Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat, most már egy kicsit jobban vagyok, majd megnyugszok ha kiderül hogy mégis a tápszer beválik és akkor tényleg muszály lemondani a szopiról.
Rita---Tomi nagyon aranyos kisfiú, tetszenek a képek róla, hihetelen hogy mennyire telik az idő, emlékszem mintha most láttam volna rólatok a képet, amikor született Tomi.
Tegnap azért kaptam 1 jó hírt is, hogy Marcipán vizelettenyésztése negatív lett
Nem tudom mi lesz ezzel a tápszeresdivel, de most is csak 60gr-ot evett belőle, de már bírja vele 3 órája, és még szundizik.
Sudi köszi hogy írtad az isnerősöd esetét, de Ő tejfehérje allegiás, az drasztikusabb tüneteket okoz, és talán rosszabb is mint a tejcukor érzékenység.A tejcukorérzékeny babák sajnos általában szenvednek a hasfájással addig amíg szopiznak és amíg nincsenek rendesen kivizsgálva, mert manapság csak ráfogják hogy hasfájós, pedig én már annyira diétázom, hogy mint egy zombi úgy járok a boltokban, keresem azt, amiben nincs tejszármazék sem.Sajnos a védőnőnk se igazán tudja mi ez, mert neki csak egyszerűen tejallergia van-- mint egy laikus kb. annyi tudásanyaggal rendelkezik a fejében--. Na meg a mit műveltek velünk a kórházban, az se semmi, komolyan mondom én annyira kiábrándultam ezalatt a majdnem 1 év alatt az eü-ből.(mióta nem dolgozom),hogy komolyan fontolgatom 2 év múlva visszamenjek-e dolgozni a kórházba
Egyébként tegnap este volt Marcinak már jobb állagú kakája, pedig csak 2-szer evett tápszert,nem volt híg már.Annyira örülnék ha nem kellene mindig tápszert kapnia, hanem tolerálná valamennyire a szervezete a tejcukrot, most is fejtem lefele a finom tejcsikét, ami még bőven van is.
Na bocsi mindenkitől, hogy mindig jövök ide panaszkodni, de nekem annyir jó hogy itt vagytok, mert sokan vagyunk, és elég régóta is ismerjük egymást és mindig megosztjuk a tapaszatalatinkat és annyira jó nekem, mindig idejönni, csak sajna ritkán tudok jönni
Marci egyébként majdnem lázas lett a 3.hónapos védőoltás után, meg bedagadt a kis combja.Borogatom neki.Szerencsére jókedéjű baba, ezért is nem hiszi el senki sem, hogy mennyit szenved, de pl. most is 2 napja nem annyira beszédes és sokkal kevesebbet vigyorog, mert annyira fájt már a hasa, áll-an csak nyögött. Na meg a gy.orvos is azt mondja, nyugodjak meg, nagyon szépen fejlődik ezt én is tudom, mert csüt-ön mérték 61cm és 6250gr(3720gr-al és 50 cm-el született) csak ez az állandó fájdalom megkeseríti az életét, szellemileg nem fejlődik annyira szépen, ezt csak én látom, még ha testileg nagyon erős is.Eddig imádott játszani oda volt minden új játékért, és most ez a lelkesedése alább hagyott, meg a sok karattyolás is.Na majdcsak túlleszünk a nehezén, nem panaszkodom tovább, inkább rakok fel róla egy pár képet, jó hétvégét mindenkinek!
Marci 14 hetes