Új privát üzeneted érkezett!

MESE:GRATULÁLOK A KIS TÜNDIHEZ,SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Várjuk a képeket és a történetet!

Puszi:Anikó
vakili

Húúúú, ezt a nagy hírt, és pont, mikor nem tudtam jönni!

Mese
Óriási gratula Tündikédhez! Remélem azóta is jól vagytok, sőt egyre jobban! Sok-sok tejecskét és pihenést kívánok Nektek!!! Már alig várom, hogy jelentkezz és mesélj! :D

Na, akkor Lányok most már lehet értünk izgulni! :wink: Valahogy megint így jött ki a lépés, hogy mi maradtunk a végére, mint annó Gergővel. :lol: De nekem furi is lenne, ha máshogy lenne. :wink:

Házunk táján minden ok, ma megvolt Karcsiék első értekezlete, szóval lassan indul a suli és ez kicsit lelomboz, mert pont a végére maradok itthon egyedül, de végül is Gergővel majd megoldjuk a dolgokat ketten. :D igazándiból van a kis huncutnak egy 6.érzéke, és mikor kettesben vagyunk, így ma is, nagyon jól tud viselkedni. Ma még rakott krumplit is tudtam mellette csinálni, pedig az elég babrás, mire mindent szépen beleszeletelget az ember, de egész simán ment. :D Volt persze közben egy nagy kakilás, egy része bilibe, úgyhogy nagyon meg lett dícsérve. Ez már a második ilyen eset! Mostanában 4 naponta kakil :roll: és így elég nehezen megy szegénykémnek és mikor az első adag sikerül, akkor rá tudom venni, hogy csücsüljön a bilire és oda megy a következő adag. :D Persze úgy néz ki, hogy végzett, meg Ő is ezt mondja, de azért a pelusba 10-15 perc múlva jön egy utolsó eresztés is. :lol: Az egész legalább 30-40 perces program. :wink:

Jelentem Flóra babával ma vagyunk 36 hetesek, úgyhogy most már tényleg finiselünk. 8) Ma mértem magam(unkat? :D ) és 12 kg-nál tartok, ahogy Gergővel is annó, így meg vagyok magammal elégedve. :oops: 8)
Flórácska szobája már majdnem kész, ma megjött a lámpa és ha a képet is felraktuk a falra, akkor tényleg lefényképezem! :wink:

Na, a derekam bemondta az unalmast. Eleve nagyon sz..ul alszom mostanság, drágaságom nyomja a szeméremcsontomat, a hátam is fáj, egyfolytában forgolódok, és minden fordulás kíkeserves. :(

Most megyek a zuhany alá.

Puszi mindenkinek :D

Orsi
36

avocado

Sziasztok,

Rég nem voltam, de sajna még mindíg nincs netünk, így nem is leszek még, csak ha valahol nethez jutok!Most itt vagyunk anyósnál, amíg játszanak gondoltam csak benézek :)

Először is, Gergő Mókusnak nagyon BOLDOG SZÜLINAPOTés gyönyörű volt a tortája, biztos fini is :wink:

Mese,neked is nagy gratula a kicsihez, én is kívánok sok tejcsit, és pihizz amennyit tudsz! :)

Maccs, gondoltam, hogy el vagy havazva, mert rég nem jelentkeztél, házatokat csekkolom folyamatosan, bár mostanában nem járunk arra, mert csinálják az utat,/tudod/és ami arra van???!!! :shock: Inkább az új ovi felöli úton járunk :)

Többiek remélem jól vannak,mi megvagyunk megy a szobatisztaság ezerrel, már csak alváshoz kell pelus, ügyike a kiscsajszi :wink:

Puszi mindenkinek
manóci

Sziasztok :D

Na, mi van itt kérem szépen??? Úgy látom csak egy elveszett bárányka jött. És a többiek???

Tessék jönni!!! :?

Manó
Szia!!! Drága vagy, köszönjük a köszöntést! :D
A torta tényleg nagyon fincsi volt, de óriási, majdnem kifogott rajtunk, pedig már a barátoknak is csomagoltunk ide-oda. :lol:
Szobatisztasághoz továbbra is gratula! Remélem mi is eljutunk oda! :roll:

Ma voltunk a dokinál ctg-n, minden ok, jövő csütörtökön is megyünk, mert ugyebár most már hetente. :roll: olyan furcsa, hogy már csak 3,5 hét! Gergő miatt kicsit izgulok, nem tudom, hogy fogja viselni, amíg a kórházban leszünk, de hát majd csak túlteszi magát a dolgon! De néha, mikor alaposabban belegondolok, akkor már most nagyon rosszul érzem magam. :(

Most mennem kell, mindjárt fürdünk.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, ne aggódj Gergő miatt (tudom könnyű azt mondani), előre nem lehet megmondani hogy reagál. A testvérféltékenységen mindenképpen át fog esni, előbb vagy utóbb, szerintem ezt nem lehet kikerülni. Nálunk Marci nagyon jól fogadta Balázs, vele nem volt semmi gond, annál több bajuk volt (van) egymással később.
Balázs meg egyszerűen kikerült és az apjához szaladt mikor hazajöttünk Dáviddal a kórházból. Pedig ő iszonyúan anyás volt.
Pár hét után rendeződtek a dolgok.
Mikor Balázs a kórházban meglátogatott éppen Dávidot szoptattam, ő megállt az ajtóban és felháborodottan kérdezte: "Hát Te meg mit csinálsz?"

Takarítónővel mi újság? Nekem is van aki kéthetente jön, viszonylag új, eleinte szuper jól takarított, most már kevésbé, ráadásul elég furcsa nő. De mindegy, mert legalább ilyenkor ki van egyszerre takarítva a lakás.

Anikó, hogy van a derekad? Régebben írtad hogy van kedvenc turkálód, szabad tudni hogy hol?

Manó, gratula a szobatisztasághoz, mi sehogy sem haladunk, fel is függesztettem egy időre a dolgot. Pedig értelmes kiskölyök, nagyon szépen beszél, fantasztikus a memóriája, jókat lehet vele játszani, csak ez az egy dolog nem megy neki. Nagyon udvarias gyerek (a nagyok tanulhatnának tőle), pld. megkérdezi hogy "Kaphatok vajas kenyeret?", meg is köszöni, ha tüsszentünk mondja hogy "Egészségedre", soha el nem mulasztaná.
És persze mondja hogy "Anya, nem szeretlek hanem imádlak", ezt a Balázstól hallotta.

Eszer, hogy vagytok, hogy boldogulsz a két fiúval? Olivér megy bölcsibe?

Vera, mi volt a bölcsiben? Mikor kezditek vagy már elkezdtétek?
Holnap évnyitó, hétfőtől Balázs is megy már oviba, hurrá, hurrá, hurrá. Nekem nagyon hosszú volt a nyári szünet, már nagyon vártam hogy vége legyen. Szerintem a fiúknak is sok volt már a szabad idő, jó lesz megint egy kis "kötelesség".

Andi, jobbulást a derekednak! Holnap kezded a kezelést, ugye? Burkoló jelentkezett azóta? Bölcsihez sok sikert!

Rita, lányaid nagyon aranyosak, Lilinek még mindig gyönyörű a haja. Ügyes az ugrálóváron, Dávid is nagyon szereti. Nagymamád hogy van?
A medencézésért én is nagyon irigy vagyok, mi a sógornőmékhez szoktunk járni, fiúk imádják.

Két hete voltunk a Balatonnál, szerencsére még 20-a délelőtt hazajöttünk.
Sajnos képet nem enged feltenni a béna Babanet, pedig nagyon jó sarazós képeim vannak.

Mindenkinek minden jót!

Sziasztok
Andrea
Vendég

Andrea,
Bámulatos a memóriád :D Tényleg holnap megyek először kezelésre. Robi minden este bekeni a pakolással a hátamat de hát eddig nem történt nagy csoda. Burkoló elvileg szombaton reggel jön. Remélem hogy nem hagy cserben mert már kipakoltunk és szétvertünk mindent amit kellett. Jó nagy a kupi a lakás többi részében.

Vera,
Mi volt a szülőin? Nagyon kíváncsi vagyok, mesélj róla.

Orsi,
Nálunk nincs testvérféltékenység de manó nagyon megszenvedi hogy nem vagyok itthon. Most hét elején is két napot anyunál volt, majd kedden este Robi hozta haza, amikor engem meglátott kb egy órás dühödt/szomorú/anyucika-mucika sírás volt a "jutalmam" Azóta kiskecskét játszik és állandóan belebújik a fenekembe. Mindenhova követ és rá nem jellemző módon állandóan bújik hozzám. Kicsit félek hogy ez lesz a bölcsi következménye is és hogy honnan lesz nekem türelmem esetleg reggel és este is ezt elviselni hulla fáradtan a napi 9 órás munka után. Bár ez az anyák sorsa, igaz? :)

Mese,
Hogy vagytok? Levi hogy viselkedett Tüncivel?

Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Megpróbálok most írni, mert Gergő éppen lenyűgözve nézi Mici Mackót. :D Teljesen odavan ezért a meséért, pedig soha nem izgatta a tv, de ezt folyamatosan bírja nézni és hangosan kacag közben, meg mondja, hogy mi történik. Nagyon cuki! :D

Andrea
Köszi a nyugtatást! :D Tudom persze, hogy ezeken a dolgokon át kell esnünk, de lelkileg biztos nehezen fogom viselni. :(
Ez az aranyköpés a kórházban nagyon édes!!! :lol:
Szobatisztaság: mi is valahogy így vagyunk. :? Most, hogy nem lehet pucéran, nem nagyon tudom a dolgot kontrollálni, hisz nem szól, mikor pisil. :? Én is várok, remélem hamarosan megérik rá!
Ovi: nálunk a suli kezdődik Karcsinak :( , de én nem nagyon vártam. :(
Takarítónő: véletlenül összefutottunk a régivel, és addig fűztem, hogy elvállalt minket, Ő is 2 hetente fog jönni, de az elég is lesz, ha végre valaki normálisan takarít! A másikat visszamondtam.

Andi
Sajnálom a gondokat! :( Nehezek ezek az elválással járó dolgok! Nálunk mindig nagy sírás van, ha Karcsi elmegy, és mostantól ez mindennapos lesz. :( Ráadásul ha ketten megyünk el, akkor tök jól elvan a nagyival (csak nem szabad, hogy lássa, amikor elmegyünk :? ), viszont mikor megjövünk, akkor van műsor ezerrel, vagy ha nem akkor, akkor éjszaka. :(
Dokihoz nagy kalappal! Burkoló meg már csak rendben lesz! :wink:

Na, most ennyire futotta, kisebb-nagyobb megszakításokkal. :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Andi, a memóriám elég gyatra, csak visszaolvastam!!

Orsi, Micimackó nálunk is nagy sláger! Apa nálunk is nagyon népszerű, most különösen Balázs kattant rá. Ráadásul Apa alig van itthon mostanában, múlt héten még szombaton is dolgozott, a fiúk rosszul viselték.

Andrea
Vendég

Sziasztok!

Csak egy rövidet: :?
Bence drága nagyon taknyos,alig aludtunk az éjjel. :( Nagyok ma kezdték a sulit,én nagyon nem vártam.Kata megint pityergett. :cry: Derekam tropa,hétfőn megyek MRI-re.(remélem jól írtam) :oops:

Orsi:nem Te vagy az utolsó,most egyelőre Timi. :lol:

Andrea:ez az általam ajánlott takinéni???? :cry: Kedvenc turim a Bajcsy és Nagymező sarkán van. :P

Andi:nagyon sajnálom a derekadat,és a nehéz elválást is. :(

Most ennyi sikerült,puszi:
Nagyon eltűnt mindenki!!!!!!

Anikó
vakili

Anikó
Én nem is gondoltam, hogy utolsók vagyunk, hisz annó sem voltunk, még Soraya hátravolt, de megint a sor végén állunk. 8) :D
Bencuskádnak gyógypuszik mennek! Katicának meg vígasztaló puszik, mondd meg Nekik! Derekaddal kapcsolatban meg nagyon szorítok! :roll:

Andrea
Az nem túl jó, hogy sokat dolgozik. :( Most Karcsi is keveset lesz itthon, ha minden jól megy mellékállást vállal délelőtt. :cry:

Képzeljétek, már majdnem minden ok a babaszobában, holnap felrakom a képet és csinálok fotót is. És azt hiszem összerakom már a csomagomat, biztos, ami biztos alapon. :wink:

Orsi

avocado

Mese :D

Gratulálok és minden jót kívánok nektek! :D

Megjöttünk Californiából a 3 napos kirándulásról. Berci tüneményesen viselte a hosszú autózást, igaz a Némo állandóan ment, az egész család kívülről tudja a filmet. :D
Majd jövök bővebben és képekkel, igazán jövő héten lesz nyugi megint.

Pussz: Egcsi

Ja, szorítsatok Timinek, bent fektették a kórházban, megint nagyon görcsölt. A kiscsaj nak muszáj még bent maradnia néhány hetet!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Timiéknek megy a drukk maradjon még bent a kislány :)
Mikorra van kiírva?
Némo :) Én Malacka a hős c. mesével vok így :)

Orsi!
De izgi,nemsokára szülsz :)Képeket várjuk :)
Ügyi vagy takinéni megdumálásával :)
Karcsi akkor egész nap suliban lesz?
Tesódék hogy vannak?

Anikó!
Remélem mostmár hamarosan rendbe jön a derekad :)
Bencének jobbulást :)
Jó is aza kedvenc turid :)Múltkor ott turtam egy olyan jó szoknyát :)
Kata biztosan hamar megszokja az iskolát :)

Manó!
De jó h. te is életjelet adtál magadról :)Épp a napokban gondoltam rád,mi lehet veletek :)

Andi!
Te derekadnak is jobbulást :) Akkor együtt kezdjük a bölcsit :)
Olyan szar érzés,de megnyugtatott aza tény h. más ismerős anyuka is így van ezzel :)
Sajna z összes klubbos kisbarátja és szerelme is másik csoportba került :( Viszont egymás melletti csoportok így fognak találkozni :)

Eszter!

Rég írtál :( Hogy vagytok?

Mese!
Milyen a duplaanyaság?Jelentkezz te is :)

Mírát szept.11-től kezdem beszoktatni a bölcsibe,alma lesz a jele(itthon mielőtt szülőire mentem volna pont ez jutott eszembe h. de jó lenne ha alma lenne a jele :) ),én okt.2-tól dolgozom :(
Míra várja már a bölcsis néniket,szerdán jönnek családlátogatásra,kíváncsi vagyok mennyire lesznek szimpik neki :)

pusz vera

KépKép
viranka

Egcsi
Örülök, hogy jól vagytok! :D
Nemo :D Nekem az az egyik kedvenc mesém, Gergő még nem látta, de lassan azt is megmutatjuk Neki. Csak vannak benne félelmetes részek, ezért várok még.
Timinek sok puszit küldök és nagyon drukkolok! Én sem emlékszem mikorra van kiírva, de 2-3 héttel utánnunk, nem?

Vera
A Malacka a hős megy nálunk is napjában vagy 3x. :lol:
Bizony, mindjárt szülök! 8)
Képek: el is felejtettem, hogy Gergő szülinapján leesett a gép és most szervízben van, de Karcsi kért kölcsön egy gépet, így talán ma már sikerül feltennem ide is valamit. :D
Karcsi munka: nem, délelőtt egészen más dolog lesz (ha érdekel priviben megírom) és délután a szokásos zenesuli. Csak nagyon furcsa lesz, hogy reggel 8-kor elmegy és este 6 után jön. :cry:
Tesómék: hál istenek szuperül vannak, Bercelke tündéri, nagyon jó baba, szépen növöget, már majdnem 7 kiló, pedig még csak 5-én lesz 4 hónapos és ugye 3 kilóval született. Ugyanolyan kis szippancs, mint Gergő volt és így hízik is havi 1 kilókat, mint annó Mókuskám. 8) :wink: Mázlisták, mert egyáltalán nem hasfájós, szóval eddig még nem voltak nehézségeik. :D
Bölcsi: hát nem irígyellek! :( Nekem még most biztos nehezen mene az elválás. DE ügyik lesztek, minden rendben fog menni, meglátod! :D

Na, most ennyi voltam, de majd jövök a képekkel.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi! Egy kicsit kikapcsolódtunk Zalakaroson. "Jutalomfalat" elnyúzott anyának! :lol:
Most fitten, üdén fatalosan... :D
Röviden
mindenki jól van, Marci szereti a vizet, Olivér is pancsizott jó sokat, Apa szaunában főzte magát, én pedig kicsit kisimultam.
Hamarosan visszaolvasok és jövök! na és képek...:D

Azt azért láttam...

Mese!!!!!
Gratulálunk! Majd mesélj! :D:D:D:D:D:D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csak ma tudtam fényképeket csinálni és sajna ez a gép nem a legjobb, de azért látszik, milyen lett a szoba. A függönyről nem lett az igazi, majd ha kész a miénk, akkor próbálok jobbat felteni.

Először így raktuk a szőnyeget...
Kép

...de aztán rájöttem, hogy nem túl szerencsés a pelenkázóhoz, mert Gergő is annó pisilt és kakilt jó messzire :lol: , így átraktuk.....
Kép
Kép

...és ez lett a szőnyeg végleges helye:
Kép
Kép

Na, nagy nehezen csak sikerült az összes képet feltenni.

Most megyek, megpróbálom elaltatni bagolykámat, aki igaz, hogy hulla álmos, de nem akar az istennek sem aludni délután. :?

Orsi
36+5

avocado

Sziasztok lanyok!

Orsi: nagyon szep Flora szobaja. :)

Vera: Drukkolok nagyon a bolcsihez. :) Lilit is vissza kellett pelenkazni. :) kakira mindig szol, csak pisinel nem. :?

Egcsi: Tenyleg en se tudom mikorra van kiirva Timi. Es milyen lesz a masodik babajuk? Fiu vagy lany? Ha jol emlekszem o is kislany lesz. Lilla hogy birja, hogy az anyukaja bent van a korhazban?
kepeket, beszamolot varunk. :wink:

Andrea: Koszi kerdesedet. Nagymamnal voltam bent a korhazban. Jol van is meg nem is. :? Szoval a laba ugy ahogy rendbe jon, de tovabbra se allhat fel, fekvo lett. pelenkazni kell es teljesen ellatni, mert mar semmire se kepes. :( Csak onalloan tud enni, inni. Az elmeallapota pedig kesz katasztrofa. :( El is sirtam magam a latogatas utan. Szornyu volt ilyen allapotban latni a nagyimat es o is szegyenli sajat magat, hogy nekunk igy kell ot latnunk. :( Mindent elfelejt par perc elteltevel, allandoan hallucinal es kepzelodik. Valotlanokat allit es nem emlekszik senkire csak anyura, ram es Endrere es neha Lilire. :( Mindig el kell neki meselnem a csaladomat. :( Nagyon de nagyon remelem, hogy en soha nem fogom ezt az allapotot megelni. :(

Na, akkor par kep a keresztelorol. :)
Lilike a templomnal:
Kép
A csalad:
Kép
En es Kitti:
Kép
Kép
Lilike es az anyosom:
Kép
A keresztszulok:
Kép
Edesanyam Lilivel es Mateval a batyamek kisfiaval:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi :)
Tök jó a szoba! A szőnyeg nagyon édi, én is elfogadnám. :D

Rita :)
Jók a képek! :) Szegény nagyid.. .:( Szegény ti... :( A férjemnek lassan 9O éves a nagymamája, már ő is sok mindent elfelejt, teljesen megértem milyen rossz érzés neked így látni a nagymamádat. :(

Timiről:31 hetes terhes, szigorú fekvésre van ítélve, a doki mondta neki, ha otthon nem bír nyugodtan feküdni, maradjon a kórházban. Így hétvégén otthon volt, de ment vissza. Lilla jól viseli, de. anyós vigyáz rá, délben pedig hazamegy apuka.
Szorítsatok, hogy még bent maradjon a csajszi legalább 5 hetet!
Becsült értékek szerint a baba most 1,4 kg. Még nőnie kell!

Anyósék elmentek, szerdán megy a sógorom és a barátnője. Utána pedig jövök képekkel és beszámolóval! :D

Üdv Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rita
Jó, hogy jöttél!!!
Képek nagyon jók lettek, lánykáid tündériek, Kitti pedig igazi kis gombóc. :D
Nagymamádat nagyon sajnálom! :( Karcsi nagymamája van hasonlóképp, de sajnos már 2 éve, bent is van egy szociális otthonban, mert teljes felügyeletet és ellátást igényel szegényke. Neki is teljesen változó, hogy megismeri-e a családot, vagy valahol abszolút máshol jár. :( Anyósom anyukája és szegény anyósomat sajnálom nagyon, őt nagyon megviseli ez a dolog, főleg hogy már hosszú ideje tart. Egy darabig ő ápolta otthon, de egy idő után már ő sem bírta. :(
Én is így vagyok vele, hogy csak ilyen állapotba ne kerüljek öreg koromra! A legszörnyűbb a családnak. :(
Szoba: köszönöm szépen! :D Tőled különösen értékes a dícséret, hisz lakberendező vagy. :wink:

Egcsi
Köszi a dícséretet! :D A szőnyegbe beleszerettem, muszáj volt megvenni! :D Persze Anyukámmal közösen. 8)
Vendégsereg: már nagyon várom a beszámolódat!
Timi: én nagyon szorítok Nekik!!! Reméljük mindenrendben lesz!

Most mennem kell, fürdés van.

Orsi

avocado

Jó Reggelt Topiklakók!

Elkezdem a beszámolómat, van egy csomó kép, nem raknám fel egyszerre, inkább csak apránként.
Szóval. Két hete megérkezett sógorom a barátnőjével, mindjárt ki is akadtam rájuk, mert hajnalig fent dumáltak a párommal, aki akkor még dolgozott. Az első 2-3 napban alig aludtunk. 2 nap után átmentek szállodába, mert jött anyósom, apósom-ők nálunk laktak, a sógórnőm a vőlegényével szállodában. Szerdától szombatig a rohangálás ment, intéztük az esküvőhöz a hivatalos dolgokat, kápolnát kerestünk, stb. Szombaton megvolt a ceremónia 2 órás késéssel, este fél 1O-kor kezdhettük az ünnepi vacsorát. Mondanom sem kell, hogy Berci csak az előételig jutott, ott kibukott, hoztam haza aludni. Akkor aludtam többet 4 óránál egyhuzamban.
Egyébként nagyon hamar megbarátkozott Berci a családdal, az első 2O perc után minden OK volt. Hoztak neki egy csomó játékot, DVD-t(magyar népmesék, Lúdas Matyi.stb.)
Vasárnap elvittem az ifjú párt vásárolni, Berci apukával és a nagyszülőkkel ment a horgászboltba.
Hétfőn lementünk pecázni, hajnalban keltünk-tök jól esett-lent voltunk korán a Colorádo folyónál. Napoztunk, fürödtünk, a fiúk fogtak egy csomó halat, szóval nagyon jó volt. Berci nagyon jól érezte magát, a strand részen alig lehetett kirángatni a vízből, ahol hullámok voltak ott visított. Elvittem a bilit, hátha...szépen ott is felejtette apuka. Most vehetek másikat. :roll:
A halak nagyon tetszettek Bercinek, az egyiket szájon is csókolta.. :shock:
Egész nap a napon voltam, egyszer kentem magamra naptejet, de szerintem alig barnultam. :(
Itt vége az első résznek. Itt vannak a képek:
Esküvő Kép
horgászbolt Kép
strand Kép
Coloradó folyó Kép
Berci a hallal Kép
Kép
Csak az autóban volt hajlandó elaludni Kép
Most ennyit, aztán holnap jön a folytatás. :D

Üdv:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak röviden jövök, mert már úgy érzem, mintha kövek lennének a hasamban :roll: .

Egcsi
klassz az első rész és még jobbak a képek! :D
Autóban alvás: ismerős, nálunk is általában ez megy, de most 2 napja szól ebéd után, hogy "Anya aludni." és el is alszunk. Nekem ez kincset ér!!! :D

Képzeljétek, ma itt voltak Nandáék! :D Olyan drága, hogy elhozta nekem a kölcsön mérlegét, Gergő kapott egy szuper betonkeverős autót, szóval kész voltam! Maxi tündéri, elég jól elvoltak a fiúk, de persze a játékokon néha ment a harc, igaz elég finoman. A végén már ölelgették egymást, teljesen odáig voltunk Nandával! Csinált is képeket, ha majd küld felteszem.
Itt ebédeltek, de 2 körül már mentek. Szuper volt, olyan jót dumcsiztunk! :D És van egy szuper kis bogárhátúja, az újabb fajtából, nagyon irígykedtem rá! Kedvencem ez a kocsi!

Nanda
Ha erre járnál véletlenül: szuper volt, hogy eljöttetek! Mégegyszer köszönjük a mérleget, hátmég az ajándékokat, de tényleg nem kellett volna! Ha már Flórácska utazó baba lesz, mindenképpen elmegyünk megnézni titeket! :D

Na, azt hiszem most ennyire futotta.

Orsi
37 :wink: 8)

avocado

Sziasztok!

Remélem elegetek lesz belőlem és a képeimből... :D ha nem, tudok még feltenni, rengeteg van. :wink:
Szóval egy hete szerdán hajnali indulás Sea World-be, 5 órás út. Berci tök jól bírtam hála a beépített DVD lejátszónak és Némonak. :D
Egész nap császkáltunk, megnéztünk mindent, tök jó volt. Berci élvezte nagyon. Jól leégtem, pedig nem nagyon sütött a nap. Bezzeg hétfőn semmi, pedig egész nap pörkölődtem a folyóparton. :roll: Kép Kép Kép Kép Kép
Másnap Disneyland volt a program, após morgott az elején, hogy hülyeség, de a végén ő is mindenre felült. Szegény anyós volt a bébicsősz. Berci nézelődött, de szerintem a nyalóka volt neki a nap fénypontja. :D Majd néhány év múlva, szerintem 8-1O évestől élvezik a gyerekek. Nekem nagyon bejött! :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Zárónapon voltunk a viaszmúzeumban Hollywood-ban, ami nagy csalódás volt, alig lehetett ráismerni a figurákra. Lementünk az óceán partjára is egy kicsit, de ha fürdeni kellett volna, tuti odafagyok.
Kép Kép
Utána már csak itthon pihengettünk. Hétfőn hajnalban elmentek anyósék és a sógórnőm az újdonsült férjével-ők Hawaii-on töltöttek egy kurta hetet, holnap hajnalban indul a sógorom a barátnőjével. Jó volt, de őszintén, már jó lesz visszakapni a régi életemet.
Most ennyi. Reszkessetek, ezentúl mindig jövök! :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Klasszak a képek, Berci nagyon édes! :D
Nekem nincs belőled elegem, képeket mééééééég! :D :wink:

Orsi

Ui: úgy látszik már csak mi topikolunk itt. :(

avocado

Sziasztok,

Egcsi,
Képek nagyon jók, irigy-irigy :D Direkt ottanra tervezték az esküvőt vagy hirtelen jött ötlet volt?

Orsi,
Hogy vagytok így 20 nappal a vége előtt?

Vera,
Nálunk még nem volt semmi bölcsi ügyben, nem is tudtam h van családlátogatás. Nekünk csak annyi volt a levélben h 11-én reggel 9-kor menjünk a bölcsi vezetőhöz. Sajnos már mindjárt itt a hétfő :(

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Andi! :D

Háááát... NÉha szuperül vagyok, néha viszont teljesen lemerülök. Gergő ma nem aludt és most már kezd kimenni az erőm, de szerencsére Karcsi ma 5-kor végez és utána pihizek kicsit. Ez az utolsó pár hét már kicsit nyűgi, de azért még nem szeretném, ha Flórácska kibújna! Még vagy 2 hétig maradjon bent! :D
Bölcsi: szorítok, hogy jól viseljétek mind a ketten!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Nagyon drukkolok! Ezek a frontok nem viselnek meg? meglehetősen összevisszák mostanság.
Remélem tényleg tudsz most egy kicsit pihizni!
Csinos a szoba! Már csak a lakó hiányzik a képekről! :D

Egcsi!
Nagyon jó képek! Nekme különösen kedvemre valók, mert sokszor csak arra futja, hogy átfutom a nagyját. :(
Tényleg fárasztó lehetett, de gondolom azért megérte!

Rita!
Szépek a lányok!
Nagyon sajnálom, ami mostanság történt nálatok. Valóban mindenkinek rossz, ha egy családtag ilyen helyzetbe kerül, főleg, ha a beteg tiszta pillanataiban még szégyenli is magát az állapota miatt. OLyankor már talán inkább menekülnek is a felejtésbe.
Minden esetre jobbulást!

Kostyika!
Drukkolok a hétfőhöz! Azt hiszem neked rosszabb lesz, mint a lányzónak! Hosszú távon legalábbis!

boccs! Süsü kell neki! Olivérnek.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

No itt vagyok...
bár valaki már megint sír... és a telefon is... áááááá!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

márpedig befejezem! :twisted:
no ezért írok ritkán.

Kostyika!
Az első pár nap rázós lehet, de végül már csak akkor lesz bömbi, amikor még ott vagy, hallótávon kívül pedig már vidáman játszik a többiekkel.
Olivér még záóműsort is csinált. Amíg nem vett észre, kedélyesen ebédelt a többiekkel. Meglátott, rögtön eltört a műmécses, mert könny az nem volt! :wink:

Orsi!
Jut eszembe, tesó ügy!
Én nem hozattam be Olivért a kórházba, és nem is bántam meg. Amikor értem jöttek, akkor pedig először úgy találkoztam nagyfiúval, hogy nem volt velem Marci. Együtt mentünk oda hozzá. Így én láthattam a nagy mosolyt, amikor meglátott először! :) És persze azt is, hogyan reagál a kicsire.

Vakili!
Hogy vagy? Eredmény?

Vera!
Míra várja már a bölcsit?
Kicsi lelked?

Timinek nagy drukk!!!!

Nekünk nagyon jó volt a pihenés Karoson. Nagyon jó szálloda, valóban gyerekbarát, bár előtte kicsit tartottam tőle, mert eddig úgy tapasztaltam, hogy amit nálunk gyerekbarátnak címeznek, sokszor csak "barátocska". :? Ám ez esetben tévedtem.
Minden volt ami kell. Gyönyörű tiszta szoba, mesés fürdőszoba, a csapból is thermálvíz folyt, nagyon jó kaja (szarvas, lazac, kacsa és persze zöldségek, levesek, sütik és gyümölcsök).
Gyerekek nagyon élvezték a medencét. Marci első nap még csak nézegetett, nem csinált semmit, aztán másnap már úgy evezett a kis lábával, hogy hű meg ha! :shock:
Eredménye meg is lett, mert 10-11szopi követte a sportot!
Gyrekejátszó is szép volt, de mivel inkább medencében voltak a gyerekek, így nem volt társaság.
A környék is szép, lehet sétálni, bár a gaz parlagfű minden sarkon jelen van, ahol nincs parkosítva a terület.
Tényleg ajánlani tudom, mert remek érzés, hogy nem kell gondolkozni, mivel fáraszd le a csemetét, hogy nyugi legyen. Berakod a pancsiba és egy óra múlva olyan kezelhető, hogy csoda. Este sincs gond vacsival se alvással! És nekem ez volt az igazán pihentető! :D

Képek is lesznek, de meg nem mondom mikor...
igyekszem!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

Orsi!

Én is írok nehogymán igazad legyen h. csak Egcsivel topikoltok :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok h. mit fog még dolgozni Karcsi,írhatsz :)
Hogy érzed,Flóra előbb fog érkezni v. lusti lesz és tovább húzzátok ?
A szoba tök jó lett,csatlakozom Egcsihez h. a szőnyeget én is elfogadnám,de nekem még az ágyneműgarnitúra is tetszik :)
Fgép :( nem tudom írtam-e Robi megcsináltaa tavaly általam leejtett gépet :) Csavart 2-őt az optikán és azóta működőképes :)

Egcsi!

Nagyon jók a képek,rakjál még nyugodtan :) Hagy irigykedjünk :)
Disneyland :) S te is mindenre felültél?

Andi!
Nálunk meg papírt nem küldtek,azt mondták anno aug.20-án lehet telefonálni ill.bemenni megkérdezni.Tényleg nagyon közel van már hétfő :(

Eszter!
Elhiszem h. jól esett egy kis pihi :)
Lelkem jól van :) Most izgulok kicsit mi lesz hétfőtől. Míra várja mert lesz sok-sok baba, bölcsis néni és a lényeg kicsi wc :)
Gondolom allergiaszered szedhetted rendesen parlagfű miatt :(

Anikó!
Mi lett az eredményed?Jó gyógytornászunk is van ha esetleg arra lenne szükség :)
Bencus?

Rita!
Jók a képek :)
És még mindig nem jutottunk el hozzátok :( :(
No majd vhogy bepótolom :)

Ma voltak du. a bölcsisnénik és hál istennek Mírának is nagyon szimpatikusak voltak,röhögött,bújocskázott,teljesen felpörgött :lol: :lol: Szóval kicsit megnyugodtam mert ezt jó jelnek veszem :) Megmutatta az almafát,kistavat ebihalak nélkül :) meg azt h. hol kell hisztiznie ha kint vagyunk :)

ezt elküldöm aztán rakok én is pár képet,még szülinap környékén készültek :)

pusz vera

KépKép
viranka

no megint én :)

Egcsi!
a delfines képek is jók én nagyon régen Svédországban láttam ilyen show-t :) Szóval irigy :) :)

Rita!
Tényleg szörnyű h. ennyire lerobbannak idős korukra a nagyik :(
Az én nagypapám szellemileg teljesen friss,bármit elmond latinul,görögül,héberül,memoriája tökéletes,viszont testileg teljesen tropa az örökmozgó tornász dédipapa :( Kedves neje a nagyanyám az meg teljesen szenilis lett :( mikor nagybátyám meghalt, elmondták nekik másnap már semmire nem emlékezett,aztán vszínű a temetésen felfoghatta mi van és néha siránkozik h. már 3 gyerekét eltemette :( :( De nekünk is be kell mutatkozni,unokatesómat fel sem isemri neki nincs Gabó unokája :( No mindegy nem tudunk ellene tenni semmit sajna :(

valamit még akartam de elfelejtettem :)

és a képek :)

az unokatesók :)
Kép

Kép
Kép
minden évben pontban 8:15-kor csinálunk családi fotót h.a szül.napja percre pontosan meg legyen örökítve :) ezért vagyunk kicsit kómásak,de szerencse reggel született nem éjjel :)
Kép

KépKép
viranka

ja megvan :)
elvittem MÍrát megméretni,a védőnő meg nagyon trükkösen mérte mert 95 cm-t mért s nem hiszem egy hét alatt 4 cm-t nőtt volna :)
amúgy (szerintem) 91 cm és 12 kilóa drágaság :)
most már megyek vacsiidő van :)

pusszantás mindenkinek :)

vera

KépKép
viranka

Kép Akkor a képek... pancsizni megyünk
Képmi van itt? Kép jajj hát ez jó
Kép szunya. Olivér kukásautóval! :shock:
Kép játszótér
Képés Marci már ilyen kis ügyes!:D

jó éjt!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andi :)
Direkt vegasi esküvőt akartak, ez sem került többe mint az otthoni és Hawaii innen közelebb van. :D

Vera :)
Naná, hogy mindenre felültem! A legjobb az Indiana Jones hullámvasút, van egy kisvonat ami a sziklák között robog és van egy űrhajós, ott a tök sötétben száguldasz. Csak a mű csillagok világítanak körülötted. Nagyon király! :D
Tök jó képek! Én is lefényképezem Bercit minden hónapban a születése napján, mondjuk a percre pontos dolgot képtelenség betartani... :)

Eszter :)
Olyan édesek a fiúk! :) Irigy-irigy, de remélem nem sokáig! :D

És most a képek. Ez mind Disneyland, ami a szlogenjük szerint a legboldogabb hely a Földön. Hát ha nem is a legboldogabb, de azért elmegy... :lol: Kép Kép Kép Kép [img]
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ennyi. Ha még bírjátok, holnap teszek fel a Sea Wordből.

Üdv mindenkinek:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép Gergő és Maxi

Kép Orsiéknál

Kép

Sziasztok,most ennyire futotta,ígérem nemsokára jelentkezem!

Orsi,millió puszi,hogy elmehettünk,az isteni ebédért,és nagyon jó volt látni titeket!

Puszi mindenkinek!

Szilvi
nanda

Kép

Naa még egyet:)
nanda

Sziasztok!

Ime itt!
Kicsit káosz az élet, hazajöttem a dobozok közé, igy gondoltam rátok, de azért nem ültem még le a net elé.. de most! Ti vagytok az elsők!!!
Tünde babával voltunk most szerdán megint a kórházban, íme elmondhatom, hogy az én lánykámnak felvágták a nyelvét! (majd ha sokat felesel)
Dokinéni bennt nem mondta, de a búcsúzásnál az egyik csecsemős megkérdezte, hogy ügyesen szopik-e, mert kicsit le van nőve a nyelve.. nem túl sokat szopizott, és hamar bele is fáradt, dőlt a torkába a tejem, szegény meg fuldoklott tőle.. na ez Levivel nem volt, ő minden cseppért megdolgozott anno- meg is lett a gyümölcse, másfél év szopi :-)
mondta, hogy a köv héten másik dokinéni lesz, telefonáljak be, hozzam be neki, én megnézi. Igy is lett. Pont ua a csecsemős volt bennt tegnap is, szólt is dokinéninek, itt aza baba, akinek fel kell vágni a nyelvecskéjét- mire a dokinéni, hát az még nem bizti, még nem látta- mire ő: higgye el, igy lesz. Csak 1 pillantást vettett rá dokinéni, és mondta, hogy így van, csak 1 csippentés, nem lesz annyira fájdalmas. Tünci ordított, Mese elbőgte magát (ugye az extra érzékeny korszak) mondták is, ez anyukának jobban fájt. De 1 perc alatt megnyugodott, én is, csak lassabban.
Most tesztelem, mennyire javul a helyzet, áll. 1-2 nap kell, hogy begyógyuljon. De teganp 2 óránként szopizott, ma már tovább bírta..
Majd jövök szülés történettel, rövid lesz, mert extra gyors volt :-)
Apuka épp hogy visszaért a kórházba. A kötelező apuka rucit már meg se kellett venni, csak ráadtak egy köpenyt, aztán bezavarták!
Ő meg még hozott laptopot is (sűrgős aznapi leadandója volt- ami nem lett meg) hogy úgy se lesz itt baba éjfélig :-)

Visszaolvasni nem tudtam még, de a képeken átfutottam, a többit bepótolom :-)
na nyüszi van..

azért a fürdetés téma még eléggé káosz nálunk, nem találtuk ki hogy a legjobb :-) Ötlet? 2 gyerekes anyukák!

Képeket még hozom, de ez a laptop, a képek persze a másikon vannak! Mi voltunk a kórházban a csúcstartók messze hajban.
Levi remekül viselte, apjával teljes lett a szerelem, csak utcsó nap volt ez: reggel apája bevitte a nagy ágyba, mire ő a két kezébe vette apja arcát, és szomorúan közölte: Mama eltűnt..
Amikor elmesélte Péter, el is bőgtem magam..
De apa megnyugtatta, hogy nem, és ma jön is haza. Addig meg cssak az üveget nyalogathatták a kórházban- Szt Imre- mikor végre kihoztam, annyira aranyos volt, simogatta, puszilgatta, szeretgette, látszott hogy annyira örül neki végre. Azóta is ez van..
Ezért akartam mindig a 2 év korkülönbséget :-)

na menni kell, majd jövök, pussz
Mese
meske

Mese :)

Örülök, hogy jöttél! Nem lehetett könnyű a két picivel dobozok között, gondolom azóta nagyjából a helyére került minden. :)
Nagyon várom a képeket, biztosan édes a hajasbabád. :)
Mégegyszer hatalmas gratula és minden jót a kibővült családodnak! :)

Nanda :) Orsi :)

Nagyon jók a képek, látszik, hogy a srácok jól kijöttek egymással. :)
Orsi, klassz a kimamaruhád! Olyan én stílusom. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mese!
Gratula még1x :) Majd jönnek a 2gyerekes mamák és ők biztos tudnak neked válaszolni :) de jó h. minden rendben van :)
kórházzal kapcs. milyen benyomásod volt ?

Egcsi!

Persze h. rakjál még képeket,Míra a teljesen ráizgult a törpékre :)
Ma a déli alvást is kihagyta,Szende ,Szandi(szundi) :) volta fő téma,legnagyobb örömömre :)

Orsi!
Nem írtál még :) :)
Csini kismama vagy :)

Nanda!
Jök a képek :)

vera

KépKép
viranka

Nem jöttem, mert nem jutottam ide. Most is már hulla vagyok, de azért muszáj írnom, mert ma voltunk dokinál is, szóval itt vagyok.

Nanda
Köszi a fotókat, jók lettek, igaz engem le lehetne radírozni néhol, de mindegy. :?
Mi is nagyon örülünk, hogy itt voltatok, Gergő emlegetett is titeket. :)

Eszter
szobával kapcsolatban köszi! Bizony, már jók lennének olyan fotók, amint Flórácska is ott van, de már tényleg mindjárt kibújik a drágám, már 3 hét sincs! :wink:
Képek nagyon édesek és nagyon irígykedek a pihenésedre! :)
Frontok: annyira nem vészes, igaz azért néha elég rendesen keményedek. Meg jóslóim is vannak.
Kórházba bevitel: Gergőt ismerve tuti, hogy óriási lelki trauma lenne neki, ha én eltűnék 3 napra, még ha tudja is, hogy hol vagyunk, mert már szoktunk róla beszélni, hogy én majd bemegyek a kórházba, ahol Flórácska kibújik a pocakomból. De biztos vagyok benne, hogy neki nagyon kell majd a találkozás!

Vera
Szoba: köszi! :D Ágynemű nekem is a kedvencem lett, ahogy megláttam a Kenguru újságban! Mázlim is volt, mert telefonáltam az akció napján és már csak 1 volt és azt elrakták nekem. :D
Megérzéseim a szüléssel kapcsolatban nincsenek, annó Gergővel sem jött be, azt hittem hamarabb fog, erre ráhúzott 4 napot. Majd később leírom, ma mit mondott a doki. :D
Képek nagyon édesek, a családi a kedvencem! Olyan jók vagytok együtt!!! :D
Fényképező: mázlitok volt! Nekünk valami olyan tört el, amit muszáj kicserélni és 26 ezer. :cry: Na nem is írok róla, mert még mindig fáj, de ez van. :cry:
Csini kismama :roll: De elégedetlen nem vagyok, mert 12 kiló eddig és Gergővel is ennyi volt. Csak néha bálnácskának érzem magam. :?

Egcsi
Képek még mindig nagyon jók, kééééérünk méééég! :wink:
Ruhám: az a poén, hogy ez nem kismamaruha, elől látszik is, mert jóval fentebb van, mint hátul. Ez a kedvencem itthon, nagyon kényelmes, nem kell alá melltartó, szóval szinte mindig ebben vagyok. Az a szerencse, hogy ilyen jó az idő, kimosom és 2 óra múlva száraz. :lol:

Mese
Sziaaa! De jó, hogy jöttél!!!!
Örülök, hogy jól vagytok, a kis "műtétet" leszámítva, de én is azt hallottam, hogy ez nagyon hamar rendbejön!
Lelkiállapotodat teljesen átérzem, ma én is bőgtem egy nagyot, mert mi az urológián voltunk Gergővel, majd később leírom.
Fürdés: ezen én is sokat gondolkodom, de talán ha sikerül megvalósítani, akkor úgy szeretnénk, hogy Flórát először fürdetni-letenni, aztán Gergőt. Kíváncsi vagyok sikerül-e?
Annyira jó, hogy Levikéd így viszonyul a picihez!!! Jó lenne, ha nálunk is így lenne! :)

Na, a mi mai napunk:
Gergőnek reggel még semmi baja nem volt, erre 11 körül iszonyúan sírt és magyarázta, hogy fáj a kukija. :cry: Megnéztük, kicsit be volt duzzadva, így telefon a Heim Pálba, persze a doki pont most van szabadságon, csak jövő héten lesz. A másikhoz meg nem akartuk vinni. Így maradt az itteni kórház. Ott a doki megnézte, először én húztam fel a bőrt, amennyire szoktuk, aztán ő, hát sokkal jobban, szinte teljesen hátrahúzta, szerencsére simán ment. Mondta, hogy a vége egy kicsit le van tapadva, azt fel kell szabadítani és az asszisztens már hozta volna az eszközt. :roll: Én kérdeztem, hogy ezt muszáj-e, mert elég rossz dolgokat hallottunk, meg a Heim Pálban a doki nem mondta, így ez a doki is mondta, hogy akkor jó, akkor majd menjünk oda, addig kenjem neogranormonnal, mert azért picikét vérzett. :cry: De aztán már nem fájlalta a kukiját, egészen most estig. Hát nem valami szép, berepedezett szegénykémnek a bőr, szóval kétségbe vagyok esve. :cry: Nem tudom hova menjünk, ha valami gond van a hétévgén! :cry:

Voltunk ma a dokinál is, jól sikerült a szívhang, azt mondta, hogy tökéletes a méhlepény, a magzatvíz és egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a kisasszony, szerinte bent marad a kiírt időpontig. :D

Na, most ennyit bírtam, kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Orsi

avocado

Jó Reggelt!

Képek a Samu Showról. A tornyon levő pukli egyben lift is, fel lehet vele menni és megnézni San Diegot madártávlatból. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Üdv: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mese, még egyszer gratulálok! Igaz, nekem 3 gyerekem van nem kettő de azért leírom hogy nálunk hogy volt a fürdetés: apuka fürdette a nagyobb fiút, majd fiúkat, és el is altatta őket (imádják is őt). Én pedig foglalkozhattam az aktuális csecsemővel.

Orsi, szerintem is jól nézel ki, egyáltalán nem vagy bálna! Fütyiügyben nem tudok mit mondani, bár nem értem minek rögtön vágni. Remélem nem lesz baj a hétvégén! Balázsnak még mindig nem jön fel teljesen, pedig már 5 éves. Hülye anyuka megengedte hogy Marcinak felvágják, nem kellett volna. :( :( :(

Egcsi, klassz helyeken voltatok, irigy vagyok nagyon. Disneyland nekem is nagy álmom hogy elvigyem a gyerekeket, de nincs reális alapja. Sógornőmék két hete voltak Euro Disney-ben, immár harmadszor.

Vera, szép család vagytok!

Sziasztok
Andrea
Vendég

Andrea :)
Hátha eljuttok Párizsba egyszer! Nemcsak a gyerekek, ti is élveznétek! :)

Timiről:
Minden rendben van velük, hétvégére otthon van, de aztán sipirc vissza, mert csak a kórházban tudja betartani a szigorú ágynyugalmat. Reményeink szerint még 4 hetet egyben kibírnak. :D Géphez nem tud ülni, úgyhogy én vagyok a tudósító... :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andrea
Köszi, aranyos vagy! :D
Kuki :( Gergőnél szerencsére javul a dolog, de eléggé tiltakozik, amikor elkezdem kezelgetni neki. :( Tegnap délelőtt visszatartotta a pisit, délre már üvöltött a gyerek :cry: Elkezdtem neki langyos vizes vattával törölgetni és akkor végre pisilt, de szerintem egy felnőtt adagot. :roll: Persze utána már sokkal jobban lett és délután már volt pisi pelus, szóval most már kezd minden ok lenni. Kedden azért elmegyünk a Heim Pálba a dokinkhoz.
Disneyland: oda én is szeretnék egyszer eljutni, de karcsi szerint esélyünk se lesz rá, hacsak nem nyerek megint a tv-ben. :lol:

Egcsi
Ezek a vizishow-k annyira klasszak lehetnek élőben!!! Egy ilyenre is nagyon elmennék! :)
Timiéknek sok puszit küldök és kitartás! Remélem még bent marad a babóca 4 hétig!

Nálunk minden ok most már, de rendesen idegeskedtem kuki ügyben. Itt vannak Anyósomék, így kicsit pihenek is.
És egyfolytában drukkolok, hogy ilyen gyönyörű idő maradjon szeptember-október végéig!!! Jó lenne így szülni, hogy kint még süt a napocska! :D

Anikó, Manó, és a többi elveszettek??????
Azért hetente 1x tessék már bejelentkezni!!! :roll:

Orsi
(már csak 2,5 hét :shock: 8) )

avocado

Jol eltuntem. :( muszaj volt jonnom most, mert mar tenyleg hianyoztatok. :oops:
Nagyon faradtak vagyunk Endrevel, mert szornyu ejszakank volt tegnap, Kitti hajnali kettoig orditott, fogalmunk sincs miert. Lili meg felorankent kelt uvoltve, vegig kellett valakinek mellette lennie. Ma reggel kiderult, hogy Lilinek hoemelkedese van es folyik az orra. Igy megvolt az oka a rossz ejszakanak. Kitti teste meg tiszta piros potty volt mikor levetkoztettuk furdeteshez. Ugyanazok a pettyek mint amikro Lilinek a harom napos laz utan jottek ki. Csak Kitti nem volt lazas. Akkor mi lehet ez? Most jobban van. Rogton elaludt mindenfele siras nelkul.
Amugy jol vagyunk, csak mindig van valami pogramunk. Delutan minden nap, amikor jo ido van es amikor Endre hazajon megyunk setalni. Kedden Kitti megkapta az oltast. Jol viselte, nem volt lazas utana. :) Lemertek es 61 cm es 6800 gr. :oops: meghaladta a szuletesi sulyanak a duplajat. Lili csak 5 honapos koraban ert el azt, bar o nagyobb sullyal szuletett. :)
Szerdan delelott zenebolcsiben voltunk. Vegre ujbol elkezdodott es Lili nagyon de nagyon elvezte. Mindent megcsinalt amit a zenetanar mutatott vagy enekelt. :) Van egy szinpad ahova fel lehet menni. Csak lili es egy kisfiu ment mindig fel es tetettek magukat. nagyon elveztek. De aztan egyszer csak hatalmas uvoltes es siras. A kisfiu edesanyja felkapta Lilit es kozben a sajat fianak a fejet puffolte. Kiderult, hogy Lilinek megharapta minden ok nelkul a szemet. :( Eleg csunya volt, de szerencsere nem volt komolyabb baj. De Lili hamar megnyugodott es el is felejtette, de a no tovabb szidta a kisfiat. Mar kenytelen voltam szolni, hogy azert nem kell ennyire megbuntetni a fiat. Nincsen semmi problema. Rossz volt latni es lelkiismeretfurdalasom volt, hogy ugy uti a fiat. :(
Azert jol ereztuk magunkat es jovo heten is megyunk.
Nagymamam: koszonom az erdeklodest. Tovabbra is valtozatlan az allapota. Anyukammal nagyon durvan banik, pedig nem tudatosan, mert nem tudja mit csinal, de anyukam mindent a szivere vesz. Ugy tunik 2-3 honapig marad a kulonleges rehabilitacios kozpontban, utana elkerul egy otthonba. :( Ezt tanacsoltak anyukamnak az orvosok, pedig o nem akarja otthonba tenni, de nagymamam fekvobeteg mar, nem fogja tudni ellatni a nap 24 orajaban. :(

Orsi: Sogornomnek elment a nyakdugoja tegnap este, de meg semmi. :) Nagy az izgalom. :) O 14-re van kiirva. :)

Egcsi: Kepek szuperek! Irigy-irigy. :)

Mese: Furdetes: Nalunk sose volt gond. Az elso naptol kezdve egyutt furdenek a gyerekek. Lili a nagy kadban, Kitti pedig a pelenakzos asztal kadjaban. Felvaltva furdetunk. Hol apa furdeti Lilit, hol en. :)

Na, megyek aludni. Holnap megprobalok jonni. :)
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Na, úgy néz ki, hogy megyünk szülni, úgyhogy egy darabig nem leszek, legyetek szívesek életben tartani a topikot. :wink: :D

MÉg nem igazán készültem fel a dologra, nem gondoltam, hogy már most megjön pici lányom, de Ő tudja mikor is a legjobb neki, úgyhogy hajrá! 8)

Kicsit sírtam Gergő miatt, szerintem engem jobban meg fog viselni...na de most nem ezzel kell foglalkozni, nem igaz?

Ja, teljesen máshogy indult, mint Gergővel, most elkezdett elfolyni a magzatvíz, fájásaim még csak nagyon halványan vannak, úgyhogy tényleg kíváncsi vagyok milyen is lesz és milyen hosszú?

Remélem jöttök és nem 2 nap múlva látja valaki, hogy írtam! :wink:

Orsi
37+5

avocado

Orsi :)
Reméelm gyors és könnyű szülésed lesz! Gondolok rátok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi !

hajrá :)remélem már kezedben van Flóra :)

vera

KépKép
viranka

"Ma reggel 7.17-kor megszületett Botrágyi Flóra,3510 g,55 cm. mindketten jól vagyunk.Orsi"

Ezt kaptam az előbb,itt is nagyon gratulálok az egész családnak! :D

Puszi:Anikó
vakili

Kedves Orsi!

Szeretettel gratulalok , minden elkepzelheto szepet, jot kivanok Nektek!!! sok tejecsket Floranak es gyors felepulest Neked, biztosan mindketten ugyesek voltatok! Es gratulalok a fiuknak is, a buszke papanak es batyjnak, vigyazzanak a lanyokra!
Sok puszit kuldok az egesz kibovult csaladnak!
szoszi
szoszmosz

Orsi!

Gratulálunk,jó egészséget kívánunk Nektek :lol:
pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Csak benéztem elmesélni az első bölcsis élményeket erre micsoda híreket olvasok :D

Orsi,
Nagyon sok boldogságot kívánok neked és Flórának is :) Képeket és szüléstörténetet várjuk.

Akkor pár mondat a bölcsiről: hááát :) :( 9-re mentünk, rögtön le is vittek minket a csoportba. Bemutatkozott az összes gondozó néni .Katica lesz a jele (ezt én választottam) Megmutatták hogy hol kell átöltöztetni, hol lesz a szekrénye, a kis wc-t, mosdót és a csoportszobát. Mivel a gyerekek kinnt voltak az udvaron mi is kimentünk, manónak mondták h nézze meg a játékokat nekünk meg elkezdték mesélni a napirendet, mit kell vinni stb. Aztán volt némi kis hiszti mert be akart menni a csoportszobába megnézni a játékokat de nem engedték be. Elég nehéz volt elterelni a figyelmét de miután sikerült már vígan motorozott az udvaron. A játékválaszték sajnos nagyon kicsi, nincs semmire pénzük. Ami nagyon nem tetszik hogy ha esett egy kis csapadék akkor másnap már nem viszik ki őket az udvarra mert néhány trehány szülő nem visz elég ruhát és vagy mindenki megy ki vagy senki. Holnap már ott kell hagynom egy órára, ettől kicsit félek hogy hogyan fog viselkedni. Aztán szerdán és csütörtökön 2 órát lesz ott. Majd pénteken és hétfőn már ott is ebédel. Keddtől pedig megpróbálják az alvást is.

Vera,
Nektek hogy telt az első nap?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?