Sziasztok!
Nagyon gyorsan beköszönök, mielőtt haza indulok sutyiban a melóhelyről. Még mindig elég gáz ezt a színes oldalt sok képpel nézegetni melóidőben.
Rövid hírek rólunk:
Aug. 30-án este átköltöztünk az új és mg nem teljesen kész lakásunkba.
:):) JUHUJUHU!
Azóta nincs netem
:(:( Sírsírsír. Csak itt bent, de múlt héten a pakolás miatt szabin voltam, szóval 0 hozzáférés...
Az elmúlt néhány hét/hónap iszonyú gáz volt, mert az utolsó havi lakbéren összebalhéztunk a főbérlővel. Konkrétan fogytam az idegtől 3-4 kilót, amit a szülés óta semmilyen diétával és tornával nem sikerült elérnem.
Pillanatnyilag a lakás lakható csak nem összkomfortos és még folyamatosan járkálnak be a melósok ezt-azt javítani. Holnapra ígérték a gázórát, addig nincs melegvíz, főzés /csak a mikró + egy elég kis teljesítményű 1 lapos rezsó, amin a konyhakész gyorsrizst sem sikerült megfőznöm/, fűtés. Ami a beköltözésünk első 2 napján nagyon kellett volna, nem tudom emlékeztek-e milyen kegyetlen hülye idő volt akkor.
Szóval most még kicsit cigányosan vagyunk, de nem panaszkodom, ez már a sajátunk!..
:) Bútoraink is elég szedett-vedettek, de majd szépen lassan alakul, most be kell osztani a pénzünket.
Lili nagyon nehezen viselte a költözést, meg is lepődtem rajta nagyon. még napok múlva is rendszeresen ment a hiszti, hogy most már menjünk haza.... Amúgy ő is elég hisztis korszakát éli. Itthon volt velünk amúlt héten, gondolhatjátok milyen komoly segítséget jelentett nekünk a cuccolásnál..
Délutáni alvás nálunk sme nagyon volt, de tegnap este áttörte a fogíny a bal alsó nagy rágófoga /szám szerint a 17./, úgyhogy remélem mostantól már egy kicsit jobb lesz - na meg ezen a héten már birkozzanak vele a bölcsis nénik a bölcsiben..
:)
Majd ha lesz módom teszek fel képeket is, ez most itt bent a nem erőltetném kategóriába tartozik
Nagyon szégyelem magam, hogy a nagy pakolásban önző módon megfeledkeztem a szülinapos babákról, pedig Lilit is milyen sokan megköszöntöttétek..
úgyhogy utólag gratulálok:
HELÉNÁNAK
BENEDEKNEK
FANNINAK
MÍRÁNAK
BANDÓNAK
KORNÉLNAK
DÁVIDNAK
sok sok szeretettel. Isten éltesse őket sokáig, fülük érjen bokáig!
Tontica! Borzalmasan sajnálom ami veletek történt. További sok erőt kívánok, hogy hamar túllépjál a dolgon.
Moszi! Szorítok, hogy tényleg felszívódjon. Azért ne feledd, hogy Launál volt elég komoly előzmény is gyerekkorában....
Márknak, Milánnak, beteg babuciknak jobbulást. Minket is kerülgetett a hányós-hasmenős, de hála istennek csak egy enhye változatát kaptuk el, nem döntött le minket a lábunkról.
Pledit! Lili meg minden helyett inkább csak kenyeret enne magában... Jó lenne felezni.
Magi, Pledit: hűtőmizéria
:(:( Nekem a vadonatúj lapraszerelt konyhabútoromból hagytak ki egy zacskó csavart, aminek egy részét tudták "hasonlóval" pótolni - kösszii:( - a többit meg "ha akarja megpanaszolhatja!" - vazzeg! de rendesek. Ennyi pénzért akár már panaszkodhatok is.. .. No comment.
Csirkesz! Apukádnak minden jót. Nem hiányzik a fő-fő városunk? Aptyuk otthon van veletek? Mármint hogy most nem dolgozik valahol nagyon messze?
Nikk! Tényleg csodaszép voltál, a családoddal együtt. Azért áruld már el a lányoknak még egyszer, hogy neked a szakmád a cukrászat, így nem nehéz ilyen tortakölteményt varázsolni!
Külön köszönet, hogy hiányoltál, nagyon jól esett!
Akit kihagytam bocsi és mukkhegyek,
de én most megyek!
Pusz:
Macs