Szép jó reggelt!
Pupy!
Gyönyörűek vagytok!!!Látod, mondtam én, hogy mostmár minden rendben lesz!Örülök az állásodnak is!Érezd ott jól magad!
Még egyszer gratulálok!Legyetek nagyon-nagyon boldogok!
Én is most nosztalgiáztam egy kicsit, nekünk is ilyen gyorsan pörögtek az események, még Einstein bácsi is eszembe jutott a relativitás elméletével, hogy ilyenkor bezzeg telik az idő!
Én is reggel 7-kor azt mondtam, hogy akkor még1x nekifuthatunk
Én bennem is hasonló érzések játszódtak le.
Összefoglalót nem tudok, én is lemaradtam egy kicsit a 7végén, most meh netünk nem volt(már megcsinálták), meg beteg voltam a napokban, de már egész jól vagyok.
Anikó holnap megy vérvételre, Brill és Nomi az új zebrások.
Mátráról akkor tudsz.
Sajnos többet nem tudok most hirtelen, mondom én is lemaradásban vagyok.Bocsi Lányok!
Még vmi:Nagyon örülök, hogy el tudod engedni Bubikát, és a jövőbe tekintesz, így is kell.
Annácska!
Peti nagyon vagány fickó
Juca!
Nagyon szuper sztori, jól feltaláltad magad!sajnos tapasztalataim szerint sok szülő pihenni megy a játszótérre, mivel a gyerek ott biztonságban van, ő pedig pletyizhet a többi anyukával.A ygerek pedig játszon maga, nehogy már anyukának homokos legyen a lába!
Tisztlet a kivételnek.Úgy sajnáltam azokat a gyerekeket, akikkel nem játszott az anyukájuk, pedig úgy kérte őt , hisz nem minden gyerek barátkozik könnyen, vagy csak szeretne az anyjával lenni, játszani.
Én akkor megfogadtam, hogy ha lesz gyerekem akkor nem így fogok vele viselkedni.Persze az anyukáknak is kell kikapcsolódás, meg a pletyi, de ha az a gyerek kifejezetten őt kéri, akkor ne utasítsa vissza!Ezek az évek nem jönnek vissza.Aztán majd csodálkoznak, hogy a kamasz ygereke nem beszél meg vele semmit, nem fordul hozzá a problémáival.Erre is láttam sajnos példát.Volt egy 7 éves kislány, akire rendszeresen vigyáztam, és sokszor elsírta nekem, hogy őt nem is szeretik, és miért született ő nekik?
Nagyon szívszorító volt, és sajnos igaza volt, nem is nagyon tudtam rá mit mondani, a hazugságot egyből felismerte volna.Mikor elköltöztünk ide, akkor is síros éjszakája volt, hogy még én is itt hagyom
De befejezem, nem panaszkodom tovább.Csak azt nem értem, hogy aki nem ér rá gyereket vállalni, az miért szül mégis?
Évi!
A baba-mama torna nekem is szimpi, biztos ki fogom majd próbálni.Csajszi is ügyes volt!Nem hiába, hisz aki már ilyen koros...
Én a jövő7en megyek kismama tornára, gyógytornászok tartják.majd meglátjuk milyen lesz.
Anikó!
Megy a drukk holnapra!Gondolom már izgatott vagy.