Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!

Amúgy szerintem Duphaston mellett is ugyanúgy érdemes mérnetek a hőtöket. Lehet, hogy magasabb hőt produkáltok így, de az egymáshoz viszonyatott hőmérsékletek átlaga, változása a lényeg, amit a hőgörbe szépen reprezentál.
Nekem is jóval magasabb volt a hőm, míg nem kezeltek pm. gyógyszerrel, mégis értékelhető volt, pé-t is mutatott.

Sonjus!

Lehet, hogy a 10. cn.odon van az ovulációd. Sokaknál jár együtt barnázással, köztesvérzéssel, pecsételéssel. Nemtom a heves sex okozhat-e ilyet. Nekem mondjuk nem szokott ovulációkor vérezgetésem lenni, max. tojásfehérje. Egyébként lehet az ovuláció tájékán jelentkező különböző hüvelyváladékok funkciója a hüvely nedvesebbé tétele is az ideális fogamzási időben. Ez csak az én hülye elméletem, biztos megcáfoltok. A darabos valószínű ovulációra utal, de ez sem 100. Fertőzés, gomba is okozhatja.
Nekem most ilyen átlátszó, vízszerű a hüvelyváladékom.
Sonjus azt mondjuk látni kéne milyen lesz a görbéd a továbbiakban. Így a ciklus elején elég nehéz - li. nekem - még értékelni.
(ebben egyetértek Áfonyával)

Áfonyaa!

Én is kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg és babásodj!

Kép
babancs

Sonjus!

Azt már én is hallottam, amit Babancs írt, hogy sokaknál előfordulhat ovulációkor köztivérzés. Dokim szerint tavasszal nekem is az volt 3 cikluson át. Se azelőtt, se azóta nem volt ilyen, és én akkor tiszta frászban voltam, hogy biztosan valami komoly bajom van.

miniliza

Na ez az, hogy nekem is fura, ez a daraos valami, de elfogadom amit írtok, majd meglátom később mit mutat a görbe!
Én még nem vezettem ilyet! És mint említettem már, egy kicsit türelmetlen is vagyok :)
Nem tudom mikor van nálam ovuláció és egyebek, mert érzek én már mindig mindenfélét :). Hol így, hol úgy, hol itt, hol ott szurkál!
Tegnap délelőtt a bal oldalon, délután a jobbon! :shock:
A múlt hónapban a 17. napon kaptam repesztőszuriból kettőt is, mert 21 mm volt a tüszőm és korábban is nézte a doki, de semmi méretben jót nem tudtam előadni :) Na nem sok sikere volt a szurinak :(
Ha most volt "ovu", akkor jól időzítettünk tegnap? :oops:
Vagy lemaradtunk róla?
sonjus

De ha "ovu" van, akkor nem kellene a hőnek megemelkednie előtte, vagy pont előtte megy le?
Bocsi, hogy ilyen tudatlanka vagyok, de még nem hőmérőztem. :?
sonjus

Sonjus,
ovulációkor (mikor a petesejt kiszabadul a tüszőből) esik picit a hő. De ez nem minden esetben mérhető, ha nincs kis esés akkor sem kell kétségbe esni! Ovu után ugrik nagyot. De akkor már megvolt az ovu. A kis esés elött 1-2 nappal, és a kis eséskor van a legnagyobb esély babára, meg még az ugrás napján van valamekkora esély...
Így ha most volt ovu, a tegnapi entyempentyem tökéletes időzítéssel zajlott.
Vendég

Sonjus!
Én nem vagyok nagy szakértő, de pé előtt lemegy kb 2 tizedet, utána föl kb 4 tizedet. És ha már fönnt van, maradjon is ott :lol:

Húúú remélem nem cseréltem fel és nem vezettelek félre. Majd a "profik" úgyis megmondják. Vezesd csak továbbra is a hődet!

Kép
perzsi

Köszi a válaszokat, igyekszem mostmár megjegyezni!
Örülnék, ha az időzítés sikeres is lenne! :)
sonjus

Köszi a válaszokat, igyekszem mostmár megjegyezni!
Örülnék, ha az időzítés sikeres is lenne! :)
sonjus

Sonjus!

LH-tesztet nem szoktál használni? Én most vettem először Coraxot, és beletrafáltam a peteérés napjába. Azonnal kimutatta a 2 egyforma, vastag csíkot. Talán az egyik legbiztosabb módszer az ovuláció meghatározására, ez orvos is írta. A hőmérőzés kevésbé biztos, főleg aki nem ugyanakkor méri minden nap.

Kép
babancs

Babancs!
Egyszer-kétszer próbáltam, de nem mutatott semmit, így feladtam, mert kicsit drága "szórakozásnak" tűnt!
Hallottam, hogy szét lehet vágni, de azt a műanyagot nemtom hogy lehetne, még nem álltam neki. Talán 1 db még lehet otthon, megnézem :shock:
Meg ha belegondolok, ezek szerint most nem is néztem volna, mert még messze a félidő!
Vettem PG/53-at de eddig az sem mutatott semmit :(
Érdemes még ma megnéznem?
sonjus

Szasztok!

Volna egy kérdésem, bár részletesen leírtátok, de én egy kicsit kezdő vagyok ezekben a méréses dolgokban.

Nekem tegnap volt tojásfehérjém, a hőm még lent volt, de ma már fenn 37,1-et mértem.

Tehát a kérdésem az volna, melyik napoknak van a legnagyobb valószínűsége a babásodásra? A mainak is van még esélye? Vagy csak a tegnapi, tegnapelötti, és az elötti napnak?

Ha lesz egy kis időm megprobálok görbét is szerkeszteni, de egy kicsit magas számomra a menete, (vagy túl kevés időm van, arra, hogy végig olvasam a leírást :D )
vivin

Sonjus! A Coraxot is ketté lehet vágni! Felpattintod a műanyagot (ketté lehet szedni) és kiveszed simán belőle a tesztcsíkot, majd hosszában kettévágod egy kis ollóval. Nekem így is működött.
Úgy tudom akkor is lehet ovuláció, ha nem mutat semmit. Nekem mikor ovuláltam nagyon határozott volt a 2 csík, még másnap is, na meg a petefészek szuri.

Vivin!

Nem akarok hülyeséget mondani, de ha a hőd ennyire felszökött már nem túl nagy az esély a babásodásra! Egy nő akkor termékeny, illetve akkor a legbefogadóbb, mikor a legalacsonyabb, előtte és utána nap a hőmérséklete. Vagyis a hőgörbe ovulációs "mélypontja" előtti nap és utána a felszálló görbe első pontján. Ha már ennyire felugrott, ott már sztem nem nagyon van termékeny tüsző, de egy próbát azért megér. AZ LH-teszt azért nem rossz, ha nem akarsz találgatni. Ha gyanús a nyák (tojásfehérjés, vagy az alhas jobb vagy baloldalán húzó, bökő, szúró érzés van a petefészekben, akkor érdemes egy félbevágott LH-tesztet du. vagy este elvégezni. És ne a reggeli 1. vizeletből..az túl koncentrált még, és könnyen ad fals eredményt.
Mondjuk próbálkozni bármikor lehet, a ciklus 1. felében fogant magzat nagyobb valószínűséggel kislány.mivel az x kromoszómát tartalmazó hímivarsejt tovább életképes. Az ovuláció környékén és utána pedig nagyob az esély a fiúra. Egyesek szerint a sexben alkalmazott póz is számíthat. Pl. ha nő van felül és az ő élvezetére megy ki a dolog..akkor a kislány esélye nagyobb..ha a férfi van felül és ő dominál, akkor a kisfiú esélye nagyobb.
Na az utóbbit csak azért tettem hozzá, mert egy másik fórumon olvastam és lehet hogy hülyeség, de én érdekesnek találom.

Kép
babancs

Vivin,
tegnap, tegnapelött és azelött voltál nagyon esélyes, ma már kevésbé, de ha egy koradélutánit össze tudtok még hozni...
Babancs,
hogy pózokkal befolyásolni a gyerek nemét??? :shock: én nem hiszem...
Vendég

Sziasztok!

Köszi, a válaszokat. Akkor, most már nincs más dolgom, hogy 14 véget nem érő napon keresztül bízzak abban, hogy na talán most sikerült! :lol:

Nézzétek milyen ügyes voltam!!!

Kép

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de hol lehet venni LH tesztet?

Babancs, a nem meghatározás engem is nagyon érdekel!
vivin

Vivin!

LH-teszt úgy tudom Rossmannban, DM-ben és bármelyik gyógyszertárban kapható!

Ja és utólag elnézést szeretnék kérni az ingásoktól..de basszus nem hagyott nyugodni és én is kipróbáltam--nekem a hasam fölött egyenesen előre-vissza lengett ki a karikagyűrűm. Ezek szerint fiúra van nagy esélyem.

Na a gyerek nemével kapcsolatosan nem írkálok többet..talán nem is idetartozó téma. Végül is nekem az 1. mind1 mi lesz :lol:

Kép
babancs

Lányok,
köszi a drukkokat! :) Viszontdrukkok mennek! :)

Áfi,
én reggel nem mérem, tudod, azért szálltam ki a topikból is, mert a két csimota mellett képtelen vagyok reggel hőmérőzni (együtt alszunk, és mindig ők ébrednek előbb :wink: ), ráadásul a kicsi kismillószor ébred éjjel (ma úgy félóránként, jön a foga szegénykémnek), nem is emlékszem, mikor aludtam valaha is három órát egyfolytában...

Fringilla
fringilla

Babancskaaaa,
nem azért mondtam hogy ne írj a gyerek neméről... csak leírtam hogy nem hiszem (ezt sem :lol: ) ne légy már hiperérzékeny te is! Lehet mégiscsak terhes vagy te! Életemben nem sértődtem meg összesen annyiszor mint azalatt a 9 hónapom alatt :D
Fringilla,
részvétem az éjszakáig miatt. Én már meghaltam volna. :)

Megen egész délután kaput festettünk. Ekkora kapu a világon nincs. És 2 oldala van :!: :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jelentkezem de mostanság elég elfoglalt vagyok.
Amióta megtudtam, hogy lombik lesz nem mérem a hőmet.
13-án megyek a Dévaiba beszélni az orvossal. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. Szeretném ha már legkésőbb októberben megcsinálnák az első beültetést.
Látom elég sokan most vagytok a legizgalmasabb várakozási ponton.
Mindenkinek szurok ezerrel++++++++++++++++
Ja ÉS ÜDV AZ ÚJAKNAK :lol: :lol: :lol:

Okr!
Te sok mindent tudsz, nem tudnál írni nekem priviben lombikkal kapcsolatban????
gizmixxx

Nem sértődtem meg Áfonyaa! Csak én is hű akarok lenni önmagamhoz. Nagyon fáradt vagyok, most inkáb csak olvasgatok.. :oops:

Kép
babancs

babancs:
En is olvastam arrol, hogy a poz is hathat a baba nemere. Az is osszefugg avval, hogyan ernek elobb az X X es XY fiuk a celba. A gravitacio... :lol:

gizmix:
Azert hianyzol am, el ne tunj teljesen! Hat szurkolok akkor oktoberre!

fringilla:
Na ez az allando nem alvas az egyetlen resze az anyasagnak amitol kicsit felek. En ugyanis imadok aludni. :oops:

vivin:
huuu ez aztan a kiugro ho! :shock: Wow!

baratodildi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek, de örülök, hogy élek... :oops:

Helyzetjelentés:
Kép

moni

...én már nem is élek :lol:

Kép
zölddisznó

Coca,
ennyire le vagy terhelve? Már jó rég nemnagyon írogatsz! Gyere ám ha tudsz!
Ildi,
vannak ám szerencsések (mint én) 3 hónapos kora óta nem kellett a gyerekhez felkelnem éjjel (leszámítva tán pár lázas vagy hányós éjszakát, de ritkán beteg nagyon). De kétségtelen hogy ez a ritkább. Nálunk nagyon bejött a különalvás. (Ezzel nem azt akarom mondani hogy az együttalvás rossz! Van akinek az jön be.) Én is imádok aludni :D
Vendég

Jo reggelt!!!!!!!

Hol vagy Zoldi??? Nem lustalkodni :wink: Pussz.

Lanyok, ha a mai hom utan a ferty a pe-m vonalat attette folyamatosrol, szaggatottra az mit jelent?

Koszi es szep napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

A ma reggeli mérésem el lett cseszve :x ! fél 6-kor arra ébredtem, hogy a két kutya becsörtetett a szobába :x , Gergőt is majdnem fölébresztették. Kipattantam az ágyból, és kizavartam őket. Utána jutott eszembe, hogy lehet, jobb lett volna, ha odahívom őket magamhoz, és amíg mérem a hőmet, addig simi-simi :roll: . Na mindegy, most jó alacsony lett a hőm :( .

miniliza

Jó reggelt! Megkerült a pé-m hihi! Csak egy nappal későbbre tette a gép.

Kép

Kép
babancs

Csajok!

Szerintetek, ha ilyen hülyén sikerült a mai mérésem, akkor inkább be se írjam a fertibe :?: :?

miniliza

Miniliza,
a mozgástól magasabb lehet a hőd, alacsonyabb nem. Alacsonyabb attól lehet hogy korábban mértél mint szoktál. Szerintem ha amúgy is fél 6kor szoktál mérni, írd be az értéket nyugodtan. Ha késöbb szoktál mérni, akkor is írd be az értéket, csak írd az időhöz a fél 6ot, és üres karikát tesz a ferti.
Melcsi,
ez azt jelenti hogy elbizonytalanodott a ferti. A szaggatott vonal a lehetséges PÉ, folyamatos meg akkor ha biztos benne a ferti.
Babancs,
látod a ferti is meggondolta magát. :)

Velem semmi, ugyanazokat a hőket mértem mint tegnap, szép magas és egyenletes a görbém. Reggel már meg is környékezett a kísértés a tesztre, de nagy nehezen lebeszéltem magam róla, semmi értelme nem volna. Nem tudom kibírom-e hétfőig...
Vendég

Köszi Áfi!

Általában fél 7-kor szoktam mérni. Nekem f.circe táblám van, és itt nincs üres karika, gondolom, amit írtál az a f.friend-re igaz.

miniliza

Hát ahhoz sajna nem értek Liza. Szerintem akkoris írd be az értéket. Esetleg az 1 órával korábbi mérés miatt egy tizeddel magasabbat írhatsz ha gondolod...
Vendég

Áfi!

Nemtod mikor érdemes először tesztelni? A 12. DPO-n? A férjem szigorúan meghagyta, hogy várjam meg vele az elmaradt menstruáció napját.

Akkor várom a hétfőt, a jó hírrel Áfonnya!

Kép
babancs

Babancs,
szerintem érdemes tesztelni egyet a 12. DPOn ha nem borít ki az esetleg negatív teszt. Én a bizonytalanságot utálom, én a 12. DPOtól szoktam 2 naponta REGGELI ELSŐ pisiből tesztelni. (a nagybetű nem neked szól, az elmúlt pár napban néhányan keseregtek már délutáni negatív teszten) Azért szerintem a 12. DPOn már elég nagy eséllyel kimutatja ha nagyon halvány csíkkal is a teszt. Ha meg mégsem semmi baj, akkor a 14. nap reggel már még nagyobb az esély. Múlt hónapban még 16. nap reggel is teszteltem, csak utána mertem abbahagyni a Duphastont.
De annyit nem ér a 12. DPOs teszt hogy esetleg sírj. Ha biztosabbat akarsz, várhatsz nyugodtan a 14.ig
Vendég

Hi csajok!
Babancs: Milyen szépen megugrott a görbéd!! :lol: :lol:
nagyon ígéretes....++++++++++++++++++++
macspacs

Áfi,
Nem dobsz egy görbét?
Íme az enyén:
Kép
macspacs

Sziasztok!!!

Ma vagyok a ciklusom 33. napján. a 20. DPO-n!
Babaprojekt előtt percre pobtos 28 napos ciklusaim voltak.
Április óta (próbálkozás óta) azonban 26, 28 és 30 napos ciklusaim is voltak!!

Azaz: 7, 5 vagy 3 napot késik a vérzésem!
Ma csináltam egy GRAVI HCG-tesztet, de negatív lett! :(
Mindemellett érzékenyek a mellbimbóim, émelygek, fájdogálnak a melleim, s a hőm 36,9 és 37,1 között van.

Csináltam a fertilityn görbét csak sajnos nem tudom maradandóvá tenni, s ide berakni!:(

De elvileg a fentlévő hőm és a késés,a mellfájdalom alapján babás vagyok!

Szerintetek korán teszteltem???

Miért van az, hogy valakinek már az elmaradt vérzés napján kimutatja a teszt? Sőt az előbb a CHAT-en egy anyuka azt mondta, hogy neki már a vérzés előtt 6 nappal kimutatta!!!????

Egyébként tegnap akartam megcsinálni, de már nem bírtam ki!!!

Jövő hét kedden el akarok jutni a dokihoz?
Szerintetek + teszt nélkül is elmehetek?

Ezt azért kérdezem, mert legutóbb júl. 17-én amikor voltunk dokinál, akkor az UH egy petezsákot mutatott, viszont a 10 napos vitalitás kontrollra eltűnt. S aZ UH-os nő leszidott, hogy minek mentem, hisz itt nincs semmi, ráadásul Csak + teszttel lehet menni!!! Majd sírva fakadtam, hisz én úgy gondoltam, hogy azért egy UH-vizsgálat csak tutibb, mint egy nyamvadt teszt, s ha már egyszer azt mondták, hogy van ott valami, akkor én nem is tesztelgettem!!!

Köszönöm előre is válaszotokat!!! Szép napot!
judithappy

Judithappy!

Én, ha máshogy nem megy, el szoktam küldeni magamnak a görbét e-mailban, aztán átmentem jpg-be és mellékletként csatolom ide. Biztos van egyszerűbb módja is, de ez legalább bevált a semmi angoltudásommal :lol:

Próbáld meg, jó lenne látni a görbédet :wink:

Kép
perzsi

babancs:
Huuu ez a gorbe de megugrott :wink: Ez nagyon jol nez ki!!! :lol:
Nalam semmi uj, ma 36.6. Viszont a pontos meressel nekem is bajom van mar ket napja. :?

judithappy:
A 20 DPO-n mar elvileg ki kene a tesztnek mutatnia, ha terhes vagy. Biztos, hogy nem kesobb volt a peteeresed?
Szerintem dokihoz nyugodtan elmehetsz poztiv teszt nelkul is ha ennyit kesik a menzid.

baratodildi

Kép

baratodildi

Sziasztok!

Judithappy!
Sz.tem pozitiv teszt nélkül is mehetsz dokihoz! Elvégre nem normális ha v.kinek ennyit késik, és neg a tesztje, közben meg babát szeretne!

Macspacs!
Az enyém kezd hasonlítani a tiedre! :lol:

Áfi!
A te görbéd hogy áll? Sz.tem 14. dpo előtt nem érdemes tesztelni!

Íme a mai gröbém. Szórakozik velem:
Kép

moni

Moni,
Nagyon szuper hogy visszamászott a görbéd!!! :lol: :lol:
Nagyon szorítok:++++++++++++++++++++++++++
Áfi,
Sztem is csk a pénzed + a jókedélyed pazarlod a korai teszteléssel.
Fals negatív teszt azt programozhatja az agyadnak hogy nem vagy terhes. a duphastont dpo14-ig így is úgy is szeded, nem?
Sztem légy 1 kicsit türelmes, és dpo14-en tesztelj.
Egyébként neked is megy a drukk ezerrel:+++++++++++
macspacs

Judithappy!

Szerintem, ha késik a mensid nyugodtan mehetsz poz teszt nélkül is dokihoz, már csak azért is, hogy megtudd, miért késik. Múltkor nekem is sokat késett a mensim, és a teszt neg volt. Elmentem két hét után dokihoz, hogy mi a franc van, és ő is megerősítette, hogy sajnos a teszt nem tévedett. Végül két hónapot késett a mensim, sajnos a dokim nem tudta meg mondani, miért.
De szerintem pár nap múlva nyugodtan próbáld meg újra a tesztet, hátha poz lesz.

miniliza

Sziasztok!

Hú, de igéretes görbék!!! :D

Felteszem az enyémet, de nekem nem rakot Pé-t! Akkor most nem volt, vagy csak több adat után teszi be?
Kép

Judithappy!

Én a helyedben mindenképpen elmennék, dokihoz.

Beágyazódási hőről tudnátok valamit írni nekem, bár ez még számomra odébb van!
vivin

vivin:
Szerintem holnap mar be fogja tenni. Szepen alakul a gorbed neked is!
A beagyazodasi honel elvileg kicsit esik a gorbe aztan ujbol megemelkedik. Majdnem mint a peteeresnel. Szerintem ez nem annyira biztos. Nem mindenkinel latszik es van, amikor meg latszik es megsincs semmi. :?

moni:
Hu igeretesen alakul az a gorbe!

baratodildi

Judithappy!

Hát a 20. DPO-n elvileg már ki kéne mutatnia a tesztnek ha babás vagy! A biztonság kedvéért ismételd meg 2 nap múlva a tesztelést egy másik típusú teszttel!

..
Amúgy (Áfonyaa) én meg azon vagyok megrökönyödve, hogy valaki itt írta, hogy nemtom 10 percet vagy fél órát áztatja a pisiben a tesztet. Ez létezik? Mármint, hogy így is reális eredményt ad ki? A One Stepet megnéztem, az van a tájékoztatóba írva, hogy 6 mp-ig kell a vizeletbe mártani, 5 percen túl értékelhetetlen, akkor is ha pozitívat mutat!!!

Vivin!

Várjál türelmesen, előbb-utóbb be fogja jelölni a pé. napját a ferti.!

Moni, Macspacs!

Örülök a görbéteknek, szép!

Baratodildi!

Ebből a görbéből még bármi lehet, ugyanúgy mint az enyémből is!

Kép
babancs

Babancs,
szerintem is butaság percekig áztatni a pisiben a tesztet, de ha valaki nem tapasztalt még, van amelyik teszt használati útmutatójában ez van, én is láttam már olyat, de tudom mi értelme, én soha nem áztatom. Különben is látszik ahogy felszivárog. Minek kéne áztatni? De hogy hiteles marad-e az eredmény, azt nem tudom.
Macspacs,
kedves vagy hogy aggódsz a jókedélyemért. :) Én szeretek korán tesztelni. Ha lehelethalovány akármilyen második csíkot látok, már van boldog 2 napom a következő tesztig. Ha meg nem látok, hát tudom hogy ez még csak 12. DPO volt, majd 2 nap múlva. Én inkább elviselek negatív tesztet mint a bizonytalanságot. De megértem azt is aki inkább vár. Kinek ilyen, kinek olyan a habitusa.
Ja a pénz... én félbevágom. Így fele. Meg aztán van itthon 15 darab occsó netes USAból rendelt HCGtesztem...
Vivin,
kell a fertinek 2-3 nap, holnapra beteszi meglásd.
Judit,
nem teszteltél korán. De egy UH sosem árt.
Vendég

Babancs,
a harmadik sorom vége: ...de NEM tudom mi értelme...
Vendég

Oké, köszi Áfonyaa. Én is hasonló véleményen vagyok.
Figy, ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem mennyibe jön USÁ-ból rendelni terhestesztet? (priviben is jöhet a válasz). Csak azért kérdezem, mert hoztunk egy fasza kazettát Jordániából a nászútról- amihez elég kellemes emlékeink kötődnek. Az unokaöcsém meg nagy ügyesen (miutána férjem megmutatta neki, hogy kell kinyitni a médiaállvány üvegajtaját), szépen letörölte a Danubius rádióval az egész kazettát. :evil:
Na ezt a kazit, most láttam cédén Neten - megrendelhető, de a férjem szerint nagyon drága. Mondjuk biztos +pénzt feszámol a közvetítő. De fogalmam nincs, hogy külföldről jött csomagért mennyit kell fizetni.

Na bocs az offért.

Kép
babancs

Babancs,
http://www.accuratepregnancytests.com/c ... ?cPath=3_4
itt tudod megnézni az árakat. Minél többet rendelsz annál olcsóbb. Postaköltséget sajna nem tudok mondani, mert mi anno többen rendeltünk hogy ezen is spóroljunk. Azt tudom hogy a 15 HCGtesztért én 2150Ftot fizettem, ebben a postaköltség is benne van (ami az egyberendelés miatt így alacsony).
De hogy CDért mennyit kell fizetni... biztos le van írva ott a postaköltség is ahol megtaláltad a CDt. Ha meg nincs, keress valami email címet, és írj rájuk hogy megrendelnéd, de elötte írják meg mennyiért küldik ki Magyarországra. Ha esetleg nem beszélsz angolul, írd meg magyarul nekem a szöveget, és a férjem lefordítja, én meg visszaküldöm.
Vendég

Megint ég a gyomrom. Kedd óta minden nap többször. Ez nem terhességi jel? :D
Vendég

Helló!

Babancs, Áfi,
nostehát...

Én vagyok az, aki "áztatja" a tesztet a pisiben, és most jól meg is bántódtam. :? (Terhességi hormonok? :wink: )

Írtam, hogy az egy óra azért volt, mert nem öntöttem rögtön ki (anyuéknál lakunk átmenetileg, és egyelőre nem akarjuk senki orrára kötni a dolgot, ezért titokban rohangálok ilyenkor tesztet kuksizni), direkte ezért is kérdeztem meg, hogy akinek van tapasztalata, mondja, meg, hogy lehet-e fals eredményt kapni (valamelyik topikban egy-két éve valaki végzett közvéleménykutatást, hogy melyik teszten nem jelenik meg álpozitív eredmény később sem, nyilvánvalóan nem ez a topik volt). Erről ennyit.

A tíz perc pedig: én Medilab tesztet használok, szó szerint idézem a használati utasítást:
"Előkészítés: Gondosan elmosott és kiöblített üveg vagy műanyag edényt használjunk a vizelet (mennyisége minimum 0,5-1 dl legyen) összegyűjtéséhez. A vizsgálathoz szükséges egy időmérő eszköz, amellyel az 5-10 perc mérhető.
A vizsgálat menenete: blablabla... Fontos, hogy a tesztcsík csak a végén található kicsi nyilakkal jelölt részéig merülhet a mintába kb. 5 percig (maximum 10 percig).
blablabla...
Fontos!
blablabla...
A fals pozitív eredmények kivédése érdekében a tesztet 10 perc elteltével már nem szabad leolvasni.

Nnnna!

A fiamnál volt olyan, hogy 5 perc után még nem látszott semmi, de 7 perc körül már megjelent egy sejtésszerű csík, ezért, "szoktam" 10 percig benne hagyni. (Nála egyébként egy erős tesztem sem volt, függetlenül attól, hogy az utolsót az első után 5 nappal csináltam, az is alig látszott. Aztán többet nem csináltam már.)

Én általában ezt a fajta tesztet használom, de én is vettem már olyan tesztet, amire az volt írva, hogy 5-6 másodperc múlva vegyük ki a mintából, nyilvánvalóan annál 5-6 mp múlva kivettem a csíkot. Azért nem vagyok hülye. Viszont ha azt írják az utasításra, hogy 5 perc, az nekem 5 perc, nyilvánvalóan nem hülyíteni akarják a népet, ha elég lenne pár másodperc, azt írnák.

Most jól kipuffogtam magam. :wink: Elnézést, ha nyers voltam, de tényleg úgy jött le, hogy én összevissza csinálom a dolgot, és ma elég érzékeny is vagyok, így nagyon magamra vettem. :(

További szép napot! :)

Fringilla
fringilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?