Új privát üzeneted érkezett!

Kavics!

Ez nagyon gyanús és egyszerre nagyszerű is! Itt még lehet valami :lol: A hőd is szuper az én 36,6-omhoz képest.

Norka!

Hűha ez a rántott tejbegríz teljesen megmozgatta a fantáziámat! És még házi baracklekvárral! Nyami nyami!

Zsizsik!

Várom már a + tesztedet!

Csakegy!

Ne parázz! Te leszel a gondtalan kismamák mintapéldánya!

Van itthon egy-két babaújság, a sógornőmtől kaptam. Nagyon jók! Csak ne lennének olyan drágák, akkor még venném is őket. Bár itt a net is, meg még a hőmet elnézve nem is nagyon akutális. A hőmérős topicba felraktam a görbémet, még csak a pé-t se jelölte be. Pedig 100 hogy volt, hacsak nem rossz az LH-teszt. Lehet Kavicsnak van igaza, és a megelőző magasabb hő miatt nem tudja hova tegye a pé-t.

Rambóka!

Pedig a kantáros farmergyatyó az olyan menő! Bár így, ahogy írtad télleg nem túl praktikus. Én nem vagyok még terhes, de így is szempont hogy gyorsab tudjak szaladni, ha menni kell :D
Amúgy meg a terhes kismamik olyan sexik sztem! Lehet, hogy furán hangzik, hogy ezt egy nő mondja, de nekem ez a véleményem. (bár már láttam nem túl impozánsat is :lol: )

Kép
babancs

Kavics!
Ez olyan szupi! :lol: :lol: :lol:
(Röhej, hogy olyasminek örülünk ennyire, ami másnak majd' minden hónapban természetes!)
Naagyon izgulok érted! Ovuláció igazolva, apa is a környéken járt...minden adott! :lol:

Rambóka!
Úgy bírom a szaktanácsaidat! Tényleg, az embernek eszébe se jut, mennyi mindenre kell gondolni, míg nem jön szembe a probléma!

Tényleg hamarosan tesztelések jönnek! Jaj, de izgi!
backa

Sziasztok!

Megint vagyok, egy kis röpke hsz erejéig. :)

Köszönöm a rengeteg szurkot :lol:
El sem hiszem, hogy eljutottam oda, hogy értem is lehet izgulni! Nagyon új ez az egész. De jól esik. :)

Kincsecske!
Te hogy állsz hőileg, mert te is beszámoltál PÉről, vagy legalábbis gyanúról!!!!

Rambóka!
Ennyi babacucc!!! Te jó ég!!! :lol: Kellemes válogatsát!!! Irigyellek! Remélem a család majd nálunk is összefog, különben... nem tom miből vessszük meg, max hitelre :lol: :lol:
Tetszett a babaruha vásárlási tanácsadásod!
Mennyire igazad van! Én is ántitáléntum vagyok, ami a babadolgok ajándékként való vásárlását illeti, no de a párom..... :lol:

Backa!
Hát csak nem kő lombik! Megérzésed is tetszik :wink: , abszolut testre szabott :)
A cukrod jó! :)

Wandrea!
Szóval egyszerre két gyereked lesz :)
Csak bírjad szusszal, kihordani ill. hahaha.... :)

Mniki!
A Metformin jó kis gyógyi! Téged is rendesen összekap :wink:
Örülök apukádnak, hogy már jobban van :)

Norka!
Olyan ügyesek vagytok, van e valami esetleg, amivel tudnék segíteni! Én is küldeném a táblicskut, de én megkérdem a diabetológust, hogy belemegy e?! (bocs, de én így érzem helyesnek! )

Csakegy!
Akkor ez a baba FIÚ???? 8) Örülj, hogy ilyen zökkenőmentes a babásodásod :) Ez tényleg nemsoknak adatik meg! Így könnyebben megy a titkolása a kollegák előtt. :wink:
Már alig várom, hogy visszakerülj a táblicskuba!

Babancs!
Tanulj!!! :) És ne foglalkozz a hőddel, a lényeg volt PÉ, volt szerelem :D
Anyukád hogy van???

Mir!
Eltünt!!!

Gabika!
Türelmesen várok. Nem sürgős!!!

...vagyok...
Vendég

Kavics!

Köszi kérdésedet! Anyu jól van, megkapta a kemó 1. adagját. Vett egy tök szép parókát (még nekem is jól áll :wink: ), de nem kell egyelőre hordania, mert nem ment el a haja. Köszönhető ez annak, hogy Culevittől kezdve, FP aloe termékeken át, Flavin7et, Bérest is szed..meg akart valami teát rendelni amit a tévében reklámoznak rákosoknak. Hát írt anyu nekik levelet, hogy nincs jövedelme, adjanak valami kedvezményt. Erre azt írták vissza, az ár: 19.000 Ft. Hát kapják be..egy teáért :roll:
De tök jól van, és ez a lényeg.

Kavics, annyira örülök a pé-dnek! Te mikor tesztelhecc előszőr?
Ja és én is örülnék, ha a táblicsku eleje is babásodna. Lehet nicket kéne váltanom mondjuk szedercsírára, vagy zigótára? 8)
Megígérem neked Kavics, nem foglalkozom a hőmmel..csak tudod, mikor az ember itthon van tanulmányi szabin, akkor kel reggel, amikor amikor akar..mit csináljon mást, mint hőmérőzzön? A net meg nagyon jól jön egy kis lazításnak. :lol:

Kép
babancs

Kavics!

Nem babaruha! "Mamaruha"! :lol: :lol: :lol:
rambóka

Sziasztok!

Kavics az én hőm 36.45 :shock: kevesebb mint a vélt pé előtt....

Találtam kismami rucikról honlapot,szépek és akciósan talán megfizethetőek,remélem lassan ezekkel kell foglalkoznunk :)
http://www.waiting.hu/index.html
Vendég

COD tea... az alapja a macskakarom... tablettában olcsóbb... nem tartom hatékonyabbnak mint a macskakarmot...

Ja... a LaPacho tea is nagyon jó... erősíti az immunrendszert... (Neked is jó lenne!!! persze csak akkor, ha nem vagy terhes :) én is ittam és amellett, hogy finom tényleg jót tett... a megfázást is pik-pakk legyűrtem mellette :) )

Ja.. és chemo alatt semmit se szedjen (1-2 napig) nehogy semlegesítsék a chemo hatását... utána azonnal folytathatja. Az elixir magazinon (www.elixir.hu) meg kell keresni Békyt és rákérdezni nála (fórumon, ingyé) hogy hány napos szünet kell... ereszd el a füled mellett amit a COD teáról ír majd... nekik (is) dolgozik... Emellett viszont ledöbbentően jó és korrekt természetgyógyász (ő eddig a legjobb akivel valaha is találkoztam... a TV-ben is nyomatják és iszonyú erős energiája van... engem teljesen megragadott... )... ha szombatonként elmész a tanfolyamára és hagyod, hogy a tanítványai végighallgassák a bajaidat, kérdéseidet és az ő válaszait akkor ingyé fogad... (én úgy voltam nála és marha érdekes volt... )

Ja... A Rákbetegek Országos Szövetségénél dolgozik egy dietetikus, Kisa Juditnak hívják. A szövetségen keresztül ingyen lehet hozzá menni tanácsadásra!!! Vele meg lehet beszélni a kemo alatti / utáni étrendet. Abban segít, hogy ne legyen közben anyukádnak hányingere és, hogy minél kevesebb mellékhatása legyen. Emellett általános táplálkozási tanácsokat is ad. Erős középvonalas dietetikus aki nem híve a drasztikus rákdiétáknak viszont pontosan elmondja, hogy kell enned, hogy egészséges maradj... ő is így él! Szerintem tündéri egy nő, én semmiképp sem hagynám ki a tanácsadást!!!! Sok olyan dolgot elmond majd ami aranyat ér!!!! Csak fel kell hívni a szövetséget! (mi anno még az anyóst is elvittük magunkkal a tanácsadására, hagy tanuljon... :) ja... ha anyukád nem tud elmenni csak te az is jó, csak sokat kell majd jegyzetelned... )

Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!:) Tök jó, hogy így mellette állsz!!! :)
Vendég

Ella!

Én még gimi alatt tapasztaltam meg a kantárosnadrág + pulóver +wc használat problematikáját!
Ezért nem is vettem kismamaként ilyet (pedig nyáron mondjuk nem okoz problémát, hiszen melegben nem veszel fölé semmit), mert a meteorológusok idén elkövették életük legnagyobb kollektív tévedését a "hűvös nyár" jóslatukkal!!! :twisted:
Nektek viszont már muszáj lesz föléöltözni, ezért szóltam időben, mielőtt mindenki felszerelkezik egy példánnyal! :D
Meg saját tapasztalat, h. anyáink idejében ez volt a sláger terhesfelszerelés és számukra teljesen természetes, h. nektek is ezt ajánlják! Ne dőljetek be!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka

én ma vettem tök jó, fenéken pont jól feszülő kismamafarmert... a Corában árulják, sztreccs, olyan kismamás hasrésszel... na ebbe aztán nőhetek...

kemény 5000 pénz volt... volt még kordbársony is több színben 5000 körül... de azokból sajna nem volt a méretemben :( (36-os)

A hab a tortán, hogy vettünk mellé egy csomag gumit is... sejthetitek, hogy nézett ránk a pénztáros :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(annyiszor volt korábban valami fertőzésszerű izém, hogy úgy döntöttünk, nem kockáztatunk... akkor már inkább a gumi...)
Vendég

Hahó, és akkor táblicsku végével mi lesz ?? Vagy talán nevezzem át magam Azsizsiknek, hogy a tábla elejére kerüljek és én is a babásodók közé kerülhessek ??? Helóbeló, engem nem kihagyni ám !!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Nálam helyzet jelentés: cickók egyre nagyobbak, és bimbaja érzékenység kezdődött, tehát vagy meg fog pár napon belül jönni, vagy bekaptam a legyet..... :wink: :wink:

Kavics, te ovulátor !!! Egyszerre két petesejt, nem aprózod el.... !! Jó érzés, mi , hogy nő vagy, igaz ? Én pont ugyanígy örömködtem pár napja, mikr pé-m volt....! Tiszta röhej, hogy annak örvendezünk, ami másnak tök természetes .... :roll: :)

Babancs, ezt a teát a főnököm is itta talán vagy fél évig, minden nap (prosztata rák és műtét után), és hála Istennek, jól van. Nagyon csípem őt, halálra aggódtuk magunkat, mikor beteg lett. Talán a többi készítmény, amiket írtál, elég lesz, kompenzálja a tea hatását. Azt hiszem, 1 havi adag kerül ennyibe. Az viszont nagyon jó hír, hogy jól van anyukád. :D
zsizsik

Hello csajok!

Úgy fel vagyok dobva!

Egyrészt ma fogtam két hetes tündéri kisfiút, és azt hittem elolvadok!!

Másrészt ma elkezdtük csinálni a babaszobát!!

A fiúk hétvégén voltak anyósnál, és igazi kincseket hoztak.

Rambóka most ne figyelj ide!!

Szóval hoztak egy kiságyat, keményfából (asszem bükk) tök masszív, made in Italy, esztergált ágyrácsokkal, és az ágyvégeken kisvirág van odahímezve, vagy faragva vagy hogy kell mondani, leereszthető oldalú (jujj, Rambóka) valami gyönyörű, és masszív, mégis kis finom, lánynak való darab...

Mindezt ötezer forintért, az ausztriai lomisoktól!! (tudjátok, akik a határon utánfutókkal megpakolva, mint a sátoros cigányok jönnek befele :lol: )

A fiúk találtak vadiúj bébiétel és cumisüvegmelegítőt is egy ezresért...
nem tom, lehet sűrűbben kéne hazaküldenem őket anyóshoz? :roll: :lol:

Szóval elkezdtük a babaszobát, a fiúk most szerelték össze az ágyat, én szanálom a komódót, hogy legyen benne hely Johanna ruháinak...szóval még messze a vége, de már alakul...

ja, barátoktól egy csomó szép babaruhát is kaptam!! Jobban örülök neki, mintha én kaptam volna ruhát...

Kép

Kép
rejo

Rejo, hogy van ez ? Hol lehet ezekkel a lomosokkal összefutni ?
zsizsik

Rejo!

Semmi gond, én fenyőt szeretnék mindenképpen!!! :wink:
De nagyon tutin nézhet ki!!!!! :D

Képzeld milyen hülye vagyok, a kapott cuccokból kigyűjtöttem egy nagy doboznyit a majdani Jázminomnak is!!!!! :oops: Nem voltam képes visszazacskózni a kislányruhákat!!!! Úgyhogy mostmár mindenképpen lányt kell szülnöm legközelebb!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka

Zsizsik!

nyugati határszélen minden faluban van egy-két élelmes "vállalkozó" aki ebből él. Kint összegyűjti a szajrét, itthon a faluban eladja...Zsolti Csorna mellől származik egy kis 80 fős faluból, én is csak arra felé láttam ilyet.

rambóka, ha ez vigasztal, nem vagy hülye, én utólagosan bevallom, már kb. egy éve vásárolok a majdani kislányomnak titokban...Pl. mikor az araboknál nyaraltunk ősszel, nem csak az unokatesó és a szomszéd kislány kapott kézi csomózású kicsi szuvenírszőnyeget a babaházba, hanem az én "lányom" is... :wink:
Meg egsyéb ilyen apróságokon lebuktam odafönt...

Kép

Kép
rejo

Jaj, Rambóka, titokban én is Jázminra készülök.... :oops: :lol: Most mi lesz ? Két egyforma nevű gyerek a topicban ? Végül is miért ne ?
Az nem baj, ha motivált leszel a következő bébi összehozásában, a ruhák már megvannak...

Rejo, az anyósod hol lakik, hogy így összefut ezekkel a lomosokkal ? Én tudom, milyen kiságyról meséltél, olyan lenne az álmom.... csak éppen valami eszméletlenül piszok drága, kb. 60 ezer forint körül van.
5000-ért ajándék !
zsizsik

Rejo, látom, miközben írtam, válaszoltál, köszi az infot !
Elárulom nektek, szigorúan titokban, hogy én már 2005 januárjában vettem néhány kislány rugit, a kettes számú kislányomnak, aztán jót röhögtem, mikor a tavalyi babóról kiderült, hogy kisfiú lesz.... most megint esélyes a kislány, hátha bejön a megérzésem....
De nagyon eldugtam ám a rucikat, hogy nehogy megtalálják a többiek...annyira eldugtam, hogy a múltkor jó sokáig kerestem, mire megtaláltam őket ! :roll:
zsizsik

Itt röhécselek a hozzászólásaitokon.

Rejoka!
Asszem, ha összejön a baba, akkor mi is elmegyünk a nyugati határ mellé és ott ácsorgunk egy egész hétvégén, le is sátorozunk ha kell és várjuk a "szajrét" :lol:
Gyerek szoba, az olyan izgi!!! :D És tök jó, hogy a fiúk ennyire lelkesek!!! :) Főleg a fiacskád! :)
A környezetemben van néhány terhes nő, akinek a gyereke, vagy gyerekei idősebbek és élvezet nézni, ahogy várják a megszületendő kistesót!!! Dicsekszenek vele a suliban, simogatják anya pocakját stb stb. :)
Ez annyira szép és csodálatos dolog!

Csakegy!
Te nagyon otthon vagy ezekben az IZÉ.. akármikben, természetgyógyászat, felsőfokon űződ!!! Örület! :roll:

Zsizsik!
Itt röhögök az ovulátoron! :lol: :lol: :lol:
Még egy Jázmin!
Üsse kő ha ezen múlik!!! Én aszondom!
Húha, kezdődnek a tünetek!!!
Micsoda PCOs társaság! Menstruál, PÉt érlel... :roll: Nesze neked lombik! Szinte hihetetlen, hogy egy bogyó 400 egynéhány forintos bogyó teszi ezt velünk! :!:

Babancs!
Örülök, hogy anyukád jobban van :)
Én legközelebb 16-án szombaton reggel fogok tesztelni akkor leszek a 33 cnon, vagy az állítólagos 17ik DPO-n. Ha addig nem jönne meg... :roll: Mert akkor ugrott az egész! :roll:
Vagy szerintetek korábban kellene???

Rambóka!
Tehát harácsolunk harácsolunk???
Én konkrétan a kisbaba börzén történő vásárlásra értettem. De a kismama is hasznos! :lol: :lol:

Kincsecske!
Húha ez iciri picirit alacsony! De attól függ honnan indultál!

Asszem fáj a szívem... :roll: Nem bírom a gyűrődést :lol:

Csajok, nálunk még nincs semmilyen kisbaba cucc! Lehet, hogy elkellene kezdeni gyűjtögetni???? :?
Viszont tudjuk a fiú gyerekünk nevét, erre mondták azt, hogy akkor bíztosan fiú lesz az elsőszülött. :wink:
Az uram három fiút akar. :shock: Szerintem nem tudja mit beszél :lol:
Majd szülök neki három kislányt és akkor rólunk is azt fogják mondani, hogy ezek is csak egy fiút akartak!

No, asszem mára ennyi voltam!!!

Kavics
(21 cn.)
Vendég

Aviva!!!!!!
Csúcsszuper!!!!!!
:D :shock: :D :shock:

Amugy említettem már hogy szanaszét tört ma a kezem? na jó nem tört el csak megrepedt. A Drága Uram rácsapta a kocsiajtót három ujjamra, totál bevagyok sinezve meg gyógyszerezve is! ugyhogy ezt a bejegyzést egy kézzel pötyögöm!
hihihi, asszem ez a fájdalomcsillapító alaposan bedrogozott, itt vihogok mint egy csirke :D :D :D
krumplis pogácsa

Csajok!

Az M1-en a migrénről volt szó, h. az életmódunkban keresendő a hiba, meg h. a jóga javít rajta! Meg, h. van rá új gyógyszer 5000 Ft / 5 tabletta!!!!!!!!! TB támogatással együtt!!!!! :evil:

Erről jutott eszembe, h. anno sokan szenvedtünk itt migréntől! Az enyém a fogigátló abbahagyása óta megszűnt! A tiétek hogy van????
rambóka

Jó reggelt!
Ma nem is jöttem korán, mégis én vagyok az első?

A lomis témához :
Errefelé sokan élnek ebből. Pláne Pápa környékén. Devecserben szupi dolgok vannak, azelőtt Szany is jó volt, állítólag már annyira nem. Meg egyszer véletlenül Sárvárra tévedtünk, volt ott egy lomis piac, eszméletlen jó. Meg ahogy mentek a városban, látni az udvaron ( :shock: ), ki foglalkozik ilyesmivel. Igazán érdemes!

Pogi!
Veletek tényleg 2hetente történik valami??? :shock: Fúúú, az fájhatott nagyon! Most jó kis drogos vagy? Csak rá ne kapj ezekre a vihogtató szerekre! :lol:

Rambóka!
Régen nekem is rengeteget fájt a fejem, sokat szenvedtem vele...nem is tudom, mikor múlt el. Most már nem szokott. Nem mondod, hogy ez is a pco?!
backa

Jó reggelt!

Nagyon gyér ma reggel a hőm (36,5). Nincs is kedvem semmit írni :(
Megyek teákat venni..kifogytam a cickafarkból és a palástfűből..

Kép
babancs

Jó reggelt!

Rambóka:)
Az biztos h az életmódunkkal összefüggésbe van a fejfájás...de h mikor múlt el...mikor szedtem a fogigátlót,akkor elég stresszes is voltam,igy konkrétan nem tudom melyiktől volt!Kb ezt az évet mondanám h szinte alig fájt,ill. mióta babás vagyok!Múltkor ANdika mondta,h Mg hiány is okozhat fejfájást..és ugyi most mi azt eszük?!

Rejo:)
Tök jó h ennyi mindent betudtak a fiúk szerezni :) .Kész lesz a babaszoba muti ám meg! :wink:

Pogi:)
Mit müvel veled a férjed??? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kavics, látod, mondtam én, hogy ha nagyon beleéled magad abba a suliba, akkor pikk-pakk összejön a baba. De már annak is örülhetsz, ha csak pé volt! Én egyébként a 14. dpo-n már pozitívat teszteltem anno.

Rambóka, jó hogy mondod, már vagy 5 hete nem volt migrénem, ez jó jel, remélem még sokáig elkerül. :wink:

Rejó, gratula a beszerzett babaholmikhoz!

Babancs, én is örülök, hogy anyukád jól van!

Én tegnap vettem magamnak 3 kismamanacit és még véletlenül sem kantárosat :D. Átlagban 8000 Ft volt darabja a Mammystic-ben a József krt. 9. szám alatt.
www.kismamaruha.hu
Ja és ma megyek az AFP eredményemért, már nagyon kiváncsi vagyok......
espero

Norka, küldtem a tálázatot, ha mégsem ért oda, szólj!
espero

Norka én még nem küldtem el, mert a 3. napi eredményeim még nincsenek meg. Elég ha akkor küldöm ha már azokat is be tudom irni? mert igy azért nem sokat ér az egész, lévén hogy orvost nem is tudok beirni.
krumplis pogácsa

Jóóóóóóó reggelt...... Magyarország !!!!!

Jelentem: hőm változatlanul 38 C most már elég stabilan napok óta, ki tudja mi lesz ebből... ?? Azért ma bepakoltam a táskámba a piriűző tamponokat és betéteket, ha nincs nálam, tuti hogy megjön. Így a varázstamponok elűzik a ribancot. :lol: :lol:
Ma vagyok a 13 dpo-n, szerintem ha holnap sem jön meg, akkor pénteken tesztelek egyet. Nem, szombaton tesztelek.

Szép napot mindenkinek !!
zsizsik

Köszi csajok, amit anyuhoz írtatok!

Zsizsik!

Szorítok! A 38 fok az elégggé babagyanús! Sőt!!! :lol: De akkor én is benne leszek, mert mondtam neked, hogy ovulálsz hihi :twisted:

Kép
babancs

Norka:)
Átküldtem a táblit..3* is :oops: ,hiába másoltam át az excelbe,akkor se úgy ment át ahogy szerettem volna..remélem azért segitségedre lesz! :)

Zsizsik:)
Nekem még mindig van a táskámba egy betét,a szülésig nem is lesz kivéve!!!!! :wink:

Espero:)
De jó h újra vagy!Biztos tuti jó lesz az Afp-d! :wink:
Vendég

Zsizsik :lol: waouu, nagyon szép magas a hőd ! Én holnap tutira megkísérelnék egy tesztet :wink:

Kavics : húúúú, dupla petécskéd érett ? :shock: :lol: Ez nagyon nagyon jó, több, mint bíztató. Bőven elég, ha apával egyszer, de jó időben együtt voltatok. Nagyon drukkolok neked is !!

Rambóka : tök jól levezettek a kantáros naci hátrányait. Való igaz, szerintem még nem babásan is egy agyrém az a gatya (pláne, ha valaki olyan pisis, mint én :lol: )
(ha minden igaz, ma ugrik ki a bölcsim :mrgreen: )

Rejo : irigyirigy vagyok a babaágy miatt. Én majd meg döglök mindenért ami fából készült, főleg keményfából. Majd ha aktuális, lehet, hogy ellátogatunk a nyugati határszélre ? :lol: Na, ez jó, PCO-s kismamik menetelnek a határ közelébe kiságyért :lol:
Milyen lesz a babaszoba ? (tapéta, festés, ???)

Lányok, nem tudom ki hogy van vele, de mi a barátnőmmel rendszeresen jártunk ki a ruhabörzére + a teszveszen is elég sok baba-mama cuccra leltünk jó pénzért. Érdemes körülnézni ott is
:wink: feltéve, ha a kismamát nem zavarja, hogy használt ruhát vesz magának..

Pogi : jujj, nem irigyellek, nagyon fájhat az ujjad. Mit nézett a férjed, amikor rád csukta az ajtót ? :lol: biztos siettetek fel a hálóba.. :lol: :lol: :lol:

Babancs : édesanyádnak a legjobbakat kívánom ! A kemo után tudtok gondoskodni róla ?
mniki

Szisztok lánykák!
Na pco elemzés kéne!

Szóval van egy leányzó, 5 hónapja hagyta abba a fogigátlót, és azóta 28- 45 napig mindenféle volt már a ciklusa. A kilóinak száma meghaladja a 100-kilót és szőrös. Az állán, cicijén, mindenhol.
Szóval a kis irásom olvastán felmerült benne a gyanú, hogy netán pco, és elment a dokijához, aki nem volt hajlandó hüvely uh-t csinálni persze, se cukort se izulint, de egy 5. napos minimális hormonvizsgálatot sikerült kicsikarnia ilyen eredményekkel:

FSH:6.3U/I
LH:3.7U/I
Ösztradiol:43pg/ml
Progeszteron:0.1ng/ml
Prolaktin:157mIU

ennyit néztek neki. és erre a doki azt mondta minden rendben van és fogyjon le. Naná!
Mit gondoltok? most otthagyta a dokiját, és pár hét mulva megy egy endokrinológushoz, akinek az aszisztense azt mondta hogy ők majd kivizsgálják, de nem mondta milyen nyomon indulnak majd el.
Mit gondoltok az eredméynekről? lehet pco?
krumplis pogácsa

[quote="mniki"]P írta:mnikiogi : jujj, nem irigyellek, nagyon fájhat az ujjad. Mit nézett a férjed, amikor rád csukta az ajtót ? :lol: biztos siettetek fel a hálóba.. :lol: :lol: :lol:

óóó szó sincs róla! reggel iszonyúan elaludtunk és rohantunk mint az őrültek, és akocsiban én az anyósülésre térdeltem mert hátulról ki akartam halászni valamit, és közbe a bal kezemmel az ajtónyilásba kapaszkodtam. dani már indulni akart és nem figylet hol van akezem és szépen rácsapta az ajtót.
Ezzel aztán sikerült alaposan elkésnünk :-)
krumplis pogácsa

Kavicska!

ha lesz energiám, írok majd pár édes dolgot, Domi hogyan várja a kistesót! Meg kell zabálni! :lol:
nagyon készül ő is, úgy ahogy mondod, állandóan puszilgatja a hasamat, meg átöleli, pedig az elején zavarta...

Hát azért nagy készleteket még nem halmozz fel babacuccból, elég, ha anyós gyűjtögeti... :lol: ráérsz majd a pozitív teszted után, két hét múlva! :wink:

Egyébként én sz_rtam a babonára, hogy csak az utolsó héten szabad vásárolni, meg amikor már megszületett a gyerek...ezt nem tudom hogy gondolja bárki is.
nagynéném és barátnője úgy nézett rám, mint egy háborodottra, mikor 15 hetesen vásárolgattam egy-két babaruhát. Látnotok kellett volna az arcukat! :lol: (60 évesek)
Aztán azt mondták, persze, vásárolgassak csak, végül is én más eset vagyok, mint ők, mert ők nehezen estek teherbe! :roll: (10-15 év várakozás után) Ezt logikailag abszulót nem értettem, ezt a magyarázatot, de vicces volt a helyzet. Vagy inkább rémes? :roll:

Pogi!
Hogy fogsz így dolgozni???, 30 könyv az 30 könyv!
Azt is egy kézzel pötyögöd? Gondolom most nem vagy valami hatékony!

babancs, fel a fejjel, lényeg, volt Pé-d, és most neked nagyon fontos a tanulás!! Majd utána babásodsz, jó??

Csajok én TELJESEN használhatatlan vagyok!!!
Semmi másra nem vagyok használható, mint hímzésre és ágyon fekvésre!! :roll: (mondjuk hímzett karácsonyi díszekből már mindenkinek teljes készlet van, a fiúk szerint ezzel a mennyiséggel más vásározni is mehetnék :lol: ).
Még a babaszoba kialakítására rá tudom magam venni, de innentől megállt az élet. Mi van velem??? Ennek nem szabadna így lennie.
Mivel tudnám felpörgetni kicsit magam?? :roll:

Kép

Kép
rejo

rejo, szerencsére végeztem az ajánlásokkal vasárnap éjjel, mert hétfőn már el kellett küldenem, épp ezért feküdtünk le későn és ezért aludtunk el. Mikor felébredtünk, olyan késő volt, hogy félórával később nekem suliban daninak meg munkában kellett volna lennie,nekem meg félóra az csak arra elég, hogy nagy nehezen kikászálódjak egyáltalán az ágyból, miután a férjem a nyitott számba tölti a kávét.
krumplis pogácsa

Mniki: szia, de jó hogy írsz ! Tudod, én azért nem tesztelek, mert már elegem van a negatív tesztek látványából. Mindenféle számítgatások alapján eljutottam oda, hogy ha a héten nem jön meg, akkor szombattól már tényleg gyanús leszek magamnak, addig csak simán késik a mensi, ami lehet a gyógyszer bevezetési fázisától, lehet a diéta megkezdésétől, lehet a sztessz megnövekedésétől. Lehet attól, hogy a 22. napon volt pé, és erre rászámolva a 14 napot az 36.cn-i mensi. És ha ezeken mind már végighaladtam, és még mindig semmi nyoma, akkor már nincs több magyarázat, akkor tesztelek. És ha negatív lesz, akkor sem keseredek el, mert végre volt pé, ami nélkül lehetetlen teherbe esni, akkor úgy fogom fel, hogy kaptam még egy plusz hónapot arra, hogy lefogyjak és formába hozzam magam végre.

Pogi, szegénykém, azért ti is szeleburdi családhoz hasonlítotok időnként, nálatok is mindig történik valami.... ! :roll: :lol:

Rejo, ez így van rendjén, hogy semmithez ne legyen kedved ! Gondolj bele, már közel vagy a szüléshez, a szervezeted szerintem takarékra kapcsolt, hogy gyűjtse az energiát a szülésre és az utána jövő időszakra. Szép lassan csinálgass midnent, és kérjél segítséget (ha van kitől ) Neked most a nagypocakú török basa szerepét kellene eljtászanod,aki csak heverészik az ágyon és közben utasítgatja a többieket, mit csináljanak... :lol: :lol: :wink:

Kíváncsi lennék Domi mondataira, ha lesz időd, írd meg légyszi !
zsizsik

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni nem volt időm a nyaralás óta, és olvasni is alig-alig. De gratulálok az azóta bezebrásodóknak. :)

Valaki kérdezte a 15. heti hízást, hát én nem nagyon követtem, most a 21. hétnél tartok és 50-ről 57-re híztam eddig.

Espero, én is voltam AFP-n, és a doki szerint teljesen jó az eredmény, az AFP utáni ultra is jó, ennek ellenére kontroll uh-ra megyek, mivel a vizsgáló orvos szerint a kissé emelkedett AFP indokolja, hogy a laborvezető is lásson. Szerinte is inkább csak formaság, de azért nem hiányzott - a jó az egészben, hogy megint láthatom a babócát. Hétfőn megyek a vércukorszintmérésre. Nem tudom, mennyi idő alatt lesz meg az eredménye (és hogy PCO esetén mi a jó eredmény), a dokit ez nagyon érdekli tekintettel a PCO-mra... A nemét nem láttuk, de ez amúgy is titok lesz a születéséig - annyit azonban elárulok, a fiamnál is azt éreztem, hogy fiú és most is...

Óriási drukk Zsizsiknek és Kavicsnak! :)

Én is vettem kismamanadrágot (a c and a-ban 5-1000 Ft között mozog az áruk). Még a nyárom egy fehéret és most egy farmert őszre-télre, ez a két ruhadarab az egyetlen, amiben elfér a pocakom. 1x már a metrón is átadták a helyet, és tegnap az egyik szomszédom is rákérdezett. Szóval kezd látszani.

Biztosan, mert nem olvastam vissza: Johanna fiú???

Vöcsök
vöcsök

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bekukk. Teljesen el vagyok havazva melóval, alig van időm..., amikor van, akkor meg megyek haza és alszom, ott meg nincs netem.
Ezért csak pár emberkének reagálok:

Kincs :D , Te is kicsit ismerős voltál a talin, de nem tudom, hogy honnan. Ezt majd megfejtjük priviben, hátha van valami közös múltunk.

Kavics :) olyan jó, hogy két gyönyörű tüsződ van,nagyon drukkolok++++++++++++++

Zsizsik :D :D , szuper a hőd, szerintem itt egy kis baba van a dologban, minden esetre neked is mennek a drukkok+++++++++++

Pogi :D , jobbulást :)

Babancs :D szerintem örülj nagyon a pé-nek, ennél már csak sokkal jobb lesz, elindultál a gyógyulás rögös útján, kitartást :wink:

A többieknek meleg ölelés, sajnos rohanok tovább.
Ja nekem 2 hét múlva lesz uh-m ma 9+1-en vagyok :D
nóra1

Szerbusztok gyermekeim,

átmentem tanárnénisbe. Heh. :lol: Voltam ma órát adni reggel 8-tól fél 10-ig, jólesett. Vállalati pénzügyet. Régi szép idők. De aztán 120-szal tapostam haza Budaörs határában, mert hiányzott Bogi. :shock:

Képzeljétek el, totál elapadóban van a tejem. Most hogy hazaértünk a wellnessből és megint kapkodok, egyszerűen nem termelődik megint, az a jó kis beindulás a múlté. Pedig cicizik Bogi, de utána látom hogy még éhes, és simán megeszik 1 deci tápot. Teljes csőd. :cry: OK, ezt már párszor átbeszéltük, de ez engem mindig úgy mellbe vág, hol van itt ez a híres LLL-es "annyi tej termelődik amennyit igényel a baba" féle igazság? Baromság! :evil:
Ott tartunk tegnap-ma is, hogy úgy istenigazából napi 2 szopira lenne teljesen elég, ha gyűjtögetem. Leírni is szégyellem.

Na, lapozzunk.

Bogi egyre intenzívebben használja a mancsait, megveri a pillangókat és méhecskéket. (Az van neki plüssben). Mondtam neki, finomabban, héka. Ha kádban vagyunk a vízben, és velem szemben ül a felhúzott combjaimon, szétrugdossa a csöcsömet. Hogy micsoda erő van egy közel 7 kilós gyerekben! :shock: És már csípni is tud az ujjaival, amikor hiszti közben markolász!
Az ártatlan újszülöttkor is a múlté. Heh. :P

Igen, csináljuk a honlapot, már majdnem kész van. Tényleg nagyon büszke vagyok rá. :oops: Alig várom, hogy debütáljunk. Majd dr.Tűűnek írni kéne mailt, nézze meg.

Szülés előtt álló kismamik, annyira átérzem a lelkiállapotot, amiben leledzetek! Bénultság, vergődő öröm, türelmetlenség, fáradtság, ólomlábak, ólomhas, izgatott álmok. Hiszen nemrég volt nekem is mindez. :shock: Jajistenem, az idő néha lassabban is pörögetne.

Kavicska, a dupla peteérésed az valami zseniális. Nekem már az is feltűnt, hogy első spontán mensid után szinte teljesen szabályos időben produkáltál rögtön egy pé-t. Már ideje volt, hogy a metformin bizonyítson nálad is! :!: De hogy ennyire? :lol: Szerény véleményem szerint, egy hét múlva már bátran tesztelhetnél.

Ó basszz... na eddig jutottam, kellett nekem ennyit pofázni magamról

Zsizsik, szóval tuti nemlesz neked nega teszted, szóval akarom mondani, muszáj hétvégig várni? Adrenalin kell!!!!

Pfu na ennyi volt
Vendég

Sziasztok!

Nem jön meg rendesen a mensim, szereztem norcolutot.
Segítsetek, hogy mennyit kell szedni belőle és mennyi ideig.
kéva

Kéva!

Én 10 napon át szedtem, napi 1 szemet, este. De hallottam már olyat, hogy valaki csak 5 napig szedte, meg olyat is, hogy 14. Az üzemdokim meg azt mondta ezt rendszeresen kell szedni. Én úgy tudom annál nagyobb a vérzés intenzitása, minél tovább szeded. Abbahagyása után 2-3 napon belül jelentkezik a megvonásos vérzés. Nekem nem volt erős, olyan volt mint amikor fogigátlót szedtem.

..
Megrendeltem a kontaktlencsét..képzelhetitek. Amiatt, hogy csak az egyik szememre kell cilinderes (tórikus) lencs, így csak fél évi mennyiséget lehet rendelni, ami össz-vissz. 22.000 Ft. A férjemnek még nem is mertem szólni róla. De hát mi a francot csináljak, ha egyszer kell? Olyan rossz a szemem..úszni, sportolni, biciklizni, bulizni katasztrófa szemüvegben. Na mind1, +ba vettem egy tök jó kis napszemüveget az Ofotértban..7ezerről volt leárazva 2ezerre. Az 500 ft-os divatszemüvegeim mind eltörtek, szép sorban.
A szemésznél olyan rosszul voltam..már majdnem megkérdeztem, hol a WC, mert annyira kerülgetett a hányás. Annyi ideig tökölődtem, már majdnem begurultam, miért nem rendelik már meg azt a k. lencsét. Amúgy meg okt. 10-re jön meg..szept. közepén már kéne :?
Szédelgek is..fránya migrén lehet, bár a fejem nem fáj.
A férjem még mindig biztat, hogy ne keseredjek el a babásodás hiánya miatt..amíg nem jön meg, addíg bármi lehet. Főleg, hogy a pm. gyógyszer miatt szte végig 36,1-4 között mozgott a hőm. Most van némi emelkedés.

Kép
babancs

Babancs! amikor terhes voltam én már a 20. ciklusnaptól egyértelműen éreztem, mert foylton émelyegtem és aludtam! és egészen biztos voltam benne, hogy ha a 33 napon tesztelek akkor pozitív lesz, csak azért huztam addig hogy biztosan látszódjon és erős csik legyen és az volt. de mondom már a 20. tól tudtam. éreztem.
krumplis pogácsa

Köszi szépen Pogi! Aranyos vagy, csak sajna a hőm nem afelé tendál. A hőmérősbe dobtam görbéket..és tényleg, baromira vicces, hogy a pm. túlműködés idején szó szerint kazán voltam (én fűtöttem be a lakást :wink: ), most meg hallá lettem (fel lehetne velem tölteni az akváriumot)..csak lesek, hogy mérhet ilyen alacsony hőket az előző ciklushoz képest a digihőmérő.

Pogi! Ujjaid hogy vannak? Nagyon fájhat gondolom..ijj (anyunak meg a fülét vágta oda a tesóm a skoda ajtajával)

Mniki: anyunak sokat segítettem..megpucoltam az ablakait, felraktam a függönyöket--nem nagyon emelhet, de főzni főz. Amúgy nagyon önálló és erős, nem csúszott szét. (bár fáj a keze)

Kép
babancs

Kéva : emlékeim szerint 2x1 5 napon keresztül..

Norka : nagyon várom a honlap debütálását !! Olyan sokat dolgoztatok rajta, biztosan nagyon ütős lesz :wink: és csak gyere, írjál magadról, magatokról, mi ennek örülünk a legjobban, igaz csajok ?
mniki

Így van, Norka, csak irogass minél többet magatokról !! Lényeg, hogy hallunk rólad/rólatok !

Most számoltam ki, hogy ma már a 35. napon vagyok..... :roll: egy napot tévedtem, azt hittem, ez még csak a 34.
Ha tesztelnék azért szólok.... :lol: Lehet hogy erős felinulásból mégis tesztelek holnap.....
zsizsik

Vöcsök! :D

valamit keversz, Johanna hogy lenne fiú??? :lol: :lol:

Johanna az én lányom lesz, remélem, kb. egy hónap múlva! :lol:

rambókának lesz fia, meg nekem van egy nagy fiam. talán itt olvashattál félre valamit... :lol:

zsizsik, várjuk a tesztet!!

Norka!

Tre írtad régebben, lehet, hogy a PCO-s anyáknak kevesebb a tejük az IR és esetleg PM alulműködés miatt. Nem lehet, hogy nálad is ez van?? Kéne egy vizsgálat...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Már nem is szabadkozom, úgy is tudjátok.....melóhegyek, a rohanás, a fejetlenség, stb...... No most értem csak ide! Sorry! :oops:

Hála égnek főnököm elindult ma Kuvaitba - békében pötyögöm a sorokat. :lol:

Babancs nekem is van kontaklencsém. Hát az első hónapokban rengetegszer megfordult a fejembe, hogy én milyen hülye is vagyok, hogy ezt választottam, s nem szemüveget. No azóta normalizálódott a helyzet, és megszerettem szemeimet. :lol:
Nekem egy féléves adag eddig 24 rúgó volt, szept 1-től 25 rúgó lesz. Viszont beleszoktam csúszni olyan akciókban, hogy ingyen napszemüveget kapok. Olyat amit még egy hónappal azelőtt 10 rúgóért adtak. Már 4 szemüvegre így tettem szert. :lol:
Egyébként én mondtam a szemésznek hogy Adimetet szedek, inzullin miatt. Rögtön ugrott és nézte a szemfenekemet. :lol:
Rájöttem, hogy vlszeg ezért romolhatott meg a szemem többek közt ilyen rohamosan??? Az egyik minuszos, a másik plusszos.

Nahát Kavicska! Rögtön két pete is??? :lol: Úgy érzem az utóbbi időben megtáltosodtál. Neked mindig maratoni ciklusaid voltak.
Képet nem felejtem. Szívem szerint ide is felraknám, de nem akarok offolni. Elküldöm galamb-postán. :lol:
Hát igen, tessék igyekezni, mert szeptember 15-én elindulunk Balatonra és 19-én jövünk. 8) - remelém lesztek egy pár kétcsíkosak!!!
(amilyen mázlim van szerintem miklós úr ekkor fog meglátogatni.)

Nagyon rohan az idő. Tele vagyunk kismamikkal, Bogi is már 7 kiló! :lol: Norka te is tele energiával! :lol: Te sem leszel már depis kismami. :lol:

Espero és Kavics köszönöm a talis képeket! Mindegyiken derűs, mosolygós arcokat láttam.:lol:

Csakegy mióta babás lettél, hát eltűntél. Hiányoznak a helyzetjelentések! Hogyi vagyi? :lol:

Magamról: nem mérek hőt. Perpill így ötvenvalahanyadik (vagy hatvan..? :?: ) ciklusnap táján eluntam a hajnali 5.10-es hőmérőzést. Ezt a ciklus feladtam. S apával is akkor vagyunk (leszünk) együtt mikor éppen ránk tör, nem pedig amikor a hőmérő mutat valami emelkedést.
Nem tudom mi történt velem, de már megint 36 alatt van a hőm non stop. Vagy a hőmérőke lett rossz. Vagy már belefáradtam a PCO korlátaiba. Passz.
Valaki kérdezte, hogy most akkor Norcolut vagy sem? Nem szívesen folyamodok hozzá. Legutóbb nagyon rosszul voltam tőle. Meg aztán nem akarok erőszakoskodni a szervezetemmel.

Johanna lyányka! :lol:

Kéva miért nem jön meg rendesen a menzeszed??? ezt hogyan érted? Amúgy velem szedették már 5 napon, meg volt orvos aki 10 napot mondott.

Legyetek jók, szemem rajtatok! :lol:

Bee
beebeey

Aha. Frankó. 62. cn-en vagyok. Látom már a tikkeremből. :roll:
beebeey

Bebbeey! lehet ez is a pco? nekem is az egyik plusszos a másik minuszos :shock: A dani szerint ez tök ritka! bár lehet hogy az anyumtól örököltem, mert neki is ilyen :-)
krumplis pogácsa

Pogi én nem tudom. :?: Mindenesetre az orvosi rendelőben, a szemészeten én egy unicum vagyok. :lol:
Nekem is ezt mondta a doki: ritka dolog.
Az én anyum is szemüs, de ő csak mínuszos.
beebeey

Kép
Zsizsik!
Nálam is csak 34 cn szerepelt!-de javitottam 35-re!Jó?
Másik,mióta szeded a metformint?

Bocsi,hogy nem írok most ,másnak....de Nati sulija lefoglal,munka,házimunka....na meg az edzések....de este leszek!
További szép napot!
kandi72
Budapest III. kerület

Zsizsik!.....Kép....sorry......már látom újra beírta a gép a kezdés dátumodat...elöbb nem látszott!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?