Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, mert Benikének szopiznia kéne. Ő persze alszik mélyen :arrow: besárgult.
Most a részletekkel sajnos nem tudok jönni, de ami késik, nem múlik!
Benike édes pöttöm baba, abszolúte nem hasonlít Marcira: fekete haja van, kis vékonyka (hosszúságán eloszlik az a kemény 3,6 kiló), a szeme sötét szürke (talán).
Sajnos a kis veséjénél nagyobbodást és vesemedence tágulatot találtak, amivel szeptemberben már kontrollra is kell mennünk.
Marcikám imádja a kisöcsit, bár nagyon résen kell lenni Vele, mert hirtelen mozdulatokra képes. Folyamatosan puszilgatná, ölelgetni, simogatná :D , de azért fel is szeretné kapni :shock:

Köszönjük szépen a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok! :D

Rakok fel két képet és próbálok a közeljövőben jönni egy részletesebb beszámolóval.

Kép

Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Annyira megörültem, hogy írtál!!!!!!!

Sajnálom, hogy Beni veséjével valami gubanc van, de reméljük ez olyan amit kinő!!!!

Ez a kicsi fiú GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!! GRATULÁLOK!!!!
Hihetetlen, hogy tényleg nem hasonlít Marcira, de késöbb biztos fog!

Nagyon várom a beszámolódat!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
györesz

Melinda, Benike tündéri, édes kisfiú!!!! A felső képen pedig olyan nagyfiús az arca, mintha nem is egy újszülött kismanó lenne! :) Izgatottan várom a beszámolód, remélem, hogy könnyű szülésed volt és Beni baba jóbaba, Marcika pedig jóbátyus és hagyja anyucit is pihenni! :) Azt is nagyon remélem, hogy ezek a nagyobbodások/tágulatok már mire ellenőrzésre mentek, el is múlnak! :)

Millió puszit küldök nektek!

Györesz, kis versmondó :):) mondtam én, hogy a gondozónénik kedvence lesz Norbika :wink: Örülök, hogy otthon már könnyebb vele! :)

Mica, szuperek a képek a pilótáidról! :) A kedvencem mégis a locsolós Zolika :lol: , nem csodálom, hogy Gigi is megirigyelte! :)

Lányok, ma voltunk a Vasúttörténeti parkban és szuper volt! Nagyon élvezte minden gyermekem! Volt egy csomó gőzös, lehetett vezetni hajtányos kocsit, sínautót és mozdonyt, ráadásul a végén oklevelet kaptak a gyerkőcök, mint főhajtány,-ill. mozdonyvezetők! :) Hogyha lesz egy kis időm teszek fel fotókat is, minden fiús (és lányos :wink: ) anyukának (főként apukának) ajánlom, tényleg szuper!

Rolcsikám eléggé kivan, lázas volt, tele az orra és hiper-szuper nyűgös, próbálom C vitaminnal, homeopátiával kezelni, remélem megússzuk a dokit!!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

A fotók: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Remélem nem voltam sok! :oops:
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Melinda!

Kicsordult a könnyem ahogy néztem a képeket.
Gyönyörű ez a kisfiú,mégegyszer sok szeretettel gratulálok.
Vigyázz magatokra és pihenj amennyit csak tudsz.

Györesz!

Nekem is van egy ilyen kis versmondóm, jobbanmondva kettő, de a Bogika már nagyban űzi. :lol:
Nagyon aranyos lehet Norbika.
Látod, ez is tükrözi, hogy milyen jó anyukája vagy. :)

Évi!

Nem volt sok, nagyon jók a képek.
Nagyon csini, vagány kismami vagy, és a gyerkőcök is csuda szépek.
Már én is gondolkodtam ezen a múzeumon, de most, hogy látom a képeket, biztosan elmegyünk egyszer.

Most megyek mert leragad a szemem.
Mindenkinek sok puszi, Saxi

Ui:
Melinda ezt még nektek grátisz küldöm, sok puszi kíséretében.:)

Kép
saxi

Sziasztok!

Mica!
Nagyon jók a képek! Zolcsika tündéri kölyök!!!!!!!
Sátorozás a viharban, hát jó hogy megúsztátok baj nélkül!

Évi!
KÉpek szuperek! Nagyon jól nézel ki és a gyrekőcök is szépek! Hol van ez a park pontosan?

Saxi!
Tegnap írtam, de elszállt és akkor hiányoltatlak, hogy most meg Te tüntél el megint, de látom megérezted, hogy írnod kell!
KÉpzeld mióta itthon vagyunk Norbi újra a régi! Tegnap pl. nagyon jó gyerek volt, szófogadó volt, úgyhogy nagyon boldog voltam! Persze a hisztik maradtak, de az ottani állapotokhoz képes ez Isteni!

Lányok!
Közeledik Norbi szülinapja és ajándékötleteket szeretnék kérni!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Megismertek még? :) Kicsit nem voltam, mert nem engedett sehova a netem. Most jó. Remélem, így is marad.

Melinda: TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!! Bár kicsit megkésve... A képek nagyon édesek. Jó egészséget, sok tejcsit, mindent, ami kell. Jaj de nagyon jó. :)

A rosszullétek még sajna nem teljesen múltak el, de azért már nem olyan rossz, mint amennyire volt. Szerencsére.

Az összes kép nagyon aranyos és jópofa. Ha nem baj, teszek fel kettőt én is, az egyik Babuccó első UH képe, a másik pedig az én pocakom, mert sztem nőtt. Illetve biztos vagyok benne, megmutatom nektek.

Babuccó:
Kép

9+2 pocakom:
Kép

Pusza

KépKép
catrine

Szia Catrine!
Örülök, hogy a rosszúllétek mérséklődtek! :D
Hogy nőtt-e a pocid azt igazán Te érzed, de mivel Neked nagyon lapos hasad volt (ahogy emlékszem a kép alapján) talán így hamarbb látható a kis pocak!
Emlékszem ennyi idős terhes voltam amikor megvettem az első kimama gatyómat, mert akkor már úgy érzetem, hogy minden szorít és kényelmetlen hasba!
Látod hogy szalad az idő! Hamarosan már azt is érezni fogod ahogy mocorog a kis pocaklakód! :lol:

Puszi
Györsz
györesz

Sziasztok!

Ma délután érkeztünk haza.Nagyon jó volt Keszthelyen,az idő sem volt rossz,de azért Balatonba nem mentünk bele,csak a szálloda uszodájában pancsoltunk.
Patrik máris vágyik vissza,mondja,hogy megyünk máskor is Keszthelyre,hattyúkhoz! :D
20.-án Pilisen voltunk,megnéztük az István,a királytPintér Tiborral,mmmmmm,imádom :wink: ).Hamarabb vége lett,így előbb kezdték a tüzijátékot-szerencsénkre.
Éppen hazaértünk,mikor itt is elkezdődött a vihar,borzasztó volt. :(

Druszám!
Szépen növöget a pocibaba és a fészke is! :wink: Jó,hogy már nem kínoz annyira a rosszullét! :)
Mi a helyzet az építkezéssel?

Melinda!
Olyan gyönyörűséges a legkisebb fiacskád :!: :D
Az én fiaim is mostanában kezdenek el hasonlítani egymásra-mások szerint.
Remélem szeptemberben mindent rendben találnak!

Saxi!
Mit mondott a doki??
Nagyon jók a képek,egyszer én is szeretnék elmenni Esztergomba.Patrik is imádja a lovakat,már egészen apró kora óta. :D Apját rendszeresen kíséri a lovardába.

Évi!
Gratulálok a kis nunishoz! :D Örülök,hogy minden rendben van a pociban!Azt hiszem hasonlóképpen éreznék,mint Te:a 10.terhességnél is kicsordulna a könnyem minden ultrahangon! :D
Engem is érdekelne,hol is van a Vasúttörténeti park!Tényleg nagyon jó lehetett,látszik a képeken,hogy a gyerekek mennyire élvezték!
Szuper csinos kismama vagy :!:
Szegény Rolcsi,jobbulást Neki!
Mostanában kicsit többet mozdulunk ki itthonról,az Anyuéknál töltött 3 hét alatt néhányszor még bulizni is elmentem régi ismerősökkel,irtó jól esett.Szeptembertől pedig...szerintem örülnék majd a régi"unalmas"napoknak. :shock:

Györesz!
Örülök,hogy Norbika visszazökkent a normális kerékvágásba.Hidd el,én is sokszor érzem úgy,hogy az egész napom fegyelmezéssel telik,ez meg fog előbb-utóbb változni,bár nálunk még Raul is erősen fegyelmezést kíván.
Beszoktatás remélem a lehető legzökkenőmentesebben zajlik majd.Az első időszak nehezebb,aztán alakul!Tök jó,hogy Gigivel egy csoportba kerülnek!
Nagyon ügyes a kis szavaló! :D
Ajándékötlet?Gondolkodom.Atyám,hogy rohan az idő!

Gigi!
Remélem jól érzitek magatokat!

Mica!
Hát az a locsolós kép..! :lol:

Teszek majd holnap néhány képet.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

A Vasútpark címe: XIV. ker. Tatai u. 95., a honlapjuk: www.mavnosztalgia.hu

Remélem mindannyian jól vagytok!!

Sajnos engem is elért a betegség, iszonyúan a fáj a torkom és fogalmam sincs milyen gyógyszert szedhetek! :(

Gigi, már mindjárt itthon vagytok! Remélem jó utatot lesz és jól éreztétek magatokat! :)

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy újra itt vagy! Mesélj nekem egy kicsit a beszoktatásról, hogy nálatok hogy ment Raullal, mennyire viselte meg, mennyire változott meg a viselkedése, stb.!!!! Köszi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Keszthelyen! Hol voltatok pontosan? KÉpek remélem készültek és teszel fel nekünk!!!!

Évi!
KÉpzeld, most döbbentem rá, ahogy olvastam Kata írását, hogy én nem olvastam el a hétfői írásodat az uh-ról! Fogalmam sincs hogy történhetett ez, de nagyon szégyellem magamat miatta! Akkor most így utólag nagyon gratulálok a kis lánykádhoz!!! Gondolom a párod milyen boldog volt!!! Várjuk a képeket!!!!!!

Melinda!
Tudom ezer dolgod van, de már nagyon várom, hogy újra jelentkezz és írj róla, hogy hogyan telnek a napjaitok, hogy viseli Marci az öcsköst, stb!!!!!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Keszthelyen a Helikon hotelban voltunk.
Sajnos Raul beszoktatása elborzasztó példa,most,hogy már ballag,a sokat látott óvónénik bevallották,hogy még nem volt ilyen nehéz esetük.
Raul most is zárkózottabb,de nem gondoltam még álmomban sem,hogy ilyen tortúra lesz az ovikezdés.Míg Vele voltam a beszoktatás alatt,addig rendben is volt a dolog.
Az első két nap nem volt gond utána sem.A harmadik nap reggelén megkérdezte,hogy ide akkor is jönni kell,ha nincs kedvem?Mondtam,hogy igen.Ekkor kezdődtek a gondok:reggelente szabályosan húzni kellett,az ajtóban egyenként feszegették le rólam az ujjait.Ő az oviban sírt,én itthon.Előfordult,hogy az adminisztrátorok kivitték magukhoz,mert lehetetlenné tette a többiekkel való foglalkozást a zokogásával.
Sokat beszélgettünk,mindig azt mondta,hogy nem az ovival van baj,hanem azzal,hogy én nem vagyok ott Vele.Pedig soha nem aludt ott,és reggel is későn vittem.
Aztán sokára beletörődött,de nem játszott,nem fogadott el ételt.
Szívem szerint hagytam volna az egészet a fenébe,de az óvónők azt mondták,hogy nem szabad engedni,mert az iskolakezdésnél is gond lehet.
Patrik születése után változott meg a helyzet,kezdett bekapcsolódni az ovis életébe,barátai lettek.
Nagyon-nagyon nehéz időszak volt,de ez ritka,és Norbikával nem csak Te foglalkozol,így talán nincs annyira"Rád nőve".
Biztosan anyásabb lesz az első időszakban,de hamar belenő majd a közösségi életbe.

Évi!
Nagyon sajnálom,hogy Te is beteg lettél! :( Igyál kálcium pezsgőtablettát,az visszafogja kicsit az orrfolyást és csökkenti a torokduzzanatot.Én szedtem homeós bogyókat terhesség alatt,jók voltak.

Teszek néhány képet Keszthelyről.

Hajókiránduláson:
Kép

Patrik kedvencei:
Kép

A Festetics kastély parkjában:
Kép

Raul,a komoly:
Kép

Pasik az éjszakában:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Hát már most sajog a szívem a bölcsi miatt! Igazából amiatt félek, hogy Norbi gyerektársaságba kicsit visszahúzódóbb lesz és nagyon igényli a jelenlétemet! Nagyon bízok benne, hogy nem lesz túl nagy trauma Neki! És otthon megváltozott a viselkedése? Mert azt mondták a bölcsis nénik, hogy az nagyon megváltozhat, akaratosabb, hisztisebb, türelmetlenebb lehet!
A képek nagyon jók, helyesek a pasijaid!!!!

Puszi
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok :)

Délután megjöttünk!! Odafelé még éjszaka mentünk de azt mondtuk, hogy soha többé!!! Évi, nem tudom, hogy Ti ezt, hogyan bírtátok :?: :?: :?: Nagyon fárasztó volt. Ráadásúl Olivér nem aludt!!!! :shock: De szavam nem lehet rá mert nem sírt. NÉzte az alagutakat. Hajnali négykor megálltunk pihenni egy benzinkútnál, erre megszólalt, hogy búcsú :lol: Ha valami ki van világítva az neki már búcsú :wink: Talán ha egész út alatt aludt másfél órát!!!! De másnap mintha mi sem történt volna. Pörgött ezerrel...... Az éjszakáink elég ramatyok voltak mert sokat forgolódott, de ezt leszámítva jó volt! Mindig mondta, hogy menni akar a tengerbe fürdeni. Ami abból állt, hogy ült a szélén és homokozott. Mondjuk én sem vittem túlzásba, nekem hideg volt a víz. Pénteken volt rossz idő, esett. A többi nap szép idő volt. Kirándultunk is egy kicsit. Pihenni sokat nem tudtam mert Olikám matricát játszott :? Egyik délután szerettünk volna Viktorral kettesben bemenni Zadarra romantikázni míg a délután szunyáját tölti Oli, de nem jött össze. Nem akart elaludni. Pedig még kocsikázni is elvittem. De ült az ágyon és közölte, hogy nem jön az álom manó! :( Úgyhogy jött velünk. Ma reggel 8-kor indúltunk. Nagyon jól bírta. Olasgattunk, egy csomót kellet énekelni neki, azátn aludt egy jó nagyot.
Bocsánot, hogy most nem írok külön senkinek, holnap már igyekszem!!

Puszi mindenkinek!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan felrakok "néhány" képet, aztán szeretnék írni is, de Beni mocorog, úgyhogy nem tudom, mi lesz a tervemből.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda :)
Nagyon édesek a törpék együtt!!! Végre van valaki akit Marci állandóan ölelgethet(ne) :wink: Beni nagyon helyes a képeken!!! Bár az utolsón úgy néz ki mintha Marci egy jobb egyenest készülne behúzni a tesónak!! :wink: :lol: Ez a vese probléma milyen mértékű? Nem látták az uh-án? Nagyon szorítok, hogy semmi komoly ne legyen!! Milyen kétgyerekes anyucinak lenni?? Nagyon strapás?? Bár gondolom Beni még az eszek-alszok üzemmódban nyomja!

Évi :)
Vasúttörténeti parkban még a keresztfiammal voltunk. De épp most a nyaralásnál mondtam az apunak, hogy ideje Olit is elvinni! Tényleg nagyon vagány kismama vagy! :wink: A nunishoz itt is gratulálok!!!! Tibi mikor van szabin? Valamikor meglátogatnánk titeket!

Györesz :)
Látom jó volt a megérzésem: Norbi otthon megjavúlt :wink: Szerencsére!
Ajándék ötletek:
-Oli most kezdett el építeni, mostanság vettem neki Mega blocks építőt, itt egy buszt lehet építeni. Van egy busz és hozzá két utánfutó. Mivel Oli autó buzi így autót és építőt is kapott. Szülinapra kap még valamit építőset. Lego, duplo, ilyeneket.
-Gryllus Vilmos: Maszkabál Ezt minden áldott nap nézzük, hallgatjuk. Imádja!!
-Könyvek! Szuper könyveket vettem! Az egyik: Első enciklopédiám Micimackóval és barátaival Minden nap nézzük, olvassuk, gyönyörű képek vannak benne. Már kivülről fújja az összes állatot. Van még egy Ravensburger könyvünk asszem az a címe, hogy Élet a tanyán A Megatoysban vettem, 1000 forintra volt leárazva. Amúgy 4 ezer körül van, viszont nagyon szép és érdekes könyv. Szerintem szerelő készlettel, gépekkel és hasonlókkal nem lőhetsz mellé :wink:

Saxi :)
Még nem tudtam rendesen visszaolvasni.... Voltál dokinál????

Kata :)
Pasijaid szuperek!!! Patrikon jót röhögtem.... Ez a vicsor!!!! :lol: :lol: Na de komoly Raul se semmi! Az ovodai sztoritok viszont horror!!! Én is kezdek parázni. :shock:

Mica :)
Zolika képe még mindig édes!!! A saját kertetekben sátoroztatok???? :D Az utazás alatt egy csomót gondoltam rád! Viktor vett gps-t! Hát nem sok kellett, hogy az elején kivágjam az autoból!!! Egy darabig én vezettem. Egyfolytában pofázott, hogy túl gyorsan mész, túl gyorsan mész. Na aztán az én okos férjem kihúzta a töltőjét és szépen lemerült. Akkor jött a cirkusz, hogy dugjam vissza. Persze miközben száguldottunk az autópályán. Aztán nagy nehezen sikerült, de a szerencsétlen aztán teljesen megzavarodott. Elirányított Tihany felé én meg mikor nem kövöttem hülye módjára akkor a kedves férjem jól leba...ott, hogy el fogunk tévedni!!! :evil: Mondtam neki, hogy lehet, de ha nem baj akkor nem kompoznék át Tihanyba mikor HOrvátországba megyünk! 8) Szóval én maradok a jó öreg térképnél! :wink:

Képzeljétek! Olivér már csak bilibe hajlandó kakilni. Voltunk kirándulni és mondta, hogy kaki. Én meg mondtam neki, hogy nyugodtan kakiljon van rajta pelus. Erre közölte, hogy bilibe, így még tartogatta vagy fél órát!! :D

Felébredt, mennem kell!!! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
A gyerkőcök nagyon édesek! Az utolsó kép nekem is ugyanazt a benyomást keltette mint Giginek! :lol:
Marci még nem féltékeny, pl. amikor szoptatod Benit?

Gigi!
Nagyon szépek a képek és Oli is ari ahogy valamit nagyon mutogat!
Ajándékötleteket köszi, majd megnézegetem őket, felírtam magamnak!
Nagyon gratulálok Olinak a bilibe kakiláshoz! Mi egyáltalán sehogysem állunk, Norbi hallani sem akar a bilizésről, de mostmár nem is kérdezgetem annyit, hisz mindjárt itt a bölcsi és akkor úgy is visszaesne, talán majd ott megtetszik neki a miniatür wc!

Norbi annyira édes, ma többször kérte, hogy meséljek a bölcsiről! Én minden részletet elmeséltem neki, hogy ott fogom majd hagyni, hogy ott fog aludni cici nélkül, na meg persze a jó dolgokat is és tátott szájjal hallgatta, aztán ha a végére értem, akkor újra kérte: "mesélni még bölcsikéről". Bízok benne, hogy ez is segít valamennyit, hogy nem éri majd minden váratlanul! Annyira izgulok! Mártiiék már pénteken kezdik, tuti állandóan hívogatni fogom!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Találtam ma egy kétgyerekes anyukát,aki alkalmankén vizyázna az én kölkentyűimre is. :D Nagyon szimpatikus,jövő héten ismerkedést,próbát tartunk.
Raulék gyakorolnak a ballagásra.Annyira,de annyira sz@rul érzem magam,hogy nem lehetek ott,pedig verset is mond és úgy készül. :cry: :cry: :cry:

Melinda!
Jó ideje csak ülök és nézegetem a képeket,nem lehet betelni a fiaiddal!Beni milyen okosan néz máris! :D És Marci,ahogy segít! :D
Alig várom,hogy mesélj!

Gigi!
Nem semmi,hogy Oli így kukorékolt az éjjszakai utazáson! :lol:
Haláli szövege van,nagyon bírom!
Nagyon szép helyen voltatok,jó,hogy Olit nem zavarta a víz hőmérséklete. :D
Hárman mentetek?
De jó,hogy én nem vezetek! :lol:
Raul ovis példája talán a legrosszabbak közé tartozik,nagyon ritka!Ne parázz! :wink:

Györesz!
Raul viselkedése nem mondhatom,hogy nagyon megváltozott volna,most,hogy Patrik van látom,hogy Raul nehéz dió volt(most sem egyszerű eset).Az oviban dícsérik,ügyes,okos szót fogad.Itthon aztán kiengedi a gőzt rendesen... :shock: Lehetne ez rosszabb felállásban is. :lol:
Nagyon drukkolok Neked és Norbikának!Szinte biztos,hogy lesznek sírós napok,időszakok,erre fel kell készülni.
Én is sokszor mondom Patriknak,hogy megyek az iskolába,Apával leszel,mentek a lovardába,játszóra,blablabla...szépen végighallgat,aztán általában közli,hogy:Anya,én is megyek iskolába! 8)

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Melinda,
Nagyon edesek a prucskok egyutt, mutogattam is paromnak gyorsan :) Gyuszko is nezegette, Marcit kapasbol megismerte, es kerdezte tolem, hogy honnan lett a kisbaba? :) Szoval nem voltal nagy meretu, ha a fiamnak fel se tunt a pocakod, amikor ott voltunk! :D :D
Pihenned sikerul? Parod hogy erzi magat, mint ketlurkos apuka? :D
Pihenjetek, novogessetek, aztan majd valamikor, ha megerosodtok, megszemlelunk benneteket :) Gyuszko mar menne :D :D

Gyoresz,
Ne parazz, lehet, hogy a visszahuzodo fiad lesz a legkonyebb eset a bolcsiben :) Az a lenyeg, hogy rajtad azt lassa, hogy minden oke, ott jo helyen van. Ha te parazol,o is fog.. A tobbi meg majd megy magatol :)
Ajandek otleteket mar nem is irok, mert Gigi mindent leirt, amit en is gondoltam :) Zolcsinal pl. nagy slager a vonat, az johet minden mennyisegben :D Mivel Te ismered legjobban a fiadat, igy csak sugni tudunk, majd kivalasztod a legjobban hozzaillot :)

Kata,
Szuperek a kepek :) Remelem tenyleg pihentel :) Hajra a sulihoz :) Majd hivlak valamikor, most epp vmi hasmeneses bajban vagyok, igy nem szeretnek atmenni hozzatok, nehogy elkapja barki..

Evi,
Nos, a kepekrol nem mondanam meg, hogy a 4. lurkodat varod :) Fiatalos, stramm anyuka vagy, csinos pocival :) A hely is nagyon tetszik, mint korabban irtam, Zolcsi vonatmanias, igy az a hely neki a Kanaan lenne :) Remelem nemsoka eljutunk mi is oda :)
Mostmar kivancsi leszek, hogy mit mondanak a kesobbi UH-k, mert ha jol emlekszem, eloszor nem nunist lattak.. :)
Remelem jobban vagy azota, tovabbi jobbulast kivanunk!

Gigi,
Naja, nomad eletmod, es olcso megoldas a sajat kertben satorozas:) A fiuk nagyon elveztek, es itt nem volt gond az aggodas miatt, ugyanis Gyuszkot megnyugtatta, hogy nem jon be senki, mert bezartuk a kaput.. egy kempingben mar szerintem megorjitett volna :D
GPS: most nem akarom mondani, hogy nemcsak venni kell, hanem beallitani is a keszuleket :) Najo, en se egybol voltam profi, de kapasbol vegigmasztam az osszes beallitasi lehetoseget, es a sugot :D Amit alapbol kivettem, az a sebesseg-tullepesi figyelmeztetes :D :D nekem is kiabalna... :lol:
Az, hogy a komp fele kuldott, szinten egy beallitassal eltavolithato, nem szabad engedelyezni a kompot. Meg ezer apro beallitas van, de ezeket csak 1x kell beallitani es onnantol szuper az egesz :)

Nah, novellahoz vegszavam: ma volt eloszor majus vege ota Gyuszko oviban :) Hat egy kicsit konyebb napom volt, igaz, hogy Zolcsi parszor kereste a tesot, de amugy csendes volt a haz :D

Joejt mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Most csak pár sor eréjéig, mert rengeteg a dolgom.

Melinda!

Nagyon édesek a gyerekek, nálunk is ilyen nagy volt a szerelem az elején.
Akkor kezdődött a balhé, mikor Liliána elindult, és már megszerezte magának azt amit szeretett volna.
Na ezt a dolgot Bogika nem mindíg díjazta, és jött az üvöltés, hogy ezzel most én játszok...stb.
Élvezd ki a helyzetet amíg Benike ilyen picúr és imádják egymást.

Gigi- Kata!

Kérdeztétek, hogy mi volt a dokinál.Már írtam feljebb, de biztos elsiklottatok felette.
Magas lett a cukorszint, a koleszterin szint, és a vérnyomás is.:(
A doki szigorú mediterrán diétára fogott, és két hónap múlva kell visszamennem ellenőrzésre, be kell számolnom a leadott kilókról.
Ezt mindaddig ismételni amíg az összes fölös kiló le nem ment.
Hát röviden ennyi, kiváncsi leszek, hogy fog menni.

Most rohanok.
Akinek nem írtam külön, bocsi.
Mindenkit puszilok, Saxi.
saxi

Sziasztok!

Itt vagyok ám, próbálok olvasgatni, de csak kevés sikerrel.
Amilyen klasszul sikerült a tegnapi éjszakánk, olyan sz@rul a legutóbbi. Tegnapra virradóra lényegében 1-szer ébredt Beni, magam mellé fektettem, szépen kiszippantotta az egyik cicit cirka 20-30 perc alatt és zsutty vissza az ágyba, minden szó nélkül visszaaludt. Majd kora reggel ébredt újra. Így én is rendesen tudtam aludni. Eddig mindig az volt a gond, hogy magam mellé vettem és nem lehetett visszatenni az ágyába, mert 5 percen belül jött újra a bömbi, és csak mellettem akart ellenni. Így én csak féloldalasan tudtam aludni és ugye bennem volt, hogy ott van mellettem, össze ne nyomjam. Na ezt az állandó felsírást játszotta most éjjel is, már Gábor is totál ki volt, én is pityeregtem. Marcikám ilyeneket nem művelt, úgyhogy nem vagyunk hozzászokva.

Viszont a kedvem jó, bármennyire is mosott rongynak érzem magam, mert MINDEN RENDBEN BENI VESÉJÉVEL!!! Ma voltunk a SOTE-n egy újabb uh-on, ahol a dokinő semmiféle elváltozást nem látott. Mutogatta nekem a vesécskéket, és megnyugtatott, hogy semmi okunk az aggodalomra. Nagyon kedves volt, mert én meg csak hebegtem, hogy "de a Péterfyben azt mondták, hogy...". Szerinte nagyon sok szülőt megijesztenek és nem mindegy, hogy mihez képest nézik a tágulatot. Én teljesen megbízom az uh-os dokinőben. Sőt Marcit is ő uh-ozta a műtéte előtt és még akkorról emlékszem rá, hogy milyen kedves és alapos volt.
A nefrológus szakorvos szerint az ilyen előfordul, hogy a születés után közvetlenül még látni az elváltozást, majd visszahúzódik. Most semmi teendőnk nincs, de ha bármilyen láza, étvágytalansága lépne fel Beninek, akkor először rögtön egy vizeletvizsgálatot kell csinálni. Aennyiben valamit találnak a vizeletben, akkor kell majd visszamenni a SOTE-ra. De lelkem mélyén bízom és TUDOM, hogy semmiféle baj nem lesz!!! Annyira örülök és nagyon-nagyon megkönnyebbültem.
Egyébként Beni tündérfiú volt, az egész pesti kirándulásunkat végigaludta! Marci és Gábor banki túrája alatt meg is tudtam szopiztatni a kocsiban, ami után ismét aludt a Drága! :D

Köszönöm szépen Mindegyikőtöknek a dícséretet a Fiacskáim nevében is! Ugye milyen édesek? Látnátok Őket élőben! Marcikám annyira kedvesen, lágyan nyúl Benihez, mintha tudná, hogy vigyázni kell Vele (persze mondjuk Neki, de annyira kis szeleburdi, hogy csodálkozunk, hogy eljut hozzá :lol: ).

Most elég önző voltam, mert nem írok külön-külön, de megpróbálok visszaolvasni valamikor úgy rendesen!

Gigi!
Üdvözöllek újra a "fedélzeten"! :D Olika cukorfalat! Azért beázatatta magát a tengerben :wink:

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Ez nagyon jó hír, hogy semmi baja Beni veséjének!!!!!! Ide hallom ahogy a nagy kő legördült a szívedről!! :wink: A kedves doktort én is ijesztgetném egy kicsit!!! :evil: Persze inkább biztosra menjenek, de gondolom nem hiányzott az aggodalom.......
Beni alvása......... Ismerős, honnan is???? :shock: Bár nálunk az első napokban nem volt ilyen. Akkor nyögött egyet, szopi, alvás. Utána viszont borzadály volt. Mi már odáig eljutottunk, hogy csak a karomban volt hajlandó aludni. Én meg ültem fél éjszaka és legszívesebben ordítottam volna, hogy nem bírom! Próbáld ezt megelőzni..... Bár tudom, hogy baromi nehéz. Én Olit sem hagytam sírni soha. Neked meg még Marcira is tekintettel kell lenned, hogy ő is tudjon aludni. Anyukád nálatok van még? Meddig marad??
Micához hasonlóan, ha megkapjuk a zöld jelzést, nagyon szívesen meglátogatnánk titeket. Mielött elköltöztök, jó lenne ha vissza adnád a rucikat, mert a három és fél gyerekes barátnőmnek szeretném tovább adni! :wink:
Gyere ahogy tudsz, olyan jó látni, amikor Te írsz!!

Tényleg csak nagyon felületesen olvastam.
Ezek nem túl jó hírek..... Mi az a medditerrán diéta??? Egész nap pizzát meg tésztákat kell enni??? :wink: Mert akkor gyorsan ide a receptjét!!! :D De attól félek, hogy nem erről szól!!! :cry:

Bilizés: nagyon furcsa mert egyik napról a másikra tért át. Elötte még írtam is, hogy semmi fejlemény. A közelébe sem akar menni. A pisinél továbbra sem szól.
Gratula a szavaló nagyfiadhoz!!!
Hagy kérdezzem meg (és nehogy azt hidd, hogy kötekedni akarok!! ), hogy muszály vissza menned dolgozni?? Csak mert annyira rosszúl érint téged, hogy Norbi megy bölcsibe. Amit megértek, mert már én is az ovin agyalok!

Ovi:
Összefutottam egy ismerősömmel akivel beszélegettem egy kicsit és rá kellett döbbennem, hogy nem lesz egyszerű ovit találni Olivérnek....... Oviba csak akkor mehet ha betölti a hármat. Viszont ő októberi, így szeptembertől nem mehet. Viszont addigra feltöltik a csoportokat. Nálunk nagyon sok a gyerek, sokat el is küldenek, pedig 25 fős csoportok vannak. Az ismerősöm mondta, hogy ilyen esetben akkor tudom oviba járatni ha év közben üresedés van..... De nem szokott lenni!!!! :shock: Ilyenkor mi van????? Majd négy évesen nagy nehezen bekerül oviba??? Néztem már a neten magánovit is. Épp a kertünk végébe van egy, de elég szutyok, ennél az önkormányzati ovik sokkal jobbak............ És ha lenne is hely, mi alapján kell választani??????? Tudom, hogy még odébb van. Bár tavasszal beiratkozás.......... HELP!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak ennek az oldalnak a visszaolvasására vállalkoztam... De visszaolvasva a kisregényemet, nem panaszkodhatom :lol:

Saxi!
Nagyon helyesek - még mindig - a Csajok! Klassz lehetett csavarogni egy kicsit. Én már most hiányolom a kimozdulást... :shock:
Sajnálom a cukor- és koleszterineredményedet :( Figyelj oda magadra!!! Hajrá mediterrán diéta!

Györgyi!
Sajnálom, hogy Norbika ennyire rossz volt Apájánál :( Totál nálunk is ez van (talán volt), hogy egy ideig nagyon rendes, már dícsérem is, aztán a következő percben, mintha kifordulna saját magából, tör-zúz-ver-harap és minden, amitől az ember haja az égnek áll. Nem tudom, miért van ez?! Nekem is lelkiismeretfurdalásom volt/van, hogy szinte a fél napon emelt hangon beszéltem vele, de egyszerűen nem lehetetett vele máshogy szót érteni. Azért írok egyszer jelen, máskor múlt időben, mert mióta Gábor is itthon van, több idő jut Rá (én pocakosan már elég gyenge teljesítményt nyújtottam a vége felé), így most kezelhetőbb. Persze még mindig nem leányálom, de valamivel jobb a helyzet. Félek, hogy ahogy Anyum jön, megváltozik minden, sőt majd ha ismét én leszek Vele, sőt Velük itthon :shock:
Annak nagyon örülök, hogy otthon újra helyreállt a rend Norbikánál :D
Nagyon-nagyon szorítok, hogy Norbikánál nagyobb zökkenőktől mentesen sikeredjen a bölcsibe szoktatás. Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy sírva otthagyjam bármelyik gyerkőcömet. Még amikor Anyuéknál hagytuk először és sírdogált, akkor is annyira rossz volt. Meg a kórházban, amikor jöttek haza és sírt utánam :cry: De nagyon szorítok Nektek, hogy Te is olyan jól viseld majd, mint Norbika :wink: Majd Márti biztos tud Neked jó tanácsokkal szolgálni.
Képzeld, Marci abszolúte nem féltékeny a szopira!!! Ettől én is nagyon tartottam, mert semmiképp nem akartam visszaszoktatni a cicire. Konstatálja, hogy Beni uzsizik, vacsizik stb., nyom a kobakjára egy puszit, esetleg vigyorog egyet a cicire és ennyi! :D Eddig talán ennek örülök a legjobban!

Mica!
Képek :D :D :D Zolcsi nagyon édes vizesen és répát rágcsálva :D
Még tartsd vissza Gyuszkót, mert a hétvégén valahogy Anyumékat és Apósomékat is nehezen viseltem még el. Benike még nagyon sokáig szopizik, így a vendégekből én max. 10 percet láttam, a többit Benivel összecsatlakoztatva töltöttem :lol:

Évi!
Ezúton is, bár itt már kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok a Lánykához a pocakban! :D
Te kis boszorka vagy! Jó értelemben ám!!! :wink: Most olvasom vissza a jókívánságodat, jóslatodat Beni veséjével kapcsolatban. Idézem: "Azt is nagyon remélem, hogy ezek a nagyobbodások/tágulatok már mire ellenőrzésre mentek, el is múlnak!" És tessék, tényleg így lett! köszönöm!!! :D
Rolcsi remélem azóta már meggyógyult és minden rendben van Vele. Ha netán még mindig betegeskedik, akkor sok-sok gyógypuszit küldök Neki!!! Neked pedig erőt és kitartást az ápolásához!
Sajnálom, hogy Te is lebetegedtél :( Én homeos bogyeszt szedtem, illetve egy homeos köptetőt, ami jó volt a torokfájásra és a köhögésre is. Stodal szirup a neve. Emellett citromos, mézes gyümölcstea! Neked is jobbulást!
Klasszak a képek! A gyerekek egytől egyig gyönyörűek! A pocakod is nagyon helyes! Csinos vagy! :D

Catrine!
Gratulálok a pocakocskához! :D Te biztos hamarabb látod majd a növekedését, mert nagyon vékony vagy!
A rosszullétek remélem azóta még inkább múlóban vannak :wink:

Kata!
Neked hamarosan beindul a suli! Igaz?! :shock: Hú, de izgi! Pláne, hogy a nagyfiaddal együtt kezdheted a tanulást :lol: Raul gondolom jól be van sózva.
KÉpek :D PAtrik mosolya nagyon édi :lol:
Szurkolok, hogy bejöjjön a kétgyerekes anyuka gyerkőcörzőnek! Lehet, hogy én vagyok most agyatlan, de nem értem, miért nem hallgathatod Rault, ahogy verset mond?!

Gigi!
Nagyon szép helyen voltatok!
Most még egész jól viselem a kétgyerekes anyuka szerepet, mert Beni tényleg alszik-eszik, de azért van egy-két óra, amikor egyszerűen nem tudom letenni a kezemből, illetve a ciciről. Ilyenkor még kézben sem jó Neki, hanem csak a cicin lógna :shock: Apropó, Gábor is itthon van, így Marcival lényegében Ő van egész nap. Anyumnak múlt hét szerdán haza kellett mennie (orvosi dolgok), de jobb is hogy így alakult, mert Gábor és Anyu is sok lett volna. Most tök jó, hogy négyesben lehettünk. Gábor 1-jétől újra dolgozik, és Anyu jön majd 4-étől segíteni.
Oli nagyon ügyes a bilibe kakilással, hogy még tartogatta is! Gratula! Ebből látszik, hogy amikor a drága szülő már letesz a dolgoról, akkor a gyerkőc gondol egyet... :lol:
Ruciügyben egyeztetünk!!! Nehogy a 3,5 gyerkőcös barátnőnk :wink: ne legyen olyan csinos, mint én :wink: :oops: 8)
A dokira (helyettesítő szülészorvos szúrta ki) nem haragszom, hogy felhívta a figyelmet a vesére, mert a szülés előtti uh-on, nekünk is furának tűnt a vese. Inkább szóljon,hogy cisztát lát bennük. Bár totál megijedtünk. Aztán megnyugodtunk, hogy "csak" vesenagyobbodást, de azért még így is volt mit izgulni. De a mai nap totál megnyugtatott. És elfogadom, vagy elhiszem , hogy akár napok alatt is jó irányba fordulhatnak a dolgok, ahogy nálunk is. :D
Ez az ovikérdés nálunk is felmerült. Gábor Őrbottyánban érdeklődött az új oviban a dolgokról, lehetőségekről és mi is ezt a választ kaptuk, hogy mivel évvesztes a Prücsök, így majd közel 4 évesen mehet oviba :twisted: Én most kezdtem le rajta igazán filózni, hogy ez bizony azt jelenti, hogy még 2 évig itthon van. Mit fogok Vele kezdeni? Illetve Ő mit fog velem? Már nem kell sok idő és tutira nem fogom tudni lekötni! Ilyenkor tényleg valami magánovi lehet a megoldás... Elég sz@r helyzet, az tuti!

Gigi-Györgyi!
Miket nem vesztek észre?! Jobbegyenes :lol: Marcikám nem is olyan! Vagy mégis?! :roll: :lol:

Benike, ahogy írtam is Giginek, most még elsősorban eszik-alszik üzemmódban működik. De azért vannak a nap folyamán olyan időszakai, amikor egyszerűen nem tudom letenni, mert állandóan cicin lógna. És ha most belegondolok, ezek az órák a fennlét órái! :shock: Nem szeret simán kézben sem lenni, a büfizés is csak akkor megy csöndben, ha éppen alszik... Érdekes egy gyerkőc, hát hogy is mondjam még semmiben sem hasonlít Marcira!
Tényleg, Nektek még nem is írtam, hogy ha lehetőségetek engedi, akkor fektessetek Libero részvényekbe!!! :lol: :lol: Beni csak kakil-kakil és kakil!!! Röhej, hogy mennyi pelenkát fogyaszt. Én azt szoktam mondani, hogy ahogy mi levegőt veszünk, Ő úgy kakil :lol: Ja és előszeretettel tiszteli meg a pelenkázót a melléktermékeivel :lol:
Szopizni egyre ügyesebben szopizik, bár azt is általában álmában végzi... Tejem szerencsére van és mivel sokat rakom cicire, illetve ha fenn van akkor folyamatosan cicizik, így szerencsére már 3 óra elteltével bizseregnek rendesen a melleim, és jelentkeznek, hogy könnyíteni kellene rajtuk.
Most kezdtük el, hogy figyelem, milyen sűrűséggel kér cicit Beni és ahogy látom, tartja a 3 órát (most is kezd ébredezni).

Megyek is, hogy felkészülhessek a fogadására :wink:

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Annyira jó olvasni Rólatok! Veletek együtt örülök, hogy minen rendben Beni veséjével! :lol:
Olyan édes lehet Marci, ahogy viszonyul Beni cicizéséhez! Lehet hogy butaságot kérdezek, de milyen érzés, hogy már nem csak Marci a mindened? Bár gondolom amíg ilyen jól kezeli az új helyzetet, addig Te sem érzed rosszúl magad attól, hogy nem tudsz kétfelé szakadni és ugyanannyit foglalkozni Marcival, mint azelőtt!
Sajnálom a sírós éjszkátokat, de drukkolok, hogy minél hamarab olyan jó alvó legyen, mint Marci!

Gigi!
Nem haragszom, hogy megkérdezted, hogy miért megyek vissza dolgozni. Sajnos muszáj! :( A gyes iszonyú kevés, a másik meg, hogy nem merem megkockáztatni, hogy nem megyek vissza, aztán meg mire mennék már nem kellek! Tudod én mielőtt elmentem betegállományba, mint veszélyeztett terhes, azelőtt kb. másfél éve dolgoztam ott és szerettem ott dolgozni és igazán szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen kevés munkaviszony után visszavárnak és még abba is benne van a főnöknőm, hogy még egy évig csak négy órába dolgozzak. MIndezek mellett nagyon rossz érzés, hogy meg kell válnom a fiamtól és szerintem ugyanezt érzeném egy év mulva is és akkor viszont már kapásból egész nap kéne dolgoznom és Ő is egész nap oviba lehetne, így viszont én is ráhangolódok a melóra és Ő is megszokja a bölcsit, hisz mikor felébred a bölcsibe én már ott fogom várni Őt! :)

Kata!
Suli miatt van szükség kétgyerekes anyuka segítségére?
Aranyos Patrik, hogy Ő is inkább Veled tartana a suliba! :D

Mica!
Hát remlem azt tudom majd mutatni Norbi előtt, hogy minden ok, de az biztos, hogy majd néha nálam is eltörik a mécses! Gyuszkónál nem volt gond az ovikezdésnél?

Saxi!
MI az a mediterrán diéta? Nagyon durva, vaagy simán be tudod tartani?

Évi!
Hogy vagytok??? Rolcsi meggyógyult?

Catrine!
Ne tünj el megint! Hogy vagy?

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
györesz

Most már értem!!! De bennem az volt, hogy rendes munkaidőben mész vissza dolgozni. Elhiszem, hogy félted a munkahelyed. Nehéz mostanában normálisat találni.
Képzled mi volt az elöbb............... Keresgéltem a neten magánovikat (mivel a túltelitettség miatt itt esélyünk sincs jövőre) és találtam egy szimpatikusat. Éviéktől pár utcára. Néztem a képeket a játékokról, gyerekekről és mintha egy kéz szorította volna össze a szívem. És olyan gondolataim támadtak, hogy nem akarom egy idegen helyen ott hagyni az én kicsikémet, a többi gyerek között. Mert ha valami baja van akkor nem tudok neki segíteni........meg ha hiányzom akkor sem vagyok ott...... annyira átéreztem, hogy még el is sírtam magam.... :oops: :oops: :oops: Szerintem akárhány évesen is mennek közösségbe, nehéz lesz.
Nagyon jó kérdés amit feltettél Melindának. Én sokszor gondolok arra, hogy tudnék e még egy babát ennyire szeretni??? Nem tennék e köztük különbséget.......

Na nem rontom tovább a levegőt!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Melinda,
Orommel hallom, hogy semmi gond Beni vesejevel! :D Annak idejen en is majdnem szivrohamot kaptam, amikor a par napos Zolcsi bucijaban az elso UH beverzest talalt... hiaba nyugtattak, hogy ez a szulestol lehet. Csak a kontroll vizsgalatnal nyugodtam meg, hogy felszivodott.
Nagyon ugyes Benike, hogy tartja a 3 oras szopikat. A zaba-mano effektus nagyon ismeros, Zolcsi is ilyen volt, kezdetben 30-40 percig kajalt, aztan amikor a dokino kikototte, hogy egy kaja nem tarthat tovabb 20 percnel, mert sokat eszik, akkor 15 perc alatt bekajalt 260-at :D
Ne izgulj, nem akarunk kapasbol az elejen letamadni :) Vegulis igazat adok az egyik szinesznonek, aki nemreg szult, es azt mondta, hogy 6 hetig a gyerkocot csak a kozeli hozzatartozok latogassak meg. Legyen idotok osszeszokni, Benikenek is alkalmazkodni a kulvilaghoz, naneg neked is pihenni! :)
Pelus-reszveny :D :D Kuldjuk a Liberos-kamiont? :D
Mivel Kata nem irt, igy megvalaszolom a kerdest: azert nem tudja Rault hallgatni az ovodai ballagason, mert pont aznap kell neki mennie beiratkozni a suliba...

Gyoresz,
Gyuszko bolcsiben kezdett, 1 honappal a 2 eves szulinapja elott (majus eleje). A beszokatas eleg jol ment, 3-4 napig ott voltam vele, egyre kevesebb idot, es elmentem, eloszor csak felorara, aztan tobb idore. Utana jott az, hogy delelott ott volt es ebed utan vittem el, ez volt kb. 2 napig. Utana az jott, hogy ott alszik, de amikor az elso nap lett volna, szoltak, hogy keves dadus van, igy ne most kezdjunk.. de mondtam nekik, hogy reggel koran ebredt a fiam, igy barmi lehet. Delben mentem volna erte, es kiderult, hogy Gyuszko bizony kaja alabb elaludt felig az asztalnal,igy lefektettek :) En leultem kint, meg jo, hogy vittem konyvet, olvastam, amig aludt, hogy a felbredesenel egybol ott legyek. Jo is volt, mert akkor felsirt, de egybol megnyugodott. Masnap mar ilyen gond se volt, uzsonnazott a tobbiekkel, es utana jott csak ki. Ezutan nem volt vele gond.
Amikor kovetkezo ev szeptembereben ovikezdes volt, pont beteg volt, igy nem az elso nap kezdett, de bementem vele, megmutattam neki, hogy majd ide fog jarni, amikor meggyogyult. Ket nap mulva vittem, siman otthagytam, nem volt vele semmi gond.
Jo, hogy olyan munkahelyed van, ahol szeretettel varnak vissza! :)

Saxi,
Engem is erdekelne, hogy milyen is ez a dieta. Sikerul a sok rohanas es lurkok mellett betartani?

Evi,
Nagy a csend, ugye minden rendben van?

Catrine,
Ez ratok is vonatkozik! Vagy ujra munka van, azert nem irsz?

Gigi,
Ismeros gondolatok, amik teged foglalkoztatnak. Foleg az jart bennem is, hogy az en eleven, tuzes fiamra tudnak ugyan elegge figyelni annyi lurko kozott, hogy ne legyen baja.. Mindig paraztam, hogy egyszercsak hivnak a bolcsibol/ovibol, hogy gond van... Ma mar egy fokkal nyugodtabb vagyok, nameg Gyuszkois jobban vigyaz magara. A hianyolas is bennem volt, de mondjuk Gyuszko mas volt, mint pl. Zolcsi. O jobban hozzaszokott, hogy massal is van, nemcsak velem, tobbet voltunk pl. Mamaeknal, sot, mivel voltam korhazban is, amikor 1,5 eves volt, igy a teljes Anya-nelkuliseget is megtapasztalta, es nem volt vele gond. Zolcsival mar jobban gondban leszek, bar egyenlore ugy nez ki, hogy nem mostanaban lesz ez, mert nem vettek fel jovo januartol bolcsibe, helyhiany miatt. Valojaban nem is banom, mert nincs kedvem ujra ingazni Bp-re meloba, nincs reggelenkent-delutanonkent rohanas, nem izgulok a vonatkesesek miatt, nameg nem esik ki ido az utazas miatt. Najo, van hatranya is az itthonletnek, de ez a legkevesebb.
A szeretet kerdese: nehez megvalaszolni. Szeretem mindket gyermekem, de mindkettot maskepp. Nincs az, hogy jobban, vagy kevesbe jobban, hanem mas :) Nehez leirni, megfogalmazni...

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Györesz és Gigi :wink: !
Nagyon féltem tőle és gondolom emlékeztek is, hogy már előre tipródtam, hogy hogyan fogom szeretni Benit is ugyanúgy, mint Marcit. Higyjétek el, nincs ennél természetesebb dolog! Imádom mindkettőt!!! Persze, amikor Beni megérkezett közénk és a pocakomra tették, majd a 2 órás megfigyelés alatt, amíg együtt voltunk, persze volt még bennem bizonytalanság, de most már minden ilyen elmúlt. Marcit imádom, hogy olyan okoska, szeretetteljes, simizős gyönyörűség, Benit pedig azért mert olyan kis elesett még, annyira, de annyira ránk van szorulva.
Kívánom, hogy Ti is megtapasztaljátok mindezeket! :D

Gigi!
Ne ríkasd magad! Bár ahogy írtad, az én szívem is összeszorult, hogy mi lesz velem Marci nélkül. Annyira hülyén hangzik, hisz csak pár órára leszünk távol, de szinte össze vagyunk nőve ezekkel a kis krapekokkal... Én már most látom, hogy a gyerekek jobban fogják bírni a helyzetet, mint mi :wink:
Egyébként Marci ma is házon kívül van: Gábor a váci lakásba ment festeni, amíg Marci Anyuékkal van. Totál hülye vagyok, mert fél füllel mindig a szobája felé figyelek, hogy mikor ébred az alvásából :shock: Normális vagyok? De tényleg hiányzik a kiskrampusz!

Mica!
Köszönöm a válasz Kata helyett is. Így már értem. Szegényke :(
A kajcsik még mindig horrorhosszúságúak, de lényegében, mivel többnyire alszik szopi közben :roll: Idővel tényleg le kell rövidítenem a kajcsikat, ha máskor nem, amikor élesben itthon maradok a két gyerkőccel!

Csajok, az éjszakánk katasztrófa volt!!! Ez a kis kakagyáros egész éjszaka játszott az idegeinkkel: szopi utáni ágybahelyezést követően jön a nyüszögés! :twisted: Persze szopi közben is csak világítottak a sötétben a sötétszürke szemecskéi, bezzeg napközben alig látom őket. A nappalokat lényegében végigalussza, aminek az eredménye az éjszakai virrasztás lesz! Ma is ez megy, de egyszerűen nem tudok Vele mit csinálni! Volt valakinek ilyen pöttöm babója? Remélem egy-két nap,max. hét és helyreáll a rend...

No megyek!
Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Nekem is járnak ilyen gondolatok a fejembe és sokszor nekem is elszorul a szívem főleg akkor mikor valamiért elkezd sírni és bújik hozzám! Nehéz az elválás és lehet, hogy mi még rosszabbúl viseljük majd mint Ők, hisz ezek a gyerkőcök olyan hamar megszoknak dolgokat, sokkal jobban bírják a gyűrődést mint mi felnőttek!
Azért kérdeztem azt Melindától, mert amikor a képeket néztem összeszorult a szívem a kis Marciért, hogy milyen lehet neki, hogy az Ő anyukája már nem csak az Övé! Talán buta gondolat, de hirtelen ezt éreztem! Persze ezt az egészet csak úgy lehet megérteni, ha az ember abba a helyzetben van, hisz míg a pocakba fejlődik a második baba már akkor kialakul egy kötelék és ez csak erősödik amikor kibújik és a szeretet nem megfeleződik hanem megdublázódik!

Mica!
Bárcsak Norbi is ilyen jól venné az akadályokat!!! Köszi hogy leírtad!!!

Melinda!
Olyan szép ahogy írsz a fiaidról és ezt tényleg csak az érezheti aki átéli és reméljük egyszer mi is átélhetjük!!!!!!!
Sajnálom az éjszakáitokat! Nálunk ilyen pici korban még nem volt gond az alvással az kb. 5-6 hónapos korába kezdődött!

Ma délelőtt Mártiékkal vásároltunk! Annyira édes a Gigi, olyan kis bűbályos pofikája van és nagyon jó kislány! Míg az én fiam folyton pakolni akart, rohangált, polcra mászott addig Gigi egyfolytába anyukája mellett volt! Márti is egyre jobban izgul a bölcsi miatt, hisz Ők már pénteken kezdik! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy nekik hogy fog menni!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Közkívánatra, leírom nagyjából miből áll a mediterrán diéta.:)

Még mielőtt bárki megörülne, nem olyan könnyű, és Gigi! Nem lehet enni sem pizzát, sem tésztát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Először is leírom, hogy mit NEM szabad:
kenyér, tészta, sertéshús, marhahús, kacsa, liba, felvágottak, kenőmájas, vaj, vajkrém, kenhető sajtok, vajkrémek,zsíros sajtok, péksütemények, lekvárok, méz, sütikék, cukor, kolbászok, szalonnák, sonkák, tejszín, sűrített tej.......És még sotolhatnám, az a lényeg, hogy semmi olyasmit nem lehet enni, ami zsíros vagy édes.

Az ehető dolgok listája persze lényegesen rövidebb.:(

Teljes kiörlésű lisztből készült kenyér, naponta max. 1 szelet, teljes kiőrlésű lisztből készült tészta hetente max.1-szer, (és akkor is kizárólag paradicsom alapú mártással, semmi tejszínes gomás, husis finomság!!!),
Grillezett fehérhús, (csirke mell, pulyka mell), halak, de aból is kizárólag a fehérhusú tengeri halak, (nem holmi itthoni, zsíros pontyból készült paprikás túróscsuszával. :) :)
Kávé, tea iható, de csak édesítővel, tej max 1,5%-os, saláták, minden mennyiségben, párolt zöldségek, és gyümölcsök,(banán, dinnye, szőlő, nem ehető mert magas a cukortartalma!:()

Minden bő olajban sült dolog tiltólistás, és persze a fagyi is.

Hát röviden ennyi, nagyon nehéz főleg így, hogy a családnak teljesen más kívánságai vannak, és százfelé kellene főznöm.
A héten is például, kérték a krumplis nudlit, barackosgombócot, gulyáslevest palacsintával.....Szóval nagyon gázos.

Most mennem kell, ha van még kérdésetek szivessen válaszolok, ha tudok.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Ja, és majdnem elfelejtettem.

A CSOKOLÁDÉ SZIGORÚAN TILOS !!!

Szép napot, Saxi :)
saxi

Mártit nem lehetne rábeszélni, hogy írjon egy kicsit magukról és jó lenne már képet lánti Gigiről is!
Marci és a kistesó: sokszor azt a példát hozzák, hogy olyan érzés lehet anya szeretetén osztozni egy kistesóval mintha az ember férje hazahozna egy új csajt, de biztosítana róla, hogy azért engem még ugyanúgy szeret :wink:

Húúúúúúúúúúúúúú!! És ez a diéta mitől mediterrán???? Ott kínozzák magukat az emberek :?: :wink: Kitarás csajszi, nem lesz könnyű! De hát muszály!

Catrine :)
Neked mindig elfelejtek írni, bocsánat! Pocak helyes!!! Hamar fog rajtad látszani, hogy babát vársz!! Építkezéssel mi újság?

Most mennem kell mert nagyon elmaradtam a házimunkával!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Annyira aranyos Tőled, ahogy írtad, hogy megszakad a szíved Marciért. Akármennyire nem látni Rajta, hogy zavarja Beni jelenléte, azért én is sokat filózok ezen magamban. De aztán próbálom megnyugtatni magam, hisz ma is, ahogy hazajöttek Gáborral (délelőtt bankban, Anyuéknál, ügyvédnél jártak a nagyfiaim!), rögtön jött oda hozzám és nevetgéltünk, puszizkodtunk, stb. Persze ennek ellenére háromszor megfordul a fejemben, hogy nem haragszik-e meg rám, hogy rászólok és ez nincs-e Rá rossz hatással.
Én is hasonlóakat szeretnék kérni, mint Gigi, hogy ha beszélsz Mártival, tolmácsold Neki a kérésünket: ÍRJON MAGUKRÓL!!! Annyira kíváncsi lennék Rájuk és persze képeket is szívesen nézegetnék :D

Saxi!
Hú, ez a mediterrán diéta nagyon durván hangzik. Ahogy leírtad, hogy mit nem szabad, szinte a napi menüben láttam magam előtt :lol: Kitartást Neked ehhez a sanyargatáshoz!!! Ezt meddig kell csinálnod, amíg helyre nem áll a cukor- és a koleszterinszinted?

Gigi!
Ez a hasonlat (a féjr hazahoz egy új feleséget) nekem is ismerős :lol: Szerintem a Suttogó titkaiban olvastam és a szülésznőm is ezzel jött, amikor tanácsokat adott Marci "kezelésével" kapcsolatban. Marci eddig egész jól bírja az "új asszonykát" :lol:

Az éjszakáinkat úgy próbáljuk/próbálom normalizálni, hogy magunk között hagyjuk Benit, vagy a cicin lógva alszik. De a "vicces" az, hogy már nem tud fekve szopizni :evil: , úgyhogy éjjel is ülve kell etetnem. Hát nem nagy élmény, pláne hogy a fejem néha szabályszerűen leesik a helyéről.
Az oké, hogy így együttaludva tudunk viszonylag normálisan aludni (éjjel 1-szer kel, meg hajnalban valamikor), csak attól félek, hogy megszokja ez a kis Vacak! :roll:

Remélem holnaptól tényleg jobb idő lesz, mert a hétvégén szeretnénk végre kimenni Benivel sétálni. Egy kicsit kezdek klausztrofóbiás lenni :?

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Saxi!
Hát csak kitartást tudok kívánni és minden elismerésem ha a családnak való főzés mellett birod tartani a diétát!!! Hajrá!!! :lol:

Gigi!
Ez a hasonlat nagyon találó, de ettől mégjobban megsajdul a szívem ha az elsőszülött gyerkőcökre gondolok! Tesóm majdnem 2,5 éves volt amikor én megszülettem és nagyon kiborult tőlem, aamikor pl. anyu etetett akkor kiverte a kezéből a kajámat, meg hasonlók, de aztán késöbb meg nagyon szeretett.
A barátnőméknél ma láttam a Maszkabált és nagyon tetszett, Norbi csak úgy tapadt a tv-re, úgyhogy át fogom iratni!!!

Melinda!
Talán most az is sokat számít, hogy Gábor otthon van és nem egyedül vagy a gyerkőcökkel így Marci még nem érzi, hogy milyen az amikor anya nem ér rá, mert az öcsivel foglalkozik, hisz apa pótol Téged valamennyire! Eezt nem azért írom, hogy biztos, hogy majd gondok lesznek, de ahogy másoktól hallom a tesóféltékenyésget sajna nem lehet megúszni, ami igazából teljesen természetes! Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy a bölcsi is egy hasonló lelki tortúra lehet a kicsiknek, hisz az addig megszokott kis életük megváltozik és Anya már nem csak Vele foglalkozik! Talán emiatt is szorult össze a szívem Marciért, mert már ilyan lelkiállapotba vagyok! :( :)

Megmondom majd Mártinak hogy hiányoljátok!!!!

Tegnap este csomó ideig vergődtem az ágyamba, nem tudtam elaludni, mert folyton a bölcsin agyaltam, aztán amikor Norbi olyan éjfél körül elkezdett sírni hát én olyan boldog voltam, hogy hozzábújhatok éés egy pillanatig sem kivánkoztam vissza az ágyamba, mint máskor és aludtam vele reggelig! Azt hiszem engem nagyon meg fog viselni ez a bölcsi dolog, de igyekszm majd palástolni Norbi előtt! Azért biztos, hogy ha Ő jól veszi az akadályokat akkor majd én is megnyugszom!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok,

Saxi,
Ez ismeros lista, terhessegi-vercukornal is ez volt, csak ott megszabva, hogy mibol, mennyit lehet... szerintem ezert is jott Zolcsi hamarabb a vilagra, elunta a dietat :wink: Kitartast hozza, foleg ugy, hogy kozben a finomabbnal finomabb kajakkal kenyezteted a csaladodat! Nekem nem biztos, hogy lenne lelkierom hozza, hogy ennyi felet keszitsek es meg csak bele se nyalakodhatok :D

Gyoresz,
Martiekat udvozoljuk, ha van 2 perce, legalabb tenyleg irjon egy szia-t es rakjon kepet a kiscsajszirol :) Hianyoljuk oket.
Bizz a fiadban, szerintem nem lesz vele gond, amilyen jo vermersekletu gyerkoc :)

Meinda,
Ilyen idosen meg nem szoknak a szuloi agyba, hidd el. Ha igy tudtok pihenni, akkkor hajra. Sokszor aludtam en is a lurkoimmal, es nincs gond veluk, kulon alszanak tolem :)

Gigi,
Utolerted magad a hazimunkaval? :)

Evi, Catrine, hol vagytok?
Bar gondolom Evinek is kezdodik az orulet, marmint a nagyokkal az iskolakezdes.
Katanak is felmentest adok, drukk holnapra Raulnak!

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek csak, hogy megvagyunk, de sajnos a betegségem nem, hogy múlna, egyre rosszabb, vagy újra elkaptam :? Tibi ismét tanul ezerrel, nem-igen tud segíteni, nagyok már suliban :cry: :cry:
Most már rendesen próbálom szedni a homeós bogyókat, iszom a gyógyteát (brrrrr), remélem hétvégén kitudom kurálni magam, ha nem hétfőn mehetek dokihoz! :( Leginkább persze a kis manócskámat, Noémi babát féltem. Rolcsi is náthás még mindig, érdekes, hogy Tibim kezdte és pár nap alatt jobban lett, a két nagy gyerkőc el sem kapta, mi meg itt szenvedünk! :(

Igérem ahogy jobban vagyunk és lesz lelkierőm ideülni, megteszem visszaolvasok és írok, addig is sok puszi:

Évi

Gigi, ezek alapján szerintem toljuk el a jövőheti talinkat, ha nem leszünk jobban, ha igen, akkor persze várunk benneteket sok-sok szeretettel!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sajnálom, hogy nem vagytok jobban :( Ha nem akar múlni akkor szerintem hívd fel a nőgyógyászod és kérdezd meg, hogy milyen gyógyszert vehetnél be. Biztos van olyan amivel nem ártasz Noéminek! Inkább vegyél be egyszer gyógyszert mint, hogy hetekig rosszúl érezd magad!!!

Mica :)
HÁzimunka........ :? Valahogy sosem érem utol, mindig ő a gyorsabb :wink: Ráadásúl Viktor megy Kínába megint, úgyhogy mosni-vasalni mindenképp kell. Asszem hétfőn nem fogok unatkozni. :?

Meg volt az évnyitó?? Nemt tudtál végül valahogy elmenni?

Voltunk délelött a lombikos dokinknál, megmutattuk neki Olit. Annyira furcsa érzésem volt amikor odafelé mentünk. Majdnem elsírtam magam.......... A gyomrom szorításban.... Kissé megrohantak az érzelmek :oops: Dokinak nagyon tetszett Oli, aranyos volt. Szeretettel vár minket a következő lombikra! :shock: Mondta, hogy csinál egy ugyan olyat mint Oli, csak kislányba! Na abba benne lennék :wink: Van még egy alkalmunk amit a tb támogat (így csak 150-200 ezer :? ). Hát nem tom................... Eddig kapásból elutasítottam, de minden hónapban rá kell eszméljek ,hogy a csodára várni felesleges. Lehet, hogy egy-két év múlva megpróbálnám újra.Oli most még annyira anyás, hogy nem tudom megtenni vele, hogy a beültetés után ne emelgessem, ne játszak vele....... Na aztán meg ha besikerülne két ikerfiú, főbe is lőném magam :roll: :lol:
Utána bementünk a Mamutba Olinak cipőt venni. Volt egy baromi szép, mondom a Viktornak nincs rajta az ára. AZt mondja,itt van....... 17890 Ft!!!!!!!!!!!!! Én azt hittem, hogy cikkszám!! :shock: Könyörgöm, ki veszi meg??????? Én is sokmindent megveszek a tökinek, de ez túlzás. Még felnött cipőért sem adnék ennyit.........

Midenkinek sok puszi!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nem kezdődött túl jól a szeptember.
Nem láttam Rault ballagni,pedig elmentem az oviba,de később kezdtek.Várhattam volna,mert a volnatom 30 percet késett. :evil:
Patrik ordított,mikor eljöttem.
A beíratkozás hosszadalmas és fárasztó volt,du.4-re értem haza.Októbertől havonta 5 napot kell bent tölteni,hétfőtől péntekig,8-18 óráig. :shock:
Ettem pár falatot és rohantam a suliba szülőire.
Raul sajnos a lehető legrosszabb osztályba került,legalábbis így elsőre úgy tűnik. :?
Két óra múlva bekopogott Ruszlán az osztályterembe,hogy jó lenne,ha jönnék,mert a gyerekek szinkronban hánynak.
Ez így ment egész éjjel,reggelre én is csatlakoztam hozzájuk.
Raul mára jobban lett,de Patrik péntek óta nem evett,alig iszik,hasmenése is van.Gyakorlatilag nem emészt meg semmit.
És rengeteget sír. :cry:
Holnap pedig 6-kor kelünk,vár az iskola.
Ne haragudjatok,hogy nem írok most senkinek,de eléggé padlót fogtam.

Azért puszi mindenkinek! :wink:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Nagyon drukkolok, hogy mára már Patrik is jobban legyen! Elég ilyesztőnek hallatszik ez a hányós dolog! Jobbulást Nektek!
Hogy fogjátok megoldani azt a havi öt napot? Ki lesz a gyerkőcökkel? Mikor mész előszőr?

Gigi!
Ha egyszer úgy döntötök, hogy belevágtok újra a lombikba, akkor nagyon drukkolok majd, hogy elsőre sikerüljön!!!!!!!!!!!!!
Ez a gyerekcipőár tényleg horror!!!!!!!

Szombaton voltunk apáéknál, úgy hogy anyósék meghívták anyuékat is. Norbi most volt másodjára úgy, hogy mindkét papa és mama jelen van. Elején elég zavarba volt ettől a helyzettől, de aztán feloldódott és leginkább anyukámon lógott!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
Vízi foglalkozások kismamáknak
Ha várandós vagy és szeretnél felkészülni a szülésre, amely felejthetetlen élmény lehet számodra és a babád számára is, gyere el egy AquaNatal foglalkozásra! A vízben végzett gyakorlatok nagyon jó hatással vannak a várandós mamák szervezetére:
 kíméli a gerincet és az izületeket
 Csökkenti az ödémát
 Kapcsolatot teremthetsz a babáddal
 Szüléshez nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat sajátíthatsz el
 Szülés után tested hamarabb visszanyeri rugalmasságát
Várlak az AquaNatal foglalkozásain, ahol megtapasztalhatod a női kör energiáját, valamint, hogy minden nő különleges, tökéletes, és erős. Helyszín:
X. ker. Előd utca 1. szeptember 12-én kezdődik 17:00-tól egy alkalom: 1800 ft. Az első alkalom féláron.
XIII.ker. Gogol utca 5-9. (Kleopátra ház) október 2-án kezdődik 12:00-tól egy alkalom: 2200 ft az első alkalom 1200 ft.
Jelentlezhetsz: 06 70 316 93 18
agica@aquanatal.com
tik-tak

Sziasztok!

Megvagyunk!!! Csak egy kicsit sűrűek a napjaim a két törpével :lol: Most épp mindketten alszanak, de nem tudhatom, meddig tart ez a mennyi állapot...

Marci folyamatosan tündéri, bár tegnap azért még jobb fiú volt, mint ma. Figyelni kell Rá folyamatosan, mivel állandóan ölbe szeretné kapni Benit. Állandóan sertepertél körülöttünk, szopi közben simizi Benit, puszilgatja. Már volt arra is példa tegnap, hogy amint kiesett Beni szájából a cumi (állandó szopi elkerülése éredekében muszáj volt bevetni), sietett visszadugdosni a szájába. :lol:
Benivel nincs semmi gond, talán csak annyi, hogy rendületlenül ölben szeretne lenni, jobban mondva cicin lógna :wink: Éjszakáink egész jól alakulnak, kétszer kel (1 és 5 körül) és ha minden jól összejön, akkor még az ágyába is vissza tudom varázsolni. Bár az elmúlt éjszakánk nem volt túl fényes.
Beni szépen gyarapodik, 3600-3700 gramm súllyal jöttünk haza a kórházból és már a 4210-et taposta tegnap!!! :D

Most hirtelen ennyi, mert van még dolgom az alvásidejükben.

Remélem mindenkivel minden rendben! (Bocsi, de visszaolvasni nem volt időm.)

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

És ráadásképpen egy-két kép :D

Kép

Kép

Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Örülök, hogy jelentkeztél!! Már kezdtem aggódni, de gondoltam, hogy nincs időd írni....... Édes lehet Marci ahogy szeretgeti tesóját!! Beni nagyon édes. Jól megcsócsálnám a kis pofiját!!!!! :D Libero részvényt még mindig érdemes vásárolni?? :wink:

Ezt még olvasni is rossz volt..... :( Ugye már jobban vagytok????? Légyszíves jelentkezz!!!

Köszönöm, aranyos vagy!!
Szüleid és anyósék jól meg vannak egymással???

Kivittük ma Viktort a repülőtérre, ismét Kína...... Kimentünk a teraszra nézni a gépeket. Nagyon tetszett Olivérnek csak erős volt a szél. Szegénykém annyira sírt mikor elbúcsúztunk az apjától.... :cry: Csak sírt, hogy apa,apa,apa........ És mindenáron repülni akart Ő is :) Nem értette meg, hogy mi nem megyünk. Kuncsorgott, hogy kicsit-kicsit :)

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy az éjszakáitok alakulnak és hogy néha megajándékoznak a lurkók egy délutáni egyszerre alvással! :lol:
Beni naagyon édi! Néha úgy rámtör, hogy olyan jó lenne megbabusgatni egy ilyen kis pöttömöt!

Gigi!
Anyósék és anyuék jól kijönnek bár még nem sokszor találkoztak!
Amikor hazajöttünk anyóséktól akkor Norbi is nagyon apahiányba szenvedett és amikor többször elmondta, hogy hiányzik apa, akkor a szívem szakadt meg, gondolom Neked is! Viktor biztos nagyon jó apuka, hogy Oli ennyire rosszúl viseli, ha elmegy!

Kata!
Hogy vagytok????????????

Évi!
És Ti? Meggyógyultatok már???????

Saxi?????? Catrine????????

Kicsit rosszúl érzem magam, mert elrettenek a tükörképemtől, ugynais megbeszéltem a fodrászommal (unokatesóm), hogy visszafestem a hajamat barnára és Ő majd csak melírozza, meg is mondta, hogy milyen festékkel fessem be, hát ma nekiestem és barna helyett fekete lettem. Tudom, hogy ez csak átmeneti, mert majd megkopik meg aztán hétfőn megyek hozzá és megszépít, de most akkor is elrettenek a tükörképemtől! Mostanába vörös voltam világos melírral, úgyhogy igazán szembetűnő a változás és ilyenkor úgy utálom, hogy bárkivel fogok találkozni mindenki elretten majd! Na mindegy hétfőig csak kibírom valahogy!

Márti minden nap bölcsi jelentést ír nekem! Pénteken még nem volt elragadtatva, de mára már nagyon tetszik Neki is és Giginek is! Sőt ma már kiosont ebédnél és Gigi hagyta, hogy a bölcsis néni etesse! Szóval számomra biztató minden és remélem, hogy Norbi is ilyen ügyi lesz!

Puszi Miindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Sajnálom, hogy így eltűntem, végül most is csak kutyafuttában olvastam vissza, de már nem akartam tovább tologatni az írást!
Tulajdonképpen én még mindig nem jöttem rendbe teljesen, de már elvsielhető a dolog, csak az orrom folyik, köhögök. Rolcsi szerencsére jól van! Túl jól is ami azt illeti, tegnap sikeresen összefirkálta a nappaliban a fotel, és az egyik kanapé karfáját, de nem kicsit! Mindezt annyi idő alatt míg a tőle két helyiségre levő mosdónál fogkrémet nyomtam a fogkefémre. :twisted: Gondolhatjátok milyen dühös voltam, most itt világít a világos bútoron a tinta és persze semmivel sem jön le :mrgreen: . Egyébként édes pofa, mindenkit levesz a lábáról :oops: . Egyre többet beszél. Szóval zajlik az élet. Vivus és Martin nagyon élvezik a sulit (most még :wink: ) Tibim is tanul, ami elég kemény dolog munka mellett, alig-alig jut ideje ránk! :cry:
A kis pocaklakó Noémim, jókisbaba, sokat mocorog, nagyon ritkán keményedik a pocakom (ami igen meglepő a két fiacskám után!) Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, remélem minden rendben lesz!

Melinda, ez a a Beni baba gyönyörű!!!!!!!!!!!:):) A középső képen szerintem, pont olyan mint Te, csak kicsibe :wink: ! Marcika meg :!: , igazán büszke lehetsz rá, hogy ilyen jó tesó!!!! :) Hogyha nem lenne itt a pocakomban a pindurkám, most biztosan kedvet kapnék tőletek! :) Marci egyébként is jól viselkedik? Nem hisztizik? Nyugodtabb, mint szülés előtt?
Nagyon örülök, hogy Benivel minden rendben van, egszséges a kismanó!!!!! :) Külön öröm, hogy jóboszi módjára megjósoltam! 8) Remélem az alvásával is így lesz, azt is sikerült megjövendölnöm! :) Te hogy érzed magad anyuci?

Kata, kész horror volt, amit leírtál szeptember első napjairó! :( Őszintén remélem, hogy azóta meggyógyultatok, Raul osztálya is rendes, minden jól alakul és te is megnyugodtál!!!!!

Gigi, remélem Viktor kivételesen mindenféle kaland nélkül, szerencsésen odaért Kínába! Gondolom, hogy máris hiányzik! :( Édes lehetett Oli, ahogy nem akarta elengedni apát és persze nagyon megható is! :cry: Nagyon jók a képek Horvátországról, de elég kevés! :shock: Nem lehetne kérni még egy párat legalább? Örülök, hogy jól telt a nyaralás, még ha pihizni nem is sokat tudtál! Várunk benneteket, nagyon!!!!! Hogyha nagyon egyedül érzed magad, csak hívj, jó???

Saxi, ez a diéta eléggé szörnyen hangzik, de hát ha muszály! :? Remélem sikerül végigcsinálnod és minden rendben lesz!!! Sok erőt és kitartás kivánok neked! Meglátod, utána milyen jó érzés lesz, milyen büszke leszel saját magadra! Én sok évnyi dohányzás után iszonyú kínok között szoktam le és fergeteges érzés volt, hogy MEGCSINÁLTAM! Most majd én is gyötörhetem magam, ha meg lesz a kisbaba, biztos jó sok kiló marad rajtam! :( Hogy boldogulsz Lilikével, hogy Bogi ovis újra?

Györesz, Megértem, hogy aggódsz milyen lesz Norbika nélkül, én is végigcsináltam Martinnal :(. Remélem jó gondozónőt kap, szerintem ilyen miniknél, még ez a legfontosabb! Hogyha Mártinak jóbenyomása van, reméljük minden rendben lesz és tényleg gondolj arra, hogy muszály, nem tudsz mást tenni! Képzeld, az anyósom 9 hónaposan adta be mindkét fiát bölcsibe, hogy mehessen dolgozni. Nem hallotta az első szavaikat, nem látta az első lépéseiket, na ez elég borzasztó lehetett. Norbika már biztosan jól ellesz a többi kisgyerekkel (akkor is, ha most nem nagyon tud mit kezdeni velük!), próbálj megnyugodni, akkor ő is nyugodtabb lesz!
Egyszer én is sikeresen befestettem feketére a hajam, a szőke után több mint botrányos volt, de hipp-hopp lemostam, a festett haj ugyanis gyorsan ledobja a más hajszínt! Hogyha nagyon zavar, menj előbb fodrászhoz, addig meg mosd meg jó sokszor!

Mica, hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Most aztán kitettem magamért, megyek is! :D

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Sajnálom, hogy így eltűntem, végül most is csak kutyafuttában olvastam vissza, de már nem akartam tovább tologatni az írást!
Tulajdonképpen én még mindig nem jöttem rendbe teljesen, de már elvsielhető a dolog, csak az orrom folyik, köhögök. Rolcsi szerencsére jól van! Túl jól is ami azt illeti, tegnap sikeresen összefirkálta a nappaliban a fotel, és az egyik kanapé karfáját, de nem kicsit! Mindezt annyi idő alatt míg a tőle két helyiségre levő mosdónál fogkrémet nyomtam a fogkefémre. :twisted: Gondolhatjátok milyen dühös voltam, most itt világít a világos bútoron a tinta és persze semmivel sem jön le :mrgreen: . Egyébként édes pofa, mindenkit levesz a lábáról :oops: . Egyre többet beszél. Szóval zajlik az élet. Vivus és Martin nagyon élvezik a sulit (most még :wink: ) Tibim is tanul, ami elég kemény dolog munka mellett, alig-alig jut ideje ránk! :cry:
A kis pocaklakó Noémim, jókisbaba, sokat mocorog, nagyon ritkán keményedik a pocakom (ami igen meglepő a két fiacskám után!) Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, remélem minden rendben lesz!

Melinda, ez a a Beni baba gyönyörű!!!!!!!!!!!:):) A középső képen szerintem, pont olyan mint Te, csak kicsibe :wink: ! Marcika meg :!: , igazán büszke lehetsz rá, hogy ilyen jó tesó!!!! :) Hogyha nem lenne itt a pocakomban a pindurkám, most biztosan kedvet kapnék tőletek! :) Marci egyébként is jól viselkedik? Nem hisztizik? Nyugodtabb, mint szülés előtt?
Nagyon örülök, hogy Benivel minden rendben van, egszséges a kismanó!!!!! :) Külön öröm, hogy jóboszi módjára megjósoltam! 8) Remélem az alvásával is így lesz, azt is sikerült megjövendölnöm! :) Te hogy érzed magad anyuci?

Kata, kész horror volt, amit leírtál szeptember első napjairó! :( Őszintén remélem, hogy azóta meggyógyultatok, Raul osztálya is rendes, minden jól alakul és te is megnyugodtál!!!!!

Gigi, remélem Viktor kivételesen mindenféle kaland nélkül, szerencsésen odaért Kínába! Gondolom, hogy máris hiányzik! :( Édes lehetett Oli, ahogy nem akarta elengedni apát és persze nagyon megható is! :cry: Nagyon jók a képek Horvátországról, de elég kevés! :shock: Nem lehetne kérni még egy párat legalább? Örülök, hogy jól telt a nyaralás, még ha pihizni nem is sokat tudtál! Várunk benneteket, nagyon!!!!! Hogyha nagyon egyedül érzed magad, csak hívj, jó???

Saxi, ez a diéta eléggé szörnyen hangzik, de hát ha muszály! :? Remélem sikerül végigcsinálnod és minden rendben lesz!!! Sok erőt és kitartás kivánok neked! Meglátod, utána milyen jó érzés lesz, milyen büszke leszel saját magadra! Én sok évnyi dohányzás után iszonyú kínok között szoktam le és fergeteges érzés volt, hogy MEGCSINÁLTAM! Most majd én is gyötörhetem magam, ha meg lesz a kisbaba, biztos jó sok kiló marad rajtam! :( Hogy boldogulsz Lilikével, hogy Bogi ovis újra?

Györesz, Megértem, hogy aggódsz milyen lesz Norbika nélkül, én is végigcsináltam Martinnal :(. Remélem jó gondozónőt kap, szerintem ilyen miniknél, még ez a legfontosabb! Hogyha Mártinak jóbenyomása van, reméljük minden rendben lesz és tényleg gondolj arra, hogy muszály, nem tudsz mást tenni! Képzeld, az anyósom 9 hónaposan adta be mindkét fiát bölcsibe, hogy mehessen dolgozni. Nem hallotta az első szavaikat, nem látta az első lépéseiket, na ez elég borzasztó lehetett. Norbika már biztosan jól ellesz a többi kisgyerekkel (akkor is, ha most nem nagyon tud mit kezdeni velük!), próbálj megnyugodni, akkor ő is nyugodtabb lesz!
Egyszer én is sikeresen befestettem feketére a hajam, a szőke után több mint botrányos volt, de hipp-hopp lemostam, a festett haj ugyanis gyorsan ledobja a más hajszínt! Hogyha nagyon zavar, menj előbb fodrászhoz, addig meg mosd meg jó sokszor!

Mica, hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Most aztán kitettem magamért, megyek is! :D

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Vagyok csak van egy csomó dolgom.

Melinda!

Nagyon édes Beni, annyira helyes dundi az arca.
Marcika remélem megmarad ilyen gondoskodó jó testvérnek, nagyon cuki lehet.:)

Gigi!

Hát nem irigyellek, én már akkor is majdnem bőgök, ha Isti dolgozni megy és a lányok kiabálnak utána.
Nem lehet könnyű.
Nem is értem miért nem engedték, hogy egy kicsit repülhessen ez az arany gyermek, milyen szívtelen ez a légitársaság. :wink: :lol: :lol: :lol:

Györesz!

Szegénykém, nagyon meg tudlak érteni, egyszer én is így jártam a hajammal.
Csak annyi volt a különbség, hogy nekem derékig érő hajam volt és középbarna, vettem sötét mahagóni hajfestéket, és szó szerint piros lett tőle a hajam. :lol: :lol:
Nem volt semmi, alig mertem hazajönni, be voltam tojva, hogy Isti mit fog szólni.
De nagyon tettszett neki.:):)
Bölcsihez kitartást, ne aggódj biztosan menni fog.
Norbika okos kisfiú, hamar bele fog szokni az új helyzetbe.

Most mennem kell, mert nagytakarítok.
Hétvégén vendégeim lesznek.
(Ma vagyok 33 éves, de pszt, titok. Ja, és nem azért írtam, hogy felköszöntsetek, annyira nem örülök, hogy ilyen öreg vagyok már.:O:O)

Mindenkinek sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Patrik mára úgy tűnik jobban lett.Óvatosan eszik,egyenlőre diétára fogtam.
Tegnapelőtt már úgy gondoltam,hogy irány a kórház:ki volt száradva és aluszékony lett.
Óránként pici hideg vízzel itattam,fokozatosan szedi össze magát.Már tud járkálni,eddig összecsuklottak alatta a lábai.
Hab a tortán,hogy Anyósom jött hozzánk betegen múlt héten. :evil:
Hétfőn jól bemutatkoztunk a suliban:míg vártuk,hogy Raul kijöjjön a folyosón,Patrik összehányt mindent,engem is,csorgott a ruhámból az anyag.
Hazáig cipeltem,élmény volt.
Raul már 3 csillagot kapott! :D :D :D
Teszek majd ballagásos képet.

Melinda!
Örülök,hogy kezdtek összerázódni! :D
Gyönyörű ez a kisfiú,és tényleg nagyon okosan figyel már!Szerintem sem hasonlítanak -egyenlőre-Marcival.Ő másképpen szépséges! :D

Györesz!
Én is el voltam keseredve,mikor NDK focista frizurám lett a hosszúból!Azt nagyon kijavítani sem lehetett,csak rövidre vágni. :cry:
Kitartás,hétfőn ismét JÓ FEJ leszel!! :lol:

Gigi!
Meddig lesz távol Viktor?Szegény Olika! :cry: Aranyos,hogy próbált alkudni!

Megjöttek Raulék a suliból...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Na csak gyorsan, mert nemsokára feleségek és még vasalnom is kell!

A hajammal kapcsolatos biztatást köszönöm! :D Úgy alakult a helyzet, hogy egész megbékéltem vele, sőt akik látták annak a 90%-ának tetszett, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ha hétvégén apának is tetszik akkor maradok egy darabig így és halasztom a fodrászt!

Évi!
Húúúúú Rolcsi aztán igazi kis gazfickó! :lol: Gondolom milyen arcot vághattál amikor megláttad a művét! :lol: :twisted: Örülök, hogy már jobban vagytok!!! :)
Szőkéből feketének lenni na az sem semmi! Ma már kétszer mostam hajat! :lol:
Bölcsivel kapcsolatosan néha nagyon nyugodt vagyok, néha meg úgy érzem, hogy nem tudok elszakadni a fiamtól! :cry:

SAxi!
Akkor csak halkan: Boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Piros haj! :lol: A férfiaknak általába mindig az tetszik ami nekünk nem! :lol:
Köszi a bölcsis biztatást!!!!

Kata!
Patrik betegsége szörnyen hangzik! :cry: Én már attól féltem, hogy kórházban vagytok, de remélem mostmár megússzátok!!!!! További jobbulást Patriknak!!!!!!!!!

Gigi :?: :?:

Melinda :?: :?:
Remélem napról napra könnyebb a fiúkkal és Marci továbbra is egy kisangyal!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Örülök, hogy írtál!!! Ez a Rolcsi gyerek nem semmi :shock: :D Olyan huncut dolgai vannak!!!! Nem tudom, hogy kire hasonlít.
Fekete haj??????????? Cigi???????????? Miket tudok meg :shock: Azért sztriptiztáncosnő nem voltál Olaszországba, ugye :?: :lol:
Viktor rendben megérkezett, nem volt semmi bonyodalom.

Kép
Rossz volt nagyon nézni ahogy Olivér sírt az apukája után. De ez egyre nehezebb lesz, ahogy egyre inkább felfogja az idő fogalmát. Most, hogy mondod, be fogok írni a Malév panaszkönyvébe!!!! Felháborító, hogy nem vitték el Olit egy körre :lol:
Nem írtál a fogyókúráról. Mikor kezded???

Nekem nagyon tetszett a vörös hajad. Miért akarsz rajta változtatni?? Már én is jártam így mint Te!! (meg Saxi) Untam már a hajam és vettem sötét vörös színezőt. A baj az volt, hogy ahol szőkébb a hajam (persze a homlokomnál) piros lett........ :shock: Azóta nem próbálkozom. Inkább unjam mint utáljam :wink: De neked szerencséd van, hogy az unokatesód a fodrászod.
Oli nagyon szereti Viktort (bár ő még a pókra is azt mondta, hogy szereti :roll: ). Ha együtt vannak akkor VIktor mindig bohóckodik neki. Olivérnek van egy motoros újságja (nem ám Buci Maci és társai) és abba van egy fekete hajú fazon, arra állandóan azt mondja, hogy Viktor apu :D

Nem normális az anyósod!!! HOgy lehet valaki ilyen bunkó, hogy betegen megy gyerekekhez????????????? Szörnyű lehetett ez a betegség........ Évnyitó :shock: Gondolom kellemes illatod lehetett :P Raulnak gratulálok a csillagokhoz!!! Viktor jövőhét csütörtökön jön.......... :cry:

Rólunk
Ma délutánunk horrorra sikeredett........... Elvittem Kevint állatorvoshoz mert duzzanat volt a fülén. Azt hittem, hogy valami bogár megcsípte, nem is nagyon izgattam magam. Aztán a doki közölte, hogy rögtön műti mert hematoma van a fülében. 300 ml vér gyült fel a fülcimpáján, azt mondta, hogy ilyet még ő sem látott......... Most borzasztó ahogy a kutyi kinéz. Félbe vágták a fülét és belevartak egy szivacsot!!! Bármilyen Stephen King filmben megállná a helyét az eb. Napjában többször kell fertőtlenítenem.............. Oli olyan drága, elmagyaráztam neki, hogy beteg a kutyus. Simogatja a fejét és mondja neki, hogy: szereti Olika Kemint :)

Most megyek tévézni!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!

Hát ez a babanet jól kitolt velem.
Tegnap mikor írtam a levelet, esküszöm, hogy nem volt előttem a tied.
Katáé volt az utolsó.
Ma meg látom, hogy Te is írtál, és ráadásul kétszer jelent meg.
Na mindegy.
Tényleg nagyon ügyes vagy a cigivel, az is nagyon nehéz lehetett.
Még nem tudom fog-e sikerülni, mert elég gázos ez a diéta.
Nem biztos, hogy sok kiló marad rajtad, te alapból nem vagy egy hízékony alkat, én sajnos igen.
Lilike jól tűri, hogy Bogi ovizik, végre Ő is kap egy kis teret.:)
Nálunk Boglárka a vezető tipus, és elég határozzottan próbálja irányítgatni Liliánát.
Amíg itthon volt, Lilike mindíg utánozta, hogy mit mond a Bogi, most nagyon furi hallani ahogy megfogalmazza önállóan a gondolatait, és egész nap be nem áll a szája.:)

Kata!

Örülök, hogy jobban vagytok.
Nem lehetett semmi ez a hányós dolog, nem irigyellek.
Iskolás nagyfiúnak gratula a pirospontokhoz. :)

Gigi!

Köszönöm szépen a köszöntést.:)
A fogyit még nem kezdtem el igazán, egyenlőre csak egy két dolgon változtattam.
Úgy tervezem, hogy fokozatosan vonok meg dolgokat, hátha úgy könnyebben megy.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?