Sziasztok
Nalunk is megkezdodott az ovi,jott az osszes gyerek,kiderult hogy lett egy uj ovoneni,de nem banom,mert akit lecsereltek az egy kicsit savanyu neni volt...Alex megjegyzese az uj ovonenire:szep!
Ugyhogy nem viselte, meg de ez varhato volt tole.
Zsuzsa
En nem igazan ertettem hogy miert is En bantottalak meg,hiszen ez nem csak az en velemenyem volt,a tobbsegunk ezt irta hogy nem venne,nehogy mar en vigyem el a balhet
Irtam is, hogy mindenki azt vesz amit akar... Mindenkinek mas a fontos... mas az eretekrendje.Semmivel nem lesz kevesebb ember az sem aki eseteleg csak esetenkent ult akkus autoban mint minden nap... Fontos hogy boldog,kiegyensulyozott,nyitott gyerek legyen es ez nem a jatek ertek vagy milyensegen mulik.
Reszemrol nincs harag,miert is lenne,...soxor volt olyan hogy engem is megbantott mas a velemenyemevel,de en mindig igyekszem ugy fogalmazni hogy ne legyen serto,pedig sajnos ez forditva nem mindig igaz
Konnyen itelkezunk mas felett,aztan ha meg nekunk nem ugy jonnek ossze a dolgok mint szeretnenk es a tobbseg nem ert velunk egyet akkor meg megserotdunk??Szerintem nem ez a lenyege annak hogy egyutt vagyunk immar 5 eve
Prazita
Tali jovo szombaton 3-kor az Olasz etteremben
Nyuszi
Jo otlet hogy hozol harisnyakat,fius is legyen lecci nagy meretben is.Emi ugyi hogy jol kezdte az ovit
Ilke
Egyeb terveket szivesen elmondom szemelyesen, (remelem jossz a talira)de itt nem irnam le,tul nyilvanos.
Ha otthon leszek szerintem meg kiugrunk hozzatok valamikor Alexxal,majd megbeszeljuk
Lilinek is grautula a konnyu kezdeshez.
Magdi
Ingajarat nem lehet egyszeru.
Persze ,miert is lenne,en sem ertek mindig egyet veled, de fel sem tunik
Mi a hetvegen a Balcsin voltunk,olyan jol ereztuk magunkat,vegre nem volt tomeg es 28C,a benti medenceben meg jatszhatott Alex kedvere
.Kint meg par pajtassal az udvart uraltak.
Lehet hogy mar kezdodik az uszas neki szombaton,majd a het vege fele kiderul.
Nkeunk emg hazassagi evfordulnok lesz penteken, az 5.
ugyhogy a barataink bevallaltak Alexet estere,mi meg romantikazunk egyet.
Pusza
Kata