Sziasztok!
Andi, köszi a képeket, Petike olyan kis igazi Törpike abban a kék sapiban!
cukorka
Az öltöztetős sztorin nagyon jót derültem, Norbival is volt ilyen, a bonyi ruhákat nem csípi.
Szia Mamóca! hát előkerültél? Tápiószele nincs is messze tőlünk, ha jól gondolom.Dávidka jól megnőtt már,nem semmi!
Ti is Hajdúszoboszlón voltatok? Mi is ott voltunk augusztus elején.
Írj sűrűbben!
Sudi! A tököt én is sütöm, mint Edit, ajánlom hogy inkább a kisebb narancssárga lopótökformájút vedd, ne azt a nagy "Helloween kinézetűt", mert az az életben nem sül meg, és nem is biztos, hogy édes. A narancsaárga már érik, már kétszer vettem én is. Sülés után kikapargatom a héjából, és még le szoktam turmixolni. Amúgy én egész terhesség alatt sütőtököt kajáltam, nagyon rá voltam kattanva! Céklát még nem főztem. De amit héjában főzől, azt ajánlatos jól lemosni, lekefélni előtte.
Eszter! Köszi a tippeket meg a gondolatmenetet az alvással kapcsolatban. Másra nem nyugszik meg, csak, ha cicizünk. Utána viszont azonnal alszik tovább. De ma találtam az origo/babázóban egy szakértői véleményt erről, azt írja, csak nyugodtan etetgetni kell éjjel is, ha úgy kívánja a gyerek, majd előbb utóbb leszokik róla.
Na mindegy etetgetem. Mostmár kezdem megszokni újra.
Hajmosás: mi most vezettük be, hogy csak kétnaponta mossuk már a haját.
Jó éjt mindenkinek!