Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértünk, most csak gyors bekukk. Net ott nem volt, csak oltári drágán...mint minden más...
Lili meg sem érezte a fel és leszállásokat :)
Most megyek, ezer dolog, és még hátra a visszaolvasás!
pusz:
Móni

Kép
sunimum

Dino :)
Köszi az infót!
Kenyértémában lassan haladunk, a bundáskenyeret nem ette meg (még csak meg sem kóstolta)..
Úgy vettem észre hogy jobban eszi a kenyeret, kiflit Balázs, ha nem az etetőszékben ül. Viszont arra meg nem akarom rászoktatni hogy miközben játszik, cirkál a lakásban folyton nyammogjon vmit és összemorzsázza az egész lakást...

Csirkesz :)
Látom Boti is nagy szabadulóművész.... :wink:
Nálunk is ez a probléma Balázs állandóan kimászik a kiságyból, így ugrik a du alvászat..... :evil: (pedig hálózsákot adok rá... de ez sem akadály) Szerencsére úgy mászik ki hogy nem üti meg magát (nagyiéknál az ágy mellett van egy franciaágy oda landol, itthon meg az ággyal egyben lévő pelenkázóra mászik fel és mellette lévő székre tolat le)

Bandónak és Fanninak mi is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Most befejezem, át kell adnom a gépet....

Kép

Kép
[/url]
pledit

Bandónak és Fanninak mi is boldog szülinapot kívánunk :)

Csirkesz :) :)
nagyon szépek :) és tényleg egy alom :)

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Helénának, Benedeknek, Endrének, Mirának, és Fanninak Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép

Anita! Én tippeltem egy dátumot, hogy legyen benne valami. :P Javítom.

Redike! Jobbulást nektek!

Csirkesz! Apukádnak továbbra is sok erőt kívánunk a gyógyuláshoz!

Javítottam a táblát, de most nincs kedvem még képé formálni.
Kicsit le vagyok törve, de remélem hó végérre javul az állapotom. A héten el kezdett fájni a hasam, így szerdán, mikor már biztos voltam, hogy nem Viki után való rohangászástól, akkor gyorsan Uh időpontot kértem. Sajna a kedvenc helyem a Praxis (ez itt reklám helye :D ) nem tudott csak 11-re időpontot, adni, így elmentünk a Kárpát utcába (tudom ajánlani, jó hely, kedvesek), ahová szombatra is volt időpont. Szerencsére picurival minden rendben van szívhangja, és fejjel lefelé van :D . De sajna találtak egy cisztát :? , amire azt mondta a dokinő, hogy majd felszívódik, de nagyolta a méretét. Így picurkát pánikban vagyok, de reménykedem, hogy az idő megoldja a gondomat.
Lányok volt valakinek hasonló gondja?
Vikinek tetszett az UH. Apa öléből nézte a kistesót, és az első képnél örömkiáltás volt. A végén ő is fel akart feküdni az asztalra. 8)
Meló: Én jövő héten megyek bejelenteni, hogy még sem megyek vissza, mint azt várják, és nyár elején beszéltük.
:?

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Szülinaposoknak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :)
Moszi :)
Nekem volt cisztám, felszívódott magától. Biztosan így lesz Neked is, ne aggódj! Gondolom így többször fogják majd ellenőrizni és ez így is van jól. Nem lesz semmi gond!
Reditke :) Jobbulást! Körülöttünk mindenki beteg és azt hiszem, kezd bennem is bújkálni.:( Ez azért "jó", mert akkor Levi is elkapja.:(

Pussz, Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

virgike

Sziasztok :)

Csak nyugi, nálam is találtak cisztát! Marci kobakjának mindkét agyféltekéjében volt 1-1 db. Azt meg nem tudnám mondani, hogy mekkorák, előkeresni az akkori papírokat meg most nincs energiám :oops: , de nekem is azt mondták, hogy legkésőbb a 36. hét végére fel szoktak szívódni. Mi a Praxisban voltunk Dr. Hajdu Krisztinánál, azt mondta, hogy nem is kellene említenie, mert a terhességek 80%-ában előfordul ilyen, de mivel felszívódnak, sok esetben nem is tudnak róla a mamák.
Szóval NO PARA :D

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Mirának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Moszi,
nekem is volt cisztám a terhesség elején, de nagyon kicsi, egy ideig figyelgették minden UH-nál, aztán feledésbe merült. Szülés óta persze volt már uh-m, azon ,már semmi sem volt, így ki tudja mikor, de szerencsére felszívódott. Ne izgulj, minden rendben!

Dino
dino

Pledit,
Bernát sem eszi valami szívesen a kenyeret. Néha alkalmazzuk azt a trükköt, hogy egy szelet szalámiba beleburkolunk egy falat kenyeret, így általában le szokott csúszni, de nem eröltetem, ha nem akarja nem eszik. Majd megjön a kedve.

Dino
dino

Tontica,
Hogy vagy? Mi van veletek?

Dino
dino

Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntéseket :)

Mi is kívánunk boldog szülinapot Benedeknek Helénának Mirának Fanninak :)

Tontica
Tesómáknál 23 hetes terhesen történt ilyen szörnyűség,de 3 hónap múlva már újra terhes volt és most egy gyönyörű 10 hónapos fiúcska boldog szülei,kívánom hogy nektek is ilyen hamar sikerüljön

Pledit
Bandó is minimális kenyér és féle fogyasztó,én nem eröltetem,mindig próbálkozom kérdezgetem,és vna mikor eszeik van mikor nem

Eddig úgy néz ki én is megyek vissza okt 1-vel dolgozni

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Eloszor is NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK MINDEN SZULINAPOSNAK!!!

Hihetetlen hogy mar 2 evesek a csemeteink, amennyire vartam hogy onallosuljon egy kicsit ugy megsirattam amikor elpakoltuk a kisagyat meg a babas jatekokat. Kar hogy vege a babazasnak! :roll:

Dino: Nagyon aranyos Toled hogy erdeklodsz, igyekszem lekotni magam, egyfolytaban a fiammal vagyok, teszek-veszek, kreativkodok igy nem jar az eszem mindig a vesztesegen.
De azert amikor benezek ide bevallom irigykedve nezem a kis szallagokat a kismamak alairasaiban.
En mar betoltenem a 17. hetet, :cry: na de nem akarok mar ezen ragodni. Te is elveszitettel egy babat? Nem tudtam, nagyon sajnalom!!! Hany hetes voltal? Ha nem akarsz beszelni rola megertem!

Rate sem eszik kenyeret szinte egyaltalan csak kakaoval.
Azert nem aggodom mert tobb mint 12 kilo. :lol:

Moszi: Hol talaltak cisztat? A bababan vagy benned? Pihenj sokat, ne eroltesd meg magad de biztos vagyok benne hogy nem lesz semmi baj, ahogy latom sokmindenkinek volt cisztalya es felszivodott.

Csirkesz: GYONYORUEK a gyerkocok, Csengenek csodallatosan szep szemei vannak!!!
Rate mar egy hete a nagyagyban elszik es ezzel meg is oldodtak az elalvasi gondjaink, hihetetlen modon elalszik egyedul es csak reggel jon at a mi agyunkba, vegulis nagyon orulok hogy nem kellett a sirni hagyasos modszert alkalmazni.
Van az agyan egy leesesgatlo meg egyszer sem esett le, este amikor lefekszik be kell rakni melle egy-ket kiskocsit es azokkal alszik el. :lol:
NIncs racs a lepcsonel? Kellene rakni egyet mert igy tenyleg nagyon veszelyes.

Anyamanya: Marci nagyon edi!!! Biztos nagyon szereti a noveret azert bujt a cuccaiba!
Nekunk holnap kezdodik a bolcsi de szerintem mi mar siman vesszuk az akadalyt mert Rate mar tavaly is jart es tetszett Neki!

Csengo: Nagyon sajnalom hogy Neked is at kellett esni egy ilyen szornyusegen, nem tudtam hogy Te is elvesztettel egy babat. MIkor tortent?

Lanyok MINDENKINEK NAGYON KOSZONOM AZ EGYUTTERZEST!!!

Rakok egy ket kepet Raterol mert mar regen nem raktam Nektek!

Kép
Kép
Kép
Mindig a kukival van elfoglalva, igazi ferfi!

Lanyok tudja valaki meddig tart a verzes? Ugyanugy 4-6 hetig mint egy rendes szulesnel? Es a tej mikorra apad el rendesen mert reggelre sajna csopog. Szerintetek mikorra all vissza a szervezetem a normalis kerekvagasba hormonilag?

KépKép
KépKép
tontica

Nikk: Sajnalom a noveredet de irigylem hogy ilyen gyorsan sikerult Neki, remelem nalunk se varat majd magara sokat!!! Nem akartam nagy korkulonbseget de ugy nez ki a min. 3 ev az meglesz. :cry:
Sajnalom hogy vissza kell menned dolgozni!!!

KépKép
KépKép
tontica

HVera :)
Kornélnak nagyon boldog szülinapot kívánok :)

Ma reggel megkezdődött a "mókuskerék", készülődés, indulás a suliba. Hannát bevittük a suliba, utána amikor hazaértünk, én még lepakolásztam az előszobában, Marci pedig berohant a szobájukba. Csak azt hallottam, hogy folyamatosan mondogatja: "Hanna-Nanna-Nanna". Utána mentem, hát olyan tündéri volt, próbált felmászni az emeletes ágyon (felül alszik Hanna), és közben szólítgatta a tesóját. Olyan jó látni, hogy így ragaszkodik a nővéréhez :)

Múlt hét pénteken voltam a dolgozóban, főnököm tök rendes volt, azt mondta, hogy ha akarom, akkor kiveszem a szabikat, ha akarom, akkor ő kifizeti, rámbízza a döntést, úgyhogy megbeszéltük, hogy inkább még itthon leszek és csak január elején kezdek :D Hurrá!!!

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kornel babat Isten eltesse!Kerunk kepet, elnezest az elfogultsagomert, de neki olyan edes manocska arca van....

Tontica! Nekem az elso babam nem maradt meg, kb mostanra sikerult feldolgozni lelkileg. Persze azota elfoglal a ket kislegeny. A verzes ugyanugy, mint szules utan 2-6 hetig tart es utana jon meg. Arra kell figyelni, hogy ne legyen elenkpiros es ne novekedjen a mennyisege. Sajnos Tontica tobben ateltek, mint hinnenk, de gondolj bele senki nem ugy mutatkozik be hogy ennyi babat vesztettem el, hanem azt mondja, ennyi es ennyi van...Remelem hamar tullesztek rajta lelkileg. A kisteso projecthez meg drukk.

Megyej mert Miki megszereli a kistesot..
Mar vannak kepek, majd lokok fel parat.

csengo
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk.

Mindenkinek nagyon Boldog Szulinapot kivanok!

Jovoheten Zoli kezdi a bolcsit. Azutani heten kezdodik nekem is a suli es utana het mulva meg kezdem a munkat is.

Nem lesz konnyu a gyereknek meg nekem sem.

9 orat lesz Zoli a bolcsibe. Delutan 3 orank marad egyutt bolcsi, munka utan lefekvesig. Penteken nem is talizunk a suli miatt es szombaton is csak delutan, ha vege a sulinak.
Ez igy egy ev lesz.

Azt a keves idot viszont csak Zolival fogom tolteni. Nem fozok, mosok takaritok. Csak a gyerek es az ember.
:)

Szoval kicsit felek most!

Na megyek hutot venni, mert elrolmott a regi, ami meg egy eves sincs es visszaadtak a penzt, mert nem tudtak megszerelni.
AMr egy honapja huto nelkul elunk.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Kösz a hozzászólásokat. Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül a problémával, csak a méret aggaszt.
A doki néni azt mondta, hogy kb 2,5 cm szokott lenni. Ehhez képest nekemm 4*3,5. :(
Tontica! Szerencsére nem a picurkában találták, hanem bennem.
De remélem tényleg felszívődik a 12-14 hétig.
Csak ugye rossz emlékek vannak... (konkrétan szegény Laura gondoltam)

De igyekszem nem ezzel foglalkozni, Viki szerencsére segít benne :), de néha eszembe jut.

Kornélnak, és Dávidnak is Boldog Szülinapot!
Kép

KépKép
Kép
moszmota

Hahó Lányok!

Gyorsan írok, kihasználom hogy végre alszik Balázs….. (múlt hét kedd óta nem volt hajlandó du aludni :evil: )

Tontica :)
Nagyon nagyon sajnálom hogy elvesztetted a kisbabádat. :( :( :(
Kívánom minél hamarabb sikerüljön újra babát várnod!
Nagyon helyesek vagytok a képeken!

Nikk, Dino :)
Köszönöm a kenyeres válaszokat, a jó ötletet!
Én is úgy vagyok vele hogy nem szabad semmit sem erőltetni, majd eszik ha akar….
Csak kicsit izgat a téma, mert úgy láttam hogy mindenki másnál jobban esznek kenyérféleséget a gyerkőcök.
Megnyugtat azért hogy nem vagyunk egyedül ezzel a gonddal.
Én még adok tejpépet estére, biztos ami biztos, meglegyen a megfelelő gabonabevitel. (no meg a nyugis alvás miatt is)

Mi ma kezdtük a bölcsibe a beszoktatást, eddig egész jó volt, bár az ebéd nem jött be Balázsnak.
Félek hogyan fog majd menni az ottalvás, amikor itthon is nehéz….. Na meg attól is nagyon félek hogy nem lesz velem Balázs, úgy vagyok nyugodt ha velem vagy az Apjával van.
Munkába visszaállni majd csak október közepétől kell, most már szabin vagyok.
Addigra keresnem kell egy takinénit is, mert sokkal kevesebb időm marad a családra és azt nem takarítással akarom eltölteni.

Magika :)
Teljesen meg tudlak érteni, én is nagyon tartok az elkövetkező pár hónaptól.

Nálunk is volt ciszta, igaz hogy a Balázs buksijában, ami szépen fel is szívódott.
Nyugi, nem lesz semmi gond nálad, biztos a hormonok okozzák, szépen el fog tűnni!

A szülinaposokat : Mirát, Bandót, Kornélt - Isten éltesse sokáig!!!

Kép
Na ennyit az alvásról, mennem kell felébredt…..

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Csak gyorsan rohanvást!

Minden szülinapost isten éltessen sokáig így utólag is!

Moszi,
ciszta drukk, hogy eltűnjön!

Tontica,
sajnálom és kívánom, hogy hamar újra egy pici szív dobogjon a tiéd mellett!

Nikk,
fényképeket lehet látni valahol a nagy eseményről? Lagzi jól sikerült?

Pledit,
bölcsibe járás nálunk már jól megy, Márk szeret ott játszani és olyan kajákat is megeszik, amit előtte itthon nem, és kb. 2 perc alatt elalszik, olyan fáradt. Remélem, neketek sem lesz nehézségetek!

Márk most volt beteg, pénteken végig tiszta láz, 39,9 is volt neki, szombaton kis hasmenés és hányás, vasárnap már jól volt, holnap megy bölcsibe. Doki néni szerint most ilyen vírus garázdálkodik, vigyázzatok magatokra!

Munka: tetszik az új munkám, hamar eltelik a nap, csak rossz, hogy este már alig van időnk egymásra, de azért igyekszünk kihasználni. Szerencsére eddig gyorsan elteltek a hétköznapok és hétvégék meg mindig tök jók!

Mindenkinek üdv, most többre nem futja.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kornélnak boldog születésnapot kívánunk!!!

Tontica,
nagyon jó, hogy próbálod magad lefoglalni, és hogy tudsz erőt meríteni a kisfiadból. Sajnos én 3 babát vesztettem el, az elsőt 14 hetesen, a másik kettő 10 hetes volt, bár egyik sem volt ekkora, mint a Te picurkád, én nagyon nehezen tudtam elfogadni a veszteségeket. Igazából nem is tudom, csak megpróbálom elrejteni egy mély zugba a szívem méllyén. A hormonális dolgok, ha jól emlékszem az első normális menstruáció után már rendben vannak. A tejet nem tudom, nem kaptál rá gyógyszert?
Rate nagyon jól néz ki a képeken. :)

Pledit,
Donát 2 éves korától nem aludt itthon délutánonként. 3 és fél évesen került óvodába. Szóltam az óvónéninek, hogy valószínű nem fog aludni a gyerek, csak legyintett rá. Mikor mentem érte, közölték, Donát az elsők között aludt el, és nagyon szépen ebédelt, ami persze itthon nem volt rá jellemző. Úgyhogy annyira másképpen viselkednek, a gyerkőcök az oviban, gondolom a bölcsi ugyanilyen. :)

Macsek,
Márknak jobbulást. Örülök, hogy tetszik az új munkahelyed!

Moszi,
remélem hamarosan eltűnik az a fránya ciszta!

Liv régen jelentkeztél! Minden oké?

Dino
dino

Liv :)
Dávidnak nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Hahó

Mi is boldog szülinapot kívánunk Kornélnak és Dávidnak :)

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kornélnak és Dávidnak nagyon boldog születésnapot :)

Macsek
nagyon jó hogy így bejött a munkahely :) meg az is hogy Márk így élvezi a bölcsit :) A lagzi köszi jól sikerült,reggel fél ötig roptuk :) Bandóka meg éjfélig táncolt :)

Tontica
Igen nagyon jó hogy a tesóméknál ilyen hamar összejött a baba,ez is segített nekik kicsit a fájdalombanTejcsöpögésre ő kapott gyógyszert

és akkor a képek az esküvőről :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nikk0830

Nikk,

ki csinálta a tortát végül? :D

Kép

Kép
macsek11

Kornél, Dávid

isten éltessen sokáig titeket!!! :D

Kép

Kép
macsek11

Dávidnak kívánunk nagyon sok boldog születésnapot!!!

Nikk,
látom Bandó is becsajozott az esküvőn. :D
Mégegyszer gratulálok, és sok boldogságot Nektek!!!

Macsek,
szoktatok még azért Anyukádékhoz járni, vagy a munka miatt már nem juttok el erre?

Dino
dino

Kornélnak és Dávidnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :D

Nikk:)
Gyönyörűek vagytok a fotókon! Meg gondolom egyébként is!:) Gratulálok és én is sok boldogságot kívánok!!!

Virgi

virgike

Sziasztok!
Nem vesztem el, de mostanávban annyit betegeskedünk hol mmi, hol a törpe( ő ragasztja ránk) , hogy nem jutok a géphez. Kornél igazi dackorszakos fiú most, a manócskámat elrebolta egy visítós szájú ufó.

Most is itt ordít mögöttem.

Tontica:) Nagyon nagyon sajnálom a babát. Rettenetes érzés lehet, de tuti nemsokára összejön a kistesó.

Moszi:) szerintem se aggódj sokat, az tuti nem tesz jót se neked se a pocakbabának.

A szülibnapi jókivánságokat mindenkinek köszönjük és minden szülinaposnak gyönyörű szülinapot kívánunk.

Sajna nálunk a legutóbbi hasmenéses hányós betegség miatt nem volt nagy szülinap talán majd most hétvégén.

Nikk:) Gyönyörű menyasszony voltál. Gratulálok és sok sok boldogságot.

Pledit:) Macsek:) Megy a drukk a bölcsihez. Mi csak október 9-én tudunk majd kezdeni. Nekem annyi szabim gyűlt fel, hogy elég ha novembertől dolgozok. A melóhelyem mint minden állami hely most elég bizonytalan jövőre lehet, hogy emgszűbnik, így fogalmam sincs mi lesz utána. Persze a legjobb egy pocaklakó lenne, de az utóbbi időben annyi embertől hallom, hogy nem jön össze. Nos persze mi csak most kezdtük el, de azért jó lenne már pozitív teszt.Persze ezek miatt a betegségek miatt nem igazán tudom mikor.

Nagyon jó olvasni titeket és amint enged a törpém képet is rakok igérem.

Vera

hvera

Kép Kornél 2

Íme az én kétévesem :)

hvera

Hali!

Vera,
ufó nálunk is járt! :D Jobbulást az egész családnak!

Dinó,
járunk anyuékhoz, ők a központ. A legtöbb munkanapon anyu viszi haza hozzájuk Márkot és mi oda megyünk munka utána, begyűjtjük, majd irány haza. Jó esetben 1/2 7-re érünk haza. Strapás.
Kár, hogy nyáron elmaradtak a talik.

Tényleg csajok, kéne már egy babatali, olyan rég volt! Mondom én, akinek mostanság nincs 1 perc ideje se, de azért majd valamikor jó lenne.

Jó éjszakát!

Kép

Kép
macsek11

Macsek
ÉN :lol: :lol:

Dino
Igen Bandó mindenkit aki kapható volt vitte táncolni :) Itt épp Lilivel van ő 2,5 éves kislány még korban is jó :)

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat :)
Tali tényleg jó lenn,már olyan rég láttuk egymást ,csak az a baj hogy mindenki most kezd dolgozni :(

Kép
Kép
nikk0830

Nikk,
nem mondod, hogy azt a gyönyörű tortát Te csináltad?
Nem indítanál nekem egy tortakészítő tanfolyamot??? :D
Nagyon ügyi vagy!!!

Macsek,
azért ha egyszer erre jártok és még időtök is lesz, szóljál, hátha tudnánk talizni. Nem irígyellek a sok rohangálás miatt, én már előre félek tőle, hogy fogom bírni a két gyerek mellett a munkát is. Bizti nem lehet könnyű.

Vera,
jobbulást az egész családnak!!!

Dino
dino

Ufo itt is volt :( Nagyon nehéz Levivel, és nem csal a hisztik miatt. Mostanában elkezdett félni az árnyékoktól. :( Hogy ez most mitől van...?!

Mi 18-án kezdjük a bölcsit és nagyon bízom benne, hogy ott majd egy kicsit helyrebillentik a fiatalurat. :D Ő félnapos lesz, mert nem megyek vissza dolgozni és aki nem dolgozik, annak a gyereke nem lehet egész napos a bölcsiben. Majd meglátjuk, hogy délig lesz-e elég időm mindenre. Tanulás (2 iskola+angol), főzés, ügyek intézése, takarítás. Mindenesetre az hatalmas segítség, hogyy a bölcsi itt van a házunkkal szemben. :)

Vera: remélem vége a betegeskedős időszaknak!

virgi

virgike

Nikk :)
Nagyon csinos vagy, sok boldogságot :) a torta iy nagyon szép :) gondolom fincsi is volt :lol:

Nálunk kisgé nem megy bölcsibe, viszonz Nagygét vissza kell szoktatni az oviba a 2,5 hónap nyári szünet után. tegnap is egész délelőtt sírt a kismajom :cry: :cry:

tali tényleg jó lenne már. mikor lenne jobb? és hol?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DÁVIDNAK!
Hogy vagytok?

Nikk :)
Mi is gratulálunk!
Nagyon szép, csini mennyasszony voltál!
A torta is jól nézett ki. Ez komoly hogy Te csináltad?
Mivel foglalkozol amúgy?

Vera :)
Jobbulást kívánok Nektek!
Jó hogy később kezdtek a bölcsiben, nekem is sok szabim felgyűlt, de előbb kellett megkezdenem a szabit, mert a munkahelyemen az átszervezések miatt felgyorsultak az események, és hamarabb kell munkába állni (elviekben november végén kellett volna). Én már júl. vége óta szabin vagyok és igénybe vettem a gyest is.

Macsek :) Dino :)
Köszönöm a bölcsis biztatást, nagyon bízom benne minden rendben lesz.

Macsek :)
Rendbe jött teljesen Márk?

Virgike :)
Hova mentek bölcsibe? (Ugye ti is zuglóiak vagytok?)

Juti :)
Szegény NagyG, biztos nehéz lehet neki újra visszarázódni az ovis hétköznapokba. Hamar megszokják a gyerekek a jót.
Ilyenkor ugye az óvónéni jobban odafigyel a gyerkőcre? Gondolom már nem lehet vele ottmaradni....
Mai napotok már jobb volt?

Rólunk: Hétfő óta járunk bölcsibe, egész jól alakul a beszoktatás, tegnap és ma ki is küldtek egy órára és Balázs teljesen jól el volt nélkülem. Nem volt semmi sírás, nem keresett.
Szépen játszott, jött ment, sőt önállóan ebédelt :) , tegnap megette a kaja felét, ma is evett valamennyit, de azért én itthon még szépen adtam neki pótebédet, mert ha csak a bölcsist nézzük, tuti fogyókúra az egész.
Viszont félek hogy nemsokára bekapunk valami nyavalyát, mert 2-3 gyereknek folyik a csoportban az orra, elég durván.... :evil: Kérdeztem is hogy így is lehet jönni? Hát igen, csak akkor nem lehet ha lázas, vagy fertőző beteg a gyerek. Szép lesz egész télen taknyolni fogunk :evil: :evil:
Eleinte attól féltem hogy majd bántani fogják a többiek Balázst, na ehhez képest ma fejbedobott egy másik kisfiút az én fiam, igazából nem lehetett eldönteni hogy véletlen volt vagy szándékos. :oops: Tegnap meg 2x is megpofozta Balázs a gondozónéninket - aki egy tünemény, mert nem tetszett neki hogy be kellett jönni az udvarról, másodszorra meg azért nyomott be egyet a pici fiam, mert le kellett ülni az asztalhoz ebédelni. Remélem le tudjuk erről a verekedésről szoktatni Balázst mielőbb. (Itthon is csinálja, főleg akkor ha nem az van amit ő akar, hiába mondjuk hogy nem szabad még neki áll feljebb)
Jövő héten megpróbálkozunk az ott alvással is, kb. szerda magasságában, mert kedden oltásra - bárányhimlő ellenire - megyünk du. 3 órára és inkább hazaviszem Balázst hogy itthon aludjon.
Szerencsére aludt most a héten minden nap, igaz hogy csak 1 órát, de az is több mint a semmi. Viszont nagyon nyűgösen ébredt, és elég sokáig bőgött, és hiába csinálok bármit is, nem akarja abbahagyni. Ez eléggé kiakaszt hogy nem tudom megvigasztalni, kizökkenteni a sírás lendületéből. :(

Üdv

Kép

Kép
[/url]
pledit

Nikk :D
Csodaszép ara voltál, és nagyon-nagyon jók a feltett képek. Gratulálok!
Táncoslábú nagylegényed pedig már most hódít, mi lesz itt később??!!

Juti :D
Sok sikert, na meg persze kitartást a visszaszoktatáshoz. Ez még lehet, hogy nehezebb, mint a beszoktatás, mert tudja mi vár rá, mi a napi menetrend. De majd csak könnyebben megy egy-két játékos nap után.
KisG élvezi az egyedüllétet?

Vera :D
Fel a fejjel, a kórságok előbb-utóbb kikopnak a családból.
Az ufó nálunk is szokott járni, de leginkább a "nem-fogadok-szót" tulajdonságot hozta, meg a makrancosságot. Vinni nem vitt semmit :lol:

Mivel Csengusz pici, én nem megyek még vissza melózni, meg ugyebár mi 3 gyerkőcöt tervezünk... Szóval még egy darabig itthon leszek. De hogy ne hülyüljek el végleg, nekiállok tancsikázni. Most úgyis ingyen van alapon, kéthetente két napot felnőttek között tölthetek, a lerakódott agyhúgyköveket meg majd szépen lecsiszolom. Ha minden jól megy, 5 félév múlva mérnök közgazdász leszek. Holnap megyek beiratkozni.

Kedves Összes Szülinapos! :wink:
mivel mostanában nem sajna vagyok naprakész az eseményekből, előre és hátra, oda-meg-vissza Mindenkinek nagyon boldog szülinapot, fincsi tortákat, szupi játékokat, és izgi meglepetéseket kívánok!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Edit:)

Igen, Zuglóiak vagyunk, a Csertő parkban lakunk. A Csoki bölcsibe fogunk járni. És Ti? Ne haragudj, ha már írtad, agyam mostanában, mint a szita!:( Rám férne már egy kis tanulás...

virgike

Sziasztok!

Tegnap vettem Levinek egy könyvet, ami szavakra tanítja, képek segítségével. Volt benne kesztyű és mivel már elfelejtette, hogy az milyen, elővettem a tavalyit, hogy szemléltessem. Ezután gyermekem felöltözött és közölte, hogy megy busszal, babákhoz. Pizsama, cipő, kesztyű. :lol: Kép pizsama_kesztyű
Ja...és a háttérben...igen, az egy tűzhely a gyerekszobában. :lol: :lol: Konyhafelújítás... :)

virgike

Tontica
Ratenak boldog szülinapot kívánok :)

Virgike
A te fiad is milyen nagyfiús már :)

Kép
Kép
nikk0830

Virgike :)

Levi szerelése nagyon komoly :lol: :lol:

Mi is a Csokiba (Tipegő bölcsibe) járunk! :)
Egészen pontosan a 3. csoportba, ez volt az első hetünk!
Ti melyik csoportba kerültetek? Mikor kezditek a beszoktatást?
Lehet hogy csoporttársak leszenek a fiaink? :wink:

A felújításhoz kitartást kívánok! (nálunk is már nagyon kéne, de majd jövőre vágunk bele)

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Szulinapot kivanok!
Csak bekukkantottam, mert meg mindig huto utan futkosok, de hiaba. :cry:
Teljesen kivagyok. Szetvet az ideg, legszivesebben sirnek. :cry: :cry: :evil: :evil:
Na mindegy, megyek sutok reteset es utana utnak indulok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Szülinapi köszöntéseket köszönjük, mi is boldog szülinapot kívánunk minden illetékesnek!

Dino, Pledit, nektek külön köszi a hiányolást!

Jól vagyunk, bár 2 hete bekaptunk egy nagyon durva vírust, az egész család, de Dávid és én szenvedtük meg a legjobban. Hányás, hasmenés, Dávidnak utána 1 hétig (!) csikart a hasa, naponta többször is kakilásnál, nagyon kínlódott, étvágya is alig volt, én meg amikor szarul voltam, lábra se tudtam állni, aznap anyámék vigyáztak rá, orvoshoz is ők vitték, na nem részletezem.

Ez a hét viszont szuper, hétfőtől máig nyaraltunk (Miskolctapolca, Lillafüred, Diósgyőr, kirándulások, barlangfürdő, kisvasutazás stb.), holnap pedig a legjobb barátnőm és barátunk esküvőjére megyünk, ráadásul tanú is leszek.

Jövő hét eleje még egy kis kikapcsolódás, kiállítás, koncert.

Dávid továbbra is angyal, tündér, tünemény, csak jót tudok írni róla.

Nikk, esküvői képek nagyon jók, gyönyörű voltál, kisfiad is nagyon szép, torta is, minden.

Én is tanulni kezdek néhány hét múlva, grafológiát, 3 év.

Majd teszek fel képeket, de Dávid éhezik és porszívózni akar (többek között azt kapott a szülinapjára :)), úgyhogy mennem kell.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Nikk, gyönyörű menyasszony voltál! :) No és a többiek is szépek ám! Gratulálok! :)
niácska

Kép

Sziasztok!

Csak dobok Márkról is egy friss képet!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Csirkesz
Kisgé nagggyon élvezi az egyedüllétet, nem gondoltam volna. biztos örül, hogy van egy kis nyugta :lol:
tancsika :) agyhúgykő :lol: :lol: na ettől azért nem féltelek :lol:

Edit
Köszi, tegnap és ma már csak akkor bömbölt, mikor otthagyta apa.
sajna az oviban is mindig mindenkinek folyik az orra :?

Macsek
nagyon ari :)

akkor én sem maradok ki Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dobok fel en is kepet Zolirol!

Igy szokott ulve aludni! En tuti nem tudnek. :shock:
Kép

Kép

Magi
Vendég

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ratenak kívánunk nagyon sok boldog születésnapot! :)

Minden gyerkőc nagyon helyes az összes képen!!! És már milyen nagyok, hihetetlen.... :D

Dino
dino

Tontica :)
Mi is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Rate-nek!

Kép

Magika :)
Nagyon bosszantó hogy nincs hűtötök. :twisted:
Milyen típussal szendvedtek?
Nekünk egy Samsung van, tavaly vettük de nagyon nem vagyok vele elégedett, mert 2x is elromlott, persze a legnagyobb melegben - még szerencse hogy a fagyasztós cuccot szét tudtam logisztikázni a szomszádok között - és nagyon macerás volt a javítás :evil:

Érdekesen alukál Zolcsi ... :P

Hol tanulsz majd grafológiát? Engem mindig is érdekelt ez a téma...
Hát irigykedem hogy Dávid olyan jó gyerek. Nálunk sajnos van hiszti, akkor ha nem az van amit Balázs elképzelt. Az utóbbi időben ilyenkor ránkcsap, meg rugdos, és dobálja a játékait. Eléggé kiakasztó. :cry:

Juti, Macsek :)
Aranyosak a nagyfiúk! Tényleg milyen nagyok már!
(Most már én is rakok fel képet ha engedi a rendszer!)

Juti :)
Akkor már lassan visszarázódik NagyG az oviba.
Én azt gondoltam - én naív - hogy ha már nagyobbak a gyerekek, könnyebben ott maradnak az oviban és könnyebb a beszoktatás. De ahogy hallom ismerősöktől meg olvasom itt a neten, az még nehezebb mint a bölcsi. :shock:

Kép

Kép
[/url]
pledit

Pledit
Cukrász vagyok így nem volt egy nagy feladat :O

Niácska
Sokat gondoltam rátok az utóbbi időben ,régen találkoztunk :(
Mi újság veletek?

Minden fiúcska hihetetlen komoly "férfi" lett már :) Rohan az idő :(
Még szerencse hogy mi nem öregszünk :O

Judy
Nagygé érden jár oviba??

Liv
irigylem a szupi kis heteteket :) Mi is tervezünk 2-3 napot,igaz csak apával kettesben :O
Maccsról nem tudsz valamit? Ő is régen jelentkezett már?

Kép
Kép
nikk0830

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?