Új privát üzeneted érkezett!

Tirza!

Mindegy, hogy szénsavas ,vagy mentes.
Már én is nagyon várom a minitalit!! Igazából én már a tegyeszben is pedzegettem, hogy kellene öf-ós klubot alakítani, ahol mondjuk havi rendszerességgel találkozhatnánk babások, meg várakozók egyaránt. Szerintem nagyon jó és hasznos lenne, de persze a tegyesz nem annyira volt fogékony az ötletre. Szoktak ők negyedévente (!) szervezni, kb. tíz már babás család ott is szokott lenni, de azért szerintem ez semmi. Volt szó össz megyei öf-ós taliról, de aztán végül nem volt idejük megszervezni. Meg hát a várakozókkal abszolút nem foglalkozik senki, pedig ezer a kérdés mindenkinek. Talán az új ügyintézőnk aktívabb lesz egy kicsit.
steiff

Babakocsiról jutott még eszembe, hogy vmikor régebben szó volt a ringatószékről (nyugszékről), hogy kell-e, vagy sem. Akkor írtam, hogy nem éri meg megvenni, inkább kölcsönkérni. No hát ezt most megerősíteném, tök lutri, hogy bejön-e a babónak, vagy sem. Csenge anno 4-5 órát simán aludt benne, imádta, Vincus viszont abszolút nem viseli el, üvölt benne, úgyhogy vissza is adjuk....
rkata

Tirza és Steiff!

Holnap délelött Pécsen van dolgom, és arra gondoltam, hogy Fehérvárnak jövök haza. Szeretnék veletek talizni, ha Nektek is jó. Pontos időpontot még nem tudok mondani. Nektek jó holnap délután valamikor egy rövid tali?

Kép
vivi1

Sziasztok!

Tirza!
Tényleg szép a babakocsitok! Hasonló színei vannak, mint a miénknek. :D

Vivi!
Teljesen igazad van, és most megkövetek mindenkit, akivel még nem találkoztam, hogy persze rájuk is kiváncsi vagyok!!! :oops:
Jogos a "követelés"! Ti nem lesztek ott az októberi találkozón?

Rayo! als. Kajla!
A nutellát Kingus is bírná így, hátmég Zsófi, ő még édesebb szájú!

Napsi!
Tényleg jók a képek, jó, hogy nem tudtál válogatni! Nagyon szép ajándékokat kapott Norisz! :D
Nekem is van egy-két tupis cuccom, én mégis a nyújtó"deszkát" szeretem a legjobban. Imádok sütiket sütni, főleg kelttésztát, de amikor utána össze kell pakolni azt nem szerettem. Így meg nagyon jó, mert csak letörlöm, és kész, és már rend is van. :lol:

Rvan!
Nagyon jól néz ki a hordozótok! Látszik rajta, hogy biztonságos is! :D

Rkata!
Azért az írásaidból kiérzem, hogy ti sem unatkoztok Csenge mellett! :lol: Nagyon jók ezek a történetek, amiket mesélsz! Jókat nevetek rajta! :lol:

Napsi! Küldtem én is képeket a taliról!

kizsó

Tirza!
Szép kutyusotok van, lehet hogy kicsit mérges lesz a babkocsira, mert kiszorítja őt a megszokott helyről :)
Hasonló színű babakocsit néztünk, mint a hordozónk. Nem kockás, csak két színű.

Napsugi!
Nagyon édesek a talis képek Elvileg ha nem jön jövőhéten sem olyan színű babakocsi, akkor lehet rendelni is. Az eladó azt mondta, hogy mostanában elég keresett ez a szín, így valószínű, hogy szállítani fognak belőle.
Szerintem jó ötlet a tali, és szívesen mennék!!!

Vivi!
Köszi a babát, csak a szél mihamarabb fújja erre azokat a lufikat!
rvan

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi gratulációkat!
Megmutatom milyen volt egy évvel ezelőtt:

Kép
Bár ez a kép fenn van a babás albumban is!

Jól indult a napom! Reggel az első mozdulattal levertem a vízzel teli poharamat az asztalról, aztán Regi a gyümölcslevet rákente a tűzhelyre, amiről folyt le és ő pedig hason fekve nyalta fel a járólapról...hát itt be kellett vennem egy homeós nyugtatót! A konyhám totál gáz lett!!! :cry: Fölmosni, lemosni ( a gyereket is :lol: ), átöltöztetni, új gyümilevet önteni és felügyelni, hogy most tényleg megissza! Nekem eddig alacsony volt a vérnyomásom, de mióta ilyen aktív a gyerekem, ez a probléma is megoldódott :D

Napsi: megkaptam a Cd-ket, szuper jók! Mennyi dalt tud az ember, csak hát elfelejti! A lábammal nincs sok gond, estére elfárad, de épp mellettünk van a "művégtagos" bolt, a férjem szerint csinos lábakat gyártanak! :wink:
kajla

Kizsó!
Regi még csak most kapott először Nutellát, inkább a kanalazást gyakorolta! Annyira nem édesszájú, képzeld, a citromot szokta enni, a paradicsomot, meg a savanyú uborkát, brrr...
Anyu rosszul van, mikor meghámozom a citromot, Regina meg eszi, bár ez nekem sem a legkellemesebb látvány, de hát a C-vitamin, ugye!!!
kajla

Kizsó: Hát nem unatkozunk, annyi szent. Iszonyú édes, annyit lehet rajta röhögni. :) Ma átöltöztettem Vincust, mert totál lebüfizte magát, Csenge azonnal elcsente a levedlett rugit és már adta is rá a babájára, közben maga előtt motyogott: "Jóvan, babucika, dugjad ide bele lábikócskádat :lol: , másikat is, nehogy megfázzá babucikácska, kezedet is itt bújtasd ki, jóvan, gombolom be juhácskádat, ajudjá el szépen babucika, csukjad be szemedet, eljingatjak..." és ezt így, folyamatosan, megállás nélkül, kb. 10 percen keresztül azon az édes hangján. :D

Na jó, nem ömlengek tovább...

Mi leszünk a legtörpébb babával az októberi talin??? :)
rkata

Rkata!
Vincusnál 2 fiatalabb baba van és remélem Ők is jönnek!
nikinozso

Kajla! Reginek én is boldog névnapot kívánok!
Hát, egy éve ugyanolyan huncut volt a mosolya...ez nem változott!

Kép
Kép
ggabszi

Persze, a két Eszter... :)

Asszem akkor én fogok beszélni, mert ha a párom egyszer nekikezd, akkor senki más nem kerül sorra... :lol: :lol:
rkata

Rkata

Hogy lehet, hogy Te nem vagy benne a táblázatban? Merre laktok Pest megyében? Ha nem titok.

Kép
tviky

Sziasztok, még nem tűntem el, kisnagysága még bírja a pocakban:)

Szülinaposoknak boldog szülinapot, névnaposoknak boldog névnapot kívánok:)

Képek lesznek, amint a szegény férj megcsinálja a saját gépét, most nincs ideje, a házat rakja rendbe:)
szuperboszi

Sziaztok

Lányok köszi a tanácsokat.
Szóval ha kerestem ( érdeklődtem) akkor állítsak oda a dokihoz , hogy ez lenne majd valamikor ???????
Húú ezt most nekem még nagyon gáznak tűnik, vagy nem ??
Vagy várjam meg míg már lesz baba ??
(talán 8 évesen voltam utoljára a gyerek részlegen :):):) )
Az barátok közt is .....év :):):)

Reginek boldog névnapot :)

Rkata
olyan édesek ezek a történetek , már ugy várom hogy nekünk is legyen. :(:):):):):)

Naninga
naninga

Naninga! Mi úgy csináltuk, hogy amikor megszületett Dóri, utánna az első munkanap szóltunk a gyerekorvosnak, hogy hamarosan lesz egy kicsi lányunk. Nálunk elég sok örökbefogadás van a környéken, ezért tök természetesnek vette. És még aznap a védőnő is kijött. :)

KépKép
jiny

Vivi1!

Részemről oké, csak majd a pontos ( vagy kb.) időpont kellene, meg hogy hol randizzunk.
steiff

Steiff SZUPER! Nagyon örülök, remélem Tirzának is jó lesz a holnap.
Éjjel 3-kor indulok Pécsre, kb. délre ott végzek. Ha Pécsről délelött felhívlak az időpont miatt az Neked jó? Nekem mindegy hol randizunk, csak megtaláljam. :lol: Olyan helyeket mondj, ami 15 évvel ezelött is volt. :lol: :lol: Én a Budai útun laktam 19 évig, az orosz laktanyával szemben.

Kép
vivi1

Steiff! Beszéltem Tirzával, neki a negyed 4 lenne jó. Addigra én is ott vagyok. A plázát ajánlotta, neked az megfelel? Vagy a gyerekek miatt randizzunk máshol?

Kép
vivi1

sziasztok!

Végre szabad a gép, bár nem sokáig.

Vivi, Steiff!
A halesz is jó randizni, ha az idő megengedi, szóval mindegy, én kocsival bárhová odamegyek. :)

Megmutatnám a kreatívkodásaimat:
gyerekszoba ajtaja:
Kép

leendő képek és óra a falra:
Kép
tirza

Vivi!
Ha elküldöd a képet, lekicsinyítem, és akkor felrakom.

Kajla!
Regi édes volt egy évvel ezelőtt is! A járólapról való felnyalást megnéztem volna! :lol:

Rkata!
Csengét hogyhogy nem zabálod meg, amikor ilyeneket mond? :lol:

Napsi!
Az üvegtégla a kazánház egyik falán van, hogy a folyosóra beengedje a fényt. A matricákat az első lombikom alatt csináltam a babáimnak. Még nincs kész a kompozíció és a fakeret is hiányzik körben.
Kép

Nekem nagyon sok tuppis edényem van, révén, hogy előbb a sógornőm, majd jelenleg a barátnőm foglalkozik vele. Anyukám egy nagy zsák tuppis edényt adott nászajándékba. Szinte majdnem minden megvan, ami a katalógusban van. Nagyon szeretem a konzervnyitóját, meg a frissentartókat használom állandóan, ja és a fűszertartókat is nagyon szeretem.
tirza

Tirza!
Köszönöm, Kelimoni a titkárnőm! :lol: :lol:

A halesz a kórháznál van? Nekem jó, akkor negyed 4-re ott vagyok, ha nektek is ok. :wink:

Kép
vivi1

Tirza, Vivi1!

A halesz nekem is jó, azt biztos Vivi is ismeri, ha a Budai úton lakott. A gyerekeket fél 4-től lehet elhozni az oviból, úgyhogy én háromnegyed 4 körül fogok odaérni.
steiff

Vivi, Steiff!

Akkor holnap, remélem nem fog esni az eső. B tervet nem csinálunk?
És konkrétan hol találkozzunk, mármint a haleszon belül? Van valami fa játszó, az jó?

Vivi!
Ja kérem, akinek titkárnője van! :lol:

Igen, a halesz a kórháznál van.
tirza

Tirza!
Akkor én negyed 4-re menjek, vagy mi is háromnegyedre megyünk.

Kép
vivi1

Vivi, Tirza!
Akkor holnap ok!
steiff

Sziasztok!

Steiff!
Mi rostos üdítőt viszünk. Gyerkőcöknek vihetünk 1-1 tábla csokit?
Valami meglepit majd kitalálunk, mert Triza lelőtte a muffint! :lol:
A öb klubbot én is kérdeztem, nekem azt mondták, hogy jól működik, majd szólnak, hogy menjünk! :lol: Sokszor voltunk??? :?: Szerintem nincs is ilyen, vagy valami VIP-es klubb ez. :shock:

Triza!
Nagyon jók az üvegmatricák és képek! Vetted a mavis órát, ill. hol vetted a macis órát? :roll:
Nagyon klassz a babakocsi! remélem elég erős vagy, mert én igen nehezen bírkóztam meg a hasonló nagyságú kocsival. :oops: Még van időnk, edzeni kell. :D
Mi is muffint készítettünk volna, ha te előbb nem írod, akkor most okosabb lennék, hogy mit vigyünk. :roll:

Steiff, Triza!
Remélem, hogy jó volt a talcsitok a Haleszben. Szuper idő volt! a vasárnapi helyszínt hol tisztázzuk majd? (No ez szép magyaros lett :oops: )

Kajla! Reginek boldog névnapot! a citromevős sztoritól még most is folyik a nyálam. :lol: De tényleg a legjobb vitamin forrás.

Naninga! szerintem normális doki örül, ha előre jelentkezel. Előre tisztázhattok egy csomó dolgot. Pl: kimenjen, ha hívod, vagy te mész a rendelőbe, otthon kapjon oltást, vagy rendelőben, havonta ellenőrzi-e, vagy csak, ha beteg...stb. Szerintem nyugodtan keresd fel, legföljebb megvizsgáltadod magadat! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Judit
struga2

Vivi!

Akkor háromnegyed 4 legyen.

Struga!
Holnap fogunk majd csak találkozni a haleszben, te nem érsz rá véletlenül? A spontán talik nagyon jól szoktak sikerülni. :)

A macis órát én csináltam tapétacsíkból, hobbiboltban vettem órát, és falapot, azt kifestettem, ráraktam a tapétát, bele az óraszerkezetet és kész.
tirza

Vivi!

Akkor háromnegyed 4 legyen.

Struga!
Holnap fogunk majd csak találkozni a haleszben, te nem érsz rá véletlenül? A spontán talik nagyon jól szoktak sikerülni. :)

A macis órát én csináltam tapétacsíkból, hobbiboltban vettem órát, és falapot, azt kifestettem, ráraktam a tapétát, bele az óraszerkezetet és kész.
tirza

Steiff!

Kicsit ködös volt a fogalmazásom! :oops:
Azt akartam kérdezni, hogy pü-ben küldöd, hogy hol laktok?
Az autónk szervízben, bringával megyünk!
Csak reménykedem, hogy nem az Öreghegy legtetején laktok! :lol:

Lányok!
Nagyon szépek a képeitek, szépek a gyerekek. Már én is nagyon szeretnék egy ilyen gyönyörű, új gyerkőcöt! :lol: Szerintetek mennyivel gyorsabb a sor, ha roma babát is elvállaltunk?
A képeken mindenki magyar gyermek, ugye. Jól gondolom?

Újra jó éjszakát!

Judit
struga2

Struga!

Én is pont azt akartam kérdezni, hogy te nem jössz holnap?

Az öf klubbal kapcsolatban: ha jól emlékszem kb. 3-4-szer volt eddig a tegyeszben ( negyedévente) , meg egyszer a haleszban voltunk egy páran. Ha ez jól működik, akkor lehet, hogy tényleg van másik is, csak arra mi sem vagyunk hivatalosak. :twisted:
Az mindenesetre biztos, hogy nem mi vagyunk a kedvenc öf családjuk. Tudod mindig kavartunk valamit, ami nekik nem igazán jött be. Majd elmesélem.

Aranyos vagy, de szerintem felesleges a csoki, hiszen a sütitől, meg az ücsitől úgyis el lesznek kábulva, elég az.
A helyszínt tényleg pontosítani kéne, de nem tudom semmilyen elérhetőségedet.(Tirzáét igen, mert ő bent van a táblázatban.)
steiff

Struga!
Bocs, de a pü eszembe se jutott. Írom a címet.
steiff

Sziasztok!

Ggabszi!
Szóval, most reszkessek :lol:
Én 4topikban is aktív tag vagyok és néha még így is azt érzem, hogy nincs időm mindegyikre, ha viszont lemaradok, kimaradok...szóval, nem könnyű, de majd kiötlök valamit!

Tirza!
Fantasztikus ügyes vagy! Hogy tudsz ilyen szépeket csinálni??? Nálunk Regina ajtaján matricák vannak, mivel én nem vagyok egy nagy kézügyességgel megáldott ember! Ha nem lettem volna műszakirajz fakultációs, megbuktam volna rajzból, az első egyesemet is abból szereztem, bátyám egy hétig ezen röhögött akkoriban!!!
Anyu viszont gyönyörűen rajzol, ír, fest, verset farag...
Most jön az, hogy "kire ütött ez a gyerek"??

Lányok! jó lesz nektek talizni! Én olyan messze lakok Pesttől, hogy a személyes talikból kimaradok! Bár, ha minden igaz, jön errefelé egy kis szőke tündér... :wink:

Jók legyetek!
kajla

Tirza és Steiff!

SZUPER! Háromnegyed 4-re ott vagyok!
Na megyek aludni, mert éjjel 3-kor indulok Pécsre. :? Ha a haleszban egy nőt láttok aludni a padon, az én leszek és nem egy csöves! :lol: :lol: :lol:

Struga2 gyere Te is! Várunk! :wink:

Szombaton mindenkinek írok, addig is sok puszi!
Jók legyetek!
Kép

Kép
vivi1

Hol a vonalzóm???
Ja! Megvan! Bocsi

Kép
kajla

Szép jó reggelt! :lol:

Drága kicsi Regi (kívánok itt is...)!!:)
Kép

Madri!:)
Kép

Most mennem kell, majd még jövök, és válaszolgatok...
Vivi! Képet még mindig nem kaptam:(

KépKép
napsugaracska

Tirza

Csak nem szalvétaképek :?: Én is ilyesmiket gyártottam a barátnőm gyerekszobájába, és az én gyerekem is ilyet kap majd tölem. Általában vizsga utáni éjszaka szoktam kreatívoskodni, nagyon jó stresszlevezető.

Szép napot!

Kép
tviky

Madri!

Kívánunk boldog névnapot!!!

Kép

Kép
kajla

Üdv Mindenkinek! :)

Nem voltunk itthon pár napig, megint anyáéknál voltunk Fejér megyében. Annyira odavannak Grétiért, hogy soha nem akarnak minket hazaengedni, azaz én mehetek, csak őt hagyjam ott :roll:

Kedves Fejér megyeiek! Majd esetleg egyszer mi is elmehetünk a ti talitokra, ha nem zavarunk? Igaz, hogy már nem ott lakunk, de ha esetleg épp anyáéknál vagyunk, akkor szívesen találkozánk mi is veletek. Persze nem akarunk zavarni.

Tirza!

A babakocsink teljesen egyforma :D Nekem is nagyon megtetszett, úgy látszik, hasonló az ízlésünk. Egyébként nekem is az az egyik fő előnye, hogy elég nagy és én szeretem kint altatni a gyereket nappal, és szeretném még amíg belefér, mert olyan jókat alszik kint. Egyébként neked most mi a munkád? Mondtad, hogy kozmetikus a szakmád, de most nem abban dolgozol. Könnyen tudsz majd szabadulni, ha jön a gólya? :)
Én is nagyon szeretném még Gréta szobáját kidekorálni, majd kérek tőletek tanácsokat, mert ebben még nem vagyok otthon. Igaz, hogy már kész van, de a falon még vannak üres helyek.

Gréta baba közben itt beszélget a hátam mögött, be nem áll a szája. Teszek fel róla néhány képet, az előbb csináltam őket. Mindenkinek szép napot. :D :D :D

obea
Kép
Kép Kép
obea

Ilyen a szobánk:
Kép
KépKép
obea

Szasztok!

Tviky!
csak a lovas szalváta, a macik tapétából vannak. Tényleg jó kikapcsolódás, tavaly beújítottam a karácsonyfánkat, én csináltam rá a díszeket, na az volt még nagyüzem, valószínűleg idén is kell majd csinálnom gömböket, ha nagyobb fát akarunk.

Obea!
Nem csodálom, hogy anyukádék annyira odavannak Grétiért. :D
Gyönyörű szép! Látom, már kezd huncutkodni. :lol:
Most nézem a vonalzódat, Gréti nagyon hasonlít rád! Mondták már?
A munkahelyemről azonnal tudok jönni, szerencsére, már a cuccomat is összepakoltam, startra kész vagyok. :D Kozmetikus suli után orvosnak készültem, kozmetológus bőrgyógyásznak, de aztán biológusmérnök lettem, így most jelenleg ebben a szakmában dolgozom.
Szívesen látunk titeket a megyei talin is. :D Nem tudom, mikor vagytok anyukádéknál, legközelebb most 10-én, majd lehet, hogy 24-én is talizunk.
Úgy látom tényleg egyforma az ízlésünk, mert a kiságyunk is pont ugyanilyen, csak a rácsai vaníliaszínűek. :D Faktum gyártja, ha jól emlékszem.

Steiff, Vivi, Struga!

Esik az eső. B terv?
tirza

Obea!

Gyönyörő a kislányod és nagyon szép a babaszobátok is. Már alig várom én is, hogy az ágyunk ne üres legyen a babaszobába.

Tirza!
Nagyon ügyi vagy! Most gondolkozok én is, hogy megpróbálkozom a matricafestéssel, jó lesz téli elfoglaltságnak, ha nem leszek nagyon béna.
rvan

Sziasztok!:)

A régi csokikról...
Nekem a Leó jégkrém jött be nagyon, összevissza olvadt, de nagyon finom volt:)))

Fejér megyei csajok:))
Jó talizást nektek:)))!!!!

Tirza!:)
Nagyon szépek a képek, és nagyon tetszik az üvegtéglás rész is...
Én is szeretem a decupage-t, meg az üvegfestést!:))
És a fő, hogy Norisznak is nagyon bejönnek!!!:))) Teljesen odavan és mesél a figuráknak!!
Majd nálad is meglesz az eredménye! Nem is olyan soká:)
Nekem is jó sok tupis dolgom van, még nem volt Norisz addig vettünk jó párat, a konzervnyitó tényleg nagyon jó, ahhoz a párom ragaszkodott nagyon! Ő is jött mindig velem, nagyon élvezte a kajálást:)))
Mostanában már meggondolom, mert nem olcsóak, bár az örök élet garancia eléggé csábító...

Gabszi!:)
Olyan szép hercegnőd van:))) És Balázs is nagyon szereti ez teljesen látszik:)!!
Igazi jó testvérek!:))

Jiny!:)
Köszike nagyon aranyos vagy!!!! Megpróbálom, bár szerintem ezek a kaják is sűrűek amit eszik Norisz... Mivel hús is van benne, így nem híg amit eszik, de megpróbálom, hátha bejön! Meg az csak más azért...
Lekopogom mióta 1 éves nem nagyon volt baj, egyszerűen csak mondja, hogy nem kér már.. vagyis a fejével mutatja, hogy NEM:)
Úgyhogy megértette lehet, hogy 1 évesen ki kell nőnie:)))
Mostanában egyébként is hihetetlen, hogy mennyi mindent megért... Én csak beszélek hozzá, csak beszélek folyamatosan..
Vagy 3 napja mondtam neki, vagyis kérdeztem, hogy elbújsz Norisz? Hááát nem elbújt!:)))
Soha nem tanítottam még neki ezt a szót, csak néha kérdeztük mikor elbújt, hogy elbújtál?
Erre most megértette egyből... Azt hittem megzabálom nyomban, és annyira kacarászik, hihetetlen:)))
Utánozza a nevetésünket... Mert ugye Tamás nagyon sokat viccelődik, én meg egyébként is sokat "röhögök"... :oops: 8) Na szerintem ez éppen nem dicsérgetés magamra nézve...:( :)
Nem is gondolnátok, hogy mennyire figyeli a dolgokat.... Van olyan, hogy azt hiszem nem is vette észre... Aztán pár nap múlva megmutatja amiről beszéltünk...
Remélem nálatok is múlni fog hamarosna a reflux... Ha a gyógyszer mellékhatása lenne az étvágytalanság mégis, akkor ez egy ördögi kör... DE szerintem Dóri nagyon jó súlyban van és nagyon gyönyörű baba:))) Azt hiszem amíg ez így van, nincsen semmi komoly, csak gondolom neked rossz, hogy nem eszik...
Én úgy voltam vele, mikor nem nagyon evett, hogy még nem halt éhen egy gyerek sem úgy, hogy etették volna őket...

Kizsó!:)
A nyujtódeszka nekem is bejön... Bár én meg nem szoktam olyan sokat sütni... Mert sajnos párom egyáltalán nem édesszájú... Egyedül a csöröge az ami bejön neki:))
Na de most már lassan Norisznak is süthetek, viszont az nekem nem fog jót tenni... De majd kis mennyiségeket sütök, muszály lesz vigyáznom:))
Kakaós csigát sütöttél már? Én régebben igen, és nagyon finom az is!
A képeket betettem a fotótárba, köszi, így már van Ditiékről és Mátéról is fotó:)

Kajla!:)
Hát vannak ilyen napok, amikor az ember nem tud nyugiba maradni, de én ilyenkor már csak nevetek kínomban:))) Tamás meg sík ideg:) Valamelyik nap úgy pisilte le Norisz hogy még a pelus is rajta volt:))) Én meg elkezdtem rajta jót nevetni, hát ő nem nevetett, bár nem zavarja a dolog, csak az én "röhögésem"... Mit csináljak, ha előtte való nap pelus nélkül kapott, rá 1 napra még pelusban is kipisilt Norisz és megint rá:))))
Örülök, hogy tetszik a CD:) Nagyon szép lábad van, nem kell azt cserélgetni...:)
És figyelj már, ott a boltba nincs véletlenül 38-as méretű test?? Nekem is kéne;)

Jajj Kata!:)
Csenge zabálnivaló lehet:)))) Már én is nagyon várom, na jó még nagyon ráér:)
Meg egyébként is úgy elszaladt ez az 1 év...

Boszi!:)
Jó munkát a férjednek! Hogy bírja majd a 3 csemetével egyedül?? Van már ebben gyakorlata, vagy a nagyszülők besegítenek azért..
Bár már az első 2 gyerkőc nagyobbacska, gondolom Antónia meg örül, hogy Bobira vigyázhat:) ?

Obea!:)
Nagyon szépséges Gréti baba, még mindig:) És gyönyörű a szobája! Az ágyatok pont olyan, mint a miénk!

KépKép
napsugaracska

Tirza
Nagyon ügyi vagy
Nekünk pont ilyen szép :lol: macis a tapétánk. :lol:

Reginek és Madrinak sok szeretettel névnapjuk alkalmából:
Kép

Obea
Gréta baba egyre szebb :P és a szobája is. Kérhetünk majd egy közelit a macikról :wink: ?

A mi új ágyneműnk: Kép

És ahogy próbálkozunk az egyedül evéssel:
Kép

Süni
renóca

Sziasztok! :lol:

Mi is megyünk a talira! :lol:

Lányok a csokis részt nem tudtam csoki nélkül elolvasni. :lol: :P :lol: Én is imádtam, bár maci csoki rajongó voltam, de a mókus és a várasat is imádtam. :lol: :P Meg a lyukas csokoládét, a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a mogyorósat, a tej csokit, az étcsokit, a mazsolásat.... :lol: :P :lol: :P És tudjátok mit??? Emlékszetek a krumpli cukorkára??? :lol: Még azt is szerettem, pedig szörnyű íze volt, és a medve cukorra? -fekete volt, hoszú, gumicukor és mentolos. :lol: Na jó, kajcsi nosztalgia befejezve. :wink:

Reginek, nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol:

Amneris: nagyon gyönyörúű Zitus, :lol: Olyan huncutul mosolyog! :lol:

Rayo: vagyis Kajla. :lol: :P Hát ezen annyit nevettem. :lol: Nagyon imádom Regi hatalmas szemeit, és mosolyát, olyan édes! :lol: Miért is jelentkeztél ki?? :roll: Nehogy eltünj, el se tudom képzelni.

Tirza: nagyon szép a kocsi, én is hasonlót néztem ki! És nagyon ügyike vagy. Én is gondoltam Vukra is, pláne tegnapelőtt, mert néztem a tv-ben. :lol:

Struga: Hűha, most tiszta idétlen vagyok, mert felírtam magamnak, hogy evés- valamit ezzel kapcsolatban akartam írni, de bizti a csoki volt. :roll: :oops: :lol:

Diti: Remélem Máté baba már gyógyulgat! Sok-sok puszika neki!

Obea: Gréta baba is csodaszép, és tetszik a szobátok, hasonló színű a mienk is.

Renóca: Te édes kis tündérkéd is meseszép! :lol:

Napsugi: :lol: Még alig volt dolgom gyerekekkel, ezek a területek nem voltak eddig ellátva, egyáltalán, szóval most kell megszerveznem az egészet. De azért tegnap is babáztam egy oviba. :lol: :P De nem tűnök el, csak a családban most baj van, és keveset gépezek. :roll: Remélem nagybátyám nem fog szenvedni sokat, bár nem fáj semmije, de mégis a tudat....

Lányok: Mi a véleményetek a baldahimről? Nekem nagyon tetszik, olyan szépek a kiságyak vele, de nem tudom, hogy meddig lehet azt használni? Vagy van-e értelme?

KépKép
ancsúr

Obea, nagyon édes a kis "Füleskabátos!"Látom, Ő is tud kacagni!

Napsi, ezt a jótestvér kérdést még ne szóljuk el! Még nem rombolta szét Zsófi a LEGÓ űrbázist, ami napok óta készül... :lol: Tény, hogy ahogy Zsófi meglátja Balázst már fülig ér a szája, és Balázs reggel , ha felkel félálomban már indul is megnézni a tesót. Ja, és csak annyit kérdez:Zsózsi??
Eddig jó reggelt volt, meg szeretlek, meg jól aludtam...most szimplán ennyi: Zsózsi??

Kajla :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Obea: gyönyörűszép kislányod van!!!! Nem csoda, hogy odavannak érte a nagyszülők! :)

Én már inkább nem mondok véleményt, mert tényleg nem akarom senki kedvét elvenni a készülődéstől, szépítgetéstől, shoppingolástól :), de van egy ajándék baldachinom vassal, huzattal együtt, ha kéri valaki. :lol: :lol: :lol:

Napsi: de még hogy elszalad az első év! Hát még a többi... :cry: Egyszer csak azt veszed észre, hogy ovi után nézelődsz, aztán hová menjen suliba, meg mi legyen az esküvői menü... :D
rkata

Lányok!

Köszönöm a meghívást! Megpróbálunk odaérni!
Ugye nem fújtátok le?? :shock:

Még boltba eltekerünk, aztán Halesz!

Este írok még!

Sziasztok!

Judit

Ui: A kiságy és szoba gyönyörű, de a gyerek!!!....az igen!!!! .....nagyon szép!!!!
struga2

Sziasztok!

Regina, nagyon boldog névnapot!
Kép

Madri, neked is boldog névnapot! Kép

Süni!
Nagyon aranyos Miklóska, ahogy alszik az új ágyneműben!! :lol: Még a cumi színe is passzol! :lol:
Mi is azt tervezzük, hogy Kingus kap majd karácsonyra egy szép új ágynemű és ágynemű huzat garnitúrát. :)

kizsó

Madri, Regi ! Boldog névnapot!

Képzeljétek meg volt ám a megyei villámtalink! Na és , hogy milyen kicsi a világ: kiderült, hogy mind a négyen ugyanabba a gimibe jártunk.( És asszem én vagyok a legöregebb :cry: ) Mi jól éreztük magunkat, a gyerekeket úgy kellett elvonszolni a játszótérről, pedig igen hüvi volt. Vasárnap folytatjuk!!! :lol: :lol:
steiff

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket! Ma a kicsi fiam engem is felköszötött, ugyanis kivette a kulcsos rágókát a békatartóból és a szájába vette. Teljesen egyedül! És ezt megismételte kétszer :!: Anya közben olvadozott. :D

Kép Így kacagok!

Kép
Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?