Új privát üzeneted érkezett!

Isten éltesse Samubabát!!!
Kép
mazsolák
 
 


Isten éltesse Samu babát az első hófordulóján!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Szia Edus !
Welcome Back ! ! !
:D
A másikon olvastam sűrű programjaitokat.. hááát akkor most sem a pihenésről szólt ez az 1 hét :roll: de gondolom azért jó lehetett itthon lenni...
Remélem jössz majd kicsit ha gyerkőcök engedik, meg megy már az új klaviatúra is... :lol:
addig is pusssszzz

Mangó, mi van veled? Tényleg nagyon rég voltál itt.
Te mától nem dolgozol !!!!! HIPP-HIPP-HURRÁÁÁÁ !!!!!
:D

Orsiék is biztosan otthon vannak már, a picúrral ...

Morzsa,
te is akkor már otthon töltöd a hátralévő időt, ha jól emlékszem... HOgy vagytok? Kontroll mikor? Én holnap viszem Lizát :) remélem folytatódik a múlt heti pozitívnak tűnő tendencia, nagyon nem szeretném ha kiderülne hogy téves volt, ezért én igazából nagyon bele sem éltem magam, de sajna az egész család igen... na majd kiderül!
Mi is megrendeltük a quinny+maxicosi kombinációt, 1-2 héten belül meg is lesz mert a napokban jön szállítmány.
Milyen színt vettetek???
Szerintem jót választottunk ;)

kki,
hogy vagytok? használ a kúp? kontrollra kell mennetek nektek is?
Nekem asszem jövőhéten lesz esedékes a 3. trimeszteri labor meg erre a kenetes nyavajára is rákérdezek nem kéne-e csinálni...

Melba,
hogy vagytok? keményedések?? nekem is szokott mostanság feszülni, ha van valami a gyomromban. Tehát szerintem az nem kifejezett keményedés, hanem egyszerűen csak akkora már, hogy még ha eszem is akkor teljesen kifeszül az egész pocak...
tudom többször keveset, de még így is...
az baj szerinteteK? azért lehet hogy rákérdezek dokibácsitól...


Ma megyek vásárolni, szeretném megvenni a még hiányzó dolgokat és aztán kész. Már így is gyorsan fáradok, nem akarom tovább halogatni.

Puszi Mindenkinek !
K&L
lmkata
 
 

 
 

Sziasztok!

Még egyben vagyunk :wink: , bár rengeteget keményedek :roll: ... Tegnap éjjel sírva ébredtem. :cry: Bal oldalon nem tudok aludni, mert a babának nagyon rossz és mindig eléri, hogy hamar megforduljak. Tegnap meg véletlen bal oldalon aludtam el. Arra ébredtem, hogy sírok a fájdalomtól. Baba felkúszott a gyomrom helyére, szerintem még a szívemet is nyomta, beakasztotta magát a bordáim közé és ott kifeszült. Na én majdnem kidobtam a taccsot, iszonyúan fájtam, levegőm meg nem volt. :cry: Nagyon megijedtem és kellett 3/4 óra, mire egy kicsit rendeződtem, de fájni még sokáig fájtam. :cry: Persze babámnak kutya baja, azóta is megy a hancúr ezerrel. :wink:
Pénteken voltunk dokinál, a sok keményedés ellenére zártak vagyunk. :wink: De ismét van baci a kenetemben, nagyon pipa vagyok. :cry: Megint kaptam rá gyógyszert. Úgy látszik, ez végigkíséri a terhességem. De legalább az utolsó laborom teljesen rendben volt.:wink:
Szombaton esküvőn voltunk, ott meg nagyon elfáradtam. Tegnap családi program - így csak ma tudtam jönni. :cry:
Most egy kicsit parázom, mert már nem szedhetek magnéziumot és ma kettős front, csütörtökön meg telihold. :cry:

Hú, Edusék hazamentek? No mindjárt elolvasom akkor a másik topikot is...

Mangóval telálkoztam kedden az előkészítőn, csak nagyon fáradt volt még a munkától. Gondolom azért nem jött. Mától nem dolgozik, szóval reméljük, hamarosan jelentkezik. :wink: De gondolom, holnap megint találkozunk. :wink: Tényleg, holnap lesz az előkészítőn az utolsó előadás, amit a többiek annyira dicsértek.

Tényleg Morzsa, Te is rég jelentkeztél. :roll: Mi van Veletek?

És Kata, hogy álltok ezzel az őssejt-témával? Kíváncsi vagyok. :wink: Majd a babakocsiról is tehetnél fel képet.

Meg én a pocifótokra is kíváncsi lennék...

Kíváncsi vagyok Orsi beszámolójára... :wink: Remélem, végül sikerült neki, ahogy szerette volna!

Kata, Te még csak most kezdesz el magnéziumot szedni? Akkor mázlista vagy nagyon! Én majd meg haltam a lábgörcsöktől és a keményedésektől a terhesség elejétől, nem tudtam volna magnézium nélkül végigcsinálni. Sokat szedtem belőle, azért is aggódok most rendesen, mi lesz velem magnézium nélkül? Hát legfeljebb megszülünk... bár mi a szept. 30-at céloztuk be...
Drukkok mennek holnapra is!

Übi, előkészítő a szülészeten van az I. emeleten a könyvtárban. Nem kell bejelentkezni előre. Honap 5-kor. :wink:

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!!!
Melba

KépKép
melba
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon de nagyon jól esett, hogy hiányoltatok (Zsóka, Kata, Melba) .... de komolyan :oops: (ok, nem pityergek) :roll:

Szóval, azért nem voltam, mert a múlt héten iszonyü pörgés volt a munkahelyen, de mától valóban már itthon vagyok, és ezt nagyon élvezem, és képzeljétek végre itt van a vízvezetékszerelő is!! juhéj! Olyan furcsa volt a munkahelyemen összepakolni és a kollegáim is olyan édesek voltak, meg is leptek :)

Kata, végül igen választottam szülésznőt, Annamarit, ismerőseim is őt javasolták, és hát itt a lányok is nagyon jókat írtak róla, most már csak azt remélem, hogy akkor majd ráér.
A baba holmik mosásával még nem tartok sehol, ügyes vagy, hogy Te már majdnem készen vagy mindennel, azt hiszem bele kellene húznom :)
Kata, nagyon klassz a táblázat, nem semmi meló lehetett!!

Zsófi, azt hiszem láttalak egyik este, a mom teraszán, remélem Te voltál az :) és képzeld ma Veletek álmodtam, sőt Edus, valamelyik éjjjel meg Veletek :)

Samubabának boldog első hónapot!!! :)))

Melba, igen holnap!!!

megyek elolvasom a másik topikot is :)

M.
mangó
 
 


Kata, nekem is szokott lenni előtejem, azt olvastam hogy ez teljesen ok!
mangó
 
 


Hellobello :)

Na mangócska is meglett :) ez tök jó :wink:

Nem csodálom hogy még nem mostál ki semmit, ha eddig dolgoztál! Ez teljesen normális így... én kezdek kicsit uncsizni itthon néhanapján, úgyhogy minden kisebb elfoglaltságba belekapaszkodom :)

Igen, ez az előtej dolog kissé meglepett, de sejtettem hogy normális esemény már ilyentájt :roll:

Melba, van a babakocsiról kép ha a www-re katt. Egyelőre nem élő, hanem csak amit a neten találtam mert még kb 1-2 hét mire az üzletbe ér és mehetek érte ! De már várom!! :)

Magnéziumot igazából azért kezdtem szedni, mert néha picit feszül a poci - amit írtam feljebb is, meg ilyenkor már szokás... szerencsére lábgörcs és társai elkerültek.

Akartam volna holnap előkészítőre menni legalább egyszer végre, de jön a függönyös, kell néhány helyre a lakásba mert azzal még hadilábon állunk :roll:
Úgyhogy itthon kell lennem 6-ra...... mangó majd írsz miket mondtak? mert azért érdekel (akár pü-ben is..)

Zsófi is már 1 hónapja szült.... :roll: :roll: még itt izgultunk nemrég a gép előtt nap mint nap hogy mizu...
Úgyhogy Mangó kössük fel, mert hamar elröppen az idő :wink:
Na meg Melbának még hamarabb. :wink:

pusszok
K&L
lmkata
 
 


mangó köszi!!!
sztem én voltam, legközelebb gyere oda!
kerekpocak
 
 


most meg majd mi izgulunk értetek lányok!


kata olvastam a privit válaszolok hamarosan!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Most elmegyek megvacsoráztatom a kiscsaládomat, és utána hozzátok is benézek, addig is puszi minden Pocakosnak! :D :D
mazsolák
 
 


Eduséknak Jó étvágyat !
:wink:
lmkata
 
 


ma mégsem mentem vásárolni - nem volt kedvem :roll: :? :shock: ezt is megéltük :wink:

képzeljétek egy üregi nyúl költözött a kertünkbe! az egyik bokrunk tövébe ásott nagy lyukat magának :shock: :D
mi vettünk neki kaját is :roll: de inkább érdekli a friss füvünk - persze van esze ! Mit egyen száraztápot, mi?
:D

íme őjófejsége vacsora közben:

Kép

Kép

Kép
lmkata
 
 


Sziasztok Pocakosok és Kismamik! :D

Azt nem is írtam, hogy én is voltam egy teljes generálon :D : fodrászat, kozmi, olyan jól esett a lelkemnek, meg már rám is fért egy kis renoválás! A tökire meg kiscsákóra nagyi meg tesóm vigyázott. Jól esett egy kicsit kikapcsolódni. Voltam könyvesboltban –egyik gyengém, a sok közül, vettem gyerek cd-ket, könyveket, sétálgattam egymagamban, mert sajnos apa mást intézett ezidő alatt, de jó volt, hogy szánhattam, egy kis időt magamra is.
:D
mazsolák
 
 


Melba- nem is csodálkozok, hogy miért nem csatlakoztál a szülésbeindító utazáshoz :shock: :? :roll: - Emlékszem, én már a végefelé alig mertem autóba ülni, mert mi van ha megszülők, vagy belénk jönnek, állandóan paráztam valami miatt a végefelé... :(
Illetve bocsi, hogy belekotyogtam ebbe a fizetős dologba :oops: :oops: , de nem tudtam, hogy ez így működik... Akkor a csütörtökös dologra sem emlékeztem pontosan, vagy akkor másképp volt, nem tudom. A lány, akivel egy szobában voltam, neki a Sóvágó (remélem, jól írom a nevét!) volt a Jánosos dokija, és mintha a Dévai ajánlotta volna neki. Nálatok nem volt lehetőség választani? Remélem, ebben sem kavarok össze vissza :?: :idea:
mazsolák
 
 


Tena hálós bugyi nálam is szuperált. :D
Garmastan nálam is kellett mindkét esetben. :? 2003.-ban adták a kórházban, 2005.-ben már vennem kellett. (Az Aventet nem próbáltam.)
Hálóing, pizsi témához én eléggé fázós alkat vagyok, de a kórházban mindig melegem volt, meg akatam halni a hőgutában, :roll: :shock: így én napjában többször zuhanyoztam (sokat segített a gát gyógyulásában is), átöltöztem, ezt csak azért írtam, mert én mindkét esetben 2 hálóing, 2 pizsit vittem... :roll: :?
mazsolák
 
 


Morzsa- a drukkok mennek felétek is :D , hogy minden rendben legyen a kicsi Babátokkal!!!:D :!:
Kata és Morzsa- nagyon klassz, hogy ilyen pozitívan álltok a dologhoz, továbbra is csak így! Ügyik vagytok! :D :D :D

Orsi-drukkuk mennek, de gondolom, mire a soraimat olvasod, már javában babázol. :D :D
Érdekes mennyire éreznek mindent a gyerekek :wink: , nálunk is hasonló volt a helyzet Zsombor születésekor. Képzeljétek, Zsiguért jött a tesóm vigyázni, én meg álltam indulásra készen az ajtóban, ő pedig pakolta ki a bőröndből a ruhákat, törölközőt..., szegény olyan rossz volt otthagyni :cry: :( , aztán amikor jöttek be a kórházba, olyan aranyos volt! :) Ja és szegény többször felsírt este, és keresett engem, győzték vigasztalni. :( Aztán amikor már otthon voltam Zsomborral, megnyugodott, és minden újra helyreállt! :D :D Sokat segített, amikor kértem, most is, csak most már rosszalkodik is!
mazsolák
 
 


Önsúly: szerintem is fontos, de nekem a gyakori BKV-zás, és séták, emelések miatt volt fontos. Nem mindegy, mekkora súlyt tol, emel, cipel a kismama. Példul ha a képeket nézitek a mi 3 kerekű tesvérbabkocsink majd 20 kiló, plussz benne a két gyerek, összesen majd 40 kiló :cry: :( , én 50 1néhány…, így a kormányzás könnyű, de ha emelni kell! Szemben a 4 kerekű graco típusúval, ami sokkal könnyebben tolható, manöverezhető! Otthon nekem is PC van, az első képeken látható is, és azzal is nagyon elégedett vagyok, csak itt autó hiányában, nagyobb távolságok megtételekor jobb, ha van tesvérbabakocsi, mert ha zsigu elfárad tud hova ülni, tud hol aludni. :)

CTG-re én is ott helyben gyorsan felíratkoztam, mert nem volt mindegy a gyerekfelügyelet miatt, és akkor még te tudsz válogatni. De zsigunál annyian voltunk, hogy már nem is adott időpontot a nő, mondta menjünk oda, majd lesz valami :roll: :shock: , de hála égenk addigra már megszületett a kisördög!aki akkor egy angyal volt. :D
mazsolák
 
 


Ági- Isten hozott a csapatban! :D :D Látom már Zsóka segített, nem lesz könnyű, kitartást! :) Én is végigcsináltam :( , de nekem kórházi parancsra kellett! Így ismerős, mit élhettek most ti is át. :(

Kki- bakterológiai vizsgálat, nekem nem volt ilyen :?: :idea: , kérted külön, vagy elmesélted a panaszaidat, és ez alapján gondolta a dokibácsi, hogy kéne ilyen vizsgálat? Rég írtál, mi van veled/veletek?:?: :idea: :? Hidd el, minden rendben lesz!!! :D
mazsolák
 
 


Pelenka: nálunk, illetve a skacoknál a Libero, és a dm-es pelus vált be, a Pampers nem igazán. :?: :idea: (Minden kifolyt belőle.) Newborn a 3 kg környéki babáknak okés, zsombezsom hamar kinőtte. De ahány baba, annyi “ízlés”, :? :shock: ki kell próbálni, kinek, mi válik be. Nálunk, a baráti, ismerős körökben, azt figyeltük meg, hogy a Pampers a lányoknak jobb, a fiúknál meg a Libero. :) válik inkább be.
mazsolák
 
 


Alonhoz hasonlóan én meg azzal szemvedtem, hogy azt hiszik, minden kismama 44-es méretet hord, :idea: alig találtam 36-os, 38-as méretű ruhákat, ja és persze elfogadható áron is. :!: :?: Aztán hosszas keresgélés után a C&A-ban találtam 3500 ft-ért egy tök jó kismama farmernacit! Érdemes mindenhol megnézni! :)
mazsolák
 
 


Kata- GRATULA az eredményhez!!! Nagyon ügyik vagytok!!!!:P :P :D Csak így tovább!!!
őssejt témában nem vagyok járatos…
mazsolák
 
 


Alon én zsiga születése után nagyban kanalaztam a káposzta főzeléket :?: :roll: :shock: a kórházban, mikor kedvesen szólt a szobatársam 3x anyuka, hogy talán nem kéne, a K betűs kaják miatt…., jó mi?! Legalább a szülészeten figyelhetnének erre?! :roll: :( :shock:

Szőlőcukor, zokni, ásványvíz nekem is nagyon kellettek. A zokni főleg szülés után, mert a kimerültségtől nagyon fáztam, és ezerrel ittam a 100%-gyümileveket (amit korábban nem igazán), melynek eredményeképpen szinte másnapra lett tejem, meg a szervezetem is követelte a folyadékot. :)
mazsolák
 
 


Hordozó: mivel zsiga nagyon hasfájós volt :cry: :( , így már mindennel próbálkoztunk, köztük a hordozóval is. Volt hogy sehol máshol nem tudtam álomba ringatni csak ott. :!: Persze mindenki jött a gerinc, és a nem egészséges dologgal, de ha ott nyugodott meg?! Különben, amint kivettem a hordozóból, és át akartam tenni a kiságyába, felsírta magát, így a végén hagytam, had aludjon ott, és volt, hogy éjszakákat ott aludt, és még nekem sem mondtak semmit a gerincéről…

Mangó- és mi volt az álmod rólunk??? :shock: :roll: :lol: Hú ez tök izgi, ezek a virtuális barátságok!!! :D :D

Kata- köszönjük a jókívánsígokat, :D már az altatás, fürdetés is megvolt! A nyuszitok nagyon tetszik!! CSÚCS! :mrgreen:

Ja a gépelés még nehezen megy, keresem az ékezetes betűket ezerrel, és soha nem találom, kissé szívattyú, de lassan megszokom. :cry: :lol:

Zsófi-amint lesz időm, válaszolok! :D

Na akkor jó éj mindenkinek, majd még jelentkezem…, most pedig: :|
mazsolák
 
 


Pelenka: newborn méretből a Libero és Pampers is bejött, 4-9 kg-os méretben szerintem a Pampers jobb, mert vékonyabb. az első időkben még rutintalanul a no-name pelenkákkal is próbálkoztunk, de nem játszik - ormótlan vastagok, és combnál nincsenek lekerekítve, egy nagy, vastag csomag volt Laura lába között az egész, még üresen is.
barátnőm a Huggies-t dicséri nagyon, de azt mi még nem próbáltuk.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!
Holnap majd jövök hosszabban, most csak egy gyors

SOS kérdés:

CTG-re a Jánosban hova kell menni? A fszt-en a terhesrendelésre vagy máshova?

Holnap reggel megyek először és ezt elfelejtettem megkérdezni. :oops:

Előre is köszi!!!
Melba

KépKép
melba
 
 


fszt terhesrendelés!!!
kerekpocak
 
 


Köszi Zsófi!!! :wink:

KépKép
melba
 
 


sziasztok,
ma ismét megyünk SOTE I-re, sajnos tegnap találtak még mást is amit meg kell hogy nézzen a docens asszony is inkább... lassan azt érzem kár volt ide elmenni, mert úgy tűnik születés előtt úgysem tudunk mit tenni, azt sem tudjuk vannak e tünetei ezeknek az eltéréseknek egyáltalán. Szóval én az őrület szélén állok megint, pedig elég nyugodt voltam már...
ajjjjjjajjjjjj, ez nagyon nehéz így ...
pusssz
Kata&Liza
lmkata
 
 


Kata, nagyon-nagyon izgulok értetek és drukkok mennek ezerrel!!!!!
Elhiszem, hogy ideges vagy, ezt tényleg nem lehet épp ésszel elviselni, én is így reagáltam, amikor Marcinál találtak eltéréseket (és tudod, makk egészségesen született,csak nem az elvárt normák szerinti ütemben fejlődött).
Annyira gyönyörű Liza, nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lenne. Jelentkezz,ha túl vagy a vizsgálaton....
Most nézem a vonalzód, már csak 7 hét ??!!


Pelenka: Marcinál a Libero vált be, bár tény, hogy a Pampers vékonyabb, de abból mindig kifolyt "valami". Viszont Borinál végig Pampers-t használtunk. A Huggies-t én nem szeretem. Newborn pelust nem vettünk (a két gyerkőc születési méreteit már ismeritek).
A no-name pelusok nálunk sem váltak be, valóban vastagok, ormótlanok.

Terhesnaci: én két nacit vettem, egy farit és egy kordot. Mindkettő Mammistyc márka, a farit imádtam, szinte végig azt hordtam. Nem olcsó, de szupppi. Viszont a meleg kordnaci alig volt rajtam, mert állandóan melegem volt. :oops:

puszi minden pocakos Anyucinak, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Kata!
Jaj neeee! Mivel hozták rátok ismét a frászt? MIt találtak még Lizánál?
Nagyon drukkolok nektek, s remélem minden rendben lesz, ennyi izgulás után.
Tudom nagyon nehéz, de eddig is olyan ügyesen, pozitívan álltatok a dolgokhoz! Csak így tovább és fel a fejjel!
Jelentkezz, mit mondtak ma!

A tapsifüles tündéri :lol: és gyönyörű a kertetek!


Melba!
Mi volt a ctg-n?

Megyek, mert Bala szétszedte közben a fél irodát :)

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok,

köszönöm az érdeklődést, jól esett, hogy gondoltatok ránk. Most már én is itthonról írok, jó sok elintézni való van még hátra. A vásárlásokkal nagyjából megvagyuk.
Mi is tegnap voltunk a kórházban egy kontroll vizsgálaton Máté baba bal vesetágulata miatt. Elég rémes volt, mert ott volt vagy 6 doki amikor az UH-ot csinálták, és a fejünk fölött ment a diskurzus orvosi nyelven, hogy most mit is látnak. Aztán persze a végén minket is beavattak, de addig elég szörnyű volt. Szerencsére a helyzet nem rosszabbodott, aminek örülni kell. A rosszabbik hír, hogy születése után nagyon nagy valószínűség szerint műteni kell, de azt majd a vizsgálatok fogják kideríteni, hogy mikor. Most a legfontosabb, hogy október végéig tényleg bent maradjon a pocakban és szépen fejlődjön és ne rosszabbodjon a tágulat. Szóval próbálok nem idegeskedni és felkészülni arra ami ránk vár. Ez a tegnapi nap után kicsit nehezebb, de igyekszem visszanyerni az optimizmusomat.

Kata,
nagyon sokat gondolok Rád, (sajnos egy cipőben járunk), kívánom, hogy semmi baj ne legyen a vizsgálaton!!! Nagyon drukkolok!
Nekünk legközelebb 2 hét múlva kell megint menni.
Babakocsiból Olive green szint választottunk,a hordozóból sajnos már nem gyártják azt amit szerettünk volna (Animali), ezért Oceanic blue lesz (ez olyan türkiz kék szerű) a Tiétek milyen lesz?

Most megyek, mert még vár egy temérdek tennivaló itthon. Pedig azt hittem, hogy majd nem fogok tudni mit kezdeni magammal :)

Pussz
morzsa*
 
 


Kata, Morzsa- drukkok mennek ezerrel!!! :D Küldöm a sok sok +++++++++ ENERGIÁT!!! :D Remélem, a lehetőségekhez mérten minden rendben lesz!! :!: Reménykedjünk abban, amit Zsóka írt, hogy csak az értékek viccelődnek veletek :evil: , és nem lesz semmi komolyabb :) , hanem Ti is egy olyan gyönyörű, egészséges, életerős Babócát tarthattok majd a kezetekben, mint Logi!!!! :D :D
Kata- megadrukkok mennek, alig várom, hogy bejelentkezz, és elmeséld, mi volt. Gondolom, most milyen ideges lehetsz, én is hasonló helyzetekben olyan ideges tudok lenni egyből, a hasam is menni szokott..., Na szóval sokat gondolok Rátok, várom, hogy írj, és reménykedjünk, hogy csak egy aprócska félrenézés volt. :evil: :roll: Inkább feleslegesen idegeskedjünk...
Morzsa- gondolom, milyen kellemetlen lehetett, és rosszul érezhettétek magatokat a sok sok orvosi és latin szöveg káoszában. :roll: :shock: :? (Én is voltam hasonló helyzetben és olyan rossz volt, ahogy dobálták egymás között a kifejezéseket, én meg ott lestem, mint egy tudatlan, akkor mos mi van??!!) :idea:
És azt lehet tudni, hogy ez mitől van, mitől alakulhatott ki?? Tudtok valahogyan odafigyelni erre a dologra? :?: :idea: Kata ez a kérdés felétek is.

Kki- mi van veled/veletek? Rég hallottunk felőletek?! Orvoslás, gyógyulás megvolt?:shock:
mazsolák
 
 


sziasztok lányok

bocsi mindenkinek, de szabin vagyok persze ez nem jeletni azt, hogy itthonról nem tudok irni, de egyszerűen annyi minden volt..... szóval még a héten itthon.
Köszönjük az érdeklődést már jól vagyunk vagy legalábbis az antibiotikumot már beszedtem a kúpból meg még van néhány. Szeptember végén vesznek újabb kenetet, de a doki is azt mondta ne idegeskedjek nem lesz semmi baj. Úgy érzem Beni is remekül érzi magát oda benn. Lehet, hogy hülyeség, de apa szokta neki mondani rúgjon nagyobbat és erre tök nagyot belém rúg hülyeség ???? hogy érti ??,
Ma léptünk be a 27. hétbe tehát már nincs sok hátra. A szobája már kész van szerintem tök szép lett, nekem ilyen nem volt. Perzse még néhány dolog pl világitás hiányzik, de a npokban vásárolunk olyat is.
Sajnálom, hogy Liza babával megint gondok vannak, de az orvosom mindig azt mondja, hogy több olyan kollegája van, aki mond valamit , de nem pontosat és ezzel csak a kismamát idegesiti. Morzsa : kitartás neked is

Edus : örülük, hogy újra hallani felőled
Zsófi : Samut isten éltesse, mennyi idő eltelt....
Gondolom az egész terhességre már csak jó kis emlékként gondolsz ?,?

Ja azt a tenna bugyit hol lehet venni ????

köszi
kki

Kép
kki
 
 


Sziasztok!

Először is Kata, Morzsa!!! Kitartás!!!!!!!!!!!!! nagy drukkok!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edus, azt álmondtam, hogy nálatok voltunk és játszottunk a két mazsoláddal, szupi volt! Meg csomó mindent meséltél :)
Zsófiékhoz meg mindenki innen ment :) De nagyon messze laktak :)

Lányok, amióta itthon vagyok egy nyugodt percem sincs, mindig megyek valahová.

De most egy kicsit a kedvem is rossz, anyukám felhúzott..........tudom, csak jót akar, de lehet hogy túl érzékeny vagyok mindenhez......

bocsi.....

Mangó
mangó
 
 


tena bugyit gyógyszertárban!!!
kerekpocak
 
 


sziasztok !

Tegnap már nem maradt erőm írni, meg nagyon görcsölt a bal vesém ?? - nem tudom az volt e de ott fájt. Konkrétan 10 percenként jött egy 1 perces hullám ami alatt még a víz is kivert... z kb. 7-szer este.
Aztán hazaértünk, bevettem magnéziumot (hasam mint 1 szikla), lefeküdtem és aztán jobb lett, elmúlt.
Kicsit féltem nehogy szüljek, de éreztem valahol hogy EZ még nem történhet meg.


Hááát végülis oda kanyarodtunk vissza ahonnan indultunk, (azaz legalább 1 fantasztikus docens-nénivel közelebb), hogy születés után mr vizsgálat az idegklinikán ahol remélhetőleg nem találnak majd eltérést az agy finom-szerkezetében és akkor nagyon fogunk örülni.
Tegnap előtti UH-t is egy docens csinálta, csak férfi. Uaz mint Morzsáéknál - latinul csevely, miközben 5-en álltak felettem és hűű meg hááá meg háááát ez bizony csúnya, meg abnormális és extrém. Na ezeket értettem egyedül....
És amikor türelmes nyugodt hallgatás után megkérdeztem tőle hogy elnézést, ezek mit jelentenek, akkor először rám sem nézett, aztán pár mp múlva odafordult: mit parancsol? mondom ez mit jelent? erre ő: majd azért vannak a genetikusaink, hogy ezt elmagyarázzák. ENNYI ! kb sírógörccsel mentem ki, még jó h a barátnőm ott volt velem (orvos lesz már nemsoká). Őt nem engedte hogy bent maradjon velem a vizsgálaton ! kiküldte... pedig ő legalább értett volna vmit, én csak pár szót jegyeztem meg.
Na aztán tegnap vissza a docens nénihez, aki egy hatalmas nagy szaktekintély és tudás, higgadt, nyugodt, alapos, és az egész vizsgálat alatt a tanulójával ugyan megbeszélték miket látnak, de hihetetlen normális hangon, nem hüldezve meg ijesztgetve engem. A végén pedig mindent elmagyarázott tök alaposan.
LÉnyeg hogy ő nem látja kórosnak az agy szerkezetét Lizinek, valóban van egy jelentős kamra tágulat, de a jó hogy nincs nyomás-fokozódás a koponyában.
A többi amit a pasi mondott (hosszú, nem akarlak untatni vele titeket...) maximum részben igaz LEHET de ezt nem tudni most, a nőci nem látta megalapozottnak. De ha igaz is lenne, de amúgy minden más oké akkor is gyakorlatilag tünetmentes lenne Liza - mert már volt pár ilyen esetük és a gyerkőc kitűnő tanuló a suliban.
Ja a szívét is megnézték tüzetesen az is oké, 2 KG A KISASSZONY és minden adata szerint 32 hetes és 5 napos, tehát 1 nap a diffi a másik számolás és eközött :)

Na szóval majd születés után megyünk tovább, de addig totál nyugi, megpróbálok visszakavarodni a lelki-nyugalmamhoz :)

hűűűűűűűűűűű csajok, nem semmi 2 nap volt ez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morzsa hajrá nektek is, látod legalább tudják mi lehet a következő lépés, ha egyáltalán szükség lesz rá.......... !!!!!!!!!!!!

amikor végeztek velem, akkor már ott volt kb 6 csecsemő, akiket hoztak uh-ra (vese, has, koponya), nagy divat lett ez mostanság hazaengedés előtt... :roll:


babakocsi deep red, hordozó is - úgyhogy nagyon vagesz lesz :)


ja, Edus hogy mitől van = ???????????
nem tudni, mint azt sem hogy ez vajon a fejlődésmenet része e bizonyos esetekben. az is belefér, csak nincs mögöttük még annyi tapasztalat hogy tudják biztosan: vannak ilyen extrém helyzetek is, azaz ahoz képest extrém amit eddig normálisnak véltek.
na most ez lehet h tök értelmetlen lett......... bocsi :)


pussssssssz mindenkinek, köszönjük a drukkokat, most sokat fogok pihizni meg szépeket gondolni és nézni, olvasni hogy Liza is kicsit megnyugodhasson... tegnap minimum 35 percig uh :(
nagyon szar lehetett már neki, eleinte még rúgdosott, aztán elfáradt szegény és csak tűrte....


na hagyok helyet még másnak is :)
pussz!
lmkata
 
 


Sziasztok Pocisok Kép !

Kata, tegnap elfelejtettem neked a priviben írni, hogy szép nagy baba Liza! :wink: Megnéztem, Marci 32 hetesen és 4 naposan 2030 gr volt (4150 gr lett :? ). Szóval rendesen fejlődik a kisasszony!

mangó, hát igen, nekem sem volt időm semmire. Úgy repültek a napok, hogy őrület! Az álmaid édesek! :lol:

morzsa
, nektek is mennek a drukkok ezerrel! Ez tényleg borzalmas lehet, hogy hatan állnak fölötted és csak susmognak latinul! :(

kki, én hiszem, hogy már pociban is lehet kommunikálni a bébivel!
Hasonló eset nálunk is volt!

pusza Nektek, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Túléltük, úgy néz ki, a teliholdat is, bár nagyon gyötrődtünk tegnap. Babám alig mocorgott, én meg rengeteget keményedtem és görcsöltem is. Most az eső meghozta a megkönnyebbülést, ismét nagy a hancur odabenn. :-) Csak most meg ettől a fránya hidegfronttól félek, az szokott a legjobban megviselni. A tetejében három napja, mint aki teljesen kómás, úgy viselkedem. Délelőtt, délután és éjszaka is alvás, egyszerűen alig bírok magammal. Készülődik szervezetem? :roll: És már nem szedhetek magnéziumot...
Szerdán megvolt életünk első ctg-je is. Elég rövid volt, nem volt több, mint negyed óra. De jó élmény volt, kis pocaklakóm mindenáron le akarta rúgni a méhösszehúzódásokat figyelő kis korongot a pocimról. Szóval jót játszottunk. :-) És persze ilyenkor jól felment a szívverése. De a dokihoz majd csak hétfőn megyünk, szóval akkor tudom meg, hogy ez jó eredmény-e. De gondolom igen, mert 130-160 között volt szívverése, mocorgásra mindig magasabb lett és voltak apróbb méhösszehúzódások is, de egyáltalán nem fájtak - gondolom, ez még piskóta. De nem kellett gombot nyomogatnom, ha magzatmozgást éreztem. :roll: Aki volt már ilyenen: Nektek kellett?
Ja és köszi mindenkinek a segítséget!!! Kértem előzetesen időpontot nyolcra, behívtak 7.50-kor és 8,10-kor már kinn voltam. Szóval semmi várakozás nem volt így. :wink: Jövő szerdán ugyanígy, remélem akkor még 2in1-ben leszünk.
Flow-t is ugyanott csinálnak? Az hogy néz ki?
Végül pótdokim is lett, végül a Molnár doki személyében- elég szimpatikusnak tűnt. No majd meglátjuk.

Hát Kata és Morzsa, igazán részvétem azért a kálváriáért, amin átmentetek már eddig is. :cry: :roll: Kitartás!!! Mennek nagyon a drukkok!!!

Kata, szerintem sem lesz Lizának semmi baja, majd meglásd! Csak olyan kis különleges leányzó lesz. :wink: Okos, ügyes, szép, ... :wink: Tudod, csak pozitívan!!!
Engem tegnap bélgörcsök kínoztak, volt valami a levegőben. :cry: :roll: Örülök, hogy jobban lettél utána! :wink:
Gyönyörű a kertetek, Lizácska bizti odalesz érte! :wink: És a nyuszi valami haláli! :wink: Imádom a kisállatokat! :wink:

Morzsa, remélem Nálatok sem lesz semmi gubanc, ha mégis baj lenne születéskor, az mindenképpen jó, hogy tudnak rajta segíteni. :wink: Szóval próbálj nyugodt maradni, tudom ez a legnehezebb, és küldj sok pozitív gondolatot babád felé, akkor könnyebben le tudja győzni a gondokat! :wink:

Mangó, megkaptam a prividet, mindjárt válaszolok. Bocs. Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni kedden.
Remélem, szerda óta már jobb a kedved! :wink:

Kki, szerintem egyáltalán nem hülyeség, hogy értenek már benn is a babák. :wink: Én is hiszek benne. Ha nem mocorog és aggódom, ha a pocimra teszem a kezem és hívom, hogy csak egy kis mocorgást légyszi, tuti jelez, hogy vele minden ok. És apával is hasonlóan van, mindig üdvözli. :wink: Hát végülis értelmes emberi lények, nem? :wink:

Edus, én is nehezen találok a méretemben terhesgatyókat. Mert mindegyik óriási rám, a tetejében mindegyik jóval hosszabb, mint én vagyok. Nem tudom, miért gondolják, hogy minden kismama kétméteres hosszban és széltében egyaránt???
Nekem rutinból csinál a dokim gyakran kenetvizsgálatot, és sokszor talál is valamit- ilyen a szervezetem sajna. :cry: Úgyhogy jó, hogy ellenőrzi, így nem lett koraszülés a dologból. :wink: Szóval én elégedett vagyok nagyon. :wink:
Volt lehetőségem a pótdoki választásra, de nem igazán ismerem a többi dokit. Akivel meg beszéltem, az mind dicsérte a saját dokiját.

Orsi már biztos otthon babázik... :wink:

Szép napot Nektek, bár elég ramatynak tűnik az idő!
Melba

KépKép
melba
 
 


Víg napot Polgárok! :) (láttátok azt a Sandra Bullockos, Silvester Stallones filmet amiben így köszöntek, a jövőben játszódik...? na mind1, csak nekem tökre tetszik :) )


szóval Zsóka, huh! akkor még simán hízhat 2 kg-ot is ? én meg itt naivul számolgatom hogy akkor még 7 db hetünk van, akkor heti 200 grammot hízik, az még 1400 gramm és akkor kb 3500 lesz.
:roll: :wink: :roll:
de ez legyen a legnagyobb "gondunk" :)
majd válaszolok még a privire is, olvastam, KÖSZI !!!!!!!!!!!! :wink:

Kommunikáció:
amikor a szerdai -végül aztán megnyugtató- uh volt, akkor ugye én már teljesen paff voltam lelkileg/idegileg. Liza is előző nap óta, éjjel is egyfolytában rugdosott, de éreztem hogy azért mert én belül egy görcs vagyok, akárhogy próbáltam ellazulni....
szerdán elindultunk autóval a Baross utcába, na akkorákat kaptam út közben is, meg dugó is volt, az is idegesített hogy nem érünk oda, meleg volt (légkondim nincs) és egyszer csak beugrott hogy szegény szó szerint vergődhet odabent !!!! Gyorsan elkanyarodtam, és letettem a kocsit útközben és hívtam 1 taxit, azzal mentünk inkább tovább, legalább a negatív tényezőkből kettő miatt nem idegeskedtem: meleg és dugó és nemtom merre kerüljek... és mivel nem a vezetésre kellett figyelnem, próbálkozhattam az ellazulással :)
aztán a vizsgálat alatt (elejét végig rúgdosta még..) szépen becsuktam a szemem és mindenféle szépet gondoltam, mutattam neki, hogy majd milyen szuper dolgok várnak ránk hármunkra :)
és olyan jól sikerült, képzeljétek, hogy alig hallottam mit beszélnek mellettem !!!!!! :lol: és aztán abbahagyta a vad rúgdosást, még ásítozott is a végén. Én is éreztem hogy megy ki belőlem az az iszonyat görcs....

na szóval tuti hogy lehet komunikálni, kell is velük! olvastátok a Hidas-Raffai kapcsolatanalízis könyvet? érdekes.......


pusszok majd még benézek ma, most kicsit pihenősre/fekvősre vettem én is a szerda esti fájások miatt.
lmkata
 
 


Sziasztok Pocakosok! :D

Melba- melyik Molnár doki - mert állítólag kettő van-, nekem a fiatallal kétszer is volt szerencsém, és csak jót mondhatok róla. Nem gondoltam volna, hogy fiatalsága révén ilyen jó tapasztalattal rendelkezik. Utána hallottam róla a kórházban, hogy kedvelik, és jó szakember!
A flowt nekem a 2. emeleten csinálták még 2003-ban.

Kata- most olvasom csak a soraidat. Kicsit mérges vagyok, hogy egy ilyen szép időszakot egy nő életében el tudnak rontani ilyen vizsgálatokkal.Persze jó, hogy már ilyen fejlett a technika, és tudomány, de ez a rémisztgetés!! Szerintem sem lesz semmi gond, hiszen, ahogy írtad, semmi megalapozottság nincs mögötte, csak találgatások. Csak ahogy mi sem vagyunk egyformák, úgy a babák is eltérő ütemben fejlődnek. Szerintem nagyon jó dolog, hogy így állsz a témához!!! :D :D :D és ezt a kiscsaj is ézi, nem lesz semmi gond!!! :D
Ja és én, de szerintem a többiek is kiváncsiak vagyunk Liza babára és rád, így írj meg mindent!!!! :D
mazsolák
 
 


Mangó-tetszett az álmod :!: :D , és jól esett, hogy álmodtál rólunk :D .
A másik topikban írta Timi, hogy majd ha nagyon nem bírják az apavárást, akkor jönnek Zsófival errefelé, az is annyira jól esett! :D
Nekem továbbra is nagyon tetszik mindkét topik, és persze a sok sok Lurkó, Anyuka és Pocakos! és ha lehet majd, akkor olyan jó volna összefutni, talán majd jövő tavasszal, amikor jó idő van, és a most született Babók is nagyobbak lesznek! Nektek tetszene az ötlet. :?: :idea: :roll: (Remélem az anyukák is olvassák, és lesz rá reakció...)
mazsolák
 
 


SZiasztok!

Melba!
A Flowmetriát nem lent, hanem fent a nőgyőgyászatin csinálják a hátső vizsgálóban, ahol az uh-t is szokták. Tulajdonképpen egy sima uh vizsgálat, csak a köldökzsinórban nézik a vér áramlását.
Molnár doki jó választás! Nálunk Ő volt az ügyeletes, amikor szültünk. Amíg nem jött a dokim, Ő istápolt minket, valamint Ő döntött a császárunk szükségességéről elsőként. Szimpatikus volt nagyon.

Kata, Morzsa!
Pozitív felhők repülnek felétek!

Mangó!
Ismerős! Nekem is repültek a napok otthon pocakosan!
Mindig találtam valami matatni valót, s rengeteget csavarogtam. :)

Kki!
Én is hiszem, sőt tudom, hogy Apuci is tud már a pocaklakóval kommunikálni! EZ olyan jó!

Most rohanok, puszi nektek, s kitartás ebben a frontos, lucskos időben! Vigyázzatok magatokra és a pocakokra!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kommunikáció: szerintem is működik, ugyanis zsombesz majd 3 héttel korábban ki szerettet volna bújni, ami több okból nem volt nekünk, illetve dokibácsinak sem jó, így állandóan ment a kommunikáció, és nagyon működött. :!: :D Zsigunál is voltak szituk, és ott is működött a kommunikáció! :D Szerintem nagyon is okosak, és veszik a jeleket! :D
Emlékszem, mindig volt esti simi apának :D , amitől beindult a gépezet, apa nagyban aludt már, én meg csítitottam babót, hogy most már alvás van. :? Ja és amikor megszületett zsombor, legjobban zsiga hangjára nyugodott meg!! :D És ez most is így van. Zsiguval rengeteget simogattuk a pocakot, beszéltünk hozzá, meséltünk neki, talán már ott kezdődött el az ő kapcsolatuk is.
(Bocsi, hogy ezt így összecsaptam, de zsombor szedi szét a gépet! mennem kell kihámoznom a zsinorok közül! :( )
mazsolák
 
 


Sziasztok!

bocs hogy így beleszólok a topikba, csak én is Jánosban szültem és belenéztem. És észrevettem Edust.
Edus: én voltam a szobatársad mikor Zsombor született!
Utólag mégegyszer köszi, hogy segítettél egy-két dologban, azóta már túlestünk az első babás sokkon :wink: s minden rendben.
Julka is hatalmas már!

Melba: látom ide is írsz, nagyon szép, könnyű és gyors szülést kívánok, Dévai egy tündér, ha őt fogod ki el sem fog mozdulni mellőled és olyan aggódva néz majd hogy ijedtedben gyorsan megszülöd a babát. Engem is ijesztgetett hogy visz a műtőbe na erre gyorsan kinyomtam Julit. :lol:

Klári
ganti
 
 


Sziasztok!

Hát akkor leírom mi is történt pontosan velem....
Kedden hajnalban (augusztus 29-én) kellett a kórházba mennünk, mert az előző nap az orvosunkal ezt beszéltük meg. Most sem indultak el a fájások magától. CTG után felraktak egy PRostin nevű hüvelytablettát (6óra 30-kor volt), amitől kb. fél óra múlva megjöttek a fájások.

Először 10 percesek, aztán 5 percesek. Az orvos megvizsgált, de még alig volt nyitva a méhszáj. A magzatvíz is szivárogni kezdett, akkor már nagyon fájt, mondtam, hogy kérek fájdalomcsillapítót, ekkor bekötöttek egy infúziót, hogy feltöltsenek, de azt már tudtam, hogy ilyen fájásokkal én azt nem fogom kibírni, míg az lecsöpög. Na mindegy jött az orvos, hogy hány percesek a fájások, mondtuk, hogy egy percesek, azt mondta, hogy az nem lehet!!!

De mivel látta, hogy tényleg fáj, először persze csitittgattak, mert megint elkezdtem kiabálni, hogy segítsenek már!!! Na szóval rám a CTG, a babát nem találja a 2 szülésznő sem, az orvos is ott ült aggódalmasan, de akkor még mi nem tudtunk semmit, csak az volt a lényeg, hogy gyorsan a műtőbe kerüljek. Műtősfiú felkapott vagyis azért kapaszkodnom kellett a nyakába, ami a fájdalom mellett nem volt egy egyszerű feladat, aztán olyan volt mint a filmekben, hogy csak látod magad felett elfutni a lámpákat, meg a plafont... Aztán a mütő, ott kifeszítették a lábamat, kezemet, elkezdtek befesteni, fertőtleníteni, maszkos emberek, kaptam oxigént, közben kérdeztem, hogy mi történik, de nem nagyon válaszoltak, csak azt mondták, hogy el fognak altatni.
Utólag mondták, hogy ez egy "kétkesztűs" műtét volt.

Aztán már csak arra emlékszem, hogy az intenzíven fekszem, és ott van a férjem, meg aztán az orvos, és beszélgetnek, de nem igazán fogom fel, hogy pontosan mit, vagy talán felfogom, de aztán kimegy a fejemből? Kicsit fáj a hasam, de a lábamat érzem, ami jobb érzés, mint az első császárnál, mert ott nem altattak, csak érzéstelenítőt kaptam, amitől deréktól lefelé nem éreztem ugye semmit.

Na szóval kiderült, hogy a majd 4 és fél éves hegem szétvállt vajudás közben és Júlia ott dugta már ki a vállát, elindult visszafelé. Szerencsére nem vérzett, ez volt állítólag a jó.
Másnap aztán megkérdezte a nővérke, hogy nekem teljes kipakolásom volt vagy valami uterus....(nemtudom mi?) Hát az elsőre nemet mondtam, a másodikat meg mondom nem értem?
Aztán jöttek más orvosok is megnézni engem, hogy ők még nem hallottak ilyet, hogy császár után, és egy természetes szülés után szétválljon egy heg???
Na mindegy ennyi....a lényeg, hogy most sokkal jobban vagyok, mint az előző kettő szülés után.

Sajnos csak hétfőn jöhettünk haza, mert még jobban besárgult Júlia az 5. napon.
Köszönöm mindenkinek a drukkot, és az energiákat!!! :) Talán azért is vagyok most jobban, hogy ennyien szurkoltatok.
Köszönöm nektek!

Homokzsákot kaptam most is a császár után és két éve is a szülőszobán.

Orsi
Júlia 6 napos:
Kép [/img]
orsi13
 
 


Szia Klári! :D :D

Már léptem volna ki, és akkor láttam, hogy új csapattag van! Először is Isten hozott közöttünk :D , tökre örülök NEKED/NEKTEK! :D Hát ez tök jó :D , akkor tudsz a másikba is írogatni!
És akkor ezer bocs, ha valamit rosszul írtam melbának a dokitokról, de már minden kavakrodik bennem, pedig nem rég volt!
Ja igen, és KÉPEKET!!!!!!!! a kiscsajról :D

PUSZA Nektek!!!

(Klönben volt már dezsavüm, hogy talán valamelyik exszobatársam olvassa a soraimat! Mindig is működtek a megérzéseim! Most sem hagytak cserben. mennem kell, mert Zsombesz ébredezik)
Akkor minden jót!És TÖK JÓ!!!!!!!!Mégeszer!!!! :D :D :D
mazsolák
 
 


Hááááááááááát Orsi nem semmi!!!! GRATULA!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyik voltatok! Még jó, hogy mindenre ennyire időben reagáltak, nagyon jól jöttetek ki végül! Júlia pedig a tesvérkéihez hasonlón csudaszép!!!!!!! :D :D :D
Látjátok Kata és Morzsa nálatok is minden okés lesz, mert az a sok sok ++++++++ Energia kummulálódik, és segíteni fog nektek is, ahogy Orsiénak is!!!!!

(Orsi lehettet ez Julcsi baba méretei miatt? Úgy gondolom, hogy méreteiben nagyobb, mint tesókái.)
mazsolák
 
 


Orsi, nagyon szép mosolygós kislányod született, és milyen kis kisimult a képen ! gratulálok !! szóval, látod, minden jó, ha a vége jó... :) remélem a sebed is gyorsan gyógyul majd..

Melba, én nem hallottam még erről a gombnyomogatásról :?: :?:
miért kell a flowmetria? nekem akkor csináltak csak, amikor már túlhordásban voltam, meg amikor úgy gondoltam, h. "nem mozog eleget" Laura úgy a 38.hét körül (persze ez csak az én rémképem volt, és minden rendben volt), és akkor az orvosom felküldött megcsináltatni.
miért nem lehet már magnéziumot szedned?

Kki, milyen lett a szoba? színre, bútorok, stb.

Kata, Morzsa, csak csatlakozni tudok a többiekhez - kitartás, és le a kalappal az optimista hozzáállásotok előtt ! így kell ezt, mert érzik a babák !

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Bocsika, de nincs internetem, mert jelenleg váltunk szolgáltatót, de mivel beteg lettem, így nem tudtam megkötni az új szerződést!

Samunka boldog szülinapot!!!

Melba
Vigyázzatok magatokra!

Pusza
Majd írok!

Kép
übi
 
 


sziasztok lányok

először is Orsi nagyon gratulálok Júlia nagyon édes és ahogy mosolyog..... nem semmi ami veled történt, de tényleg a lányeg jól vagytok.

a Hidegfront minket nagyon megviselt megint volt hányás sajnos...de lassan vége ennek az időjárásnak is.
Alon : a szoba szine nagyon halvány lila a bútor fehér a kiságy lila és a kiságy ahol van ahzon a falon van egy tapétacsik sárga holddal meg csilaggal, a sötétitő függöny sárg a máősik walt disney is szerintem szép de képeket egyelőre nem tidok felrakni mert a nférjem nem tudja kicsinyiteni majd talán jövő héten akkor már fogok dolgozni és ott segit egy kollegám.

bocs az elégépelését, de furi az itthoni számitógép más mint amin benn dolgozom

jó éjt kki

Kép
kki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?