Sziasztok!
Már nem is szabadkozom, úgy is tudjátok.....melóhegyek, a rohanás, a fejetlenség, stb...... No most értem csak ide! Sorry!
Hála égnek főnököm elindult ma Kuvaitba - békében pötyögöm a sorokat.
Babancs nekem is van kontaklencsém. Hát az első hónapokban rengetegszer megfordult a fejembe, hogy én milyen hülye is vagyok, hogy ezt választottam, s nem szemüveget. No azóta normalizálódott a helyzet, és megszerettem szemeimet.
Nekem egy féléves adag eddig 24 rúgó volt, szept 1-től 25 rúgó lesz. Viszont beleszoktam csúszni olyan akciókban, hogy ingyen napszemüveget kapok. Olyat amit még egy hónappal azelőtt 10 rúgóért adtak. Már 4 szemüvegre így tettem szert.
Egyébként én mondtam a szemésznek hogy Adimetet szedek, inzullin miatt. Rögtön ugrott és nézte a szemfenekemet.
Rájöttem, hogy vlszeg ezért romolhatott meg a szemem többek közt ilyen rohamosan??? Az egyik minuszos, a másik plusszos.
Nahát Kavicska! Rögtön két pete is???
Úgy érzem az utóbbi időben megtáltosodtál. Neked mindig maratoni ciklusaid voltak.
Képet nem felejtem. Szívem szerint ide is felraknám, de nem akarok offolni. Elküldöm galamb-postán.
Hát igen, tessék igyekezni, mert szeptember 15-én elindulunk Balatonra és 19-én jövünk.
- remelém lesztek egy pár kétcsíkosak!!!
(amilyen mázlim van szerintem miklós úr ekkor fog meglátogatni.)
Nagyon rohan az idő. Tele vagyunk kismamikkal, Bogi is már 7 kiló!
Norka te is tele energiával!
Te sem leszel már depis kismami.
Espero és Kavics köszönöm a talis képeket! Mindegyiken derűs, mosolygós arcokat láttam.
Csakegy mióta babás lettél, hát eltűntél. Hiányoznak a helyzetjelentések! Hogyi vagyi?
Magamról: nem mérek hőt. Perpill így ötvenvalahanyadik (vagy hatvan..?
) ciklusnap táján eluntam a hajnali 5.10-es hőmérőzést. Ezt a ciklus feladtam. S apával is akkor vagyunk (leszünk) együtt mikor éppen ránk tör, nem pedig amikor a hőmérő mutat valami emelkedést.
Nem tudom mi történt velem, de már megint 36 alatt van a hőm non stop. Vagy a hőmérőke lett rossz. Vagy már belefáradtam a PCO korlátaiba. Passz.
Valaki kérdezte, hogy most akkor Norcolut vagy sem? Nem szívesen folyamodok hozzá. Legutóbb nagyon rosszul voltam tőle. Meg aztán nem akarok erőszakoskodni a szervezetemmel.
Johanna lyányka!
Kéva miért nem jön meg rendesen a menzeszed??? ezt hogyan érted? Amúgy velem szedették már 5 napon, meg volt orvos aki 10 napot mondott.
Legyetek jók, szemem rajtatok!
Bee