Szép jó reggelt, mindenkinek!
MOstanában egyszer-kétszer Kriszta is nyöszörög éjszaka, de szerencsére eddig mindig visszaaludt miután adtam neki vizet. Jobbanmondva nem is ébredt meg, csak álmában nem tetszett valami. No meg volt úgy, hogy utána egy nagyot pukizott és el is csendesedett. Mindazonáltal talán koránkelő lesz, mint az anyja (na ne féljetek, most a terhesség előőti magamra gondolok
), mert 5 és 6 között általábn kel, és enni kell adnom neki. Múlt héten volt, hogy 7 után is kelt és csak 8 körül reggelizett, de nem tartotta meg ezt a jó szokását.
Ettől függetlenül tegnap tök normálisan evett, CSAK 4-SZER!!! Ami nagy szó nála, bírta az ötórás szüneteket, mert megette a normális kajaadagját. Már több, mint egyhónapja, hogy rendszertelenül evett. Reméem, azért nem szóltam el magam túl korán. Rengeteget játszunk, imádja a tornás dolgokat meg a kukucsit (hol a baba - itt a baba). Nagyokat nevet, de akkorákat és sikongat, egyszerűen ennivaló. Úgy meg szorongatnám egyszer-egyszer!!! De csak úgy viccből. Nagyon édes, amikor leteszem a földre. Ha egyedül marad, akkor "tesz-vesz" zörgeti a játékait, néz ide, néz oda, nyúlkál, szóval állandóan mozog. És akkor megállok az ajtóban és figyelem egyszercsak meglátja a lábamat, és érdekes, már tudja, hogy lábhoz még hozzátartozik valaki, és akkor tátott vagy elhúzott szájjal felnéz, és amikor meglát, hát az az öröm, ami akkor kiül az arcára az leírhatatlan!
De biztos, az ilyesmit ti is tapasztaljátok.
Nahát, most láttam egy legújabb produkcióját!
Oldalra fordult és rágta a kiságynak a rácsát. Eddig ezt sem csinálta, De szerintem szeretei, mert puha fenyőfából van. Anno, a keresztfiam, akié volt, a felső felét tejesen megrágta, mintha kisegér ment volna végig rajta.
Sancsi: Na, épp ma reggel gondolkodtam, hogy vajon hogyan szerezhetném meg azt az e-book-ot az okosbaba programból. Mert jó, megrendelném én, de vajon, kiküldenék ide Erdélybe is? Arra gondoltam, hogy talán megkérem Katit, hogy ha rendeli rendelje 2 példányban és az egyiket küldje el nekem postán. Vagy mostmár végülis ez csak elektronikus formátumban van? És hogyan kell fizetni,? Ne haragudjatok, de én netről még sosem rendeltem semmit, és fogalmam sincs, hogyan működik az ilyesmi!
Egyáltalán mennyi az ára, mert azért nem biztos, hogy meg tudom engedni magamnak!
Az este olvasgattam ott az első fejezeteket, de a harmadiktól már nem hozzáférhető ingyen. És én is most már úgy gondolom, hogy semmi veszítenivalónjk nincs, ha kipróbáljuk. Úgyis, ha két gyerekkel leszek itthon, akkor Krisztával minimum 4 évig csinálhatom egyhuzamban. A babajeleket úgy gondoltam, hogy én is elkezdem Krisztával. Minél előbb, talán annál jobb.
Na, megyek, csináljak is valamit, amíg Kriszta még csendben van.