Sziasztok!
Haláliak ezek az elírások, meg gondolkodóba ejtő szóösszetételek
Jót nevetgélek itt magamban...
Ayse
Köszi a hiányolást! Megvagyok, csak Gergő vasárnap estére megbetegedett, akkor nem tudtam jönni, mert nem tudott aludni egész éjjel, csak egy-egy órát bóbiskoltunk összebújva, amúgy sírt folyton
Tegnap napközben még nagyon nyűgi volt, este jól aludt már, akkor vissza is tudtam olvasni, de mire írtam volna, rázendített, úgyhogy megint hozzá kellett bújnom. Köhög, és nagyon taknyos, nem tud szopizni sem, étvágya se sok. Láza nincs. Nyomom bele a homeos bogyókat, meg köhögésre szirupot, egyre jobb, remélem, hamar túl lesz rajta. Tegnap estére Balázs is rázendített a köhögésre, kicsit náthás is, de amúgy semmi baja, észre se veszi
Épp ma akartam bejelentkezni vele a fogorvoshoz, de akkor halasztunk, mert tele nózival, meg köhögve még nehezebb lenne.
Remélem, Nálatok is levonul gyorsan ez a betegséghullám! Apa jobban van? Meghosszabbítja a nyári szünetet? Gyerkőcök már teléjesen rendben?
Sajna ebben az állapotban megint le kell mondanunk a Sildike-féle taliról, pedig esküszöm, készültem rá! Ha meggyógyult a család, asszem, összehozok itthon egy talit, ha jöttök, arra tutira el tudok menni... Mit szóltok?
Tündéék most nyaralnak, látom, ezek szerint el mert menni. Biztos minden szupi lesz!
A betegségekhez: irigylésre méltó, hogy Zita nem volt még beteg, miért haragudnánk, hogy erről ír???? Nemtom, min múlik ez. Balázs egy éves koráig hírből sem ismerte a betegségeket, akkor vettem neki az orrszívót is, addig nem is volt. És azóta is nagyon ritkán beteg, pedig kiderült, hogy immunhiányos. Gergő szinte havonta, kéthavonta náthás, igaz, láza csak oltások után volt, meg egyszer a háromnapos láznál, szóval súlyos állapotok nincsenek, de ezek az orrszívások is megviselnek bennünket. És mindketten anyatejesek, a szüleik is megegyeznek
Juci
Költözés??? Nem is írtad eddig... Sok sikert hozzá!!!
Prüntyi
Ahogy írod, nekem gyanús, hogy nem a glutén a ludas. Egyrészt az csak emésztési gondot okoz, külsőleg nem árt, és elvileg nem okoz bőrproblémát sem. A hasmenés inkább lehet jellemző, és a haspuffadás. Persze egyes embereknél nem a legjellemzőbb tüneteket produkálja. A kísérletezés nem fog ártani, az biztos, de reméljük, nem ilyen komoly a baj!
Sildike
Laci mozgásfejlődése
Miazhogy ez nem járás??? Szabadon lépeget, tehát jár!
Fogilag Gergő is belehúzott, másfél hónap alatt növesztett ki 5 fogat, 10 hónapig meg semmi...
Barbi szülinapis képeit megkuksiztam az ősziben, szuperek!!! És minden torta, minden kölök gyönyörű!/ már nemtom, melyiket hol láttam.../
Dóri
Viki tényleg nagylány lett, és nagyon szép!
Kuha Gergőjének utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!
Asszem pénteken írtam utoljára.
Szombat délelőtt elrohantam a két gyerekkel a Fakopáncsba. Ott is hagytam 7Ezer pénzt. Gyönyörűségek vannak, érdemes menni, az biztos! Vettem Gergőnek is ajándékot, a délutáni vendégségbe is a gyerekeknek, Balázs is kapott apróságokat, és unokahugimnak is vásároltam / ő ma 9 éves/. Balázsnak találtam egy nagyon szupi dolgot: kis állatka / mi cicát vettünk, de van többféle/, ami homokórát tart a kezében, és hátul van egy fogkefetartója. A homokóra méri az időt, hogy addig mosnia kell a fogát. Na, ez nekünk nagyon találó, és be is jött, nagyon szereti!
Délután mentünk a házavatóra régi kollégámékhoz. Volt sok gyerek, meg felnőtt is, hatalmas kert hintával, homokozóval, beülős autóval, szóval gyerekek imádták. Volt bográcsos kaja, meg saslik, sok süti, én is imádtam... Beszélgetni a gyerekektől nem sokat tudtam, de azért az is volt. A ház szupi, nagyon szépen megcsinálták, odavoltam tőle. Ennek a srácnak már három lakását láttam / van, amit csak lakberendezési újságból/, mindegyiket ő csinálta, ő találja ki, milyen legyen, őrült jó ötletei vannak.
Négy gyerekük van, ebből a harmadik egyidős Balázzsal, és valamilyen méhen belüli fertőzés miatt agykárosodott lett. Négy hónapos volt, amikor utoljára találkoztunk, azóta semmit nem változott / látszólag/, sem mozogni, sem beszélni nem tud, folyik a nyála. Nagyon sajnáltam őket, pedig mindig úgy gondoltam, hogy ha én kerülnék hasonló helyzetbe, természetes lenne, hogy szeretem, és gondját viselem a gyerekemnek, hiszen az enyém. És meg van az oka, hogy engem választott. Tudom, hogy nehéz lenne, de így lenne normális. Nyilván ők is így gondolják, de így közelről látva még nehezebbnek tűnik. De ők egész máshogy látják Mátét, mint én, aki nem ismerem, és látszik, hogy nagyon szeretik, és mindent megtesznek érte. Az is eszembe jutott, hogy a falunkban volt egy anyuka, akinek beteg gyereke született, ő mondjuk mozogni nem tudott, de amúgy nagyon okos gyerek volt. Anyuka teljesen meggyötört volt, a vele egyidősekhez épest vagy húsz évvel öregebbnek nézett ki. Ismerőseimen viszont nem látszik semmi ilyesmi, olyanok, mint mindenki más, és ennek nagyon örülök!
Amúgy asszem, a srácok ott szedték össze a kórságot, az egyik gyerkőc is taknyos volt.
Vasárnap strandoltunk, gondoltuk, idén lehet, hogy utoljára. Fürdés nem volt, de így is klassz volt, csak én haldokoltam a fűben az allergiától, meg idegesített a rengeteg bogár...
Na, ennyi rólunk, most mennem kell, de remélem, tudok még jönni!
Judit