Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy nekem gratuláltok a két prücsökkel kapcsolatban
, de elsősorban Nekik köszönhető, hisz jól időzítenek
Mamy!
Hú, nem semmi, hogy Gesztike tegnap ennyire nem aludt! Beni max 1 órányit van fenn, aztán alszik jó 2-3-at
gyakran csak 3,5-4 óránként eszik.
Gesztikénél biztos most van a 3. heti szopibumm, amikor megnő az igényük. Ilyen lesz még, csak azt nem tudom, hogy mikor. Ez a nagy igény pár napig fog tartani és a cicid is hozzá fog idomulni a nagyobb igényhez, ne aggódj. Nekünk a hét elején produkált ilyet Beni és a hét közepére már 2 órával a szopi után szét akartak durranni a cicik
Geszti gyönyörű Rajtad
Lövésem sincs, mi lehet ez a zsák
talán egy túlméretezett kesztyűnek mondanám
Nózi!
Valszeg szopibummal álltok szemben, emellett Zsoltikád is elsősorban a cicit preferálja
Ilyenkor még nagyon igénylik Anya közelségét, melegségét, úgyhogy ezen ne aggaszd magadat!!!
Nagyon édes baba
Sz_Kata!
Igazad legyen az idilli napokkal kapcsolatban
És rendületlenül kitartást!
Gabi!
Nagyos helyes, termetes kiskrapek Tomika
Örülök, hogy Peti is nagyon jó bátyusnak bizonyul!!!
Nagyon édesek ketten a képen
Utólag nagyon sok boldog születésnapot kívánok a TÖKÉLETES BÁTYUSNAK!
Kata!
Hú, egyszerre szoptatás tényleg nen lehet egyszerű
, gondolom, azt is meg kell tanulni mindhárom szereplőnek
Sok sikert a szop-taníthoz!
Fellelkesedtem, meghírdetem az enyémet is, féláron csak túl tudok rajta adni. Te mennyiért vette?
Még Érden vagyunk, a hónap végén megyünk át Vácra. Viszont a dobozolás ezerrel beindult, Gábor hétvégénként mindig visz egy kocsinyit, hogy haladjunk.
Mi a Baby Outletben vettünk Graco pelenkázótáskát kismillió fakkal, rekesszel 4ezerért.
Iza!
Gratulálok a "kis" unokaöcsihez!
Ijesztő ez a köldökzsinór
, de a lényeg, hogy már minden rendben
Rolex!
Nekem mindkét szülésemnél óriási segítséget nyújtott
Neked is hasonlóakat kívánok!
Angel-Kriszta!
Neked is kitartást a Babóca megérkezéséhez!
Tűzmanó!
Gratulálok a beforduláshoz és a gyönyörű kiscsajszihoz!
Édes pufók pofija van már most!
A TAJ kártyánál már a kórházban mondták, hogy cirka 1 hónap, mire megérkezik, de Marcinál már 3 hét után itt volt, azért bíztam a korábbi időpontban.
Krisszi!
Nagyon helyes Ricsi! Sajnálom a hasfájást
Szopihoz kitartást, az órát nem érdemes nézegetni, sőt megsúgom a mérleget sem. Bár tudom, hogy elsőbabásként én is kapaszkodtam belé... Csak tovább ügyesen!
Sue!
Jó, hogy hazaengedtek! Nem is értem, minek ez a sok ctg, ha nincs is túlhordás, csak éppen picinek titulálta a babót a doki (pláne, hogy nem is kicsi!)
Baba-túlhordók!
Marcival már én is a poklok poklát éltem meg, 5 nappal hordtam túl a Gyönyörűmet, de amikor elérkezettnek látta az időt, elindította a dolgokat. Nálam semmi jóslófájás féle, sőt fájdogálás sem jelentkezett, és egyik pillanatról a másikra elfojt a magzatvíz és jöttek gyorsan a fájások is. Úgyhogy kitartást, a Babók tudják a legjobban, mikor is kell kibújniuk!
Most nem tudok magunkról írni+képet felrakni, mert Beni ismét csuklik és cicire "dobom"... A Babócáitok mennyit csuklanak? Beni naponta min. 2-szer és rossz hallani, ahogy gurgulázik a kajcsi a torkában
Pusz: Melinda