Új privát üzeneted érkezett!

Sis
Merre vagy????
Jössz holnap ugye?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Hű, Lacika belehúzott a mozgásfejlődésbe!

Jajj nehogy ellentmondásba kerüljek önmagammal. Múltkor írtam a másikba, hohy megőrültünk a munásoktól. Ami még enyhe kifejezés is. De az eredmény kárpótol mindenért és egy mással sosem veszekedtünk ezek miatt a dolgok miatt, sőt, egységfrontot kellett alkotni az ellenség ellen.

Maga az építkezés meg olyan kreatí dolog szerintem, a tervezgetést, belsőmunkákat annyira élveztem. És ha nem a saját életemmel, feszes költségvetéssel, banki számonkéréssel kéne játszanom (hanem a máséval :lol: ), azt nagyon bírnám.

ayse

Mi a baj a baskai stranddal?

Lányok!

Én tegnap akkorát zakóztam!
A teraszlépcsőn mentem le a kertbe a vacak kis kertbe használta cipőmben és akkoát zúgtam, majd bucskáztam (négy lépcsőfok)! Elterülte, mint a béka, szegény Lili tök megijedt. Tudtam, hogy nem tört csontom, de eltelt egy-két perc, amíg fel bírtam tápászkodni. Pár zúzódással megúsztam. Még pocakosan estem térdre, akkor annyira fájt hónapokig, hogy nem bírtam térdelni. Na most pont ott sérültem meg. Térdelni megint nem fogok egy jó ideig :evil:
ayse

Ayse, és mit tudnak csinálni a fülével?

Sildike, én is íímádom...persze, hogy beszállunk...úgy tűnik kocsi is lesz...de nem tudom mikor megyek, és hogy meddig maradunk...sok elintézni valónk van

Jaaaaaaaaaaj, úgy irigyellek titeket, hogy habfűrdőztök...szegény Tüncsikém, még sokáig várhat erre :(

Kép

Kép
prüntyi

Ayse

Basszus, 10 percet gondolkodtam azon, hogy kik azok a munások, azt hittem valami népi kifejezés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyszer Activytiztünk (jól írom) és egy barátnőm mondta, hogy ő olyan szót kapott, ami nem létezik. Mondtuk, hogy a társasban csak olyan szavak vannak, amelyek értelmesek és léteznek a magyar köznyelvben. Erre közölte velünk, hogy akkor valszínűleg ő segg hülye és magyarázza el helyette valaki más a (most úgy választom szét, ahogy ő) bohó csipkát.

Igen, Lacika megtáltosodott. 2,5 hónap alatt növesztett 8 fogat és már szinte jár. :lol: :lol: :lol:

Én egyszer terhesen a fürdőkádba estem be a széléről, mert pont akkor akartam lemosni a csempét. Persze a terhesagyammal annyi eszem már nem volt, hogy ne a káddal kezdjem, hanem a csempével. Szepen kisuvickoltam a kádat, jó csúszósra aztán ráálltam és persze beleestem. Apa jól le is tolt.

Én is kertészkedem ám mostanában. Tegnap vettem kb. 200 db virághagymát, amit holnap fogok elültetni, úgyhogy nálunk is olyan szép lesz a kert tavasszal, mint Barbi nagymamájának a telkén.

Én meg kitaláltam, hogy nem is rózsából fogok sövényt csinálni, hanem trombita virágból, és leanderből. Igaz hogy ki kell szedni télen, de a kopasz rózsabokrok is olyan lehangolóak.

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi

Oksi, gyertek bármikor, itthon vagyunk.

Szerintem akkor hozok egy fehércsokis, meg egy étcsokis profiterolt.

Az 30 db. 6-an plussz a gyerekek csak megeszünk annyit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi!
Valami aloés kezelést kapott, de majd megkérdezem pontosan. Sajnos ez hol jobb, hol rosszabb :(.

Sildike!
Hát igen egy-két betű kimaradt, látszik, hogy lopott időben írtam, el meg nem olvastam :oops: :oops: .
bohó csipka :lol: :lol:

ayse

Sildike, profiterolban én is benne vagyok, isteni dolog. Én a legjobban az étcsokisat szeretem, de a tejcsokisat is, a fehér csokit semmilyen formában nem komálom. Nyammm. De az elég tömény édesség, nem? 30 darab?

Lacika tényleg nagyon belehúzott :)

Prüntyi, azért nem biztos, hogy ekcémás a füle. Fogzáskor Julcsi is úgy kapkod a füléhez, hogy már kétszer megnézettem a doktornénivel, de semmi baja nem volt.

KépKép

KépKép
majola

Siazstok4

Megyünk mi is zerdán!

DUDANDI!!!

SÓS írd meg légyszi, hogy Nati befér-e egy 13kg-ig mérezetett bébihordóba, mert ha de, akkor hazahozunk benneteket is!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, nem ittam, csak jó kis cucc ez a melatonin :wink:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

És azt milyen alakban kell magunkhoz venni???!

Jucc!
Merre jársz?

ayse

Jó reggel Lányok!

Apa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kornélia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kornélia szokás szerint később jön, így nem tudtam kivinni apát az állomásra, akinek a busza késett, úgyhogy elvitte a kocsit, mert ma úgyis takarítás van, és az esti dugóban nem akar Szentendre felől hazönni Dunakeszire. Valahol megértem azért, csak így se Sziget, se profiterol. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kornélia legalább szólhatott volna, mert akkor kivihettem volna apát a vonathoz. Amikor meg felhívtam, akkor közölte, hogyd hát igen azt beszéltük meg de..... Semmi ne haragudj, vagy bocs nem szóltam. Brrrrr :twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted: Nem szeretem az ilyet. Soha nem bántam vele úgy, mint egy lakalmazottal, de hát mégis csak én fizetem nem?

Na mindegy viszont holnapra szép rend lesz, mire jöttök. Majd elszaladok reggel itt a cukiba tiramisu parfétortáért. Az is nagyon tuti, a tesóm szülinapjára azt vittünk és kb. 5 perc alatt fogyott el az egész.

Juci, Benianyu

A kápmegyeri szekció merre jár?

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Sis!
SóS írom, hogy Nati 9300gr, tehát úgy gondolom, befér a hurciba!
És nagyon köszönjük és imádunk! :lol: :lol:
melatonin?hmm? :roll: :shock: :roll:

Ayse!
Jaj, te szegény! :( Vigyázz magadra! Nagyon fáj még mindig? :cry:
munások :lol: :lol:

Ildi!
Miiiiiii?????Lacika lépeget? Mióta??????
Olyan jót röhögtem ezen a bohó csipkás sztorin! :lol:
Vizuális tipus vagyok, mint Benianyu :lol: és eszembe jutott, hogy hetekig nevettünk, amikor szakközepes koromban egy barátnőmmel rejtvényt fejtettünk és a rejtvényben ennek a szónak a megfelelőjét kérdezték: szopot-loszó. :shock: :shock:
Fél óráig nem jöttünk rá, mi a fenét jelent a szó, mire eszünkbe jutott, hogy lehagyták az ékezeteket, így szópótlószót keresnek! :lol: :lol:
30db profiterol?? Húúúúúúúú :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Csak egyet egyet lép, pl. a járókától az asztalhoz, az asztaltól a fotelhoz. Ezt azért nem nevezném lépegetésnek, de egy egy lépést már tesz kapaszkodó nélkül.

Anyósom magyartanár és hetekig gondolkodott, hogy mi a szar lehet az a pácsó, ami szinte minden kajában benne van. :lol: :lol: :lol:

Férjem pedig kiskorában azt nem értette, hogy miért forog a baba a fazékban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Pácsó is jó! :lol: :lol:

Na nem baj, majd legközelebb bűnözünk az olasz cukiból! :lol: :lol:

Lacika tök ügyes! :lol: Nagyon gyorsan fejlődik! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

A melatonin az alvásért felelős hormon :P

A szopott lószó sem rossz, a pácsón egysezr anyámmal ketten filóztunk, amikor is hazaért apám, és felvilágosított :D:D:D
Még véletlen sem tagathattuk le, hogy nőből vagyunk :D:D:D

Andi,
mél ment .)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Haláliak ezek az elírások, meg gondolkodóba ejtő szóösszetételek :) Jót nevetgélek itt magamban...

Ayse :) Köszi a hiányolást! Megvagyok, csak Gergő vasárnap estére megbetegedett, akkor nem tudtam jönni, mert nem tudott aludni egész éjjel, csak egy-egy órát bóbiskoltunk összebújva, amúgy sírt folyton :( Tegnap napközben még nagyon nyűgi volt, este jól aludt már, akkor vissza is tudtam olvasni, de mire írtam volna, rázendített, úgyhogy megint hozzá kellett bújnom. Köhög, és nagyon taknyos, nem tud szopizni sem, étvágya se sok. Láza nincs. Nyomom bele a homeos bogyókat, meg köhögésre szirupot, egyre jobb, remélem, hamar túl lesz rajta. Tegnap estére Balázs is rázendített a köhögésre, kicsit náthás is, de amúgy semmi baja, észre se veszi :) Épp ma akartam bejelentkezni vele a fogorvoshoz, de akkor halasztunk, mert tele nózival, meg köhögve még nehezebb lenne.
Remélem, Nálatok is levonul gyorsan ez a betegséghullám! Apa jobban van? Meghosszabbítja a nyári szünetet? Gyerkőcök már teléjesen rendben?

Sajna ebben az állapotban megint le kell mondanunk a Sildike-féle taliról, pedig esküszöm, készültem rá! Ha meggyógyult a család, asszem, összehozok itthon egy talit, ha jöttök, arra tutira el tudok menni... Mit szóltok?

Tündéék most nyaralnak, látom, ezek szerint el mert menni. Biztos minden szupi lesz!
A betegségekhez: irigylésre méltó, hogy Zita nem volt még beteg, miért haragudnánk, hogy erről ír???? Nemtom, min múlik ez. Balázs egy éves koráig hírből sem ismerte a betegségeket, akkor vettem neki az orrszívót is, addig nem is volt. És azóta is nagyon ritkán beteg, pedig kiderült, hogy immunhiányos. Gergő szinte havonta, kéthavonta náthás, igaz, láza csak oltások után volt, meg egyszer a háromnapos láznál, szóval súlyos állapotok nincsenek, de ezek az orrszívások is megviselnek bennünket. És mindketten anyatejesek, a szüleik is megegyeznek :)

Juci :) Költözés??? Nem is írtad eddig... Sok sikert hozzá!!!

Prüntyi :) Ahogy írod, nekem gyanús, hogy nem a glutén a ludas. Egyrészt az csak emésztési gondot okoz, külsőleg nem árt, és elvileg nem okoz bőrproblémát sem. A hasmenés inkább lehet jellemző, és a haspuffadás. Persze egyes embereknél nem a legjellemzőbb tüneteket produkálja. A kísérletezés nem fog ártani, az biztos, de reméljük, nem ilyen komoly a baj!

Sildike :) Laci mozgásfejlődése :D Miazhogy ez nem járás??? Szabadon lépeget, tehát jár! :lol:
Fogilag Gergő is belehúzott, másfél hónap alatt növesztett ki 5 fogat, 10 hónapig meg semmi...

Barbi szülinapis képeit megkuksiztam az ősziben, szuperek!!! És minden torta, minden kölök gyönyörű!/ már nemtom, melyiket hol láttam.../

Dóri :) Viki tényleg nagylány lett, és nagyon szép!

Kuha Gergőjének utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!

Asszem pénteken írtam utoljára.
Szombat délelőtt elrohantam a két gyerekkel a Fakopáncsba. Ott is hagytam 7Ezer pénzt. Gyönyörűségek vannak, érdemes menni, az biztos! Vettem Gergőnek is ajándékot, a délutáni vendégségbe is a gyerekeknek, Balázs is kapott apróságokat, és unokahugimnak is vásároltam / ő ma 9 éves/. Balázsnak találtam egy nagyon szupi dolgot: kis állatka / mi cicát vettünk, de van többféle/, ami homokórát tart a kezében, és hátul van egy fogkefetartója. A homokóra méri az időt, hogy addig mosnia kell a fogát. Na, ez nekünk nagyon találó, és be is jött, nagyon szereti!
Délután mentünk a házavatóra régi kollégámékhoz. Volt sok gyerek, meg felnőtt is, hatalmas kert hintával, homokozóval, beülős autóval, szóval gyerekek imádták. Volt bográcsos kaja, meg saslik, sok süti, én is imádtam... Beszélgetni a gyerekektől nem sokat tudtam, de azért az is volt. A ház szupi, nagyon szépen megcsinálták, odavoltam tőle. Ennek a srácnak már három lakását láttam / van, amit csak lakberendezési újságból/, mindegyiket ő csinálta, ő találja ki, milyen legyen, őrült jó ötletei vannak.
Négy gyerekük van, ebből a harmadik egyidős Balázzsal, és valamilyen méhen belüli fertőzés miatt agykárosodott lett. Négy hónapos volt, amikor utoljára találkoztunk, azóta semmit nem változott / látszólag/, sem mozogni, sem beszélni nem tud, folyik a nyála. Nagyon sajnáltam őket, pedig mindig úgy gondoltam, hogy ha én kerülnék hasonló helyzetbe, természetes lenne, hogy szeretem, és gondját viselem a gyerekemnek, hiszen az enyém. És meg van az oka, hogy engem választott. Tudom, hogy nehéz lenne, de így lenne normális. Nyilván ők is így gondolják, de így közelről látva még nehezebbnek tűnik. De ők egész máshogy látják Mátét, mint én, aki nem ismerem, és látszik, hogy nagyon szeretik, és mindent megtesznek érte. Az is eszembe jutott, hogy a falunkban volt egy anyuka, akinek beteg gyereke született, ő mondjuk mozogni nem tudott, de amúgy nagyon okos gyerek volt. Anyuka teljesen meggyötört volt, a vele egyidősekhez épest vagy húsz évvel öregebbnek nézett ki. Ismerőseimen viszont nem látszik semmi ilyesmi, olyanok, mint mindenki más, és ennek nagyon örülök!
Amúgy asszem, a srácok ott szedték össze a kórságot, az egyik gyerkőc is taknyos volt.
Vasárnap strandoltunk, gondoltuk, idén lehet, hogy utoljára. Fürdés nem volt, de így is klassz volt, csak én haldokoltam a fűben az allergiától, meg idegesített a rengeteg bogár...

Na, ennyi rólunk, most mennem kell, de remélem, tudok még jönni!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ma délelőtt jó nagy nyüglődés volt nálunk, Julcsi csak arra az egy órára volt önmaga, amig a parkban voltunk a kis barátnőivel. Aztán evés nélkül elaludt szegénykém. Azt mondják, front jön, amiatt lehet.

Sis, de jó, hogy ti is jöttök holnap!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Egy rossz hírrel jövök, Leon belázasodott :(
Már reggel is furi volt, hogy 1/2 9-kor, amikor Nolcsi felkelt, ő befordult a sarokba és aludt tovább. Bármennyire jó alvó, ez még rá se jellemző, hogy ilyen későn visszaalszik. :cry:
Gondoltam is, hogy remélem nem lesz beteg. Hát bejött.
Így a holnapi talira sem tudunk menni. :(

Zsuzsa!
Nagyon sajnálom, de lázas gyerekkel semmiképpen nem tudok menni, nehogy elkapjatok tőlünk ti is valamit. :(

Ildi!
Azért majd bepótoljuk a talit, remélem jövő hétre már jól leszünk.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Jaj, szegény Leonka! Remélem nem nagy a baj és gyorsan átlendül rajta! :( :(
Kár, hogy nem találkozunk holnap!

Ildi, lesz így is tali??

Ha igen és, nem jönnek Barbiék, Zsuzsa kimész Sisékkel?
Mi kitudunk buszozni Natival!!!

Jucc!
Gergőnek is jobbulást!

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi
Sajnálom, hogy Leon belázasodott. Remélem hamar meggyógyul.
Majd bepótoljuk a talit.

Andi
Persze lesz tali így is. Talán Zsuzsa tényleg befér Sisékhez.

Jucc
Gergőnek is jobbulást.

Mi a szar lehet a levegőben, hogy ennyi baba beteg.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek a tápis hozzászólást.
Ma megint hivtam a védőnőt és azt mondta,hogy még próbáljak meg másikat és ha az sem kell Melinek,akkor majd beszélünk a tejes dologról.
És képzeljétek el,ahhoz képest,hogy nem issza meg este a tápit,mióta nem cicil,átalussza az éjszakát!!!Ezt csak halkan mondom,nehogy elkiabáljam!! :wink:

ancsi26

Más:
A hétvégénk az nagyon sűrű lesz.
Itt Emődön,ahol anyukámék laknak Guiness-rekordra készül a város,mégpedig szalonnasütésből!!Nyam-nyam!
A lényege az hogy egy időben 1500 embernek kell egyszerre sütnie a fincsi szalcsit.Lesz egy csomó féle műsor.Már alig várom,hogy egy kicsit ropjam a táncot!Imádok táncolni,de már elég régen volt benne részem.
Ja ez szombaton lesz.Vasárnap pedig ugye Melinek a szüli-névnapja lesz.Hát nem fogunk unatkozni,az biztos.

Minden fénykép csodás!!
Betegeknek gyors gyógyulást!!

Puszi.

ancsi26

Barbi :)!
Leonkának jobbulást kívánunk! És reméljük Nolcsinak is jobb kedve lesz hamarosan.
Szerintem ez az idő. Nálunk tök fúj a szél, ki sem bírunk menni, pedig nagyon meleg van. Viszont felér egy szrítógéppel. Egy mosásnyi idő alatt megszárad a ruha!

Jucc :)!
Gyorsan gyógyuljon meg Gergő és Balázs!
Úgy látszik az esős augusztus előhívta a náthavírusokat.
Le velük!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Beteg baba :(:(:( Ez az egyik legnehezebb feladat az életben

MELIKÉNEK BOLDOG NÉV- ÉS SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

ayse

Jucc, lehet, hogy nem az, de annyire egyformák a tünetei a fogzásos bajokkal, hogy nem tudtam elmenni mellette, inkább ezt is megvizsgálom...

Ma voltunk Tüncsivel, a bőrgyogyinknál...a zabkivonatos tusfürdő (csalánkiütés) és a gluténes kaja közt nem hisz összefüggést...inkább azt mondja, hogy vagy meleg a víz Tüncsinek amiben fűrdik, vagy most hogy erősebb és több az allergén a levegőben ő is érzékenyebb a tusfűrdőkre...
a fej/fülvakarásra annyit mondott, hogy úgy látja ő is izzadékony típus, ezért szerinte inkább beizzad a feje és azért vakarja, de ha meg naponta mosom samponnal, akkor meg kiszárítja az amúgyis száraz bőrét....őrdögi kör! :( szóval, ha látjuk, hogy megizzad, este sima vízzel mossuk csak a haját/fejét...és adott egy gyógyis kutyulék sampont, azzal 1 héten csak 1-2x mossuk vele a fejét...

hát ennyi...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Ez azért jó hír. Én egyébként sem minden nap teszek tusfürdőt a gyerekek fürdővizébe, a hajukat pedig minden este leöblítem sima vízzel (nyáron), és kb. hetente kétszer mosom meg samponnal.

Van, ahol nem is fürdetik minden nap a gyerekeket. Egy vizes szivaccsal áttörölgetik a hajlataikat, meg az intim részeket, de nagy fürdés hetente kétszer van. A svédeknél pl. ilyen a csecsemőápolás, meg a svájciak sem fürdették minden nap a kisfiút, amikor itt voltak. Pedig ők még csak nem is spórolnak.

Szerintem ez a sok vegyszer, meg bőrkiszáradás, meg olajos, meg vizes testápoló mind egy nagy humbug. Én pl. soha nem kenem magam semmivel csak napozás után és nem is száraz a bőröm. A tesóm mindig tusfürdővel mosakodott és totál kiszáradt a bőre. Aztán elkezdte venni az igazi főzött szappant és mióta nem a hidratálós meg mittudoménmégmilyenes, aromapterápiás meg minden kutyafülés cuccokkal fürdik azóta tök szépen rendbejött a bőre.

Jól tönkreteszik a bőrünket ezzel a sok szarral, már kicsi korban, aztán ajánlják a jobbnál jobb hidratálós cuccokat, amivel még jobban hozzászoktatják a bőrt ahhoz, hogy ne legyen meg a saját természetes hidratáló képessége és méginkább meg kelljen venni a kozmetikai cuccokat.

Na basszus, most jól kiírtam magam.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc

Még azt akartam mondani, annnnyira aranyos vagy, de sajna azt, hogy egy héten 2-3 szor átfordul kapaszkodás nélkül az asztaltól a járókához, vagy a kanapéhoz, azt bármennyire is elfogul anya vagyok, sajna nem tudom járásként értékelni. De szerintem pár hét és tekerhetek utána. :lol: :lol: :lol:
Remélem mire nagyobb pocakom lesz, addigra már nem kell kézenfogva vezetgetni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike...nem baj...igazad van...akkor a gyógyis sem mind jó? Tényleg...igazi főzött szappan? hol kapni ilyet?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Majd megkérdezem. Igazi főzött szappan, egy kis méz van még benne, amúgy teljesen semleges illata van.
Valaki azt mondaná, hogy büdös, de én nagyon bírom az ilyen természetes dolgokat. Nem takarja el az ember saját illatát minden agyonillatosított cuccal. Márpedig szerintem az emberi bőr illata főleg pl. napozás után nagyon finom tud lennei.

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi, jobbulást kivánok Leonnak, remélem, ő is hamar túlteszi magát a lázon.
Kár, hogy nem tudunk holnap találkozni!

Azt még nem tudom, hogy mi tudunk-e menni. Sis, kereslek, remélem, megtalállak és akkor megkérdezem, esetleg fel tudnál-e venni minket :) , mert Andi felajánlotta, hogy ők mennének busszal.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

Írtam Sisnek üzit, hogy nézzen fel a netre, mert szeretnél vele dumálni.

Kép
Kép Kép
sildike

Már beszéltünk, jövünk :)

KépKép

KépKép
majola

Sildike!

Én hetetnte egyszer mosom Andris haját. Olyan szép tiszta, nem koszmós, nem látom okát, hogy gyakrabban tegyem. Lilinek még ritkábban kell. Mivel nagyon tiszta a levegő itt, neki meg nem zsírosodik a haja, nem kell gyakran. Kivéve az allergia szezon, ilyenkor gyakran mosunk, hogy kimossuk a polleneket.
Amióta szoptatok, nem kívánom a parfümöket magamon, pedig különben szeretem őket.

Ma Andris véletlenül a fejének az egyik oldalára ragasztott egy fél kölesgolyót :). Lili azt mondta, hogy olyan, mint egy fél cica. Erre a másik oldalára is ragasztottam egyet és olyan cuki lett! Jókat nevetgéltünk rajta, ezért ő is óriásiakat kacagott velünk. (Na jó, ha majd érti, hogy kinevetjük, nem teszek ilyet).

ayse

Sildike,
Ugrott a holnapi autójavítás, így mégis tudnánk menni a talira. Mehetünk? Juciékkal együtt jönnénk. :)

Barbi,
Jobbulást a Leonnak! Remélem, nem lesz komoly.

Ayse, Jucc,
Jobbulást kívánok a ti gyerekeiteknek is!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ayse,
Nagyon helyes jelenet lehetett Andriscica a kölesgolyókkal és ahogy veletek nevetett! :) Mi is csináltunk hasonlót. Dani mikor nyáron meggyet evett és tiszta maszat volt, kifestettük Benivel indiánnak a meggy levével. És olyan jót nevettünk rajta, ő meg velünk. :)
Én is egy héten egyszer mosom Dani haját, Beniét is csak strandolás és intenzív homokozás után gyakrabban. Danit még mindig gyógyszertári fürdetővel mosdatom és én is sokszor azzal szoktam fürdeni.
A parfümöket a terhességem előtt sem bírtam, de azóta hányingerig zavar az erős illat. Magamon nem viselem el, de még Apa after shave-jét sem bírom, ha épp borotvákozás után bemegyek utána a fürdőszobába. Pedig elvileg jó illata van.

benianyu

éalséoe hraéohfaéo háoeai táaogiu ewáag áapigew uapiew uaiewr

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Majombarom síkállat főfosboyler vagyok!

Írtam egy cosmót mindnekinek, és nem mentettem el :(

Szóval a lényeg, hogy megyünk holnbap, és visszük Zsuszáékat, megy hogy

Prüntyi,
nekünk az Ahimsa cég által gyártott Tulasi cuccok jöttek be nagyon, van szappan, tusf, testápoló, sampon, ajakápoló belőle, drogériákban és bioboltokban lehet kapni, én mindig a Kolosy téri piac emeletén lévő Bugáék Füvesboltja nevű helyen szereztem be :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, a lényeg lényege:

Ezek hidegen sajtolt növényi olajokból készülnek, és a szappanból van natúr, illóolajmentes is. Meg az ajakápolóból is, én télire mindig olyat veszek, és csak hetente egyszer, max kétszer kenem, míg a labelloval naponta többször :( :)

Ancsi,
MELCSINEK BOLDOG SZÜLI-NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Jucc, Barbi,
fiúkank jobbulást!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu :)!
Indiándani :):):)

Sis :)!
Bocsi, de olyan jót nevettem a káromkodásodon!

ayse

Asye,
én csak örülök, hogy örülsz :D
CicAndris szép lehetett, meg MeggylevesDániel is, Mátét még nem csúfoltuk ilyen közvetlenül.
Mondjuk neki csak el kell kezdeni a nyelvünkkel berregni, és csinálja, amíg rekeszizomszakadásban el nem hunyunk, szóval nem kis mókamester :D
Ma este apjával fürdött (mármint apa nem, csak guggolt mellette a kiskádnál), és pacsálta kifele a vizet, apa meg prüszkölt, és nevetett, csurgott a víz a szakálláról, Máté meg akkorákat kacagott rajta, hogy csuda!
Ja, és öniróniája is van ám, ami nagyon meglepett!
Valamelyik délután szopiztunk (azaz csak ő) a nagyágyon, már félálomban kiköpte a cicit, aztán mégis visszakérte, de kicsit feljebb tette a fejét, és ráharapott a könyökömre. Először azt hittem, bosszankodni fog, de akkorát nevetett, hogy legalább tíz percig abba se bírtuk hagyni :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csajok!

Van olyan topik, hogy 2006 tavaszi babák apukái. Olyan jót szórakoztam rajta :)

ayse

Halihó!

Hűűű csajok reagálnicsidőm, de fergeteges perceket szereztetek.
Apa már elvonult aludni, én itt fetrengtem a nevetéstől!

Beteg babóknak, mamóknak jobbulást!

Tomi fogzik, ennyit még nem szenvedtünk, szerencsére Apa az ügyeletes éjszaka, nem mintha én tudnék aludni amikor sír.
Persze nem kéne netezni és akkor kipihent lennék!!
Kismanóm is hasonlóképpen "jár", mint Lacika, persze "szörfözik" is rendesen.
Megyek alszom amíg tudok, általában 2-ig nyugi van.
Talizóknak jó talizást és jó időt, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Hú, nagyon elment az este... Balázzsal hatalmasakat nevettünk, annyira jó volt, csak a nagy jókedvben nehezen tudott elaludni.

Gergő most már lázas is kicsit, de sebaj, talán ennek köszönhetően hamarabb legyűri a kórt.

Köszönjük a jobbuláskívánásokat, vuduk is jöhetnek persze, remélem, hamar hatnak. Mi is jobbulást kívánunk a betegeknek, fogzóknak, allergiásoknak!

Holnapi talihoz a legjobbakat, képeket pedig várjuk, hamár nem lehetünk ott :(

Az én talimra nem reagált senki...

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó estét Lányok!

Vaze Jackass-t nézek apával. Kééééééész vagyok, ezek nemnormálisidiótabarmok.

Benianyi, Juci

Gyertek gyertek. :lol: :lol: :lol: :lol: Éljen, éljen egyre többen vagyunk. A spontán bulik a legjobbak. Már lánykoromban is így volt és ez azóta sem változott.

Zsuzsa, Sis

Akkorénmegmiterőlködömhatiúgyisilyenügysenleszerveztekmindent.

Röhögés

Tök fura, de Bazsika is szokott számára vicces szavakon nevetni egész hosszú ideig, pl. amikor Laci sikít egyet, aztán Bazsi is és utána Laci megint, akkor mondom, hogy: Bazsika Lacika letromfolt, akkor ezen a Bazsi mindig röhög. Én meg egyre csak mondom. Tök jó hülyét csinálni a gyerekből ugye Ayse.

Ayse

Lassan már Ti is jöhetnétek hozzánk.

Még az utolsó pillanatban is beesthet bárki.

Hallod Thomasanne???

Na megyek vissza Jackass-ékhez. Meg apához is.

Pusszantás, és a holnapi viszont látásra.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt Lányok!

Juci!!!! Nagyon sog boldog születésnapot kívánunk.

Mea
Lívikének nagyon sok boldog szülinapot kívánunk.

Megyek pizzatésztát gyúrni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Mit hozzunk? :) Profiterolt sajnos nem tudunk. :)

benianyu

Jó reggelt!

Talizók!
Jó talizást! :)

Tegnap a maratoni szülőiértekezleten (5-től fél 8-ig tartott) rámtört úgy az allergia, pedig sosem voltam az, hogy éjjel is alig tudtam aludni valamicskét... :x :evil: Kapar a torkom, prüszkölök, folyik az orrom és a fülem is viszket meg fáj meg mit tudom én. Na, remélem jobb lesz mára.. bár sajna nem úgy tűnik.. :roll:

Mea!
sten éltesse Lívit! :)

Dóri
Vendég

sten = Isten éltesse :oops:
Vendég

Egy kis Liliduma:

- Anyu, mikor kapok olyan Mónikát?
- ???
- Hát tudod! - és mutatja: a szája előtt hadonászik a kezével.
- Jaaaaaa! Szájharmónikát!

ayse

Benianyu

Amit gondoltok. Ha nem szeretitek az ásványvizet, akkor üdítőt, mert az nálunk sosincs.
Sütök pizzát, meg fonettit, úgyhogy kaja, meg édesség az lesz.

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri!
Jobbulást kívánok!

TALIZÓKNAK JÓ MULATÁST!!!!

Sildike!
Mi most nem visszük a vírusokat Hozzátok!
(Jó kis indokot találtam, ugye? :evil: :wink: )

Jucc!
Én szívesen megyek, ha pénteken tartod, és nem vagyunk betegek!!!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?