Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

tényleg durva ez a vizitdij. ez is egy a betartott igéretek közül.
(Választások előtt ezerrel tagadták, hogy terveznek ilyesmit)

Eszti,
én is gratulálok az uradnak :D
Van egy nagyon jó babafürdető, Sába a neve, és érzékeny bőrűeknek való, jobb mint a gyógyszertári, de ezt is ott lehet kapni.
Ábi ekcémás, én is ezt használom neki.

Gabó, tényleg szép a szemed :(
Gyógyulást!

Én is csak egyszer próbáltam zöldborsót átpaszirozni, de baromi nehéz meló, és alig lett belőle. Azt inkább bébiételben vettem, egyébként próbáltam neki főzni.
Ausztriában lehet Ja termékeket kapni, azok biok.
Van srépa brokkoli, meg még egy csomó zöldség, abból főztem Ábinak. Ő egyébként 9 hónaposan kapott először tejen kivül valamit. Először a délutáni szopit hagytam ki, azt felváltotta a gyümölcs, később a délelőttit, azt pedig a natur joghut az is Ja volt tehát bio. Azóta is imádja kefirt és a joghurtot.
Egyébként 26 hónapos koráig szopott, ezért ne kövezzen meg senki, most már én sem szoptatnám eddig.
De annyi tejem volt, hogy 40000 Ft. is kerestem egy hónapban a tejjel. TB fizette. Az azért nehéz időszak volt, folyamatosan be volt gyulladva a mellem, és folyamatosan fejtem.
ábibaba

Mirama!Nahát!Majd mindenkinek van csak nekem nincs?!!!
Jók a képek szép a virágcsokor!Ki szedte?Mira?
Noelnek jobbulást!

Viol!Á biztos nem hagyna el csak mondja.Neki alapból nem tetszik.Ő ilyen.Lefotózod a tiéd milyen?
Levikém még mindíg fent van itt kuporog az ölembe mindjárt alszik!

Hajnus!Szegény Isti!Biztos kevés volt a folyadék meg meleg is volt.
Hál isten,hogy csak pár másodprces volt az egész.
Vendég

A tv-toronynál voltunk, már régen belett Neki igérve mert mindig meszriröl kiszúrta és mondta, hogy ott a tv-torony. /persze nem nehéz messziröl kiszúrni. :lol: /
Aztán elsétáltunk a Károly kilátóhoz, de mivel a kocsiban hagytuk a pánzt így nem tudtunk felmenni.
A virágot közösen szedtük a mamának. :)

Noelnak is elöször az alsó két foga jött ki, pár nap eltéréssel, aztán rá kb. 3 hétre a felsö kettö. Most négy foga van. :)

KépKép
KépKép
mirama

Ismeri valaki a C&A üzletet?Nemsokára megnyílik,de én nem tudom milyen álítólag az osztrákoknál van ilyen.
Na elaludt a husi megyek leteszem azt bújok apához!!!!

Szép éjszakát nektek!!!
Vendég

Hajnus,
Orsolyába jár a kisfiad?
Nem tanítja Öri Szabolcs véletlenül?
ábibaba

Kriszta!
Mi is összefutottunk Zsanettékkal :wink:
Akkora volt a tömeg, nem maradtunk sokáig, Márton inkábbbiciklizni szeretett volna.
Én is ilyen csokrokat szedtem kislány koromban mint a képen Mira!!!!!!!!!

Zsanett,
épp a múltkor beszéltünk a hosszú szoptatásról. Én Mártont 41, Jankát 31 a kettőt együtt 21 hónapig szoptattam :oops: :oops: :oops:
Fejni sose volt energiám :roll:
Tomboltam is ám a koraszülött osztályon mikor cumiztatták Ágnest!!!!!!!!!
amica

Tényleg nagy volt a tömeg, alig lehetett megmozdulni. Én már untam is az elöadást de Mirát érdekelte. Utána meg állhattam be a sorba lángosért, az kívánta a kisasszony.

Én 15 hónapig szoptattam Mirát. Az utolsó heteket már én eröltettem, tényleg nem akart tovább cicizni, nem érdekelte. Noelt sem tervezem sokkal tovább szoptatni, bár majd kiderül Ö, hogy gondolja.

Gabó! Én ismerem a C&A-at, szoktam néha a gyerekeknek vásárolni bár én a H&M-et jobban szeretem. Hol nyílik C&A?

KépKép
KépKép
mirama

Én is sokáig szeretnák szoptatni!Legalább a reggeli-estit meghagyni amíg csak lehet.De mostanában sokszor bohóckodik vele.Nyomkodja,nagyokat kacag közben :lol: Aztán kicsit bekapja,közben vigyorog.

Ábibaba,ő Szabolcs atya? :oops:Akkor ő fogja tanítani a hittant.Azért nem ismerem,mert eddig Isti a Szt.Istvánba járt.Csak most,hogy megszűnt fog ide az orsolyába...

Kép

Kép
hajnus

Abibaba,
Az Ori Szabi atment a Halaszba. Azert tudom, mert a legjobb haverom, es mult heten mielott visszautaztunk, es meg felhivtam, hogy elkoszonjek tole, akkor mondta, hogy aznap derult ki. Miert? Te honnan ismered?

En a Bencet 18, a Balintot 16 honapig szoptattam. Nekem oszinten szolva eleg is volt ennyi. A Bence magatol hagyta el, a Balint meg most mikor korhazban voltam akkor kenyszerbol, bar mar csak napi ketto szopi volt akkor.

Majd keresek kepet hosszu voros, ill. daueros hajjal. A tetovalas a megfelelo helyen, es a megfelelo motivummal nekem is tetszik, de mint mar mondtam, en egy ido utan mindenre raunok. :)

Mi is elvoltunk ma, itt vannak anyosomek, es veluk elmentunk egy olyan parkba, ami olyasmi mint egy skanzen mondjuk. Jo nagy teruleten, egy egesz varos van felepitve mult szazadi hazakbol (az orszagbol mindenhonnan hoztak ide oket ugy, hogy szetbontottak, es itt ujra epitettek oket). Meg lehet nezni, be lehet menni, mindegyik butorozott. Van iskola, gyogyszertar stb. A szallodaban lehet kajalni, a peksegben lehet friss kenyeret venni, van gozmozdony ami korbejar, nagyon jo hely. Raadasul vagy 30 dok volt kinnt, szal nagyon jo ido volt. Ja, es az ott dolgozok mind korhu ruhakban vannak. Estere meg jol megfajdul a fejem, ugyhogy megyek is alukalni.

Kép
Kép
agi

dok=fok

Kép
Kép
agi

Mirama!Itt Kanizsán fog októberben a plakát alapján elég szép lesz.Kiváncsi leszek menni fog-e!

Ági!De jó lehetett nektek!!Nem csináltál fényképeket?
Vendég

Sziasztok!Olyan sokat írtok,hogy alig bírom vissza olvasni.
Kriszti!Nagyon jók a képek.
Hétvégén elvoltunk Pesten az állatkertbe,Virágnak nagyon tetszett és nekem is.Fényképeztünk is de én béna vagyok és nemtudok képet feltenni. :(
Hajni!Én is mindig rosszul voltam az iskolai évnyitokon.Keveset iszok én is egy nap.Isti azért jól van?
Eszti!Szívessen megismernélek személyessen is.Nagyon jól esett a bajban a hozzáállásod ugymond ismeretlenül.De persze szívessen találkoznék bármelyiktekkel.Nagyon sajnáltam,hogy lemaradtam a találkozórol.
kola2

Szép napot mindenkinek!

Zsanett,köszi Isti jól van.A párod nem rakna fel 1-2 képet?Biztos jó lehetett...

Ma reggel a Bence felállt kapaszkodás nélkül!!!

Kép

Kép
hajnus

Gratula Bencének! :D Majd este ha hazajön megkérem de nemtudom sikerül-e mert múltkor neki se ment.Én meg sajna nemtudom ,hogy kell.
kola2

Isti ma ment először suliba?Elég messze van ugye a suli?
kola2

Kola!Szia!Jót tett egy kis kimozdulás igaz?A képeket én is szívesen megnézném biztos nagyon jók lettekMiért nem tudod felrakni?Kicsinyíteni megy?
Vendég

Gabó!Jó volt nagyon!Virág olyan helyes volt azt mondta:Nagyon boldog vagyok,hogy veletek lehetek!Hát majdnem bőgtem úgy meghatódtam.Olyan kis kedves,ép apa mondta,hogy nem élte volna túl ha történt volna valami vele.Hát én se az biztos.
A kép felrakáshoz én sík hülye vagyok.Apa meg csak este jön.Remélem most sikerül neki.Múltkor neki se ment.
kola2

Nalátod!!Több ilyet kéne szerveznetek elmenni csavarogni erdőbe kirándulni szalinnasütésre annyi szép hely van Sopiba és máris jobb kedvre derültök.És minnél több ilyen kellemes élményt gyűjtötök össze annál hamarabb elfelejtődik az a sok rossz ami történt.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyos Iván, tetszik a szemöldök felhuzosdi! :)
Szonja is nagyon édi! :)

Kriszti!

Szuperek a képek, nagyon jó lehetet, kirándulni, sűrűn jártok?

Zsani!

De jó, hogy ilyen jól ki tudtatok kapcsolódni!
Ha emailban el tudod küldeni a képeket, én szívesen felteszem

katus.t@freemail.hu

Gabó!

Jobbulást, tényleg csúnya a szemed! :(
Nekem nincs tetkom, úgyhogy nem vagy egyedül :D

Ági!

Szuper jó lehet az a hely, de megnézném!
Képeket követelek! :lol:

Nekem is volt már ezer féle hajam, rövid, félhosszú, szőke, vörös.

katus78

Reni!Hogy működik a napelem a tetőn?
Vendég

Hajnus!

Gratula a kis fogasnak, a fogakhoz, és a felálláshoz is!:)

Viol!

Én is szeretném nagyon látni a keresztelői ruhát.

katus78

KatuS!HELLO!Hú vörös.Van ilyenről képed?
Vendég

Jaj képzeljétek.Most beszéltem anyuval és a nagymamámnak sikerült az otthon a Balfi utcában ma megy megnézni a szobát.Teljesen bevan zsongva.Aztán eladja a lakását és mehetek vezetni,mert ad 100.000ft-ot.Talán ebben az évben még meglesz a jogsim bár most gyorsítottan fogom lerakni,hogy mielőtt bejön az a nagyon szar idő már meglegyen.jövő hónapban meg megkapom az adómat.....tiszta hávály lesz.Csak az a baj,hogy még sem kaptam már el is fogyott.Na,de sebaj lényeg,hogy lesz.
Vendég

Gabó!

Majd keresek, de csak hosszú hajú vörös van, mert előtte csak papírkép készült, de az is Pécsett van.:(
Ezt találtam, keresgélés közben, muszáj feltennem, annyira édi, kb 3 hetes a Máté. :)
Kép

katus78

Hali!

Hát persze hogy megint nincs sok időm, majd jövök később, csak annyit írok, hogy Katus! Hát ezt tényleg muszáj volt feltenned!! :) :) :) Nagyon aranyooos!! :) :)

nadine81

Katus!Nagyon édiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Hogy kivan terülve a kis szentem!!
Vendég

Majd ha nem baj én is teszek fel egyet mikor kihozták a műtőböl apa lefotózta csak most valamiért ez a buzi nem engedi!
Vendég

Még mindig szaladok... :?

Csak annyit gyorsan, hogy én is szeretnék sokáig szoptatni, mert az a jó a babámnak! :) Nemtom ez medig lesz, de legyen! :)

Zsani,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat az állatkertben és pláne, hogy Virág is boldog! :) Na, megy ez! :)

Gabó,
és mennyit kérnek egy ilyen idősek otthonában? Vagy ez nem az?

Itt tegnap qrva világ volt, Dorka úgy sírt este, mint akit nyúznak. Ilyen még nem volt. Nem feszítette magát, nem is kuporodott össze, szal nem a hasa volt. A kis feje beleizzadt, a szemét vörösre sírta, folyt a nyála, folyt a (bocsi :oops:) taknya, húúú... :cry:, keze a szájában, vigasztalhatatlan volt bármit tettem, nem volt jó. Én már a fogára gyanakszom, de nem tudom. Majd szerdán megnézetem a védőnővel. Alul látok valamit, de duzzadtnak nem duzzadt, meg nem is piros, viszont egy részen picit magasabb az íny. De lehet, hogy eddig is így nézett ki, csak én gondolom oda, passz. Így sírt vagy fél órát. Amikor elnyugodott, elringattam, elaludt. Ez este volt, ilyenkor sosem ébred már fel, csak reggel. Erre fél óra alvás után üvöltve ébred és ugyanígy vagy fél órát bömböl. Basszus, de szar volt... Vajon mi volt? Lehetséges a foga? Valahol örülnék, ha most elkezdődne, mert ha később, akkor vastagabb az íny, nehezebben töri át a fog, nem? De így is iszonyat volt nézni, hallani... :cry:

nadine81

sziasztok

kriszti
hát nagyon jó lehetett a kirándulásotok,mi sajna ilyet már nem csinálunk,de tavaly mi is megmásztuk a "dombot".már csak ilyen kirándulásokra futja :cry: : Kép
Kép csak ezt találtam(jó kis ferős kirándulás volt,a tv tornyost nem.de szép is volt!..... :cry:
na meg így én is találtam ősrégi képet.zóra épp 8 napos: Kép .de rég volt...
Kép eszter,emlékszel még?
na és az utolsó(nagy kedvenc): Kép

annyit beszéltek hajfestésről,szinte kedvet kaptam :lol: :lol: .csak az a baj,hogy mi a "kopaszok"családja vagyunk.bár mostmár mírának szép frizurája van,de nekem egészen rövid a hajam.(mint a padödö,csak nem színes-mostmég :P :P ).de kicsi korában egy télen át mírának is többször levágtuk,most meg annyi haja van!valószínúleg azért.na még egy kopaszos kép,aztán eldugulok Kép
lassan menni is kell szecsőért.mírának bejött az ovi,ma is ott ebédelt,remélem később sem lesz baja.pénteken még anyás-apás nap volt,ma ment először egyedül.de mikor hazajött(hazahozta péter),sok-sok puszit kaptam,meg ölelést,meg mondta,hogy hiányoztunk.de azért eljátszogatott ott.és ez jó,hogy nem bőg,mikor bemegy,meg szívesen megy.
andi
lehet,hogy mégsem kellett az ovitól annyira félnem?attól tartottam,olyan lesz míra,mint márton volt.de nem úgy néz ki.kopp-kopp-kopp.csak nehogy elkiabáljam :wink:

zsani
csak így tovább a gyógyulás útján!sok közös program,séták(nekem ilyenkor a gyerekek imádtak gesztenyét gyűjteni,ott meg jó sok van,itt sajna nincs gesztifa).és nem is kell semmiféle pszichológus(jól írtam le? :oops: :shock: ).

jó pihit,tanulást(?! :roll: ) kicsiknek,nagyoknak

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

húúúú,de össze-vissza írtam,betűket kihagytam! :oops: :? beíratkozok szecső mellé az első oszályba :roll: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Nagyon jók a képek a kis Zora nagyon édes.
Na ez okés ha bejön neki az ovi legalább nem kell vele küzdeni.Tyű mennyi cumi........!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Igen nyugdíjas otthon és ide a Balfiba ha az emlékezetem nem csal 2milla a beugró+minden hónapban a nyugdíj.Ebben benne van a 24-órás orvosi felügyelet,gyógyszerek,étkeztetés,mosás.Ha jól tudom.Kap egy szobát ami nem nagy befér egy ágy+tv+egy kissebb szekrény.ez első emeleti lenne ami az udvarra néz.Már 2-és fél éve beadta az igényt már itt volt az ideje.
Ez a fogacskája lesz mikor belenyilal neki azért ébred sírva.De majd a védőnéni okosabb lesz.szegényke!!!!!!!! :cry: :( :( :( :(
Vendég

Na mi leléptünk a husival olyan gyönyörű idő van kint elmegyünk csavizni.

szép napot nektek!!
Vendég

Na!Hazaérek és senki!!!!Merre jártok?
A házidokim pont ma nem rendelt úgyhogy fasza a szemem meg ég mint állat.Holnap reggel korán felhívom azt kérek tőle időpontot,mert reggel 8-tól rendel 12-ig,de a sok vén trotty közé nem akarom bevinni.
Szal ennyi!!
Mizu lányok?
Vendég

Kép Így kidölt tegnap este a Husikám a Shrek közben.
És itt egy újszölött kép császár után! Kép Kép Kép
Vendég

És van itt még két kép olyan mint egy kisbéka.El sem hiszem,hogy volt ilyen pici. Kép Kép
Vendég

andi
küldtem du emailt,nemtudom elment-e,vagy írtál-e,mert a levelezésünk jelszót kér bejelentkezni,de nem tudjuk mi volt a jelszavunk annak idején.írnál ide,hogy megkaptad-e,küldtél-e?köszi,remélem jól vagytok,túl az első nap nehézségein.szecső 3 pirospontot kapott ma,feketét egyet sem(hogy lehet ez?!)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok! :)

Gabó,
de jó képek Leviről! :) Ő is volt ám pici, mint mindenki más! :) Ő már elmúlt egy éves, de furcsa nézni a képei, Dorka még csak 4 hónapos múlt, de már nekünk is marha furi. Majd én is teszek fel kettőt, összehasonlításképpen.
A Shrek alatt kidőlős is tök jó! Hogy szétdobta a lábait! :)
Hűűű, 2 milla? :shock: És akkor a nyugdíját 100%-ban le kell adni? És mi van, ha ő szeretne venni valamit, bármit? Akkor a lakásból visszamaradt pénzből tehetu ezt meg?

Csilla,
te is szupi képeket tettél fel! :) Nekem vidéki anyukának :) még a Hősök tere kirándulás is jó lenne! :)

Dorka ma csak délután vágott le egy sírós dolgot, az sem volt szebb, mint a tegnapi, talán rövidebb...

Mi is sétáltunk, csak mi délelőtt. Posta, gyógyszertár, strand. Mindenki megcsodálta ezt a kiscsajt, aki persze ezeket a szép szavakat mosollyal és sikogatással díjazta! :)

Lefényképeztem a ruhát, íme simán, mellény nélkül
Kép

mellénnyel Kép

a sapi
Kép

nadine81

Holnap megint megfurikáztatom Dorkát, holnap viszem anyut a Nagy Bálinthoz, leveszi privin azt a kenetet. Addig mi elmegyünk anyu nagynénjéhez a kurucdombra, meg akarja nézni Dorkát. Már látta, csak most megint. Meg akarok vmi ruhát is venni Dorkának, ujjatlan rugik kellenének, mert hosszú ujjú bodyja annyi van, mint a rosseb, és ezek fölé ujjatlant szoktam adni.

Na pá csajok, én lépek. Babuka ma már 7-kor beájult a pancsi utáni kajában, mi is megpancsiztunk Apával, megvolt a net is mindkettőnknek, most pedig jó korán, irány az ágy! :lol: :wink:

Jóccakát! :)

nadine81

Csilla, megkaptam a levelet, válaszoltam is, csak most láttam az itteni üzenetet :roll:
amica

Sziasztok!

Na eltelt az első szülinap.Már lejárt a garanciája,nem vihetjük vissza már beállítani a doktorbácsihoz.
Vasárnap voltak anyuék meg a mamáék.Tegnap pedig a haverok,csajok.
Most sietnem kell,úgyhogy csak dobok pár képet,mint ígértem múlt héten:

Vasárnapi fotózás:

Kép

A csajszi már simogatja a fiamat:

Kép

Kép

Kép

És a tüzijáték vége:

Kép

Legyetek jók!Pá!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Jó reggelt! :)

Anita,
szupik a képek! :) Jajj, először nem ugrot be, minek is járt le a garanciája... :shock: :lol: :lol:
Az a Mickey-egeres izé, az lámpa?
Látom a haverjai kb hasonló korúak, mint Dávid!
"Haverok, buli, Fanta!"
Szappanbuborékok is voltak? :)

Képzeljétek, írtam tegnap, hogy Dorka már 7 körül aludt. 4-kor felébredt kajálni, ami nem is baj, mert arra ébredtem (Dorka hangján kívül) hogy úszom a tejben... :? Szal neki is jólesett a kaja és nekem is... :) Na, szal belealudt a szopiba, fél 7-kor újra ébredt, odavittem magam mellé az ágyba, ott kapott másik cicit, abba is belealudt. Izgultam is, hogy aludjon még picit, és azóta nyomja! Még most is! :)

nadine81

Jó reggelt!

Nadine!Jaj,de nagyon csini rucit kapott ami kiskirálylányhoz méltó ugyebár!!! :D :D :D :D :D
Tegnap beszéltem a mamival és a Balfiba "csak"1.6millát kell befizetni holnap költözhet is.Szegénykém annyira megvan most illetődve azt sem tudja hirtelen mihez kapjon.Eltudja vinni az egyik fotelét a heverőt,tv+állvány,szekrénysor,asztal.Nagyon tetszik neki ez volt a névnapi ajándéka.Igen a teljes nyugdíja oda megy.Ha eladja a kérót beteszi a maradékot a bankba kb.4milla és abból éldegél.Ó milyen korán beájult Dorka aranyos baba!! :lol: :lol: :lol:

Szeszike!Nagyon édesek a gyerekek.Tyű!Két tortinkát is kapott?Nem semmi!!!
Vendég

Szóval, így húzza a helyemen... :)

Kép

És Gabó, ezt te kérted:
(a lábam nem a legszebb, frissen borotválva...)

Kép

Kép

nadine81

Nadine!Hű nem semmi alvókája van a kiscsajszinak!!
Vendég

De édes ahogy kitúrt!! :D És hát a haja!!! :D :D :D :D
Így bebben a helyzetben most tiszta Gábor!
Nagyon tetszik a sárkányod,de én ott biztos nem bírnám ki.
A non is tetszik ott ahol van ez már kevésbé fájt ugye?
Vendég

Hűűű, azt hittem mire visszajövök, írtok egy csomót... Huhh, ezt megúsztam... :lol:

Gabó,
köszi! :) Igen, vannak olyan helyzetek, amikor Gáborra hasonlít inkább, de ez változó. Lehet, hogy ez is egy olyan! :) A hajára tegnap azt mondta egy kolleganőm, hogy jééé, milyen kunkori! :) Nem ám göndör, kunkori. :) Reggelente meg áll mindenfelé... :)
A nonfig. is fájt, de nem tudnám összehasonlítani, hogy kevésbé-e, mint a másik. Az viszont tuti, hogy amikor magát a mintát - tehát a körvonalat - csinálta, az jobban fájt, mint amikor töltötte ki. Mindkettőnél.
És akkor nagyid már el is tudta adni a lakást? Biztos szerez majd ott is barátnőket! :) Ez olyan lehet, mint a filmekben? Hogy ott kártyáznak meg tévéznek együtt? :)

Na, lépek kicsit pakolászni, Dorka udvaron húzza a lóbőrt. Azért a gépet hagyom bekapcsolva, néha idekukkantok, van-e itt valaki. Vagy mindenki főz ezrrel? Nekem már kész a gombalevesem, majd sütök mellé palacsintát. Ma ez lesz a menü és punktum! :lol:

nadine81

Sziasztok!

Anita!

Nagyon Boldog Szülinapot Dávidnak!

Kép

Nagyon jók a képek, nagyon cukik a gyerekek!:)

Viol!

Tetszik a kis ruha, nagyon szép lesz benne Dorka! Mikor lesz pontosan?
Íme Máté rucija!

Kép

Gabó!

Haláli, ahogy kidőlt, kifeküdt Levi!
Jaj, ő is milyen picurka volt, hihetetlen!:)
Te, hogy vagy?

Szemizo!

Szuper jók a képek, főleg a "kedvenc" kép tetszik, milyen szupi haja van Zórának!
Szorítok, hogy Mirának nagyon tetszedjen továbbra is az ovi!

Szép napot!

katus78

Ja, és egy körkérdés!

Szokott valaki lekvárt főzni vagy befőttet eltenni? Idén kezdődött az, hogy több gyümit hoztak a fáink, mint amennyit meg tudnánk enni, és valamit kezdeni kéne a többivel. De egyikünk sem vmi nagy eltevős nő, ismertek vmi jól bevált receptet lekvárra és befőttre? Valami nagyisat! :lol:

nadine81

Katus,
köszi neked is! :) Október elsején lesz, vasárnap. Hegykői búcsú!! :) :)

És Máténak mije volt ebben a ruhában? Emlékszem máskor is feltetted már ezt a képet, aranyos! :) Olyan úri, felnőttes! :) Nem ebben volt, amikor volt nála egy doboz cigi meg egy üveg pia? Asszem volt vmi ilyesmi kép is. Talán sörrel... :)

nadine81

Kriszti,nem emlékszem, hogy megköszöntem volna az óriás képet, köszönöm!! :lol:

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?