Új privát üzeneted érkezett!

Berta Eszter: Persze, hogy szorítunk Nektek! Majd jelentkezz, hogy mi a helyzet!

Cs-né Kati: Köszönöm a vigasztalást, nagyon aranyos vagy! Ha hiszed ha nem én is azt számolom hányat kell aludni. már csak kettőt.... Ma még egyedül leszek, de holnap a legjobb barátnőmmel.

Kriszta: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Szerintem ha anyósomék hazajönnek nekünk is el kéne mennünk legalább egy hétvégére...

Sancsi: Ezúton szeretném Enéh kezét megkérni Ákos számára. Ő a korban hozzá legközelebb álló kislány, úgyhogy ne is tiltakozz! Párom is el van ájulva Enéhtől. Pedig neki aztán nem mionden baba tetszik!

Andrea33: Köszönöm szépen, megkaptam a mailt, nagyon tetszettek a képek!

MOST HOGY EGYEDÜL VAGYOK ÚGY ELMENNÉK EGYET CSAVAROGNIA VÁROSBA. Lehet, hogy befejezema munkám és megyek...

Kép
mölli

Szia Sudi!

Megnéztem a fürcsis videókat! Hát tényleg nem egyszerű! De nagyon édes Gery! De nekem még mindig a mászós a kedvencem! Nagyon cukor! Imádom!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Miért nem látszanak a vonalzóink?

Kép
mölli

Hello!

Nem tudom, én is észrevettem, de azt hittem csak az enyém nem, biztos valami rendszer hiba. Hogy vagy?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Először is jelentem, hogy mindenkinek küldtem e-mailben képeket! Remélem mindenki megkapja!

Zsuzsi: Gratulálok a kis családodhoz! Köszi az infót az olajról, azt hiszem inkább megpróbálok valami könnyebben hozzáférhető csodaszert találni a terhességi csíkokra! VAN ESETLEG VALAKINEK VALAMI TIPPJE? :roll:

Sudi: Én is megnéztem a videókat! Édes pofi ez a Gery! Tényleg nem könnyű dolog a fürdetése! :lol: :lol: :lol:

Mindjárt folytatom.....

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Na, újra itt vagyok! Joci elkezdett nyüglődni, kiderült, hogy azért, mert bekakilt! Miután tisztába tettem, rögtön elaludt!

Edith: Valamelyik délelőtt Joci is háromszor kakilt, normális állagút, de egyszerre mindig csak egy kis mennyiséget! (Előző nap nem volt széklete, ami ritka nála!)

Kriszta: Örülök, hogy a megpróbáltatások ellenére végülis jól éreztétek magatokat, jól telt a nyaralás! A Plitvicei-tavakról már én is sok szépet hallottam! Remélem, egyszer láthatom majd élőben! Képzelem, milyen boldogok voltatok Emese mutatványától! Sikerült megörökíteni az örömteli eseményt? :D

Berta Eszter: Remélem mindent rendben találtak a vizsgálaton!!!!!!!

Sancsi: Izgatottan várom a válaszod Mölli számára, lánykérés-ügyben! :lol: :lol: :lol:

Egyikőtök írta, sajnos nem emlékszem, hogy ki ( :oops: ), hogy nagyon nyáladzik a picurkája! Jocival is ez a helyzet, de egyelőre még semmi sem látszik az ínyén! Jó tudom, még ráérnek a fogacskák, de a védőnő is megmondta, hogy ez már annak az előjele! :D Tegnap este írtam, hogy hason fekve még nem emeli túlságosan magasra a fejét, ezt az állításomat azonban nem sokkal utána megcáfolta! Este még fülig érő szájjal mosolygott is hozzá, a ma készített fényképen, amit nektek is elküldtem, inkább csak a kín olvasható le az arcáról! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Hello mindenkinek!

Cs. Kati. Először is jelentem... megkaptam a képeket! :) :) :) Hűha, mekkora baba Joci. Igaz, hogy fel van öltöztetve, de olyan kis vasgyúrónak látszik! :wink: :wink: :wink: És persze, tiszta anyja. De ezt már mondtam! :D
És megkaptam a másik mailt is a női mechanizmussal. Te mindig olyan jókat tudsz küldeni!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi: Én is megnéztem (volna) a videókat, de csak az egyiket sikerült, mármint a legutóbbi kettő közül. A fürdéshez készülődve-t egyszerűen nem nyitja meg. Az este még a programból is kidobott miatta. A másikat megnéztem, de nagyon lassan szakadozva megy. A kép tiszta, de azt hiszem, így pont a lényeg vesztődik el, mármint, hogy Gery milyen kis ficánka. Szerintem Kriszta is a nyomdokaiba lép. Ma egy szájtörlés is csak az ötszöri nekifutásra sikerült. :D :D :D

Sancsi: Gratulálok a lányod eljegyzéséhez :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: . Maga az ünnepség mikor lesz, szívesen vennénk részt rajta! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mölli: Gratula a fiadnak is! Jól választott! :) Te pedig siess, várnak a boltok, esetleg a fodrász is! :) És a párod hogyan boldogul vidéken a fiával? Telefonon biztos gyakran beszéltek!

Berta Eszter: Nagyon-nagyon szorítok, de ne aggódj, biztos mindent rendben fognak találni. Nyugodj meg, és aztán pihend ki magadat! Várjuk a fejleményeket!:)

Kép Nos, ezt a fiatal szerelmeseknek küldöm! :) :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kati: Én sajnos nem kaptam képeket. Lehet nem is tudod az email címemet? kozma.eszter@citromai.hu
Nagyon várom :lol:

Én anno otthon a Milupa: Schwangerschaft krémet használtam és nekem jó volt. Érdeklődj a gyógyszertárban, hogy mit ajánlanak!

Edit: Rékusnak is ma 2x volt már széklete, szerintem amíg normál állagú és Kriszta jókedvű addig ne aggódj! Most a gyümik és zöldségek is bekavarhatnak szerintem!

Sudi: szerintem a többieknél van valami gond, mert én minden videót tökéletesen le tudok játszani!
Nem lehet, hogy az átvitelei sebesség alacsony nálatok? Rita? Edit? Ez csak egy tipp! Nálunk ADSL van és délután amikor elég terhelt mindenhol a net, akkor nagyon jól le tudtam játszani.

Bocs, hogy beleszólok, de Éneh apukája és anyukája nem mondott még igent! De azért gratulálunk mi is!

Mölli: Hogy telt a délután?

Betty: Merre jársz?
Hajni: Nálatok mi újság?
Kati28: Hogy haladsz az előkészültekkel a keresztelőre?

Kép
Kép
etterke

Etterke: Írtam, hogy aztán nem volt már gond a széklettel. tegnap több nem volt, ma meg 1 volt, normális. Csak Krisztától nagyon szokatlan volt az, hogy egymás után két kaki, és az egyiket viszont beitta a pelus, tehát az meglehetősen híg lehetett. De azóta is jól van. És két napig akkor nem kapott semmit a tápin kívül. Esetleg a fogai miatt is lehet. Eléggé duzzadtnak látom az ínyét.

Tudom, hogy nem mondták ki még a boldogító IGEN-t Enéh ősei, de egy ilyen megtisztelő ajánlatnak szerintem nem is mondhatnak majd nemet!:) :lol: :lol: :lol: Szóval, megelőlegeztem a dolgokat! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith: Kriszta is gyönyörű baba , de 1. Korban közelebb áll Geryhez vagy Tomihoz. 2. Ákos is szőkés, Kriszta is szőke, és egy barna kislány jobban illik hozzá. Igaz Réka is barna, de ő megint csak túl "fiatal", hiába gyönyörű spanyol lány. Na jó, csak viccelek, nem leszek ilyen anyós!

Elmentem vásárolni egy-két ruhadarabot ezúttal magamnak, de olyan ürességet éreztem, h bolyongtam a városban... Már csak 2-t kell aludni....

Kép
mölli

Jó estét mindenkinek!

Etterke: Ne haragudj, tényleg nem tudtam az e-mail címedet, de máris pótolom a hiányosságomat!!!! Éreztem, hogy valaki kimaradt! :oops: :oops: :oops: Egyébként köszönöm a tippet, tényleg rá fogok kérdezni a gyógyszertárban, úgyis mennem kell fürdetőkrémért! (Már megint a fürdetőkrém! Szerintetek még hányszor fogom emlegetni? :lol: )

Edith: Joci tényleg jó húsban van, de a ruha valóban csalóka, mert egyáltalán nem kövér, nincs tele hurkákkal. Úgyis terveztem már, hogy csinálok róla fürdős-képeket, mert eddig csak a legelső itthoni fürdetése volt megörökítve, majd küldök belőle neked is! :D

Vajon Berta Eszter miért nem jelentkezik?! :?

Mára elköszönök, puszi minden Mamának és Babának!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Köszi az üsvözlést a régiektől(már azt hittem elfelejtettetek).
Lehet bunkó voltam, mert az új forumozoknak nem mutatkoztam be.. hát most potlóm:)
Ilikének hivnak, 2005 december 8án világra hoztam az én kis szerelmemet(aki mára már nagy legény:) Imádjuk egymást!
Régebben mig megnem szültem sokat forumoztam(legalábbis többet mint most). Ha esetleg valakinek lenne hozzám kérdése, nyugodtan irjátok meg.... igyekszem többet jönni, és kicsit pletyizni, vag épp panaszkodni:D (ennek nem örültök ugye?:)

Tápiószele ceglédtől 15 km-re van, bp-től meg asszem olyan 60-70 körül...
A házat nagyon jó árban vettük meg, a többihez képest amiket néztünk, ez egy palota:D Az ára 7,5 volt, de a jó kis dumámnak hála, 7 milla lett a vége:D
Gyönyörű kis házikó, 75nm2, 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő, spájz, és +kis előtér. Nagy kert , nagy udvar, és egy garázs.
Maga a telek olyan 1500nm2 körül van.
Szoval nagyon jóóóóóóóóó:)
a szomszédok is tök rendesek, van egy öreg néni, na azt imádom, ma például életembe elöször raktam be csalamádét, és a drága segitett:D Annyira édes, és a Dávid is imádja, folyton hangosaan kacag ha vele játszik:D

Na most lassan ennyi voltam...

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Sziasztok!

Mölli: Én nem haragszom, hogy Énéh tetszik Ákosnak, Rékának már egyébként van udvarlója, 1 hónappal idősebb a kisfiú, a mamája spanyol, a papája olasz, jó kis latinvér :)
Feküdj le minnél előbb, egyrész kipihened magad, másrészt gyorsabban telik az idő és holnapután már jönnek is haza a fiúk! Hurrá!

Kati: Semmi baj, várom a képeket!

Mamóca: Hát tényleg nagyon jól hangzik ez a házikó és környék! Sok örömet kívánok mindannyiatoknak az új házban! Hogy lesz időd suliba járni Dávidka mellett? Segít valaki?

Egyébként még annyit Mamócáról, hogy a Babát várok :-) topicot ő indította és először az ő kisbabája született meg tavaly decemberben! Hogy elszaladt az idő!
Ti szeretnétek kistesót?
Rékáról képeket a babaszoba.hu oldalon találsz, lejjebb megtalálokd a linket!

Kép
Kép
etterke

Mamóca: Sok örömöt az új házhoz! Nagyon jó lehet annak alapján ahogy leírtad! És hát valóban jó áron vettétek, ügyes vagy, hogy lealkudtad.
Kisfiad akkor majdnem egy idős az enyémmel! Ákos 2005. november 16.-án született. Te nagylegényed miket művel már? Ő is egyfolytában mozogna? Egyik ismerősöm azt próbálja bemagyarázni, Ákos azért mozgékony, mert sokat dolgoztam és sok stresz ért terhesség alatt...

Etterke: Bocs, de a latin vérre visszatérve nem emlékszem: Réka apukája spanyol, ugye? És akkor ő kétnyelvű baba lesz? Vagy ezt tudatosan még nem döntöttétek el? De tök jó, hogy ősi magyar neve van, így a magyar voltára is emlékeztet valami. Hamár külsőre olyan szép kis spanyol lány....

Kép
mölli

Sziasztok!

Mától hivatalosan is főiskolás vagyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Voltam du-án beiratkozni. Hááááááááát! Mit mondjak! Elég gáz volt. 3-ra kellet menni. Az értesítőre az 1-es előadót írták, közbe áttették a 204-es terembe. A csaj aki intézte az egészet, az megkért valakit, hogy szóljon nekünk. :? Persze az a valaki úgy xart bele, ahogy csak kell. :? Szerintem egyszerűbb lett volna ha kiírja a faliújságra, vagy szól a portásnak. Én egyből a faliújsághoz mentem, hátha van valami kiírva, utána meg a portáshoz hogy hol az előadó.
Mindegy! Ezt is úgy tudtuk meg, hogy 2 lány fél 4-kor felment megkérdezni hogy mi van.
Megkaptam a könyveimet, órarendet, meg mindent. 23.-án lesz az első nap, 9-től 5-ig. Apa babázhat. Kíváncsi leszek hogy bírja majd!
Azért olyan jó volt újra tankönyvet tartani a kezemben. :oops: :oops: :oops:

Edith!
Enéh köszöni a gratulációt! :lol:
Rosszullét: nem hiszem hogy a nem alvástól van. 6 órát aludtam, mostanában nem alszom sokkal többet, csak régebben volt 4 óra az alvásigényem, szerintem kezd visszaállni. Inkább attól lehet, hogy nem kajálok rendesen. Valahogy se étvágyam, se időm normálisan leülni enni. :?
Kávé-bor-feketeribizli: Kávét imádom, úgyhogy maradok annál. F.ribizlit szoktam néha venni, vagy szörpnek, vagy lének, de múltkor az valamiért nagyon rosszul esett, úgyhogy mostanában hanyagolom, bort meg egyáltalán nem iszom, csakúgy mint bármi más alkoholt.
Már múltkor is kérdeztem, de gondolom átsiklottal rajta: hogy raktál be ide képet? Van tippem, de bevallom, nincs kedvem kisérletezgetni, inkább biztosra mennék.

Mölli!
Remélem csavarogtál!!!!!! Most használd ki, míg egyedül vagy, és mehetsz! A munka megvár!
Tölem lehet Ákosé Enéh, de ezt majd ő eldönti! De kérdezd meg Ákost hogy biztosan akarja? Enéh elég hisztis. Birkatürelem kell hozzá. :shock: :shock:

Sudi-Gery video!
Nálam is tökéletesen megy!
Mivel többen mondtátok hogy nem játssza le, :idea: bennem az merült fel, :idea: hogy lehet nincs megfelelő codek-pack a gépeteken. Tudjátok ezek folyamatosan frissülnek, és hiába Sudiék ugyanazzal filmeznek, ez olyan „helyi játszós” mozi, és lehet hogy a g-portalon már frissítettek. Bersze lehet hogy nagy baromságot írok, de én futottam már bele ilyenbe. Néztem filmet a gépemen, majd egy format-c után nem tudtam megnézni, mert nem volt rajta a codek.

Sudi!
A vendégkönyvbe hogy teszel fel képeket?
Nem tudom miért, de mostanában annyira hülyének érzem magam ezekhez a dolgokhoz. :roll:

Én is, mindenkinek köszönöm a képeket.

Megyek fürdeni, és lefekszem!

Jóéjt mindenkinek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Jó estét!

Tényleg spanyolos kinézetű Réka, az apja is barna és én is :) Réka itt született Madridban, de mindketten magyarok vagyunk, a férjem most itt dolgozik kb 2 évet. Réka magyar állampolgár, majd 1 éves korában lehet igényelni a kettős állampolgárságot. Magyarul beszélünk hozzá, de sok spanyolt is hall, de mire beszélni kezd mi már hazaköltözünk. :( De a későbbiekben jó lenne ha megtanulna spanyolul is. :) Egyébként nemcsak a keresztneve nagyon magyar, hanem a vezeténeve is: Szabó. Hát nem egyszerű ilyen névvel Spanyolországban, a Rékát sem tudják kimondani :(

Sancsi: Gratula a sulihoz! Hogy oldód majd meg a vizsgákat? Nem lesz egyszerű! Ez másoddiploma? Mi leszel?

Nincs ma pizsiparti? Pedig most itt voltam, de most megyek szundizni.
Jó éjt!

Kép
Kép
etterke

Hu-ha, mirol irogatok ti itt!!! En mindig ondogattam hogy ezek a forumos babak nagyon szepek, remelem azert a fiamnak is marad egy holgyike :oops: :lol: , a tobbi fiuk nemcsapjak le a kezerol az ossze lanyt mivel mi vagyunk a legfiatalabbak :oops: :oops:

B.Eszter: Mi van veletek? Remelem minden rendben csak foglalt vagy. A mail-eim mind visszajonnek azzal az uzivel hogy telitve van a ladad.

Cs-ne Kati: En nem kaptam kepeket :cry: :cry:

Edith: A ferjem neveben is koszi a koszontest es a bokot amit nekem irtal. En sem hittem volna hogy igy alakulok szules utan. Tudod szules utan amikor meg a cisztam megvolt akkora volt a hasam mint 8 honaposan. Fel is keszultem ra hogy itt aztan lesz amit letornazni es fogyozni, de lam van egy elonye a mutetemnek, ciszta kikerult has eltunt, kilok lemaradoznak :D :D

Szancsi: Gratulalok a sulidhoz. Mit is fogsz tanulni? biztos nem lesz konnyu de sebaj hamar lejar ez a par ev. Maskulonben en is most nyaron diplomaztam.

Sudi: Megneztem a videot Geryrol. Jaj, nagyon edes mindegyiken. nem semmi a furcsi, de lehet hogy mi is a ti nyomdokaitokba fogunk lepni mert mar most olyan izgo-mozgok vagyunk.

Zsuzsi: Bagyon edi Alida es latszik hogy egy boldog baba.

Etterke: Kuldok privit megint. Koszi az infot.

Molli: Neked vegre van egy kis szabadidod es azt sem tudod igazabol kihasznalni. Legalabb vettel volna valamit magadnak ami felvidit ezzen a ket napon

Azt hiszem nem maradt ki semmi amit irni akartam.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!!!

Ma megint jó sokat írtatok. Gyors szeretnék lenni és tömör.
Ma voltunk mérésen a védőnőnél. 7100gr és 70 centi Gery!

Gratulálok ennek a kis boronálásnak! :-)) A drága szülők mindenről gondoskodnak!! :lol: :lol: :lol: ( ne vegye senki sértésnek, de nem bírtam kihagyni!! :lol: :lol: :lol: )
CsKati, köszi a képet!! Nagyon aranyosak vagytok és végre tudom már, hogy nézel ki!!! :lol: :lol: Jocinak olyan érdekes színe van a szemének!!! SZÉP!! Olyan zöldes vagy mi!?! Lehet végül barna lesz?!? Látom neked Kati, barna......... :shock: :shock: ugye?!?
Esztinek sok drukk, hogy minden OK legyen!!! Vagyis már biztos tud mindent........ :roll: :lol:
Mölli, használd ki mindenképpen a szabad pillanatokat!!!! Láss világot!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Etterke, örülök, hogy tetszik Gery, de melyik mászós a kedvenced??? :shock: :shock: :? :lol: ???
Rékus is szép csajszi, meg itt minden baba!!!!! Pl Rékus jól mutatna a szép sötét hajával a Gery kis szöszkesége mellett!!!! :lol: :lol:
Húú, a videó nem tudom miért nem megy néhányotoknál!?! Meg hogy lassú??? Pedig nem egy nagy kiterjesztésű felvétel egyik se!! Mindig próbálom a kicsiket feltenni!
Én csak azt tudom esetleg mondani, hogy nincs esetleg megfelelő lejátszó a saját gépen annak, akinek esetleg nem megy... nem tudom, annyira nem vagyok profi.....
Sancsi!
Képet ide a melléklet feltöltésénél tudsz keresni, TALLÓZNI a saját gépedről!! Semmi bonya nincs benne!!
A honlapon a vendégkönyvbe meg szintén annyi, hogy a honlapodról ami tetszik kép, jobb klikk--> másaolás--> aztán meg beilleszted az írásod közé a neked megfelelő helyre.
Azért jó a saját oldaladról, nem pedig valami idegen oldalról, mert ezt Én is olvastam, akkor ott mindig tuti ugyan ott lesz a kép mindig és nem tünik esetleg el, vagy nem törlődik...... remélem érthető.... :shock: :? :lol: de ezt is csak az explorerrel lehet!!!!! A Mozzilával nem lehet képet oda bevarázsolni!
Ez olyan művelet, mint mondjuk a kezdő, üdvözlő oldalon írsz is szöveget meg beillesztesz képet. Tök ugyan az a módja.
Remélem segítettem.

Gery fiam égeti a szüleit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
Na hogy ma is meglegyen a móka, lementünk apástól, Gerystől vásárolni. Helyszín : Spar. TÖMEGNYOMOR, kasszáknál ezrek......
Nos állunk szépen sorba, Gery ücsörög a babacsokijában és elkezd szépen feltünően száj-fingani!!! De olyan szinten hangosan és sűrűn!! Mindenki Őt, minket nézett!!!! Eleinte röhögtem, de egyszerűen nem állt le Gery, csak púúúúzott, csak púúzott!!!! Jó hangosan, teljesen élethű finghangokat hallatva!!!! Aztán már kezdtem egyre cinkesebbnek érezni a dolgot, de hát ez van. Apával szarrá röhögtük magunkat!!!! És esküszöm, hogy nem Én tanítom rá!!!!! De hogy honnan jön ez neki?!???? És egész nap meg már 2 napja, ha eszébe jut, akkor ezzel szórakoztatja magát!!! Itthon ok, na de a legnagyobb tömegben!!!! Aztán a patikába is belátogatunk, síri csönd, apa a pénztárnál, én csendben hátrébb Geryvel, erre ott is elkezdte!!!! :lol: :lol: :lol: Csak úgy víszhangzott!!!! Kész!!! Teljesen lejárat a gyerekem már most!!!!!
Ha van valakinek ez ellen használható mógszere, szóljon!!!! :? :lol: :lol:
Nos asszem ennyi, Rita megkaptad a mailt?
Tényleg rövid és velős voltam, asszem megyek!
Sancsi ez a 4 óra alvás!!!!!! Nehogy túlzásba vidd!!!! :lol: :lol:
Jócccakát mindenkinek!!!!!

Etterkének, vagy Kati volt akinek tetszett?!? Szóval a kis Arielek!
:

Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és az a helyzet, hogy itt sokkal több a fiúcska mint a lányka!!!
Szóval nehéz a párvákasztás!! Kép

Na meg még egy kis cukiság!! :-)

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

bocsi, párválasztás!!!!!! ( miért van itt annyi gomb az "L" betű mellett :?: :?: :?: :wink:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Azt tudjuk, hogy tobb a fiu eppen ezert izgulok mar most hogy maradjun neki is egy kiscsajszi . Ugye a Rekus kiesett :( , o mar foglalt igy van a Kriszta, a Lena , az Alida, a Mirella, a Lilike. Kihagytam esetleg valakit? :oops: :oops:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Cs-ne Kati: kozben megerkeztek a kepek :D :D

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Nahát!!! Nem is hittem volna, hogy visszatérünk 100 évvel ezelőttre, vagy tán arabusok leszünk és úgy adjuk össze csemetéinket, hogy csak az oltár előtt találkoznak! :P :P :P :P :P :P :P
Andrea, ahogy így felsoroltad, nincs is olyan kevés kislány! :D :D :D Eddig Lilike a korban leginkább Petikéhez illő, de hamarosan megérkezik Vanessa is, tudod, úgyhogy ne félj, kedvére válogathat a fiad is magának! :)
Hát igen, Ákos és Enéh, Gery és Réka, aztán szerintem jöhet Joci Alidával, Tomi Krisztával és Lénával - na, és mi, ha neki kettő jut? :lol: :lol: :lol: Az ének is úgy mondja, egyik szőke, a másik barna... :D :D :D . Marcinak egyértelműen Mirella lehet a párja, Krisztiánnak? Hát neki inkább a Lilike. És akkor Peti, sajna, neked muszáj megvárni Vanessát, de úgysem maradsz pár nélkül! :D :D :D Nos, kimaradt Dávidka és Robin. Hát, nekik keresniük kell majd valakit! :)

Sancsi: Gratula z "iskolakezdéshez"! Elhiszem, hogy jóérzés lehet újra tanulni. Én is szeretnék még valamikor, de csak majd. Most gyerek mellett nekem nem menne, aztán ha kettő lesz, méginkább nem. De ráérek. Jövő évben annak is örülnék, ha megcsinálhatnám a sofőrsulit, hogy nekem is legyen jogsim. Még nincs.
Valóban elsiklottam a képfeltevés fölött, ne haragudj. Én lementettem jópár gifet a gépemre, és akkor ugyanúgy, mint a saját fotókat a melléklet feltöltésénél teszem ide be. Kiválasztom és feltöltöm. Egyszerű. De te nem így teszed be a képeket? A videóhoz nem tudok hozzászólni, az nekem túl magas. De az is meglehet, hogy a net lassú olyankor. Mondom, a többit mind sikerült megnézni.

Képzeljétek, a leányom egyre többször fordul vissza a hasáról a hátára. Már több, mint egy órája, hogy fenn van, és kitettem a nagyágyra. Két játékot adtam neki, és figyeltem. Játszott, amit játszott hanyatt, de egyszercsak eltűnt mindkettő a látóteréből és hasrafordult. Meglátta az egyiket, de elég messze volt, és más irányban is. Pár pillanat és már abba az irányba is fordult, és nyúlkált a játék után. Most már játszik úgy hason, hogy csak a könyökével támaszkodik. Sőt, valamelyik nap nyúlkált a csüngő zörgője után is. Csak az a baj, hogy ahogy meglátja a kamerát rögtön odanéz és abbahagyja, amit csinált. Jaj, szerintem én sem fogok unatkozni mellette nemsokára. Nem mintha most unatkoznék, de ezután jön a haddelhadd. Ja, és nyomja magát hátra, kúszik. Csak kicsinként, de már kipróbáltam, az ágyból simán "leszáll". Úgyhogy, Edith, kösd fel a gatyádat, mert szükséged lesz rá! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Kellemes napot nektek, a mienk elég napsütésmentesnek indul, de még lehet szépidő azért! :)

Kép Lóg a lába lóga...

Kép Meg kell kaparintanom!!! Muszáj!!!!

Kép Mondtam én, hogy az enyém lesz?????

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt-jó reggelt!

Képzeljétek, Joci ma reggel 7-ig alukált, este fél 9-től. Talán még tovább is bírta volna, ha nem csörgött volna Apa ébresztőórája és nem kezdtünk volna sertepertélni a szobában. :D Egyébként reggel megkértem a férjemet, hogy pelusozza át, amig én megcsinálom neki a tápit és a férjem azonnal neki is látott. Titkon figyeltem őket a szobaajtóból és olyan édesek-szépek voltak ketten! Legszívesebben lefényképeztem volna a jelenetet, de sajnos lemerült az elem a fényképezőgépben, úgyhogy előbb fel kell töltenem! Volt ugyan egy kis korrigálnivaló a férjem "munkáján", de egész ügyesen ráadta a pelust! Kíváncsi voltam, hogy húzza fel Jocira a nadrágot, de nagyon gyorsan megoldotta! És utána még meg is etette! Egy szó mint száz, nagyon-nagyon büszke vagyok a páromra!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Folytatom.....

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek Réka ma megint fél 8-ig aludt, aztán reggelizett és visszatettem a kiságyba amíg én is ettem és kiszellőztettem a nappalit. Na ő ezt ne várta meg, hanem ismét szundizik az ágyában!

Kati: Megkaptam Jociról a képeket, nagyon édes baba! Te is csinos vagy!

Zsuzsi: Alida nagyon sokat változott! Már ő is már nagy kislány!

Sudi: Az a kedvenc videóm, amikor a kiságyban forog össze-vissza :D Annyira aranyos ott!
Majd én is próbálok ide beszúrni képeket, de azt hiszem azoknak is kis méretűeknek kell lenni!
A "pukizás" nagyon cukor lehet! szerintem jó poén! Réka új produkciója, hogy öltögeti a nyelvét. gery is csinált ilyet? Meg néha buborékokat fúj a nyálából :D

Edit: Nagyon ki ügyes kriszta baba! Hát Réka még mindig szégyellős a hasrafordulásnál és csak akkor forog ha én nem vagyok ott! Főleg a kiságyban szokott, mert szerintem ott picit meglöki magát a rácsnál! Apropó rács! Én nem tudom, mi minek teszünk fel fejvédőt, mert pörög és kidugja a lábát a rácsokon, a megoldás az lenne, ha körbetennénk fejvédőt, de ő még a fejvédőn keresztül is kidugja a lábát :lol:
Réka is ha hason van, akkor nyúl a játékokért és megeszik mindent és körbeforog. Nagyon édes!

Na Réka nem sokat aludt, most ébredt fel!
Itt is borús ma az idő, este vihar volt, de picit lehűlt az idő, már csak 30 fok van :D

Kép
Kép
etterke

Képzeljétek, a lányom már vagy kétórája alszik. Lefektettem hanyatt, egyszer pedig megébredt, valószínű, mert kiesett a cumija, de mire bementem már hason volt. Visszaadtam a cumit és úgy maradt. Elcsendesedett, egyszer csak látom, hogy alszik. Elaludt úgy hason. Kb. 1 órája. A cumija messze hever, és úgy alszik mégis, hogymeg sem moccan. Még a szája is tátva van. Pedig már a kajáját is elkészítettem, úgy várom, hogy felkeljen.

Apropó kaja: Tegnap kóstoltattam vele a tejpépet. Ízlett, de keveset evett. Szerintem is finom, bár az alma jobban érződhetne rajta, és szerintem a dobozon lévő adagolás szerint Krisztának még túl sűrű ez a kaja. Lehet, azért is nem ette tegnap, mert fullasztó volt. Na, ma is készítettem, kevesebb port tettem a vízhez, tettem egy kicsi tápszert is, hogy ne legyen vízízű és összekevertem egy áttört barackkal. Remélem, ízleni fog neki.

NA, igen megdicsértem, mert felkelt :P :P :P , majd ha tudom, folytatom... :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Edit,aranyos vagy,hogy hiányolsz :) Ti is hiányoztok nekem :cry:
Én nem tudom mi van ujabban,de megint nem jutok napközben semmire.A Léna szunyókál 15 percet és kész,ki van aludva,aztán félóra mulva nyügi :twisted:
Megyek amennyit csak lehet vele sétálni,mert itthol csak cipelteti magát.Tegnap nögyogyinál voltunk,mert gombát szedtem össze :roll: és oda is el kelett vigyem magammal a leányt,na képzelhetitek,12-17-ig odavoltunk a hazautat átorditotta.A párom még mindig éjjel jár haza ugyhogy rá se számithatok.A lakás mint a disznóól,szerintem sose lesz rendbe téve.Este épp csak pihenés gyanánt megpróbállak benneteket olvasni,nem mindent sajna,meg a babaszobára dobok fel hébe hóba képet és annyi.Utánna kibukok.
Ma is csak nyügizünk és mindjárt indulunk OLTÁSRA :? :?
Már elöre félek a mai naptól,ha olyan lesz,mint legutóbb,végem van!
Na nem is panaszkodok.Bocsi ha nem jövök.Legyetek jók!!!!
Mindenkinek puszi
Betty

betty30

Remélem, most nem előz meg valaki: Ez a 777. bejegyzés. HAladunk, haladunk. De most csak ezért írtam. Amint lesz még időm, írogatok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Újra itt vagyok! Azért kellett abbahagynom az írást, mert hozott valamit a sógorom és vele beszélgettem!

Edith: Ne haragudj, amiért nem válaszoltam neked a gmail-ben, mire visszajöttem a géphez, addigra te már kiléptél! Úgy sajnáltam! :cry: Nagyon ügyes Kriszta! Édes lehetett, ahogy hasonfekve, tátott szájjal aludt! Ezt nem fényképezted le? :D Hogy ízlett neki a papi? Apropó! Már megint majdnem elfelejtettem! Nincs még készen a táblázat, legalábbis a "jelenleg aktív fórumozók" adataival? Mert ha már ki van töltve, örülnék, ha elküldenéd nekem! :D

Sudi: Ez a Gery!!! Mit fog még kitalálni? :lol: :lol: :lol: Egyébként kb. 2 napja Joci is előszeretettel "pukizik a szájával", remélem nyilvánosan nem fogja csinálni! :roll: :oops: :lol:

Sancsi: Még egyszer gratulálok a fősulihoz! Mit gondolsz, hogy fog a párod boldogulni az általad hisztisnek nevezett kislányával? Milyen gyakran maradnak majd kettesben?

Mamóca: Üdvözöllek! Örülök, hogy mostantól te is aktív tagja leszel a társaságnak! Mint láthatod a vonalzómon, az én kisfiam Joci még nincs 4 hónapos, 2006. május 18-án született és én is imádom!!!! A te Dávidkád hozzá képest már nagyfiú! :D Többet nem is írnék magamról, mert biztos olvasgattad már a korábbi hozzászólásainkat és tudsz rólam mindent! Örülnék, ha láthatnék rólatok képeket, az e-mail címem: kati0528@gmail.com. Cserébe én is szívesen küldök magunkról!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Betty: Örülök, hogy benéztél! Éppen kérdezni akartam, hogy tud-e valaki rólatok! Sajnálom, hogy így összecsaptak a fejed felett a hullámok! Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok, Léna fejezze be a nyűgizést és a férjed is az éjszakázást! Hallottam reggel az itthoni híradóban, hogy tegnap este sugározta az osztrák TV a 8 évig fogvatartott kislánnyal készített interjút! Hátborzongató történet! Nézted? Boldog hófordulót a lánykádnak! Remélem jól fogja viselni az oltást! Joci eddig szerencsére egyik után sem lázasodott be, talán egy hajszálnyival nyűgösebb volt!

Délután be kell mennem a fővárosba, ugyanis múlt hét elején beadtuk az építési kérelmünket a helyi önkormányzat műszaki irodájához, csak sajnos ez még nem elég, mert közműnyiltatkozatokra is szükség van a gázosoktól, az Elektromos Művektől és a csatornázásiaktól. A háromból kettő már megvan, a harmadikat ma intézem! Jocira addig a húgom fog felügyelni!

Most elköszönök, mert Joci megéhezett!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi: Ami azt illeti, Ákos is elég hisztis tud lenni, ha akar. Gratulálok, hogy újra diák lettél, tök jó! Biztos nem lesz könnyű baba mellett, de gondolom, megoldjátok. Igen, tegnap végül voltam vásárolni. Amúgy ezzel a melóval pont az a baj, hogy nem vár meg, mert ha van valami azonnal meg kell oldani, vagy viszi más a munkát.... Ebből adódóan vannak lyukas órák, és van amikor egyszerre telefonál mindenki, elég kiszámíthatatlan. De eza szép benne. Hogy nem monoton. Maximum a papírmunka várhat.

Jé, Berta Eszter még nem jelentkezett! Remélem, minden rendben náluk.

Etterke: Bocsi, azt hittem, páros spanyol és pont azért, mert láttam róla képet! Réka simán beillik spanyol lánynak.

Sedith: Ez a Kriszta baba nagyon ügyes, hogy így forog már! Elég sok baba még 7 hónaposan is nehezen fordul hasra.

Kép
mölli

Sudi: Szerintem is csak nevessetek, ha Gery hasonló produkciókat csinál. Múltkor írtam, Ákos meg postán előttünk álló néni szoknyáját ránotatta fel...

Kép
mölli

Akartam írni, hogy mics'a embertömörülés volt ma itt!!! :o :o :o

Cs.Kati:Visszaolvasgattam, a mai dolgokat, hát szinte csak neked kell válaszolnom. Még fel is írtam, hogy mikre. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes a férjed, hogy megcsinálta a pelenkázást, ilyesmi nemsok székelylegényről mondható el! (Ez nem sértés, inkább elismerés! :) ) Nálunk is így szokott lenni, amikor megkérem István a pelusozásra, egyedül azzal a különbséggel, hogy ő azt válaszolja: Szívem, én elkészítem a kaját, te meg tedd tisztába Krisztát, jó? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Krisztának ízlett a barackkal elkevert tejpép, de közben rájött, milyen jó móka a nyálbuborékfújás, és amikor látta, hogy én élvezem, akkor mindinkább rárakott egy-egy lapáttal. Nem kell mondani, hogy szanaszét fröcskölte! :)
Olyan édesen aludt akkor hason, nem lehetett nem lefényképezni, csak még nem másoltam be a gépbe. Ha bent lesz, akkor feltétlenül felteszem! :)
Táblázat: emlékszem, írtad egyszer, hogy küldjem el neked is, mert neked nincs meg. És én el is küldtem, de már rég volt. Mindegy, újraküldöm. Hát, azóta nem jelzett senki semmi változást, úgyhogy a dolgok nagyrésze érvényes.

Lányok, ha esetleg vénültetek, :x :x :x szóljatok, nehogy túl fiatalok maradjatok! Kijavítom a táblazatban! :)

Ismét Kati: Sok sikert kívánok a papírintézéshez, az ilyesmi még nálatok is elég nagy bürokrácián múlik ugye? De ne aggódj, nemsokára hozzáfoghattok a saját fészketek rakásához! :)
És hidd el, hogy a tortareceptet sem felejtettem el, de egyszerűen nincs időm, hogy leüljek és összeszedjem a tortás gondolataim és leírjam. :( De meglesz. Egyszer. Ha lesz valami alkalom nálad, amire ki szeretnéd próbálni, akkor sürgess meg, mert úgy csak összeszedem magam! :) ;)

Mölli: Nagyon jó volt a vicc, amit küldtél, de majd' kigúvadtak a szemeim amíg elolvastam, mert az ékezetes betűk helyett valami ákombákomokat tett be! :lol: :lol:

Sudi: Az nem szégyen, ha egy baba érdekességeket, furcsaságokat produkál még akkor sem, ha publikusan teszi ezt. Általában mindenki megmosolyogja, és most gondolj bele, milyen unalmas lett volna tegnap a várakozás a sorban, ha nem csinálja azt a száj-pukizást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sziasztok!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kati, elküldtem a táblázatot!!! :)

Küldtem mindenkinek mailt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen szokott lenni a ti programotok is?

Kép :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Berta Eszter: Tőled állandóan visszajönnek a levelek. Sorry. :(

Cs.Kati: Mind akartam már kérdezni. Te mivel foglalkoztál Joci születése előtt? Lehet, hogy már írtad, de én nem tudom. És alakult-e már Joci baloldalassága? :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na sziasztok!!!!
Jó a munkahelyi Órarend! :wink: :lol: :lol:
Gery is csiunálta a nyelvnyujtogatást, aztán a bubornya fújást!!! Most meg ez pukizgatás.... majd elmúlik ez is!! De tényleg vicces egyébként, mi is csak röhögünk, de volt olyan tegnap aki kissé rosszallóan nézett már ránk. Aztán erre meg mondta a párom, hogy arra a fonnyadt nőre gondolok?!? Hát annak sose volt és nem is lesz gyereke, azért ilyen fanyarpofa! Igaza van! Ha a gyerekem jól érzi magát akkor egészségére!
Bár még kicsit a nyaralástól tartok, hogy majd ott a nagy étteremben a vacsorákon a sok-sok kajáló vendég közt azért talán mégis kellemetlen lenne majd, ha előadná mindezt............. :shock: :? neem??????............... :? :?
Gery imádja a tejpépeket. Biztos Kriszta is megfogja szeretni magában is. Bár Én is szoktam gyümölcsökkel keverni. Már elég sokfélét végigpróbáltunk, de a legjobb a Milupa lett! Meg még a Mildipép is jó. A Humana pl nem anyira jött be Gerynek. Edit nálatok lehet másfélék is vannak..... :lol:
Ja meg a Nestlésből van kekszes, de ez is már glutént tartalmaz. Krisztának ez még oddébb van. :lol: :lol:

majd még jövök....

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!
Látom van termés bőven, alig tudom elolvsani, írni meg mégúgy se. Nekünk vissza-visszatért a hasfájás, azért nem tudok jönni, na meg megpróbálok már főzni is magunknak.Szegény anyósom minimum 3 hónapja főz ránk.Marci még alszik, hagyjuk most felkelni magától, hagy legyen éhes, mert kaptunk receptet és kipróbáljuk a tápszert (Pregomin), mert lehet hogy mégis laktóz érzékeny.Hát nem tudom mi lesz, de nekem nagyon nehéz lelkileg, hogy esetleg nem szoptathatom, de sajna muszály megpróbálni, mert ez már szörnyű.Még jó hogy a férjem próbálja etetni tápszerrel így nekem jobb hogy nem vagyok ott, mert de. is olyan vágyakozóan nézett rám, hogy Ő szopizni akart, majd megszakadt a szívem.De csak 30ml-t evett a tápszerből, így utána szopizott még egy kicsit.Ma du, mi is megkaptuk a 3 hónapos védőoltást, de így is később 1 héttel mint kellett volna, mert eddig beteg volt Marci, náthás volt, elkapta az apjától. Ma megint kiakadtam az IQ bajnok védőnőnktől, aki ránézésre megállapította , hogy Marci tuti nem laktóz érzékeny, katasztrófális egy vénasszony, nyugdíjba mehetne már, mert csak idegesíti itt a kismamákat, semmi haszna nincs. :oops:
Na megyek, mert lassacskán fürcsizünk, és még a tápszerrel is bajlódunk majd.Szegény Marci még a cumisüvegből se tud még inni, majd próbáljuk inkább itatni pohárból, persze ebben a védőnő nem segít, csak osztja az észt, de csinálni nem csinál semmit, csak kavar.
Na jó éjt mindenkinek, mennem kell, puszi a babáknak és a mamáknak.Remélem egyszer majd én is sokat itt leszek, szerintem az majd csak télen lesz. :roll:

t.hajni
t.hajni

Sziasztok!

Hát hihetetlen éppen most este gondoltam Rátok Hajni, hogy vajon mi lehet veletek és Marcit gyötri-e még a hasfájás. Sajnálom, hogy ezen a téren nincs változás :( Azt gondoljátok az anyatejtől van hasfájása és ezért jobb lenne a tápszer? Egyébként még sok tejecskéd van?
Lehet nem is tudsz olvasgatni bennünket, csak úgy érdeklődtem :(
Kívánom, hogy Marci mielőbb kigyógyuljon ebből a hasfájásból! Iszonyú lehet és tényleg nagyon erős és kitartó vagy!
Sajna vannak ilyen védőnők :( Nem tudsz valaki máshoz fordulni tanácsért, aki jobban ismeri Marcit pl gyerekorvos vagy ismerős. Mi is szívesen segítünk amiben tudunk, de Réka nem volt hasfájós vagy ha néha igen, akkor a séta és masszírozás segített. a cumisüveg és cici párhuzamosan nem okozott Rékának problémá, szóval én nem tudok okosat mondani.
Minden jót kívánok Nektek! És sok-sok puszit küldök! Jó lenne képeket is látni rólatok! De majd egyszer!

Edit: megkaptam a vicces emailt! Köszi! :lol:

Mölli: Holnap jönnek haza a fiúk? Hipp-hiip hurrrrááá!
Majd később benézek, hogy itt vagytok-e még!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok.
Etterke: Suliba csak minden szombaton 9től-16ig leszek ha minden igaz 5,5 hónapon át. Dávidkával apja marad(már most parázik, hogy milessz, ha én nem leszek itthon velük:)

mölli:köszi szépen a jó kivánságot, remélem mostmár boldogok leszünk!!!!! Dávid szinte már mindent csinál(kivéve az egyedül menést) És igen, ő is egyfolytában mozogna, soha nem áll le egy percre sem, vagyis bocsi, nem egészen igy van... ha például reklám megy a tévében, akkor mindenkinek kuusss(bocsi) mert ő nézi a reklámot!!! Néha olyan fejet vág mintha értené a reklám mondani valóját:D

Csajok: mikor kezd már beszélni a baba? Én hiába mondom Dávidnak, hogy mondja "anya" lesebagozz a lelkem, sőt néha még elkezd hangosan nevetni:D Szerintem már kezd elege lenni belőlem, hogy mindig ezzel nyúzom!!!

Sudi: Dávid is ilyen helyeken állandoan éget, és ismerős ez a "finghangok", de én már beletörödtem, és szinte már várom az előadás kezdetét:D

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

cs-né kati: Küldtem képeket, és előre is bocs, ha túl sokat küldtem, de hát imádok dicsekedni a fiammal, én már csak ilyen vagyok, ha esetleg sok volt, többet nem küldök, csak 10et:D
ja, és várom a ti képeiteket...

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Na sziasztok!
Visszatértem. Minden csendes a lakásban............. :-)))
Húú, szegény Hajniék!!!! Úgy sajnálom őket!!!! Majd csak kinövi ezt a szörnyű hasfájást Marci! Hát lehet jobb lesz neki tényleg a tápszer. van ilyen sajna, hogy valamiért nem jó a babának az anyatej. Én már hallottam ilyenről. Etetleg túl zsíros vagy bármi. De ez még nem jelenti feltétlenül, hogy laktózérzékeny. Én ismerek egy babát, aki most 5 hónapos, na Ő tényleg tejérzékeny. Emiatt vagy 3 hónapig ki sem engedték a kórházból!!! Ő is ott született a SOTE 1-en.... szegény szülei elég sok megpróbáltatáson mentek végig. Eleinte minden kijött babából, iszonyú rossz állapotban is volt..... aztán a kisérletezgetések, hogy melyik tápszer jön be neki, vagyis ami meg is marad benne........... Aztán most már kezd helyrejönni minden szerencsére. Már egyre jobban hízik a kicsi.

Esztiékkel is mi lehet??????!!!!!

Rita, Sancsi merre??
Többiek?????
Nem szokatok ilyen laposak lenni este!!!!!

Babaszerelem : Kép
Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Mentem!!!!

Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Etterke!
Vizsgákon mit értesz? Hogyhogy fogok rá készülni? Éjjel, meg olyankor, mikor Enéh alszik. A házimunkában apára is több fog hárulni, de szerintem ez nem lesz probléma(remélem). Szerencsére én könnyen tanulok, így talán nem lesz olyan nehéz.
Sajnos még csak az első diplomám, de ha minden jól megy, műszaki irányító leszek.

Andrea!
Te mi lettél most, hogy nagy lettél? (milyen diplomád van)

Sudi!
Köszi az infót! Már ezt is tudom!
Égetés: szájjal pukizni Enéh is szokott, és hozzá még nyálbubérokat is fúl. Kezdődik a hangos „eppe-eppe”-vel, majd puki, utána megint „eppe-eppe” aztán „hep-hep” és ez variálva. Ha nagyon belejön, még hangosan sikogat, és liheg(!). :roll: :shock: :roll:

Edith!
Nagyon ügyes Kriszta! Néha visszasírom azt az időt, mikor Enéh is csak a forgást gyakorolta.
Ma egész nap álldigált. Ha elfáradt, vagy leült, vagy letérdelt, de állandóan ott vagyok mögötte, mert előfordult párszor, hogyha nem vagyok ott, akkor hátra esik és beveri a buksiját.

Cs.Kati!
Hogy Sanya hogy fog boldogulni Enéhvel? Huh! Előre félek! Egész nap az ölébe lesz, vagy cipelgetni fogja. :shock: :?
Havonta 1 alkalommal kell menni, + a vizsgák.

Munkahelyi program!
Majdnem! Csak náluk 7-kor kezdődik, és 8-9 ig össznépi reggeli van(volt)! :mrgreen:
A többi ugyanaz! :mrgreen:

Mamóca!
Beszéd: minden baba más és más. Én tanítom a babajelekre! Igaz még nem sokat fog fel belőle, nem érti anya miért mutogat, de kezdi kapisgálni. Főleg az evést! :mrgreen:
Szerintem tök jó, ha gondolod, itt van picit több infó: http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY ... 39&VISIT=1
Én megvettem, nekem tetszik, ajánlom mindenkinek!!!!!

Akartam még írni valamit, de kiment a fejemből. :? Ha eszembe jut visszajövök, :lol: de most húzok!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Csak benéztem, megvagyok, csak épp tegnap akartam dicselkedni, hogy Tomi végre végigaludta az éjszakát, erre ma éjjel fél 3-fél 5-ig fent volt, meg sírdogált, meg nyöszörgött szegényke, mind3ent próbáltam már, mire aztán elaludtunk, de másfél óra múlva kelés. Szerintem fogas kérdés lehet a dologban. Nap közben sem nagyon aludt, rám meg olyan fejfájás jött délben, meg hányinger, tisztára ki voltam tikkadva, még mindig érzem a nyomait. El is határoztam, hogy hamar lefekszem, ehhez képest tizenegy óra! Megyek, ma ilyen napom van: :(

jóéjt

Rita & Tomi
Kép
ritike

Eszembe jutott mit akartam még írni! :lol: :lol: :lol:

Nem tetszem Enéhnek szemüvegbe! :? Felvettem, mert mostanában megint xarul látok. 1-2x levette rólam, akkor megkostólta, hogy mi az, de utána csak levette, és nem kóstolgatta, csak a kezében tartotta, míg el nem vettem tőle. Ha újra felvettem, újra levette rólam!
Mondtam neki hogy: "jobb lenne ha megszoknád, mert anyád vakegér", de nem igazán érdekelte! :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szép jó reggelt, mindenkinek! :) :) :)

MOstanában egyszer-kétszer Kriszta is nyöszörög éjszaka, de szerencsére eddig mindig visszaaludt miután adtam neki vizet. Jobbanmondva nem is ébredt meg, csak álmában nem tetszett valami. No meg volt úgy, hogy utána egy nagyot pukizott és el is csendesedett. Mindazonáltal talán koránkelő lesz, mint az anyja (na ne féljetek, most a terhesség előőti magamra gondolok :D :D :D ), mert 5 és 6 között általábn kel, és enni kell adnom neki. Múlt héten volt, hogy 7 után is kelt és csak 8 körül reggelizett, de nem tartotta meg ezt a jó szokását. :( :roll: Ettől függetlenül tegnap tök normálisan evett, CSAK 4-SZER!!! Ami nagy szó nála, bírta az ötórás szüneteket, mert megette a normális kajaadagját. Már több, mint egyhónapja, hogy rendszertelenül evett. Reméem, azért nem szóltam el magam túl korán. Rengeteget játszunk, imádja a tornás dolgokat meg a kukucsit (hol a baba - itt a baba). Nagyokat nevet, de akkorákat és sikongat, egyszerűen ennivaló. Úgy meg szorongatnám egyszer-egyszer!!! De csak úgy viccből. Nagyon édes, amikor leteszem a földre. Ha egyedül marad, akkor "tesz-vesz" zörgeti a játékait, néz ide, néz oda, nyúlkál, szóval állandóan mozog. És akkor megállok az ajtóban és figyelem egyszercsak meglátja a lábamat, és érdekes, már tudja, hogy lábhoz még hozzátartozik valaki, és akkor tátott vagy elhúzott szájjal felnéz, és amikor meglát, hát az az öröm, ami akkor kiül az arcára az leírhatatlan! :) :) :) De biztos, az ilyesmit ti is tapasztaljátok.

Nahát, most láttam egy legújabb produkcióját! :o Oldalra fordult és rágta a kiságynak a rácsát. Eddig ezt sem csinálta, De szerintem szeretei, mert puha fenyőfából van. Anno, a keresztfiam, akié volt, a felső felét tejesen megrágta, mintha kisegér ment volna végig rajta.

Sancsi: Na, épp ma reggel gondolkodtam, hogy vajon hogyan szerezhetném meg azt az e-book-ot az okosbaba programból. Mert jó, megrendelném én, de vajon, kiküldenék ide Erdélybe is? Arra gondoltam, hogy talán megkérem Katit, hogy ha rendeli rendelje 2 példányban és az egyiket küldje el nekem postán. Vagy mostmár végülis ez csak elektronikus formátumban van? És hogyan kell fizetni,? Ne haragudjatok, de én netről még sosem rendeltem semmit, és fogalmam sincs, hogyan működik az ilyesmi! :oops: :oops: :oops: Egyáltalán mennyi az ára, mert azért nem biztos, hogy meg tudom engedni magamnak! :cry: Az este olvasgattam ott az első fejezeteket, de a harmadiktól már nem hozzáférhető ingyen. És én is most már úgy gondolom, hogy semmi veszítenivalónjk nincs, ha kipróbáljuk. Úgyis, ha két gyerekkel leszek itthon, akkor Krisztával minimum 4 évig csinálhatom egyhuzamban. A babajeleket úgy gondoltam, hogy én is elkezdem Krisztával. Minél előbb, talán annál jobb. :) :)

Na, megyek, csináljak is valamit, amíg Kriszta még csendben van.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

Ma ki vagyok cserélve! Aludtunk fél hétig!

HAjni! Remélem hamarosan kikeveredtek ebből a hasfájásból végre, és nem lesz tejérzékeny MArcipán. NAgyon nehéz lehet így, de remélem hamarosan megoldódik majd. puszi!

Sancsi! Gratulálok a sulihoz! Én asszem nem lennék képes tanulni még éjjel. Mindig alig várom, hogy aludhassak.

Nem csoda, ha tegnap nyomik voltunk, ma olyan sötét van, mint a fene, tegnap meg még verőfényes napsütés volt.

Rita & Tomi
Kép
ritike

TOMI MA 7 HÓNAPOS! Te jó Ég, hogy rohan az idő, mindig erre eszmélek, mikor eltelik egy hónap!

Sancsi, Edit, mi ez pontosan amiről beszéltek?Miko azok a babajelek? Mintha már valahol hallottam volna erről? MAjd megnézem azt a linket is.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Képzeljétek, vérszemet kaptam! :lol: Reggel megint megkértem a férjemet, hogy pelusozzon, ha már úgyis olyan jól megy neki! :D
A ti csemetéitek is szeretnek fürdés előtt egy kicsit pucérkodni? Joci nagyon élvezi, ilyenkor egy kicsit játszom vele, bicikliztetem a lábait, stb. Tegnap hangosan nevetett hozzá! :D
Most éppen azzal "szórakozik", hogy próbál elaludni, de a cumit állandóan kiköpi, utána meg méltatlankodik, amíg vissza nem kapja! Az előbb még hangosan sikított is! :lol: (Ezt rendszeresen csinálja, ilyenkor a falra tudnék mászni! Cumi ki-cumi be! :evil: :lol: )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Rita: Boldog hófordulót Tominak! Itt nálunk is nagyon borús az idő, az előbb még egy kicsit csepergett is az eső! Nagyon lehangoló! Villanyt kell gyújtani!!! :evil:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?