Sziasztok!
Megjöttem,csak éppen elkezdődött az őszi ünnepi(szülinapok,névnapok) buli sorozat nálunk,így kicsit el el tűnedezek.
Szeee!
Melinda is egy tűnemény,tök szupi,hogy tettél fel képet!Mostmár nem ér ennyire felcsigázni.....nekem is kell játszószőnyeg.........
Aranyos volt az újságharcolásod,olyan jót nevettem!!!
Gombocka!
Artúr baba egy társas lény,szereti a társaságot,nehogy má,anyáék már unalmasak
Köszike!
Nektek milyen volt a hétvégi kirucc?Kérjük a beszámolót!!!
Kicsilány!
Nekem fel se tűnt először az írás a Kismamában,pedig jár az újság és már csütörtökön megkaptam,ilyenkor csak átlapozom,de képen se ismertem meg Alízt,
ilyen vaksit,meg aztán úgye nem is Elizabeth,nekünk csak kis Pogi!
De tényleg szupi kis történet. És így írtad,ahogy leközölték?Mert sokszor hallom,hogy át írják a cikkeket.....
Ó,te szegény! Nagyon sajnálom,hogy nem jött be a kocsi,de nem BKV-ra való az tény!Na ezért akarok én mini kocsit.
A h...... utasok meg inkább segítettek volna,mintsem rajtatok röhögjenek,szégyelljék magukat!!!!De nagyon!!!És ha nem fér be rendesen,mert nagy akkor sem röhögni kellett volna,mert azért két ember csak könnyebben fel tudta volna emelni,mint te egyedül
Örülök,hogy jól végződött azért a fülbevalós sztori
szegény
Pogi.
Neked is köszi a szülinapi köszöntést,jól meghuztam a férjecském fülét a nevetekben
Szép fiúneveket találtál! És az a jó,hogy nem kell érte megverekedned senkivel......
Egy másik topikban az egyik barátnőm épp azt ecsetelte,hogy tök szar volt a börze,teli ócskánál ocskább cuccokkal,de akkor ezek szerint mégis ki lehetett fogni jobb dolgokat?
Szabus!
Annyira édes Zazus baba,tényleg sokat nőtt.
Végre már egy barna szemű kisfiú is van a Dávid mellett,mindenki csak kék szemű...
ez nem ér.
Melindának is csak úgy világítanak a gyönyörű kék szemecskéi.
Artúrka is kék szemű igaz???
Tényleg jó a játszószőnyeg!
És feltétlenül kérünk beszámolót az úszásról!!!Minden részletet tudni akarunk!!!
Nagyon gondolkodom,hogy mi is megyünk,ha nem túl késő már ilyenkor megtanulni. Itt Gyömrőn elég jó állítólag ,és az új uton közel is van hozzánk,csak mostmár nem tudom,hogy bele-e vágjak lassan 7 hónapos terhesen,utána apa vinné egy idő után,de akkor is,nem tudom......
Bocs,ha már olvastátok a sztorit,de inkább bemásoltam,nem lenne időm újra írni....
Mi ahogy írtam bulizni voltunk hétvégén anyósék új telkén,majd vasárnap elmentünk a Kincsem Park-ba.,nem tudom hallotattok-e róla,de ez egy lovas-,golf,- és szabadidő park Pesttől 50 km-re,pont ott ahol anyóséknak van a telke. Régebben voltunk mi itt,de már rég volt azóta sokat változott,de nagyon szuper.
Kicsit húzós,de nagyon jó volt.
Jó nagy játszótér,lovarda,rengeteg állat,főleg lovak,mini golf,műfűves teniszpálya,éttermek,sőrözők,hotel,uszoda meg mit tudom én mik,de szuper volt.
Igaz mindenért külön fizetni kell,még a játszótér használat is egy 1000-es egy főre,de nagon klassz játékok voltak.
Rengeteg istálló,teli szebbnél szebb lovakkal,lovagolni is lehetett,velünk volt a sógornőm lánya is ,ő azt is kipróbálta.
Teszek fel egy pár képet mutatóba:
David is lovagolt,igaz csak ilyenen:
A háttérben látszik a minigolf pálya:
A légvárat is kipróbálták,de a homokozó is bejött:
Adrienn most lovagolt először,de nagyon élvezte:
Ilyen gyönyörű lovak voltak,de több száz darab...
Finom volt a capuccino
Nekem ezek a kukák tetszettek a legjobban:
Ez már méretes ugrálóvár:
Remélem nem voltam túl sok
Puszika:Ildikó