Új privát üzeneted érkezett!

CsKati! Köszi az aggódást!! :lol: :lol: :lol: Jól vagyok, bár az öszintét megvallava az egész hónapot végigvéreztem, szerdán meg megjött a rendes vérzésem. Nem nagy a különbség, csak még erősebb a vérzés... de nam akarom itt sajnáltatni magam, ezen problémákat megoldom, nem nagyon akarom itt írni. Majd megyek dokihoz.

Ja Rita még akartam, hogy incsi-fincsi a sztrapacska!!! Én a juhtúrósat szeretem. vagy az csak úgy készül???!!! :oops: :roll: Na mindegy szóval finom, Én lusta vagyok az ilyenekhez, meg félnék is hogy elba..om. Tomi már 71 centi?? Nagyon magas lesz szerintem, jó kis hosszú baba Tomi! De ez látszik is rajta. :lol: :lol: Pedig mennyivel nagyobb súlyal született mint Gery. És tesék szépen behozták egymást.

Na még néhány aranyos kép a kicsiny fiamról : MAI

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

na,itt vagyok...

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Szia Emőke!
De örülök, hogy visszaszoktatok a szopira!!!! :D , épp most emlegettelek, hogy neked is rengeteg tejed volt, aztán meg tápszert kellett nhogy adj! Csak kitartás, szépen be fog ez állni!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sudiiii! Kegyetlen az a nézés a Gerynek! :mrgreen:
Nagyon édi, meg a fogacskái is. Baromi érdekes, hogy előbb felállt, mint felült. De úgy nézem, Tomi előbb fog másazni, mint forogni. Eszébe sem jut megfordulni, viszont ha hason van araszol előre a lábitalpiaival, húzza szépen maga alá őket. :D

Holnap megyünk etetőszéket venni. Hol láttad :?: Nem bánnám ha kapnánk annyiért :!:

Edit: Sajtreszelő nagyságún reszeltem le, de mondom az állaga hagy kívánnivalót maga után :roll: , de Norbinak ízlett :D :D
Tényleg Emőke, Te biztosan tudod, hogy kell a jó sztrapacskát, amit ki tudok szaggatni nokedliszaggatón! Ma csináltam, de csak kanállal tudtam, és ilyen eldeformált nagy gombócok lettek :shock:
Mert ez jó kis szlovák étel nem?

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sikerűlt végigolvasnom az egész termést...

Mamóca olyan jó,hogy megjöttél,újra...Ezennel szeretném neked megköszönni,hogy a mama-bbán létrehoztad a fórumot és sok kismamának ez nagy segítséget nyújtott.Boldok vagyok,hogy megismerhettem ezt a jól összeszokott társaságot...nagyon aranyos a Dávidka,megnéztem az iwiwen...

Rita én épp tegnap főztem sztrapacskát(nálunk krumplihaluskának hívják) csak brindzával...próbálj több lisztet tenni bele és meglátod,hogy sokkal jobban fog sikerűlni és nem fog atomjaira hullanni...BOLDOG HÓFORDULÓT TOMINAK...

SANCSI gratula a sulihoz,nagyon irigyellek,hogy ennyi energiád és akaraterőd van hozzá...

Sudi hát ez a Gery napról napra ügyesebb...nagyon helyes a videó is,majd szerintem mi is metudjuk,hogy milyen volt az özönvíz...

Hajni nagyon sajnálom a kis Marcipánt,hogy ilyen sokáig elhúzódik a hasfájása és tudom milyen nehéz lehet,hogy tápszerezni kell..kitartás...

Katy28:ejnye-bejnye...keksz???nekem még ilyesmi megsem fordúlt a fejemben...hogy állsz a készülődéssel???vasárnap a keresztelő ugye?

Cs.Kati:Jocit érdeklik a játékok?mert az én Morzsim le sem bagózza azokat...ja írtad,hogy a múltkor ha hasra teszed nem csak a fejét,de a lábát is emeli...hát Krisztián is ezt műveli...

Mölli na már megjött a pici fiad?biztos nagyon örült neked és viszont...

na befejezem...még megyek olvasgatok,mert szerintem kihagytam valamit,valakit

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Szia Ritus!
Az ASTI bolt, ott van a soroksári úton. Ugyanazon az úton, mint ahol a MegaToys is van, csak kicsit visszább a belváros felé. Ott van egy Agip kút és majdnem amellett. De biztos találtok majd máshol is, ha nem oda mennétek. Meg a Megában is vannak nagyon sokféle etetőszékek, de az árról nem tudok nyilatkozni..... :shock:
Na asszem megyek, mert már késő van, álmi vagyok. :lol: :lol:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Még ezt muszály! :

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kösziiiii! Oda megyünk a Soroksári útra, tudod az Outletbe! De ha már ott vagyunk azt is megnézzük, jó , hogy mondtad. De még arról a boltról nem is hallottam

Épp most írom a mailt neked!

csövi

Rita & Tomi
Kép
ritike

Emőke, köszi a tippet, megfogadom! A brindza nem juhtúró?
Tényleg Edit, mi az a puliszka? Tészta?

na, jó éjt mindenkinek!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Huh! Nem mondjátok hogy tegnap este óta 2(!) oldalt írtatok! „Termékeny” egy banda vagyunk!

E-book! Sedith!
Ha emlékeim nem csalnak, akkor valahogy úgy van, hogy ha letöltöd, akkor az egészet töltöd le, de csak az elejéhez van szabad hozzáférés. Szerintem ha megrendeled, akkor kapsz egy jelszót, amivel a többit is meg tudod nyitni. Ha lesz időm, megnézem hogy van pontosan, és mennyibe kerül.

Cs. Kati!
Enéh ha tehetné egész nap pucérkodna! Nyáron elég sokat hagytam meztelenül, nagyon élvezte.
Ma megjegyezte Sanya hogy nagyon kíváncsi hogy hogy fog boldogulni Enéhvel, és még ki is kérdezett, hogy mit-hogy csinálok!

Rita!
Boldog hófordulót!!!!
Ma Enéh is elég sokat aludt, de megfigyeltem, neki ez az idő jön be.
Sztrapacska! Húzzátok be a függönyt, és egyétek úgy! Akkor nem látszik a kinézete! Nálunk kedvelt a zöldséges tészta. Egyszer úgy sikerült, hogy tettem bele lila káposztát, és ananászt is! Gondolhatod! Ahol az ananász levet eresztett, ott zöld lett a tészta! Érdekesen nézett ki, de finom volt!

Mamóca!
Nektek is boldog hófordulót!
Én is kérek képeket!!!!!!

Szoptatás téma!
Mi a másik „verzió” vagyunk! Tej van(még mindig), csak a kisasszony lusta szopizni. Teljesen elválasztotta magát. Ez pár hete volt, de szerencsére még tudok fejni! Igaz napi 10-20 ml jön csak le, de azt is odaadom neki.
Ez is qrva xar érzés. Amúgy sem volt elég, de mostmár az a kicsi se kall neki!

Emőke!
Köszi a gartulációt! Tudod, ha meglesz a diplomám, dupla annyit fogok keresni mint diploma nélkül. Azért ez tényleg ösztönzően hat az emberre!
Nem is értem miért vártam eddig vele!

Akartam már írni, hogy én annó kaptam a védőnőmtöl egy „hozzátáplálási útmutatót”. A digitalizálás folyamatban van. Ha kész lesz, és valaki igényt tart rá, szóljon!

Megyek is, megpróbálom befejezni!

Jóéjt, jó hétvégét mindenkinek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

A szmájlik megint lemaradtak! Mindegy! Képzeljétek oda! :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

[quote="sancsi"][ írta:sancsicolor=darkblue]A szmájlik megint lemaradtak! Mindegy! Képzeljétek oda! :lol: [/color]

Ez volt a 200. irásom!!!! :lol: :lol: :lol:

Nah! Eltüntem!!!!!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Na, ilyen korai még én sem szoktam lenni, de most összejött! :) :roll: :wink: :(
A lányom simán aludt háromnegyed négyig, majd egy kis víz ivása és cumi megkapása után aludt tovább fél hatig. Most megetettem, és ő meg vígan gagyarászik magának a kiságyban. Gondoltam benézek ide, lám, volt-e még valaki itt az este? Háááát.... leesett az állam. Még nem olvastalak el, de produkáltatok jót, az tutti! :shock: :shock: :shock:
MA nem tudom, mennyit leszek, de megpróbálok jönni. Legalábbis délután biztos sikerül. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Az este el isfelejtettem leírni az évszázad szenzációját! :shock: :shock: :shock: :shock: A párom megetette Krisztát, majd levetkőztette és levette róla a pisis peluuuuuuust!!!! Hát nem csodálatos? MOndtam én nektek, hogy a türelem rózsát terem! :D :D :D (Arra nem tudtam rábeszélni, hogy etetés előtt tegyük tisztába, mert szerinte Kriszta már magánkívül volt az éhségtől, ezért felcseréltük a sorrendet :) , de így is jó.) Na, tovább nem csinálta, de én azt mndom, most, amit ő mondott nekem anno: Ami késik, nem múlik! :lol: :lol: :lol:

NA, errefel meg már mindent elfelejtettem, hogy miket akartam írni, vissza kell néznem. :oops:
JA, megvan!
Sudi: Igazán nagy gratula Gerynek. VAlóban, úgy ül ott a kiságyában, mintha egész életében csak üldögélt volna :) , nem látszik, hogy ez az első alkalom! Érdekes, hogy előbb felállt, mint ült, de ez van!

Sudi, Rita: Ha én elmondom, hogy kb. 3 héttel ezelőtt Kriszta 69!!! igen, jól olvastátok, cm volt, kiakadtok. Azóta nem tudom, mennyit nőhetett, de biztos nőtt még. Ma megmérem, mert kereken 5 hónaposan elmaradt. Mi nem járunk tanácsadásra, mert itt nincs védőnő, hozzánk a családorvos szokott kijönni. Szerencsére, bármikor, ha gond van, és itthon szoktuk méregetni. Ha megmérem, leírom, mik az eredmények, de már jóval meghaladta a 7 kilót asszem! :)

Rita: A brindza az juhtúró, persze, románul is ugyanígy (brinza) mondják neki, de Emőke még írta egyszer, hogy nem tudja, mi az. A Szrtapacska meg a szlovákok nemzeti étele. A túrós puliszka viszont a románoké. De azért nagyon sok helyen ismerik, mármint a puliszkát, mert én Svájcban is ettem, olasz szakács által főzve. Esetleg a polenta sem mond semmit? No mindegy, a puliszka az egy nagyon egyszerű valami, mármint étel. Vizet főzöl és sugárban szórsz bele kukoricadarát, közben meg állandóan kavarod. Kissé hígabbra kell hagyni, mert a dara megpuffad, és akkor nagyon finom, puha lesz az egész. Falun általában üstben szokták készíteni és falapítóra borítják. Kenyér helyett ehető, sőt, nem hízlal annyira, bár ha sokat eszel, ez is megteszi a hatását. Mindenesetre nálunk a túróspuliszka nagyon megy (a fent említett massza juhtúróval lerakva rétegesen, majd tejföllel locsolva) vagy pl. egy csirkepaprikást el sem tudnék képzelni puliszka nélkül. Disznóvágáskor is általában ez készül a reggeli friss pöri mellé. Szóval, kipróbálhatod, ha akarod. Nem nehéz elkészíteni, jóval könnyebb, mint a krumplishaluska! :) Ja, és a vízbe ne felejts el sót tenni (kóstold meg, hogy elég sós legyen, mert a dara még felveszi az ízét), és só nélkül nagyon rossz.

Emőke: Én is örülök, hogy szoptatsz. Ezt azért semmi sem pótolhatja. Anyósod meg megkímélhetne a tanácsaitól, de nem feszítem tovább én is a húrt, biztos elég mérgesvagy te miatta!:) Oda se neki! A tejcsi bánja! :)

Sancsi, köszi, hogy utánanézel, de én is tudom, hogy így van. Csak épp attól vagyok fennakadva, hogyha meg is rendelem, hozzám hogy jut el, mert nem hinném, hogy Erdélybe is kijuttatnák. És a kifizetést sem tudom, hogyan működik. Na meg az összegek átszámítva, szóval ez a problémám, mert mondom, neten még sosem vettem-rendeltem semmit. Ha utánanézel, köszi szépen.

Na, a leányom olyan jól érzi magát, csak visongat és "szuszog-muszog", ami olyasmi, mintha ki akarná fújni az orrát, és szívja be, fújja ki a levegőt. :) Közben meg csücsörít hozzá, olyan aranyos. Pár napja csinálja ezt! :lol: :lol: :lol:
Na, ejsze elteszem még egy kicsit magamat, vagy inkább mossam ki a leolvasztott hűtőt? :shock: Szerintetek mihez volna inkább kedvem? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kellemes napot, hétvégét mindenkinek. Itt nem tudom, milyen lesz, mert az este nagyon esett. Hátha azért ma lesz napsütés is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Sudi!

Pár nappal ezelőtt írtam neked egy mailt a t-online-os címedre, amiben megadtam annak a barátnőmnek a telefonszámát, akit kerestél, mert együtt szültetek.(Dominik baba anyukája). Megkaptad? Csak mert nem jeleztél vissza e-mailen.....! Várom a visszajelzésedet, hogy sikerült-e felvenni vele a kapcsolatot!

Üdv. Hannus
hannus

Sziasztok!

Jó sokat írtatok még tegnap este! :D :D :D Gyorsan végéigolvastam, gondoltam, hogy írok még egy pár sort mielőtt Joci felébred, mert már itt az evésidő, de sajnos nem jött össze, ugyanis felébredt! Megyek megetetem, aztán hajatmosok és jövök!
Ma bőven lesz időm benézni!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat, most már egy kicsit jobban vagyok, majd megnyugszok ha kiderül hogy mégis a tápszer beválik és akkor tényleg muszály lemondani a szopiról.
Rita---Tomi nagyon aranyos kisfiú, tetszenek a képek róla, hihetelen hogy mennyire telik az idő, emlékszem mintha most láttam volna rólatok a képet, amikor született Tomi.
Tegnap azért kaptam 1 jó hírt is, hogy Marcipán vizelettenyésztése negatív lett :lol:
Nem tudom mi lesz ezzel a tápszeresdivel, de most is csak 60gr-ot evett belőle, de már bírja vele 3 órája, és még szundizik.
Sudi köszi hogy írtad az isnerősöd esetét, de Ő tejfehérje allegiás, az drasztikusabb tüneteket okoz, és talán rosszabb is mint a tejcukor érzékenység.A tejcukorérzékeny babák sajnos általában szenvednek a hasfájással addig amíg szopiznak és amíg nincsenek rendesen kivizsgálva, mert manapság csak ráfogják hogy hasfájós, pedig én már annyira diétázom, hogy mint egy zombi úgy járok a boltokban, keresem azt, amiben nincs tejszármazék sem.Sajnos a védőnőnk se igazán tudja mi ez, mert neki csak egyszerűen tejallergia van-- mint egy laikus kb. annyi tudásanyaggal rendelkezik a fejében--. Na meg a mit műveltek velünk a kórházban, az se semmi, komolyan mondom én annyira kiábrándultam ezalatt a majdnem 1 év alatt az eü-ből.(mióta nem dolgozom),hogy komolyan fontolgatom 2 év múlva visszamenjek-e dolgozni a kórházba :?
Egyébként tegnap este volt Marcinak már jobb állagú kakája, pedig csak 2-szer evett tápszert,nem volt híg már.Annyira örülnék ha nem kellene mindig tápszert kapnia, hanem tolerálná valamennyire a szervezete a tejcukrot, most is fejtem lefele a finom tejcsikét, ami még bőven van is.
Na bocsi mindenkitől, hogy mindig jövök ide panaszkodni, de nekem annyir jó hogy itt vagytok, mert sokan vagyunk, és elég régóta is ismerjük egymást és mindig megosztjuk a tapaszatalatinkat és annyira jó nekem, mindig idejönni, csak sajna ritkán tudok jönni :oops:
Marci egyébként majdnem lázas lett a 3.hónapos védőoltás után, meg bedagadt a kis combja.Borogatom neki.Szerencsére jókedéjű baba, ezért is nem hiszi el senki sem, hogy mennyit szenved, de pl. most is 2 napja nem annyira beszédes és sokkal kevesebbet vigyorog, mert annyira fájt már a hasa, áll-an csak nyögött. Na meg a gy.orvos is azt mondja, nyugodjak meg, nagyon szépen fejlődik ezt én is tudom, mert csüt-ön mérték 61cm és 6250gr(3720gr-al és 50 cm-el született) csak ez az állandó fájdalom megkeseríti az életét, szellemileg nem fejlődik annyira szépen, ezt csak én látom, még ha testileg nagyon erős is.Eddig imádott játszani oda volt minden új játékért, és most ez a lelkesedése alább hagyott, meg a sok karattyolás is.Na majdcsak túlleszünk a nehezén, nem panaszkodom tovább, inkább rakok fel róla egy pár képet, jó hétvégét mindenkinek! Kép Marci 14 hetes Kép Kép Kép

t.hajni
t.hajni

Szia Hajni!

Jaj, nagyon örülök, hogy írtál és itt mindenki szorít nektek, hogy a hasfájás elmúljon. Az nagyon jó hír, hogy az eredménye negatív lett. Tényleg bízzom benne, hogy azért nem kell teljesen tápszert adni Marcipánnak, így a széklete is jobb lenne és a sok tejecskédet is oda tudod neki adni. Lefagyasztod amit nem eszik meg? Jól értem, hogy akkor most tápszert és anyatejet is kap vegyesen, hogy kevésbé fájjon hasa, illetve, hogy kiszűrjétek, hogy tényleg ez-e a probléma?
Nagyon édes Marcipán! Én már olyan régen láttam! Én nagy baba tényleg! És nagyon-nagyon drága!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Szia Sudi!

Nagyon édes Gery baba! Imádom!
Honnan illesztesz be ilyen jópofa képeket?

Réka egyre többször fordul hasról hátra, ma picit meg is ijedt és sírt, de csak egy pillanatra, mondtam neki, hát picim, sok ilyen lesz még amíg megtanulsz járni! :)

Rita: Tomi még nem forog? Lehet ő kihagyja ezt a gyakorlatot és rögtön mászik és jár? :D :D

Edit: Örülök, hogy Kriszta ismét jó étvággyal eszik!

Kati28: Minden jót holnapra! Biztos gyögyörű lesz a keresztelő!

Kép
Kép
etterke

Újra itt! Időközben még meg is ebédeltem!

Képzeljétek, az egyik közeli rokonunknak most lesz 13 órakor az esküvője és sajnos több okból sem tudtunk elmenni: a férjemnek dolgozni kellet mennie, a húgomnak ma kellett Piliscsabára utaznia, hogy beköltözzön a koleszba -hétfőn kezdődik neki a fősuli-, Anyukám pedig elkisérte, mert annyi cucca volt, hogy egyedül nem tudta volna elvinni. Úgyhogy még ha a férjem ki is hagyta volna a mai munkát, akkor sem lett volna kire hagyni Jocit! Igaz, úgyis csak polgári szertartás lesz és utána egy szűk körű ebéd -amire minket pontosan emiatt nem is hívtak-, mivel ez a rokonlány már 6 hónapos terhes, ráadásul elég nehezen viseli egészségileg a terhességet, úgyhogy nem meglepő, hogy nem tartanak lagzit! És nekik is kisfiuk lesz!!! Úgy megnéztem volna őket!!! Most látom, pont 1 óra!!!!!!!!! :D :D :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Először is köszönöm mindenkinek a dicséretet Jocit illetően! :D

Hajni: Örülök, hogy végre láthattam képeket a fiacskádról! Nagyon édes! Látom ő is ügyeskedik a buksijával! Joci is egyre tovább tudja tartani a fejét, mielőtt elfáradna és úgy veszem észre, hogy nagyon élvezi! Azt persze nem szeretném, ha túlságosan megerőltetné magát, ezért ha úgy látom, hogy már nagyon szenved, akkor visszafektetem a hátára. Ilyenkor viszont ahelyett, hogy hálás lenne, még nekiáll sírdogálni! Ki érti ezt???!!!! :roll: :lol:

Emőke: Pontosan mit értesz azon, hogy érdeklik-e Jocit a játékok?! Mert pl. ami az ágya fölött van egy zenélő-forgó micsoda, azt nagyon szereti nézegetni és "dumál" is neki, vagy, ha pl. mutatom neki a csörgőt, akkor arra is nagyon figyel, de egyelőre még nem nyúl értük. Bár, mintha már valamit próbálgatna..... :roll: :)

Reggel olyan édes volt, mutattam neki a cumisüveget tele tápival és szemmel láthatóan felismerte, mert félig kitátotta a kis száját és elkezdett cuppogni a nyelvével!!!!! És mintha még a keze is bemozdult volna felé! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Rita: Igazán aranyos vagy, hogy leírtad nekem a sztrapacska receptjét, a baj csak az, hogy nem igazán szeretem a juhtúrót! :( :oops:

Sudi: Nagyon ügyes Gery! És szokás szerint ennivaló a képeken! :D De jó, hogy a nővéred is babát vár!!!! Mikorra van kiírva?

Edith: A te férjed is dicséretet érdemel! Látod, már ismerünk két belevaló székely legényt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, látom, megint nincs itt senki rajtam kívül! Megyek mosni! Később még benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Sudi: az a csücsöris kép a Geryről! Megmutattam apának is, odavoltunk érte rendesen!
Emoke1: Jól esik amit irtál, és igazán nincs mit:) Most úgy meghatódtam, pedig csak akkor voltam ilyen érzékeny mikor babás voltam(lehet megint van odabent valaki? :roll:
Sancsi: mi is az e-mail cimed?
T.hajni: bár nem ismerjük még egymást, de én is szoritok nektek!!!!!!!

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Sziasztok!

István elment zenélni, nem jön haza csak hajnalban vagy reggel. :( :( :( Nekem a házam fut, mert reggel még visszafeküdtem és aludtam 3/4 9-ig, aztán Krisztával játszodtunk egyet hármasban, majd tisztába tevés, egy kis vásárlás, reggeli (kb.fél 12-kor), a hűtő kimosása és az ebédkészítés. :roll: Na, és itt álljunk meg. Sztrapacskát főztem. Hány személyre, mit gondoltok? Hát, egyre, mert ha én az egészet elkészíteném, még ti is mind jóllaknátok belőle családostul. :shock: :shock: :shock: Gondoltam, készítek annyit, hogy István egyék, majd én még csinálok magamnak. Erre fel, István evett két falatot, s azt mondta: Nekem több nem kell. Azt hittem, mind a fejébe borítom. Aztán kiderült, hogy nem az a baj, hogy nem ízlik, most nem is igazán éhes, meg bla-bla. Na, megevett egy gerezd szőlőt, és úgy ment el. Majd este eszik a lagziban! Addig meg elfogadja a sütit, ha megkínálják. Pedig valóban finom, de tényleg nem egy diétás kaja. Nem is tudom, hogy megeszem-e mind, amit már elkészítettem? A többit meg kidobom, ahogy van. Úgyis csak krumpli és liszt. Na, szóval így jártam én. :roll: :roll: :roll: :cry:

Sudi: Ma vettem meg a fogamzásgátlót, mert a napokban valamikor meg kell jönnie és az első napon kell elkezdeni. Hű, hátpofára estem, amikor mondták az árát. Kb. 2200 ft. átszámolva miközben a régi, amit szedtem, olyan 600 ft. lennecsupán. Na, de ez a pár hónapig kibírom, ésazt mondta a oki, hogy ez jobb. A gyógyszerésznő annyit mondott erre: hááááát... maga dönt. :roll: :roll: :roll:
Na, de nem ezt akartam csak írni, ott a prospektusban azt írja, hogy bármelyik fogamzásgátló szedése esetén előfordulhatnak köztes, rendszertelen vérzések, de ezalatt kell folytatni a gyogyót. Állítólag ezek megszűnnek, amikor a szervezet "megszokja" a fogamzásgátlót, és ez a legvalószínűbb, hogy valamikor a 3. ciklus tájékán. Ha mégsem műlt el, vagy bőségesebb, illetve a már megszűntnek hitt vérzés ismét elindul, akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulni. (Na, szinte szószerint fordítottam.) Te mióta szeded a bigyót?

A billentyűzetem megint vacakol, sokszor egyszerűen nem üti le a betűket, máskor meg egy nyomásra hetvenhetet ír le. Elküldöm, amíg tudom.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

HAjni: Nagyon örülök a jóhírnek. Biztos rádfér! Mármint a jóhír. És milyen édes baba MArcipán! Nem kövér, de olyan jó kis pofikái vannak! Ő most volt 3 hónapos ugye? Én már Krisztának a heteit nem tudom észben tartani. Hátha bejön a tápszer, amit vásároltatok, és hátha tudsz mégis szoptatni mellette, hogy a drága anyatej ne vesszen kárba! Kívánom, hogy minél hamarabb megoldódjon a problémátok, és te is önfeledten örvendhess az anyaságnak! :)

VAjon Esztiékkel mi van?! :o Azóta sem jelentkezett! JAj, remélem, nincs baj, és nem tartották őőket kórházban. Eszti, ha benézel, csak egy szót szólj, hogy jól vagytok! :!: :!: :!: :?: :?: :?:

NA, én megmértem ma Krisztát 7330 g és 70 cm a drága. Gery, Tomi, igyekezzetek! Elhagylak, főleg magasságban, ha így haladok. (Súlyban úgy látszik, már elhagytalak!) :) :lol: :lol:

CS. Kati: Hát, igen, belevalónak belevaló a párom (ezt eddig is tudtam), de ő nem székely. Jó, Marosvásárhely régebb valóban a Székelyföld fővárosa volt, de a mi Székelyföld már csak HArgita és Kovászna megyékre korlátozódik. Istvánnak az édesapja Maros megyei, innen származik egy kis faluból, az édesanyja pedig Szilágysági, szilágykrasznai. Szóval, távol áll tőle a székelység. :( :( :(
Apropó Szilágykraszna. Múlt héten volt itt Istvánnak a bátyja és a felesége onnan. A keresztelőre jöttek. És Nóra mesélte, hogy augusztus 20-án meghalt Budapesten egy krasznai kollégája. 28 éves fiatalember volt, friss házas, és a felesége 2 hónapos terhes. :shock: :shock: :shock: Na most képzeljétek el szegényt. Mit érezhet. De azt mondta, most erősnek kell lennie, és nem búslakodhat, a baba miatt, mert annak muszáj megszületni, hogy a férje legalább benne éljen tovább. Ritka mindenesetre az ilyen lelkierő is! Ő is megsérült, amikor rájuk dőlt az emelvény, és még látta, hogy a mentősök egy nagy és egy kicsi testet takarnak le, de nem jutott a tudatáig, hogy az az ő férje. A kicsi test meg a 12 éves gyereké volt. Jaj, jaj, ha az ember tudná, hogy hol mi vár rá! :!:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Akkor ezek szerint mégis a gyógyszer mellett döntöttél. A tiéd még nem is olyan drága az enyémhez képest, mert amit én szedek az 5000 Ft!!!!! :evil: Egy dobozban 3 havi adag van. A tiéd is több hónapra való? Én múlt vasárnap kezdtem szedni a 2. levéllel, szerencsére nekem semmi panaszt nem okozott, mint pl. köztes vérzés! :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Képzeld el, Anyukám pont tegnap hozott haza egy újságot, amit végülis nem volt időm átolvasni, de most hogy meséled ezt a szomorú történetet arról a krasznai párról, egészen biztos vagyok benne, hogy róluk szólt az egyik cikk, csak most sehol sem találom azt az újságot! Majd ha Anyu hazajött, megkérdezem, hogy hová tette! Futólag láttam csak azt az oldalt is, de emlékszem, hogy olyanokat írtak, hogy augusztus 20., meghalt egy fiatal férfi, a felesége babát vár.........!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati: Hát, nem, sajnos, nekem ez csak egy hónapra való. Még nem szedtem, kicsit félek is tőle, mert eddig 3 fázisút szedtem, ez most meg egyfázisú. De ez is 21 drazsés. Nem ismeri valaki? JEANINE a neve. Vélemény, esetleg? Amíg el nem kezdem szedni, mert ha már elkezdtem, akkor nem cserélek, míg újra abba nem kell hagynom. És itt is azt írja, hogy legalább egy természetes vérzést meg kell várni (legalábbis ajánlatos), mielőtt teherbe esnél.

Nahát, Kriszta most kakil ma harmadszor. Eddig minden pelusában volt tömény dolog. Ilyen nem volt nála újszülött korától! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Akkor végeredményben árban a tiéd is vetekszik az enyémmel, sőt!!! Véleményt nem tudok mondani a tiédről, én korábban sohasem szedtem, ezt pedig Milligest-nek hívják és 3-fázisú. A világért sem szeretnék okoskodni, mondtam, hogy nem vagyok tapasztalt e-téren, de szerintem a háromfázisú annyiból jobb lehet az egyfázisúnál, hogy a 3-fázisú különböző mértékben tartalmaz hormont, ezáltal igazodik a normál ciklus hormoningadozásához. Tehát nem egyforma mennyiségű hormon kerül a szervezetedbe, hanem mindig csak annyi, amennyi éppen az alatt a pár nap alatt szükséges. Szerintem ez kevésbé terheli meg a szervezetet! Nem kérdezte meg az orvosod, hogy melyiket szedted korábban? Mert az enyém azzal kezdte!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Berta Eszter kb. 2 órája írt nekem e-mailt, de csak annyit, hogy gratulál Jocihoz. Gyorsan visszaírtam neki, hogy megköszönjem és kérdeztem, hogy mi volt az orvosnál, de visszajött a levél, mondván, hogy tele van a postafiókja!!!!! :? :(

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!!!!

Látom jó sokat termeltetek :lol:
Nekem sajnos valószíněleg egyre kevesebb idôm lesz a fórumozásra, de majd igyekszem.

Tegnap voltunk védônônél, kaptunk oltást :cry: :cry: Alida nagyon sírt :( meg persze én is majdnem. Mintha emlékezett volna a helyre...
Elôször megnézték a lábujjacskáját, mert az egyik nagylábujján be van nôve a köröm. Még nem volt vészes, kicsit piros és duzzadt volt körülötte. Kaptunk rá antibiotikumos krémet, az állítólag felpuhítja és kinô majd magától. Betty úgy emlékszem Lénának volt ilyen gondja. Nálatok megoldódott már?

Szóval körömnézés közben elkezdett sírni, aztán már abba sem akarta hagyni. Alig lehetett megmérni. Azért sikerült, 6530 g és 63 cm, fejkörfogat 41 cm! Az oltás után félórával már szerencsére nevetgélt és be sem lázasodott, úgyhogy megúszta a lázcsillapítót.

Ami engem aggaszt viszont, az az, hogy a jobb cicim tejtermelése drasztikusan lecsökkent, pedig régebben az volt a "jobbik". Azért termel tejet, de nagyon lassan, általában nem is elég, csak a ballal kiegészítve. A bal viszont megtáltosodott. Már arra gondoltam, hogy megnézetem a nôgyógyásszal, de azt tanácsolták, hogy próbáljak minden etetésnél a kevésbé termelô mellel kezdeni, hátha beindul néhány nap alatt :? Majd meglátjuk.

Eszter: én is megnéztem Rékust a minap, nagyon-nagyon édes!!!! Ô ugye inkább Rád hasonlít? Olyan szép nagy és jókat mosolyog ô is, úgy látom. :D

Berta Eszter: remélem minden rendben volt a kis Lilikéddel, mindjárt visszaolvasok. Sok puszi Nektek!

Most megyek is olvasgatni :D
Ja, Sudi! Nagyon édeg Gery a képeken!!!!! És milyen nagyok már a fogacskák!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jonni mert Petike nagyon nyugos volt (meg ma is az) mert nagyon faj a hasija, sok a gaz. Mar tapszert is valtottunk, cseppet is adunk meglatjuk hogy most segit -e valamit.

Edith: Nalatok nincs meg a tapasz? Tudod ez fogamzasgatlo helyett es hetente egy tapaszt teszel fel (te valaszthatsz a kijelolt pontokban hogy hova), ez vizallo. Igaz tobbet nem tudok rolla, itt csak a tv-ben nyomatjak a reklamot rola.

Apropo sztrapacska: En akiknel eddig ettem mindig sutottek nem foztek. Ugyanaz az osszeallita, csak lapos korongokat keszitenek es sutik. A puliszkat meg ahanyszor Edith emlegeted en annyiszor nyelek nagyokat :roll: :roll: Mindig az egyik ismerosunket szoktam megkerni hogy csinaljon es ott jollakok turos-sal is :lol: :lol:

Rita: Allitolag nekem a tejcukor allergiam a vastagbel fekelytol lett :? :? . Hogy ez igaz vagy nem azt nem tudom, de addig nem volt problemam. Most mar elege rendezodtek a dolgok es tudok enni tejtermeket kiveve a tejet, mert a zokban nem annyira nagy a laktoz. Nem probalkozok a tejjel de akkor gaz van, olyan gorcseim lesznek hogy az csak. Na most el tudom kepzelni ezeknek a pici babaknak mennyire fajhat. Nalunk szerintem ez befojasolja a kaksit is. Azzal is nagyon sokat szenvedunk, de azert torekszek arra hogy minden nap legyen. Tudod ingerelnem kell mert csak akkor nyum ha a pelusbol kint van. Lehet hogy igy hamarabb szobatisztak leszunk :lol: :lol: Az ingerles is abbol all hogy tobbszor torolgetem a popsit meg a nyilast a torlokendovel, igy valahogy jobban tud nyomni es utanna nagyon megnyugszik.

Mamoca: Kepek nem jottek meg :cry:

Meg vissza kell neznem miket irtatok mert mar nem emlekszem

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Jot eszembe a szoptatasrol beszelven. En amig a korhazban voltam szules utan persze a Peti nem tudott szopizni mert nem nyitotta ki jo nagyra a szajat (ezt a szoptatos nover mondta nem en talaltam ki) es a mellbimbom se allt ki. Ezert az eteteset nem lehetett uvegbol adni hanem kepzeljetek volt egy kis muanyag -puha- uveg aminek az aljabol egy cso logott. Na most ezt a csovet az ujjamra kellett tapasztozzam es az ujjamat dugtam a szajaba igy vezettem be a csovet es iranyitottam a nyelvet. persze azert cicire is tettem. Ez 1 hetig volt igy, azutan uvegre terunk. Szoval ennyit a sterilizalasrol is mert ugy hiaba mostam kezet vagy amig a korhazban voltam anyosom etette vagy a ferjem amikor itthon volt, azert baci csak marad az ujjon es azt szopogatni hosszu ideig :shock: :shock:
Megnezem hogy milyen kepem van az akkori etetesrol es majd lekicsinyitem es felrakom akkor biztos jobban ertheto amirol irok

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Edith: Megnéztem a cikket, valóban róluk szól! Itt azt írják, hogy rátoniak és 4 hónappal ezelőtt volt az esküvőjük! Borzasztó! Tényleg tiszteletet parancsoló lelkiereje van szegény lánynak!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Húúúúú! Most látom, hogy túlléptem a 100. hozzászólásomon! :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Na jó, nem dicsekszem, van aki már a 200-at is túllépte! Utána néztem meg, hogy az előzőt elküldtem!:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Jó, hogy szóbahoztad a köröm-dolgot, már régen meg akartalak benneteket kérdezni, hogy nektek mennyire megy könnyen levágnotok a picurkáitok lábkörmeit!? Nekem ugyanis elég nehezen megy, ma délelőtt is félbe kellett hagynom, mert hiába várom meg amíg elalszik, csak elhúzgálja a lábát, mikor még csak a felénél tartok a műveletnek! Úgy látszik, ugyanolyan csiklandós a talpija, mint az apjának! :lol: Csak pontosan ettől félek, hogy a végén neki is benől az egyik, amiért nem tudom rendesen levágni. Egyébként nálunk az a biztonsági, lekerekített végű kis babaolló nem vált be -a gyerekorvos előre megmondta, hogy így lesz-, mert annak olyan széles az éle, hogy nem férek rendesen hozzá és nem tudom elég rövidre vágni még a kézkörmeit sem. Úgyhogy rendes körömollót használok, persze nagyon óvatosan! Múltkor egyébként én is majdnem együtt sírtam Jocival az oltásnál, előre félek a következőtől! :? (szept. 21.)

Andrea: Sajnálom, hogy Petikének fáj a hasa! Remélem hamar helyrejön! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Már korábban is akartam írni, hogy akkor ti egy igazán muzikális család vagytok, biztos vagyok benne, hogy Kriszta is örökölte a hajlamot! :D Én sajnos egy hangszeren sem tudok játszani, viszont az énekhangom jó, én is sokat énekelek Jocinak. (Az általánosban énekkaros is voltam!)

Most elköszönök, mert itt a fürdésidő és Joci egyébként is nagyon nyugtalan, azt hiszem éhes is már!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nem ment a netttt, most meg a billentyűzet szarakodik. Mókából küldöööök egy mondatot: íy ííííír a b ne

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

NA, lám, most megy? Úgy néz ki! :roll: :roll: :roll:

Kati: Valóban rátoni volt a srác, de az egy kicsi falu Krasznától 3 km-re és Krasznához tartozik. és mivel úgyis ott dolgozott, gondoltam, nem hazudok, ha azt írom. és különben csak azután jutott eszembe, miután elküldtem. Tudtam, hogy valamikor most volt az esküvőjük, de nem voltam biztos benne, hogy mikor, ezért nem írtam időpontot. Ez sajnos, a tényeken már úgysem változtat. Csak azt tudom mondani, hoyg szegények. Állítólag egy olyan fickó volt az illető, hogy mellette nem lehetett unatkozni, jópofa valaki, kár, hoyg ilyen fiatalon meghalt.

Gyógyszer: Nem tudom, valahogy én is félek belevágni. Mondtam a dokinak, hoyg mit szedtem, de azt mondta, hogy ez jobb. Amikor láttam, hogy minden drazsé egyforma, akkor én is épp arra gondoltam, hogy na, de nem mindig ugyanolyan arányban kell! Mert amikor kevés kell, akkor nem baj, ha több megy, de amikor több kellene és kevesebb anyag jut a szervezetbe, vajon biztonságos? Végülis csak tudja a doki mit javasol! De már arra is gondoltam, hogy hétfőn visszamegyek, és megkérem szépen a gyógyszerésznőt, hogy adjon ennek az értékébe másik félét. Valahogy abban bízok, mert több évig szedtem, és nem volt semmi bajom tőle. Meglátom. Ha holnap megjön, akkor el kell kezdenem ezt mert az első napon kell.

Zsuzsi: Örülök, hoyg jelentkeztél, hiányoztál! Biztos nehéz neked most a tanítványokkal! Elkezdted már a tanítást? Gyula biztosan ügyeskedik Alida körül! :) Gyere azért minél gyakrabban! :)

Andrea: Hát, én még semmi tapaszról nem hallottam, illetve mintha rémlik valami, de tutti, hogy nem a mi országunkról volt szó. És az miféle tapasz, hogyhogy felragasztod, ahová akarod? Akkor már a paracetamol is használhat!!! :shock: :shock: :shock: Tudod hogy? A térdem közé szorítva!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, ez vicc volt. Ide sokkal később érkezik el valami újdonság, és azért nem is tudom, hogy tudnék-e bízni benne! Lehet, hogy 100%-os, de akkor is. Szóval, én egyelőre maradok a gyogyónál arra a pár hónapra, aztán, ha lesz két gyerekünk, lehet, hogy spirált tétetek. Bár részemről egy harmadik is jöhetne :oops: :oops: ... de ezt csak úgy halkan, félve mondom, és az már csak később egy kicsit. De nem is biztos, hgy lesz valami belőle. :(

Kati: Én nem is dobtam ki pénzt olan ollóra, olyasmit a gyerekek használnak az oviban, hogy ne szúrják meg magukat, egymást. Egy baba körmét levágni viszont szerintem nem jó. Nekem egy hegyes kis bőrvágó ollóm van, és nagyon jól bevált. eddig sosem okoztam semmit vele Krisztának. Pedig most már sokkal nehezebb boldogulni vele, mert még álmában is mocorog. Na, megyek én is, mert mi ezután fürcsizünk és papilunk! :) Később, ha Kriszta lefeküdt, lehet, hoyg még jövök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Csak benéztem, hogy mindenki jól van-e? Én is jól vagyok. Ma szinte semmit sem csináltam. Fél 8-kor keltünk, Réka evett és még utána hancúroztunk az ágyban egy órát. Déelőtt játszottunk és a férjem főzött, délután pedig a kertben voltunk. Nagyon jól telt a nap :) :) :)
Holnap kirándulást tervezünk egy közeli városba, ahol egy királyi palota található és egy gyönyörű kert!

Kati: Én babaollót használok és rendes ollót nem mernék, mert Réka is mocorog még álmában is, de azért mindig le tudom vágni a körmét ha alszik. Ő is picit csikis, de edig sikerrel jártam.
Nemrég írtad, hogy koszmója van Joconak és csodálkoztam is, mert nem igen hallottam mostanában ezt senkitől és Rékának nem is volt. Erre képzeld ma észrevettem, hogy a fejtetején valami sárga van, olyan mint a korpa. Jól beolajoztam és a fürcsinél samponnal jól megmostam és utána jól átfésültem a haját. Remélem elmúlik, most nem látni, ha még van, holnap megismétlem a folyamatot :( Mitől van ez? Én arra gondoltam talán azért mert már nem naponta mosom a haját, mert a hosszú hajacskája csak összegubbancolódik a fürdetőkrémtől és nem is igazán tisztítja, inkább babasampont használok 2-3 naponta. az okos könyv az írja ez újszüllötteknél előfordulhat, na de 5 hónapos korban??? Valamit rosszul csináltam? Olyan rossz érzés :( :( :(

Jó éjszakát minden babának és mamának!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok! Megjöttünk a vásárlásból, sikerült vennünk mindent.
Tomi a boltban letsztelte a babakocsit, mert kipróbáltuk, aztán amíg ott variáltunk az apjával ő elaludt benne :D
Az etetőszék is nagyon bejön neki, dobol a kis kezecskéivel rajta, meg játszott a játékokkal.(bár a képen kicsit elnyűttnek látszik) de azért még nem ültetem olyan sokáig benne, amíg nem ül legalább olyan stabilan, mint Gery!
Sudi, láttuk az Astit, de odáig el sem jutottunk, mert jó áron volt az outletben is: Az ülés 18e, a kocsi 14e Ft volt. Szerencsére! Többre tippeltem mindkettőt, persze voltak sokkal drágábbak is, de ez teljesen megfelel. Próbálok képet rakni róluk
Kép Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

A harmadik nem sikerült. MA már nem írok, kicsit fáj a fejem megint :(

Rita & Tomi
Kép
ritike

Edith: Ennek a ytapasznak megvannak a pontjai, tobb is es azokbol valaszthatsz. Furdesnel visszont nem jon le, es ugy nez ki mint egy leokoplasz tapasz :)

A koromvagassal kapcsolatban annyit hogy mi kaptunk a korhazbol kis reszelot es en meg reszelgetem a kormeit. Peti meg almaban is sokat mocorog, na meg meg vannak azok a hirtelene mozgasai igy nem szeretnem ha pont akkor jonne ra.

Ma peti nagyon nyugos volt. Megint elkezdtuk adni a gripe water-t es utanna egy kicit nyugolt, majd lecsereltuk ujra a pelust es minden rendben van. Az az igazsag hogy amikor a pelust leveszuk rola semmi baja, pedig nem piros a popsja. hat meglatjuk hogy mi a problemaja.

Etterke: Jo kirandulast nektek es erezzetek jol magatokat.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Na, megvolt a fürcsi, lefektettem Krisztát, lehet én is elteszem magam... télire. Ma este befűtöttem kissé, mert túl nagynak tartottm a hőkülönbséget a fürdő és a szoba levegője között füri utánra. Most olyan kellemes a levegő! Remélem, Krisztának nem túl meleg! Csak vagy 10 percet ment a kazán.
Napközben van, hogy gyönyörű idő van, de estére úgy lehűl a levegő, mint ősszel. Ma is így volt, és nappal még fújt a szél is.

Na, asszem még téblábolok egy kicsit a lakásban mégis, hoyg ne reggelre maradjon minden, ha valaki benéz, én is itt leszek még. Sziasztok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Andrea: Azt elfelejtettem kérdezni, hogy végülis megadhatom a címedet? Azóta még nem válaszoltam a levélre. :oops: Ezenkívül írj levelet azért! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csajok! Hogy a bánatban tudtok ennyit írni????????????????? :-))))
Csomó idő, mire végigmegyek a sok íráson.
Rita! Jó a szék! Látom jó nagy a tálcája!:-)) És látom tetszik Tominak!! :-))) Kis drága! Gery is szeret dobolni, meg a kaját pacsálni!! :-)))
A babakocsit nem is mondtad!!!?? Ez már ilyen sportosabb ugye?! De nagyon jó árban vettétek és ott is ügyesen ül már Tomika!!!
Egyénként basszus utólag jutott eszembe, meg ahogy írtad is, hogy hát itt voltatok tőlünk 5 percnyire!!!!!! :shock: :? Össze kellett volna futnunk!!!!!! :roll: :? :shock: :lol: :lol:
Aranyos lehetett Tomi, ahogy bealudt. És ez befér a Suziba?????
Mi már teljesen beletörődtünk, meg megszoktuk, hogy az első ülésen van a babacsoki ha megyünk valahova....... :lol: :lol: :lol: :D

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Edith: Ment a mail kozben amig te irtal. A cimem magadhatod, mindegy hogy melyiket, de jeleztem a mail-be.

Rita: Jo az etetoszek es a babakocsi is. Hat Tomi kivalasztotta latom hog mi a kenyelmes neki :D

Sudi: Nem semmi ahogy Gery felult az elso alkalommal. Olyan kis aranyos es azok a fogak :lol: :lol:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Kati, Edit! az Én bogyóm is 5000.-. Ennek is írja a használati útmutatója, hogy lehet közti vérzés....hát meglátjuk még akarok várni egy hónapot, hátha hozzászokok, aztán váltok ha nem lesz jobb. Amúgy Én ugyanezt a gyógyszert szedtem a terhességem elött is több évig, akkor semmi gond se volt. Viszont a dokim most mikor felírta, Ő mondta hogy szerinte gyenge lesz és vérezni fogok.De Én meg erősködtem, hogy azt szeretném. Hülye voltam, basszus mégis csak Ő a doki és neki lett igaza. :? :shock:
Egyébként az egyfázisú gyógyszerek kíméletesebbek mint a háromfázisúak. Alacsonyabb hormontartalmúak, szóval elvileg jobbak. De hát kinek mi válik be. Még azt is mondta a dokim, hogy a már szült nőknek már erősebb gyógyszer szokott kelleni. De ez miért lehet így?!? :roll: :roll:
Edit ne aggódj, kezd csak el azt a gyógyszert amit felírt neked az orvososos, biztos jó lesz.Amúgy meg a patikában nem adhatnak csak úgy ki akármilyen gyógyszert!! Ez nálunk legalább is nem így működik.Ami vény köteles orvosság az csakis az arra kiállított receptre kapható!!!!

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Örülök, hogy így tetszik mindenkinek Gery, nagyon aranyosak vagytok, ha Én nem írnám minden alkalommal, azért ugye tudjátok, hogy Én is imádom itt az összes babát!! És mind gyönyörűűű!!!! :lol: :lol:

Ma elmentünk sétálni picit a Dunapartra és volt ott egy játszótér, eg yjó kis hintával. Hát mi beletettük Geryt!
[color=red]MEG VOLT MA GERY ELSŐ HINTÁZÁSA!!!!!

Olyan hinta, nem tudom láttatok e már ilyet, ami hasonló mint mondjuk egy etetőszék. Ilyen vödör forma, elöl két kis nyílással, ahol kiférnek a lábak. Igaz kicsit nagy volt még Gerynek, de imádta tetszett neki, és még magát tudta hajtani is. Annyira édes volt, a fényképező sajna nem volt nálunk, de majd bepótóljuk..... :lol: :lol: :lol:
Ilyen hinta itt is van a házunktól nem messze, már rég kinéztem magunknak, de ez most annyira kézenfekvő volt! Már alig voltak a játszótéren is, és így tök jó volt!!! :lol: :lol: [/color]

A fentebbi kép : Gery a kis vadóc! Szinte engem már csak ilyen arckifelyezéssel tud megközelíteni..... :P :? De sebaj, állom a sarat...

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?