Sziasztok!
Túléltük, úgy néz ki, a teliholdat is, bár nagyon gyötrődtünk tegnap. Babám alig mocorgott, én meg rengeteget keményedtem és görcsöltem is. Most az eső meghozta a megkönnyebbülést, ismét nagy a hancur odabenn.
Csak most meg ettől a fránya hidegfronttól félek, az szokott a legjobban megviselni. A tetejében három napja, mint aki teljesen kómás, úgy viselkedem. Délelőtt, délután és éjszaka is alvás, egyszerűen alig bírok magammal. Készülődik szervezetem?
És már nem szedhetek magnéziumot...
Szerdán megvolt életünk első ctg-je is. Elég rövid volt, nem volt több, mint negyed óra. De jó élmény volt, kis pocaklakóm mindenáron le akarta rúgni a méhösszehúzódásokat figyelő kis korongot a pocimról. Szóval jót játszottunk.
És persze ilyenkor jól felment a szívverése. De a dokihoz majd csak hétfőn megyünk, szóval akkor tudom meg, hogy ez jó eredmény-e. De gondolom igen, mert 130-160 között volt szívverése, mocorgásra mindig magasabb lett és voltak apróbb méhösszehúzódások is, de egyáltalán nem fájtak - gondolom, ez még piskóta. De nem kellett gombot nyomogatnom, ha magzatmozgást éreztem.
Aki volt már ilyenen: Nektek kellett?
Ja és köszi mindenkinek a segítséget!!! Kértem előzetesen időpontot nyolcra, behívtak 7.50-kor és 8,10-kor már kinn voltam. Szóval semmi várakozás nem volt így.
Jövő szerdán ugyanígy, remélem akkor még 2in1-ben leszünk.
Flow-t is ugyanott csinálnak? Az hogy néz ki?
Végül pótdokim is lett, végül a Molnár doki személyében- elég szimpatikusnak tűnt. No majd meglátjuk.
Hát Kata és Morzsa, igazán részvétem azért a kálváriáért, amin átmentetek már eddig is.
Kitartás!!! Mennek nagyon a drukkok!!!
Kata, szerintem sem lesz Lizának semmi baja, majd meglásd! Csak olyan kis különleges leányzó lesz.
Okos, ügyes, szép, ...
Tudod, csak pozitívan!!!
Engem tegnap bélgörcsök kínoztak, volt valami a levegőben.
Örülök, hogy jobban lettél utána!
Gyönyörű a kertetek, Lizácska bizti odalesz érte!
És a nyuszi valami haláli!
Imádom a kisállatokat!
Morzsa, remélem Nálatok sem lesz semmi gubanc, ha mégis baj lenne születéskor, az mindenképpen jó, hogy tudnak rajta segíteni.
Szóval próbálj nyugodt maradni, tudom ez a legnehezebb, és küldj sok pozitív gondolatot babád felé, akkor könnyebben le tudja győzni a gondokat!
Mangó, megkaptam a prividet, mindjárt válaszolok. Bocs. Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni kedden.
Remélem, szerda óta már jobb a kedved!
Kki, szerintem egyáltalán nem hülyeség, hogy értenek már benn is a babák.
Én is hiszek benne. Ha nem mocorog és aggódom, ha a pocimra teszem a kezem és hívom, hogy csak egy kis mocorgást légyszi, tuti jelez, hogy vele minden ok. És apával is hasonlóan van, mindig üdvözli.
Hát végülis értelmes emberi lények, nem?
Edus, én is nehezen találok a méretemben terhesgatyókat. Mert mindegyik óriási rám, a tetejében mindegyik jóval hosszabb, mint én vagyok. Nem tudom, miért gondolják, hogy minden kismama kétméteres hosszban és széltében egyaránt???
Nekem rutinból csinál a dokim gyakran kenetvizsgálatot, és sokszor talál is valamit- ilyen a szervezetem sajna.
Úgyhogy jó, hogy ellenőrzi, így nem lett koraszülés a dologból.
Szóval én elégedett vagyok nagyon.
Volt lehetőségem a pótdoki választásra, de nem igazán ismerem a többi dokit. Akivel meg beszéltem, az mind dicsérte a saját dokiját.
Orsi már biztos otthon babázik...
Szép napot Nektek, bár elég ramatynak tűnik az idő!
Melba