Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mostanában melozom a pároméknál, úgyhogy kicsit ritkábban tudok jönni. Nálunk nem sokminden történt. Pogi nagyon nyügös és egyre kevesebbet szopizik. Utána olvastam és döntöttem most 2-3 napig szinte egyfolytában szoptatni fogok hátha visszajön a tejcsim, mert nagyon szeretnék még vagy 1 évig szoptatni. :D

Ildikó:
Megvan a kocsi mellékelem a képet, ha minden igaz ilyen volt neked is. Vagy tévedek? Kép
Név: nekem a Jázmin, Gréta, Vivien tetszik(ebben a sorrendben)! Hogy hogy csak egy neve lesz? Már ha nem vagyok indiszkrét.
A versenybe levagyunk maradva, úgyhogy már feladtm. De nem baj a lényeg hogy én tudom,hogy Pogi gyönyörű. Főleg az én szemembe.

Szeee:
Molnár Melinda ez nagyon jóóól hangzik! :lol: Nektek van második nevetek?
Milyen ez az oltás fizetős, ha igen hogyé adják? Grat a kezdödő fogzáshoz. Valahol ekkor kezdödött nálunk is és Pogi majd 1 hónapig húzta mire kicsit kibújt neki a fránya fogacska.

Na most még egy két kép: Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi: Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Bocs, de nálunk eléggé áll a bál. Artúr baba nagyon nyügi, gondolom a fogacskája bántja, ami nem nagyon akar előbújni. :(

Vannak napok amikor tök jól viselkedik és vannak napok amikor nem tudok mellőle mozdulni. Töm mindent a szájába, patakokban folyik a nyála és néha égtelen sivalkodásba kezd. Ebből gondolm, hogy a foga fáj.

tegnap előtt éjszaka volt a csúcs. Ilyen csecsemő kora óta nem volt. 2 óránként cicizni akart és semmi más nem nyugtatta meg. Majdnem egész éjjel azon lógott, de attól legalább megnyugodott.
Ma éjjel szerencsére jól aludt.
Gondolom ez az idő is hozzátársult.

Ildikó,
ismét köszönettel tartozom Neked. Pocakbaba oldaláról kinéztem az Elefáni bababoltot. Tök jó rucikat vettünk a Mincsinek, annyi minden van ott, órákig el tudtam volna nézelődni... :lol: :lol:

ügyi vagyok, hogy sikerült kitalálnom, hogy kiscsajszi lesz és annyira örülök neki.
Ami a neveket illeti, nekem a Jázmin tetszik a legjobban. Szerintem ez megy legjobban a vezetéknevetekhez és amúgy is tetszik.
nekem unokatesómat hívják Grétinek, nagyon kedves teremtés.

Szeee,
a mulatós képpel nem tudok betelni, annyira jó.

Kicsilány,
hát igen, ha módod van rá szopiztass minél többet az a legjobb a tejtermelődésre, no meg igyál rengeteg folyadékot.
Nálunk a Mincsi délelőtt többször is szopik, dél körül és délután kap főzeléket vagy gyümölcsöt persze közötte van legalább egy szopi és aztán este elalvásnál. érdekes, délután inkább a bébikaját részesíti előnyben, délelőtt meg szopi párti. :lol:

Más,
babakocsi. Hát igen, nálunk is lassan az a helyzet, hogy ha fekszik benne akkor majdnem lelóg a lába, szinte teljesen végigéri. Mondjuk én már megszoktam ültetni egy kicsit, úgy jobban kilát.
Már majdnem megül egyedül, de állni még minig jobban szeret, viszont tegnap átfordult a pocakjára. És persze nem láttam, mert betettem a kiságyába, mikor kimentem még a hátán volt, 5 perc múlva mentem be és a pocakjáról vigyorgott rám. Azóta egész jól elvan a pocakján.
Csak a fürdés kezd érdekes lenni, mert a fürdőkádban is pörögni akar. :shock:

Az agyhártya gyulladás elleni oltásról én is akartam véleményeket kérdezni. Nekem most írta fel a doki. Én beadatnám neki, de a párom ellenez minden nem kötelező oltást, úgyhogy most egy kicsit vitatkozunk ezen, de kezdi belátni, hogy jobb ha megkapja.

puszi
Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Kérdeztétek az agyhártya oltást. Engem a dokinéni úgy megrémített, hogy egy percig sem gondolkodtam, hogy beadatjuk neki. Akkor kezdték el adni babáknak ezt az oltást,, mikor pár éve volt az a laktanyás agyhártyagyulladás járvány és a kiskatonák hazahordták a betegséget. Állítólag sok kisbaba odalett miatta, 1 nap alatt... :cry: Ma már persze nincs járvány, de azért én megijedtem... 3 részletben kell beadni. A harmadikat csak 1 éves kora után. Itt a tizennyóckerben az első kettőt fizeti az önkormányzat, csak a harmadikat kell megvenni. Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül, nem is érdekel, megkapja, azt' kész.

Gombóc, Anna,
sajnálom, hogy olyan nyügik a babáitok, remélem azért tudtok pihenni mellettük. Kíváncsian várom én is ezt az időszakot. Csak remélni tudom, hogy könnyen megússzuk a fogzást. Hallottatok a borostyánláncról vagy mi fenéről, mint fogzási fájdalom csillapítóról? Sokan esküsznek rá, hát nem tudom... :shock:

Gombócka,
Itt voltatok a lőrinci Elefániban? Ez itt van tőlünk egy köpésre, mi is szoktunk oda járni, tényleg nagyon jó kis bolt, minden van, amit csak akarsz.
Az klassz lehet, hogy Artúrka a fürdőkádban akar forogni :shock:
Apropó fürdőkád. Nekünk a kiskádban már nem nagyon megy a fürdés, végigér abban is. Mindig elrúgja magát a lábával, aztán a fejét meg jól beveri a másik oldalon. Franc gondolta, hogy ilyen hamar kinövi. Ezért mostanában velem szokott fürödni Melinda, azt nagyon szereti :)

Anna, remélem meg leszel elégedve ezzel a kocsival, klassznak tűnik.
Nekem tetszenek az alliteráló nevek, az enyém is az, he-he. Ezért is lett Melinda. A második neve Csenge. Igaz, nem igazán megy az első kettőhöz, nem is használjuk, de a páromék családjában hagyomány, hogy magyar eredetű neveik vannak. Viszont annyira nem tetszett, hogy elsőnek kapja.
Nincs kép Aliz fogacskájáról? :)

Ildikó,
most láttam, hogy a Brendonban csak 3ezer ft különbség a Venezia és a Pramette között. Asszem nekem azért tűnt olyan drágának, mert mi egy huszassal olcsóbban hozzájutottunk végül a Veneziához. Szóval mindenképp mérd le a fekvőfelületét, mert gyanítom, hogy mivel elég kicsi az egész kocsi, belül sem túl nagy.

Pá,
Szeee
szeee

Sziasztok!

Szeee:

Hát akkor utánajárok ennek az oltásnak. Igazán engem sem érdekel az ára, mert a mérleg nyelve úgyis Pogi felé hajlik. :lol:
Jó a kocsi csak nagyon nehéz vele még közlekedni! Főleg a boltba járás a rossz, me ghiányzik az italtartó a tolókarról. Apa mindig oda rakta a sörét. Meg a boltban azon támasztottam a kosarat!
Ja és még a nagy bevásárlóháló hiányzik, mert ez itt nagyon kicsi. :cry:
De azért imádom! Valszeg azért megtartjuk a másikat is, mert ez nagyon jó állapotban van és világos. Nem szívesen dzsuviznám össze! Jó lesz majd a következő babának is! Már csak 1 év! :lol: :lol:
Nincs kép, mert nem engedi még megnézni sem, nemhogy fényképezni. De azon vagyok, hogy lefényképezhessem. Ha meglesz szaladok és megmutatom nektek.

Tali? Még mielött eljönne a rossz idő! Van valami zöld terület, tér, park az Europark környékén. Mert szerintem nem a betondzsungelben kéne talizni? Szerintetek?

Pussz mindenkinek!
Anna&Pogácsa

U.I:
SZABUS mi van veletek? Remélem jól vagytok,nincs baj!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Jól értem, hogy egy év múlva újabb baba???? :shock:

Amúgy Szabusnak vajon jó ez az Europark téma??? Ő Üröm-ön lakik v. hogy kell mondani. Csak előkerülne már!

Hát én nem nagyon tudok parkot v. ilyesmit az Europark környékén, de a többiek talán.
szeee

Sziasztok!

Hát, én se tudok parkot az Europark környékén, pedig itt lakom nem messze. :cry: :cry:
Legközelebb csak a Népligetet tudom. :cry: :cry: :roll:

Én is beadatom az oltást.
A héten el kellene vinnem vérvételre, mert a háziorvos azt mondtanyugodtabban menne neki az ősznek úgy, hgy rendben van a kicsi immunrendszere. Hát mit mondjak, marhára nincs kedvem megszuratni. ráaadásul most már tök nagy ahhoz, hogy lefogják meg ilyesmi, már előre félek. :cry: :cry:

Képzeljétek, tegnap találkoztam egy kismamival, 2 hét van a gyermekeink között, neki kislánya van.
A lényeg, hogy mondta, hogy az ő kislánya milyen jól viselkedik, eljátszik egyedül, csak egyedül hajlandó elaludni. Ő már néha unatkozik a gyerek mellett, van ideje főzni, mosni, takarítani stb...
Először baromi írigykedve hallgattam, aztán arra terelődött a szó, hogy szopizás...hát, őőőőőőőőőő?Ő nem....nem is nagyon törte magát azért, hogy szopizzon a gyerek.
(itt nem kell félreérteni, semmi bajom a tápszeres babákkal, én azon akadtam ki, hogy szinte meg se próbálta...)

aztán hazajöttünk, persze az én cicifüggő kisfiam már csimpaszkodott is rám és túrta magát a cicihez (egyébként halál édes, abszolut tudtomra adja, hogy mi kell neki).
Szopizott édesen, szuszogott a maga kis édes hangján, majd elaludt rajta.
Na itt azt mondtam, hogy inkább legyen kisördög a gyerekem, de ezt az érzést nem adnám oda semmiért. Majdnem meg is könnyeztem, nem tudom mi volt velem, de tökre elérzékenyültem.
Aztán elkezdtem nézegetni régi Kismama újságokat és az egyikben az elválasztásról volt szó.
Tisztára megrökönyödtem, hogy van aki erőspaprikával, meg csirkének az epéjével kente be, hogy ne szopizzon többet a gyerek. :shock: :shock:

Na ekkor mégjobban hálát adtam az Istennek, hogy még mindig szopik a kisbabám és ameddig akar addig szopizni is fog. Ha őt ez megnyugtatja, (mert van,hogy csak pár korty kell neki, vagy egy kis cumizás a cicin) ráadásul vitaminhoz is jut....
na jó befejezem a szónoklást, csak ez tegnap tökre felzaklatott.

Szabus Drága, merre vagytok? Remélem csak pihiztek valamerre és Zalánka is jól van!

Szeee,
Artúr is tök hamar kinőtte a kiskádat, levittük a dédijéhez, ott abban szokott pancsolni.
Azt hiszem 3 hónapos kora körül kezdett a nagykádban fürdeni. Mi kevés vizet engedtünk bele és belefektettük. Először kb. így nézett: :shock: , azóta imád pancsikolni.

NEm a lőrinciben voltunk, A Kosztolányinál. Szóval lőrincen is van? És ott hol? mert az nekünk is közelebb lenne.
Jól emlékszem, hogy Melindánál volt az a furi hang, ami miatt aggódtál egy kicsit? Elmúlt már?
Ha tévedek, akkor bocs. :oops: :oops:

Na, puszi, megyek teregetni.

Kicsilány,
Nekünk is tetszik Alíz baba!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Szabina, azaz Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de nálunk megint "áll a bál", nem részletezem, de a nagyszüleimmel és a szüleimmel volt egy kis zűr :cry: , meg az anyósom sem százas :twisted: , miközben a férjem sincs itthon már hetek óta hétfőtől szerdáig, és úgy tűnik, hogy ez így lesz novemberig, de rosszabb esetben decemberig.

Most nem olvasok vissza, majd később, látom, hogy szerveződik a tali. Elvileg jó az Europark, csak az időpont a kérdéses. Az meg van már? Bár vettünk nekem saját kocsit, de még csak pár hete vezetek, emiatt egyedül még nem merek elmenni. Más lenne a helyzet, ha Zalán nem ülne a hátam mögött, akkor simán mernék menni bármerre, de így azért bennem van a para, nagyobb a felelősség, így "felügyelet mellett" vezetek egyelőre :-)

Nálunk semmi érdekes, fognak nyoma sincs, bár azt álmodtam, hogy Zazinak kinőtt fent is és lent is 4! foga, és nem vettem észre, csak amikor kint volt már mind a 8.... :-) Amúgy csak a nyála folyik ezerrel.

A képek, amiket feltettetek, nagyon édesek, egytől-egyig, szerintem a mi topikunkon vannak a leghelyesebb babák :lol: Na jó, kicsit elfogult vagyok :oops:

Ildi, gratula a kiscsajhoz, nagyon örülök, másodikra én is lányt szeretnék, így rendeltem Apától :lol:

Puszi Mindenkinek!!!
szabus

Gombócka, tök igazad van a szopizással!!!! Amikor legutóbb voltunk a dokinéninél, mesélte, hogy svédo-ban az egyik rokona beinjekcióztatta magát a kórházban szülés után, hogy ne legyen teje!!!!! Na, ez milyen durva, én ezen akadtam ki, és azon, hogy még be is adják szó nélkül az orvosok! Már bocs, de az ilyennek minek gyerek, ha a melle formája fontosabb, mint a kölke egészsége! Na mindegy, megint felhúztam rajta magam.. :oops:

Az Europark környékén talán Wekerlén lehet a legjobban sétálni, én ott nőttem fel, van egy-két játszótér is, viszonylag csendes és fás környék.
szabus

Sziasztok!

SZABUS! De jó, hogy megvagy! :D Már kezdtünk aggódni. Remélem, azért nincs túl nagy zűr otthon és rendeződnek hamar a dolgok. Nem irigyellek, hogy a párod ilyen sokat van távol... :cry:
Zalánról esetleg új fotók??? Kíváncsiak vagyunk ám rá :)

Gombócka,
azt hittem, itt voltatok a lőrinciben, mert ez tényleg közelebb van sokkal hozzátok. Csak végig jöttök az Üllőin, a Petőfi Sándor utcára kell rákanyarodni a Szarvas csárda térnél (festékáruház-nál), nem tudom hány szám, de nem kell sokat menni, a bal oldalon van, be lehet elé hajtani kocsival. Ez Ildikóéknak is közelebb van sokkal Vecsésről. Mondjuk kisebb, mint a Kosztolányi téri, mi is jártunk ott, de azért van benne szinte minden.

A nem szoptatásról nekem is megvan a véleményem. Nagyon sok nőtől hallom ezt, hogy "nincs tejem". Most épp egy barátnőm szült 2-án, ő sem szoptat, mert állítólag nincs teje, a szomszéd lány sem, szinte együtt szültük a babáinkat 12 nap különbséggel. Én egyszerűen NEM HISZEM EL, HOGY MINDENT MEGTETTEK... Állítólag a nők csak nagyon kevés %-a nem képes szoptatni, mert nem termelődik teje. Szerintem nagyon hamar feladják. Mindegy, ő dolguk. Mondjuk én könnyen beszélek, kezdetek óta van tejem rendesen, pedig soha nem gondoltam volna magamról, hogy ilyen könnyen fog menni, elég vékony vagyok és hát nem egy "kebelcsoda", he-he. De ezek szerint a testalkatnak ehhez semmi köze. Hízik is Melinda rendesen :D

Erről jut eszembe, Anna, kitartás a szopimaratonhoz, remélem Pogi újra elkezd rendesen enni!

Ez a beinjekciózás dolog egyenesen szörnyű :evil:
Páromnak pont Svédországban élnek rokonai, itthon voltak a nyáron, Melinda 2 hónapos volt, mikor kérdezték, hogy ugye azért már eszik mást is :shock: Csak néztek, mikor mondtam, hogy nem, csak anyatejet kap. Na, mindegy.

Amúgy Melindánál volt az a furi hang sírás közben. Mostanában már csak nagyon ritkán üvölt torkaszakadtából, inkább csak nyöszörög, úgyhogy már csak ritkán halljuk, de még sípol. Valószínűleg kutya baja, mert egyáltalán nem találtak nála semmit. Még megfázva sem volt soha. Valószínű csak valami levegő játszadozhat ott neki.

Ildikó, merre vagy?

Szilvi
szeee

na, megnéztük a bababolt pontos címét egy délelőtti séta keretében: Petőfi u. 14/a.

Puszi:
Szilvi
szeee

Sziasztok!

Sajna ma ki kellett egy napot hagyni a maratonból, mert még most is melózok a pároméknál. Kb egy fél óra múlva végzek. Pogiis itt van velem. Jó mi?
De én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy újra szopizni tudjon Pogi rendesen mert ez nekem fontos4 :D :D
Voltunk ma reggel védőnőnél. 2 hét alatt 20 dkg-t híztunk állítolag ez türhető. Most kicsit örülök! Kértem receptet és jövő szerdán megkapjuk az oltást mi is agyhártyagyull. ellen. Ha te nem vagy Szeee ez eszembe se jutott volna. Hálás köszönet érte!

Szeee: Egést jól értetted 1 max 1,5 év múlva akarok még egyet! Egy kisfiút!

Gombocka: Nem semmi történet. Hát én is úgy vagyok vele, hogy minnél tovább szeretném szoptatni. El se tudtam volna képzelni, hogy ne is szoptassam. Az ilyen nőkből sztem nem túl jó anya válik, egyáltalán minek neki gyerek ha ezt a bensőséges és gyönyörű kontaktust ki akarja hagyni?

Szabus: Végre már kezdtem aggódni. Örülök, hogy aráyleg minden rendben és hogy jelentkeztél! :D :D

Most megyek vissza melózni, majd holnap jövök!
Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Egy napig nme jövök,aztán úgy bellendültök,hogy nem érlek utol titeket...

Tegnap volt a férjecském 31. szülinapja és azt ünnepeltük egy kis elő bulival,mert hétvégén folytatodik a nagy esemény,lent anyósék telkén,Tápiószentmártonban...
Szal,igazoltan voltam távol...ma meg mire idejutottam volna,jöttek a sogórnőmék és elugrottunk apucinak ajándékot venni,Soroksárra a Walter Land-ba,mi meg Brendonoztunk a lányok és Dávid,iszonyatos árak vannak..de nézelődésre nagyon jó volt,egy kis fa puzzle-t így is sikerült vennem a Dávidnak. A kiscsajnak is tudtam volna már minden félét,de kicsit tátva maradt a szám...a babakocsikat megnéztem ismét,még gondolkodom,de a Venezia is jónak tűnik,főleg,hogy Pramette-ből nem volt az a szín,ami igazán tetszik,így a kocsi se jött be :oops:
A játszótérről viszont alig bírtam elrángatni az én kis lurkómat...

És utána meg most este :roll: megint jöttek vendégek,úgyhogy enyhén hullafoltokkal küzdök,megyek elteszem magam, holnap délelőtt sem leszek, délután jövök,megígérem...

Szia Szabus! Örülök,hogy előkerültél.

Mindenkinek külön csóközön holnapig:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

NA ismét rohanó üzemmódban csak egy pár sort,mert megígértem....

Sietnem kell,mert rengeteg dolgom van,délután megyünk bulizni Tápióra.

Kicsilány!

Igen ilyen volt a mi babakocsink is,csak asszem ez szürkés,amiénk zöldesebb volt,de lehet,hogy csak a fénykép miatt van a színeltólódás :oops:

Mi is tudjuk ,hogy Pogi gönyörű!!!Sajnálom,hogy legalább a közönség díjakat nem nyeritek meg,de ez igazságtalan,mert akinek a családi-,baráti körében több netezős van az nyer,és nem az aki a legszebb. Tudom,hogy ez relatív,hogy kinek mi szép,de akkor is....

Név:
Azért nem akarunk két nevet neki,mert Dávidnak is csak egy van,hogy nézne ki,ha neki kettő lenne? Pedig én benne lennék,mert úgy érzem,hogy nehéz lesz megegyeznünk....
Most megint jött egy-két név a listára a Boglárka és a Zsanett,ez úgy bejön nekem is,de én Gréta párti vagyok :wink:

Gombocka!
Nagyon szívesen,ilyenkor érzem azt,hogy van értelme mit csinálok :roll: és nem csak akkor érik be a gyümölcs,ha a lurkóknak tovább adom a saját oldalukat.

Biztos azóta már nem nyügis Mincsike,de az idő a tutti,hogy be tud kavarni....

Én is ellene voltam minden oltásnak,amig meg nem született a Dávid,addig elleneztem és fölöslgesnek találtam a szurkálásokat,ma már jobban megértem azokat,aki a z oltás mellett vannak,tudom,hogy mindkét esetben van kockázat,és nem tudsz ép érvekkel egyik mellett se 100%-an kiállni,de most azon az állásponton vagyok,hogy kevesebb a kockázata egy esetleges oltásnak,mint egy olyan betegségnek,ami nemrég irtotta az embereket,és főleg gyerkők is mennyien meghaltak....

Én beadattam,igaz 1 éves kora után,így csak egyszer kellett,de nem bántam meg.
A bárányhimlővel is úgy vagyok,azt is beadattam. Igaz mindkettő pénzbe került,de így is megérte..
Épp a szeptemberi Kismamában van egy cikk,hogy beadassuk vagy ne adassuk,ez a bárányhimlőről szól,de az agyhártya gyulladásira is rá leht vetíteni...

Szeee!
Megint megnéztem,és tényleg nagyon mini az a kocsi,de sajnos a csomagtartom is az,így lehet,hogy annál maradunk. A Brendonba kicsit drágább minden,én a neten ahol kinéztem,ott valamivel olcsóbb....

Még el kell adnom a hordozót és a másik babakocsit,aztán majd november környékén azért meg kell vennünk.Nem mintha nem érne rá később,mert úgye még az elején csak max az udvarra viszem,és 5-10 percekre,mire félórás sétákra kerül a sor,addig január is lesz....

Szabus!
Köszike!
És örülök,hogy bekuksiztál.
Sajnálom a családi zűrőket,reméljük minél előbb rendeződik minden.

Biztos Zalán baba is sokat nőtt,tehetnél fel képeket,ha lesz időd és kedved.

Tali:)
Ha jó idő lesz,akkor miért nem jó a Népliget?Ha meg véletlenül szar lenne,akkor bemegyünk az Europarkaba aztán sétálunk vagy mit tudom én beülünk egy cukiba,kávézóba....
Mondjuk ahhoz már hűvi,van,hogy pokrocokra tegyük őket,főleg a ti picijeiteket,mert Dávid úgyis seperc alatt egyik percben itt,a másikban ott lesz.... :oops: majd akkor sétálunk vagy padokra ülünk.

Most látom a Wekerlét írta Szabus,az is jó végül is. :D Az elég jó csendes környék.....

A szopi kérdésben szerintem ismeritek már a véleményem :D :D :D :D

Most elbúcsuzom,és millió puszikát küldök a babáknak!

U.I. Anna,jók a képek! Aliz imádnivalóan édes!!!!!!!(Ez kimaradt!-remélem más nem nagyon,de ha igen csak szóljatok rám!!!Tudjátok hormonagy!!!!)

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó:
Hajrá Gréta! :wink: (De nekem a Boglárka is tetszik!)

Én nem akarlak lebeszélni vagy rábeszélni babakocsira, félre ne érts, persze, hogy azt vedd meg ami Neked a legmegfelelőbb! Nem utolsó szempont, hogy beférjen az autóba, a miénk pl. a Corsa-ba éppenhogy befér, még egy hangyát sem lehetne mellé tenni :)

Tegnap voltak nálunk a barátnőim, ötyéztünk egy kicsit, hoztak Melindának ajándékba játszószőnyeget. Azt a boldogságot!!! :D

Mai picture:

Kép indulunk sétálni

Jó hétvégét mindenkinek!

Szeee
szeee

Sziasztok,

Minket a tegnapi rossz idő nagyon megviselt, aztán délután jött a felmentő sereg, átmentünk a barátainkhoz és ott nagyon jól éreztük magunkat, a Mincsi sem volt nyűgös. Mondtam is Nekik, hogy sűrűbben jövünk :lol: :lol:

Csak pár pillanatra ugrottam be, mert megyünk át anyukámékhoz a Mincsivel és még össze kell pakolnom a cuccát, hgy ha felébred csak beteszem az autóba és már indulunk is.

Szabus,
örülök, hogy jelentkeztél, remélem én is, hogy rendeződnk a dolgok. Nem leht könnyű mikor egyedül vagy Zalánnal, de reméljük jól viselkedik és így nem fáradsz el túlságosan.
Először én se mertem egyedül elmenni kocsival mármint, hogy csak ketten a Mincsivel, de mikor a kórházba kellett vele szaladgálni kénytelen voltam és mint tudjuk a muszáj nagy úr!
Úgyhogy azóta már el merek vele indulni, de azt nem mondom, hogy nincs bennem egy kis para.
Zalánról én is várom a képeket és miket csinál már a nagyfiú?

Kicsilány,
remélem mielőbb sikerül a szopit beindítanotok, mert tudod az idő is nagy Úr, nehogy az legyen a baj.
Hogyhogy kell a párodnál dolgoznod?

Szeee,
köszi a címet.
Örülök,hogy kezd elmúlni a hang, tudod Mincsinél is volt, de mára már teljesen elmúlt. :lol:
Teszel majd fel képet a játszószőnyegről? Nekem Artúr baba nagyon szerette, még most is el-eljátszik rajta és tök ügyesen nyúl már a tárgyakért, szerintem ez is hozzásegített.

Ildikó,
jó utat nektek és jó bulizást. Egyébként nagyon szép az a nyaraló. Ja és Boldog szülinapot a párodnak!
Igen én is csak azon vaciláltam, hogy 1 éves kora után vagy előtt, mert ha előtte akkor 3 oltás, ha utána csak 1, de be fogom adatni nekimost, mert pont jön a tél....
A bárányhimlő ellen úgy tudom csak 9 hónapos kor után lehet, a kismamát ma vettem meg még nem olvastam, de abbab biztos benne van.

Jó hétvégét mindenkinek!

puszi
Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Remélem, hogy megbocsájtjátok nekem, hogy nem teszek fel ide külön képet, mert egyenként le kell kicsinyítenem, hogy engedje a rendszer. De a www.kep.tar.hu/szabus1 -et folyamatosan (havonta) frissítem, ott vannak fent most is képek.

Szeee, mi is kaptunk ajiba játszószőnyeget, arról is van kép, én nagyon imádom, mert épp azon agyaltam, hogy a járókába mit tegyek a műanyagra, amit nem gyűr maga alá, és a képen is látszik hogy ez épp jó méret :D

Képzeljétek, hogy holnap du. megyün először babaúszásra!!! Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz, fogja-e Zazus élvezni!

Gombócka: tegnap megláttam a férjem ez évi időbeosztását, és kiderült, hogy az eddig szabad csüt-vasárnapig tartó napokat is betáblázták neki, gyakorlatilag decemberig este 8 előtt nem lesz itthon, és csak vasárnap szabad - mivel egyetemre is jár szombaton- de lesz olyan, hogy egyetem helyett szombat-vasárnap meló. Így én is arra kényszerülök,hogy egyedül menjek a jövő héttől, mert még bevásárolni sem tudunk majd együtt menni... Elég durva... És tiszta para vagyok, remélem, hogy hamar belejövök. Felügyelet mellett már megy, de azért félek nagyon...

Ildikó: nekünk Boglárka lesz a második, ha Apa tartja az ígéretét, és kislányt gyárt :lol: :oops:

Puszi Mindenkinek!
szabus

ja, azt én is elfelejtettem, hogy nálunk ha Artúr baba lány lett volna, akkor Boglárka lett volna. Nekem nagyon bejön a Bogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Érdekes napjaink voltak. Tegnap elmentünk a dolgunkra és ez az eszeveszett szél majd felkapta a kocsit gyerekestül. Ha szembe toltam a széllel akkor alig lehetett tolni, mikor megálltam egy percre arrébb fújta egy pár centivel. Szóval jó volt az idő! :lol: :lol:
A délutáni öltöztetésnél pedig "megbántam", hogy lány lett Pogi. Mikor kabátfélét akartam ráadni valahogy kitéptem a füléből a fülbevalót és a füle el kezdett vérezni. Persze rögtön szívettépő sírás, én meg álltam elöször ledermedve aztán meg már félig sírva és azt se tudtam mit csináljak. Nagyon megijedtem, de végül is csakaz ijedség volt nagy nem a baj. Hál isten!
Ma dédiztünk egész nap. Még a barátném lányaival is játszottunk! Sikerült megbánnom az új kocsivásárlást is.Megpróbáltunk felszállni a 3-as villamosra és nem fért fel sehogy a kocsi. Vagy 2-3 percig próbáltam mire felfogtam hogy ezsehogy sem fog menni. Még szerencse, hogya hordozó is ott volt és abban volt Pogi így kocsi összecsuk fel a villamosra, leszállás után újra kinyit és közlekedés tovább. Hát nem semmi volt. Szinte az egész vili rajtam röhögött. :lol: :lol: :lol:
Holnap megyünk babaruha börzére a BNV-n, jön valaki közületek?

Ildikó: Boldog szülinapot a kedves férjednek! A Bogi nálam is befutó lenne. Én már most kiválasztottam a köv baba(fiu) nevét! Martin Ádám lesz! Már csak apának kell beadni ezt is meg a második babaát is: :twisted:

Gombocka: Nem kötelező csak megkérnek rá hogy segítsek és én meg segítek. Így legalább a gyerek is találkozik az apjával, ami másképp egyre nehezebben megy! :(

Szeee: Melinda nagyon ari! A játszószönyeg nálunk is nyerő. Képet kérünk róla, hadd csodáljam meg :D

Szabus: Nagyon jó a játsziszönyeg. Zazi az aug. mappában a 15. képen naggggyon nagggyo tündi! Eszméletlen az a vigyor!
Majd az úszásról kérünk beszámolot, mert én is szeretnék menni. Ti hová mentek?

Na most már lelövöm magam! Legyetek jók!
Pussssssz: Anna

U.i.:
A szopi dolog úgy tünik kezd bejönni, este már nem kapott tápszert Pogi kiváncsi vagyok meddig lesz elég neki! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
csak egy villanásra ugrottam be.megyünk anyósomékhoz, már sietnem kellene, de nem tudom megállni, hogy ne írjak:

Szóval,
Anna, olvastam a szüléstörténeted a Kismamában!!!!!
Megkönnyeztem ismét.
Nagyon megható volt. Egyébként először a képet néztem, olyan ismerősnek tűnt,ráadásul, hogy Elizabet. Aztán feljebb tévedt a szemem és már szinte bizti voltam, hogy Ti vagytok és mikor az Aláírást megnéztem....100%!!!!!

Na, így hirtelen ezt akartam, majd szerintem hétfőn jövök!
puszi mindenkinek
Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Anna,
Rögtön lerohantam újságot venni én is, ahogy olvastam Gombócka hozzászólását. Küzedeni kellett érte, ketten az eladóval is kerestük vagy öt percig, mire találtunk egy Kismamát, nagy lelkesen kifizettem, majd már kinn jártam, mikor látom, hogy az a különszám. Aztán vissza, probléma elmond, újabb öt perc keresgélés, majd végre megleltük a szeptemberi számot :lol: Gratula, hogy megjelentetek az újságban, tök jó :)

Nekem nagyon tetszik a Martin Ádám név!!!
Érdekes, hogy én ha a következő babánkra gondolok (ami még egyáltalán nem bizti, hogy lesz, de ki tudja...) csak lányban és lánynevekben tudok gondolkodni, nem tudom miért :roll: Rotyika elég jól sikerült, úgyhogy úgy látszik nagyon bevált a kislány nálunk :)
Valamelyik nap apa is megkérdezte nagy ártatlanul, hogy a fiúk is ilyen aranyosak??? :lol:

A villamosnál nem segítettek amúgy???? Én ezért nem merek elindulni BKV-zni, mert egyedül tuti nem tudom felrakni sehova a babakocsit, segítségre meg nem biztos, hogy számíthatok :cry:

Csütörtökön mi is csak a közértbe mentünk, mert a mi babakocsinkat is majdnem elvitte a szél :shock:

Szabus,
Neked kitartást a férj nélküliséghez!!!! Fel a fejjel, menni fog az a vezetés! (Én könnyen beszélek, nekem még jogsim sincs, igaz kocsink se... :lol: A nagyszülőkét, sógornőét szoktuk használni.)

Na, jó hétvégét mindenkinek!

Szilvi

Játszószőnyeges kép:

Kép
szeee

Ja, 1-2 dolgot elfelejtettem.

Szabus,
Nagyon kíváncsi vagyok a babaúszásra, várom a beszámolót. Itt Lőrincen sajnos csak olyan van, hogy bemész a vízbe a gyerekeddel, aztán azt csináltok amit akartok, állítólag. Az "oktató néni" meg kinn dumcsizik a medence mellett... Én nem ilyenre szeretném vinni, hanem ahol tényleg szakember mutogatja, hogy hogyan és mit csináljunk a kicsikkel, ha már úszni járunk. Dobálni, meg játszani vele otthon a fürdőkádban is tudunk :evil:
Ja, és mindezt persze egy rakás pénzért... :cry:

Anna,
nagyon örülök, hogy bejött a szopimaraton, csak így tovább!!!! :D

Kép
szeee

Szisztok!

Gombocka: köszi, hogy szóltál. És köszi a bókot! Én is megvettem. Nagyon furi volt olvasni. Hát az elég furi, hogy hülyeséget írtak a képhez és hogy Elizabetnek hívták ott nem Aliznak.

Szeee:
Köszönöm, de nem kellett volna ezért megvenni az újságot! De azért jó érzés! Mármint hogy elolvastátok az újságban is.
Én már Alizt is fiunak vártam, de már nem cserélném el 1 millio fiuért sem. :lol: :lol:
Nagyon tetszik a játszószönyegetek! Nagyon klassz!
Hiába segítettek volna az volt a gond, hogy túl széles volt! Ezért nem fért fel sajna. Hiába hiányzik egy kocsi!
Köszönöma gratot a szopi miatt. Majdnem végigaludta az egész éjszakát azzal az egy szopival! :lol:

Voltunk a bababörzén. Egész jó volt! Vettünk egy két cuccot Poginak egész olcson. Majd teszek fel róluk képeket.

Jó hétvégét Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Megjöttem,csak éppen elkezdődött az őszi ünnepi(szülinapok,névnapok) buli sorozat nálunk,így kicsit el el tűnedezek.

Szeee!

Melinda is egy tűnemény,tök szupi,hogy tettél fel képet!Mostmár nem ér ennyire felcsigázni.....nekem is kell játszószőnyeg.........

Aranyos volt az újságharcolásod,olyan jót nevettem!!!

Gombocka!
Artúr baba egy társas lény,szereti a társaságot,nehogy má,anyáék már unalmasak :D

Köszike! Kép

Nektek milyen volt a hétvégi kirucc?Kérjük a beszámolót!!!

Kicsilány!
Nekem fel se tűnt először az írás a Kismamában,pedig jár az újság és már csütörtökön megkaptam,ilyenkor csak átlapozom,de képen se ismertem meg Alízt, :oops: ilyen vaksit,meg aztán úgye nem is Elizabeth,nekünk csak kis Pogi!
De tényleg szupi kis történet. És így írtad,ahogy leközölték?Mert sokszor hallom,hogy át írják a cikkeket.....

Ó,te szegény! Nagyon sajnálom,hogy nem jött be a kocsi,de nem BKV-ra való az tény!Na ezért akarok én mini kocsit. :oops:
A h...... utasok meg inkább segítettek volna,mintsem rajtatok röhögjenek,szégyelljék magukat!!!!De nagyon!!!És ha nem fér be rendesen,mert nagy akkor sem röhögni kellett volna,mert azért két ember csak könnyebben fel tudta volna emelni,mint te egyedül :evil:

Örülök,hogy jól végződött azért a fülbevalós sztori :( szegény
Pogi.

Neked is köszi a szülinapi köszöntést,jól meghuztam a férjecském fülét a nevetekben :D :D :D

Szép fiúneveket találtál! És az a jó,hogy nem kell érte megverekedned senkivel......

Egy másik topikban az egyik barátnőm épp azt ecsetelte,hogy tök szar volt a börze,teli ócskánál ocskább cuccokkal,de akkor ezek szerint mégis ki lehetett fogni jobb dolgokat?

Szabus!
Annyira édes Zazus baba,tényleg sokat nőtt.
Végre már egy barna szemű kisfiú is van a Dávid mellett,mindenki csak kék szemű... :D ez nem ér.
Melindának is csak úgy világítanak a gyönyörű kék szemecskéi. :wink:
Artúrka is kék szemű igaz??? :oops:

Tényleg jó a játszószőnyeg!

És feltétlenül kérünk beszámolót az úszásról!!!Minden részletet tudni akarunk!!!
Nagyon gondolkodom,hogy mi is megyünk,ha nem túl késő már ilyenkor megtanulni. Itt Gyömrőn elég jó állítólag ,és az új uton közel is van hozzánk,csak mostmár nem tudom,hogy bele-e vágjak lassan 7 hónapos terhesen,utána apa vinné egy idő után,de akkor is,nem tudom......

Bocs,ha már olvastátok a sztorit,de inkább bemásoltam,nem lenne időm újra írni.... :oops:

Mi ahogy írtam bulizni voltunk hétvégén anyósék új telkén,majd vasárnap elmentünk a Kincsem Park-ba.,nem tudom hallotattok-e róla,de ez egy lovas-,golf,- és szabadidő park Pesttől 50 km-re,pont ott ahol anyóséknak van a telke. Régebben voltunk mi itt,de már rég volt azóta sokat változott,de nagyon szuper.
Kicsit húzós,de nagyon jó volt.
Jó nagy játszótér,lovarda,rengeteg állat,főleg lovak,mini golf,műfűves teniszpálya,éttermek,sőrözők,hotel,uszoda meg mit tudom én mik,de szuper volt.

Igaz mindenért külön fizetni kell,még a játszótér használat is egy 1000-es egy főre,de nagon klassz játékok voltak.
Rengeteg istálló,teli szebbnél szebb lovakkal,lovagolni is lehetett,velünk volt a sógornőm lánya is ,ő azt is kipróbálta.

Teszek fel egy pár képet mutatóba:
David is lovagolt,igaz csak ilyenen:
Kép
A háttérben látszik a minigolf pálya:
Kép
A légvárat is kipróbálták,de a homokozó is bejött:
Kép
Adrienn most lovagolt először,de nagyon élvezte:
Kép
Ilyen gyönyörű lovak voltak,de több száz darab...
Kép
Kép
Kép
Finom volt a capuccino :D
Kép
Nekem ezek a kukák tetszettek a legjobban:
Kép
Ez már méretes ugrálóvár:
Kép

Kép
Kép
Kép

Remélem nem voltam túl sok :oops:

Puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Babaúszás beszámoló következik :D

Szeee, ha a Park uszoda van közel hozzátok, akkor ott ugyanazok tartják (egy testvérpár) akik nekünk, itt a 3. ker-ben, talán róluk hallottál, de én másképp tapasztaltam. Amúgy 15 éve foglalkoznak ezzel. Megírom, hogy én milyennek láttam, és majd eldöntöd, hogy mi a véleményed :D Szóval. A lány, aki tartja, nagyon szimpi volt, sokan voltak, Ildi, pocakosok is, bár nem tudom, hogy hanyadik hónaposak voltak. Egy ideig sztem te is tudnál menni, mert a vízben nem olyan súlyos a kölök és 3 hóstól 2 évesig is mentek. Na, szóval a szülők párban voltak, pedig én azt hittem, hogy Apát be se fogják engedni... A nőci is bejött a vízbe, ha vki egyedül megy, akkor segít pelusozni, beadni a babát a vízbe, meg mindenben, mert egyedül elég bonyolult, mivel nincs pelenkázó, csak a "parton" egy úgymond kiülős rész, és az öltöző is normál uszodás, tehát nincs babákra berendezkedve. A nő a vízben körbe megy, mindenkihez egyenként, és megmutatja, hogy mit csinálj. Ennek az az előnye, hogy bármikor bekapcsolódhatsz, nincs előírás, hogy milyen ütemben haladjon a baba, tiszta játék az egész és nem erőltet semmit a gyerekre, csak amit a baba is élvez, azt csináljátok. Ez valójában nem úszás, hanem vízhez szoktatás, és a búvárreflex kihasználásával mondhatjuk, hogy úsznak a babák, mert aki már régebb óta jár, az egy-két tempót simán halad a víz alatt, fantasztikus volt látni. Az ára tényleg húzós, egy havi bérlet (4 alk) 8200 forint, de ha úgy nézzük, akkor két főnek a belépő is kb. ennyi egy usziban. Egy alk. 2600 forint, csak azért írom ilyen részletesen, mert többen a 18-ker-ből vagytok, és a Parkban is ők tartják. Zazi irtóra élvezte, a foglalkozás 1 órás, de elsőre ált. fél órát bírnak, ez nálunk is így volt. Röhögött végig, 3-szor nyelt, akkor sírt egy kicsit, de kaptunk labdát, azt is élvezte, szóval nagy élmény volt, és alig várom a szombatot. Apa ki sem engedte a kezéből, szóval én nem jutottam szóhoz/gyerekhez :twisted: :lol:

Hát kb. ennyi, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Puszi
szabus

Sziasztok!

Ildikó,

Fú, nagyon jó kis helyen voltatok! Szépek vagytok a képeken, édes Dávid baba, hogy élvezte!!!

Szabus,

Köszi a beszámolót, nagyon jól hangzik! He-he, fogalmam sincs, hogy Park uszoda-e a neve, annak ami itt van a közelünkben :oops: , majd utánanézek. (Csak nemrég lakok errefelé...) Nem is gondoltam volna, hogy kétszülős a dolog. Legalább apa sem tudja kivonni magát alóla :twisted:

Lányok, ezt a képet muszáj feltennem :lol:
Nálunk eddig a kiságyra tehető merev pelenkázó folyamatosan a kiságyon volt, így volt kényelmes. Persze az ágy másik végében aludt a gyerek.
Az előbb hallom, hogy megébredt a délutáni alvásból Melinda. Megyek be, nincs a kiságyában... :shock: Itt találtam meg.. :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
szeee

:D :D :D :D Szeee, hát ez nagyon édi, olyan jót mosolyogtam rajta, és milyen arcot vág, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy onnan kuksizik kifelé, nagyon édes!!!!!!!!!!!

Engedelmeddel le is mentem ezt a képet, mert épp ilyen pelenkázót magyaráztam a barátnőmnek, akik a szűkös hely miatt keresnek vmi jó megodást a pelenkázó szekrény kiküszöbölésére!
szabus

Sziasztok!

Lányok mi történt ma velünk ki sem találjátok: megvan a második kis foacska csücsök is. Nagyon örülök. :lol: :lol:

Ildiko: Hát alakítottak egy keveset a szüléstörténeten, de végülis a lényeg benne van. Másik topikba nekem is azt mondták, hogy szar volt, de nekem tetszett és megyek nov.-ba is. Majd teszek fel képeket a szerzeményekről. Már nem is bánkodok a bkv miatt. Ez van a hülye utasokat meg le se sza*om! Az ő dolguk, ha röhögni akarnak röhögjenek.Én nem is várok már el tölük semmit. Ma is felszálltam a metrora kezemben Pogi mert a kocsiban nem volt jó neki a foga miatt. A kutya megnem mozdult volna, hogy helyet adjon. Még a fejüket is elfordították, hogy ne kelljen észre venni. Apa hözöngött egy sort én meg beraktam a kocsiba és hagytam had bőgjön.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nagyon tetszenek a képek Nem udvarolni akarok, de nagyon jól nézel kia képen :lol: Sugárzol.

Szeee: Melinda tündéri kiscsaj! Nagyon édesen kukkolkifelé!

Szabus: Úgy irigyellek a babaúszásért. Jó volt olvasni hogy milyen így még nagyobb lendülettel fűzöm majd apát,hogy mi is menjünk.

Pussz: Anna & Pogi

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

bocs,hogy tegnap nem jelentkeztem, de pihiztem Artúr babáva a déli alvásánál. :oops: :oops:

Ildikó,
tényleg tök szupi helyen jártatok, ezt jó lesz megjegyeznem, jövőre már mi is mehetünk!
Annának igaza van, tényleg jól nézel ki! :lol:

Szabus,
hát, hogy is mondjam mi megszívtuk ezzel a pelenkázóval.
Ugyanis a 7kg-t már elég nehezen bírja...szétszakadt a két vége ahol össze van forrasztva (vagy mi).
Nálunk is a helyhiány miatt lett ez a megoldás, de most, hogy külön szobája lesz Artúrnak lesz pelenkázó szekrénye is.
Ezt is apa csinálja, majd teszek fel képet, ha elkészül.

Ez az úszós dolog most engem is felcsigázott.
Szeee, ha megtudod hol ez az uszi, akkor írd meg!
Melinda nagyon édi, ahogy kikukucskál a pelusozó alól.
Artúr baba is bejárja az egész kiságyát éjszakánként.

Kicsilány,
hát igen, elég bunkók az emberek. Nekem a minap a közértben támadt egy kis afférom. Meg tudtam volna tépni a nőt, de tűrtőztettem magam.
Ugye alig hagynak helyet a sorok köztt én meg megkértem egy nőt, hogy legyen szíves elengedni, erre olyan pofát vágott...nem sok tartotta hogy én meg ne pofán vágjam, de annyival elintéztem, hogy sajnálom, hogy ilyen savanyú kedve van...

Mi ahétvégén anyóséknál meg anyuéknál voltunk.
Nem tudom írtam e már a tesóm b.nőjéről, ha nem akkor eddig szerencsétek volt, de ezt most már nem bírom magamban tartani.
Képzeljétek, vasárnap a párom elment horgászni, mi meg a Mincsivel átmentünk anyuékhoz, mert a tesómék is pont jöttek. (náluk még nincs gyerkőc, csak együtt élnek...de minek..)
A lényeg, hogy megérkeztünk. Bementünk Mincsivel a konyhába, mert ott volt mindenki, erre a csaj köszönt és fogta magát bement a szobába. Nomost anyuéknál nem kicsi a konyha, 10 ember is elfér benne, nemhogy 5...na, mindegy. Egész nap egy pillantást se vetett a kicsire.
Aztán későbbb kérdeztem tesómat lejönnek e a játszóra, mert a Mincsi már hintázik...és amúgy is hozzá van szokva, hogy délután még császkálunk. Erre apu mondta, hogy ő mindenkép jön, a tesóm is jött, a b.nője meg kijelentette, hogy ő inkább nézi a filmet a tv-ben. :shock: :shock:

Na, aztán a tesóm kapott tőlem. Mondtam neki, hgy legközelebb vagy ne hozza, vagy árulja el mi baja van, mert nekem ez így nagyon nem tetszik. De a tesóm se tudja mi baja. Remélem helyre teszi, vagy lesz valami...
Na, szóval csak kiakadtam rajta, de már nem csak én, anyámék is.

Képzeljétek, Mincsi már pár napja van hogy cici nélkül alszik el. :shock:
Persze nem egyedül, odabújok mellé, simizem, hallgatjuk a babazenét és egyszer csak elalszik.
Utána becsempészem az ágyába.
persze azért szopik még, de már este is adok neki egy kis tejpépet, így nem ébred fel 3 óránként, hogy éhes.
Ma pl. 2-szer kelt fel, és este 8-tól fél 10-ig aludt. :lol: :shock:

Megyek, mert nekem meg pakolnom kéne a "költözés" miatt.
Ma már valószínű külön szobban alszunk Artúrtól. :roll:
Hogy fogom kibírni???

Puszi
Gombócka

Kép
gombocka

Szabus,
most néztem meg a képeket, nagyon szépen tartja magát Zalán!
:lol:

Kép
gombocka

Szia Gombocka!

Látomnálatok is zajlanak az események. Egész jól viseled a tesód barátnőjét. Én már tuti összeugrottam volna vele. :D
Bizti nehéz lesz eleinte Mincsi nékül aludni, de majd megszokod. Én is nehezen viseltem mikor átkerült a másik szobába, de most már jó. Igaz néha nehezen hallom meg hogy sír.

Ha találtok egy jó uszit felétek szoljatok, lehet én is odaviszem Pogit és akkor tudunk talizni is gyakrabban. :D

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gombócka,
Utánanéztem, a Park uszoda az, amire gondoltam és itt van a közelünkben, egész pontosan a Városház u. 40. alatt, a Bókay kertben. Tök jó, mert nem kell tömegközlekednünk sem, 10 perc alatt ottvagyunk, tehát nem vagyok senkihez kötve, ha úgy döntünk, hogy visszük Melindát.

A közértben én is rendszeresen küzdök, rám is sokszor csúnyán néznek, hogy hogy merek babakocsival bemerészkedni, de nem érdekel, ha kell arrébb lököm a bunkókat, nehogy már én sunnyogjak a babával... :twisted:

Ügyes lehet a párod, hogy bútort csinál!
Tök jó, hogy Artúrka cici nélkül kezd aludni, látszik, hogy már nagyfiú!

Ami a tesód nőjét illeti, ne törődj vele, mosolyogj rá, legyél nagggyon kedves vele. Sőt, kérdezd meg, nincs e kedve megdajkálni Mincsit. Na, ettől teljesen kész lesz, az tuti! :lol:

Amúgy szerintem a következők lehetnek:
1. irigy a Ti kis szép családotokra, szép gyereketekre (mert ő is szeretne, de talán a tesód még nem)
2. nem lehet gyereke - ezért irigy, vannak ám ilyenek!
3. utálja a gyerekeket
4. nem tudom :lol:

Nekem sajnos van/volt egy barátnőfélém, volt kolléganőm, akinek sajna nem lehet gyereke, úgy tűnik. Az időből is eléggé kifutott már , 40 felé jár. Nagyon sajnálom őt ezért, mert nagyon rendes csaj. Azelőtt elég jóban voltunk, vendégségbe jártunk egymáshoz, stb. Mikor terhes lettem (ami tkp. nem tervezett volt, hanem véletlen) nagyon furán viselkedett. "Elfelejtett" gratulálni, csak nézett nagy szemekkel. Utána még egyszer eljöttek hozzánk, de az egész vendégség alatt csak annyit kérdezett a babáról, hogy mikorra várom, meg hogy fiú vagy lány, de látszott, hogy ezt is csak kényszerből... Nagyon jól tudja, hogy régen megvan a gyerek, de azóta egyáltalán nem keresett. Igaz én sem, de nem akarom, ha fáj neki az én gyerekem, akkor fáj... Nekem akkor is elég rosszul esik, hogy le se sz@r, kissé pofátlanságnak tartom, na midegy. Asszem ha én lennék a helyében, ha összeszorított foggal is, de az illendőség kedvéért legalább dobnék egy telefont, hogy hogy vagytok, vagy valami... Szóval vannak ilyenek, sajnos :cry:

Na, most kipanaszkodtam magam.

Kicsilány,
Gratula a második fogacskához! Nemsokára kiflit rágcsál Pogi!!! :lol:

Sziasztok,
Szilvi

Kép
szeee

Szeee: Hát nem is volna rossz a kifli rágás. Most kicsit kezdek félni, hogy esetleg tőből lerágja a cicim :lol: :lol: , de azért remélem nem!

Ilyen barátnőm-kolléganőm nekem is volt, de ő teljesen más volt. Nagyokat gratulált és emailezünk sokat. Sőt nemsoká megmütik és lehet hogy ő is szülhet majd. :)

Megkuksizom hol is van az az uszi úgy szeretnék veletek járni, ha megtudom oldani a közlekedést.

Na pussz: Anna+Pogácsa a kis 2 fogú

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hú, borzalmas esténk volt tegnap. Melinda 8-kor alszik el, erre most felébredt fél 11-kor. Napok óta gond volt a hasával, rengeteget pukizott, néha sírással párosítva, nyüglődött éjszakánként, kaki se nagyon volt... Erre tegnap este iszonyú fájdalmas, visítós sírásba kezdett, én ilyet még nem hallottam tőle, majdnem bőgtem én is... :cry:
Meg kellett hőmérőznöm a fenekét, aztán evett, utána végre kijött a kaki. Aztán már persze vigyorgott a kis huncut...:)
Fogalmam sincs mitől lehetett, eddig ilyen nem volt, soha nem volt gond a székletével. Hozott a sógornőm nagyon édes almát, abból adtunk neki pár kiskanállal vasárnap. Szerintetek lehet az almától? Mást nem tudok elképzelni...
Én sem ettem mást, mint szoktam. Mondjuk átváltottam Gravidáról az Elevit vitaminra, de nem hiszem, hogy ez számít.

Sziasztok,
Szilvi

Kép
szeee

Csak egy ölelésre ugrottam be,mert nagyon elment az idő,
remélem holnap már hamarabb ideférek...

Sok sok puszika a gyönyörűséges és okos babócáknak!!!!

Mennek a fogtündérek és az álommanók mindenkinek!!!!!

Ölelés:Ildikó

(Szeee! Lehet,hgy már megtudtad azóta,de az alma nyersen széklet fogó,főve lazító :wink: )

Szép álmokat!!!!
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Voltunk a doktornőnél, Zazi 7 kg és 80 dkg, 6 hét alatt fél kg-t hízott. Elég szép, de 6 hós korára nem fogja megduplázni a súlyát, hát ez van. Elég hanyagok voltak, mert a hosszát meg sem mérték, szenvedhetek én vele itthon, ha kíváncsi vagyok rá :twisted: és a receptekkel is úgy spórolnak, hogy épphogy nem kell könyörögni értük...

Képzeljétek, hogy alá kellett írnom egy papírt, hogy részt vettek az egészséges táplálkozásról és a 6 hónapig tartó kizárólagos szoptatás előnyeiről szóló tájékoztatáson!

Puszi!
szabus

Részt vettem, bocs :oops:
szabus

Sziasztok,

hát, Szabus nem semmi...
valahogy nálunk is így működnek a dolgok a dokinőnél...
a múltkor én is a rendelőbe mértem le, hogy hány cm, amíg szöszölt a dokinő...
a súlyát mindig lemérik, de a hosszát...
ne aggódj, Zazi nagyon jó súllyal született, úgyhogy nem gond, ha nem duplázza meg a súlyát, szerintem.
Artúr még csak 7 kg körül mozog.

Szeee,
én is úgy tudom, hogy az alma nyersen fog, főzve lazít!
próbáld neki úgy adni.

Ildikó,
köszi az álommanókat, nálunk bejött! :lol: :lol:

Képzeljétek, 2 napja külön szobában alszik.
Egész jól bírjuk mindketten.
Első éjjel, pl apa szólt, hogy nyöszörög a kicsi! :oops: :oops:
ciki, na mindegy.
Most úgy néz ki az éjszakánk, hogy 8 körül elalszik, kb. 2 körül felkel szopizni, alszik 5-ig és akkor odaveszem magamhoz, bohóckodunk stb és még visszaalszik 8-9-ig.
persze én is lustizom.
Most is alszik, már dél óta. :shock: :shock:

gyorsan elpakoltam ami még hátra volt itt a szobaosztás miatt, most már kezd lakás kinézete lenni az otthonunknak.
ha kész a Mincsi szobája teszek fel képet, csak még jön bele bútor.

Most mennem kell,
talán holnap hosszabb időre is be tudok nézni.

puszi

Kép
gombocka

Niki!

Ha még olvasol minket,akkor sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!!!!
Kép

Ildikó
ilgya1

Még nem alszik ez a kis huncut,de majd jövök.....
ilgya1

Na elaludt végre...

Elég későn keltünk,így nem tudtam letenni délbe,pedig legkésőbb 1 kor aludni szokott,ma nem tudom mi volt vele :roll: ,de nem is nyűgősködött,nem volt álmos...na mindegyj,felborult még az a kis napirendünk is,ami az alváshoz kötödik :(

Lehet,hogy a játék miatt,ma temperáztunk először,és nagyon élvezte...
Íme az én kis művészem:
Kép
Kép
És a végeredmény:
Kép

Bizonyíték,hogy szereti a spenótot,ez csak bónusz!
Kép Kép

Szabus!
Köszi az uszis beszámolót! Nagyon jónak tűnik így elsőre,és az ára is kedvezőbbnek tűnik,mint amelyekről eddig hallottam. Általában 10.000.- egy alkalom és egy kisérővel.
Az egyik csaj Tücsökzenén,meg olyan helyre jár,ahol 3500.- egy alkalom,valami Kallovics (nem tudom pontosan a nevét,bocs :oops: ) módszer szerint tanulnak,sőt azt hiszem,hogy a névadó az oktatójuk.Nekem ez nagyon drágának tűnik és messze is van valahol Budán.

Nekünk Gyömrőn lesz közel egy uszi,a helyi topikos csajokkal már egy párszor elmentünk és szimpi volt a hely,meg akarom kérdezni,hogy ott mennyibe kerül és hogy tényleg mehetnek nagyobbak is,mint a Dávid.?!
Kicsit zavaros lesz,nem tudom,hogy apa,hogy fog ráéeni,én meg max még 2 hónapot tudom vinni.... :( Majd kialakul....

A hosszát Dávidnak is csak néha mérték meg a rendelőben,én a ruhák alapján saccoltam,hogy kb. milyen hosszú,megmérni elég nehéz őket,most hogy egyenesíted ki,vagy ráteszed a mérőszalagot???Én is mindig szenvedtem,ők meg szépen megtudnák mérni a speckó méricskéjükkel. :(

A receptekkel úgy látszik mindenhol szeretnek sporolni :evil: ,lehet,hogy azért,mert recept nélkül is lehet kapni ugyanazokat a szereket,de jóval drágábban....vagy nem tudom miért???
Te miket íratsz fel Zazinak?

Szeee!
Annyira aranyos Melinda a pelenkázós képen,olyan kis komolyan néz,mindjárt megzabálom.....

A Bókay kert tényleg nincs messze tőlünk se....

Na a te barátnőd se semmi,tutti az irigység,vagy másra mire gondol az ember,nem?

Mi van Melinda baba pocakjával?

Kicsilány!
Képzeld tudtam megint szavazni Alizra a Bastiano-n(szépségversenyen!)

Gratulálok a második fogcsücsihez is,én is úgy tudtam ilyen dolgoknak örülni :D

Köszike a bókót....az eredeti képen tényleg én is úgy éreztem,hogy valami olyan furcsa rajta(képen),(nem tudtam megfogalmazni,hogy mi volt) aztán a kicsínyített változaton elvesztette a varázsát,de akkor ezek szerint nem teljesen.
Tényleg így érzem magam! I'm happy!!!!

És sikerült eladnom a hordozót is!!! :lol: :lol: :lol:

Gombocka!

Hú,ez a barátnős sztori elég gáz.... :evil:
ez tutti irigy rátok,vagy alapból ilyen volt akkor is,mikor még nem volt meg Mincsike? Vagy akkor még ő se volt meg a tesódnak?
És mit szól hozzá tesód?Azért gondolom ő is látja,azért csak beszélnék vele az ő helyébe....
SZilvi ötlete nagyon jónak tűnik,nyugodtan nyomd a kezébe,ha mered persze,(mert ezek után azt is el tudom képzelni,hogy oda se mernéd neki adni)kifekszik az tutti.....

Szóval már mindenki külön szobába lesz a picitől,csak mi nem???? :oops:
Örülök,hogy jól bírjátok a kiképzést,és ne érezd cikinek,hogy nem te hallottad meg először a nyöszörgést.....néha ők is meghallhatják,nem????

És már várom a képeket a babaszobáról!!!

Hétvégén nem leszünk,de ezt biztos gondoltátok :D ,fölösleges is volt leírnom :oops:

Addig sok sok puszika nektek,legyetek jók!!!Ildikó
ilgya1

Ildikó: én iratok fürdető krémet, popsikrémet, olajat a hajlatokhoz és Konakiont. És mindennel úgy kell spórolnom, hogy egy hónapig vagy 6 hétig kitartson, de popsikrémet ált. vennem kell, mert azon nem akarok spórolni... A Konakiont meg rendszeresen kiveri vagy kirúgja a kezemből, amíg a kanállal lavírozok, asszem elég béna vagyok :oops:
szabus

Sziasztok!

Szabus,
Atya ég, mekkora Zalán! :) Logikusan végiggondolva, szerintem sem kell megdupláznia a születési súlyát fél éves korára, mivel jó nagy súllyal született.
Amúgy mi pont most dupláztuk meg :oops:, elérte a 6 kg-t, de hát Melinda olyan kis pindurka volt születésekor, 2970.
Milyen taplóság, hogy ilyeneket aláíratnak az emberrel, ez csalás :shock:

A Konakiont könnyebben be tudod adni, ha szerzel egy fecskendőt, abba felszívod, így tuti nem veri ki és betolni is könnyebb az arcocskájába :)

Gombócka,
Hősnek tartalak, hogy átjársz másik szobába etetni éjjel :lol: Mi úgy gondoltuk, hogy addig nem tesszük át, amíg éjszaka eszik, mert asszem nem bírnám, meg kimenne az álom a szememből a busójárástól :D De úgy tűnik, nem akar leszokni az éjszakai szopiról, nálunk is pont úgy van mint nálatok. 1 körül, aztán meg 5 körül eszik, és szerencsére utána szó nélkül alszik vissza.

Ildikó,
Nagyon ügyes Dávid, én már alig várom hogy ilyesmit lehessen csinálni vele. Hú, kedvet kaptam én is a spenóthoz, imádom, asszem holnap csinálok is magamnak.
Amúgy Melinda pocija rendbe jött, tuti az almától volt, köszi Nektek az infot.

Puszi:
Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok,

nálunk már landolt az álommanó... :lol: :lol:

elég nyügi volt délután a Mincsi pedig 2,5 órát aludt déltől... :shock: lehet, hogy az volt a baj?
Na, mindegy, de azért aranyos volt, mert nyöszörgött, felvettem belenéztem a kis szemébe és mondtam neki, hogy:
SZERETLEK KICSIM, és képzeljétek, olyan édin visszamosolygott. Azt hittem megzabálom.

A tesóm b.nője egész egyszerűen ..... Beszéltem a tesómmal, de ő se tudja mi baja.
Azt hiszem Ildikónak igaza van, ezek után nem szívesen adnám a kezébe. De egy próbát megér. Legfeljebb amikor megkérdezem és azt mondja, hogy de, én meg azt mondom, hogy oh, csak vicceltem... :lol:
Na jó, nem alacsonyodom le inkább a szintjére.

Ildikó,
Tényleg nagyon ügyesek vagytok, tök jó, hogy már ilyeneket csináltok.
Mi meg már hintázunk a játszótéren! Bizony ám!
Majd teszek fel képet, csak mindig elfelejtem levinni, de most betettem a babakocsiba.
A hétvégét pedig gondoltuk... :lol:
ja, és neked lesz mégegy meglepim...

Szeee,
szerencsére Mincsi az éjszakai evést mint mindig max. 10-15 perc alatt elintézi. Szinte csikott szemmel veszem ki az ágyból, de látnotok kellene, hogy sírdogál és tátja a száját. próbáltam cumival visszaaltatni, de hát...az mégse a cici, meg nekem is jó, hogy szopizik egy kicsit a tejcsi mennyiség amúgy is csappanni látszik.
A spenótot mi is szeretjük.

Szabus,
én egyszer a konakionos üveget szilánkossá törtem... :oops:
utána mindig apa feladta volt letörni :lol:
Egyébként én is így vagyok ezekkel a receptekkel, 4 hetente amiatt kell mennem a dokinőhöz. De nálunk működik szerencsére úgy is, hogy odaszólok mi kell és beteszik a kartonjába és bármikor érte mehetek. Szerencsére nekünk nincs messze így egy sétával is meg tudjuk oldani.

Kicsilány,
veletek mi újság?

Ja, Szabus még ehhez a súly témához:

Artúr baba 2 hónaposan 4810 gramm volt, ami azt jelenti, hogy megdupláza a születési súlyát... :lol:
6 hósan 6670 gramm volt, tehát 4 hónap alatt ehhez képest 1860
grammot hízott...szóval, szerintem Zazival semmi baj!Teljesen normális súlyban van!

Jó éjszakát mindenkinek.
puszi
Gombócka

Kép
gombocka

huh,
amilyen gyorsan elaludt tegnap Mincsi, olyan sokszor volt fenn éjjel.
egyik alkalommal apa ment át hozzá, hát :oops: sokkal hamarabb megnyugodott....

pár kép,

ilyen jókat alszom anyáék ágyában:
Kép
Kép
milyen az új türcsim?
Kép
Kép
nem lehet elég korán kezdeni...
Kép
Kép
helló anya!
Kép
éjszaka termett itt a szobámban...nem is értem, de azért örülök neki
Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Na nem vagyok 2 napig és beindul az élet! :D
Voltunk szerdán a védőnőnél 6150g most már a gyöngyöm, kemény 40g-t hízott megint. Megkaptuk az agyhártyagy. elleni oltást is. Pogi megint egy kis angyal volt. Alig gurult le két kis könnycsepp az arcán. Sokat mosolygott a dokira. Olyan édes volt!
Tegnap elmúltunk 5 hósak is és az este szörnyű nyűggel telt. Ilyet még nem csinált Pogi. 22-kor még javában fent vigyorgott mindenkire. Nem aludt el a kiságyban, sem ha ringattam. Gondoltam kiteszemmagunk mellé.Ez sem volt jó mert nekiállt játszani, pörgött-forgott, magyarázott. Aztán egyszer csak eltört a mécses és ordítani kezdett nem tudtam megvigaszalni. Most gonoszan fog hangzani, de mivel kézben sem volt jó neki, "bevágtam" a kiságyba és hagytam 5 percet bömbölni. Rögtön elaludt! Remélem nem lesz belöle rendszer.

Szabus: Nyugi Pogi sem fogja megduplázni a súllyát sőt szerintem nem is megy a 7kg közelébe. Én úgy tudom hogy csak az átlag súlyal született babák duplázzák meg, aki kicsit nagyobb baba volt arra ez már nem áll. És hát Zazi 4 kg feletti baba volt!
Nálunk nincs gond a receptekkel, minden alkalommal kérdik mit írjanak fel...stb! Ha kell valami és nektek nem írják fel szóljatok, hátha én feltudom iratni! Poginak, ha én nem mérném itthon a hosszát nem is tudnám mekkora.

Gombocka:
Úgy örülök, hogy sikerül a külön szobába szoktatás! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre! Nálunk sincs másként néha apa kelt fel hogy sír a gyerek! De nem ám hogy bemenne cuit adni neki, vagy kihozná szopizni, nem addig cseszeget amíg én nem kelek fel hozzá és úgyebár nem kint etessem mert akkor ő nem tud pihenni! Még jó hogy Pogi szobájába is van két ágyféleség :D :lol: Ilyenek a pasik! :twisted:

Szeee:
Nahát Melinda már ilyen nagy lány, lassan megelőz minket súlyban. Nagyon jó örülök neki!
Ez a fecskendős ötlet hatalmas nekem eszembe se jutott pedig én is sokat szenvedek a k vitamin beadádával!

Ildikó:
Dávid nagyon édesen fest! Csak nem ő a köv. Picasso? :lol:
Ahogy fogja az ecsetet az nagyon édes! És milyen ügyesen eszik!
Köszönjük a szavazatot, de már lemondunk az első helyrül.

Nem tudtam mindenre reagálni, de majd még jövök. Most megyek mert szólított "az uram és parancsolom" aki egy édes kiscsaj álcáját öltötte magára! :lol:
Pusszmindenkinek!
Anna rabszolga és Pogi az ura! :lol: :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
ez tetszik, ez az Anna rabszolga és Pogi ura :lol:
Nem gondolom, hogy gonosz voltál, mikor "bevágtad" a kiságyba. Ilyenkor ezt kell csinálni, ha semmi nem jó neki. Egyébként is este 10-kor aludjon már az a kölök :lol:

Nálunk meg most az volt este, hogy mivel du. 1-től estig nem aludt Melinda, pedig mindig szokott, az utolsó szopi alatt bealudt, pedig sosem szokott :) Úgyhogy valószínűleg alig evett, mert már 11-kor fenn volt és enni kért :cry: Az ilyennek "nagyon tudok örülni", pláne, hogy 10-kor feküdtem le. Aztán meg 5 helyett 4-kor evett, utána meg fél 8-kor, teljesen kivagyok tőle. De azért szeretem :D

Gombócka,
Nagyon tetszenek a sörös képek! A habtapit hol szereztétek? Nekünk is kellene.
Artúrka olyan hosszúnak tűnik a képeken, hogy csak na! Édes kis kukac :D Hány centi?

Ildikó,
Amire gondolsz az a Kalovits módszer. Levédett név, az egyetlen minden szempontnak megfelelő babaúszás. Én már nézegettem őket, de sajna itt a közelünkben nincsenek. Marad a Park.
www.babauszas.hu a Kalovits úszás.

Na, megyek, mert dumál a lányom az ágyában, felébredt.

Puszi:
Szeee

Kép
szeee

Szeee,
hát igen, a sörös kép...nagyon kellett figyelni, nehogy belekortyoljon :lol: :lol:
A habtapit a tesco-ba vettük, most akciós, azt hiszem 1190 1 csomag, és 10 db van benne. Többféle van. Én nem pont ilyet szerettem volna, mert ez nagyon sok darabra szedhető szét...

Úgy látom a ma éjszaka senkinél sem a megszokott volt... :lol:

Ildikó,
íme a "meglepi".
Mi a hasonlóság a Dávid evős képével?

Kép ezt megettem!
Kép mondom megettem!kérek még!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Szeee: Hát azért én is szeretem minden csintalanság ellenére! Ez az Anna rabszolga meg igaz! Szinte tényleg a rabszolgája vagyok, de nem bánom :lol:

Gombocka:
Ez jó hogy írtad hol vetted, mert már vagy 2 hete kajtatom a habapit! Remélem van abc-s is mert engem az érdekel!

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok Lányok!

Hogy telt a hétvégétek?
Nekünk egész jól, mamáztunk, meg dédiztünk.
Csak éjszakánként szenvedünk. Nagyon nyugtalanul alszik a Mincsi, egy csomószor felsír.

Anna,
látom, kedvet kaptál a Babafalvás vonalzóhoz, tök jó! :lol:
Milyen nagy már Pogi is, hogy megy az idő...Artúr baba is már 7 hónapos!!!
Elfelejtettem gratulálni az újabb fogcsücsökhöz. Mi még mindig fogatlanok vagyunk... :lol:
Ja, ABC-s is volt a tesco-ban, de lehet, hogy már későn írom és megvettétek.
Ha szabad kérdeznem miért olyat szeretnél?

Szeee,
igen, Mincsike elég hosszú szerintünk is, úgyhogy néha úgy is szólítjuk, hogy hosszukás, így rövid u-val... :lol: és ezen jót rögög.
Legutóbb 72 cm mértem, kb 3 hete.
74-80-as rucikat hord.(pedig 50 cm-vel született és nem mérték el, mert kellet neki 50-es rucit venni, mert az 56-osban elveszett. A térdénél volt a bokája... :lol: :lol:

Ildikó!
Ti merre jártatok ezúttal? Remélem, valami izgalmas helyen!

Szabus,
remélem, azért olvasol minket, mégha nincs is időd írni.
gondoltam rád a hétvégén, egyedül mentem a gyerekkel anyuékhoz... :shock: jó nagy forgalom volt :shock: de nem történt semmi különös. :lol:
puszi Zalánnak is!

és mindenkinek
Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!!!

Nagyon jók a képek!!!!!Holnap jövök bővebben!!!!!

Egy kis beszámoló:
Mi hétvégén szokás szerint nem voltunk itthon. :D :D :D

Lent voltunk anyósoméknál az új telken,péntektől vasárnapig,sokat biliárdoztunk,pinpongoztunk és csocsoztunk.Dávid is nagyon élvezte.

Vasárnap kint voltunk itt Vecsésen a játszótéren ,volt egy rendezvény.

A Miamanó előadását annyira élvezte és figyelte.
Kép
Ez volt a reakciója mikor megjelent boszi:(lebújt a pad mögé és a szája elé tette a kezét,mint aki megijed...... :D
Kép
Volt arcfestés:
Kép
Forgách Gábor és az Unique előadását végig tapsolták és táncolták a hugom kisfiával...
Kép
Kép
(A hugom és a kisfia van Dávid mellettt.)
Csak tapsoltak,tök édesek voltak.
Kép
Majd az oldalunkra teszek fel videókat is,mert most inkább csak videóztam.

Ma reggelre meg a kutyánk,széttépte az autósülésünket :oops: ,vagyis kiharapott belőle egy darabot,(mostanába ez a mániája a buta dögnek,a multkor az elektromos kapu kábelét tépte szét a r...t dög.:evil: )tegnap beraktuk a anyósék teraszára,erre nem kihuzta a rácson :( aztán ma délelőtt ülésért rohangáltunk...azért nem jöttem...aztán meg angol.....
Aztán sikerült venni egy nagyon jó kis Concorde Trimax-ot a Brendonba,ezt már úgyis kinéztem én a Dávidnak már régebben,és ez 12 éves korig jó,mert le lehet szedni a háttámla részt és akkor csak magasító,de van saját öve is,szóval az a veszély,hogy kicsatolja magát nem áll fenn.Keresek is egy képet róla:
Kép
Végül is egy sport babakocsit is kapott,egy BéBéConfort-ot.
A nagy kocsiját nagyon hamar eladtam,már csak ez a Graco Jogger van hátra....ezt még meg kell hirdetnem....
Ez meg olyan jó kis klassz könnyű és nagyon kicsi,ráadásul kuponakciós volt,44.990-ről volt leárazva 29.900.-ra. :D

Szóval igazoltan voltam távol....

Mindenkit sokszor ölelek:Ildikó
ilgya1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?