Sziasztok!
Eloszor is
NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK MINDEN SZULINAPOSNAK!!!
Hihetetlen hogy mar 2 evesek a csemeteink, amennyire vartam hogy onallosuljon egy kicsit ugy megsirattam amikor elpakoltuk a kisagyat meg a babas jatekokat. Kar hogy vege a babazasnak!
Dino: Nagyon aranyos Toled hogy erdeklodsz, igyekszem lekotni magam, egyfolytaban a fiammal vagyok, teszek-veszek, kreativkodok igy nem jar az eszem mindig a vesztesegen.
De azert amikor benezek ide bevallom irigykedve nezem a kis szallagokat a kismamak alairasaiban.
En mar betoltenem a 17. hetet,
na de nem akarok mar ezen ragodni. Te is elveszitettel egy babat? Nem tudtam, nagyon sajnalom!!! Hany hetes voltal? Ha nem akarsz beszelni rola megertem!
Rate sem eszik kenyeret szinte egyaltalan csak kakaoval.
Azert nem aggodom mert tobb mint 12 kilo.
Moszi: Hol talaltak cisztat? A bababan vagy benned? Pihenj sokat, ne eroltesd meg magad de biztos vagyok benne hogy nem lesz semmi baj, ahogy latom sokmindenkinek volt cisztalya es felszivodott.
Csirkesz: GYONYORUEK a gyerkocok, Csengenek csodallatosan szep szemei vannak!!!
Rate mar egy hete a nagyagyban elszik es ezzel meg is oldodtak az elalvasi gondjaink, hihetetlen modon elalszik egyedul es csak reggel jon at a mi agyunkba, vegulis nagyon orulok hogy nem kellett a sirni hagyasos modszert alkalmazni.
Van az agyan egy leesesgatlo meg egyszer sem esett le, este amikor lefekszik be kell rakni melle egy-ket kiskocsit es azokkal alszik el.
NIncs racs a lepcsonel? Kellene rakni egyet mert igy tenyleg nagyon veszelyes.
Anyamanya: Marci nagyon edi!!! Biztos nagyon szereti a noveret azert bujt a cuccaiba!
Nekunk holnap kezdodik a bolcsi de szerintem mi mar siman vesszuk az akadalyt mert Rate mar tavaly is jart es tetszett Neki!
Csengo: Nagyon sajnalom hogy Neked is at kellett esni egy ilyen szornyusegen, nem tudtam hogy Te is elvesztettel egy babat. MIkor tortent?
Lanyok
MINDENKINEK NAGYON KOSZONOM AZ EGYUTTERZEST!!!
Rakok egy ket kepet Raterol mert mar regen nem raktam Nektek!
Mindig a kukival van elfoglalva, igazi ferfi!
Lanyok tudja valaki meddig tart a verzes? Ugyanugy 4-6 hetig mint egy rendes szulesnel? Es a tej mikorra apad el rendesen mert reggelre sajna csopog. Szerintetek mikorra all vissza a szervezetem a normalis kerekvagasba hormonilag?