Sziasztok!
Megjöttem,csak éppen elkezdődött az őszi ünnepi(szülinapok,névnapok) buli sorozat nálunk,így kicsit Lost-ot játszom ismét.
Sajnos nem láttam az új részt,de hála Juditnak úgyis nagyjából tudom,hogy mi lesz.
Jucu!
Örülök,hogy tetszik Diusnak a suli,reméljük úgyis marad.
Te szegény,már megint miket nem szedsz össze,mostmár gyógyulj meg nekem,aztán jöjjön az a kis tesó......
Diusnak meg biztos jobban lefárad majd a suliba,és nem lesz ideje téged bosszantani,van mikor tényleg csak a sírás segít...
Milyen volt a mozihétvége? Miket néztetek meg?
Judit!
Jók a művészfótók! Rólad is!
És ki volt a művész???
Jó volt a Lost?
Memó!
Sikerült valamit venned az új boltba?
DIa!
Szegény Gabika!Mennek neki a fogtündérek!
Biztos az alvás is emiatt borult fel.....
Jó sok programotok volt a hétvégén nektek is.
Mi sose voltunk még a bébi expon,de akkor ezek szerint nem is fogunk....Így könnyű.......akinek gyerekcuccos rokonaik vannak
erre emlékszem,hogy mondtad a Metrón mikor mentünk a talira.
Majd rakjál fel képeket,ha Gabika engedi.
Évi!
Nem vagy valami bőbeszédű mostanában....Mi a baj?
Flóra???
Szegény
Csilla,írt sms-t,de még nem töltöttem fel a kártyám,és nem tudtam válaszolni,remélem nemgfog haragudni,szegény nem tudja mi van...
Mi ahogy írtam bulizni voltunk hétvégén anyósék új telkén,majd vasárnap elmentünk a Kincsem Park-ba.,nem tudom hallotattok-e róla,de ez egy lovas-,golf,- és szabadidő park Pesttől 50 km-re,pont ott ahol anyóséknak van a telke. Régebben voltunk mi itt,de már rég volt azóta sokat változott,de nagyon szuper.
Kicsit húzós,de nagyon jó volt.
Jó nagy játszótér,lovarda,rengeteg állat,főleg lovak,mini golf,műfűves teniszpálya,éttermek,sőrözők,hotel,uszoda meg mit tudom én mik,de szuper volt.
Igaz mindenért külön fizetni kell,még a játszótér használat is egy 1000-es egy főre,de nagyon klassz játékok voltak.
Rengeteg istálló,teli szebbnél szebb lovakkal,lovagolni is lehetett,velünk volt a sógornőm lánya is ,ő azt is kipróbálta.
Teszek fel egy pár képet mutatóba:
David is lovagolt,igaz csak ilyenen:
A háttérben látszik a minigolf pálya:
A légvárat is kipróbálták,de a homokozó is bejött:
Adrienn most lovagolt először,de nagyon élvezte:
Ilyen gyönyörű lovak voltak,de több száz darab...
Finom volt a capuccino
Nekem ezek a kukák tetszettek a legjobban:
Ez már méretes ugrálóvár:
Remélem nem voltam túl sok
Puszika:Ildikó