Sziasztok!
Csak ennek az oldalnak a visszaolvasására vállalkoztam... De visszaolvasva a kisregényemet, nem panaszkodhatom
Saxi!
Nagyon helyesek - még mindig - a Csajok! Klassz lehetett csavarogni egy kicsit. Én már most hiányolom a kimozdulást...
Sajnálom a cukor- és koleszterineredményedet
Figyelj oda magadra!!! Hajrá mediterrán diéta!
Györgyi!
Sajnálom, hogy Norbika ennyire rossz volt Apájánál
Totál nálunk is ez van (talán volt), hogy egy ideig nagyon rendes, már dícsérem is, aztán a következő percben, mintha kifordulna saját magából, tör-zúz-ver-harap és minden, amitől az ember haja az égnek áll. Nem tudom, miért van ez?! Nekem is lelkiismeretfurdalásom volt/van, hogy szinte a fél napon emelt hangon beszéltem vele, de egyszerűen nem lehetetett vele máshogy szót érteni. Azért írok egyszer jelen, máskor múlt időben, mert mióta Gábor is itthon van, több idő jut Rá (én pocakosan már elég gyenge teljesítményt nyújtottam a vége felé), így most kezelhetőbb. Persze még mindig nem leányálom, de valamivel jobb a helyzet. Félek, hogy ahogy Anyum jön, megváltozik minden, sőt majd ha ismét én leszek Vele, sőt Velük itthon
Annak nagyon örülök, hogy otthon újra helyreállt a rend Norbikánál
Nagyon-nagyon szorítok, hogy Norbikánál nagyobb zökkenőktől mentesen sikeredjen a bölcsibe szoktatás. Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy sírva otthagyjam bármelyik gyerkőcömet. Még amikor Anyuéknál hagytuk először és sírdogált, akkor is annyira rossz volt. Meg a kórházban, amikor jöttek haza és sírt utánam
De nagyon szorítok Nektek, hogy Te is olyan jól viseld majd, mint Norbika
Majd Márti biztos tud Neked jó tanácsokkal szolgálni.
Képzeld, Marci abszolúte nem féltékeny a szopira!!! Ettől én is nagyon tartottam, mert semmiképp nem akartam visszaszoktatni a cicire. Konstatálja, hogy Beni uzsizik, vacsizik stb., nyom a kobakjára egy puszit, esetleg vigyorog egyet a cicire és ennyi!
Eddig talán ennek örülök a legjobban!
Mica!
Képek
Zolcsi nagyon édes vizesen és répát rágcsálva
Még tartsd vissza Gyuszkót, mert a hétvégén valahogy Anyumékat és Apósomékat is nehezen viseltem még el. Benike még nagyon sokáig szopizik, így a vendégekből én max. 10 percet láttam, a többit Benivel összecsatlakoztatva töltöttem
Évi!
Ezúton is, bár itt már kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok a Lánykához a pocakban!
Te kis boszorka vagy! Jó értelemben ám!!!
Most olvasom vissza a jókívánságodat, jóslatodat Beni veséjével kapcsolatban. Idézem: "Azt is nagyon remélem, hogy ezek a nagyobbodások/tágulatok már mire ellenőrzésre mentek, el is múlnak!" És tessék, tényleg így lett! köszönöm!!!
Rolcsi remélem azóta már meggyógyult és minden rendben van Vele. Ha netán még mindig betegeskedik, akkor sok-sok gyógypuszit küldök Neki!!! Neked pedig erőt és kitartást az ápolásához!
Sajnálom, hogy Te is lebetegedtél
Én homeos bogyeszt szedtem, illetve egy homeos köptetőt, ami jó volt a torokfájásra és a köhögésre is. Stodal szirup a neve. Emellett citromos, mézes gyümölcstea! Neked is jobbulást!
Klasszak a képek! A gyerekek egytől egyig gyönyörűek! A pocakod is nagyon helyes! Csinos vagy!
Catrine!
Gratulálok a pocakocskához!
Te biztos hamarabb látod majd a növekedését, mert nagyon vékony vagy!
A rosszullétek remélem azóta még inkább múlóban vannak
Kata!
Neked hamarosan beindul a suli! Igaz?!
Hú, de izgi! Pláne, hogy a nagyfiaddal együtt kezdheted a tanulást
Raul gondolom jól be van sózva.
KÉpek
PAtrik mosolya nagyon édi
Szurkolok, hogy bejöjjön a kétgyerekes anyuka gyerkőcörzőnek! Lehet, hogy én vagyok most agyatlan, de nem értem, miért nem hallgathatod Rault, ahogy verset mond?!
Gigi!
Nagyon szép helyen voltatok!
Most még egész jól viselem a kétgyerekes anyuka szerepet, mert Beni tényleg alszik-eszik, de azért van egy-két óra, amikor egyszerűen nem tudom letenni a kezemből, illetve a ciciről. Ilyenkor még kézben sem jó Neki, hanem csak a cicin lógna
Apropó, Gábor is itthon van, így Marcival lényegében Ő van egész nap. Anyumnak múlt hét szerdán haza kellett mennie (orvosi dolgok), de jobb is hogy így alakult, mert Gábor és Anyu is sok lett volna. Most tök jó, hogy négyesben lehettünk. Gábor 1-jétől újra dolgozik, és Anyu jön majd 4-étől segíteni.
Oli nagyon ügyes a bilibe kakilással, hogy még tartogatta is! Gratula! Ebből látszik, hogy amikor a drága szülő már letesz a dolgoról, akkor a gyerkőc gondol egyet...
Ruciügyben egyeztetünk!!! Nehogy a 3,5 gyerkőcös barátnőnk
ne legyen olyan csinos, mint én
A dokira (helyettesítő szülészorvos szúrta ki) nem haragszom, hogy felhívta a figyelmet a vesére, mert a szülés előtti uh-on, nekünk is furának tűnt a vese. Inkább szóljon,hogy cisztát lát bennük. Bár totál megijedtünk. Aztán megnyugodtunk, hogy "csak" vesenagyobbodást, de azért még így is volt mit izgulni. De a mai nap totál megnyugtatott. És elfogadom, vagy elhiszem , hogy akár napok alatt is jó irányba fordulhatnak a dolgok, ahogy nálunk is.
Ez az ovikérdés nálunk is felmerült. Gábor Őrbottyánban érdeklődött az új oviban a dolgokról, lehetőségekről és mi is ezt a választ kaptuk, hogy mivel évvesztes a Prücsök, így majd közel 4 évesen mehet oviba
Én most kezdtem le rajta igazán filózni, hogy ez bizony azt jelenti, hogy még 2 évig itthon van. Mit fogok Vele kezdeni? Illetve Ő mit fog velem? Már nem kell sok idő és tutira nem fogom tudni lekötni! Ilyenkor tényleg valami magánovi lehet a megoldás... Elég sz@r helyzet, az tuti!
Gigi-Györgyi!
Miket nem vesztek észre?! Jobbegyenes
Marcikám nem is olyan! Vagy mégis?!
Benike, ahogy írtam is Giginek, most még elsősorban eszik-alszik üzemmódban működik. De azért vannak a nap folyamán olyan időszakai, amikor egyszerűen nem tudom letenni, mert állandóan cicin lógna. És ha most belegondolok, ezek az órák a fennlét órái!
Nem szeret simán kézben sem lenni, a büfizés is csak akkor megy csöndben, ha éppen alszik... Érdekes egy gyerkőc, hát hogy is mondjam még semmiben sem hasonlít Marcira!
Tényleg, Nektek még nem is írtam, hogy ha lehetőségetek engedi, akkor fektessetek Libero részvényekbe!!!
Beni csak kakil-kakil és kakil!!! Röhej, hogy mennyi pelenkát fogyaszt. Én azt szoktam mondani, hogy ahogy mi levegőt veszünk, Ő úgy kakil
Ja és előszeretettel tiszteli meg a pelenkázót a melléktermékeivel
Szopizni egyre ügyesebben szopizik, bár azt is általában álmában végzi... Tejem szerencsére van és mivel sokat rakom cicire, illetve ha fenn van akkor folyamatosan cicizik, így szerencsére már 3 óra elteltével bizseregnek rendesen a melleim, és jelentkeznek, hogy könnyíteni kellene rajtuk.
Most kezdtük el, hogy figyelem, milyen sűrűséggel kér cicit Beni és ahogy látom, tartja a 3 órát (most is kezd ébredezni).
Megyek is, hogy felkészülhessek a fogadására
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda