiszem abból prédikál, térít, stb.
De abba is hagyom a témát, nem akarom rontani a légkőrt. :oops:

Csilla,
nem is tudom mit mondjak a körülötted levő "felnőtt" pasikkal kapcsolatban. :? Azért az jó, hogy a volt férjed kezd felengedni és anyós is. Szemét ez a világ, hogy csak mert valaki mer lépni és próbál boldog lenni, megkövezik. A férjednek jócskán benne a keze, hogy a házasságotok így alakult. Inkább néznék azt, hogy neked most mennyire nehéz, és van elég bajod.
Gábor apja meg..... talán megbüntetik odafenn.... :?
A lényeg, hogy a fiad szépen fejlődik és Boni is helyes kis csaj. Nekem nagyon szimpi család vagytok, jó volt látni Titeket a Ligetben! :D

Az építkezés meg reméljük haladni fog jobban. Gondolom, hogy nagyon ideges lehetsz, hiszen itt a szeptember, sajnos nemsokára a rossz idő is eljön. :cry: Drukkolok, hogy sikerüljön mihamarabb beköltöznötök! :wink:

ILdi,
azért remélem tudsz jönni a sok program ellenére is. Szépek a kőrmeid nagyon! Én is szeretnék ilyen szépet, de amíg reszelem, magozom, stb a gyümiket Tökinek, háááát.... kicsit még jobb ha marad ilyen amilyen, főleg a szilvázás után..... :lol: De szerencsére nagyon hamar megnő a körmöm és szépen, így majd ha eljutok odáig, nem kell sokat tennem érte. Egy kis lakk.... :wink: Azért a lábamon most is ki van kenve. :wink: Azzal nem szilvázom! :lol:

Puszi
dianab

Hali!

Mi is már lassan 1 éve probálkozunk a tesóval.

Dia,a költözés nagyon jó ötlet.Mi is anyuéknál laktunk egy darabig,és jó sokat veszekedtünk,de mi a tesom miadt.Mióta külön lakunk évente egyszer veszünk össze,és anyi is máshogy áll a dolgokhoz mint mikor ott laktunk,sokkal többet segít.
Mi is szeretnénk költözni,most házakat nézegetünk.Az építkezésbe nem vágunk bele,nagyon sok lenne a törlesztés.Olyan házat kell vennünk ami max 12 milla,mert akkor még igénybe tudjuk venni a félszocpolt.

Jucu,az ilyen barátnő nem barátnő.Ha az lenne akkor nem keverné a sz....
Nekem elég sok barátom van,de olyan igazi sülve-föve együttvagyunk olyan már évek óta nincs.De nem is hiányzik,igaz időm se lenne rá a gyerköcök mellett.

Megyek mert ágyneműt húzok.

Kép

Kép
memó

Sziasztok
CSak gyors bekukk,felületesen olvastam ,de bepótolom ígérem.
megpróbálom aképet feltenni de nem lesz túl éles
Kép
Kép
Kép
Túl fényes a lakk amivel festi szerintem :(
Ígérem írok mindenkinek :)
Már nem bánt annyira ez a dolog ,illetve mától nem foglalkozom vele.Nem vártam pont tőlük ,illetve egyikőjüktől semiképp,de már nem érdekel.
Előttem úgyis jópofiznak mögöttem meg susmuty megy.
Tett fel a másik fórumon egy csaj nagyon igaz dolgokat amit nem hiszem ,hogy híg agyával megértett volna "rozi"
Nagyon sajnáljuk, hogy elvetéltél! 1.
Tájékoztató füzetek az angliai kórházakban

2006. szeptember 6.

A vetélés élménye nagyon magányos élmény. Légy türelmes magaddal! Lehet, hogy soha nem fogod elfelejteni az elveszített kisbabádat, de a fájdalom idővel biztos, hogy enyhülni fog.

Figyelem!
Az alábbi tanácsokat a nyugat-európai egészségügy gyakorlata alapján állították össze. Bizonyos esetekben a magyar egészségügy "óvatosabb", ezért ha kérdésed van, inkább írj e-mailt a szerkesztőknek.

Vetélés

Az alábbi szövegek a brit Vetélésszövetség, és a Good Hope Kórház által kiadott füzetek fordításai.

Nagyon sajnáljuk, hogy elvetéltél! "A vetélés élménye nagyon magányos élmény. Itt segítségre, megértésre és barátságra találsz." (Sheila Kitzinger)

Elvetélni nagyon szomorú érzés. Nemcsak azzal a lelki traumával kell megbirkózni, hogy kisbabát vártál és elvesztetted, hanem a szervezetednek is - mely idáig folyamatosan alkalmazkodott a terhesség változásaihoz - vissza kell állnia az eredeti állapotba.

Ezt a füzetet a Vetélésszövetség tagjai állították össze, akik mindannyian átélték, hogy milyen elvetélni. Talán tudunk segíteni és válaszolni néhány téged foglalkoztató kérdésre.

Mit érzel most?

"Nagyon ki vagyok készülve, és lehangolt vagyok. Normális ez?"

Amikor elkezdőodött a vetélés, valószínűleg ijedtnek és tehetetlennek érezted magad, mivel általában az ember semmit nem tud tenni azért, hogy a vetélést megakadályozza. Vannak nők, akik hamar magukhoz térnek, másoknak hosszú időre lesz szükségük. Vannak, akik a vetéléskor jól tartják magukat, de aztán úgy tapasztalják, hogy óriási fájdalom szakad rájuk később. Elvesztettél egy kisbabát - nagyon valószínű, hogy szomorú vagy és időre lesz szükséged, hogy meggyászold.

Légy türelmes magaddal! Lehet, hogy soha nem fogod elfelejteni az elveszített kisbabádat, de a fájdalom idővel biztos, hogy enyhülni fog.

Sok nő olyan érzéseket él át, amelyekkel nehezen birkózik meg, és nemigen tud róla beszélni. Mindenki más, de valószínűleg az alábbiak közül fogsz érezni néhányat:

• düh,
• gyász,
• szomorúság, sírás,
• elveszted a mindennapi élet eseményei iránti érdeklődésedet,
• fájdalom vagy irigység terhes nők, kisbabák láttán vagy bármi hatására, ami a terhességgel kapcsolatos,
• elszigeteltség, magányosság,
• vagy állandóan erről akarsz beszélni, vagy fáj, ha beszélni kell róla,
• depresszió,
• koncentrációs zavarok,
• állandó fáradtság,
• bűntudat és/vagy kudarcérzés
• túl sokat vagy túl keveset alszol
• a szexuális vágy hiánya.

[quote][/quote]

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!!

Elég későn keltünk,így nem tudtam letenni délbe Dávidot,pedig legkésőbb 1 kor aludni szokott,ma nem tudom mi volt vele :roll: ,de nem is nyűgősködött,nem volt álmos...na mindegyj,felborult még az a kis napirendünk is,ami az alváshoz kötödik :(

Lehet,hogy a játék miatt,ma temperáztunk először,és nagyon élvezte...
Íme az én kis művészem:
Kép
Kép
És a végeredmény:
Kép

Bizonyíték,hogy szereti a spenótot,ez csak bónusz!
Kép Kép

Jucu!
Kicsit homályos a kép a körmödről,de a minta alapján,úgy nagyjából sejtem,hogy milyen lehet......én azzal a kis virágmintával fényképeztem,amivel a mini dolgokat lehet :? (Close UP)Neked nincs olyanod??? :oops:

A hajad meg nagyon szuper!!!! Már alig várom,hogy az enyém is visszanőjjön!!!
És ilyen göndör eredetileg????

Szerintem az legjobb és jó dolog,ha tudsz olyan "sorstársakkal" beszélgetni,akik átéltek hasonlót,biztos sokat segít....és a kis "rozit" sz..d le magasról!!!!Biztos fáj a viselkedése,de valahogy próbálj meg nem törödni vele...

Dia!
Ez már tényleg kórós,mármint a ragaszkodása,azért nem gondoltam volna,hogy ennyire......... :oops:
A párom uncsitesójánál van kicsit hasonló szitu (nem teljesen,de ott is túlzott az anya-fia kapcsolat,)és ők már ott tartanak,hogy pszichológushoz járnak,na remélem azért ti nem juttok el odáig. :(

Szerencsés vagy,hogy meg tudod növeszteni a körmeidet szép egyformára és nem törnek le...én éppen ezért rakattam fel műket,hogy végre egyszer egyformán formásak és szépek legyenek,még a bal kezemen hagyján,de a jobb kezemen,állandóan letöredeztek,hiába vigyáztam.
Mondjuk már nem sokáig lesznek meg nekem ,mert jövő hónaptól el kezdjük lenöveszteni a körmös csajszival,mert egy darabig nem fogok tudni járni,aztán meg pihentetni is kell egy kicsit,mert elég régóta rajta van már.....

De én nagyon szeretem,hogy ilyen szépek.....és egyformák főleg.

Móni!
1 éve próbálkoztok????És a többi gyerkőcnél mennyi ideig?

ÉVi?Judit? Csilla?

Hétvégén nem leszek!!!!

Addig sok sok puszika nektek,legyetek jók!!!Ildikó
ilgya1

Hali!

A Briginél 7 hónap kellett,a Bencénél 2 hónap, a Dávidnál 9 hónap.
És csak a Benyusnál nem kellett a hormon.

Kép
memó

Hello!

ILdi,
Dáviddal szépet alkottatok. :wink: Helyes a kis muki ahogy pingál! És a spenótevés.... ez igen! Jó fiú. 8)
Na nem mintha Gabaika nem szeretné. Én is mázlista vagyok! :lol:

Kellemes hétvégét neked! :wink:

Jucu,
fel a fejjel! Helyes vagy a képen. 8) Imádom a rózsaszínt, főleg a körmeimen. A lábamon ált. rózsaszín. Kezemen is az lenne, ha lenne értelme! :lol:

Móni,
hát akkor törvényszerű, hogy kell a hormon. :oops: De csak összejön nálatok is hamarosan! :wink:
dianab

Sziasztok!!

Dia:
Remélem sikerül mindent rendbehozni köztetek.Főleg anyós.

Csilla:
Ha kész lesz a ház mutizd ám meg!!gábor nagyon ügyes!!

Nem könnyű elfogadni, hogy a gyerekünk már nem csecsemő.Én mindig azt a pici babát látom akit a hsamra raktak 3 éve. :lol: Azért örülök, hogy már ilyen nagy és okos csaj lett belőle.
Flóra olyan cica bújós csaj nagyon.Olyan mint én.

Ildi:

[quote]& írta:quot;Elnézem a tévedést:)

Nem követtél el bűnt:) Már előre írtam, hogy elnézem a tévedést:)
Valószínű, hogy Flóra mostanra dolgozta fel, hogy elköltöztünk.Tegnap meg is állapítottuk apával, hogy megszokta a helyet, mert a nappali tele volt a játékaival :lol:

A körmöd nagyon tuti!!!

A levél végén én is megmutatom, hogy milyet csináltattam a múltkor a barátnőm esküvőjére.

Dávid már lassan két éves ideje, hogy néha ne aludjon :lol: (vicc volt)
A művész nagyon szépet alkotott!!!Spenót Flóránál is bejön.

ja és az én körmeim és állandóan letörnek :cry: most már annyira megszoktam, hogy egy darabig ilyen fog lenni:) Apa azt mondta, hogy kereshetek itt is egy körmöst. Most a barátnőm csinálja Kaposváron.Ez is jó, mert 2 hetente megyünk haza ő meg hétvégén is megcsinálja :wink:

Jucus:
Azért kilehet venni, hogy milyen a körmöd :wink: Nagyon szupi!!!
A hajad is jó.

Remélem minnél hamarabb sikerül feldolgozni a történteket!!! sok erőt kívánok neked!!!!!

Flóra nem iszik már cumisüvegből!! bögréből issza a kakaót.Reggel is leszúrt, hogy este miért cumisüvegből adtam neki :twisted: :lol:
Mert ő már negylány és pohárból iszik!!

Szerdán megkapta az oltást, egy hangja se volt.Úgy indított a doktornőnél, hogy szép szoknyám van!! mikor mentük be a kapunk akkor mutatta, hogy ezen a lépcsőn kell bemenni és ezen az ajtón.Bevezetett minket :lol:
A játszótéren is játszott egy kisfiúval.

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

itt vagyok, csak tegnap nem tudtam jönni. most sem sokáig tudok maradni, mert a régi netet nem tudom ujra telepitetni (jmodemet v mit. nincs meg a cd-m) és most belső modemrol netezek. annyit fizetek amig fent vagyok...ezért is nem tudok most sokat irni.
I

Ildi!

a körmöd nagyon tetszik valami hasonlot én is eltudnék képzelni, már játszottam a gondolattal mostanában h ki kéne probálni a mükörmöt, de nekem szerencsém van a sajátommal mert gyorsan nő és nem töredezik.majd én is megcsinálom szépen és teszek fel ha tudok képet rola. eszembe jutott h épp ezzel a témával jöttem közétek, akkor is körmökröl beszélgettetek.
köszi a biztatást, ha akarnám se tudnám abbahagyni aszopit mert pár napja nagyon sokszor kéri. De viszont éjjel most egyre ritkábban kb. 2-3 napja csak egyszer kell fel ciciért.Én meg alig aludtam mert láttam este egy filmet, ahol a baba szopi után az anya hibájábol megfulladt. de inkább nem részletezem. elkezdtem félni, 15 honapja mellettem alszik de eddig ilyentől nem féltem. na abba is hagyom. bocsánat mindekitől.

Festés: Szerencsés vagy h ilyen ügyes már Dávidka. Nekem is szeret Gábor rajzolni, de haragszom magamra mert még nem tudtam venni egy normális digit gépet, és a kicsiről se tudtam már fél éve képet csinálni. pedig néha olyan tündériek bonival h megtudnám zabálni őket..

Dia!

Az épitkezéssel kapcsolatban a legszörnyübb h a megbizott kömüvesünk aki idáig dolgozott normális embereket hozott ide, most leállt olyanokkal akiknek elég rossz hirük van,,de ezt sem részletezném itt. mindenesetre félek kimenni a lakásbol (nem beszélve arrol h ma egyedül vagyok délelőtt ők meg négyen, a mi kömüvesünk nélkül) szoval cidrizem.

Jucu!

nekem is volt egy hasonlo élményem de az nem "igazi vetélés " volt, mert még nagyon nagyon az elején voltunk. De én tudtam h az történt velem is. Idáig szerintem ezt itt sem mondtam el, ez kb. 4 éve történt. tudom ez nem vigasz, de biztos vagyok benne h sikerülni fog nektek is a teso.

Évi?

Most mennem kell, ha tudok este még felnézek.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Elfelejtettem....

Este mi is megyünk Kaposfőre anyuékhoz, majd a balatona anyósékhoz szombat este.
Nem leszek a hétvégén!!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ezek az első pirospontok. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép Kép

Kép
memó

Sziasztok

Ildi
Ez igen ,irigyellek az én lányom rendszerint szemenköpött a spenóttal amikor kicsi volt.Hála most már szereti :-)
A hajam természetesen göndör :(
Nem szeretem igyz akinek göndör simát akar ,akinek sima göndört.De azért jó a fodrászom 1500.- megcsinálja vasalással együtt :-))

Móni
Nagyon ügyes a Brigi, milyen szépen rajzol :)

Csilla
Mit jelent az hogy nincs jó hírük?Ezt hogy érted?
És egyedül mersz maradni velük ,,ááááá

Évi
Jó pihenést nektek a hétvégére.
Hihetetlen,remélem velünk is hamar megbarátkozik legközelebb Flóra:-)

Kép köszi Ildi így sokkal jobb.

kicsit én is dicsekedek.
Kép Bár még azt meg kell tanulnia Diusnak ,hogy nem kotyog bele ha tud valamit.Nagyon igyekszik :-))Remélem kotyogásról leszokik,mert akkor nem lesz dícséret.

Kép

Kép
jucu

Jucus:

Remélem legközelebb Flóra hajlandó lesz diussal játszani :wink:

Nagyon ügyi a csajod!! Majd megszokja mia rend a suliban, ne aggódj :wink: :lol:

A körmöd így már sokkal jobb :wink: :) jó lett nagyon. Én most nem tudom milyet csináltassak holnap(mármint afestés milyen legyen)

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

ui:Lépek, mert még millió egy dolgom van. Kapok a fejemre ha nem állok készen. kb egy másfél óra múlva :lol: :lol: indulunk

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!Szép napunk lesz úgy néz ki :D
Nem is bírnám elviselni még a borús napokat.

Évi
Majd muti meg te is a körmöd hátha újabb ötletem lesz a sajátomra :-)

Többiek hol vagytok?
Kép

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt lányok!

Judit

Nem értettem hirtelen , hogy mire írtad "légy"?Kerestem hol van :shock: :oops:
Mire nagy agyamma megfejtettem Bencikéről van szó!Nagyon hülye vagyok jáááááj :lol:
Szupik a képek.Benci élvezte az állatkertet?
Férjed takarított ,felmosott,kiteregetett és főzött????????? :o
Tedd össze a két kezed , hogy ilyen aranyos párod van :-)
Te hogy érzed magad?Remélem azóta nem voltál rosszul?

Most indul Apa Diusért én addig befejezem az ebédkészítést és utána kimegyünk , mert ma még tart a Mária napi búcsú.Lesz még bábszínház és egy csomó jó dolog ma.

Ja , hogy semmi se legyen tökéletes a csütörtökön betömött gyökérkezelt fogam kettétört tegnap,majd estére a kétszersültet ettem és a tömés is kiesett félig.Frankó mi?Holnap délutáni programom ismét megvan :(
Puszi nektek további szép napot!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jó sűrű hétvégénk volt. :roll: Szombaton voltunk a szüleimnél Szigetcsépen, Apu szülinapját ünnepeltük. Volt torta, ajándékok, teszek majd fel képeket, ha engedi ez a kedves :evil: babanet. Mi egy Hunok könyvet adtunk neki, meg óriás mega banános csokit :lol: és egy pezsit. Apám imádja a történelmet a világháborúkig :? és persze a csokit intravénásan kéne bekötni neki. :lol: Úgyhogy örömet szereztünk. :D
Anyám rendszeresen szétszedte Gabikát, úgyhogy a kis Töki sem unatkozott. Jól elfáradt a nap végére. Hazafele szépen bealudt, persze este nem akart lefeküdni. :oops:

Közben járt az agyam, mivel Gábor nem akarja eladni a házat, próbálok más megoldást találni. Persze ez se tetszik neki. :? Gondoltam, ha visszamegyek 1,5 év múlva dolgozni, lesz annyi fizum, hogy a felét lakáshitelre költhetjük. Szóval vehetnénk egy lakást!!!!!!!! Na, majdnem megkaptam, hogy hülye vagyok, persze csak a férjemtől. Apu rögötn mondta, hogy segít, megkérdezi az egyik bankos ismerősét, aki erre van specializálódva, hogy mik a kilátásaink, hátha már most meglenne az a hitel. :shock: Csak most még nincs miből kifizetni!!!! :o ... mondtam neki, hiszen a gyedem nincs is a maximumon. :oops: Szóval most épp "jól" megélünk. :oops: Hát mindegy, majd elválik, remélem sikerül majd! :D

Tegnap picit összetettebb napunk volt. Bementünk reggel a Mamámhoz a Deákra. Onnan én mentem a temetésre-Budaőrsi Repülőtér :? - , Gábor meg a BNV-re. Temetés után be kellett volna mennem nekem is a BNV-re, de inkább felhívtam Gábort, hogy érdemes-e, mert én inkább az árkádot nézném meg. Mondta, hogy nagy sz.. az egész, talizzunk az Árkádban. KAptam egy edzőcipőt 3900-ra volt leárazva! :D Kényelmes, szürkés, pont jó babakocsi tologatáshoz és megy az összes gatyámhoz! :wink:
Bejártunk mindent aztán vissza Tökiért és úgy haza. :D Jól elfáradtunk! :lol:
Mamámmal megbeszéltük, hogy viszünk be hozzá egy járókát, mert sokat van nála a Pici, szükséges, főleg ha megyek a suliba. Most azt szervezem, hát nem egyszerű.... :?

Hát ennyi röviden ami történt velünk hétvégén.

Tegnap este 9-kor még vasaltam, ugye amit hétvégén kelett volna megcsinálnom :oops: , már úgy fájtak a lábaim, hogy csak a legszükségesebbekekt csináltam meg. Pesze fél 10-kor még a mosógép is lejárt.... :? Gábor meg csak nézte azt a hülye vizilabdát :evil: ... hmmmm... :x hát szóltam neki, hogy amikor fogat mosni ment és látta hogy lejárt a gép, nemcsak a vizet kell elzárni meg a gépet kikapcsolni, hanem talán ki is teregethetett volna :evil: persze még Ő sértődött meg. :evil:

Úgyhogy Judit,
de jó neked!!!!! :D Persze tudom, hogy ez még nálatok is új, de olyan szépen változik a férjed! :D
Benci nagyon édi! És kitartás a felmászásokhoz. :oops:
Ez a hormon téma nem buli. :( Lehet ezért nem jön a kistesó? A bogyóval jobb lesz? Az miért baj, ha tej van a mellben?

Jucu,
nagyon sajnálom a fogad! :( Akkor most ki fogják húzni? Vagy meg lehet még menteni? Hallottam, hogy most már egy egészen pici csonkra is fel lehet építeni a fogat. Azért ez nagyon jó dolog.

Puszi
dianab

Hali!

Mi se nagyon voltunk itthon a hétvégén.A Zsolti megcsinálta az autónkat,most kitudunk mozdulni. :D

Szombaton kert partin voltunk,vasárnap meg anyuéknál.
Most meg dokihoz megyünk,mert a Dávid náthás,meg az éjjel elkezdet köhögni,elviszem mielőtt megfertőzi a többieket.

Megyek is készülődni. Kép

Kép
memó

Mamámmal:
Kép
Apu tortája:
Kép
Apuval:
Kép
Öcsi és a barátnője, Ági:
Kép
Gabika a kompban:
Kép
Általában csak felteszi a lábait és bügyürgeti a kompot, de a barátnőmnél elindult vele hátrafele. :lol: Úgyhogy végül is megy vele. :?
dianab

Sziasztok!!

Jucus:

A körmöm:
Kép

Fogad :cry:

Judit:
képek nagyon szupik!!!!!!!!!!! Egy iolyen pasi nekem is kell(Benci)
A férjed nagyon rendes,Sokat fejlődött!!!! Gratulálok neki!!

Most olvastam a kismamában, hogy lehetséges, hogy az előtej miatt nem érkezik a tesó!
a kismama oldalán nem találtam meg :cry:
Ha akarod szívesen begépelem?

Dia:
Jó kis hétvégétek volt!!
Talpraesett csajszi vagy bíztos megoldod a ház, anyós dolgot!!!
A képek nagyon jók, Gabika jó nagyot nőtt és már huncutkodik :lol: :wink:

Ildi:
Megjöttetek már??

Móni:
Dávidnak jobbulást!!

Csilla:
Merre jársz?

a mi hétvégénk is jól telt.Voltunk a nagyszülőknél.Azért jó volt viszsajönni, mert ha megyünk haza akkor csak lótunk futunk mindenhova :cry: 2 nap igen kevéd, hogy mindehol igazságosan legyünk.
Flóra anyukáméktól kapott még szülinapjára egy csomó mindent :wink:
Anyóséktól meg micimackós dolgokat, esernyőt, kekszet :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?