Sziasztok!
Már mindig is akartam írni, és most ezzel is kezdem.
Nem kell valakinek libero figura vagy pampers zacsi?
Van még valamennyi félretett, s mivel a mi korosztályunkat nem nagyon célozzák meg ajándékokkal, szívesen odaadom. ( csak a helyet foglalják )
Szerencsére úgy néz ki, Zsombikám túl van a nehezén, már eszeget, meg jól is aludt.De, a gyógyulás jeleit, a kis csínytevései mutatják.
Nem tudom, kinél mikor alakult ki, az a híres ikerkötelék, mert nálunk pár hónapja kezdődött, de mostmár annyira jó, hogy csak úgy " repdesünk " a boldogsától, ahogy ez a kettő is gyerkőc imádja egymást. Mondogatják is egymásnak, meg megy a puszi ezerrel.
Az este Zsófi kérte is: " Gyeje Zsombika puszi, szejess! ". Az meg futott hozzá ezerrel.
Én is vettem gumimaci vitamint. DM-ben is lehet kapni, de én a gyógyszertárunkban szereztem be.
Nem, hogy szeretik, egyenesem imádják a gyerekek.
Felpörgést, alvás zavart egyenlőre szerencsére nem tapasztaltam, már gondolom jelentkezett volna, akár 3 nap után is.
Állandóan kérik, alig akarják megérteni hogy napi 1.
Lilla!
NAgyon ügyes Niki! Pár hét, és a mászást úgy ahogy van csak szórakozásból fogja használni. Nálunk is Zsombi ha kis tigrist játszik, akkor megy le négykézlábra!
Dávid, hogy halad?
De jó, hogy anyukád megjött, gondolom osztod véleményem.
Marcsi!
Köszi az infót a gumimaci vitaminról!!!!
Remélem valamennyit segíteni fog Zsombikám legyengült immunrendszerén.
Andi!
Majd, ha mind a 3 mozog, rúg-kapál! Nekem ugye, csak kettő tette ezt, de a végén volt, hogy kétrem őket könyörögve, hogy óvatosan, lassan.
Pedig az enyémek bennt még elég jók voltak...
Rillisz!
Jó az arány!
Mint vegyes-páros tulajdonos mondom ezt!
Az meg különösen, hogy minden oké.
Mobil!
Az ikerkapocsról még sok jót nem hallottam, bár én nem próbáltam.
Nekem volt egymás melletti, egymás mögötti, és sportkocsim is.
Mindig az alapján vettünk babakocsit, ahogy a szükségleteink diktálták ill. a babák szükségletei hozták.
Az egymás mögöttire akkor tértünk át, mikor elkezdték egymást piszkálgatni.
Ditke!
Nagyon tetszik ez a magasságmérő, hát még a kitartásod hozzá.
Én hozzád képest mormota vagyok. Este 10-től reggel 1/2 7-ig szinte kevés. Ha a nagyfiam nem megy suliba, simán az ikrekkkel 8 körül kelek.
Ügyi Csenge.
Edit!
Azt csodálom, hogy az ismerősödék eddig bírták!
Segíteni sajnos nem tudok!
Dávid gyűri a sulit?
További szép napot: