Sziasztok!
Aniko! JAJ, DE JO! JAJ, DE JO! En ereztem, hogy a nagy hallgatasod mogott van valami szep "titok". Adjon az Isten neked sok egeszseget,
legyenk szep babaink (
Brill, ez neked is szol, meg minden
kismaminak!)
Lanyok, egy kerdes: az jo, ha kis fajdalmaim vannak, mar tobb, mint egy hete....tudom, emlitik sokan a mensi elotti fajdalmat, csak nekem nem fajt soha:) igy hat nincs viszonyitasi alap...Ugy erzem, mintha szorulna ossze a mehem, de csak par pillanatra, aztan abbajagyja. Remelem, ennek igy kell lennie.
Rokacsalad...koszonom, nem kerek!! Habar lehet, hogy jobb lenne ha (gyengebb gyomruak ne olvassak tovabb!) ledugnam az ujjam a torkomba es megkonnyebbulnek, igy nem emelyegnek egesz nap. Na de hat a kicsi Mazsolamert mindent! Mar nagyon varom, hogy menjek a doki bacsihoz, es megnyugtasson, hogy minden a helyen van:)
Anyukamnak 24-en van szulinapja, (nagymamamnak 27-en) szeretnem meglepni ezzel a hirrel...jo lenne valami kis babas ajandek. Tippek?
UI. a kinai naptaras dolog szep lenne ha bejonne...fiut josol:) (en meg lany vagyok, az uram meg fiu, ez szerencses, nem?