Sziasztok!
Köszi a gratulációkat, Edit köszi a linket, majd megnézem. Na, úgy néz ki ma bepótolja Tomi az alvást, mert délelőtt is aludt, meg most is alszik. Rámfér
Nagyon ízlett neki az ebéd, krumplit főztem répával, és már több sajtot tettem bele, hogy érezze az ízét. Tök komolyan falatozott, mint a nagyok
és nagyon ízlett neki. Tele tányérral benyomott, utána még megevett egy almát. Most tele van, mint a "délibusz", meg az idő is elnyomta
Eszter, tök jó, hogy ilyen sokáig alszik Réka. Tomi mindig 6-kor, max fél hétkor kel.
Amúgy miért kell csak 4x enni? Miért nem jó az öt, hiszen reggeli, tízórai ebéd, uzsi, vacsi nem? Mondjuk nekünk így jobban kijön, hogy Tomi korán kel. De érdekes, mert érezhetően kevesebbet eszik tízóraira meg uzsira mint reggelire, ebédre, vacsira.
Mölli, annyira sajnálom, hogy neked ilyen rossz élmény a szülés. Nem tudom mit kéne csinálni az ilyen "hentesekkel"-már bocs a kifejezésért, az akkori kórházi személyzetre gondolok.
Nekem az volt a szerencsém, hogy időben otthagytam a dokit, akihez elkezdtem jártni.
Kicsit fel vagyok ám háborodva! De előre bocsátom, nem Rátok (Kati, és Emőke) hanem a körülöttetek levő védőnőre vagy dokira.
Szóval mindketten írtátok, az elején, hogy dől a tejetek, azt sem tudjátok hogy fogjátok fel, mostmeg még nincs négy hónapos a gyerkőc, és már tápszereztek (-ha jól tudom Emőke is). Pedig tök nagy kincs, hogy az embernek van teje. Én sokat kínlódtam, mert épp elég volt a tej, és mindig dilemmáztam elég -e. De Tomi jól volt, növekedett meg minden. Most hét hónapos, és az ebéden kívűl(de még ebéd után is) csak szopizik, most kezdek majd kiváltani másik kajcsit is. Szóval arra kellene törekedni szerintem, hogy minél tovább szopjon. Amint az ember nekiáll tápszerezni, meg cumisüvegezni, fokozatosan egyre kevesebb lesz a tej.
És szerintem vétek elpazarolni. Mégegyszer mondom KAti és Emőke TITEKET nagyon szeretlek, nem rátok haragszom , hanem a kedves "szakemberekre".
Lehet, hogy megint nagy vihart kavarok ezzel a hozzászólással
Sudi! Hogy összenőttek a fiaink Tomi 7040 gr és 71 cm!