Új privát üzeneted érkezett!

Most csak néhány képet dobok fel - a vidámabb pillanatainkról! Amúgy sírósak is tudunk lenni!

Kép Kép Kép Kép
nózi

Sziasztok Lányok,

Nagyon szépek a babák!!!

Krisszi,

olyan jó lenne, ha tudnál többet jönni. A fiad igazi kis vasgyúró :lol:

Sue,

Gondolok rád én is, remélem, normalizálódik a helyzet, mire szülsz. 43. hetes kismama? Te jó ég!! Nem irígylem....

Ma kertészkedtem, kapáltam, ültettem, hátha lesz valami. De semmi :roll:
sz_kata

Sziasztok, Lányok!

Ez már Murphy törvénye - amint végigolvastalak Titeket és lenyomom az első karaktert, valamelyik lányom biztos felvisít. De most kemény leszek, és csakazért is írok pár sort.

Csajok nagyon rosszul tűrik a melegfrontot, ma nagyon nyűgösek, míg tegnap a hideg szélben aludtak egész nap (mármint bent, nem kint a szélben). Ma folyton ennének-ennének-ennének, aztán meg kibukják, mert sok... Cici kell is, meg nem is, de ha egyikük rajta van, a másiknak biztos kell... Liza egy üvöltésbajnok, akkora szája van ilyenkor, mint a bécsi kapu, mikor meg felveszem, elégedetten vigyorog rám... Lilike meg kajabál nagyokat, és a karomban is sértődött pofácskát vág (olyan a feje ilyenkor, mint egy gyanakvó jegyellenőrnek). Imádnivalóak...

Babóka,
nemsoká eljön a Ti napotok is, ne félj :wink: A kettős szoptatás meg sokaknak megy, úgyhogy ne belőlem indulj ki...

Krisszi,
tündéri a fiad! Nem semmi milyen jól eszik... Azért jössz a szoptatási tanácsadóhoz, vagy már nem kell?

Sz_Kata, Angel, Sue,
mennek a drukkok a mielőbbi szüléshez!!!

Mamy,
nekem is furcsának tűnik az a zsák... olyan, mint egy nagy kesztyű :wink: Gratula a gyerekholmikhoz! Nekünk anyu turkál mindenfélét a bébiknek, és szebbnél szebb dolgokat hoz. Holnap érkezik majd egy újabb adaggal...

Piciri,
ha lement a vérnyomásod, akkor szerintem minden OK, de nem ártana egy pisiteszt a védőnőnél (már ha még mész szülésig)...

Pampers és egyéb termékek:
mi pelusból Liberót és Pamperst használunk, mind2 bevált. Igaz, ma Lili kikakilt a P-ből, de ez most először fordult elő. Popsitörlőből is P-t használunk (mindegyik jó, bár nekem a Sensitive kamillásnak nem tetszik az illata, de ez egyéni), a Babylove márkát nem ismerem. Ja, és a fürdetőnk Johnson's, és az is teljesen OK (de ezt asszem már írtam). A popsikenőcsünk gyógyszertári és annyira jó, hogy én is használom a kisebesedett kezemre (sok mosogatás és kézmosás, plusz a kórházi fertőtlenítő utóhatása). Meg kipróbáltam a mellemen is (masszázs), és annak is tök jót tett. Fel fogok íratni vagy hat dobozzal...

Lányok,
hol lehet viszonylag jó áron pelenkázótáskát kapni? Úgy hatezer forint környékén gondoltam... Kenguru Gold? (Az van a közelben)

Most zárom soraimat, megnézem, mi van kis bölömbikáimmal.

Puszi és kitartás a mindennapos várandósoknak! (Tyű, de ismerem ezt az érzést... pedig hol voltam még a kiírt időponttól...)

ákata2

Nózi,
ez a mosoly... meg a kis kapucni... meg vagyok főzve...

ákata2

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy nekem gratuláltok a két prücsökkel kapcsolatban :D , de elsősorban Nekik köszönhető, hisz jól időzítenek :lol:

Mamy!
Hú, nem semmi, hogy Gesztike tegnap ennyire nem aludt! Beni max 1 órányit van fenn, aztán alszik jó 2-3-at :arrow: gyakran csak 3,5-4 óránként eszik.
Gesztikénél biztos most van a 3. heti szopibumm, amikor megnő az igényük. Ilyen lesz még, csak azt nem tudom, hogy mikor. Ez a nagy igény pár napig fog tartani és a cicid is hozzá fog idomulni a nagyobb igényhez, ne aggódj. Nekünk a hét elején produkált ilyet Beni és a hét közepére már 2 órával a szopi után szét akartak durranni a cicik :P
Geszti gyönyörű Rajtad :D
Lövésem sincs, mi lehet ez a zsák :shock: talán egy túlméretezett kesztyűnek mondanám :lol:

Nózi!
Valszeg szopibummal álltok szemben, emellett Zsoltikád is elsősorban a cicit preferálja :wink: Ilyenkor még nagyon igénylik Anya közelségét, melegségét, úgyhogy ezen ne aggaszd magadat!!!
Nagyon édes baba :D

Sz_Kata!
Igazad legyen az idilli napokkal kapcsolatban :lol: :wink: És rendületlenül kitartást! :)

Gabi!
Nagyos helyes, termetes kiskrapek Tomika :D Örülök, hogy Peti is nagyon jó bátyusnak bizonyul!!! :D Nagyon édesek ketten a képen :D
Utólag nagyon sok boldog születésnapot kívánok a TÖKÉLETES BÁTYUSNAK! :D :D :D
Kép

Kata!
Hú, egyszerre szoptatás tényleg nen lehet egyszerű :shock: , gondolom, azt is meg kell tanulni mindhárom szereplőnek :wink: Sok sikert a szop-taníthoz! :D Fellelkesedtem, meghírdetem az enyémet is, féláron csak túl tudok rajta adni. Te mennyiért vette?
Még Érden vagyunk, a hónap végén megyünk át Vácra. Viszont a dobozolás ezerrel beindult, Gábor hétvégénként mindig visz egy kocsinyit, hogy haladjunk.
Mi a Baby Outletben vettünk Graco pelenkázótáskát kismillió fakkal, rekesszel 4ezerért.

Iza!
Gratulálok a "kis" unokaöcsihez! :D Ijesztő ez a köldökzsinór :( , de a lényeg, hogy már minden rendben :)

Rolex!
Nekem mindkét szülésemnél óriási segítséget nyújtott :D Neked is hasonlóakat kívánok! :D

Angel-Kriszta!
Neked is kitartást a Babóca megérkezéséhez!

Tűzmanó!
Gratulálok a beforduláshoz és a gyönyörű kiscsajszihoz! :D Édes pufók pofija van már most!
A TAJ kártyánál már a kórházban mondták, hogy cirka 1 hónap, mire megérkezik, de Marcinál már 3 hét után itt volt, azért bíztam a korábbi időpontban.

Krisszi!
Nagyon helyes Ricsi! Sajnálom a hasfájást :(
Szopihoz kitartást, az órát nem érdemes nézegetni, sőt megsúgom a mérleget sem. Bár tudom, hogy elsőbabásként én is kapaszkodtam belé... Csak tovább ügyesen! :wink:

Sue!
Jó, hogy hazaengedtek! Nem is értem, minek ez a sok ctg, ha nincs is túlhordás, csak éppen picinek titulálta a babót a doki (pláne, hogy nem is kicsi!)

Baba-túlhordók!
Marcival már én is a poklok poklát éltem meg, 5 nappal hordtam túl a Gyönyörűmet, de amikor elérkezettnek látta az időt, elindította a dolgokat. Nálam semmi jóslófájás féle, sőt fájdogálás sem jelentkezett, és egyik pillanatról a másikra elfojt a magzatvíz és jöttek gyorsan a fájások is. Úgyhogy kitartást, a Babók tudják a legjobban, mikor is kell kibújniuk! :wink:

Most nem tudok magunkról írni+képet felrakni, mert Beni ismét csuklik és cicire "dobom"... A Babócáitok mennyit csuklanak? Beni naponta min. 2-szer és rossz hallani, ahogy gurgulázik a kajcsi a torkában :(

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

hello csajok!!!

Kata vagyok, ugyan pepsit nem kapok, de fényt annál inkább, ugyanis ma 17 : 20 perckor megláttam a napvilágot és ordibáltam és dobáltam a 3520 g-os 50 cm-es habtestemet... Erre mindenki csak fogdosott, meg nézegetett én meg legyintettem rájuk... úgyis mindig az lesz amit én akarok... hihi

Edi78 & gyugyo78 lánya, Kata voltam...
Vendég

Rolex!
Örülök neki, hogy megvagytok. Mi még csak megrendeltük a kiságyat a komóddal, de 2-3 héten belül érkezhet. Addig is beszereztünk egy bölcsőt végszükség esetére :lol: . Már mi is elég szépen bevásároltunk és egy-két dolog van még hátra, amit be kéne szerezni. A lakás is kezd egész rendezett formát ölteni és én is nyugodtabb vagyok emiatt. A mászkálás már egyre nehézkesebb, mert nagyon nyom a kicsikénk (a gravitáció, ugyebár), de a jövő héten nálunk lesz az após kocsija, így mindent elintézhetünk amit még kell.

Angel!
Már kétnaponta kell ctg-re járnod? Az istvánba jársz, ugye? Én a múlt héten kezdtem el járni és a jövő héten szerdán 9 - 10 között vár az orvosom ctg-re. Ha véletlenül akkor mennél te is szívesen találkoznék veled.

Tűzmanó!
Már éppen hiányoltunk volna, mert régen hallottunk felőled. Ilyen jó híreket mindig öröm olvasni.

Edit!
Gratula a kislányotok születéséhez. Minden jót és sok tejcsit kívánunk.

Rozus!
Ma voltunk a szülőpozíciós jógán és jól megtornáztattak minket. Kb. 10 pár volt és 3 lány egyedül jött. Mit mondjak, jól megdolgoztattak minket, mert 1-2 órán belül már az összes gáttájéki és combkörnyéki izmom bedurrant és azóta is erőteljes izomlázam van. Talán sok volt a másfél hét kihagyás :roll: . Most aztán én is úgy megyek, mint aki besz@rt (már bocs a kifejezésért). Egyébként azért is jó, ha a párod ott van, mert a légzésgyakorlatoknál ő jegyzetelte le a menetét én pedig gyakoroltam. Az oktató kedves volt és közvetlen, így a fiúknak is egyszerűbb volt a jógázás (a legtöbben azt sem tudták mi az és elég merevek voltak az izmaik :shock: ). Szerintem nagyon hasznos volt, de remélem holnapra már csillapodik az izomláz.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!
változatlanul egyben vagyok, hurrá, még jóslófájások se voltak ma...

Babóka, mikorra vagy kiírva? kicsit le vagyok maradva a táblázattal, mert jó 3 hónapig nem jártam erre.

Mamy, köszi a drukkot! Geszti tündéri! a zsákot jobb híján tárolónak lehetne használni, de még soha nem láttam ilyet...

Szkata, a ciklus szó az én szótáramban nem szerepel...6 év fogigátlózás után nem állt vissza, fél évig ettem bogyókat (tüszőérés-serkentőt, repesztőt, menses-meghozót), eredménytelenül. aztán egyszer csak pozitív lett a teszt, pedig már medőnek könyveltek el. Dec. 1-én jött meg utoljára, innen a szept. 8-i dátum, de ez nem jött be....

Látom te is szorgos voltál ma, hátha kibújik a baba...Én kerítést festettem kínomban, nem segített...Tegnap hatalmasat estem (nem direkt!) az utcán, szerencsére térdre és tenyérre érkeztem, a hasam nem ütöttem meg, de érdekes látványt nyújthattam...repülő bálnát nem sokszor látni...Gergőnek nem lett semmi baja, bár szegény úgy elkezdett csuklani utána...mindenesetre köszönte szépen, maradt odabent.

Ákata, köszi a drukkot! az Auchanban és a Tesco-ban is láttam pelenkázótáskát, igaz, nem nagy a választék, és nem mindegyik szép, de ki lehet fogni jót. babaruhák tekintetében kifejezetten kellemesen csalódtam. (múltkor találtam fehér, ujjatlan rugit, árcédula szerint 700 ft-ért, a kasszánál fizettem érte 80 (!!!!!) ft-ot.. :D ..és teljesen jó minőségű.

Melinda, Marci születésénél csak úgy hirtelen elment a magzatvíz? semmi előzmény nem volt? és Beninél?

gesztenye, szívesen találkoznék Veled, de vasárnap, kedden és csütörtökön kell mennem ctg-re. Neked ki a dokid?

Sue, megy a drukk! elég kemény a szülőszobai és a gyerekágyas helyzet ahogy írod, de gondolj arra, hogy a baba mindent megér!
Ha a kezedben tarthatod, mindegy lesz, hányan lesznek körülötted! Kitartás! :)

Piciza, köszi a beírást, minden stimmel, a dátumokkal meg csak lesz valami... :?

Tűzmanó, gratula a beforduláshoz!!! én is nagyon megkönnyebbültem, amikor a 32. héten méltóztatott megfordulni, mert így nem vágnak. Nagyon jó a kép! :D

Krisszi, a fiadnak nagyon huncut a nézése! nagyon szép baba!

Hogyan kell képet feltölteni?

puszi mindenkinek, jó éjt!

Angelkriszti
Vendég

Halihó!!!

Tűzmanó :Nagyon szép a kislányotok!! Igazi csajszis pofija van és szép a nózija :lol:

Nózi, Krisszi, Mamy, Simigabi: Minden egyes képnél olvadozok, hogy mennyire szépek a babáitok! no és persze sikítok az uramnak is, aki visszakiabál, hogy MÁR MEGINT MIVAN?? BABABFOTÓ???? De nagyon rendes és mindig megnézi őket... Jade viszont állandóan kérdezi, hogy nem jött újabb kép??? :lol:

Simigabi: Olyan édesek együtt a srácaid!!
és annyira cuki a tigrisbigrises ruhácska :wink: Emlékszel, én akartam anno megörökölni elsőnek, amikor megvetted :lol: Nem lehetne babával együtt???

Énisénisénis akarok babázni! Bár türelmesen várok, már egyre jobban rákészülök, mégis úgy érzem, hogy nem vagyok még kész :shock:

SZkata:.Látom, mindennel próbálkozol, hidd el, ilyenkor Peti bentről kacag és kapaszkodik ezerrel és vmi ilyesmit gondolhat magában: Anyu, hát még nem tudod, hogy az van és lesz amit én akarok??? :wink: Még vagy 100 évig :roll:

Edi és Gyugyo: Gratulálunk!!! Szóval Nektek már kijutott a jóból 2 héttel hamarabb... hmmm... Képeket akarunk!!!

KépKép
Kép
jadey

Angel: Hékás, csak óvatosan!!! Nem lehetett kellemes az esés :cry:

KépKép
Kép
jadey

Edi és Gyugyó,

Nem is olyan régen csatlakoztatok hozzánk, de jó, hogy itt vagytok Ti is. Ez volt az első hozzánk szólásod Edit:

Sziasztok!

Új vagyok itt, szeretnék csatlakozni Hozzátok. Pár napja találtam a topicra.
Edit vagyok, 28 éves, első babámat várom. A tatabányai Szent Borbála kórházban fogok szülni. Szeptember 23-ra vagyok kiírva.
Most a 31. hétben vagyok.

Hello: Edit

KépKép
Kép
jadey

Nózi,

Az első képetek a kedvencem, ahogy ott csüng... A tigrises se semmi! Amúgy is Tigris a kedvencem, főleg így bababőrbe bújva :lol:

KépKép
Kép
jadey

Angel79!
Elméletileg az orvos azt mondta január5-e a várható időpont, de mivel mindkét lányom a 38. héten született így én azt mondom, hogy december közepére meglesznek és nagyon bízom benne, hogy a karácsonyt már otthon töltjük. Ja és valószínű, hogy ők is lányok, de a nevek terén még van egy kis fennakadás.

Ákata!
Köszi a választ, de az az igazság hogy én a te tapasztalataidra hagyatkozom elsősorban. Tápszert mennyit adsz nekik? Mennyit tudsz fejni? Bár nekem a kicsi lányomnál is dupla annyi tejem volt mint kellett volna, de lehet hogy kettőnek az se lesz elég? Amikor fejtem akkor úgy folyt minta niagara. Remélem azért elég lesz nekik. De ez majd a jövő zenéje.

A babafotók valami tündériek, egyszerűen nem lehet betelni velük!!! Gratula az összes anyucinak és drukk a finiselőknek!!!!
baboka

jadey!

ja most nézem, valóban nincs két hónapja csatlakozásunknak...
bár nekem kicsit több időnek tűnt... mivel kb április óta figyelünnk benneteket :wink: :lol:

pussz
Vendég

Sziasztok!

ÁKata, de jó, hogy irod a melegfrontot, tegnap eGYÉSZ NAP üvöltöttünk. Ricsi is meg aztán már én is.
Kinunkban betettük a kocsiba és világgá mentünk. Két óra séta után, a lépcsőházban kezdett rá megint az üvöltésre. Azt hittem, kiszaladok a világból.

Csajszik, pár dolog, ami nekem bevált:
- paplan helyett cippzáras mózesbetétben alszik Ricsi, a paplant utálja, lerúgra
- mivel pisi-kaki kifolyt a 'newborn' méretű pelusból, igy a Libero minire váltottunk, kpedig még csak 4100 gramm. Akinek nagy babája van, esetleg vegyen ilyet is, a kórházban is ezt használtuk. És akkor valszeg megússszátok a napi háromszori átöltöztetést
- vegyetek üdvözlőlapokat előre, utólag nem kis idegeskedés volt ezzel
- TENA betét mindenképp kell, a kórházban úgy ömlik majd a vér, hogy hihetetlen!!! Utólag jó a sima betét is, de van, aki allergiás lesz rá, a TENA-ban nincs semmilyen múanyag cucc, az nem allergizál
- a szülés utánra vigyetek apró szendvicseket meg kis csokit. Szénsavasat nem szabad már inni a szopi miatt!
- a gátvarratot addig nem szedik ki, mig nem produkálunk egy székletet. ez felér a kitolással:) vigyetek vmi természetes hashajtót pld szilvalekvár. mert ha a kórházit kell bevetni, akkor szegény baba is fosni fog napokig
- nagyon furcsa, hogy innentől kezdve még kevésbe tudunk azt enni, amit akarunk, mert azonnal átmegy a babába. vigyázni kell a tehéntejjel, kávéval, minden puffasztó kajával...
- 56-os ruci mindenképp kell, Rics majdnem 4 kiló volt, de hordott 56-os cuccokat. most már inkább 62-es kell neki.
- vegyetek jó sok textilpelenkát. nekünk 40 van, de néha bizony majdnem elfogy az összes:)
- a látogatót hadát szerintem célszerű leszerelni, se a kórházba, se otthonra ne jöjjenek csapatostul. A dokim direkt a lelkemre kötötte, hogy az első hat hétben pihenjünk, ne vendégeskedjünk. Tök igaza volt, a hátam közepére kivánok mindenkit, aki nem szűk családtag. :)

Infacol - ez állitólag jó hasfájásra, természetes anyagú szer, nem gyógyszer, vény nélkül lehet kapni. Kipróbáljuk, oszt referálunk:)

Peg Perego Pramette kocsi - csúcs, nagyon bevált! Pillekönnyű, fordulékony, Ricsi imádja, én is imádom! Asszem jó választás volt. Isofix ülőke - csajok, egyedül szerintem nem lehet bekötni isofix nélkül az ülőkét, én biztosan képtelen lennék zsonglőrködni a bizt-i övvel.

LÉgzésfigyelő - Babycontrol rulez! Másfél hete használjuk, no téves riasztás, viszont megnyugvás, kisimult anyuka arc van! Immár nem kell félőrültként, gubbasztva figyelni minden levegővételét. Szal a babycontrolt merem ajánlani! Tök egyzserű, állitható az érzékenysége is.

Gigaboszit láttam még anno a nyáriba irogatni, szerintem nem kell aggódnunk érte. :wink:

Helyesirás - nem az én gépemet használom, hanem a páromét és ezért nem használok hossz i betűket :) és pár perc múlva ébresztő van és indul a menet, ezért a sietség:)

Puszi Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Sziasztok,

Edi,

Hihetetlen, de jó neked!! Gratulálok!! :lol:

Nálunk még mindig semmi, bár tegnap beadtam a derekam, és elmentem apával egy futóversenyre forgatni. Én is kaptam feladatot, kiskamerával rohangáltam és vettem a rajtot, meg a célbaérkezést amíg ő a motoron ült. Sajtós cédulával a nyakamban rohangáltam, meg kúsztam a kordonok alatt. Tiszta limbóláz feeling volt. (tudok e úgy homorítani, hogy ne érjen a hasam a kordonhoz :P )
Estére már alig bírtam felvonszolni magam az emeletre, tökre azt éreztem, hogy mindjárt kicsúszik a baba belőlem.

De nem! :lol:

Angel,

nálam ugyanez a sztori. De tényleg, teljesen. Még az utcsó menzi időpontja is stimmel :)

Ákata,

annyira édesek a babáid! És hihetetlen hogy már most micsoda kis egyéniségek. Gyanakvó ellenőr tekintet :lol: :lol: Ez tetszik :wink:
sz_kata

Sziasztok!

Edit&Gyugyo!
Gratulálok Kata megszületéséhez és szép súlyához! Sok boldogságot és még annál is több tejet kívánok Nektek! :D

Gesztenye!
Vigyáz a sok-sok járkálással! Hú, az a hasleszakadós érzés tényleg nagyon-nagyon durva tud lenni. További jó szépülést lakásügyileg :)

Angel-Kriszta!
Igen, Marcinál már a kórházi befekvésre készültünk, aztán előző este lefekvés előtt hirtelen alhasi nyilalást éreztem, mintha elpattant volna odabenn valami. Rögtön éreztem, hogy valami történt. Mentem is a WC-re, ahol még nem látszott semmi, aztán pár perc múlva már ülve is folydogált a magzatvíz :D
Beninél voltak jóslófájásaim pár héttel a szülés előtt is, aztán előző nap éjszaka jöttek már a fájások, de rendszertelenül. 7 perces fájásokkal mentünk a kórházba és mivel nem repedt a burok, a doki repesztette meg.
Ez az esés szörnyen hangzik :( vigyázz magatokra!

Jadey!
Készülj, képeket fogok feltenni! Lehet sikítani és Jadenek is szólni :lol: :wink:

Krisszi!
Örülök, hogy bejött a légzésfigyelő :wink:

Sz_Kata!
Vizuális alkat vagyok és elképzeltelek a tegnapi "kiképzésen" :shock: Izgi látvány lehettél :lol:

Séta közben :D
Kép

Marci lecsekkolja Benit :D
Kép

Ilyen édesdeden tud alukálni :D
Kép

Azapró kezecske :D
Kép

Mit bámultok?! :D (Pofiján anyatejes kiütések vannak :( )
Kép

De most tényleg, miiiit???
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Suezika!
Az a lényeg, hogy jól vagytok, és minden rendben. A többivel meg ne törődj. :wink:
Azért az elég durva, amit a kórházi körülményekről írtál... folyosón szoptatni... :shock: :? Remélem, amikor te szülsz már normalizálódik a helyzet.

Krisszi, Nózi, Bujka!

Fiúk tündériek! :lol: Na majd megmutatom Őket Gesztikémnek!... :wink:

Bujka!
Valószínűleg tényleg most van Gesztinél a 3. heti evés-őrület, ma délelőtt szinte semmit nem aludt, egyfolytában evett (tej-víz-babatea), aztán pár percekre elszenderedett, de nemsokára kezdte újból a nyűgösködést. Végül kb. 1 órája annyira kifáradt már, hogy most mélyen elaludt.

Edit és Gyugyó!
Gratulálok én is a kis Katához, szép méretei vannak, várjuk a képeket!

Krisszi!
Meg tudlak érteni... :? Bár tegnap Geszti nem üvöltött olyan sokat, sőt, tulajdonképpen mostanában nem panaszkodhatunk. Mi is voltunk sétálni tegnap, az egész utat végigaludta, édesdeden. Mikor hazaértünk, azonnal felébredt és nyügizett. :? De kocsikázni nagyon szeret! Remélem, majd az autózást is szeretni fogja, mert alig várom már hogy hármasban tudjunk menni kirándulni (Geszti, Apa és én). Mi amúgy is nagyon kirándulósak vagyunk, imádjuk járni az országot és szűkebb környékét :lol:

Pelus, légzésfigyelő és társai:

Pelenkát mi Huggies és Pampers newborn-t használunk, mindkettő nagyon jól bevált, bár utóbbiból már a 2-es méret kell (3-6 kg), az 1-es méret kicsivel kisebb, 2-5 kg babára való, de abból kifolyt a kaki... :oops:
Légzésfigyelő: ahogy Krisszi a Babycontrolt, úgy én az Álom Virág-ot csak ajánlani tudom. Eddig egyetlen téves riasztásunk sem volt. Megnyugtatóan villog minden egyes apró mozdulatnál, amit szemmel észre sem lehet venni. Be lehet úgy is állítani, hogy a villanás mellett egy halk kattanás is legyen. Kezelése is nagyon egyszerű. Szóval szuper. És nem is volt drága.
Csuklás: Geszti is nagyon sokszor csuklik, mindig kaja után, általában pelenkázás közben jön rá, olyankor nagyon kell sietni, mert volt már hogy annyira rákezdett, hogy kijött egy csomó tejci, pedig előtte ügyesen büfizett is. Szörnyen fel tudja rázni a kis pociját a csuklás. Nálunk bevált, hogy ilyenkor gyorsan adok neki pár korty babateát. Eléggé fintorog a tej után, de mindig iszik belőle egy-két kortyot és akkor elmúlik a csuklás.

Kép
mamy

Minden baba csodaszép!!!

Edit!
gratulálok KAtához!

Szkata!
az én tegnapi napom nem volt ennyire izgalmas, inkább vicces. Férjem biciklizni akart, úgyhogy bepattantam a kocsiba, megbeszéltünk 1-2 találkahelyet, ott mindig bevártam, Érd-Ófaluban kocsmáztunk, Termálfürdőt néztünk, lovakat simogattunk, fagyiztunk és békésen vártuk, várjuk, hogy beinduljanak az események.

Jadey!

kb. 1 hete érzem azt, hogy lelkileg is készen vagyok, olyan jó így. Kíváncsi vagyok, hány napig tart majd a türelmem.

Sue!

drukkolok, sok türelmet.

MElinda!
nem tudok betelni a két kis prücsök látványával, olyan édik! Hihetetlen, hogy már 3 hét eltelt.

Tűzmanó!

örülök, hogy a csöppséged befordult.

Ákata, MAmy!
Kitartás a sírások idejére, ti már kitapossátok az utat, így lesz kitől kérdezgetnem majd, mikor mi lehet az oka. szopi ügyben is sok-sok jó tanáccsal láthattok el bennünket.

Krisszi!

köszi a jótanácsokat. BAbycontrolom van nekem is. Már csak 1 megkezdett házi szilvalekvárunk van, asszem azt akkor eldugom párom elől.

El sem hiszem, hogy holnapra vagyok kiírva(11,nem 12), és teljesen megnyugodtam. Jókat alszom és megnyugvással, kipihenve várom a nagy napot, bár szerintem később fog kicsi fiam érkezni. a dátum nálam elvileg pontos.

Erika
piciri

Hatalmas gratula Editnek az uj jovevenyhez!!!

Sue,

nagyon gazos, amit irtal a Sote I-rol, remelem elmulik ez az aldatlan helyzet, amikorra szulsz! Szoritunk mindenesetre. Es jo, hogy legalabb a hetvegere hazaengedtek.

Tegnap egy rovid idore elszabadultam itthonrol, bar megfogadtam utolag, hogy szombaton delutan soha-soha tobbet nem megyek Auchanba, annyian voltak mint az oroszok. Viszont vettem 5 db rovid ujju kombidresszt kemeny 800 Ft-ert, mindenkinek tudom ajanlani. Ugyanebbol a fajtabol mar regebben is vettem kisebbeket, 100 szazalek pamut, jol birjak a mosast, a nyakuk jo tagas a baba fejenek es tok aranyos szinekben vannak: kek, zold, a ketto kombinacioja csikosban stb. Bocsi a lanyszinekre nem emlekszem, de azok is voltak. Mar banom, hogy nem vettem egy-egy adagot a nagyobb meretekbol is.

Minden finiselonek kitartas!!

Bujka, Mamy,

irigyellek benneteket, hogy hogy tudtok ilyen gyakran es ilyen hosszan irni a babak mellett...

Meg mindig a szoptatas temanal: Ti szoptatas kozben szoktatok mast is csinalni??? Pl konyvet vagy ujsagot olvasni??? En neha nagyon turelmetlen vagyok es szeretnem magam lekotni valamival a hosszu szoptatasok alatt, de nem tudom, hogy ezzel nem tennek-e valami karosat. Marminthogy ha nem koncentralok szaz szazalekosan a babara es a szoptatasra??? Tudtok errol valamit??? Koszonom elore is.

Viola
fj35

Viola!
Nyugodtan csinálj mást is szopi közben, mert szerintem a türelmetlenség rosszabb. Így ha mást is csinálsz (persze miután kigyönyörködted magadat a Gyönyörűségedben) és lazán szopiztatsz, könnyebben is jön a tejcsi. Én tv-t szoktam nézni, netet olvasok, néha még írok fél kézzel. És gondolhatod, amikor Marci fenn van, akkor pedig Vele játszom, mármint könyvet olvasunk, rajzoltatok vele stb.

Erika!
Hihetlen nyugalom árad a soraidból. Örülök, hogy lelkileg teljesen ráálltál a szülésre és nyugodtan várod Ákost! Ennél nagyobb ajándék most nem is kell! Kívánok Nektek minden jót, bármikor is érkezzen a Fiatalúr! :D

Mamy!
Vizet miért adsz Gesztinek? Lehet, hogy azzal kitöltődik a pocija és hamar kipisili és ismét éhesnek érzi magát, mivel kiürül a pocak. Ez csak az én meglátásom. A babateát pocifájásra kapja, ugye?
Tényleg és miből adod Neki a vizet és teát? Cumisüvegből vagy tudatosan pohárból vagy kiskanállal?

Na most már dugulás van!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Bujka,

mennyire hasonlítanak egymásra a fiaid! És Marci olyan, mint egy kis testőr :lol:

Viola,

Én a tanfolyamon azt hallottam, hogy szoptatásnál az a lényeg, hogy az anyuka jól el tudjon lazulni. Tehát kényelmes testhelyzet és kellemes közérzet. Ha ebbe neked az olvasás is beletartozik, miért ne olvasnál? Sőt, az sem baj, ha belealszol :wink: (ezt is a tanfolyamon mondták)

Lányok,

Reggel óta, időnként, pisilésnél a Wc papíron olyan takonyszerű valami marad (bocsi) A nyákdugóra tippelek, de azt hittem, hogy az egyben megy el. Lehet hogy nekem szakaszosan távozik? Bár elég kevésnek tűnik.. Ja, és menziszerű, de nagyon enyhe görcsölésem is van.
Lehet hogy holnap lesz a nagy nap?
Már itt az ideje. Egy ismerős épp tegnap közölte a férjemmel, hogy ha sokáig van bent a pocakban baba, akkor agysérült lehet :shock: Tudom, hogy hülyeség, de már elég bajom van az ilyen beszólások nélkül is. :?

Piciri,

De jó hogy így el tudtál lazulni. Akkor most már nem félsz?
Lehet hogy Te is beelőzöl :)
sz_kata

Jaj, de szépek ezek a kölkök!!!!!!! :lol: :lol: Nem bírom már.... :oops: :)

Sz_Kata!

Én még ilyen hülyeséget nem hallottam, de egyébként sem értem, ki az aki ilyet bír mondani egy izguló mindjártapának...???????? Annyira fel tudom magam húzni az ilyeneken... :evil: Mire számít, aki ilyet mond: hogy a hallgató fél azt mondja? "értem, köszi" ...és kiugrik az ablakon vagy "jó, akkor mégis ma szülünk".... Nem érteeeeeem! :evil: :evil: :evil:
Isten mentse meg, aki hozzám szól az utolsó héten.... vagy az azutánin... :shock: :)

Piciri!
Irigylem a türelmed... ugye nem baj? :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sz_Kata!

Nekem vagy 20 hete van takonyszerűm, de azt hittem valami spec. hüvelyváladék... :shock:

Livi

bali78

na jó hát legyen:) de csak így kóla nélkül Kata... Kép én vagyok a menő vaze Kép apafej :wink: :wink: [/img]
Vendég

Bujka!
Nem szoktam neki rendszeresen vizet adni. De mindig van kéznél, pl. sétára azt viszünk (Humana baby víz) vagy teát, ami természetesen babatea (Mecsek - kamilla és édeskömény, pocifájás ellen). Mindegyikből csak pár kortyot szokott inni, amikor nagyon hisztizik evés után és már nem nagyon van tejem éppen a ciciben, vagy csuklás esetén hatékonyak.

Gyugyó!
Klassz a kiscsaj :wink: hogy stílszerű legyek :wink:

Viola!
Nehogy azt hidd ám, hogy időmilliomos vagyok... amikor éppen írok, akkor Apukája foglalkozik Gesztivel.

Kép
mamy

Sz_Kata

Nálam ugyanígy volt, és azt mondta a szülésznőm, hogy ez magzatvíz szivárgás. Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy a magzatvíz tiszta, átlátszó stb., de ezek szerint nem. Én a helyedben megnézetném magam.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Gratulálok menő és nagyon szép Katához!

Sorstársaim, vagyis terminus közelítől/túllépők:
Kata: Csak nem??? lehet, hogy már baba lesz? Holnap szept 11 az vicces lenne Terrortámadás évfordulója!!!
Biztos a tegnapi aktivitás meg a bogyók teszik meg a hatásukat!!!

Többiek:
Akárhogy is számolom, valahogyan 15-16 körül járna le a 40 hét. Én már nyugodt vagyok, várom a nagy napot, egyetlen zavaró tényező a mostmár nálunk is állandóan bejelentkező barátok, akik türelmetlenkednek...
Semmi jel továbbra sem, pedig megint könyvpakolás, lomtalanítás volt a műsor.

És végre megtaláltam a kabalatáskámat, amivel be szeretnék menni a kórházba!

Csajok egy tipp:
szülés utáni nagydolog elősegítésre vigyetek be korpovit kekszet, meg zabkorpát nyomjatok joghurtba!

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Gyugyo
Gratula a kis nagylányhoz!

Látom még mindig egyben vannak egy páran. Én bele sem gondoltam hogy ilyen nagy esélye van annak, hogy túlhordás legyen a vége. Remélem én megúszom.

Szkata
Milyen hülye beszólásai vannak egyes embereknek, csak azt tudnám honnan veszik ezt a töménytelen sok hülyeséget. Ne is foglalkozz velük.

Sue
Nem semmi milyen állapotokat írtál le. Jobb is hogy nem most szültél, majd akkor, ha már nyugisabbak lesznek a körülmények akórházban.

Piciri
De jó neked hogy ilyen nyugodt vagy. Nem tudom én az leszek-e addigra, de én most ugy vagyok vele hogy egyre jobban parázok.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok,

Gyugyó,

Köszi a villámgyors reagálást :D Nagyon cuki a babátok!!
Persze nem lesz elég ez a 2 kép nekünk, jöhet a többi is... :lol:

Bujka: Sikítottam :lol: És mindenki odavolt a fiaidért :D Jadi azt mondta, hogy Beni szeme hasonlít az övére :D Esküszöm, nem ismerem a párodat :wink:

Piciri: Örülök, hogy sikerült!!! Most már én is nekiállok a lelki felkészüléshez, nem egyszerű, de tényleg solat segít, majd meglátod!!

Szkata: Hogy érted, hogy lehet?! Még szép, hogy 40 + akárhánynaposan lehet :wink:

Krisszi: Köszi a jótanácsokat, a szendvicsre nem is gondoltam :wink:

Puszi Nektek!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Edi, gratula a lányzóhoz, nagyon szép!!!

Melinda, én most egész este azt a pici nyilallást fogom várni....de szerintem Gergő fiam ki fog tolni velem, és képes még maradni egy hetet...vagy kettőt. Nagyon jó lenne tudni a valós korát, de erre esélyem sincs. a sűlya kb. 3600 gr körül lehet, úgyhogy már elég érett. Persze úgyis ő dönt.

Jadey, aranyos vagy, hogy aggódsz az esés miatt, de szerencsére inkább komikus volt, mint ijesztő...négykézláb landoltam, mint egy kutya,a térdem meg szépen lehorzsoltam. Most egy darabig mellőzöm a rövidebb szoknyákat (amúgy sem szeretem őket).

Szkata, sztem az a nyákdugó lehet!!! Egy barátnőmnek 2 napon át távozott el, ő sem tudta mire vélni, de az volt. Vasárnapra ment el, utána lévő hét csütörtökre volt kiírva, de semmi, szombaton burkot repesztettek neki. Ma a szülésznőm azt mondta, hogy a nyákdugó után még 4-5 nap is lehet a szülésig...
Remélem, a héten kibújnak a babáink...lehet, hogy egy nap szülünk, ha ilyen hasonlóak az előzményeink..
az agykárosodás szerintem baromság, csókoltatom az ilyen kedves, humánus, empatikus egyedeket...egyik füleden be, a másikon ki. Nem lesz semmi baj.

Ma voltam a 6. ctg-n, ami kb. olyan lett, mint az első....max. 15 %-os fájásokat produkáltam, ami semmi....brühühü.

mellettem ült egy lány, 35 %-os fájásokkal, de azok 2 percenként jöttek!!! a szülésznője azt mondta, hogy az ügyeletes eldönti majd, hogy hazaengedi-e....szégyellem magam, de én olyan irigy voltam....

Most megint bemegyünk Pestre erre a hétre, úgyhogy nem tudok írni, remélem, már Gergőt a hordozóban hozzuk haza, nem bentlakóként...!

Puszi mindenkinek, anyukáknak sok tejet, pocakosoknak sok alvást, és pihenést, finiselőknek meg BABÁT, mielőbb!!!

Angelkriszti
Vendég

Sz_Kata!
Most látom, csak nem?... :wink:
A mensiszerű érzés lehet előjel, nekem is volt amikor elkezdett csorogni a magzatvíz! Igaz nekem olyan váladék nem volt, legalábbis nem vettem észre, hanem "csak" a víz-szerű folyadék. Nekem teljesen áttetsző volt, tényleg mint a víz, enyhe rózsaszín beütéssel.
Szóval lehet, hogy hamarosan szülsz :?: :arrow: :!: Sok sikert!
A beszólással kapcsolatban pedig: no comment. Szerintem az illető lehetett sokáig a pociban, és ezzel vigasztalja magát... :roll: :lol:

Kép
mamy

Edi és Gyugyó!

Szívből gratulálok!!!! :D Úgy látom, itt volt az ideje, hogy kijöjjön a nagylány... Nincs összeszakadva! :lol: :lol:

Sz_Kata!
Jadeynek (vagy nak? :shock: ) igaza van, itt már minden lehet... :lol:

Jadey!
Elkezded a lelki felkészülést? Óóóóó, olyat én is akarok, de igazán nem tudom, hogyan kezdjek hozzá... :roll: :roll: Ugye értessz? Valami javaslat?

Livi

bali78

Hmmm, javaslat: Te meg én, egyszer már túléltük :lol: :lol:
Valami ilyesmi...

KépKép
Kép
jadey

Viccet félretéve, én biztosan azért parázok(-tam) annyira, mert már tudom, hogy mire számíthatok. Viszont anno is az segített át a fájdalmon, hogy maximálisan a babára koncentráltam, mert tudtam, hogy Neki legalább úgy fáj, sőt, Ő ugye még nagyobb változáson megy keresztül és sokminden megváltozik számára, sőt, minden, ahogy kibújik...Röviden ennyi. Talán ezért is csak a születésnapot ünnepeljük, nem a szülésnapot :lol:

KépKép
Kép
jadey

Angel!
Én Horváth Tamáshoz járok és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem a szülésnél sem lesz gond és nem csalódom benne. Ezek szerint pont elkerüljük egymást, viszont lehet, hogy te már hamarosan szülsz :lol: .

Bujka!
Szerencsére most 1 hétig nálunk lesz a kocsi, így mentesülök a mászkálástól. Egyébként tegnap óta pokolian feszül és fáj a gátrész és a körülötte lévő izmok, amikor felállok és sétálok. Bízom benne, hogy tényleg csak a tegnapi jóga hatása, mert ezt még 3 hétig nem nagyon tudnám kibírni. Legalábbis most így érzem :roll: .
Ti hol tartotok a költözésben? Mikor kell átadni a lakást?

Sz_Kata!
Agysérült :shock: . Tényleg vannak még ennyire hülye emberek? Ahelyett, hogy valami nyugtatót mondana, mert a végén még teljesen beparáztat. Ilyenkor nem gondolkodnak az emberek, amikor ilyen baromságokat hordanak össze :shock: :?:

Gesztenye
gesztenye78

BAli!

egy telefon JAdey-del(-vel?) biztosan elindít benned valamit, nekem is az adta meg a kezdő lökést.

Aztán olvasgattam és szégyen ide, szégyen oda, kigyűjtöttem 2 oldalnyi pozitív gondolatot úgy 3 könyvből összesen. Azóta talán egyszer olvastam el őket, de az, hogy papírra vetettem, szintén segített.
Tudom, hogy fájni fog, eszeveszettül, nem tudom, méltósággal fogom-e viselni, de most nem ez számít. HAnem az, hogy ő mennyit szenved. A belső nyugalmat is úgy próbálom elérni, hogy teljes lelkemmel a baba felé fordulok és búcsúzom tőle. Az egyik könyvben olvastam azt, hogy e búcsúkor két olyan lény szakad el egymástól, akik hosszú hónapok során át szoktak hozzá az együtt lélegzéshez, akik olvastak egymás gondolataiban, akik úgy összehangolódtak, hogy szinte egyek, nem is létezhetnének egymás nélkül. Az igazi fájdalom az, hogy e két félnek most el kell szakadnia egymástól. Belegondoltam abba, hogy a fiam olyan csodaszép, örömteli, fájdalommentes várandóssággal ajándékozott meg engem, hogy "megérdemli", hogy segítsem őt abban, hogy számára születése legyen minél elviselhetőbb.

Egyébként mindkét sógornőm azt javasolta, vigyem magammal a dolgaimat holnap, mert mind a négy unokaöcsi napra pontosan érkezett.

Boróka!
kabalatáska :)

Szkata!
szerintem is nyákdugó.

Erika
piciri

Angel,
a 80 forintos teszkós cuccból nekünk is van, hát nem akarlak kiábrándítani, de elszabott egy darab - a vállpántrésze irdatlan hosszú, folyton lecsúszik a bébik karjára, és olyan, akár egy kényszerzubbony. Kívánom, váljon be nektek - mi csak végszüksége esetén használjuk. Esés :cry: :cry: :cry:

Babóka,
édes vagy, de én tapasztalat-forrásnak nem vagyok jó a befelé forduló mellbimbóm és a bébik koraszülött volta miatt. Más simán szoptat egyszerre. Tápszer: 8 decit fejek, ugyanennyit kapnak tápban. Most gyakrabban veszem őket mellre, hogy több legyen a tejem, meg ma elkezdtük a szoptanít használatát is (mellbimbóhoz vezetem a lefejt tejet, onnan kapják). Szerintem ne aggódj előre a tejed mennyisége miatt...

Krisszi,
nálunk ma is ment az üvöltés ezerrel, rongy vagyok. Csak az estém röpke leírása: bébik megkapták a lefejt tejet, Lizi szoptanítból ette. Ezután mindketten egyszerre bőgtek. Lilit mellre vettem. Férjem hozott 30-30 pótlást. Megették. Lili továbbra is bömbölt, ismét mellre vettem. Bealudt rajta, letettem. Átjöttem a másik szobába, ahonnan hallom, hogy még mindig bömböl valamelyik (a férjem inspekciós mellettük). Még jó, hogy ma volt nálunk Anyu, megfőzött, segített nyugtatni őket, míg fejtem, beszélgettünk, ilyesmi. A szobából alig dugtam ki a fejem...

Sz_Kata,
nem semmi, hogy bírod... én félidőben megmurdeltem volna ekkora strapától :oops: Lányok ma a bőgőmasina egyéniségének jeleit viselik magukon...

Melinda,
édes nagyon Beni... Olyan, mintha barna lenne a szeme, de gondolom, ez csak a fényképezés miatt van. A szoptanít egyébknént hatezer forintba került. Vác: eladtátok ezek szerint a házat?

----

Lányok, a fenti --- a többi hozzászólásom helye, meg a beköszönő szövegé, annyira bőgnek a lányok, hogy mennem kell. Előbbre hozzuk kicsit a fürdetést. Légzésfigyelő témához annyit: a BabySense új változata (hogy megfordítottuk az érzékelőket) nem riaszt tévesen, a régi viszont (Lilinél) rendszeresen. Szegény gyerek forgatja is a fejét rendesen...

Remélem, holnap könnyebb napunk lesz... :wink:

ákata2

Sz-Kata!
Mennek a drukkok ezerrel,legalább Nálatok legyen már Baba.Orsival ha tudsz üzenjél légyszi, mert bent nem lehet sajna netezni csak pihizni.
Nekem 2 héttel ezelőtt barnás nyúlós cucc jött belőlem, azóta átlátszó nyúlós nemtudom micsoda szintén.Most kúpokat kell feltennem 5 napig enyhe fertőzés.
:(
Holnap reggel megint kórház,de most nem is bánom, sajna kutyusunk egyre rosszabbul van,ma fél óránként bepisilt a lakásba és rohantam vele ,legalább lépcsőztem,egy kicsit ,derekamat nem is érzem annyira fáradt vagyok.Elvittük dokihoz a héten ez már a 2. vettek vért meg tenyésztésre vizeletet, kapott gyógyszert otthagytunk 20.000ft-ot.Remélem mire hazajövünk elmúlik,vagy kiderül mi baja van ,mert ma már sírógörcsöt kaptam annyira sajnálom szegényt és kiborít idegileg mindkettőnket.

Piciri!
Én múltkor meglepődtem, mikor mondta dokibácsi akkor,szept 11-től 17ig várható a baba.Szóval nem egy napra határolják be a dolgokat hanem 1 hétre.
Neked is ezerrel mennek a drukkok ,Majd mondom páromnak néha nézze meg táblázatot van e valakinek babája.

Képzeljétek mindig megnézi a babákról a képeket és széles mosoly van az arcán....
:)

Most megyek aludni ,mert 5kor kelek.
Mindenki vigyázzon magára.
sue
suezika

boróka1973
A barátaink hál istennek, csak gratuláció gyanánt hívnak fel, de egyenlőre semmi több... viszont a kisebbik nővérem tukmálja magát arra, hogy rohadt kivi már a lánykára és látni akarja... hiába mondom neki, hogy nyugi van... Bár összeveszni nem akarok vele de kezd kicsit idegesíteni.. valami trükk a lerázásra?? :P

jadey
most nincs több kép, már várom, h újra lássam a kicsit és lefotózom ígérem... csak anya még nehezen mozog, és ráadásul nem is szopikra érek a kórházba úgyhogy mindig elkerülöm a kiscsajt... Állítólag igen mohócska... :P lehet nem tömik teával ezerrel, vagy pedig olyan allergiás a műkajára mint az apja... :twisted:

huhh jézusom ti hogy tudjátok követni az eseményeket???
2 óra alatt megtelt egy oldal... :):)
pussz
mindenkinek a legjobbakat
Vendég

Lanyok,

koszonom a szoptatassal kapcsolatos tanacsokat. Ezek szerint nyugodtan eluthetem az idot olvasassal miutan kigyonyorkodtem magam Adamban. Kezdodik a felev a suliban, egy csomo konyvet el kell olvasnom eredetiben angol irodalombol, szerintem csak szoptatas kozben lesz idom, egyebkent nem.

Sue, Sz-Kata,

kitartas, nagyon szurkolunk Neked is es minden finiselonek.

Viola
fj35

Bujka!
Azt elfelejtettem írni, hogy cumisüvegből kapja a vizet és a teát is. Szerintem kanálból simán kiköpné. De azért majd megpróbálkozom azzal is.
Geszti ma délutántól egész eddig olyan hisztis volt, biztos Ő most érzi a frontot, nem tudom, de alig bírtam vele! Képzeld fél 5-kor evett, utána fél 6-kor letettem aludni, 6-kor rázendített. Akkor kapott még egy kis cicit, letettem, 7-kor megint üvöltött. Felvettem, ringattam, ilyenkor be szokott aludni, de most nem, csak tornázott, őrülten mocorgott, nézelődött, aztán rájött hogy már régen sírt, és megint rázendített. Egyszerűen csinálhattam bármit! Már majdnem én is bőgtem. Apa most nem volt itthon (váratlanul be kellett mennie a melóhelyre - ezen is jól felhúztam magam!) csak ültem és ringattam az üvöltő gyermekemet. Fél 8-kor kapott 70 gr tejcit, mohón befalta, de alvás - nuku. Tovább fetrengett a karomban, aztán megint sírt, végül kibukott egy csomó kaját, de elég csúnyán. Pedig büfizett is. Szóval teljesen kész voltam. 9-kor megjött Apa, akkor kicsit jobb lett, mert mentünk fürdeni, stb. Nemrég kapott egy kis tápit, mert a ciciben momentán semmi nincs, és most alszik.
Nálatok is vannak ilyen nehéz esték (nappalok)?

Gyugyó!
Látom, nálatok (ill. a kórházban) is ez az idióta angolpólya dívik. Jaj hát én azon annyira felhúztam magam állandóan, nálunk is az volt a babákon, folyton szétcsúszott az egész, alatta meg egy túlméretezett kisinggel ami majdnem olyan volt mint egy kényszerzubbony, kétszer áttekeredett a kis testén. Már alig vártam, hogy normális ruhába öltöztethessem. Szegény Edit is biztos vív vele.
Várjuk a további képeket!

Sz_Kata
!
Szerintem órák kérdése és szülsz! Drukk-hegyek mennek! Mindent bele! :lol:

Kép
mamy

mamy

ja angol pólya... bár ami alatta van nem vol nagyon nagy... elég husika a gyelyekecske :)
na a ruhák még nincsenek bennt... holnap vagy holnapután viszem be, mikor rooming in... most ma még örző volt.. holnap valszeg viszik át máshová...
de olyan furi nekem minden bennt nincs az a meghitt hangulat amire számítottam kicsit... de lehet csak rózsaszín álmok voltak...

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Mamy!
Az utolsó írásod késztetett engem is írásra. Sajnálom, hogy Gesztikével nehezen bírtál az este folyamán. Szerencsére ennyire keményen nem edz minket Beni, ehhez képest álombabának mondanám (bocsi :oops: ). Persze nálunk is vannak hasonlók, amikor bármennyire is cicizik ezerrel, de semmi sem jó Neki. Ilyenkor én már nem nagyon erőltetem a cicit, sőt Ő ilyenkor már el sem fogadja. Lehet, hogy Neked sem kellett volna, azért bukott nagyot. Persze ezekre rá kell jönnie az embernek, ezt is meg kell tanulni. Én is úgy voltam Marcinál, hogy ha sír, akkor biztos éhes, de lehet, hogy csak annyit akar, hogy Hozzád bújjon, esetleg a pisi/kaki zavarja, fázik/melege van, esetleg a pocakja görcsöl kicsit. Na ebből a "rövid" listából kell eltalálni, hogy mi is a baja a Törpnek. Persze nem könnyű, de idővel ráérez az ember. Most, hogy leírtam, nálunk elsősorban akkor szokott gubanc lenni, ha nem kakilt a kislegény, ilyenkor nyögdös, vörösödik szegényem ezerrel és miután meg van az eredmény, szabályszerűen a pofiján is látni a megkönnyebbülést :D Rizsázok itt össze-vissza, de a lényeg a lényeg, hogy az anyaságot is meg kell tanulni :wink:
Beninek én a kórházba is kanállal adtam a víz pótlást (kiszáradás elkerülése érdekében) és annyira ügyesen fogadta. Geszti is biztos ügyes lesz :wink: Sőt Marcinak újszülöttként a nővérekk pohárból adták a vizet és annyira ügyesen ivott :D

Sz_Kata!
A ragacsos, nyúlós valami a nyákdugó lehet. A magzatvíz olyan, ahogy Mamy is írta, víztisztaságú, rózsaszínes folyadék.
Megy a drukk!!! :D :D :D

Jadey!
Jót nevettem :lol: Páromat is megkérdezem, hogy nem ismer-e véletlenül! :wink: :lol:

Gyugyó!
Kiscsaj gyönyörű és egész telt :wink:

Geszti!
Dobozolás megy ezerrel. Gáborom hétvégenként csinál egy fuvart mindig és visz egy adagnyi cuccot ki a lakásba, vagy Anyukámékhoz (a 110m2-es lakás cuccai nem férnek el 53m2-en). A vevő hitelt vesz fel, amit nem tudjuk mikor fizetnek ki, de szept. végére-okt. elejére várható a kifizetés. Úgy tervezzük, hogy szeptember utolsó hétvégéjén átköltözünk. Most így áll a dolog.
Drukk, hogy csak a jóga hatását érezd!

Erika!
Nagyon szépeket írtál! Olvasni is jó volt, hát még átérezni most pocakosan, ahogy Te még vagy :)

Kata!
Szegényem, Te tényleg jól megszenvedsz a csajokkal :( Szerencsére mi semmi frontot nem érzékelünk, egy picit sír Beni, de a Ti bömbitekhez ez nem fogható. Kitartást!!!
Igen, eladtuk a házat, még július végén. Jól lemaradtál az eseményekről :wink: Dorkának írtam, hogy hogy is állunk :arrow: dobozolás, cuccolás Vácra, szept. vége költözés.
Beninek sötét kékes, szürkés szeme van, nagyon szép!

Sue!
Csak ügyesen! Drukk Neked is megy!!!

Erika, Kata!
Most mondom Gábornak, hogy annyira sajnálom, hogy Titeket itthagylak és már nem nagyon tudunk találkozni a költözésig. Erre Gábor: "Majd kijövünk és meglátogatunk Benneteket." Én annyira megörültem ennek az ötletnek. Remélem, Ti sem ijedtek meg ettől a felajánlkozástól :wink: Annyira kíváncsi vagyok a Lányokra és a még pocakban csücsölő Ákosra :D

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lányok, néhány perce kaptam az sms-Szkatától:

"Ez a hét nekünk már jól kezdődött, ma éjjel, 3:42-kor megérkezett Petike! Kati és Gézu"

GRATULÁLUNK NEKTEK!

KépKép
Kép
jadey

Drága Kata,
Méghogy Lili :lol: Jó, hogy köztünk vagy!!!

Sziasztok Lányok!

Én is ott voltam a Várandósok Klubján és most szeretnék csatlakozni hozzátok. Remélem, még nem késő
A 22 hétben járok, szeptember elejére vagyok kiírva. Valószínűleg kisfiunk lesz, Petinek fogjuk hívni. (azért a Lilit is készenlétben tartjuk )
Első baba, úgyhogy tele vagyok kérdésekkel, néha félelmekkel. Lassan, lassan pedig tapasztalatokkal is..
Ha nem bánjátok, most már én is irkálnék..

KépKép
Kép
jadey

Én mindössze 3 órát aludtam, olyan fájdogálásaim vannak-voltak, hogy a párommal felváltva kérdeztük, hogy akkor most megyünk, vagy nem??? Viszont nem rendszerezőttek, ráadásul megbeszéltük Bencussal, hogy még marad egy kicsit :lol: Majd meglátjuk, mennyire szófogadó...

KépKép
Kép
jadey

Bocsi, a JÓ REGGELT lemaradt...

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a megszületett babákhoz, egytöl egyig nagyon szépek! Remélem az anyukák is jól vannak!

Mamy,

az a zsák, az egy Puck Sack nevezetü találmány, a hálózsák kistestvére... Szóval pl. a bodys baba derekára ráhúzod és rugdoshat ezerrel a zsákban a kis pucér lábacskáival. Nekem nincs, nem próbáltam, de sokan vannak, akik esküsznek rá.

Látom a táblázatban is egyre közelebb kerülünk a nagy pillanathoz. Már nagyon szeretnék túlesni a szülésen, mert az utóbbi héten nem sok alvás jutott már nekem. Valahogy mindig nyaggagtan a mensigörcs szerü fájdalmak éjszakánként...
A kicsim is olyan aktív a hasamban, hogy lassan már nincs egy épp belsö szervem, mindent úgy átdolgozott!
Kínomban már én is mindenfélét kitalálok, ha éppen a lányaim nyugton hagynak: kitakarítottam az autónkat, lemostam, amennyire hozzáfértem, ablakot pucoltam, hütöt leolvasztottam és kimostam, stb.
Mindez eddig hatástalannak bizonyult, söt a doki kilátásba helyezte a túlhordást is, hiába volt szép hullámos a ctg-m.

Most éppen alkudozok a párommal, hogy ki megy a kölykökkel a játszótérre. Én úgy aludnék egy kicsit, de nem biztos, hogy menne, ha tudom, hogy nincsenek itt a közelemben. Hülyén hangzik, nem? Mert ha itt vannak, nincs alvás, de ha elmennek, megöl az aggodalom és akkor sincs. Micsoda dilema.

Egyébként a nemaqlvás mellé van még egy kis hasmenésem is, mint minden terhesség végén. :(

Kellemes napot mindenkinek!

Puszi: Barbi
maass

Sziasztok!

De jó hírrel indul a nap!Végre megszületett Peti baba.GRATULÁLOK!!!Képeket please!Nagyon kiváncsi vagyok.
Remélem jól vagytok.Kívánok nektek sok tejcsit,jó egészséget,kevés sírást,meg csupa jó dolgot.

Áron,Gigaboszi,Bettus,Juborka,Manka,Napraforgó,Macifülke,Vasani,Rejo,Melodia78,Bunny75,Gabriel 79,Panek Mi Van Veletek?Rég jelentkeztetek!Minden Ok?
Kép
Puszi Iza
piciza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?