Új privát üzeneted érkezett!

Fejgörcs, rémálom, hányinger, állandó szomjúságérzet, égő szemhéjak, dagadó kézfej és folyamtosan emelkedő vérnyomás- ezt okozza nálam a front. Így nincs kedvem szülni, nem lesz hozzá elég erőm. Vajon meddig tart?

Erika
piciri

Piciri,

ez nem hangzik jól :cry: De hétvégére megint jó időt mondanak.

Bali,

kisfiad: :lol:
szülés: nekem lehet egy csendes sarok is elég lesz :lol:
És még mindig sehol semmi :roll:

Siba,

Jé, az Istvánban is ezt a gyöngyszemet vetítették :shock: Dauerolt haj, hónaljkutya, meg a ruházat egyértelműen mutatta, hogy 70-es 80-as években készült :) Úgy látszik, még nem értek rá frissíteni :)

Anyuékná a szomszéd lány 16-ra volt kiírva. Megszült tegnap.....Úgy látszik, rá hatással volt a telihold..
sz_kata

SZiasztok,

Bali: Jófej a kissrác :lol: Jót mosolyogtam rajta

Siba: De jó, hogy én ne mvoltam ott.. Na én nem vagyok olyan higgadt, mint magácska :lol: Emlékszel, én már a légzésfigyelő szuperoktatáson is kiakadtam. Csak azért nem szóltam be ott senkinek, mert tényleg jóindulatú volt a dokibácsi és megható volt az ásványvizes lekenyerezés :wink:

Piciri: Te szegény!!! Én is ilyesmiket produkálok, csak szórványosan. Minden napra egy mese... :shock:

Kata: Mókás a vonalzódon, hogy 40+2 nap. Én tuti biztos voltam benne, hogy hamarabb szülsz, oszt nézd meg :roll:

KépKép
Kép
jadey

KÖSZÖNJÜK A GYÓGYKíVÁNSÁGOKAT, HASZNÉÁLNAK :D

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok Lányok!

Köszi hogy megnyugtattatok előtej ügyben! Olyan furi volt, már megijedtem, hogy akkor hamarabb kéne szülni, és azért Veronika ehhez még pici.

Mamy!
Nem semmi ez a papírosdi! Az én munkahelyem is hasonló (kiegészítve azzal, hogy azóta is várom a májusi és azutáni táppénzemet, már a TBvel is beszéletem), szóval asszem nem sok jóra számíthatok. Jó, hogy a férjed ilyen talpraesett, meg, hogy nem Te mentél Gesztikével ezeket intézni! Gondolom, aki babával megy intézkedni, az agybajt kap a végére :roll:

Boróka!
Ez a homeobogyiszedés kicsit bonyolultnak látszik elsőre, főleg, hogy így terhesen szita az agyam, de majd szeretném szedni, úgyhogy majd kitalálok valamit, hogy megjegyezzem, hogy most miből mennyit, hogyan :lol:

ÁKata!
Fura a postásotok! Vagy helyettesítő volt? Azok szoktak ilyeneket csinálni. Még jó, hogy utolértétek a pénzt!

Livi!
Szegény srácok, rövidnadrágban! Itt zuhog az eső, remélem, Nálatok azért nem! Nehogy megfázzanak!

SzKata!
A Te szüléstörténetedre nagyon kíváncsi leszek! Egy barátnőm szült Geréb Ágival, és ő nagyon elégedett volt. Én persze nem merném, aggódós vagyok, hogy a babával minden rendben legyen, és a Schöpfiben meg van intenzív is. Persze amikor még nem gondoltam, hogy nekünk hat évet kell várni a babára, és még nem voltam túl a vetélésen, akkor nagyon bátran extrém szülést akartam. Akkoriban aktívan barlangászkodtam, és mikrobiológiai vizsgálatok kimutatták, hogy bizonyos barlangok sterilebbek, mint a műtők, ezért egy barlangász dokival meg is beszéltem, hogy én barlangban szülök majd, és az milyen jó lesz. Már szerveztük a részleteket. :lol: Most inkább egy olyan kórház, ahol ha nagy a baj, akkor is megvannak a feltételek a baba megmentésére. Bár Veronika úgyis egészséges lesz, úgy döntöttem :lol:

Sue!
Már babás lettél? Vagy írta is valaki, csak elkerülte a figyelmemet? Remélem, már boldog anyuka vagy!

Tűzmanó!
Hova tűntél? Olyan rég nem láttalak itt, csak nincs baj? Te még egyike vagy azon keveseknek, akik utánam szülnek, meg ne előzz!!!! :lol:

Minden babásnak jó szoptatást kívánok, és valahogy aludjatok is kicsit! Nekem még nem volt sose babám, úgyhogy semmi tanáccsal nem tudok szolgálni, viszont szívesen olvaslak Benneteket! Aztán, ha nekem is megszületik, majd nem hagylak Titeket békén a sok kérdéssel :D

Rozus

KépKép
rozus

MSE!

Én is tegnap szülésfelkészítőztem, de az ingyenes volt, és nem volt film. Igazából a kórházról szólt, hogy mik a helyi szokások, mit kell vinni a babának, és mit adnak, meg a papírok intézéséről, anyakönyvi kivonatról ilyenekről, szülőszobanézésről.
Bár az volt hirdetve, hogy az alternatív módszerek leszenek, ehelyett megcserélték a jövő hetivel, és szülésznős előadás volt, de nem baj, mert arra is akartam menni.
Mi is kb. 30an voltunk, és sokat lehetett kérdezni, úgyhogy nem volt rossz. Szívesen megosztom az ott elhangzottakat, de gondolom, leginkább csak a Schöpfisek érdekeltek benne, hiszen minden kórház mást enged.
Micsoda hülyeség, hogy kőkorszaki filmet kellett nézni Nektek! Akkor már a Discoveryn a Tv-ben is vannak/voltak ilyenek, amik legalább modernek is! vagy kölcsönözhetsz a könyvtárból is oktatófilmet. De mostmár nagyon tudod, hogy hogy smint csinál a sperma meg a petesejt :lol: erre úgyis nagy szükség van szülés közben :wink:
És mi van, ha nem fizetsz?

Azt kérdezném, hogy más kórházban is úgy van, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor rögtön be kell menni, fájásoknál csak ha sűrűsödik és erősödik, ha a nyákdugó távozik, akkor nem kell szólni sem, nyugodtan eltelhet egy hét is a szülésig, nem kell bemenni? Nekünk ezt mondták, hogy itt ez a szabály, mégis úgy emlékszem, hogy közületek akinél távozott a nyákdugó, az be is ment a kórházba, és hamarosan szült is. Vagy a fájások miatt mentetek be? Ezt nem annyira értem, azt hittem, a nyákdugó távozása is szülést jelez. (Szerintem én még nyákdugótulajdonos vagyok, csak előre érdeklődöm).

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Mamy!
Bürokrácia :twisted: Én 1 órája próbáltam felhívni az OEP-et TAJ kártya ügyben, hogy hol is jár már, erre a központi számon egy őrmester hatású női hang dörögte, hogy konkrét ügyekben a személyiségi meg mittudoménmilyen jogok védelme miatt nem adhatnak felvilágosítást. Így inkább félbehagytam a dolgot és hoppon maradtam, így inkább kivárjuk a postai megérkezését.
Röhej, hogy a MÁK-ban hogy le akarták rázni a Párodat :twisted: Már akartam volna írni, hogy mi 1,5 éve még simán elintéztük itt. Gondolom, nagyon nem tetszett a nagyságának dolgozni :twisted: Szerencsére az én Páromat sem lehet csak úgy lerázni...
Megnyugtatásképpen a sírva hagyás ügyében: Marcit is hagytam (ahogy írtam is) és totál egészséges személyiségű gyerkőc jelenleg is, nem látok rajta semmi lelki sérülést :wink: De ezeknek a törpöknek tényleg van eszük, hogy panipulálják a felnőttrabszolgáikat :lol: :arrow: ölben tuti jó, kiságy már annyira nem derogál Nekik!

Sz_Kata!
Én is nagyon kíváncsi vagyok az otthon szülésetekre, mármint nem testközelből :lol: , hanem a beszámolódra. Anno még a Szülőszoba című műsorban láttam egy ilyen szülést, meg a neten nézegettem képeket. Izgi, na!
Nagyon csinos vagy! Neked tényleg csak a pocakod nőtt!!! Gratula!

Jadey!
Jadenek további jobbulást!

Kata!
a Lányok gyönyörűek és olyan édes dundi pofijuk van :D Sajnálom, hogy ilyen nehéz Velük :( Én napjában többször gondolok ikres anyukákra, így Rád is, hogy milyen nehéz lehet Nektek. Ehhez képest bakfitty a 21 hónaposom és a 3 hetesem lekezelése :roll:
Nekem van egy ilyen szop-tanít készülékem, amit kb. félszer használtam, mert helyrejöttek anno a gubancok Marcival anno. Már el akartam adni, mert 1,5 éve is már aranyáron mérték, kb. 8-9 eFt volt. Medela márkájú. Ha igényt tartanál rá, szólj :)
Postás :twisted: nálunk is nagy a dilettantizmus a köreikben :twisted:

Erika!
Tegnap elfelejtettem Neked írni. Az Edit tényleg nem semmiket szól be :twisted: , nem csodállom, hogy nem csíped...
Neked is megy a drukk ezerrel, hisz nálatok is napok kérdése, hogy megpillantsátok Ákit :D Izgi, ugye?! :lol: :wink:
Jobbulást!!!

Edit!
Mi popsitörlőből szinte kizárólag DM-est használunk és nagyon bejött! Ára is jó, emellett nem agyonillatosított. Mi nem a Sensitiv változatot használjuk,mert az nekem kicsit száraznak tűnik, hanem a simát. Nekünk speciel Marcinál a pelenkájuk nem jött be. 1 éves kora körül próbáltuk ki, de közel sem fogad magába annyi pisit, mint a Libero, sokszor balesetünk is volt vele, emellett árban sem volt sokkal olcsóbb, mint a Libero. De ez szerintem gyerkőc függő is, esetleg egy próbát megér.

MSE!
Felkészítő nem semmi :twisted: , pláne, hogy még pénzt is kérnek érte!

Rozus!
Nyákdugó távoztakor tényleg nem kell bemenni a kórházba, hacsaknem folyik a víz, illetve fájás is van. Nekem egyszer sem távozott a dugó, úgyhogy hogy milyen lehet, azt nem tudom.

Elújságolom, hogy isteni napunk volt tegnap és a mai sem nevezhető rossznak!!! Annyira ügyesek voltak a Skacok, hogy volt olyan időszak, hogy kizárólag Marcival tudtam foglalkozni, mivel Beni aludt (ez volt a délelőtti időszak a reggelivel egybekötve), volt olyan, hogy csak Beniztem, mert Marci aludt (ilyenkor nyugodtan tudtuk szopizni, segítő törpördög mentesen ), sőt volt olyan is, hogy mindketten aludtak!!! Aztán ahogy Gáborom hazajött, 1 órácskára elmentünk sétálni, ami alatt Beni totál ébren figyelt a kocsiban és semmi bömbi nem volt Igaz, hogy napközben nem aludtam semmit, de mivel nem idegeltek ki napközben, így az éjszakát is jobban viseltem (fél éjszakát Beni mellettünk töltötte a mi pihenésünk érdekében).
A mai nap is valami hasonlóan alakul és remélem hasonlóan is fog végződni :D

Most ennyi, Beni a szopi utáni ágyra helyezést követően kezd elégedetlenkedni :roll:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Siba!
Te jó ég, ez csak nem a Nyírős szülésfelkészítő volt?... :shock:
De jó, hogy nem mentünk!!! Szerintem a dokim tudhatott valamit, mert ő beszélt le róla még anno, azt mondta nem sok értelme van, inkább menjünk be önállóan a szülőszobára.
Szegénykém, meg képzelem a párod is milyen ideges volt. Az enyém tuti hogy az lett volna.

Livi!

Ez nagyon jó szöveg! Talpraesett a fiad! Nyilván ezt hallották egész nap a frusztrált tanítónénitől. :?

Rozus!
Most hogy írod, el is felejtettem, a párom mondta hogy egész pici babákkal is voltak anyukák a MÁK-ban ügyintézni!!! Pár hetesekkel is! Azt hitte hogy rosszul lát. Még kérdeztem is tőle, biztos? De mondta hogy igen, látta milyen pici baba volt, babakocsiban és karban is. Persze biztos a végszükség hozza ha valaki a kisbabával megy ügyintézni, én nagyon ideges lennék!!! Őrülten félteném Gesztit! Tudom hogy túlzásba sem szabad vinni a féltést, de 6 hetes korig még szinte semmi immunrendszerük nincs.

Bujka!

Hát akkor mi is várhatnánk a TAJ kártyát, szerencsére épp időben bementünk érte. Most már hamarosan nektek is meg kell érkeznie.
Altatás: remélem ilyen nem sűrűn lesz, hogy sírni kell hagyni az ágyában, mert az ember szive megszakad. Annyira lélekmarcangolóan tud sírni!!! Beleremeg a kis hangja. Ez meg amolyan Pavlovi-reflex, ha sír, akkor szülők ugranak. Igyekszünk elringatni és amikor mélyen bealszik, akkor óvatosan letenni, néha sikerül is. De csak az esetek kb. 30 %-ában... :roll:
Egyébként az normális, hogy Geszti ma reggel kb. 8 óra óta szinte semmit nem aludt?... :shock: Nem tudom, hogy bírja! Bár most kicsit elszundizott itt mellettem, de olyan éberen, néha mocorog egy kicsit. És állandóan enne! Már alig elég a tejem, pedig van bőven. Folyton a cicin lógna, és bár megeszik 60-70-80-90-eket, sosem elég, mindig nyűgösködik, de már alig győzöm az iramot. Vedelem a laktoherbet és párom hozott alkoholmentes sört, tegnap este rántott levest csinált... remélem meglesz a hatása!

Kép
mamy

Ákata:
Nagyon nagyot nőttek már a lányok és látszik, hogy jó kezekben vannak :wink:

Tegnap egész este őket nézegettük Jaddel és képzeld, már ő is megmondja melyik Lizi és melyik Lili :D

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok Lányok!

Edit Babylove termékekkel kapcsolatban: pelenkából kikakilt, kipisilt Zsoltika. Megnéztem a Pampers-höz képest talán mintha vastagabb combokra lenne méretezve - Zsolti combikáján lötyögött. A Pampers bevált, és úgy látom, hogy olcsóbb is. Törlőkendő - az végül is jó, de árában talán nincs nagy különbség a Pamper-höz viszonyítva, így hol ezt, hol azt használjuk. Melltartóbetétben azt használom, mert nagyon olcsó és nem tapasztaltam semmi különbséget a Fixies-hez képest. Fültisztítót is tőlük vettem, fele annyiba se kerül, mint a Canpoltól.
Más babylove terméket még nem próbáltam.

Rozus: nekem szombaton kezdett elmenni nyákdugóm, és hétfőn pedig megrepedt a magzatburok - az a zuhé kisöpörte a nyákdugó többi részét is. A nyákdugó távozása után akár két hétig is ki lehet húzni.

"szopi bumm" nem tudom ez volt-e nálunk, de már hat napja folyton enni akar a babó, ha nem kap cicit sír. Tegnap benyomott 120-at és 40 vizet is - és öt órán keresztül nem bírt elaludni. Folyamatos cicizés után végül nagy nehezen aludt két órát, aztán megint cici, aztán aludt egyet és megint evett, megint egyet... ez megy öt-hat napja. Tehát odaadtam a cumit. Eddig bírtam. Tegnap hagytam sírni először - eredmény: semmi, nem bírtam ki.
Ma felhívtam a nővéremet, és utána elmentem WC-re (végig sírt, pedig előtte evett, böfizett, tisztába lett téve) sietek be, ott fekszik és néz a csalódott szemeivel, már nem örül nekem, már nem vár tőlem semmit ... legalábbis én így láttam. Még most is sírni tudnék, úgy előttem van a kis szomorú szemeivel... :cry:

Ezért inkább odaadtam a cumit...

Mamy Gesztike nagyon gyönyörű - mindig szeretek képeket nézni róla! Papírügyek: leginkább elszomorít. Nem elég, hogy a férjek alig tudnak szabit tudnak kivenni, abból is sok idő megy az ügyintézésre. :cry:

Bujka - nagyon jól bírod, pedig mondják, hogy az a legnehezebb, mikor az egyik kicsi a másik pici. Benikén látszik, hogy elégedett baba! :)

Sz_Kata szerintem is csinos vagy! Szüléshez mennek a drukkok!

Talán Sue már meg is szült? Jó lenne tudni.

Puszi mindenkinek!

KépKép
nózi

Köszönöm lányok! Szerintem is jó fej fiam van! :D

Mamy!

Az igazsághoz hozzá tarozik, hogy a MÁK-ban újszülöttel megjelenők 90%-a (ne mind) épp csak nem a lépcsőn szűlt, hogy hamarabb megkaphassa az anyaságit... :evil: Szociálpedagógus vagyok... Mondtam már? :roll: :cry:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

szült

Livi

bali78

Livi!
Nem, még nem mondtad :wink: de így már értem :wink:

Edit!
Babylove terméket mi pelenkázóalátétet használunk (900 valahány Ft egy csomag, pelenkázóasztalra kell tenni, eldobhatós), az szerintem jó dolog, a kiságyba is teszünk, puha anyaga van.
Melltartóbetétet is DM-est használok én is, teljesen jó és olcsó.
Fültisztítót szintén.
Pelust és törlőkendőt még nem próbáltuk, de Nózi leírása alapján a pelust nem is fogjuk.

Nózi!
Köszi a bókot :lol: Zsoltika sem panaszkodhat ám a szépséget illetően!
Vannak új képek is Gesztiről, csak még le kell tölteni a fényképezőről, ehhez meg csak a párom ért. :oops:
Szerintem ez már a "szopi-bumm" lesz amit írtál, nálunk is hasonló a helyzet. Az a szomorú nézés elég lehangoló lehetett... szegény kis manó... Geszti is nagyon kétségbe tud esni ám, és amitől végképp ellágyulok, az a kis szeme sarkában a pici csillogó könnycsepp, hát akkor nekem is majdnem megindul a könnyem... Jaj hát hogy lehet ennyire szeretni Őt???... Olyan mintha a szivem egy darabja lenne. Ha nem vagyok mellette, őrülten tud hiányozni. Pedig tudom hogy jó kezekben van az Apukájával, de szinte rohanok haza mindig.

Kép
mamy

Ákata,

gondolatban küldtem egy seggberúgást a postásnak :twisted:

Én most kaptam meg a júliusi-augusztusi táppénzem a melóhelyről. Rájuk kellett már telefonálnom. erre édesen közölték, hogy csak összevárták a papírokat...Cuki, nem?

Jadey,

Én is azt hittem, előbb szülök :shock: Kérem vissza a néhány hete jelentkező jóslófájásaimat!!!! :roll:

Rozus,

barlang?! Háát, az nem lett volna semmi. Azért jobb, hogy a kórházat választottad végül :wink:
Ági szokta mondani, hogy mindenki szüljön ott, ahol a leginkább biztonságban érzi magát. Mit csináljak, ha ez a hely nekem nem a kórház? :)

Bujka,

Micsoda idill :lol: És egyre több ilyen napod lesz!! :wink:

Mamy,

Ha nem szereted a sör ízét, próbáldki, hogy teszel bele egy kis citromos fantát. MMmmm, nyami nyami :lol:

Köszönöm mindenkitől a pocakos dícséreteket. Az igazság az, hogy IRTÓ NEHÉZ :roll:
sz_kata

Rozus,

még azt akartam írni, hogy Suezikának is elment a nyákdugó úgy két hete.....Még nem kaptunk hírt, hogy szült volna. Szóval, ezek szerint egész sokáig elvan a baba nyákdugó nélkül is :)
sz_kata

Sz_Kata!
Köszi, egész jól hangzik a sör citromos fantával! Igazság szerint a sör valahogy most nem esik annyira jól mert keserűnek találom. Bár sosem rajongtam érte, max. a 40 fokos kánikulában csúszott le egy-egy pohárral, akkor is inkább a jó minőségű barna sör. Persze nem most, hanem mikor nem voltam terhes. De most ezt kipróbálom!

Suezikára én is gondoltam, mi lehet velük?...

Kép
mamy

Lányok!

Felemeltem az ágyneműtartónkat, amihez komoly izommunka kell és most fáj a hasam... :oops: nem lesz baj, ugye?

Livi

bali78

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

Gabi:
Nagyon szép kisfiú Peti és olyan kis békés minden képen!!! Gratulálok még egyszer.

Edit:
Én sem értem, hogy miért nem csinálnak már UH-t, de állítólag ez a hülye CTG nagyon jól jelzi, ha gond van (oxigénhiány, rossz keringés a méhlepényben). Számomra misztikus, pedig már orvosi könyvben is elolvastam az okosságokat róla.

Siba+Sz_kata:
Homeós bigyók: Hát csajok tegnap este jól utánaolvastam hogyan is csinálják a Boiron-nál ezeket a bogyókat és hát őszintén szólva nekem nagy humbugnak tűnik az egész.
Főleg ez a higítás dolog, mert kihámoztam, hogy minél alacsonyabb a C érték, annál töményebb a bogyóba beitatott oldat, s minden egyes szám 1%-os újabb higítást jelent.
De ennek fényében aztán végleg nem értem, hogyan segíthene bármit is egy 30 C-s Caulophyllum oldat, aminek töménysége:
0,000000000000000000000000000001 % a törzsoldatból.

És az okosok azt írják, hogy szervi panaszokra a kis higítás kell, míg nahgulati dolgokra az ilyen nagyon nagy higítások.
Hát csajok ez már sok az én kis racionális kvantitatív agyamnak.

ja, és a legrosszabb, a Cimicifuga bogyót egy poloskából csinálják!!!

Szóval lehet, hogy én mégsem veszek be ilyen izéket...

Sz-kata:
Ma délutántól tökre húz a hasam meg a derekam, ez már legalább valami kis jósló lehet!!! Neked semmi???

Aki egészségpénztári tag, lehet igényelni a táppénz kiegészítését a bér erejéig az EP számla egyenlegéről (K and H Medicinánál legalábbis).

Bendegúzunk újabban minden reggel cápázik a pocimban, vagyis annyira kidugdossa a sarkát, hogy az cápauszonyként vándorol a pocim felső részén - annyira aranyos, és ha rárakják a CTG elektródát a pocimra (vagy én a teáspoharat), azonnal belerúg/bokszol - akár a papája öntörvényű lesz!

Sajnos párom belázasodott, így minden éjjel fennt vagyunk, nappal meg muszáj dolgoznia.

Bujka:
Ügyi vagy, hogy tudod koordinálni a 2 gyereket!

Ciao,

Dorka

:lol: :lol:

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok, Lányok!

Jade,
köszönjük a bókokat a lányok nevében (is) :lol: Jade édes... :lol: :lol:

Melinda,
annyira azért nem nehéz, mint Neked, mivel legalább a korosztály egy... Ma egyébként tündérek voltak a csajok :lol: De a tegnap este... egyszerre bömbölés, én meg próbáltam mindkettőt egyszerre szoptatni, hát ne tudjátok meg! Nyakló fejű minibabákat azért elég nehéz (nem is sikerült). Szoptanít: nagyon édes vagy, de pont ma vettünk :cry: (babanetről, olcsóbban egyébként). Férjem most hozta el, jobban mondva otthagyta a melóhelyen, holnap megy be érte :roll: Szombat délután már azzal akarok etetni. Más - most merre laktok? Érden még vagy Vácott? Elvesztettem a fonalat...

Sz_Kata,
kiderült, hogy a szél kifújta a postaládából az utalványt (postással beszéltem), ő látta is, hogy repül, de hiába dudált, nem mentünk ki... Az a baj, hogy a sok szórólap miatt kinyílik a postaláda. De majd megoldjuk. Jól olvastam, hogy otthon szülsz? (Lemaradtam pár brosúrával, bocs... :oops:Ö

Piciri,
hasfájós hányinger a magas vérnyomás jele is lehet, fejfájás dettó. Nincs toxémiád véletlenül? (Bocs, nekem már erre jár az agyam...) Vizeletet szoktak nézni nálad? Drukkolok, hogy csak a front legyen. És hogy akkor jöjjön a bébi, amikor Te akarod :wink:

Livi,
jófej fiad van :lol: :lol: :lol: Ágyneműtartó: a fészkes fenének mozgatod... Sztem ha baj lenne, már előjött volna, nyugi... De azért csínján az ilyen cuccokkal!

Megyek, fejek kis tejet a csajoknak vacsira. Anyu azt mondta, hogy így a hatodik hét táján lesz egyre több a tej. Elő is jött napközben a fejni-kéne érzés (bizsereg az ember mellbimbója, legalábbis az enyém), sajna melltartóban nem érzem ( :shock:), viszont az imént rápillantottam az órára... De jó lenne, ha mellből szlopálnának végre... illetve esznek onnan is, de nem eleget.

Puszi mindenkinek!

Kata

ákata2

Simigabi,

micsoda édes babátok van! És a tigrincses ruhája! Valami álom... És a nagyfiad is annyira aranyos :lol: Gratula!!!!! :lol: :lol: :lol:

ákata2

Kicsit jobban érzem magam, remélem a honapi melegfront nem fog ennyire megviselni.

ÁKAta!
folyamatosan mértem a vérnyomim, és aztán lejjebb ment, remélem, nem toxémia.

Rozus!

A JÁnosban ugyanezeket mondták, és ha nekem a méhgörcsös verzió jön be, szeretném minél tovább otthon kihúzni. A legutóbbi ctg-n is úgy felülkerekedett rajtam a pánikfélelem a szülőszobán.

GAbi!

Gyönyörű baba ez a Tomi, mennyire hasonlít Petire?

Erika
piciri

Kép
Sziasztok!
Ákata megnéztem a leányzókat.Rengeteget nőttek :!: Olyan aranyosak.

Szkata bombasztikus kismama vagy!Én is ilyen csini akarok majd lenni 9 hónapos terhesen :)

Gabi gyönyörűek a fiaid.Gratulálok.

A Mamy Gesztikéje meg ugye elbűvölő kis csöppség.Nagyon szép profilja van.Várom az új fotókat.

Melinda,nagyon jól csináljátok!Csak így tovább!

Siba tudom téged felbosszantott a tegnap délután.Sajnálom.De én olyan jót mulattam a sztorin :lol: Elképzeltem ahogy ott ülnek a kismamák,kispapák és megy az a gázos film.Nem is értem,hogy gondolták komolyan.

Jadey,Jade jobban van már?Hétfőn suli? :wink:

Az t meg elfelejtettem írni,hogy megszületett a kis unokaöcsi.3-án vasárnap.Mátéka.3950g és 55cm.Rá volt tekeredve a köldökzsinór.Nem sírt fel.Az intenzíven kezde anyaméhen kívüli életét.De nem lett semmi baj .Baba és mama is jól vannak.Ma engedték haza őket a kórházból.

Szép hétvégét mindenkinek!
Kata,Sue küldöm a sok energiát nektek a szüléshez.Ügyesek legyetek!

Puszi Iza
piciza

Siba!
Ebből látszik, hogy a dokik véleménye mennyire más az adagolásokkal kapcsolatban. Ezek szerint lehet, hogy te hamarabb szülsz? Végülis több ideje van felkészülni a szervezetednek a szülésre a MagneB6 nélkül. Én az Istvánba jártam szülésfelkészítőre, ahol az előadások egész jók voltak, de a video az tényleg gagyi. Mondjuk szerintem pénzt nem kérhetnének érte :? .

Gabi!
Milyen édesek a képek Tomiról és a családról. Most már nagy a férfiuralom odahaza :lol: . Talán ki kéne egyenlíteni a nemek arányát :lol: .

Dorka!
Ezért nem jó, ha mindennek utána néz az ember, mert a végén még megtudjuk, hogy mennyi fura dolgot viszünk be a szervezetünkbe. Mondjuk, így el tudod dönteni, hogy bevállalod-e vagy sem. És a többi vajon miből készülhet :shock: ?

Jó, hogy írtatok a DM-es termékekről, mert pont ma tértünk be egybe terepszemlét tartani. Örülök, hogy már ilyen tapasztalt kismamáink és anyukáink vannak, mert így mi is könnyebben eligazodunk a nagyvilágban :lol: .

Gesztenye
gesztenye78

Simigabi,

Gartulálok a fiaidhoz, mindkettő nagyon szép!! És irigy, irigy amiért beelőztél :wink: :lol: Ja, és nagyon cuki az a tigrises overál, hol kapni ilyet?

Boróka,

Én csak úgy, amikor eszembe jut, azért bekapkodok néhány bogyót, nagy baj nem lehet belőle. Derékfájás néha nekem is van, de nem vészes. A pocim is nagyon húz lefelé, de egyáltalán nincs jóslófájásom. Vihar előtti csend? :wink:
Ja, és a drága kisfiam, hogy ne aggódjak miatta, non stop mocorog. :lol:

Ákata,

nem semmi, hogy milyen jól bírod!!

postás: upsz, akkor potyára küldtem a seggberúgást? 8)

Piciza,

most már nagyon én vagyok soros a tábla szerint. Vajon Sue beelőzött?
sz_kata

Siba
Hát ez a szülésfelkészítő film tényleg nevetséges. De azt én sem értem hogy kérhetnek érte pénzt? Én ugy tudtam ez ingyenes.
Nálunk is van ilyen tanfolyam lehet hogy majd elnézek rá.

Boróka
A gyógyszerek többsége olyan dolgokból van, hogy jobb ha nem is tudjuk. Amugy meg sztem az a lényeg hogy használjon, hogy miből van nekem mindegy. Pedig ezek a bogyók elég jók, mert régebben én is szedtem homeos bogyókat. De te tudod hogy szertnél :) -e egyáltalán szedni valamit.

Gabi
Tényleg nagyon édes az a kis tigrises ruha, na meg persze a baba is aki benne van :)

Ma este rám is rámjött a hasfájás, sűrű pisilésekkel. Annyira kidomborodott baloldalt a baba, hogy fájt alul, de már visssza ment a helyére. Milyen megkönnyebbülés!

Bali
Tényleg ne emelgess ilyen nehéz dolgokat! Én mindig valakivel emelgettetek, meg vitetem a nehéz cuccokat, még akkor is ha ez nem tetszik az illetőnek. De általában ezt megértik, főleg apukám, ő még a nem nehezet is elveszi tőlem.

Jó éjt Mindenkinek!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok,

Sz_Kata, még mindig 2 in 1? Akkor tuti később volt a "találkozás". Peti tudja..:)Te is úgy nézel ki, mintha egy labdát dugtál volna a ruhádba.:) A férjem barátai mondták, miután kirugták a focilabdát a pályáról és hosszas keresgélés után sem találták, hogy "jól van, elég volt a tréfából, most már vegyem ki a pulcsim alól a labdát."

Jadey, remélem jól vagytok! Jobbulást Jadenek.

Melinda, Cs. Katának mutatott be. Nagyon szimpatikus!

Gesztenye, Megvagyok, csak nem mindig van kedvem írni. Inkább olvaslak benneteket. Alakul a szoba, tegnap megvettük a bababútort is. Ma elkezdtük összerakni. Én csak drukkoltam:) Remélem a baba születéséig minden elkészül. Még pár dolgot azért nekünk is be kell szerezni. Hogy vagytok?
rolex

Sziasztok lányok!

újra itthon vagyok, MÉG EGYBEN..... :cry:
úgyhogy cstalakozom Szkatához terminus túllépés -ügyben.
pedig úgy vártam a teliholdat...a frontot...szerintem nekem max. egy tornádó segítene..

Piciza, visszatennél a táblába?
István kórház, babanév Gergő, időpont...hát, sorolom:

szept. 8., 11., 13., 15., 19., 23., 24., .....EZ KOMOLY, éljen az uh-diagnosztika...a legutóbbi 11. volt, de a dokim átlagot számolt, most 15-öt saccol. Tök jó. :?

Vasárnaptól 2 naponta ctg-zünk, kíváncsi leszek, mert 2 és fél hete majdnem 3-as érettségű volt a méhlepény, és azóta sem fiatalodott...

Méhszájam fönt, hátul és csukva, Gegrgő feje beékelődve, de nem óhajt még jönni. Dokim: "Ez a baba nagyon ragaszkodik a mamájához." Erre persze teljesen meghatódtam, egész este pocakot simogattam (én is hallottam, hogy állítólag szülésmegindító, de nem hinném).

Ma többen megkérdezték, mikor szülök. A válaszra, hogy MA, nagyon mókás arcot vágtak az emberek.... :D

Viszont a doki közölte, hogy a hasam még nincs is lent, hiába mondtam, hogy már látom a cipőm járás közben, ami ugyebár minőségi változást jelent???!!! letromfoltak, hogy ez még semmi...de hogy hová megy még lejjebb, na azt el sem tudom képzelni. :shock:

szex: megkérdeztem a férjemet, hogy nem akarja-e beindítani a szülést...ezer karátos vigyorral bólogatott, hogy ő aztán nagyon szívesen megpróbálja... :D sajnos eredménytelenül. a biztonság kedvéért lift helyett lépcsőzgettem is, de Gergő bent akar maradni.

Szkata, a család nálunk is tűkön ül (nem az anyám, mert ő anno a kórházban hagyott, igaz, aztán felbukkant újra, de abban nem volt sok köszönet...1350 gr-mal születtem, mert picit sok pia, cigi és gyógyszer fogyott a terhesség alatt. Ezt csak azért mondom el, mert -bár nehéz elviselni néha-de inkább egy túlbuzgó, tapintatlan anya, mint egy lelketlen.)
nálunk a nagynéném ilyen buzgómócsing, de a sarkamra álltam, mondván, hogy szülni hárman megyünk: baba, férj, na meg én, aztán a gyermekágy alatt várjuk őket, akkor többet is tudnak segíteni. (néhány újságcikket véletlenül előlhagytam, amikben a gyermekágyas anyák számára szükséges NYUGALOMRÓL van szó...és elolvasták!!!)

Piciri, nekem 2 hete mondják, hogy kezd szétesni az arcom....azóta is szülök....már én is nézem magamat, de még semmit sem látok. Sajnos... :cry:

ctg-Gergő 180-as pulzusszámig képes felmenni, miközben péppé rúgja a vizsgálófejet, és mellékesen engem is, de ezt már megszoktam...

Na, most már leállítom magam, bocs az irdatlan nagy irományéert. :oops:
..
Sue-ról tudunk valamit?

Beni és Geszti nagyon szépek!!!!

Szkata, megy a drukk, hogy szüljünk már a hétvégén...Jó neked, hogy csak 9 kg ment fel rád..szuper a ruhád is! a képen nem látszik, hogy szét lenne esve az arcod. (most nem tudom, hogy jelenleg ez jó hír-e vagy sem..)
Rajtam 14 kg van, bár csak hasra híztam, de bálnának érzem magam.

Jó éjt mindenkinek!

(de jó lenne magzatvízcsorgásra ébredni..hmm...) :)

Puszi: Angelkriszti
Vendég

Sziasztok lányok!

pedig úgy vártam a teliholdat...a frontot...szerintem nekem max. egy tornádó segítene..

szept. 8., 11., 13., 15., 19., 23., 24., .....EZ KOMOLY, éljen az uh-diagnosztika...a legutóbbi 11. volt, de a dokim átlagot számolt, most 15-öt saccol. Tök jó. :?

Vasárnaptól 2 naponta ctg-zünk, kíváncsi leszek, mert 2 és fél hete majdnem 3-as érettségű volt a méhlepény, és azóta sem fiatalodott...

Méhszájam fönt, hátul és csukva, Gegrgő feje beékelődve, de nem óhajt még jönni. Dokim: "Ez a baba nagyon ragaszkodik a mamájához." Erre persze teljesen meghatódtam, egész este pocakot simogattam (én is hallottam, hogy állítólag szülésmegindító, de nem hinném).

Ma többen megkérdezték, mikor szülök. A válaszra, hogy MA, nagyon mókás arcot vágtak az emberek.... :D

Viszont a doki közölte, hogy a hasam még nincs is lent, hiába mondtam, hogy már látom a cipőm járás közben, ami ugyebár minőségi változást jelent???!!! letromfoltak, hogy ez még semmi...de hogy hová megy még lejjebb, na azt el sem tudom képzelni. :shock:

szex: megkérdeztem a férjemet, hogy nem akarja-e beindítani a szülést...ezer karátos vigyorral bólogatott, hogy ő aztán nagyon szívesen megpróbálja... :D sajnos eredménytelenül. a biztonság kedvéért lift helyett lépcsőzgettem is, de Gergő bent akar maradni.

Szkata, a család nálunk is tűkön ül (nem az anyám, mert ő anno a kórházban hagyott, igaz, aztán felbukkant újra, de abban nem volt sok köszönet...1350 gr-mal születtem, mert picit sok pia, cigi és gyógyszer fogyott a terhesség alatt. Ezt csak azért mondom el, mert -bár nehéz elviselni néha-de inkább egy túlbuzgó, tapintatlan anya, mint egy lelketlen.)
nálunk a nagynéném ilyen buzgómócsing, de a sarkamra álltam, mondván, hogy szülni hárman megyünk: baba, férj, na meg én, aztán a gyermekágy alatt várjuk őket, akkor többet is tudnak segíteni. (néhány újságcikket véletlenül előlhagytam, amikben a gyermekágyas anyák számára szükséges NYUGALOMRÓL van szó...és elolvasták!!!)

Piciri, nekem 2 hete mondják, hogy kezd szétesni az arcom....azóta is szülök....már én is nézem magamat, de még semmit sem látok. Sajnos... :cry:

ctg-Gergő 180-as pulzusszámig képes felmenni, miközben péppé rúgja a vizsgálófejet, és mellékesen engem is, de ezt már megszoktam...

..
Sue-ról tudunk valamit?

Szkata, megy a drukk, hogy szüljünk már a hétvégén...Jó neked, hogy csak 9 kg ment fel rád..szuper a ruhád is! a képen nem látszik, hogy szét lenne esve az arcod. (most nem tudom, hogy jelenleg ez jó hír-e vagy sem..)

Jó éjt mindenkinek!

Vendég

Sziasztok lányok!

..
Sue-ról tudunk valamit?

Jó éjt mindenkinek!

Vendég

Bocsi, először lefagyott a gép, azért küldte el kétszer....
Vendég

Sőt, a gép nem lefagyott, hanem megkergült és triplázott...még egyszer nagyon bocs...
Vendég

Sziasztok!
Már egy ideje nem írogatok mert nincs túl sok időm, de mindíg olvaslak titeket. A Babák nagyon szépek!
Ákata! Nagyon irigyellek, hogy már a kezedben tarthatod a lányokat. Az egyszerre szoptatásra én is gondoltam de ,hogy olvastam amit írtál lehet, hogy jobb ha elfelejtem?
Szkata! Hát nem semmi, hogy még mindíg egyben!? Nagyon kíváncsian várom a te szüléstörténetedet, hogy milyen az otthon szülés. Kívánok neked nagyon szép, hangulatos szülést!!!
Angel79!
Úgy látom van egy pár időpontod de azért már nincs sok neked se hátra! Megy a drukk!

Rólam annyit, hogy tegnap voltam a dokinál és hála istennek zárt méhszáj, jó szívhangok és átlagos mennyiségű magzatvíz. Úgyhogy most megint megnyugodtam. Bár a vizsgálat nem volt túl kellemes, de ez legyen a legnagyobb gondom.!!!
baboka

Simigabi!
Gratulálok én is Tomihoz, nagyon édes, de a tesója is, ahogy fogja! :lol:

Ákata!
Nem lehet, hogy ez csak mese a postás részéről a számonkérés miatt?... :?

Angel79!
Neked is megy a sok drukk a közelgő szüléshez!

Sz_Kata!
Bocs ha figyelmetlen lennék, biztos hogy már írtad csak valahogy lemaradtam róla, te most akkor otthon fogsz szülni? Ez olyan izgi! Kíváncsi vagyok, remélem minden úgy alakul majd ahogy szeretnéd!

Képzeljétek, férjem egyik munkatársától kaptunk egy zsáknyi babaruhát. Igaz használtak, de kifogástalan, tiszta állapotban. Gyönyörűek, kislányosak, újszülött kortól egész kb. 1 éves korig. Van benne egy zsák szerűség, amiről nem tudtuk teljesen megállapítani, pontosan mi is ez, hogyan kell használni?... Teszek fel egy képet, van tippetek, hogy műxik? :roll:

Kép

Kép
mamy

Lányok!
Nagyon köszönjük a bókokat és dícséreteket Gesztike nevében is! :lol: "Közkívánatra" felteszem az egyik kedvenc képemet, így alszunk Anyu karján hami után:
Kép

Kép
mamy

Sziasztok,

Jelentem, még mindig semmi :? Férjem ma késő estig dolgozik, úgyhogy remélem, a mai napot még egyben töltjük..

Angel,

Nem semmi tényleg, hogy ennyi időpontod van. így még izgibb a dolog. A ciklusod szerint mikor jönne?

Mamy,

Mindig elámulok, milyen bűbájos a kislányod :)

A képen szerintem egy levegőztetőzsák van, ezt a derekára húzod és akkor szabadon kalimpálhat a kis lábaival, nem kell aggódni hogy lerúgja a takarót magáról. De ez csak tipp...
sz_kata

Rolex,

Labdás néni, ez tetszik :lol: :lol:
sz_kata

Jó reggelt!
Mamy!Pici lányod még mindig gyönyörű!!!
Mekkora az a zsák?Nem lehet,hogy melegvizes palack tartó?
Kata drukkolok!
Kriszti beírtalak megint.Jó így? Kép
Puszi Iza
piciza

Sziasztok!

Sue-ról:
megígérte, hogy értesít engem, ha beindulnak a dolgok, de még eddig nem szólt. Mindenképp írok róla, ha már tudok valamit.
Hétfőn megyek a klinikára, remélem, tudunk találkozni és akkor többet tudunk.

Mindenkinek szép hétvégét!

Kata! Kitartás!!! Nem tudok híreket a Dorkáról, de ha szült már, szólok!

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Sziasztok sziasztok!!! :)

Bocsánat ezerrel, nem tűntem el, itt vagyok!!!

Tele volt a naptáram egész hétre egyszerüen semmi időm nem volt írni, de most már itt vagyok!!

Mindent próbálok bepótolni, örömmel látom lesz mit olvasgatnom!

Csak egy kis elöljáróban:
Tegnap voltunk 3ds-en hát valalmi gyönyörűség növekszik itt bennem, később Bali lekicsinyíti a képet és máris rakom föl!

Tisztára paráztam hogy milyen lesz - mert ugye a 15. hét óta nem láttuk így 3ds-en, és valami hihetetlen, az összes várakozásomat felülmúlta!!!

Csajok, én szerelmes vagyok Kislányomba, már most! :lol:
És ha láttátok volna a büszke Apucit! Olyan édes volt! :lol:

Ja és a LÉNYEG: a kisasszny befordult, tehát nem farfekvéses többé, és már így is marad szülésig! Tehát nincs akadálya a normál szülésnek! Akkora kő esett le a szívemről! Mindene megvan, tök egészséges, és 1700 gramm!

Tűzmanó
Vendég

Simigabi :) Gratulálok a Kicsi fiúhoz és nagyon sok boldogságot kívánok!!

Olvastam, Suezit befektették, de még nem szült :)

Suezi :) gondolunk Rád, megy a drukk, aztán ügyes legyél! :lol:
És írj amint megvan a baba!!

Szkata :) mint fő finiselő. Kitartás, a Kispapának ott kell lennie! Neked is rengeteg drukkot küldök. Egyébként hogy érzed magad, nem izgulsz?

Mamy :D Gesztike egyszerüen tökéletes, olyan nyugodt, gyönyörű szép kisbaba, látszik hogy mindene megvan :) A zsákocskáról nincs tippem, olyan mintha egy bokszkesztyű lenne! :lol:
Vendég

Rozus :) Aranyos vagy hogy gondoltál ránk.. Nem, nem előztelek meg :lol: A nyákdugó távozásakor nem kell még bemenni szerintem, emlékszel, Krisszinek napokkal szülés előtt elment!

Ha viszont folyik a magzatvíz, az megint más, akkor nincs mese..
Vendég

Bujka :) ez a Taj kártyás dolog ez az, amiről meséltél? Hogy a kórházban elindították hivatalból de még nem érkezett meg? Sajnálom ezeket a negatív tapasztalatokat! :(
Mamy : még régebben olvastam milyen viszontagságokon mentek keresztül ezek miatt a papírok miatt. Szenyó bürokratikus rendszer :( Felháborító hogy Nektek kell rohangálnotok. Különben a munkahely köteles intézni, akkoris ha nem kifizetőhely. Csakhát sajnos időnként szemétkednek.

Ja különben azt nekem is mondták, hogy ugye azt tudom, hogy táppénz, mert én szeptember 1-től azon vagyok, majd csak kb. 2 hónap késéssel jön majd meg. Hát ez nagyon király...szülés és költözés előtt pont arra vágytunk hogy 2 hónapig lóvé nélkül legyünk... :evil:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tippeket zsák ügyben... :roll: Totál tanácstalanok vagyunk. Talán leginkább SzKata ötlete áll legközelebb a miénkhez. Csak ahhoz meg túl nagy, hogy csak a lábai legyenek benne... :roll:
Azt nem hiszem, hogy melegvizes palack tartó lenne, végülis egy kétrétegű, közepén bélelt valami, inkább ruhaneműnek tűnik. Na mindegy, majdcsak jó lesz valamire.

Tűzmanó!
Gratulálok a kislánykádhoz, nagyon várom én is a képeket róla! Most már csak 2 hónap, és érkezik! :wink:
A táppénz sajnos valóban ilyen lassan indul be, de aztán viszonylag folyamatosan utalgatnak, persze mindig ott van az a kb. 2 hónap csúszás. Én ugye már befejeztem a táppénzt, most elvileg már TGYÁS-on vagyok, de az utolsó táppénz utalásom még júliusi... Mármint az időszak július eleje, amit valamikor augusztus végén utaltak. A TGYÁS meg még be sincs nyújtva, (végül mégsem tudott elmenni a Párom az OEP-be, hétfőn megy). Szóval izgi lesz.

Kép
mamy

Tuzmano,

nem akarlak elkeseriteni, de a tappenz tenyleg kb 2 honapos kesessel jon meg. En terhesseg eleje ota folyamatosan tappenzen voltam, es minden alkalommal ennyit kesett. Telefonalni, reklamalni lehet, de igazabol nem ersz el vele semmit. Nekem olyan munkahelyem volt, ahol rendesen bejelentettek magas osszegre. Ez persze most nem tetszik az allamnak, hogy magas osszegu tappenzet is kell fizetniuk ezert felulvizsgalatot inditottak ellenem, hogy tenyleg be lettek-e fizetve a jarulekok az elmult evben. Errol elvileg hivatalosan ertesiteniuk kellett volna, hogy a revizio miatt meg tobbet fog kesni a tappenzem, de termeszetesen nem ertesitettek sem engem, sem a konyveloket. Aztan a vegen persze mindent rendben talaltak, mert hogy rendesen be voltam jelentve. Es az egesz ugy derult ki, hogy betelefonaltam, hogy miert nem utaljak a penzt, es akkor mondta az ugyintezo holgy, hogy felulvizsgalat alatt vannak a papirjaim.
Szoval probald nem idegesiteni magad emiatt, mert sajnos nem lehet tul sok mindent tenni ellene.

Viola
fj35

Akkor most megy a kép az mi 31.hetes szépséges hercegnőnkről:

Kép

(Az a két kicsi karc és pötty csak képhiba)

Olyan édes volt, fantasztikus élmény volt látni őt! Ja és közben kinyitotta szemét is. már most égnek áll a sérója, ebben az Apukájára hasonlít, de az orrocskája az enyém :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok és Babócák!

visszaolvasni esélyem sincs, igy hát csak önző módon pár sor magunkról: minden ok, látszik már a fény az alagút végén:) Ricsi elég hasfájós, délelőtt és délután kb két-két órát szenved, sir, ilyenkor semmit sem lehet vele tenni, nagyon rossz érzés a tehetetlenség.
A védőnő szerint a fiúk érzékenyebbek, szóval lányos anyukák, mázlitok van:)

Egyébként nagy a szerelem, imádjuk egymást, rám néz a kis kék gombszemével és elolvadok. A szopi is beindult, nem volt könnyű menet, de rájöttem: annyiszor kell mellre tenni,ahányszor csak akarja, az órát nem érdemes nézegetni. A mérleg viszont nagy segtség, megnyugtató, hogy 100 grammokat eszik és tudom, ha ilyenkor sir, valszeg nem éhes...

Nagyon anyás, jaj lesz majd a barátnőinek :lol:

Itt pedig puszit küld Nektek!

Kép

Itt meg picit tokásan alszik:)

Kép

Puszi Mindenkinek!

Krrisszi

Túzmanó, nagy gratula Nektek és minden jót kivánok!!!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Táppénz: ez nagyon felháborító. Még jó hogy elment a kéró és pont nem most kell centizgetnünk. Ez azért megnyugtat. Bali még próbaidős, bármikor elküldhetik.

Egyébként megnéztem az OEP honlapján még a múltkor, és 30 nap, legkésőbb 45 napon belül utalniuk kell. Különben kamatot kell rá fizetniük. Lehet hogy ezt nem szokták utólag behajtani rajtuk?

Ha nagyon túlfeszítik a húrt, még szülés előtt lesz időm, én komolyan rászánom azt a 2 napot és minden létező helyen panaszt teszek ellenük. :x
Vendég

Krisszi :) édes a kis törpe, látszik hogy már most igazi szerelem! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk,
hétfőn vissza kell feküdnöm és akkor már csak leánykával jövünk haza...
Holnap is be kell mennem reggel 8ra ctg-re, így engedtek ki hétvégére,no meg a szülésznőm könyörgött Dokibának engedjen haza utoljára.
Szerencsére az osztályvezető doki se látja értelmét a bentfekvésnek és Ő is rögtön rábólintott.
:)
Tulajdon képp mindenki azt mondja nem picike a baba.
Napi 2 ctg helyett 1et kell csinálni minden reggel 8 óráig a guta ütött meg mikor közölték Velem csütörtök este nincs ctg.Rögtön hívtam dokit és szülésznőmet így pénteken közölte Velem Jancsibá szombat ctg után huzhatok haza, győztem
Majd hétfőtől 2 ctg.
Lányok ,rengetegen vagyunk,csak jobbra-balra dőlünk,semmit nem csinálunk.Borzalmas ott lenni ,ezek miatt.
szülőszoba szerda óta teli van olyannyira, hogy akiknek elkezdődött a várandós osztályon a vajúdás nem engedik le csak 1 perces fájásoknál.
A gyermekágyas szobák is teli vannak,megyek minden nap kukkolni a babákat ,mert sajna azok az anyák akik kedd óta szültek kénytelenek a várandós osztályon feküdni baba nélkül és lent szoptatnak a folyosón vagy ha beférnek a babaszobába.
Mondtam is Vikinek,ha Velem szeretnél lenni,megvárod míg a hidegfront meg a túlzsúfoltság kicsit alábbhagy.
Van olyan kismama akinek kedden elkezdődött a 43.hete de nem indították meg a szülést,mert nincs hely.

Úgyhogy mi jól vagyunk és nincs semmi baj.

Kata,látom még Ti is kitartotok ,minden nap gondoltam Rátok,hátha sikerült a front meg a holdfogyatkozás telihold miatt a babázás,de ahogy Nálam se Nem lehet kicsalogatni semmivel.

Krisszi és Simigabi!
Nagyon tündériek a babák Gartula hozzá!

És mindenkinek nagyon köszönöm a sok drukkolást,remélem nemsokára meghozza a várva várt gyümölcsöt.
Vigyázzatok magatokra
puszi mindenkinek
sue
suezika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?