Sziasztok
Nem jöttem, mert nem jutottam ide. Most is már hulla vagyok, de azért muszáj írnom, mert ma voltunk dokinál is, szóval itt vagyok.
Nanda
Köszi a fotókat, jók lettek, igaz engem le lehetne radírozni néhol, de mindegy.
Mi is nagyon örülünk, hogy itt voltatok, Gergő emlegetett is titeket.
Eszter
szobával kapcsolatban köszi! Bizony, már jók lennének olyan fotók, amint Flórácska is ott van, de már tényleg mindjárt kibújik a drágám, már 3 hét sincs!
Képek nagyon édesek és nagyon irígykedek a pihenésedre!
Frontok: annyira nem vészes, igaz azért néha elég rendesen keményedek. Meg jóslóim is vannak.
Kórházba bevitel: Gergőt ismerve tuti, hogy óriási lelki trauma lenne neki, ha én eltűnék 3 napra, még ha tudja is, hogy hol vagyunk, mert már szoktunk róla beszélni, hogy én majd bemegyek a kórházba, ahol Flórácska kibújik a pocakomból. De biztos vagyok benne, hogy neki nagyon kell majd a találkozás!
Vera
Szoba: köszi!
Ágynemű nekem is a kedvencem lett, ahogy megláttam a Kenguru újságban! Mázlim is volt, mert telefonáltam az akció napján és már csak 1 volt és azt elrakták nekem.
Megérzéseim a szüléssel kapcsolatban nincsenek, annó Gergővel sem jött be, azt hittem hamarabb fog, erre ráhúzott 4 napot. Majd később leírom, ma mit mondott a doki.
Képek nagyon édesek, a családi a kedvencem! Olyan jók vagytok együtt!!!
Fényképező: mázlitok volt! Nekünk valami olyan tört el, amit muszáj kicserélni és 26 ezer.
Na nem is írok róla, mert még mindig fáj, de ez van.
Csini kismama
De elégedetlen nem vagyok, mert 12 kiló eddig és Gergővel is ennyi volt. Csak néha bálnácskának érzem magam.
Egcsi
Képek még mindig nagyon jók, kééééérünk méééég!
Ruhám: az a poén, hogy ez nem kismamaruha, elől látszik is, mert jóval fentebb van, mint hátul. Ez a kedvencem itthon, nagyon kényelmes, nem kell alá melltartó, szóval szinte mindig ebben vagyok. Az a szerencse, hogy ilyen jó az idő, kimosom és 2 óra múlva száraz.
Mese
Sziaaa! De jó, hogy jöttél!!!!
Örülök, hogy jól vagytok, a kis "műtétet" leszámítva, de én is azt hallottam, hogy ez nagyon hamar rendbejön!
Lelkiállapotodat teljesen átérzem, ma én is bőgtem egy nagyot, mert mi az urológián voltunk Gergővel, majd később leírom.
Fürdés: ezen én is sokat gondolkodom, de talán ha sikerül megvalósítani, akkor úgy szeretnénk, hogy Flórát először fürdetni-letenni, aztán Gergőt. Kíváncsi vagyok sikerül-e?
Annyira jó, hogy Levikéd így viszonyul a picihez!!! Jó lenne, ha nálunk is így lenne!
Na, a mi mai napunk:
Gergőnek reggel még semmi baja nem volt, erre 11 körül iszonyúan sírt és magyarázta, hogy fáj a kukija.
Megnéztük, kicsit be volt duzzadva, így telefon a Heim Pálba, persze a doki pont most van szabadságon, csak jövő héten lesz. A másikhoz meg nem akartuk vinni. Így maradt az itteni kórház. Ott a doki megnézte, először én húztam fel a bőrt, amennyire szoktuk, aztán ő, hát sokkal jobban, szinte teljesen hátrahúzta, szerencsére simán ment. Mondta, hogy a vége egy kicsit le van tapadva, azt fel kell szabadítani és az asszisztens már hozta volna az eszközt.
Én kérdeztem, hogy ezt muszáj-e, mert elég rossz dolgokat hallottunk, meg a Heim Pálban a doki nem mondta, így ez a doki is mondta, hogy akkor jó, akkor majd menjünk oda, addig kenjem neogranormonnal, mert azért picikét vérzett.
De aztán már nem fájlalta a kukiját, egészen most estig. Hát nem valami szép, berepedezett szegénykémnek a bőr, szóval kétségbe vagyok esve.
Nem tudom hova menjünk, ha valami gond van a hétévgén!
Voltunk ma a dokinál is, jól sikerült a szívhang, azt mondta, hogy tökéletes a méhlepény, a magzatvíz és egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a kisasszony, szerinte bent marad a kiírt időpontig.
Na, most ennyit bírtam, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Puszi mindenkinek
Orsi