sziasztok
katus
csak nem eszteréktől,a fogászatról hoztál máténak a szájába ilyen sok fogat??!!zórának 8(azaz nyolc
) foga van mindössze.nagyon ügyi a máté,hogy ilyen gyorsan növeszti,hamar túl lesz a fájdalmakon.zóra ma éjjel 1/4 12-től 1/2 2-ig műsorozott.nem akart aludni(ömlik a nyála,gondolom a fogai kínozzák,de hát akkor is ,ez felháborító...!
).
hajnus
én is hulla vagyok.igaz arra még nem vettem rá magam,hogy 6-kor keljek,apa itthon van(délutános) és ő viszi a kölköket iskolába,oviba.így csak tízóraicsomagolás van reggel,meg korai reggeliztetés,elég3/4 7-kor kelnem.de a jövő hét!!!...már előre utálom!de majd belerázódom én is,legalábbis ezzel bíztatom magam.ma mennek először szecsőék úszni,remélem fog neki tettszeni,nem fog félni.a keresztfiam 14 éves,a csajok olyanokat írnak neki msn-en,hogy az anyja néha majd leesik a székről(nem szokta kiírni,hogy nem a gyerek van a gépnél,a dumák meg csak jönnek.olyanokat mesélt....!
szóval a mai gyerekek már sokkal felnőttebbek,mint ÉN voltam ezer évvel ezelőtt.(ti még fiatalok vagytok,eztet nem tudhatjátok
)
andi
mírának úúúgy bejött az ovi:ma ment ebéd után apa érte,az óvó nénik azzal fogadták,hogy míra ott akar aludni.ő mondta,hogy ez nem rajtunk múlik,hanam a néniken,így holnap ottmarad egész napra.ma hazajött(itthon tészta volt az ebéd,úgyhogy abból még kért) és evés közben azt mondta,hogy ő nagyon szereti az ovit
.hát ennek igazán örültem.reggel sincs semmi sírás,hiszti,csak bemegy és ma már hangosan csókolomot is köszönt!szóval úgy tűnik,amennyire féltem,annyira egyszerű dolgunk van.janka meg biztos nem azért sírt fel éjjel,mert nem szereti az ovit,hanem biztos "visszaálmodott" valami veszekedőst az oviból.mert nálunk is míra fel-fel sírdogál,vagy kiabál,tiltakozik álmában.de ált nem ébred fel,ezért gondolom,hogy újra az oviban jár és összeveszett valakivel.de márton már keményebb dió,ő bizti tényleg nem szeret járni.szerintem vele tavaly kezdéskor történt valami szörnyű,amit azóta sem hevert ki.de erről annak idején sokat beszéltünk(én ugye mindig az óvó néniket hibáztattam-szerintem nem úgy álltak hozzá,ahogyan neki igénye lett volna rá),nagyon sajnálom szegényt!
katus
ne légy biztos az ovival kapcsolatban semmiben:én azt gondoltam,hogy míra be sem fog szokni rendesen,most meg tessék,3 nap után ott is akar aludni!nekem zóra még tán pici korában sem aludt rendesen többször,sokat egy nap.már régóta csak ebéd után teszem le aludni(1/2 1-1 között),bár ma már 7-kor kelt,így délelőtt a babakocsiban vásárlás közben aludt 20 percet(felébresztettem,hogy ebéd után aludjon rendesen,mert különben nem lehettem volna itt veletek)
vero
áron tényleg klassz pasi!biztos van sok szerelme(ill olyan csajok,akik bele vannak zúgva
).lehet,hogy hamar nagymama leszel?!
viol
csuda a kis ruci.nekem főleg a kis "mellény" tetszik,bár a képen inkább olyan perelinfélének látszik.nagyon szép,azt majd rá tudod adni vékony pulcsi helyett is és igazán nőcis lesz!
zsanett
jó sántikálást a suliban!jók a gyerekek?bár ők már félfelnőttek inkább
gabó
nagyon jó a "régi"hajad színe,ilyen lesz most is,jól emlékszem?jó,hogy nem fertőzted meg a férjed,ügyes voltál
.
zsani
vigyázzatok a kicsi lányra.és sokat fogyott is,most hogy men tud rendes kaját enni?szegény,bébiételt adsz neki?és azért beszél sokat,vagy fáj még a seb a torkában?
na eldugulok,össze-vissza írok megint,nem győztem törölni,javítani