Sziasztok!:)
A régi csokikról...
Nekem a Leó jégkrém jött be nagyon, összevissza olvadt, de nagyon finom volt:)))
Fejér megyei csajok:))
Jó talizást nektek:)))!!!!
Tirza!:)
Nagyon szépek a képek, és nagyon tetszik az üvegtéglás rész is...
Én is szeretem a decupage-t, meg az üvegfestést!:))
És a fő, hogy Norisznak is nagyon bejönnek!!!:))) Teljesen odavan és mesél a figuráknak!!
Majd nálad is meglesz az eredménye! Nem is olyan soká:)
Nekem is jó sok tupis dolgom van, még nem volt Norisz addig vettünk jó párat, a konzervnyitó tényleg nagyon jó, ahhoz a párom ragaszkodott nagyon! Ő is jött mindig velem, nagyon élvezte a kajálást:)))
Mostanában már meggondolom, mert nem olcsóak, bár az örök élet garancia eléggé csábító...
Gabszi!:)
Olyan szép hercegnőd van:))) És Balázs is nagyon szereti ez teljesen látszik:)!!
Igazi jó testvérek!:))
Jiny!:)
Köszike nagyon aranyos vagy!!!! Megpróbálom, bár szerintem ezek a kaják is sűrűek amit eszik Norisz... Mivel hús is van benne, így nem híg amit eszik, de megpróbálom, hátha bejön! Meg az csak más azért...
Lekopogom mióta 1 éves nem nagyon volt baj, egyszerűen csak mondja, hogy nem kér már.. vagyis a fejével mutatja, hogy NEM:)
Úgyhogy megértette lehet, hogy 1 évesen ki kell nőnie:)))
Mostanában egyébként is hihetetlen, hogy mennyi mindent megért... Én csak beszélek hozzá, csak beszélek folyamatosan..
Vagy 3 napja mondtam neki, vagyis kérdeztem, hogy elbújsz Norisz? Hááát nem elbújt!:)))
Soha nem tanítottam még neki ezt a szót, csak néha kérdeztük mikor elbújt, hogy elbújtál?
Erre most megértette egyből... Azt hittem megzabálom nyomban, és annyira kacarászik, hihetetlen:)))
Utánozza a nevetésünket... Mert ugye Tamás nagyon sokat viccelődik, én meg egyébként is sokat "röhögök"...
Na szerintem ez éppen nem dicsérgetés magamra nézve...
Nem is gondolnátok, hogy mennyire figyeli a dolgokat.... Van olyan, hogy azt hiszem nem is vette észre... Aztán pár nap múlva megmutatja amiről beszéltünk...
Remélem nálatok is múlni fog hamarosna a reflux... Ha a gyógyszer mellékhatása lenne az étvágytalanság mégis, akkor ez egy ördögi kör... DE szerintem Dóri nagyon jó súlyban van és nagyon gyönyörű baba:))) Azt hiszem amíg ez így van, nincsen semmi komoly, csak gondolom neked rossz, hogy nem eszik...
Én úgy voltam vele, mikor nem nagyon evett, hogy még nem halt éhen egy gyerek sem úgy, hogy etették volna őket...
Kizsó!:)
A nyujtódeszka nekem is bejön... Bár én meg nem szoktam olyan sokat sütni... Mert sajnos párom egyáltalán nem édesszájú... Egyedül a csöröge az ami bejön neki:))
Na de most már lassan Norisznak is süthetek, viszont az nekem nem fog jót tenni... De majd kis mennyiségeket sütök, muszály lesz vigyáznom:))
Kakaós csigát sütöttél már? Én régebben igen, és nagyon finom az is!
A képeket betettem a fotótárba, köszi, így már van Ditiékről és Mátéról is fotó:)
Kajla!:)
Hát vannak ilyen napok, amikor az ember nem tud nyugiba maradni, de én ilyenkor már csak nevetek kínomban:))) Tamás meg sík ideg:) Valamelyik nap úgy pisilte le Norisz hogy még a pelus is rajta volt:))) Én meg elkezdtem rajta jót nevetni, hát ő nem nevetett, bár nem zavarja a dolog, csak az én "röhögésem"... Mit csináljak, ha előtte való nap pelus nélkül kapott, rá 1 napra még pelusban is kipisilt Norisz és megint rá:))))
Örülök, hogy tetszik a CD:) Nagyon szép lábad van, nem kell azt cserélgetni...
És figyelj már, ott a boltba nincs véletlenül 38-as méretű test?? Nekem is kéne;)
Jajj Kata!:)
Csenge zabálnivaló lehet:)))) Már én is nagyon várom, na jó még nagyon ráér:)
Meg egyébként is úgy elszaladt ez az 1 év...
Boszi!:)
Jó munkát a férjednek! Hogy bírja majd a 3 csemetével egyedül?? Van már ebben gyakorlata, vagy a nagyszülők besegítenek azért..
Bár már az első 2 gyerkőc nagyobbacska, gondolom Antónia meg örül, hogy Bobira vigyázhat:) ?
Obea!:)
Nagyon szépséges Gréti baba, még mindig:) És gyönyörű a szobája! Az ágyatok pont olyan, mint a miénk!