Zsana!
Naná, hogy megyünk:)
Küld el pü-ként a mobilszámodat és akkor majd egyeztetünk hol találkozunk.
Látom, neked már csak 140 nap, pont a felénél tartassz!
Sid!
Lehet, hogy majd élek a felajánlással. Szeretem a PO bodykat és tartósak.
Babakocsiból pedig a demokratikus kell
Sétákat úgy oldom meg, hogy bébiszitter viszi Ágit a játszóra én meg körözök az ikrekkel vagy fordítva.
Adra!
2 kg-os a kórházban a kiadási súly, szóval a 7. hónaptól már nem árt, ha minden megvan.
Ha ugyanis bébi jól fejlett és eléri a 2 kg-ot akkor simán hazaadják őket és nem kell tovább bent maradni.
Arra készülj fel, ha előbb jönnek mondjuk 32 és 36 hét között téged 5 nap után hazaadnak, és ők maradnak, naponta mehetsz látogatni, plusz ha koraszülöttintenzív lesz belőle( reméljük nem) akkor napi 2*15 perc a látogatás, szóval erre nem árt előre felkészülni, mert szülés után elég megrázó lehet, ha nem készülsz fel rá és látod, hogy a gyermekágyas osztályon mindenki babázik te pedig nem
És vegyél 50-es rucikat is. Nálunk Ágitól maradt ő 2,6 kg-al született 36 hétre és 4 nap után simán hazajöttünk, mert elég fejlett volt.
Minden előre vásárolt ruci 56-osok óriásiak voltak rá
Ikreknél tutira kell az 50-es, ha nem is sokáig, de sokkal kényelmesebb. Nálunk anyuék vettek szülés után az Auchanban, nem sok helyen lehet kapni, a Kenguru Goldban is láttam még, meg ahogy Sid írta a C&A is nagyon jó, Brendon pedig felejtős.
Olcsó és sok ruha kell, hátha buknak majd, Ági megtette és rengeteg ruha kellett neki.
Ja és megszámolhatatlan textil pelus, Azt raktam a feje alá is, hogy ne kelljen állandóan lepedőt cserélni.
Az apróságokat amúgy ráértek majd a vége felé beszerezni előbb a nagy dolgokat érdemes, kiságy, pelekázó, babakocsi, hozdozó.
Tornázni? Ági után szoktam rohangálni.
Jó, hogy az egyik fiú
Két hét múlva én is rákárdezek....
Üdv: Dóri