Sziasztok
En is eltuntem egy hetre,mert mar csak hetfon dolgozom utoljara es mindent zarok le, adok at bent.Pont idoben mert a SAP atallas miatt hetvegen is bent kene lenni... Furcsa lesz ujra itthon,olyan gyorsan eltelt ez a masfel ev amit dolgoztam,de mar nagyon varom,pont ugy mint Alex elott
Zsuzsa
Tenyleg mi va na telefon betyarral?remele mazota nem szorakozik.
Judy
Egy lany a hazban meselte hogy megcsinaltak nekik a plasztikat es egyaltalan nem elegedettek vele,ahogy kinez,ugyhogy mennek korulmetelesre.Kivan elegge mert az elozo altatas is megviselt mindenkit.Jo bucsuzas a het vegere
Anyueknal mult heten volt,hat Alex minden hintan ult tobbszor is,kesz anyagi csod
Volt Levente Peter a templomi satorban,annyira elveztuk meg mi is.Felmentek a szinpadra Zalannal es bemutatkoztak meg jatszott veluk.Masfel oran keresztul figyelte erdeklodve.Vegen mindenkihez odament L.Peter es voltegy kedves szava. Tok szimpi volt.
Conti
Remelem Betti elvezi az ovitazota.Jol hangzik hogy csak ket csoport van.Anno en is olyanba jartam ahol 3 csoport volt.
Panda
De jo hogy koltoztok.
Magdi,
Jo is ez az aurafoto.Engem is erdekel,megyunk is majd valamikor.
Egyebkent mi hiszunk ezekben.Voltunk mar asztrologusnal,josnonel,tenye elemzesen.Olyan dolgokat mondott, amik bejottek.
Rit
Nalunk 5000az ebed penz ,plusz havonta 500 csoport penz.Ezekbol veszik az eszkozoket,tehat azt nem kell kulon fizetni.Havi egyszer kerul rank a sor gyumolcs vivesben.ja es tistasagi csomagot is kell vinni havonta egyszer.
Nem jaratjuk meg semmi foglalkozasra.LEnne hegedu+balett+foci,de egyik sem szimpi,olyan 1500 ft/hoert.
Elkezdtuk az uszast a Komjadiban a baratnomnel.Hetente ketszer jarunk. Alex rogton szimpatizalt Eszterrel,megtalaltak a kozos hangot.45 percig csinalja vegig a gyakorlatokat,teljes beleelessel
Mar ott tartunk a masodik het utan hogy belugrik a medencebe mindn segitseg nelkul,,elmerul es felall. Leguggol a medenceben es helyesen tartja vissza a levelegot.A szivacsot maga elott tolva labtempozik es a feje a viz alatt.Uszo szemuveg nem kell mert nyitva a szeme a viz alatt.
Ugyhogy nagyon lelkes
Nagyon barati aron jarunk 100/alakalom,egyegyeni orat amugy 2500ert tart.Plusz a belepo az usziba az kiserovel egyutt 1000.Tehat 2000 /alkalom.
Bea
Remelem mar otthon pihengetsz. Kuldunk majd dietas pizzat virtualisan.
En akartam venni nyaklancota multkor Becsben ,de sehol nem talalaltam, pedig Rit azt ajanlotta ott lehet patikakban kapni.
Akkor ma 3-kor talalkozunk azzal akik jonnek.
Pusza
Kata