Eszter, Era!
Akkor csütörtökön várlak benneteket! Era, még esetleg elküldöd priviben a telefonszámodat, hogy tudjuk egyeztetni a címet? Nagyon édi Martin ahogy nevet nagyot!
Pötyi és Tündi csoda édesek együtt, ahogy olvasgatnak, művelődnek
Annácska!
A talira mi is szívesen mennénk, és a hétvége jobb lenne nekünk is. Akár szombat, akár vasárnap. Az óvodai helyszín nagyon jó ötlet, nekem sose jutott volna eszembe.
Vali!
Gratulálok az iskolás nagyfiadhoz! Biztos gyorsan belerázódtok az új helyzetbe, és akkor mi is visszakapjuk a a régi sokatírós Valinkat
Anita!
Húúú, de ügyes Boti, hogy már ilyen szépen áll! Gratulálok!
Gyümölcsfoltra nekem az vált be, hogy jó alaposan (tocsogósra) bekenem Vanish mosószappannal, picit állni hagyom, mjad kimosom a mosógépbe, de a mosóporhoz is adok Vanisht. Eddig mindent kiszedett, és tökéletesen
Így nem csak az ecetes olló a megoldás
Mariannka!
Örülök, hogy nincs semmi gond Istvánkával. Engem nagyon érdekel, hogy mi az a házi feladat, amit csinálnotok kell? Éshogy lehet segíteni nekik kúszni? Mert a Dóri meg se próbál haladni. Ha egy játék túl messze van ahhoz, hogy elérje, akkor vagy keres egy közelebbit, vagy játszik inkább a lábával. Vagy bőg, hogy adjak neki valamit én... De érdekes, mert a kiságyban halad valahogy, mert egészen lenn szedem össze, a lábrésznél. Odáig elevickél valahogy, de az ágyán kívül nem produkálja ezt sehol...
Nancsika!
Azt hittem, hogy valaki hozzánk küldött el egy másic topicba szánt hozzászólást. Mire leesett végre, hogy te vagy az...
Petra!
Ezt a babaszobás oldalt én is szoktam nézegetni, de szerintem állatságokat írnak! 4 hós babának túrót málnával. A lehető legjobb választás
És az a legszebb a dologban, hogy dietetikus értékeli a beküldött recepteket!Azért vannak benne használható ötletek, de résen kell lenni. Egyszer azt hiszem Cory tett fel egy jó kis linket a szilárd ételek bevezetésének sorrendjéről, idemásolom neked:
http://otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm
Képzeljétek mi meg hol voltunk tegnap! Elmentünk baba-mama tornára. Tudjátok,amit 3 hónaposan bepróbáltunk egyszer, és csúfos vége lett, mert a Dóri szegénykém végigsírta az egészet. Most olyan remekül viselkedett, mint egy igazi nagylány
Kenguruval mentünk, és a villamost és a metrót is nagyon élvezte. Nézelődött, ismerkedett. Azt hittem megzabálom, olyan édes volt. Mikor pedig odaértünk az Istvánba a tornára, mindenkinek dobott egy vigyort
Lefektettem magam mellé a szőnyegre, körülraktam játékokkal, ő meg játszogatott, nézelődött, pasizott. Azt a földöntúli boldogságot, mikor megkapta más gyerek játékát! Mintha neki nem lett volna saját
A végén, mikor már nyűgösködtek a kölycik, és mindegyik közöttünk-mellettünk feküdt az volt a trükk, hogy egymás játékát adtuk nekik. Hogy milyen féltékenyen nézték, hogy másnál van az ő kis holmijuk, de olyan csönd lett! Mindenki boldogan játszott
Azért az utolsó 10 percet a biztonság kedvéért végignyüszögte a csaj, fel kellett vennem, de így is óriási haladás volt a múltkorihoz képest
Úgyhogy megyünk máskor is! Hazafelé meg elaludt a kenguruban hozzám bújva, olyan jó volt
Annyira büszke voltam rá, hogy azt elmondani se tudom!!! És este megint volt egy új produkcója: rámosolyogta, és erre akkora nevetésbe kezdett! Nem tudom, mi lehetett rajtam olyan vicces, de nagyon nevetett. Olyan igazi gyöngyöző kacaj volt, nagylányos
Szóval a reggeli szomszédos balhét leszámítva isteni napunk volt! Ja, és bunkóék reggel olyan kussban voltak, hogy ihaj. Mindegy, most már mindenképpen megcsináltatjuk a hangszigetelést