Sziasztok!
Itt vagyok, de nem tudom meddig, mert Benit közel 2 óra maratoni szopi, babusgatás, büfi után talán sikerült bealtatni. Reggelente ugyanezt csinálja, csak akkor még ordít is hozzá, így napközben legalább tekintettel van édesdeden alvó Bátyjára
Saxi!
Hihetlenül szép lány Bogid, annyira szépek a szemei! Nincs még udvarlója az oviban? Persze Lilike is csodaszép, de Bogiban már valami nőciset is látok...
Hihetlenül megnőtt Domi és Noémi is!
Györesz!
Ha már el tud aludni Norbika cici nélkül is délben, akkor le van szoktatva, csak néha becsúszik egy kis cici
Én is kértem volna képet Rólad... De ha lesz, rakj fel egyet!!! Örülök, hogy Norbi apukájának is tetszik! Mindig elfelejtem a keresztnevét
Péter talán?
Annyira ügyi Norbi a dumájával! Én is akarom, hogy Marci dumáljon!!!
Ha jól emlékszem, nem nagyon hangsúlyoztam Marcinak, hogy milyen tejet iszik, de feltételezem, hogy sejtette az eredetét, mert eddig bármilyen fehér folyadékot (tápi, babatej) messziről elutasított az anyatejcsin kívül. Viszont megkérdeztem Tőle, hogy ízlik-e és vigyorgott ezerrel és bólogatott. Azt hittem, megzabálom!
Gigi!
Nagyon tetszik nekem is ez a Park, és én is úgy mennék, de most annyira rossz, hogy Beni "miatt" nem nagyon tudunk kimozdulni nagyobb kirándulásokra
Majd tavasszal mi is nekiindulunk.
Oli nekem is a nagy mozdony előtt tetszik nagyon. Itt legalább egész picurinak tűnik
Kata!
Marcikám evőkéje olyan, mint a Vidámparkban a hullámvasút
egyszer fenn, máskor lenn. Talán hétfőn tartott fogyókúrát és nem evett főtt ételt sem ebédre, sem vacsorára. Reggeli, uzsi megvolt, de a bolognai, meg a barackos csirkém nem kellett neki. Megjegyzem a másodikat vasárnap még ette
Egyébként "csak" iszonyatos türelem kell hozzá, meg hagyjuk tunkolni a kajában. Ja és a mi villánkkal hajlandó néha csak enni, a sajátja nem kell Neki
Azért tényleg durva dolog lenne bevállalni Négyeskét, hogy Patrikon kipróbáld a lefejt tejcsit
Születéstörténet lesz majd, de hogy mikor?
Hihetlen, hogy a sötét kisfiú hogy nyilvánult meg. És így neveljük a gyerekünket szépre és jóra ?!
Örülök, hogy Raul talált magának egy barátot.
Évi!
9 körül vitte Gábor Marcit lefeküdni. Még hallottuk, hogy mozgolódik egy darabig, de hangja nem volt, így legalább pihent. Nem volt gond az elalvásával, sőt éjszaka sem semmi, sőt reggel 3/4 8-kor kelt
Sajnálom, hogy éjszaka ennyire nem tudtál megint aludni
Doki nem mondott rá valami okosat? A neten nézz utána esetleg valami homeos szernek, hátha az segít.
Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!
EDA-ban én is annyi rizikót látok, hogy lehet, hogy nem lesz idő beadni. De ez legyen a legnagyobb bajod
Ilyen korán, 23. hét tájékán nem volt ilyen telítettség érzetem, talán csak a 30.-nál és az is csak Beninél. Marcinál semmi bajom nem volt, simán tudtam enni. Viszont Beninél vissza kellett fognom a kajcsit, mert éjszaka nem tudtam aludni, ha sokat vacsiztam. Neked kajcsik után jelentkezik ez a kellemetlen érzés? Esetleg próbálj többször kevesebbet enni, hátha az segít. De ha már így csinálod, akkor nagy ötletem sajna nincs.
Látom, sokatoknak a "Marci a kiságyon csimpaszkodik" kép tetszik
, szerintem is aranyos, csak már azt "várjuk" Gáborral, hogy mikor fog lecsúszni a lába az ágyról és mennyire veri be majd az állát az ágy felső részébe. Mondjuk Neki, hogy vigyázzon, de ilyenkor búra van a fején
meg sem hallja!
Rólunk egy kicsit: délelőttjeink nehezebbek, mert akkor Beni az ébredése után cirka 3 órán keresztül nem hajlandó visszaaludni. Szopi után egy darabig fekszik az ágyon, nézelődik, de aztán sehogy sem jó, csak bömbizik. Cicin általában el lenne (de azon sem mindig), de azt meg Marci miatt nem tehetem meg, hisz Neki is reggeliznie kell stb. Cumit tömködök Beni szájába, nem nagy sikerrel, mert állandóan kiesik a szájából
A 3 órás maratoni küzdelem után általában cicin bealtatom és zsupsz az ágyba. Na ilyenkor kéne ebédet csinálnom, Marcival foglalkoznom, meg egy-két házimunkát megcsinálni. Ma mondjuk a két adagnyi mosást, teregetést Marci segítségével megoldottam, sőt még ebédet is főztünk.
Dél körül Beni ébred, ami Marci ebédelését is megnehezítheti, attól függően, hogy etetése előtt kel vagy utána. Ma sikerült MArcit megebédeltetni, de lefektetése alatt már hallottam, hogy Beni visít. Marci ágyba, jön Beni ellátása: fél 1-től fél 3-ig pesztráltam
Remélem ahogy megírtam ezt a levelet, adnak még nekem 1 órát, ami alatt én is tudok egy kicsit pihenni, esetleg aludni.
Na inkább be is fejezem!
Puszi: Melinda