Sziasztok lányok!
újra itthon vagyok, MÉG EGYBEN.....
úgyhogy cstalakozom Szkatához terminus túllépés -ügyben.
pedig úgy vártam a teliholdat...a frontot...szerintem nekem max. egy tornádó segítene..
Piciza, visszatennél a táblába?
István kórház, babanév Gergő, időpont...hát, sorolom:
szept. 8., 11., 13., 15., 19., 23., 24., .....EZ KOMOLY, éljen az uh-diagnosztika...a legutóbbi 11. volt, de a dokim átlagot számolt, most 15-öt saccol. Tök jó.
Vasárnaptól 2 naponta ctg-zünk, kíváncsi leszek, mert 2 és fél hete majdnem 3-as érettségű volt a méhlepény, és azóta sem fiatalodott...
Méhszájam fönt, hátul és csukva, Gegrgő feje beékelődve, de nem óhajt még jönni. Dokim: "Ez a baba nagyon ragaszkodik a mamájához." Erre persze teljesen meghatódtam, egész este pocakot simogattam (én is hallottam, hogy állítólag szülésmegindító, de nem hinném).
Ma többen megkérdezték, mikor szülök. A válaszra, hogy MA, nagyon mókás arcot vágtak az emberek....
Viszont a doki közölte, hogy a hasam még nincs is lent, hiába mondtam, hogy már látom a cipőm járás közben, ami ugyebár minőségi változást jelent???!!! letromfoltak, hogy ez még semmi...de hogy hová megy még lejjebb, na azt el sem tudom képzelni.
szex: megkérdeztem a férjemet, hogy nem akarja-e beindítani a szülést...ezer karátos vigyorral bólogatott, hogy ő aztán nagyon szívesen megpróbálja...
sajnos eredménytelenül. a biztonság kedvéért lift helyett lépcsőzgettem is, de Gergő bent akar maradni.
Szkata, a család nálunk is tűkön ül (nem az anyám, mert ő anno a kórházban hagyott, igaz, aztán felbukkant újra, de abban nem volt sok köszönet...1350 gr-mal születtem, mert picit sok pia, cigi és gyógyszer fogyott a terhesség alatt. Ezt csak azért mondom el, mert -bár nehéz elviselni néha-de inkább egy túlbuzgó, tapintatlan anya, mint egy lelketlen.)
nálunk a nagynéném ilyen buzgómócsing, de a sarkamra álltam, mondván, hogy szülni hárman megyünk: baba, férj, na meg én, aztán a gyermekágy alatt várjuk őket, akkor többet is tudnak segíteni. (néhány újságcikket véletlenül előlhagytam, amikben a gyermekágyas anyák számára szükséges NYUGALOMRÓL van szó...és elolvasták!!!)
Piciri, nekem 2 hete mondják, hogy kezd szétesni az arcom....azóta is szülök....már én is nézem magamat, de még semmit sem látok. Sajnos...
ctg-Gergő 180-as pulzusszámig képes felmenni, miközben péppé rúgja a vizsgálófejet, és mellékesen engem is, de ezt már megszoktam...
Na, most már leállítom magam, bocs az irdatlan nagy irományéert.
..
Sue-ról tudunk valamit?
Beni és Geszti nagyon szépek!!!!
Szkata, megy a drukk, hogy szüljünk már a hétvégén...Jó neked, hogy csak 9 kg ment fel rád..szuper a ruhád is! a képen nem látszik, hogy szét lenne esve az arcod. (most nem tudom, hogy jelenleg ez jó hír-e vagy sem..)
Rajtam 14 kg van, bár csak hasra híztam, de bálnának érzem magam.
Jó éjt mindenkinek!
(de jó lenne magzatvízcsorgásra ébredni..hmm...)
Puszi: Angelkriszti