Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus!A Katus küldött képeket meg videót!!
Ejha!!!Csajozik a fiad?!!Nem semmi!!Eljött a várva várt szerelem!!!És helyes a kiscsajszi?

Eszti!Már mind a ketten jól vagyunk!!
Szegény Szonja.Hosszú volt a szünet megszokta,hogy sokat vagytok együtt és most nehezebb lesz vissza szoknia. :( :( :D :D
Juj a felfázás nem jó dolog.Antibiotikumot nem próbáltad?Én ennél az egynél szoktam azt bevenni,mert ha nekem előjön akkor meg tudok halni és ez hipp-hopp elmulasztja.
Mielőbbi javulást!!!Energia++++++++++++++++++++++++++

Nercsi!Örülök,hogy Alíz már jobbanvan biztos az eredmény is jó lesz.
Vendég

Jó reggelt!

Zsanett,nem ismerem,Hévízen lakik :lol: :lol: Mikor mentek újra orvoshoz?

Csilla,milyen a suli??

Én egyenlőre azt sem tudom hova kapjak,nagyon nehéz megszokni.Minden nap 6kor kelek,hogy el tudjak készülni rendesen.De majd belerázódunk...

Erika,akkor még mindíg gyógyszert kell szedni Alíznak?

Viol,elfelejtettem írni,hogy nagyon tetszik a keresztelő ruha!Tényleg kiskirálylány lesz Dorka...Én az Istinek most fogom intézni a keresztelőjét :oops: ,mert elsőáldozó lesz 3.ban.

Bence épp perecet reggelizik :D Szerintem jól esik neki a fogai miatt rágcsálni.A felső ínye kicsit duzzadt :? Alig akarja elfogadni a főzeléket.

Kép

Kép
hajnus

Gabó és te hogy vagy?Apa nem kapta el?

Helyes a kiscsaj,szőkésbarna,hosszú hajú. :D Kiderült,hogy már egy ideje leveleznek. :D :D
De a mai gyerekek már nagyon korán kezdik.Már tavaly is volt egy Réka,az osztálytársa..még puszi is volt :lol:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Hétfő óta olvasni sem tudtam :(

Eszti! Márton is sír :cry: :cry: :cry:
Janka éjjel sírt, Márton egész éjjel, alig aludtam.
Ma már mindketten az oviban ebédelnek :roll:
amica

Hajni!Micsoda messze lakik a kislány!Holnap megyünk dokihoz.Egy héten egyszer kell vinni.
Virág is biztos sírna az oviba.Olyan kis ragaszkodó lett.
Amica!Azért sírnak mert nem akarnak oviba menni?
kola2

Hajnus!Hál isten nem kapta el apa és már én is jól vagyok.
Hát igen ezek a mai fiatalok már jóval korábban kezdik mint mi.Nem is tudom majd Levi mennyi lesz az elsőnél 13?!!!!!

Andi!Ennyire megviselte őket az ovi kezdete,hogy nem vagy ott?

Zsani!Virág előre láthatólag mikor mehet majd oviba?
Vendég

Sziasztok!

Jaj nagyon sajnálom az összes kis óvodást! :(
Én is utáltam menni, mindig sírtam, :cry: Biztos Máté is ilyen lesz!

Hajnus!

Nagyon haláliak lehetnek a gyerekek!

Gabó!

Levi 1 évesen hányszor aludt, és mennyit?
Én most egy hete kezdtem el, hogy 1szer aludjon, mert így 2-3 órát alszik, eddig délelőtt aludt másfelet, utána meg semmit, és egész délután tiszta nyűgös volt!
Igaz a fogai is akkor nőttek!
Nem is mondtam, kint van a 16 foga, úgyhogy remélem egy darabig nyugi lesz, megváltozott az éjszakánk, nappalunk!(remélem nem szóltam el)

Eszti!

Örülök, hogy tetszett Szonjának az egér!

Vero!

Nagyon helyes Áron! Gondolom sok kislány szerelmes belé, neked még nem mesél semmit?
Unokahúgom (11) itt volt nyáron, beszélgettünk a fiukról, ő egyelőre nagyon tiltakozott, hogy tetszene neki valaki! (gondolom nem akarta elmondani :lol: , szégyenlősködött)

Szép napot!

Máté elaludt, én meg vasalok! :? :? :?
Kép

Viol!

Anyuddal mi van, mit mondott a doki?

katus78

Katus!1-évesen kezdtem rászoktatni a déli alvásra addig aludt déelőtt egy másfél órát 10-től meg 5-fele egy órát.
Mióta délben megy aludni ami mostanában van,hogy 1-re elcsúszi,de akkor már az ölemben elalszik másfél óránál nem alszik többet,de ez van,hogy egy óra és aztán nem is alszik többet így újabban már van,hogy negyed 8-kor megy aludni.
Nappali alvásban pici kora óta nagyon rossz olyan mint én voltam utál nappal aludni.
Mindig is irigyeltem azokat az anyukákat akiknek 3-4 órákat alszik a gyerek délután.
Jó vasalást!! :lol: :lol: :D
Vendég

Gabó!

Máté is mindig rossz alvó volt, ezt a "nagy" alvást 3 napig tudta müvelni!
most ébredt fel másfél óra alvás után! :lol: :lol: :lol: :lol:

katus78

Hát Levi is már lassan egy óráj alszik nemsokára kukorékol.Pedig úgy szeretném ha legalább 2-órát aludna!BRÜHÜHÜ
De így jártam/jártunk. :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

katus
csak nem eszteréktől,a fogászatról hoztál máténak a szájába ilyen sok fogat??!!zórának 8(azaz nyolc :cry: :oops: ) foga van mindössze.nagyon ügyi a máté,hogy ilyen gyorsan növeszti,hamar túl lesz a fájdalmakon.zóra ma éjjel 1/4 12-től 1/2 2-ig műsorozott.nem akart aludni(ömlik a nyála,gondolom a fogai kínozzák,de hát akkor is ,ez felháborító...! :lol: :twisted: :oops: ).

hajnus
én is hulla vagyok.igaz arra még nem vettem rá magam,hogy 6-kor keljek,apa itthon van(délutános) és ő viszi a kölköket iskolába,oviba.így csak tízóraicsomagolás van reggel,meg korai reggeliztetés,elég3/4 7-kor kelnem.de a jövő hét!!!...már előre utálom!de majd belerázódom én is,legalábbis ezzel bíztatom magam.ma mennek először szecsőék úszni,remélem fog neki tettszeni,nem fog félni.a keresztfiam 14 éves,a csajok olyanokat írnak neki msn-en,hogy az anyja néha majd leesik a székről(nem szokta kiírni,hogy nem a gyerek van a gépnél,a dumák meg csak jönnek.olyanokat mesélt....! :oops: :shock: :roll: szóval a mai gyerekek már sokkal felnőttebbek,mint ÉN voltam ezer évvel ezelőtt.(ti még fiatalok vagytok,eztet nem tudhatjátok :wink: :lol: :P )

andi
mírának úúúgy bejött az ovi:ma ment ebéd után apa érte,az óvó nénik azzal fogadták,hogy míra ott akar aludni.ő mondta,hogy ez nem rajtunk múlik,hanam a néniken,így holnap ottmarad egész napra.ma hazajött(itthon tészta volt az ebéd,úgyhogy abból még kért) és evés közben azt mondta,hogy ő nagyon szereti az ovit :P .hát ennek igazán örültem.reggel sincs semmi sírás,hiszti,csak bemegy és ma már hangosan csókolomot is köszönt!szóval úgy tűnik,amennyire féltem,annyira egyszerű dolgunk van.janka meg biztos nem azért sírt fel éjjel,mert nem szereti az ovit,hanem biztos "visszaálmodott" valami veszekedőst az oviból.mert nálunk is míra fel-fel sírdogál,vagy kiabál,tiltakozik álmában.de ált nem ébred fel,ezért gondolom,hogy újra az oviban jár és összeveszett valakivel.de márton már keményebb dió,ő bizti tényleg nem szeret járni.szerintem vele tavaly kezdéskor történt valami szörnyű,amit azóta sem hevert ki.de erről annak idején sokat beszéltünk(én ugye mindig az óvó néniket hibáztattam-szerintem nem úgy álltak hozzá,ahogyan neki igénye lett volna rá),nagyon sajnálom szegényt!

katus
ne légy biztos az ovival kapcsolatban semmiben:én azt gondoltam,hogy míra be sem fog szokni rendesen,most meg tessék,3 nap után ott is akar aludni!nekem zóra még tán pici korában sem aludt rendesen többször,sokat egy nap.már régóta csak ebéd után teszem le aludni(1/2 1-1 között),bár ma már 7-kor kelt,így délelőtt a babakocsiban vásárlás közben aludt 20 percet(felébresztettem,hogy ebéd után aludjon rendesen,mert különben nem lehettem volna itt veletek)

vero
áron tényleg klassz pasi!biztos van sok szerelme(ill olyan csajok,akik bele vannak zúgva :P :P ).lehet,hogy hamar nagymama leszel?! :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

viol
csuda a kis ruci.nekem főleg a kis "mellény" tetszik,bár a képen inkább olyan perelinfélének látszik.nagyon szép,azt majd rá tudod adni vékony pulcsi helyett is és igazán nőcis lesz!

zsanett
jó sántikálást a suliban!jók a gyerekek?bár ők már félfelnőttek inkább

gabó
nagyon jó a "régi"hajad színe,ilyen lesz most is,jól emlékszem?jó,hogy nem fertőzted meg a férjed,ügyes voltál :P .

zsani
vigyázzatok a kicsi lányra.és sokat fogyott is,most hogy men tud rendes kaját enni?szegény,bébiételt adsz neki?és azért beszél sokat,vagy fáj még a seb a torkában?

na eldugulok,össze-vissza írok megint,nem győztem törölni,javítani :idea:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

De jó nektek alszanak a gyerekek!Virág semmit nem alszik egész nap.Marha fárasztó!És este is tök későn alszik el.
Gabó!Nemtudom mikor mehet oviba.Bár amíg darabos kaját nem tud enni addig biztos nem.Pedig lenne egy munkahely ahova tudnák menni dolgozni.9-3-ig egy papírboltba.
kola2

Szemizo!Sokat fogyott igen.Összeturmixolom neki a kaját és úgy eszi meg.Bár nem nagyon szereti de ennie kell valamit.A hangja egy kicsivel jobb talán de sokszor nem értjük mit mond. :?
kola2

Szemizo!Ez nagyszerű,hogy Mira ennyire szeret oviba menni és már ott is akar aludni nagyon ügyike!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hajam színe marad ilyen se szinű(szőke,barna)bár erősen gondolkodom egy más színen.

Kola!Jól bírja Virág egész nap talpon meg te is.Hú pedig az pont jó lenne neked időben is meg nem is fárasztó meló.

Mi elmegyünk ma csavizni a postára sok-sok pinzt költeni meg a vérebeknek kenceficét meg még sok mást is!!
Vendég

sziasztok

én is gyors leszek, mer dorks itt vsn mellettem és nem tudom meddig bírja tutls nélkül...

vero,
hűűű, az iskolás nagyfiú! téynleg biztosab odavannak érte acsajok. erre szokták mondani, legalábbis én már hallottam, hogy "állva pisilnek érte a lányok" :)

hajnus,
és isti hol ismerte meg azt a lányt? itt neten?

eszti,
jobbulást neked, szar dolog lehet a felfázás... velem nem fordul elő gyakran, sőt, nem is emlékszem, hogy volt-e vagy mikor, de akkor sem lehet kellemes. fürödj csak, én mindig azt tezsem, olyan jóóó!

erika,
jujj, mintát vettek abból apici lányból? szegénykém. és tűrte ügyesen? azért az jó, ha te azt mondiod hogy amúgy minden okés.

katus,
köszi, anxyu megvan, most csak kenetet vett a doki. kapott még időpontot főorvosi bemutatásra is, akkor gondolom a nagyokos tanár úr is betekint...
de a nagy bálintz azt mondta, hogy szerinte jobb lenne kivenni, mert kézzel is tapintható a hasán, hogy nagyobb a méhga. mert ugye neki ez volt a gond, meg vannak rajt miómák és ezért lenne jobb inkább most kivenni mindent.
tök jó, hogy máténak lazajlott ez az egész fogas dolog, lepihenhettek picit. és persze ő is!

nálunk most kezdődik, ma mondta a védőnő, hogy fehérebb neki a fogínye alul és felül is, szal lesz valami. nem bizti hogy mostanában de a szenvedés már elkezdődhet... fos.
ja, de a jó hír az, hogy dorka most egy hét alatt 18 dekát hízott! korábban mindig olyann 12-13, volt egy hét amikor fogyott párat, aztán jött egy 5 dekás hízás és most ez! hálisten. hízik ez apöttöm.

csilla,
irulok-pirulok, de mi az a perelin? :shock: :oops: én még nem hallottam...
tök jó, hogy mira ilyen hamar megszerette az ovit!!

nadine81

dorks=dorka
vsn=van
tutls=tutulás
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

basszus mennyit félreütöttem..

nadine81

Csilla, nálunk is itthon alszanak, de Janka is jól érezte magát. Mesél miket csinált, evett, igaz Márton mellett ül, de jóllaktak mindketten :P
mikor meglátott még kiment pisilni és visszament a csoportba, megvárta Mártont és úgy jött ki. Igaz akkor sírt, mert egy kisfiú leöntötte a pólóját, de inkább már fáradt volt. Bezzeg mikor hazaérnek akkor feldobódva nem akarnak lefeküdni :twisted:
Éjjel azért sírhatott sokszor, mert reggelre taknyos lett, gondolom nehezen kapott levegőt.
Márton ma reggel apával ment, Janka velem :roll:
Azért remélem Márton is visszaszokik, vidáman jött ma haza.

Hajnus, én is alig bírok hozzászokni, hogy időre cipelem őket... Ágnes meg kicsit kikeveredik és sokkal nyűgösebb.
na de ha ottalszanak majd akkor jobb lesz. Remélem nem kell sokáig ingáznom!
amica

Nadine!Juj,de jó,hogy ennyit hízott!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És gratula a fogmeginduláshoz is!!!!!! :D :D :D :D
Anyudnak meg az lenne a legjobb ha már tényleg kipakolnák és nem lennének gondjai.

Na én leléptem megyünk a Husival csavizni!! :D

Ja Katus!!Gratula 16.foghoz!!
Vendég

Gabó,
jó csavizást, szép idő van! :)

Andi,
hűűű, akkor van világ... De az a lényeg, hogy szépen lassan belejönnek ők is, ti is... :)

nadine81

Nem mondjátok komolyan, hogy azóta nem írt senki!!! :(

nadine81

Sziasztok!

nagyon szépek a gyerköcök kicsik is nagyok is :D

Hajnus:nem lehet elég korán kezdeni!Nem semmi a nagyfiad :shock: :D igazi Casanova!

Eszty:jobbulást.nem kellemes a felfázás de talán hamar elmulik.nagyon jo a kép mikor Szonja recepciost alakit :D :lol:

Viol:gyönyörü szép Dorka kereszetlös rucija.mindjárt itt van már csak 3hét.jesszus micsoda gyorsan megy az idö! :shock: :D

Gabo:örülök hogy Levi meggyogyult.de most már te is talán kikeveredsz belöle.reméljük.szerencsés a párod h. nem kapta el.

mi holnap megyünk pestre a reptérre.barátainkat visszük fel.de utanna meg szeretnénk vmit csinálni!ötletetek van?állatkertre vagy vidámparkra gondoltam.de vidámpark csak déltöl 6ig van :cry:

meg van itt pár kép amit szerettem volna feltenni de nem sikerül sehogy sem.hüle vok hozzáááááááááá!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

mindjárt lesz a született feleségek!!!!!!!!
Vivi már 7kor kidölt ugyh. nyugiban tudom nézni :D
Ti is nézitek?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus,
én nem nézem a feleségeket, hanem a Szökést. :)
Ha nem megy a képfeltöltés, küldd el mailben, felteszem. Ha gondolod. :)

nadine81

Basszus nemrég találtam egy fényképet magamról... :shock: Még fénykoromban készült... :shock: Na jó, kb egy évvel terhesség előtt... :shock: Hááát, szeretnék újra majd valamikor úúúgy kinézni... :shock: Már el is terveztem, hogy felveszem ugyanazt a göncöt - ami nem volt sok :oops: - beállok ugyanabba a pózba és mehet a fotó. :lol: De ezt mind csak akkor, ha már úgy ítélem meg, hogy elértem azt a súlyt, vagy legalábbis megközelítem... :lol: :lol: :lol:

nadine81

elküldtem Viol.nagyon kösziii.milyen "gönc"volt rajtad??????
:lol: :lol:
kell a 18as karika? :oops: :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Mindjárt nézem!

Egy baby-doll felsője és egy francia bugyi volt rajtam, szal elvileg nem kéne a 18-as karika, de azért inkább csak itthoni nézegetésre készíttettem... :) :) :) Amúgy sztem szép, csak hát mégis... :) :) :)

nadine81

Melyik címre jön? Freemail vagy easymail?

nadine81

Figyu Beus!

Mivel te vagy itt most, lenne hozzád egy kérésem. Van az easymail-es postafiókomban egy mail-em, amit szeretnék továbbküldeni az itteni csajoknak, beleértve téged is. A gond csak az, hogy az easymailből valamiért nem tudok freemailre semmit küldeni és itt a többségnek az van. Szóval azt szeretném kérni: elküldeném neked a mailt (te nem freemailes vagy) te pedig küld el nekem a ggviol@freemail.hu-ra. És akkor onnan én már el tudom küldeni mindenkinek. Remélem érthető voltam... :lol: :shock: :lol:
Segítenél? :)

nadine81

easymailre küldtem.persze küldd el a citromailre vagy a vipmailre aztan küldöm.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hogy a jó francba, ma éppen semmit nem tudok küldeni az easymailből... :evil: :evil: :evil: Hogy szakadjon rájuk az ég, b@sszák meg... :evil: :evil: :evil: Nem is tudom miért használom azt a sz@r postafiókot, hiába van beállítva a spam-szűrő, minden nap legalább 10-12 db angol nyelvű szemetet-sz@rt kapok... :evil: :evil: :evil: De freemailbe bezzeg nemtok semmit küldeni és ma valahogy semmire sem hajlandó ez a retkes tetű... :evil: :evil: :evil: Hűűű... :evil: :evil: :evil:

nadine81

Szal, Beus, köszönöm, de akkor ezt elnapolom.
Remélem fogadni azért tudom a leveleket... :evil: :evil: :evil:

Nekem a következő címek vannak meg:

Reni
Erika (Nercsi)
Hajnus
Beus
Katus
Eszti
Zsani
Gabó
Ági
Niki

Aki itt nem olvasta a nevét, de szeretné megkapni, küldje el a címét a ggviol@freemail.hu-ra. Megéri, sztem borzasztóan szép az a mail. Lehet, hogy valaki már látta is... :)

nadine81

Na most mérgemben el is megyek fürdeni...

nadine81

nem kaptad meg a mailt?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Amíg megnéztem, addig még nem. Most onnan kiléptem. Ha nem gond, küldd a képeket a freemail-re, pancsi után jövök és megnézem ott is. Mindenképpen jövök, mert nem is kapcsolom ki a gépet.

Most folyik a vizecském a kádacskámba...

nadine81

Nadine!Nem dobod fel azt a bizonyos képet?

Beus!Állatkertbe menjetek nagyon állat!!Élvezni fogjátok!!!

mi jól elszórakoztunk a városba vettünk két autót egy perselyt a Dominak meg az egyik autót is.Aztán voltunk gyógyszertárba és végül cipőt venni magamnak.Nikét vettem nem ezt akartam,mert Fila párti vagyok,de ez volt.Amúgy nem néz ki rosszul csak kiváncsi leszek meddig lesz tartósan jó cipő.A Filám 6-évet húzott ki és imádtam.Na jó mára ennyit megyek feleségeket nézni!

Szép álmokat!!!
Vendég

Én nem vettem észre hogy bárki is szerelmetes lenne (rajtam kívül :oops: ) a fiamba, ő se mesélt ilyet...
Van egy lány az osztályába aki tetszik neki (Réka), hát mit mondjak, tényleg szép kislány :oops: :oops:
Én úgy tudom, csak plátói a szerelem. :D Náluk ez épp ciki dolognak számít. Hmmm, ki érti ezt? :wink:
Vendég

Sziasztok!Katus!Találkozhatunk ma a Torna utca sarkánál?!Visszafordultam és láttam Te is.Babakocsival voltunk.Délután 3óra körül.
kola2

az én e-mailem: veronikabertha@hotmail.com.
Én is megyek feleségezni, jó éjt!!!!
Vendég

Virágnak a szomszéd kisfiú tetszik :D A kissrácnak is mert mindig puszilkodnak meg egymás kezét fogják.Olyan édesek :P
kola2

Na,
mindenki feleségeket néz? Csak én vagyok ilyen brutál, hogy börtönös filmet nézek? :)

Gabó,
hááát, nemtom feltenném-e. Ha gondolod, elküldöm mailben, ot nézegetheted! Aztán majd elmondod, hogy te feltennéd-e. :)
Akkor jót vásároltál! Cipő, két kocsi... :) Ejj, de mennyi manid lett! :) És van annyi hely a garázsban? :)

Beus,
freemail-re sem jött, majd holnap nézem újra. :)

Vero,
felvettelek a listámra... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Jó éjt!

nadine81

Viol, én a helyszínelőket néztem :lol: :lol: :lol:

Ma már nem sírtak se éjjel, se reggel :wink:
Az óvónéni szerint Janka egész nap vigyorog :D
Márton jobban szeret korán menni apával, úgy ő is rendben van.
Az alvás még csak a jövő hét végén jöhet szóba azt mondták.
Mindjárt teszek képet a mi kirándulásainkról!!!!!!!!!! Minden nap munkagépeket nézünk hol itt, hol ott :roll:
Van elág a városban...
Tegnaptól meg délutánonként a faipari vásárba járunk, Mártont minden műszaki dolog elvarázsol.
amica

Kép

Kép
amica

Hali,
mindjárt olvasok! :)

Beus,
most nézem aképeket, kicsinyítem, aztán feldobom. :)

nadine81

Kép

Kép

Kép

Még van egy, csak azt most valamiért nem engedni feltenni ez a sz@r. Mindjárt próbálom még! :)

nadine81

Addig írom, hogy különben a Peti tiszta Gyula! :)

Ja, ezt Beusnak írom! :) Viszont Vivi meg inkább te! :) :) Kíváncsi vagyok a második csemete kire fog majd hasonlítani! :) Bár mikor Vivi pici volt én inkább a Petit láttam benne... :)

Andi,
akkor te is brutál vagy? :) :) :) Jó. :) :)
Na, akkor ez az ovi-ügy nagyon hamar megoldódott! :)
Gábor is volt a kiállításon, mint Velux :D, és azt mondta rengeteg minden van, fajátékok is! :) És nagyon szépek! :) Jövőre már Dorka is kap valamit! :)

nadine81

Kép

Hol és hogyan tetted rá ezeket a csudi dolgokat? :)

nadine81

köszi Viol!!!!!!!
igen sokan mondják hogy most rám hasonlit kiskorában meg inkább Petire.
az Attila akinek most volt lagzijuk,ö csinálta valahogy valami cd-t adtak pluszba a géphez és ilyeneket lehet vele csinálni.és csinált nekünk egy királylányt :D
Viszont a Gyuri mégjobban apja!!!!!mintha klonok lennének! :lol:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

És hogy vannak a betegek?

Eszti, alsó fertáj? :oops:

Gabó, a szemed?

Erika, Alíz eredménye délelőtt lesz meg vagy délután? Akkor továbbra is jól van?

Remélem más nem beteg és nem is felejtettem ki... :oops:

nadine81

Csinált nektek egy királylányt?? :) Vivi már az volt, max most kapott koronát! :)
Attila és Zsuzsi voltak már nászúton?

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?