Feltettem a képeket a képtárba... Rvan-ék képtára is új!
Aki szeretne újabb képeket feltenni az küldje el e-mailben...
Rkata!:)
Vincus gyönyörű kisfiú, lehet még neked nem is mondtam, de a háttérben már agyon dicsértem:)))
Szerintem a képtárba is belehetne tenni, nem???
))
Most nézem, mindnyájan hiányoztok onnan:((( És a táblázatból is... Hogy hogy kimaradtatok?
Annyira kíváncsi vagyok már élőben is a Csengére meg a Vincusra is:)))
Gilice!:)
Csajszikák gyönyörűek!!!:)) Olyan édesek a képeken:) Most jön majd a nehezebb része mikor elindulnak...
De szerintem simán megoldjátok majd:))) Egyik balra, másik bébi jobbra:)) Olyna képet is majd!!!:)))
Amneris!:)
Zituska minden képen tündéri!!!:))
Vivi1!:)
Most olvasom, hoyg küldtél mailt... Hováááááá????Nem érkezett hozzám.
A táblis mailemre küld légyszi! Várom:)))
Hááát igen, a sok-sok lombik nagyon megviseli az embert, az a sok hormon olyan változásokat is okozhat, hogy jobb lett volna, ha nem is kezdjük el...
Ráadásul az egész egy szenvedélybetegséghez hasonlít, ha elkezded, nagyon nehéz abbahagyni...
Te is így élted meg? Vagy azért te jobban vetted az akadályt??
Szobáról várom a képeket!!! Biztosan nagyon szép lesz!:)
Uhh, most olvasom csak, mediterrán stílusú nyaraló??? Jajjjj...!!! Nagyon irigykedem:) Ugye majd láthatunk képeket???
Biztos nagyon-nagyon szuper lesz, és a gyermeketeiknek meg hatalmas öröm, ha mehetnek!:)
Rvan!:)
Norisz részéről is kölcsönös a vonzódás:)))) De hidd el, nemcsak Gábor iránt;)
És szerintem azt is hidd el, hoyg a kislánynak is örülne Gábor, főleg, hogy a csajok apásak leginkább:P
A hordozó nagyon szép színű és mivel concorde biztonságos is!:))) Köszi a képet, nagyon szép:)))
Anyukádnak jó egészséget kívánunk!!!
Hajnal: Én éjjeli bagoly tipus vagyok és utálok korán kelni, de hát muszály akkor kelni, mikor Norisz is:))) Este lefekszik Norisz és akkor marad idő magamra... tanulni, olvasni, netezni, csacsogni, e-mailezni, takarítani, mosogatni, vasalni, mosni stb..
))
Norisz annyi mindenbe kotnyeleskedik és annyira kíváncsi-fáncsi, hogy nem tudok takarítani nappal csak részben... A főzéssel is hadilábon állok, ha pl. nem alszik eleget, akkor örülök, hogy Tamás tud rá vigyázni addig...
Babakocsiból nem tudsz utánrendelni??
Tviky!:)
Örülök, hogy sikerült anyósodékkal átbeszélni a dolgokat!! Saját tapasztalatból tudom, hogy a sok beszélgetés meghozza az eredményét, az út ahhoz, hoyg megértsék, az örökbefogadás nem arról szól mint régen!! Nem nevelőszülőség, nem átmeneteti dolog stb, stb...! Az emberek sokkal elfogadóbbak, és sokkal jobban átérzik ill. tudják hogy az örökbefogadott gyermekünket sokkal jobban szeretjük, mintha spontán gyermek lenne... (Azért ez így durván hangzik, de remélem tudjátok hoyg értem... A sajátot is szeretnénk ennyire, de mégis más, hogy ilyen sokat vártunk rá, más...)
Ugye milyen jó érzés volt a ruhákat válogatni?? És ezek a darabok nagyon jók lesznek, sokszor kénylemesebbek a hazsnált ruháink, mint amit újonnan veszünk...
A torta elfogyott, mert szétosztottuk, ill, Norisz anyucija is többször megkostólta, és nagyon sajnálta, hoyg kisfia nem eheti mééég...
Különben nagy butaság volt 2 tortát csináltatni, mert az övéből annyit kostólt amit a kezén láttok, és azt is kiköpte, hogy fújjj:))) Bárcsak anyucit is így nevelték volna:)))
Egyébként nagyon finom volt a marcipán alatt puncs torta volt, de nem az a sötét cukrászdás töltelék, hanem frissen készített puha viágos tölteléke volt meggydarabokkal... isteni volt:)) jajjj...
Szívesen szétosztottam volna köztetek, de sajnos még a mai világban ez nem lehetséges, de ahányan felköszöntöttétek Noriszt, tényleg lehetett volna egy virtuális buli:))
Na mire Norisz nagy lesz, már lehet, hoyg ez nem csak gondolat lesz... Ki tudja?:)
Szuperboszi!:)
Régen láttunk képeket...
A szűzek tényleg hisztisek, ezt állítom;)))
Hogy vagy?? Nem nehéz a kicsi Zóra??:)
Diti!:)
Sajnos Mátét elfelejtettük lefotózni, nem volt nálatok fényképező??? Úgy sajnálom:(((
Így se rólatok, se Mátéról semmi, csak az emlékkép:((
Sajnálom a haviproblémát...
Sajnos nekem sincs rendben minden, de nem vészes...
nekem csak a kilók maradtak:((((Mondjuk hamarosan névnapozok, és ha minden igaz a meglepetésajándékom easy shaper lesz.. nagyon örülnék neki!;)) Hátha változna már valami... Van valakinek ezirányú easy shaper tapasztalata?? ))
Máténak jobbulást! Használsz Nasivin-t, nálunk az sokszor bejön és nem alakul ki a nagyon taknyos állapot...?
Rayo!:)
"Imádom, mikor az arca és a nyaka közötti részt puszilom, olyan kis kövér ott, olyan puha és finom...
Nem hangzik idétlenül?????"Neeeem, és az ha a férjem mondja nekem ugyamezt??
)))))))))
Hogy van már a lábad? Fáj még?
A kicsi Regi annyira csudaszép:)) Miért van az, hoyg csak 1 menyem lehet??????
És azt a képet nem mutizod meg a többieknek amit én is kaptam?? Hát azon a hasonlóság már nem is kérdés!!:)
A fürdőszobátok csempéje megegyezik a miénkkel:) Mit eszik Regi?? Nutellát??
Kizsó!:)
Gyermekeid olyan aranyosak:))) Sokat emlegetjük őket azóta is...!!
Atan!:)
Várom a fotót azért!!!:) A kishugi nagyon jó ötlet, tényleg nagyon hiányzik, legalábbis látom, hogy naggyooon tudnátok szeretni:)))
Nagyon örülök a döntéseteknek, és nagyon szorítok!!!:)
kavicska!:)
Igazolványod megvan már?
A csámcsogásról annyit, hogy hiába tudják az mebrek, mégis mikor megérkezik a baba, jó pár napig/hétig téma lesz... és utána, mintha vérszerinti lenne, nem lesz téma többé!!:))))
Sőt! Mi azt vesszük észre, hoyg Norisz nagyon nagyon sok szeretetet kap mindenkitől, néha már nekünk rossz érzés, mikor társaságban Noriszt jobban körülugrálják... Pl. tegnap is a tanácsadáson(1 éves vizsgálat), Norisz annyi szeretetet kapott, és mindneki szeretgette, még a dr.nőre rá is szóltak, hoyg ne szeretgesse már azt a gyerkeet csak kesztyűben érjen hozzá:))) /persze csak viccelődtek vele!:)/
Tuti eltanulja a babátok a bújást!!! Norisz már úgy adja a puszikat, hogy mindkettőnknek egyszerre:)))
Kíváncsian várom a képeket!
Tirza!:)
"Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor majd mi is összebújhatunk a babánkkal, nagyon jó lehet már nektek babás csajok!"Olyan hamar eljön ez a pillanat is!!! Nemsokára te is emlékezni fogsz ezekra a mondataidra:)))
Köszike a dics. a képek miatt!:) Igen, 4 játékhangszert kapott, és nagyon szép hangja van a xilofonos zongorának:)) És az nem is látszik a képen, hoy a labda is zenélős... 16féle hangot ad, és olyan járművek hangjait amit éppen megnyom, autó, vonat, repülő, tűzoltó stb... Ja és a slusszpoén, hogy magától gurul a labda kigyózó mozgással:))) Norisz egyébként is imádja a labdákat és a zenélős játékokat, és ha láttátok volna, mennyire rácsodálkozott, hoyg ez magától gurul..?:)))
Küldök képet a konyháról hamarosan, csak meg kell keresnem a képeket! Igen, nekem is a meleg színek jönek be:) Sajnos az egész lakás még nem tudta átvenni ezt a hangulatot, de rajta vagyok:)
A tupis edénykék nagyon bejönnek, de mióta Norisz van, nem nagyon veszem... Mondjuk örök élet mindegyik, ez tény, de inkább Noriszra költök... Azért ha valami nagyon akciós akkor nem bírom megállni:))
Neked mik vannak meg? A kocsi nagyon szép!:))) Én kaphatnék képet a lakásotkról, látok ott egy nagyon szép üvegtéglás részt, az mi??
Ancsúr!:)
olyan jó, hogy itt vagy:))) Ne bújj el megint...
És milyen a tanítás, mesélj??:)
Ohh a párod gitározik, hogy fog neki örülni a babátok:))) ha belegondolok, hogy Norisz mennyire szereti az én hamis hangomat:)))
Hát el is hiszem, hoyg könnyes lett a szemed! DE hát ez csak a kezdet!!;)
Naninga!:)
Nincs mit!
Az újszülött betét nálunk maradt! Majd valahogy megoldom, hoyg odaérjen időben:)))
Különben gondoltam én, hogy Zsófi beleül majd, csak azt hittem, hogy a CD-ket addig kiveszi valaki:)) Persze el is felejtettem mondani Kizsónak, hogy ott vannak a CD-k:)))
De mondjuk akkor sem történt volna semmi, ha összetörnek, másolok másikat;)
A dokinak az első nap ki kell mennie, legalábbis nálunk!! Mondjuk az örökbefogadás miatt, jobb ha ti szóltok, hogy mielőbb menjen, mert később érkezik a híre a babának hozzájuk.. (legalábbis nálunk)
És igen, érdeklődhetsz már, hogy melyikhez menjetek...
Süni!:)
Köszi!
Hiányoltalak nagyon! Vártuk Miklóskát, biztos ő is jól érezte volna magát, mert sok hasonló korú gyermek volt, Kingus meg annyira édesen játszott velük!:)
Várjuk a képeket és nem csak az ágyneműről!!;)
nevetesdel!:)
Köszönjük szépen!
Szerintem hívd fel a területileg illetékes gyámhivatalt ott mindent elmondanak!!! Ne félj tőlük, nem harapnak, mindenhol más a szokás általában...
A környezettanulmány, nagyon laza... (nálunk az volt..) Nézték a tisztaságot és a férőhelyet, és az egészet átfogóan... Nekünk akkor még konyhánk sem volt éppen, úgyhogy nem kell mindennek meglennie...
De hallottam már olyat, ahol a fiókba is benéztek, bár ez szerintem nem szabályos..
Sok sikert! Jajj látom, már a többiek is leírták, szóval úgy van ahogy mondták:))
Obea!:)
Nagyon szép Gréti még mindig, napról napra nő, hihetetlen:)))
Marcianyú!:)
Köszönjük szépen!:) Szívesen!
Kicsi Liliről nincs még valami hír esetleg? Szorítok!!!:) Marci várja már?? Miként fogadja a dolgot?
Struga2!:)
Köszike:))
Lányodról nem teszel fel képet? Olyan jó lenne...
Noriszról:
Képzeljétek már jó 1 hete elkezdett kacagni... Vagyis szerintünk utánozza a szülei nevetését "hahahaha..":)))
DE írhatom azt is, hogy az én "röhögésem" is bejön neki, vagyis próbálja utánozni, Tamással meg jókat nevetünk rajta, hát igen, ha ilyen környezetben van, mit tanulna meg mást...
))
És tegnap volt 78 cm, 8900 gramm.
A refluxa mérséklődött:))) Bár ha nem lesz az igazi, akkor megyünk majd Jiny Szentesre..
Móni, nagyon köszönöm az allergiavizsgálat tájékoztatóját!! Erről én még csak tőled hallottam! Köszi szépen:)))
Szóval nálunk minden rendben!
Lányok!
Nincs kedvetek mindannyiótoknak talizni egyet? Úgy vettem észre, hogy sokunknak lenne kedve ismét...
Süniéknél mi nagyon jól éreztük magunkat, ez a tornatermes megoldás a gyerekeknek is tökéletes volt... Naaaa???
És Süni olyan jól megszervezte tavasszal...
Puszi mindnekinek, bocsi a hosszúért, de hajnal óta írom, mert próbáltam behozni a lemaradást...