Új privát üzeneted érkezett!

Judy
Ez a gyereksebesz csinal korulmetelest is?Mert tesobabanal is szuksegunk lesz egy jo dokira aki jaratos ebben.Sajnos a II.Gyerekklinkan ahol Alexxel voltunk a dokineni mar nyugdijba ment , pedig benne annyira megbiztam,meg csainalt sok ilyet mar :roll: .Olyat keresek megintaki jaratos a temaban es olyan szepen megcsinalja mint Alexnak :)
Koszi,hat igen nalunk is Alex utan darabokra esett szet a tornaztato ezert keresek ujat.

K

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Korház
mikor petike születet még élveztem :) mikor imike születet már nem hiányzott apjuk és petus nekem és karácsony lévén még a büfé sem volt nyitva :( igy az ésegemet sem tudtam csilapitani .

Ilke
én vetem petikének pedálos autot karira de azota sem használta mert még kicsi hozá még nem tudja hajtani :( Amugy 13ker révész utcába de van honlapjuk is WWW.PEDALOSAUTO.HU

Kataa
nekem van egy fölösleges babatornáztatom ha kell ?neked adom mert nekem mostanába nem kell. :D

Pusz Csics
csics

Kataa
Nem tudom, de akkor rákérdezek jövő héten.

Zsuzsa
kukitorna tényleg jó letapadásnál. sajna szűkületnél muszáj nyisszantani :roll:
hát, én mennék ha lenne mama aki vigyázna rá, de sajna 200 km.
azért meg nem megyek, hogy a bébiszittert kifizessem. bölcsihely itt nuku, nekünk is be kéne hordani. ez sem lenne igazán gond, hiszen Nagygé is bejár oviba. de még az egyetemen is van egy évem a másoddiplomából.
legjobb lenne valami itthoni meló, mert ugye a lovetta...hála a csomagnak....de ilyet nem nagyon találni sajnos.
áááá, még életemben nem voltam ennyire bizonytalan. én is kiveszem a szabikat majd. neked mennyi gyűlt össze?

Kataa
nem tudom, hogy csinál-e ilyet, de rákérdezek majd.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Kuki gond nálunk is van, én tavaly nézettem meg a dokinéninkkel, akkor azt mondta, hogy még nem érett meg a bőr alatt és azért nem jön hátra teljesen. Ennek egy éve és a helyzet változatlan, pedig minden nap foglalkozunk vele.

Magdi
Rád kell hivatkozni a Madarászban amikor a Sült dokit keressük kuki miatt?

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor,
Remélem nálunk is így lesz, mint nálatok :) .

Autó,
Köszi lányok a honlapokat meg az infókat :) ! Rendik vagytok, hogy írtatok róla :) . Sajna amilyet én szeretnék, az horror áron van, 50-100 ezerért nem fogom mondani apuéknak, hogy vegyenek Balának autót :lol: . Szerintem ők sem ennyire gondoltak :oops: , szóval még nem tudom mit tegyek :roll: . Egyenlőre böngészek a neten sokat, meg ellátogatunk majd pár játéknagykerbe, hátha ott lesz valami. Lehet, hogy az én ízlésemmel van gond, de ez a pedálosautó nekem nem jön be :oops: . Na mindegy, ha minden kötél szakad akkor az autóból csinálunk egy új ágyat Balának :lol: .

Kataa,
Okos dolog ez a fizetős szoba, ha lehetett volna én is abba mentem volna, de mindkétszer foglalt volt.
Uszi infot köszike, megnézegettem őket, aztán holnap telefonálgatok majd egy sort, hétvégenként meg majd leteszteljük őket :lol: .

Judy,
Szegénykém, rossz lehet ez a szűkület, szerencsére Balának simán hátrajön, mármint az egyik oldalon :D .

Zsuzsa,
Hűha :lol: , nektek milyen az elektromos mocitok? Igaz olyat nem igen szeretnék, mert azért Bala még kicsi, elég lenne neki a pedálos is. No meg így is olyan kis vagány, nem sok veszélyérzet van benne, már most fele annyi idősen 2x annyi minden történt vele mint Lilivel :lol: .
Igazából a legjobb megoldás az lenne, ha olyat találnék ami két üléses és pedálos, de ilyet még nem találtam csak aksisba.

Csics,
Petike még nem tudja hajtani a pedálos autót, jól értem?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Forti! Nem kell hivatkozni senkire, felhívod a kórházat és Sült dokit kéred. Esetleg azt mondhatod, hogy csupa jót hallottál róla :wink:

Hát Lányok, én teljesen el vagyok hűlve, hogy mennyire mást mondanak a dokik a kukiigazításról. Nálunk csak letapadás volt, amit Márk 1 éves kora után meg is oldottak. Azóta is ragyogóan működik a kis szerszám, nem tapadt vissza, könnyen hátra lehet húzni a bőrt, kitűnően lehet tisztítani, semmi, de semmi gond vele. Én személy szerint örülök, hogy ilyen kicsi volt Márk a beavatkozásnál, semmi rossz emlék nem maradt benne.
Persze dillemmáztam eleget, talán emlékeztek, hogy akkoriban mennyit örlődtem, hogy helyes döntést hozzak. Nehéz ez nagyon. Minden kisfiút nagyon sajnálok, akinek át kell esnie ezen a beavatkozáson. :cry:

Pedálos autó: Nekünk nincs, de lent a játszón Máki tök ügyin tekeri másokét. Lehet, hogy be kéne ruházni egyre? :?: :lol:

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

sziasztok, ha már ilyen nagy játékszakértőkkel hozott össze a sors: én babát keresek, de nagyot. kb 56 centiset.... és 48nál nagyobbat sehol sem találok. Pedig olyan jól kitaláltam, hogy így lenne egyből egy rakás babaruhánk öltöztetgetni, stb. any idea???

kórház: hát én életemben 3x voltam kórházban, mint ápolt vagy mi. Amúgy többször, mert anya kórházban dolgozott, így nálam félnapköziként is üzemelt, imádtam ott játszani, hordágyversenyeztünk, műtőbújócskáztunk, ilyenek :) na szóval, Dodi után 2 napot voltam bent, azt mondták 5 a minimum. De ott voltam mindenféle seb nélkül, halál jó állapotban, apa reggel 8tól estig bent volt, akkor még ott lehetett velünk a gyerkőc a folyosón, de hát látták, nagyon mehetnékem van, 2 nap után elengedtek. Most szigorodtak a házszabályok, látogatók csak ajtón kívülről láthatták a gyerkőcöt, ha ki akartam menni dumálni, akkor gyerek vagy lepark az ajtó túloldalán vagy bevisz a csecsemőszobába - egyiket sem szerettem. Mindkét gyerkőc 2-3 órás kora óta folyamtosan velem volt. Ráadásul hajnali f6kor felébresztettek, csak hogy hőt mérjenek, kaja szar és kevés...Dodi meg sírt, hogy menjek haza. Zsebi totál rendben volt, én is, ráadásul ismét mindenféle seb és varrat, vágás nélkül - ráaádsul vittem igazolást a gyerekdokitól, hogy nyugodtan hazaengedhetik az újszülöttet, ő várja. A kórházi gyerekdoki elolvasta a papíromat (ő is nyóckeres,csak a tétényiben dolg) azt mondta ez a doki olyan profi, hogy jobb kezekben nem is lehetnénk, így megkaptuk a zárójelentést. A nőgyógyim meg elintézte, hogy megkapjam én is az enyémet és 24 óra után leléptünk. abszolút nem bántam meg, olyan jó volt itthon.
anemona7

Sziasztok,

Zsuzsa,Judy,
Huha ti mar a munkan gondolkodtok :?: :wink: A regi hely nem johet egyaltalan szamitasba??? En most tuti itthon leszek 3 evet,adm ajd a ket fiu eleg munkat meg elfoglaltsagot,nem beszelve egyeb terveinkrol is :wink:

Ilke
En ha autot vennek csak pedalosat,az akkus nagyon ellustitja a gyereket.Persze ha avalahol ilyen van az nagy szam,de nem vennek neki,anyukamat mar lebeszeltem rola,mert hajlott volna ra.

Zsuzsa
Hat az hogy mennyire fogja szeretni ahogy rendszeresen jarunk azt nem tudom,de nem hinnem hogy heti 1*45 perc megerolteto lenne neki,legalabb majd elfarad es alszik delutan :)

Csics
Feltenned a kepet a tornaztatonak? Koszi :)

Judy
Koszi hogy utanakerdezel,vagy ha O nem akkor esetleg ajanlana valakit.Bar nekem fontos hogy szimpi legyen a doki,egy mogorva valakinek nem adnam a kezebe.
Itthoni melo sajnos nagyon ritka,max forditas de arra is van tomerdek jelentkezo :cry:
Kolleganomnek aki kettovel volt otthon 4 evet akkor osszegyult 91 nap szabija,nem semmi. :D Erre jon meg a vegkielegites ,az mar 6-7 ho fizetes,gondolom nem jonne rosszul :wink:
Szoval akkor felvagjak Gergonek tuti?Te lattal mar ilyet,hogy hogy nez ki?

Alex mar erti hogy neki miert ilyen. Mert Zalannal ha furdenek mar megbeszeltek a dolgokat :lol: Neki az a fura hogy Z-nek nem ilyen,mert a noverem kisfiainak is,ott mindenkinek alapbol megcsinaljak.
Tudom nem mindenki ert velem egyet,de latom majdnem minden fiunak okoz ez gondot,fajdalmat,legalabb ettol megkimeltem :wink: Nem beszelve arrol hogy majd a baratnoi is megkoszonik 20 ev mulva :lol:

Rit
Ha latok babat szolok.Egyebkent en is keresek egy fiu babat,mert gonodltam Alex majd azon gyakorol ha hazahozzuk a tesot.Tobbtol hallottam hogy jo otlet. 8) :lol:

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Magdi
Tényleg minden doki mást mond. az első pl. nálunk is a körülmetélést javasolta. meg az őszi topikon van egy lány, szegény kisfiának az egyik kórházban össze vissza berepesztették a kukkert, aztán műtétet javasoltak, végül simán megoldódott náluk kenőccsel egy másik dokinál.
de ez nem csak a kukiügyben van így szerintem. én ezt érzem a legnehezebbnek, ezeket a betegségeket és hogy mindig mást mond mindenki. pl. a fülész úgy de úgy lebazilikázott minket a homeopátia miatt és még sorolhatnám. az ember meg ugye tényleg próbálja a legjobbat a gyerekének.

Kataa
még nem láttam, hogy hogy csinálják:( majd most kénytelen leszek. de állítólag nem olyan nagy dolog, érzéstelenítés van és ambulánsan megcsinálják, utána 2-3 napig kellemetlen a pisilés és kamillázni kell majd.
otthoni meló, jól hangzik, de ha belegondol az ember, eléggé kilógna a bele, tényleg annyi meló van amúgy is a házzal, kerttel, gyerekekkel. max alvásidőben vagy éjjeél lehetne. vagy felvenni bébisintért, takinénit, de akkor már el is megy rá a lóvé. én biztos tök ideg lennék, hogy semmivel nem haladok.
meg azért jó emberek között lenni is.
szóval nehéz ügy. pedig tényleg, hogy szerettem fordítani pl. de az tényleg elég bizonytalan lehet.
régi helyemne még ne, érdeklődtem, most majd megkérdezem a szabikat. én majd szeretnék visszamenni, ha a régi helyemre nem is vesznek vissza akkor esetleg cégen belül máshová.
végki, hát ja, ha minden kötél szakad.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

HAli

HAt nem is tudom kukitemaban mit csinaljak, varjak meg, vagy sem. Azert gyerekdokinak lehet megmutatom...

Ilke

Elemes autot en sem vennek, nekem nem tetszenek, nem tudom miert. Dehat izlesek es pofonok. NAmeg az ara tenyleg nagyon gaz.:(
ARulok a boltban harisnyat is, miert? MAgdi es Bea is bavasaroltak beloluk.... HA erdekel rakok nehany kepet roluk. VAn egyszinu nylon 1 eves kortol, mintas pamut 86-eos merettol 152ig es van anyuka meretben is... ja meg van egyszinu pamut is 62-tol152 ig. Talira nem jossz? Mert oda esetleg tudnek vinni ha megmondod milyet szeretnetek...

MAgdi

Hoztam kockas harit is...:)

KépKép
KépKép
nyuszika

nyusz
mi a boltod weblapjának a címe? a harik rajta vannak?? én mániákus harihereső vagyok, a láyom az extravagáns cuccok híve ugyanis.
rit
anemona7

Judy
En a neten rakerestem anno,es a nyisszantas sem sokkal kisebb beavatkozas mint a korulmeteles :roll: :cry: Nem elkeseriteni akarlak tenyleg.Nekunk is ambulans volt,reggel mentunk es delutan jottunk,a varratok meg maguktol estek ki.Mivel olyan pici volt meg ,nem is emlekszik ra, pedig en is be voltam rezelve rendesen hogy korhaz,stb...De meg csak a pisilesnel sem sirt,nem fajhaottt neki, ugyhogy gondolom jo volt a doki :)
Ezert akarjuk majd a tesonak is par honapos koraban megcsinaltatni hogy ne legyen vele gond kesobb.
Egyetertek otthoni munka temaban,neke msem teteszene,mert az a keves ido ami esetleg pihenesre jut mar nem lenne meg.
En azt hiszem nem mondok le a havi 2 takineniztetesrol ha otthon leszek sem,emelett meg ugyanugy kell lesz dolgom a fozessel ,stb... meg szinten tartani a tisztasag maniamat :oops: :lol:
Jo azert hogy esetleg visszavesznek mashova cegen belul,az biztato.Messze kene bejarnod? Megoldhato a 8 ora?

Nyuszika
Ha mar igy szoba jott, hoznal nekem baby teli harisnyat? a talira ? Valami vagyany szinben. :D

Zsuzsa
Allssal kapcs igazad van,sajnos feher hollo a 8 oras munka.Enyem most ilyen,de nem biztos hogy visszajovok,mert en ugy erzem segitseg nelkul 2 gyerkoccel meg ez is sok. Karriert nem igazan akarok mar befutni :roll: :wink: ezert keresek majd ismeretsegi korben valami 4 oras elfoglaltsagot es kesz.Persze ehhez kell egy ezt biztositani tudo apa,remelem lesz is :shock: :D
Ertem en az elektromos motort ,Zalannak is van ilyen motorja,Alex nyuvi is rendesen ha ott vagyunk :D Mivel O nem az a nyafogos gyerek jatekert ezert nem is keri ,pedig nem penz kerdese hogy megvegyem -e neki.
Emlekszem anno nekunk sem tudtak mindent megvenni,akkor par napig rosszul is esett, de en azt a nevelesi iranyt tartom hogy nem jo mindent megvenni neki amit ker. Erezze hogy neha varni kell.
Oszotom itt az eszt,de szerencsem van mert meg sosem uvoltott jatekboltban hogy ezt vagy azt keri :wink: Es mar lattam ilyet,talan abban a szituban en is megvennem neki, ki tudja? :? :wink:

Na lepek az oviba,ma van apa szulinapja es meg megyunk a tortaert is,Alex meg lufit vesz neki meglepibol :lol:

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Ilke
jol érted nem tudja hajtani :!: még nem olyan hosszu a lába mivel mi nem a kicsi tüzolto autot vetük meg hanem a nagyott 3-6 éves korig jot és nehezebb is vele pedálozni inkább hajtja mint a kismotorját , :D

Kataa
fel csak elöbb lefényképezem mert most ép a másik lakásban van a dobozában :) vár egy új gazdira :lol: .

Játékok
tök fölösleges mindent megveni a gyereknek csak elenekényesztetve. petike kapot a szülinapjára és 4felé játékot abol 2 elkett teni mert nem érdekelte vagy még nem értete meg hogy kell játszani vele ,.

Lányok
mostanába kisebik fiamra nagyon mérges vagyok :x imike minden nap éhes jön haza a bölcsiböl mert NEM ESZIK egész nap semmit söt nem is akar :( és itthon is CSAK tésztát eszi meg mást nem max gyümit de ma már gyümit se akart enni pedig azt idáig megete ma is rajta vesztünk össze a páromal :( mert imike hisztizett hogy ö nem eszik virslit csak tésztát én persze kiborultam :cry: mert a bölcsi is mostanába csak panaszkodik imikére mert fogy :(

pusz csics
csics

Rit

Nagyon vagesz harijaim vannak, a nylonok mindenfele szinben (kek, lila, rozsaszin, piros, feher, sarga) a pamutok meg csikosak, tobbszinu csikosak, vagy van olyan aminek a bokajanal van valami figura, vagy minta. A heten updateljuk a honlapomat a baratnommel, holnap jon be fotozni a boltba.:)
www.bobitabolt.tar.hu

kataa

Kek harisnya jo lesz? Sotet vagy vilagos?

pusza

KépKép
KépKép
nyuszika

Rit

JA es megegy, a nylonhari 40 denes, szoval elvileg birja a strapat....

KépKép
KépKép
nyuszika

nyusz
érekel mindkét verzió, de leginkább vékony pamut. mostanában a szoknyázás a mániája, oviba is gyakran van úgy egész nap, de nylont én nem adok rá, max rövidebb időre, ünnepségre, mert az alatt nem szellőzik úgy a bőre. ja, és persze árat is írj légyszi és várom a képeket.
+ jó tanácsként: szerintem ha már weboldlad van, akkor kapcsolathoz mailcímet is írj, hátha valaki előbb kérdezni szeretne, hogy ne mnenjen potyára :roll:

rit
anemona7

Nyuszi
Haaaat jobb lenne sarga vagy narancssarga, de ha csak kek van akkor inkabb a vilagos kek. Koszike :D

Csics
Jo lesz olan kep is ami van rola esetleg meg amikora fiuk voltak babak.
Nem elhet hogy imike esetleg vashianyos hogy nincs etvagya?.Egy vervetel csak segitene,esetelg valami etvagygerjeszto a dokitol.En anno akpatam ilyet mert sovika voltam es nem akartam enni,na az segiett :D

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi!

A harisnyák az én érdeklődésemet is felkeltették, nehéz jókat venni.
Engem jó vastag harisnyák érdekelnek elsősorban, késő őszre, mert szeretem, ha Hanna időnként szoknyában van. 86-os.
Meg cipők neki, 20-21-es méretben zárt őszi. (Bélelt télid is van?)
Érdemes kinéznem? :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Tegnap megvolt a szülői. Megkönnyebbültem, nem választják szét a csopit, tutira középsős lesz Nóri. Örülök, hogy nem a kiscsoportot kell 2x járnia, középsőben több program van, jobban rámennek a készségfejlesztésre, játékosan tanítgatják őket az egyszerűbb dolgokra (irányok, számolás, önállóság stb...).
Az, hogy jövőre nagycsoportos lesz-e Nóri még nem biztos, a jelentkezőktől függően döntenek, hogy mi legyen az évvesztes gyerekekkel. Lehet, hogy majd 2x járjuk a középső csoportot.
Tök arik voltak az óvónénik, látszik, hogy kipihenték magukat. Szülői után még beszélgettem Magdi néninkkel, (őt nagyon szereti Nóri) és annyira elragadtatottan mesélt Nóriról. Komolyan hízott a májam, mondta, hogy látszik Nórin, hogy nagyon sokat van vele foglalkozva (ezt jól megmondtam), meg azt is mondta, hogy ritkaság manapság az igazi kislányos kislány, jó, hogy ilyen barátságos, kedves a Nóri. :lol: :lol: :lol:
Na, nem akarom itt ömlengéssel megtölteni a topikot, de olyan jól esett :lol: :lol: :lol: :lol: BOCS!!!!!!

Ma de. vásárolni voltunk, csajok én úúúgy bevásároltam az Auchan-ben. Tök jó cuccok vannak nagyon jó áron. Végre Mákinak is sikerült normális cuccokat venni. Gyakorlatilag a kabátokon-csizmákon kívűl megvan az őszi-téli ruhatárunk.
Plusz még pár harisnyát beszerzek Nyuszikától :wink:
Nyuszika! Írok mailt!

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok
Kataa
nem hiném hogy vashiányos vagy vitamin hiányos mert minden nap kapja a multi tabs imunno kidjét eben vastol kezdve minden van . :D

pusz csics
csics

HAli

Rit

Az egyszinu pamutharisnyak 550-590-650 merettol fuggoen. Asszem a 4 eves korosztaly a kozepso kategoriaba esik bele.
A mintas harik 790-ek merettol fuggetlenul. Majd a hetvegen teszek fel kepeket is.:)

Beszti

Hat persze hogy erdemes kinezned!!!:):):)
Majd teszek fel kepeket a valasztekbol. Teliesitettek meg nincsenek, azt majd oktobertol arulnak a nagykerek.

Csajok

Teszek fel kepeket a cipovalasztekbol is, csak eleg sok melo, mert meretallasonkent mas a valasztek. 19-24 ig vagy 20fele cipo van, 25-30-ig is van kb. 20 es 31-35-ig is van vagy 15 modell. Ha egyenkent fotoznam eltartana egy darabig, dehat csak ugy lehet jol latni milyen is a cipo igazabol. Plusz a harisnyak. Es a szandikat nem is emlitettem...:):):)
Ja es majdnem minden heten megyek aruert, ahogy fogy megyek beszerezni es most hala az egnek eleg jol beindult...

MAgdi

Irtam melt!

AMnugy keszulunk az ovira jovo heten, egyik kis csoporttarsnojevel jarunk ossze, hadd jatszanak egyutt hatha segit Eminek a kezdeti nehezsegeken, hogy ott lesz a Regina is...

KépKép
KépKép
nyuszika

Beszti

Egy kis nezegetni valo.:) Csinaltam egy uj albumot Nyuszika boltja neven ide a babanetre. Meg szerkesztes alatt, de mar lehet bongeszni.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10512

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Köszi!
Hannának most is Asso szandija van, olyan, mint a narancssárga zárt. Szeretem.
Mindenképpen kinézek. :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lányok,
Csak egy gyors bekukkra kaptam most időt, mert apa dógozni akar :D , szóval egy kérdésem lenne:
Nincs esetleg valakinek eladó overallja kb 86-92-es méretben Balának? Sehol sem találok, és nem akarom utolsó percre hagyni :D . Jön a zimankó :lol: .

Nyuszi,
Szombaton is nyitva vagy? Lehet, hogy holnap ráveszem apát, hogy látogassunk meg, de ajaj, nem is tudom a címet :lol: ! Holnap át tudnád küldeni sms-ben, köszike!?

Puszika,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
sajna nincs... én is épp azzal kínlódok, hogy kellett nekünk májusi gyerkőc, így hiába van meg Dodié, az épp kicsi lesz neki, mert az 62-es :( most vadászhatok valahonnan 74-80 ast
anemona7

Sziasztok!Nagyon cukik és szépek a GYERMEKEITEK!LÉGYSZI SZAVAZZATOK már a KISFIAMRA, 2 éves!Egy gépről csak 1 SZAVAZAT lehet,ezért SZÁMÍTUNK RÁTOK! Cím: www.tgv.hu!!! Ezen belül:Fotópályázat és a 2.oldalon van a KÉPE!Képének címe: ZSOLTIKA 2 évesen Görögországba-Sartin!!! ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! :)
kné betty

HAli

Betettem a kozep(25-30) es a nagy(31-35) meretallasu cipoket is az albumba...:)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10512

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Látom mindnehol megkezdődik az ovi, Emma már jár pár hete, de most kerültek vissza a saját csoportjukba, hivatalosan mától kiscsoportos (ő minis volt). Mellettük az eddigi nagycsoportban az új minisek vannak, aminek nagyon örül, úgy emlegheti őket hogy a kicsikék :lol:

Magdi!

megértem hogy örülsz hogy középsős lett, én is reménykedem hogy most már több foglalkozás lesz mint a miniben, főleg a mozgás terén, ők tavaly pl nem jártak tornaterembe.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Jaj, de rég nem voltam már megint, de ismét gondok voltak a géppel...

Ilke,
Nézek overallt! Lehet, hogy van.

Tali hol, mikor? Nem bírok visszaolvasni, a társasházi könyvelést kell átnéznem...

Zit
parazita

Autó,
Azt hiszem megtaláltam a legjobb megoldást :) , a Gulliverben lehet kapni olyan traktor szerű 4 kerekű járgányt, ami pedálos (Berchet) és van hozzá olyan utánfutó, ami háttámlás :!: , így a másik gyerkőc bele tud ülni, de ha mégsem akarjuk ezt használni, akkor le is lehet szedni. Talán így kevesebb veszekedés lesz vele :lol: . Na szóval tök jó áron van, stabilnak is tűnik, így valszeg az lesz.

Kataa,
Egyéb tervek :?: :lol: .
Akkus járgányt mi sem akartunk semmiképp, szép meg jó, meg különlegesség, de minden napos használatra tényleg nem jó.

Zsuzsa,
Nálunk nem jellemző a környéken ez az akkus autó mánia, szerencsére :lol: . Inkább a bicaj megy mindenkinél.

Rit,
Nekem lehet, hogy van overallom 74-80-as méretben, megnézem majd.

Zita,
Ok, ha van képed róla dobd már át mailben, köszike :) !

Hétvégén meglátogattuk Nyuszi boltját, nagyon cuki kis hely, annyira tetszik, amikor egy boltban van a gyerekeknek játszósarok :) . Ajánlom mindenkinek :D ! Köszi Nyuszi a harikat, a mintásakat meg várom majd.
Vasárnap meglátogattunk egy uszit, aminek akkora sikere volt, hogy úgy néz ki, hogy rendszeresen hetente fogunk járni :D . Utána elvittük az apróságokat a Bókay Kertbe, ahol nagy vigadalom volt. Hát ebéd után nem kellett őket altatni :lol: .
Ma megvolt az első ovis nap a középső csopiban. Lilivel semmi gond nem volt, semmi nyűgösködés, sírás, annyira büszke voltam rá :D . És mindennek a tetejébe hazafele kijelentette, hogy holnap ott akar aludni. Szóval ámulok a lányon :lol: . Kaptak az egyik óvónénitől ajándékot is, egy kedves kis sünis díszt (süni csoport). A másik meglepi, hogy az oviba új fa kerti játék került. Kötélen lehet felkapaszkodni és egy kötélhálón lejönni a másik oldalon, de elég alacsony, pont nekik való.

Na búcsúzom, pusz
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali

Kepzeljetek nekunk is nagyon jol sikerult az elso nap! Semmi nyafi, hogy nem akar menni, kicsit izgult ,azert azt lattam...:) Persze elozo nap jol bevasaroltam en is az Auchanben vettem vagy 5 hosszu ujju polot, szoknyat, nadragot neki, ugyhogy buszken feszitett az uj gonceiben.:) Meg segitett az is, hogy osszebaratkozott Reginaval, ugyhogy reggel egybol ot kereste.:) Ugy orulok, remelem nem mulik el hamar ez a lelkesedes.

Dannynek meg talaltam egy magan bolcsi-napkozit, ahova bele lehet iratni teljesen is, de lehet csak hebe-hoba vinni is. Lehet megprobalom egy heten 2 delelott 3-3 orara vinni es ott is hagyni, ha tetszik neki. Nem olcso, mert 1800ft a 3 orara, de azert nem veszes.Amugy teljes napra 2500 lenne. Es szakkepzett ovineni van veluk. Kicsit el volt szontyolodva a fiatalur reggel, mikor Emit vittem oviba.:( NAgyon ment volna o is.

Ilke

Ugyes volt Lili is!
Holnap megyek harisnyakert, majd hivlak ha megvannak. De lehet a talira is viszek egy szatyorral, hatha tetszik masoknak is.

Rit

Te jossz talira, vagy valaki el tudja vinni a talirol neked? Hany darab kellene? Milyen magas a csajszid?

Na megyek ,mert apjuk megint el van utazva, ugyhogy egyedul vagyok a szornyikekkel...

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Nálunk is jol kezdödöt az ovi még ott is akart aludni :lol: az új oviban mert hogy új oviba ment petike .Van 2 aranyos ovonéni fiatalok :) .

pusz CSics
csics

Sziasztok!

Ilke, Nyuszika! Örülök, hogy nem volt gond az ovikezdéssel. Szerintem ez is egy olyan dolog, hogy meg kell rá érnie a kis emberkéknek. Úgy látszik, hogy Lili és Emike is mostanra lett teljesen érett a közösségi életre.

Nórival idén sem volt gond, úgy ölelgette az óvónéniket, hogy csak na... :lol: Állítólag már büntetésben is volt tegnap, mert szórta a homokot. Háááát :? , azért erre ma rákérdezek. Igazság szerint örülnék neki, ha egy kicsit "rosszabb" gyerek lenne, mindig mondom neki, hogy nyugodtan megvédheti magát, ne hagyja, hogy bántsa a többi gyerek.

Mi meg ingázunk..... azért kényelmesebb volt, amikor 5 percre volt az ovi. :lol:

Megyek is készülődni, szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Szia Zsuzsa!

Visszaolvastam, mert elsőre nem értettem, hogy melyik hozzászóláson bántódtál meg.
Nehogy magadra vegyél bármit, szerintem Kata nagyon nagy általánoságban fogalmazott, biztos, hogy nem akart senkit megbántani. Nem is Neked címezte a hozzászólást.
Ha vígasztal, akkor megsúgom, hogy azzal amit leírt én sem értek 100% egyet. :wink: (Kata! ugye nincs harag???? :lol: )

Az én gyerekeim sem hisztiznek szerencsére a játékboltokban. Nekem az a taktikám, hogy megfigyelem a játszótéren, hogy mivel szeretnek játszani és ez alapján kapnak játékokat. Természetesen én sem veszek nekik meg MIndent, de aminek örülnek, és játszanak vele azt megveszem.

Akkus autó: Máki imádja az ilyen kütyüket, lehet, hogy majd veszünk neki egyszer. (apja is odavan érte). A pedálost is nagyon szereti Márk, majd jövő tavasszal meglátjuk, hogy melyiket vesszük meg.
Kiskoromban nekem is pedálos autó volt az álmom. Én nem kaptam. :lol: VISZONT BARBIT kaptam, igaz arra fél évet vártam :wink: De azokat az időket nem szabad összehasonlítani a mai világgal (szerintem). Szerintem.... :lol:

Na puszi, indul az ingajárat lassan. Máki meg bealudt :cry: :cry: :cry: Ettől féltem, pont alvásidőben kell indulni :evil:

Magdi
mléna

Sziasztok
Nalunk is megkezdodott az ovi,jott az osszes gyerek,kiderult hogy lett egy uj ovoneni,de nem banom,mert akit lecsereltek az egy kicsit savanyu neni volt...Alex megjegyzese az uj ovonenire:szep! :lol:
Ugyhogy nem viselte, meg de ez varhato volt tole.

Zsuzsa
En nem igazan ertettem hogy miert is En bantottalak meg,hiszen ez nem csak az en velemenyem volt,a tobbsegunk ezt irta hogy nem venne,nehogy mar en vigyem el a balhet :lol:
Irtam is, hogy mindenki azt vesz amit akar... Mindenkinek mas a fontos... mas az eretekrendje.Semmivel nem lesz kevesebb ember az sem aki eseteleg csak esetenkent ult akkus autoban mint minden nap... Fontos hogy boldog,kiegyensulyozott,nyitott gyerek legyen es ez nem a jatek ertek vagy milyensegen mulik.
Reszemrol nincs harag,miert is lenne,...soxor volt olyan hogy engem is megbantott mas a velemenyemevel,de en mindig igyekszem ugy fogalmazni hogy ne legyen serto,pedig sajnos ez forditva nem mindig igaz :oops: Konnyen itelkezunk mas felett,aztan ha meg nekunk nem ugy jonnek ossze a dolgok mint szeretnenk es a tobbseg nem ert velunk egyet akkor meg megserotdunk??Szerintem nem ez a lenyege annak hogy egyutt vagyunk immar 5 eve :wink:

Prazita
Tali jovo szombaton 3-kor az Olasz etteremben :D

Nyuszi
Jo otlet hogy hozol harisnyakat,fius is legyen lecci nagy meretben is.Emi ugyi hogy jol kezdte az ovit :!:

Ilke
Egyeb terveket szivesen elmondom szemelyesen, (remelem jossz a talira)de itt nem irnam le,tul nyilvanos.
Ha otthon leszek szerintem meg kiugrunk hozzatok valamikor Alexxal,majd megbeszeljuk :wink:
Lilinek is grautula a konnyu kezdeshez.

Magdi
Ingajarat nem lehet egyszeru. :roll: Persze ,miert is lenne,en sem ertek mindig egyet veled, de fel sem tunik :lol: :lol:

Mi a hetvegen a Balcsin voltunk,olyan jol ereztuk magunkat,vegre nem volt tomeg es 28C,a benti medenceben meg jatszhatott Alex kedvere :D .Kint meg par pajtassal az udvart uraltak.
Lehet hogy mar kezdodik az uszas neki szombaton,majd a het vege fele kiderul.
Nkeunk emg hazassagi evfordulnok lesz penteken, az 5. :wink: ugyhogy a barataink bevallaltak Alexet estere,mi meg romantikazunk egyet.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali

sajnos én nem tudok menni a talira, mert akkor lesz a búcsú :? úgyhogy szervezzünk egy gyerekeset is, jó?

Hát nálunk is elkezdődött az ovi. Tegnap még nem bőgött, de ma már rájött, hogy megint mindig menni kell, úgyhogy nagyon bőgött :roll: :roll: talán jövőre már könnyebb lesz, ha együtt mennek a Gellivel. nálunk is lecserélték az egyik ovónénit egy óvóbácsira. mondjuk ismertük és szeretik a gyerekek.
viszont nem mehetnek ki a játszótérre, mert életveszélyes a tetőcserepek miatt :? :? az aug 20-i vihar ugyanis megrongálta (fent jár a várban oviba.)remélem azért levegőznek . úszásra mi mégsem írattuk be most a füle miatt, viszont focira igen.
A Gellike viszont nagyon jól viselkedik itthon, biztos kiélvezi, hogy egyedül van :)

játékügy: nálunk apa mindnet megvesz nekik első nyikkanásra és sajna tényleg hajlamos Gergő már követelőzni. úgyhogy én próbálom mindig mondani, hogy majd szülinapodra, stb-re megkapod. nem nagyon akarja megérteni, DE MOST VAN SZÜLINAPOOOOOOM!!!!!címszóval.
sok játékuk van, de azért láttam már én olyan gyereket is akihez képest kevés :lol:
járgányok: ennyi erővel bármire mondhatjuk, hogy nem is kell megvenni, hisz felnő anélkül is. nálunk a kis motorok vannak, egy bicikli, egy roller, egy babataxi és egy traktor. ez utóbbi olyan, amit Ilke írt, pedálos és levehető utánfutós. a nagyszülőktől kapták, nagyon szeretik, sokszor vitte Gergő Gellit. Gelli még nem tudja pedállal hajtani, de már nem engedi furikázni magát, ő is vezetni szeretne.
a múlt 7-en egyébként a szomszédban kipróbált Gergő egy akkumulátorosat és nagyon tetszett neki. de ő inkább pszkáért meg kardért nyúz minket. na az nem olyan költséges, csak én nem szeretem :roll:

Kataa
hozzánk is kiugorhatnátok, már egyszer megígérted :lol: :lol: előre is boldog évfordulót :)

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ilyen:

\image{trakesz3}

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Tali,
Sajnos most már bizti, hogy nem tudok menni a talira, mert akkor lesz nálunk családi összejövetel. :( Cserébe szívesen felajánlom, hogy hozzunk itt össze egy babás talit. A kert óriási, sokan elférünk és játék is van dögivel :D . A szept.30. szombat jó lenne esetleg valakinek?

Ovi,
Lili tegnap nem viccelt velem, tényleg ott alszik az oviban :lol: , kíváncsi leszek mit mond majd ha megyek érte :lol: .

Magdi,
Nyáron én is többször beszélgettem Lilivel arról, hogy hogy kell viselkedni ha valaki bántja, csúnyát mond neki stb. Remélem hasznosítja majd ha olyan helyzetbe kerül. :roll:

Zsuzsa,
Ajajajaj, meg ne sértődj, eszünkben sem volt megbántani téged :( ! Nagyon kedvellek, és örültem, hogy leírtad a véleményed a mocikról amikor felvetettem. Csak miután átgondoltam, hogy Liliék milyenek (ő a bicaját nyúzza szinte egész nap-imádja), Bala meg még azért kicsi, ezért gondoltam, hogy nekünk most még korai lenne. Talán ha Bala nagyobb lesz és szeretne, akkor elképzelhető egy akkus járgány, de most ismerve őket (imádnak együtt játszani) talán jobb választás ha olyat kapnak, amit egyszerre tudnak használni. Látom Judy-éknál is bejött :lol: . Szóval ennyi, én nem azon gondolkodtam, hogy elkényeztetem-e őket, hanem azon, hogy hogy tudnak vele majd játszani :!: . Mivel ők szinte sohasem játszanak külön, mindig mindent együtt csinálnak. Egyébként ha gyerekekről van szó, akkor határ a csillagos ég, nem lehet határt húzni valahol, hogy ott ez már elkényeztetés. Szerintem itt senkinek sem elkényeztetett a csemetéje, mert nem véletlenül vagyunk mi itt együtt. Szerintem az a vágy tart minket össze, hogy a gyermekeink a legjobbat kapják minden téren. De főleg lelkileg egy olyan útravalót tudjunk nekik adni, amivel talán egész életükben elboldogulnak majd, és ez minden játéknál fontosabb. :!:

Kataa,
Ok, gyertek nyugodtan bármikor :) .
Balcsi biztos nagyon jó lehetett, egész más ha nincsenek ezren.

Most mennem kell főzni, mert Lili megint vadast rendelt, hihetetlen, hogy imádja :lol: .
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Judy,
Nektek is Berchet (azt hiszem így írják :D ) ez az utánfutós cucc? :D

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Csak gyorsan írok, mert igazándiból csak olvasni jöttem.

Ilke! Nekem szeptember 30-án ált, iskolai osztálytalim lesz. Persze, ha mindenkinek jó az időpont, akkor miattam ne változtassál, de ha így az elején esetleg még átrakod egy másik napra akkor mi is szívesen mennénk :lol: :wink:

Jó kis körmondat lett :roll:
Pussz:

Magdi
mléna

Sziasztok
Magdi
vigyáz az ilyen kivánságokal :wink: mert esetleg nem kicsit rosszabb lesz hanem nagyon rossz és esetleg nem birsz vele olyan amilyen inkább legyen jó mint rossz véleményem szerint :) .

Játékok
mi is ugy választunk játékot hogy megfigyeljük megkérdezük hogy a oviba ,mivel szeret játszani ,amugy mindent tejesen feleges megveni egy gyereknek mert csak hisztisé válhat ,bár petike játékboltban még nem hisztizet ugy is tudja hogy nem kaphatja meg ,max karácsonyra ,viszont poloért már hisztizet :) tegnap az áruházba engem nem érdkelt hisz van elég poloja nem kell több .

Zsuzsa
na haragudj ha megbántotunk nem neked szolt .

Járgány
petinek is van olyan járgánya amit más nem vene meg :D .

Ilke
nekem jó de hol is laksz tulajdonképen :?: remélem nem tul mesze :) ritkán indulok el velük egyedül messze .

pusz csics
csics

JAjj lanyok

Miert van ez, hogy valaki mindig a szivere veszi akarmi is a tema? Miert nem lehet mas valakinek a velemenye? Azert mert valaki azt mondja szerinte ellustitja a gyerekeket az elemes auto meg lehet masnak mas a velemenye ,nem? Es attol, hogy nekem mas a velemenyem meg ugyanugy szeretem es meghallgatom a masikat...

Ez Rad is vonatkozik Zsuzsa! Senki sem akart teged megbantani! En nem nem vennek ilyen jarmuvet, te meg vettel a gyerekeidnek.Pont. EEEESSS????? Attol en meg nem vetlek meg (es remelem Te sem engem) mert nekem nem tetszenek az ilyen jatekok. HA alapveto nevelesi elvekben egyetertunk a tobbi kit erdekel??? Ez olyan hulyeseg, hogy folyton megsertodik valaki...Naaaa! Tenyleg nem veletlenul vagyunk egyutt mar 5 eve.
AMugy en meg masfajta jatekokat veszek nekik garmadaval, hisz lattad, mikor itt voltal...:) Mas meg ezt tartja hulyesegnek.

Vagy mondok egy masik peldat. Bar lehet ezzel is vitat inditok el. Egyik nemregi ismerosom jott hozzank a babajaval vendegsegbe hozzank es hozott egy angol cd-t ajandekba. Jajj de jo, gondoltam, amig hozza nem tette, hogy ja Istenrol is szo van a dalocskakban.... Na ez kicsit a sajat velemenyenek a masikra tukmalasa, kerdezes nelkul. En bevallom, ferfiasan nem vagyok hivo, megha ezert meg is vetnek esetleg, de nem is akarok mas hivoket lebeszelni sem! Csak szeretnem ha tiszteletben tartanak masok az en velemenyemet. Szoval az ilyet nem szeretem, amikor bele akarnak szolni masok. De ha csak velemeny-nyilvanitas van, akkor tenyleg nem kene igy mellreszivni.:)

joejt

KépKép
KépKép
nyuszika

JAjj a lenyeget meg le sem irtam. HAt ma reggel elkezdodott a "nem akarok oviba menni"....:( SAJNA.:(De dolgozunk az ugyon...

KépKép
KépKép
nyuszika

Heló csajok!

Látom, mindenki jól van! :wink:
Intézem a műtéthez szükséges vizsgálatokat. Pancsi ovizik.
Nagyon-nagyon sokat eszik mostanában. Az oviban is és itthon is. Van aki szintén észrevett ilyen ugrást a gyerkőcnél? Persze, hogy nem bánom csak tátva marad időnként a szám. :lol:

Kata
Milyen otthon? Találtak utódot?

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Meg nem vagyok otthon,szeptember 18.a (hetfo ) az utolso munkanapom.Utana oktoberig zabin vagyok.Varom nagyon,bar szerencsere nem vagyok faradekony,de mar szeretnek otthon is zizegni :lol:
Talaltak egy csajt hasonlo cegtol,hetfon kezdett, tok jo mert nem kell az elejen kezdenem vele hogy milyen is egy papir tekercs :shock: :)
Jo a vonalzod :wink: Szupi hogy Pancsi ennyit eszik, Alexra is rajon neha farkas etvagy, imadom nezni ahogy joizuen eszik :lol:

Judy
Kar hogy nem josz 15-én :cry: Tudom eszemben is van,meg is ejtjuk meg azt is,igerem:)

Ilke
Te is kar,de csaladi buli az csaladi buli :) Ok majd ertekezunk.
nekem jo a szeptember 30 delutan,de ha mas idopont lesz akkor is probalok alakamazkodni.

Zsuzsa
OK,gondolom csak rossz napod volt :wink:

Csajok akkor vegulis ki jon talira????
Nyuszi,Magdi ,En maradtunk eddig....

Kata

Kép
Kép
kataa

Ja es ezt nektek munka keresoknek copyzom be,szerintem aki gondolja csapjon ra.
Ha valakit komolyan erdekel tudok hatszelet biztositani :wink:

A General Electric állásajánlata kisgyermekes anyák részére Budapestre.

A munka jellege: ügyfélszolgálat.
Munkaido: 4 vagy 6 vagy 8 óra.
Munkavégzés helye: Budapest, IV. ker. Váci út 77.
Jelentkezni lehet: job@ge.com

Anita Walus
HR Manager
Customer Service & Pricing
GE Industrial, Consumer & Industrial

Phone: +36-1-231-5502
Mobile: +36-30-207-7835
Fax: +36-1-399-2598
DC *821-5502
E-mail: anita.walus@ge.com

Váci út 77.
Budapest 1340, Hungary
GE Hungary ZRt.

Kép
Kép
kataa

Kep a mostani valomrol :)
Kép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuszi!

Emmát is mostanában reggel visítva vontatja be az ovónő :roll: Odáig szépen elmegy, van is kedve és a csoportab nem akar bemenni. Utána semmi gond vele, aztán ebédnél néha megint rájön,nem akar enni (csak tudnám mitől 22 kg :shock: ). Aztán délután megint semmi. Aztán megyek érte és leszúr hogy miért mentem előbb mint a fő barátai sz ikerek anyukája, mert ő csak akkor akar elmenni ha már az ikerek sincsenek. :lol: Igazodj ki rajta.

Akkus motor: Nekem tetszik 8) , de Emma fél tőle. A tesóm fiának van, de nem akarja Emmakipróbálni. Fura dolgoktól fél, másban meg tök vagány. ő azt a fém hajtópedásal autót kapta, de nem annyira kedvelem, dög nehéz és nem tud vele egydül menni nálunk mert nincs olynanagy sík terület, néha előveszi, fel kell tolni a kapuhoz és onnan legurul :roll: Na ezért nem ért meg ennyi pénzt.

Kataa!

Milyen szép nagy már a pocid, nagyon csini kismamm vagy és már 30. hét. Jajj, ilyenkor úgy szertnék én is, nagyon remélem hogy jövőre összejön :oops:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa
Nagyon csinos kismama vagy :)

Nálunk is döcögve megy az ovi :roll: újra be kell szoknia, sok volt neki a 2,5 hónap itthon. tegnap állítólag egész délelőtt bőgött :roll:
nem volt a kis barátja, mert beteg lett, meg nem vihette be a kardját. nehéz ügy.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?